OTRZYMAJ DO 60,00 CashCoins Orange FEMESTAGE

Żywiec zdobądź szklankę Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Żywiec zdobądź szklankę

Zdobądź szklankę Żywca

Dodaj zdjęcie swojej degustacji Żywca i zdobądź wybraną szklankę!

Żywiec zdobądź szklankę Opinie

Paweł Naftyński  | 17/10/19  10:11:38 | Recenzja o sklepie :
Witam. Żywiec to najlepsze piwo dostępne na naszym rynku. Cena jest adekwatna do jakości, opakowanie jest bardzo oryginalne. Ogólnodostępne lubiane przez moich kolegów. Serdecznie polecam każdemu kto ceni dobry smak.
Agnieszka Parzych  | 26/09/19  18:52:55 | Recenzja o sklepie :
Smak piwa jest jedyny w swoim rodzaju ma nie powtarzalny smak od lat tylko Żywiec. Tylko butelkowe ma więcej świeżości w ciemnej butelce ze smakiem goryczk,i polecam piwo Żywiec, po prostu piwo. Polecam zasmakować marki żywca
Edyta Borcowska  | 01/09/19  21:43:22 | Recenzja o sklepie :
Mega fajne akcje firmy produkującej browary tj. Żywiec. Nie dość że można spokojnie zakupić piwo to jeszcze można wziąć udział w różnych akcjach, które zachęcają do kupienia tego trunku. Wcześniej konkurs z nagrodami teraz fajne szklanki. Super gadżety.
Magdalena Chrzan  | 18/07/19  21:47:29 | Recenzja o sklepie :
Świetny smak piwa, nie jest bardzo gorzkie idealnie dobrane , podoba mi się opakowanie które przyciąga uwagę ,logotyp w postaci tańczącej pary to doceniony znak firmowy rozpoznawalny niemal na całym świecie.
Lidia Mucha  | 10/02/19  02:19:12 | Recenzja o sklepie :
Piwo zywiec to jedno z najlepszych piw na polskim rynku.Chociaz nie jestem zwolenniczka piw to za tym piwem przepadam.Ma swietny smak nie jest cierpkie jak wiekszosc piw w dodatku jest w bardzo przystepnej cenie
Barbara Tur  | 21/01/19  19:34:08 | Recenzja o sklepie :
Polecam tę markę, zdecydowanie najlepszy produkt na rynku. Piwo Żywiec jest warzone stale i niezmiennie w tym samym miejscu – browarze w Żywcu. Najsłynniejsze polskie piwo typu pilzneńskiego. Klasyka i tradycja.
Arkadiusz Korczyński  | 07/01/19  09:55:32 | Recenzja o sklepie :
Bardzo renomowana i znana marka w mojej opini wszystko na bardzo wysokim poziomie serdecznie polecam !!!
Marta Pońc  | 03/01/19  18:31:33 | Recenzja o sklepie :
Firma Żywiec jest jedną z najbardziej znanych marek na rynku. Niezmiennie pozostaje moją ulubioną, bo smak produktów nie zmienia się od lat, a ponadto wybór piw jest spory i każdy jeszcze smaczniejszy
Mateusz Guzowski  | 03/01/19  07:09:31 | Recenzja o sklepie :
Doskonały smak piwa. Zawsze swierzutkie i pyszne szczególnie zimne. Nie ma problemu z kupnem w sklepach jak i w barach. Idealne do towarzystwa jak i domowych imprez. Wspomnę jeszcze o innych napojach procentowych z pod grupy żywiec który tak że smakują wyśmienicie!! Szczerze Polecam Żywiec!!!
Ewelina Ewald  | 28/11/18  14:11:36 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajne promocje no i oczywiście smak piwa.Żywiec ma jedne z lepszych loterii w których można wygrywać różne nagrody rzeczowe jak i wielkie sumy pieniędzy co oczywiście podkręcanie zabawę.Polecam
Emilia Woźniak  | 17/11/18  06:02:58 | Recenzja o sklepie :
od lat niezmienny skład i receptura budząca zachwyt oraz jakość wysoka produktów . Profesjonalne podejście do klientów . Uprzejmość i jakość obsługi na wysokim poziomie . Zdecydowanie polecam .
Małgorzata Jankowska  | 27/09/18  14:58:53 | Recenzja o sklepie :
Super smaczne piwo polecam do grilla i nie tylko mój mąż lubi Porter jest niesamowity smak i super ciemny cena jest nie za wysoka ale wiesz za ci płacisz ten smak mówi sam za siebie polecam spróbuj teraz
Mirosław Syjczak  | 11/08/18  14:23:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajne promocje no i oczywiście smak piwa.Żywiec ma jedne z lepszych loterii w których można wygrywać różne nagrody rzeczowe jak i wielkie sumy pieniędzy co oczywiście podkręcanie zabawę.Polecam
Lidia Wicek  | 28/02/18  09:35:48 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna strona, mnóstwo różnych informacji, które zaciekawią nie tylko wielbicieli piwa.Bardzo często organizowane są konkursy i podawane są zapowiedzi nadchodzących konkursów.Polecam bo można wygrać szklanki ,piwa .
Monika Szewczyk  | 03/03/18  05:51:19 | Recenzja o sklepie :
przejrzysta, kolorowa i oryginalana szata graficzna, niestety zdobyć szklamki się nie udało gdyż promocja się skończyła. A wystarczyło jedynie wrzucić zdjęcie na którym widoczna jest degustacja i już!
Jozef Filipiak  | 06/08/17  07:01:41 | Recenzja o sklepie :
Jeśli ktoś lubi zbierać, to niech zbiera fajne szklanki w konkursie Żywca. Sklep ma czytelną i wyróżniającą się stronę w necie, a zasady konkursu nie są skomplikowane. Ogólnie dobra wieloletnia marka na rynku.
Krystian Sulewski  | 01/07/17  16:53:49 | Recenzja o sklepie :
Strona bardzo przejrzysta. Kolorowa , interfejs i układ bardzo funkcjonalny i czasowy . Pomysł też mi sie podoba oraz wykonanie . Rzadko można spotkać coś co może teraz nas zaskoczyć a tu miłe zaskoczenie. Polecam każdemu.;)
Aleksandra Buzak-Senator  | 19/04/17  22:17:47 | Recenzja o sklepie :
Wystarczy dodać zdjęcie swojej degustacji piwa Żywiec, aby zdobyć wybraną przez siebie szklankę. Zasady konkursu są czytelne, dodatkowo za wzięcie udziału w akcji dostajemy 0,20 cashbacks. Zachęcam do odwiedzenia strony i udziału w konkursie.
Teresa Myjkowska  | 30/01/17  18:42:20 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny sklep szklanki super bardzo polecam ten sklep i zachecam do odwiedzenia stron jak rowniez szklepu internetowego zywiec naprawde warto,kto jeszcze tu nie zagladal niech sie spieszy ja odwiedzilam i jest extra
Jakub Skibiński  | 14/01/17  13:38:48 | Recenzja o sklepie :
Strona prezentuje sie bardzo ciekawie, dobra kolorystyka, łatwość poruszania sie po niej. Czytelne zasady konkursu ze szklanką.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
OTRZYMAJ DO 4,00% CashCoins Orsay Tani Kredyt
visit register click click