OTRZYMAJ DO 1,23% CashCoins Neonet Allegro

zooplus.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu zooplus.pl

Rabat na produkty dla zwierzaków na zooplus.pl

Zooplus.pl to internetowy sklep zoologiczny, który w swoim asortymencie posiada mnóstwo produktów dla psów, kotów, ryb, ptaków, koni i gryzoni. Przesyłka jest darmowa od wartości powyżej 100 PLN i jest przesłana do domu w ciągu od 3-6 dni. Chcesz w prosty sposób zamówić zabawki, karmę lub inne artykuły dla swojego pupila? W sklepie internetowym zooplus.pl znajdziesz wszystko, czego twój zwierzak potrzebuje najbardziej!

zooplus.pl Opinie

Marija Dudia  | 19/07/19  15:38:25 | Recenzja o sklepie :
Wszystkie produkty są bardzo dobrze zapakowane i przychodzą na czas. Ceny są atrakcyjne - w porównaniu do sklepików w moim miasteczku jest to różnica nawet o 100% na korzyść Zooplusa. Szczerze polecam za szeroki asortyment i dobre podejście do klienta!
Aneta Juszczuk  | 14/07/19  10:54:13 | Recenzja o sklepie :
Duzy asortyment. Sklep zaopatrzony bardzo dobrze,wiele produktow dla naszego pupila. Obsluga mila i sympatyczna. Dostawa sprawna i szybka. Jestem zadowolona z jakosci produktow .Polecam serdecznie. Kazdy znajdzie cos dla swojego pupila.
Maciej Michalski  | 13/07/19  20:25:09 | Recenzja o sklepie :
Sklep zoologiczny zooplus polecam wszystkim którzy mają już w domu zwierzęta. Jest to profesjonalny sklep internetowy z produktami dla naszych pupili. Polecam wszystkim znajomym, sama korzystam z usług tego sklepu.
Iwona Włodarczak  | 26/06/19  19:29:11 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep - szeroki asortyment towarów,szybka wysyłka.Na pewno pozostanę klientem tego sklepu.Ceny również są na moją kieszeń emerytki.Każdy właściciel zwierzątka na pewno znajdzie tu coś dla swojego pupila
Joanna Klich  | 25/06/19  23:31:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam, jestem bardzo zadowolona z zakupów dla zwierząt. Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, fajne bonusyi przyznawanie punktów za każdy zakup. Zamawiam już parę lat, ceny nie są za wysokie. Polecam!
Izabela Makowska  | 16/06/19  19:21:02 | Recenzja o sklepie :
Jeden z najlepszych sklepów z akcesoriami dla zwierząt. Ceny atrakcyjne, szybka wysyłka, najlepsza obsługa. Rabaty dla stałych klientów. Wygoda robienia zakupów online, szeroki wybór. Szczerze polecam
Danuta Gajecka  | 16/06/19  08:59:01 | Recenzja o sklepie :
Kupuję tu od roku. Wybór jest bardzo duży, każdy coś znajdzie dla swoich zwierząt. Ceny są dobre i bardzo dobre promocje. Dostawa kurierem, za którą nie płacisz już chyba od 89 zł (wartość zamówienia). Polecam.
Renata Siuzdak  | 27/06/19  19:43:04 | Recenzja o sklepie :
Solidna firma internetowa Super produkty, dobre ceny, mnóstwo promocji, szybka obsługa, darmowa przesyłka - szczerze polecam! Korzystam od dawna, nigdy się nie zawiodłam, otrzymałam mnóstwo prezentów dla moich puplli. Samekorzyści!
Elżbieta Karkoszka  | 25/06/19  21:03:14 | Recenzja o sklepie :
Super sklep z karmą dla zwierząt i wieloma akcesoriami. Bardzo bogata oferta, dużo promocji i rabatów oraz doskonały program bonusowy dla stałych klientów. Ceny zróżnicowane, więc na każdą kieszeń. Bardzo miła obsługa i możliwość zwrotów.
Paweł Jakosz  | 16/06/19  03:43:36 | Recenzja o sklepie :
Szeroka oferta produktów różnego typu dla naszych małych "przyjaciół": psów, kotów, chomików, świnek morskich, ptaków, ryb, itp.,.Polecam gorąco sklep zooplus.pl każdemu miłośnikowi zwierząt !!! Darmowa dostawa od 89 zł
Sławomira Chmielewska  | 15/06/19  14:32:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia. Kupuję w nim jedzenie dla moich rybek oraz karmę i akcesoria dla moich dwóch piesków i kotka. Produkty są wysokiej jakości i w bardzo przystępnych cenach. Można w nim kupić wszystko dla swoich pupili.
Beata Marczak Boguszewska  | 13/06/19  11:56:20 | Recenzja o sklepie :
Polecam Zooplus ,zawsze kupuję tutaj wszelkie artykuły dla moich papug w dobrej cenie,duży wybór towaru .Do tego dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Przesyłka jest zawsze na czas ,starannie zapakowana.POLECAM
Kinga Handy  | 18/06/19  13:01:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka wysyłka, zamówienie dostarczone już na drugi dzień , rabaty dla stałych klientów, towar bardzo dobrej jakości, można wypróbować różne pakiety startowe karm, polecam, jestem bardzo zadowolona
Krzysztof S.  | 10/06/19  09:34:36 | Recenzja o sklepie :
Przyzwoite ceny i bardzo sympatyczna obsługa:)Mogę z czystym sumieniem polecić, moje zwierzaki również :))) Bardzo dobry sklep. Wielką zaletą sklepu jest duży wybór pokarmów i leków dla ryb, niektóre są dostępne wyłącznie w tym sklepie. Cenowo jest też dobrze,
Zofia Kalinowska  | 05/06/19  18:25:40 | Recenzja o sklepie :
zooplus.pl to sklep,który oferuje karmę dla naszych zwierzaków,m.in.psów,kotów, królików, chomików, ptaków, żółwi i innych. Miłośnicy ryb znajdą tu odpowiednie akwarium i potrzebne akcesoria.Atrakcyjny program bonusowy zachęca do robienia zakupów.
Wiola G  | 02/06/19  10:57:19 | Recenzja o sklepie :
Zooplus.pl to internetowy sklep zoologiczny. Znaleźć tu można wiele różnych artykułów dla zwierząt, zarówno dla psów i kotów, jak i mniejszych zwierzątek, ryb i ptaków. Poza karmą i smakołykami można kupić także akcesoria, klatki, zabawki, środki higieniczne.
JoannaL  | 24/05/19  13:51:31 | Recenzja o sklepie :
zooplus.pl to sklep, gdzie zawsze są dobre ceny, promocje i szeroki wybór asortymentu. Pomyśleli o wiernych marce klientach i mają opcję 'zamów ponownie", dzięki czemu nie trzeba wciąż szukać i szukać od nowa ulubionych produktów.Polecam każdemu.
Katarzyna Hlebowicz  | 26/05/19  16:08:11 | Recenzja o sklepie :
Zooplus.pl to sklep przyjazny dla mojego pupila. Znajduję w nim karmę, witaminy i akcesoria czyli wszystko to co jest potrzebne do tego by uszczęśliwić mojego psa. Jedyną rzeczą którą dostarczam własnym sumptem jest moja miłość do niego.
Marta Siewniak  | 26/05/19  06:40:05 | Recenzja o sklepie :
W sklepie ZOOplus mozna kupić wszystko dla swoich czworonożnych przyjaciół. Bardzo chętnie dokonuję tu zakupów w postaci karmy oraz różnych akcesoriów i gadżetow. Nigdy się nie zawiodłam więc serdecznie polecam.
Karol Kulik  | 17/05/19  08:57:34 | Recenzja o sklepie :
To jeden z lepszych sklepów z dobrymi karmami dla zwierząt. Bogaty asortyment. Miła i kompetentna obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Darmowa przesylka za zakupy powyżej 100 złotych. Przystępne ceny. Fajny program rabatowy.
Bartosz Rogowski  | 15/05/19  17:18:40 | Recenzja o sklepie :
Wszystko jak zawsze sprawnie i bez problemów. Zamawiam tu karmy dla moich psiaków od kilku lat i na pewno będę robić to dalej. Karmy wysokiej jakości, bogate w najcenniejsze, niezbędne witaminy i minerały smakują nawet mojemu największemu niejadkowi. Psy tryskają energią o każdej porze dnia.
Nika Domagałą  | 13/05/19  17:24:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep godzien polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór artykułów dla naszych małych zwierzaków :) Znajdziemy tu wszystko od pokarmu , aż po zabawki . Wszystko w bardzo dobrej cenie i jakości . Polecam
Tomasz Kacprzak  | 13/05/19  22:03:09 | Recenzja o sklepie :
To jeden z lepszych sklepów z dobrymi karmami dla zwierząt. Bogaty asortyment. Miła i kompetentna obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Darmowa przesylka za zakupy powyżej 100 złotych. Przystępne ceny. Fajny program rabatowy.
Danuta Szuba  | 09/05/19  13:38:42 | Recenzja o sklepie :
zooplus - to zoologiczny sklep internetowy, który oferuje karmę i akcesoria dla zwierząt. Ponad 8.000 renomowanych produktów dla psów, kotów, małych zwierząt, ptaków, rybek. Oferuje ciekawe produkty i akcesoria nie tylko dla zwierząt , różnorodne promcje.
Monika Sarter  | 09/05/19  10:01:01 | Recenzja o sklepie :
Mocno polecam sklep Zooplus, w którym można zaopatrzyć się we wszystkie niezbędne produkty dla swojego pupila. Każdy zwierzak i jego pan będzie zadowolony i usatysfakcjonowany z dokonanych zakupów. Warto.
Małgorzata Michalska  | 09/05/19  07:21:26 | Recenzja o sklepie :
Zooplus to jeden z lepszych sklepów internetowych z karmami, zabawkami, i nie tylko dla naszych zwierzątek. Ja kupuję tam suche karmy są najwższej jakości. Dostawy są na drugi dzień a obsługa super uprzejma.
Agnieszka Stawiarska  | 08/05/19  14:07:31 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo dobrze zorganizowany, jednak nastąpiły małe pomyłki towar dobrej jakości a także szeroki asortyment bardzo ułatwia zakupy. Dostawa w bardzo szybkim czasie towar dobrze zapakowany schludnie. Dobra obsługa
Monika Kwiatkowska  | 08/05/19  10:38:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep z bardzo dużym i różnorodnym asortymentem dla zwierząt. Ceny są stosunkowo niskie, częste promocje, a dostawa błyskawiczna. Najbardziej polecam tzw. zestawy startowe, w których proponuje się wybór różnych smaków karmy w niskiej cenie.
Joanna Wiśniewska  | 08/05/19  11:52:52 | Recenzja o sklepie :
Z zakupów w sklepie korzystała już kilka razy, został mi on polecony przez znajomych. Do wyboru jest duży asortyment produktów, często można trafić na różnorakie promocje. Strona sklepu jest przejrzysta dla klienta. Polecam
Zofia Zegarek  | 06/05/19  22:25:30 | Recenzja o sklepie :
Doskonałe produkty dla psów, kotów,ptaków, ryb, koni i gryzoni.Przystępne ceny. Wspaniały program bonusowy.To jeden z lepszych sklepów z dobrymi karmami dla zwierząt.Jest też duży wybór zabawek dla naszych ulubieńców. Miła i kompetentna obsługa.
ANNA GROT  | 07/05/19  05:23:11 | Recenzja o sklepie :
W zooplusie kupuję karmę dla kota juz od 5 lat.Mają konkurencyjne ceny oraz duzo promocji.Dodatkowym atutem jest darmowa wysyłka od zamówienia powyżej 90zł. Prsesyłkę dostarczają przeważnie już następnego dnia roboczego.Polecam
Ada Radomska  | 04/05/19  21:03:22 | Recenzja o sklepie :
Szybka realizacja zamówień. Rozmaite produkty zarówno dla kota, jak i dla psa. Wysoka jakość za niską cenę. Bardzo ciekawe, atrakcyjne drapaki. Ekspresowo i bez problemów uznawane są reklamacje. Polecam zakupy w moim ulubionym sklepie.
SÅ‚owikowska Monika  | 05/05/19  10:08:01 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam sklep internetowy zooplus. duży wybór produktów dla mojego psiaka, wiele promocji, program lojalnościowy. Poza tym szybka dostawa. Nic dodać nic ująć. polecam ........................
Kinga Kraszewska  | 05/05/19  13:26:06 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przystępne ceny za produkty wysokiej jakości. Możliwość zakupu bez wychodzenia z domu z darmową dostawą. Rozpieszczanie naszego pupila może być banalnie proste dzięki zooplus. Polecam serdecznie
Jakub Złomańczuk  | 29/04/19  15:03:07 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje szeroki wybór artykułów zarowno dla psów, jak i kotów, ryb, ptaków, koni i gryzoni. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Błyskawiczna dostawa. Miła i kompetentna obsługa.
Paulina Bik  | 24/04/19  17:51:57 | Recenzja o sklepie :
Trochę wysokie ceny karm i niskie rabaty, ale ogólnie to piątka z plusem. Dostawa na najwyższym poziomie, a kontakt ze sklepem jak najbardziej na plus. Kupiłam jedzenie dla papug i bardzo im smakowało.
Zuzanna Wolniaczyk  | 21/04/19  08:54:54 | Recenzja o sklepie :
Sklep Zoologiczny plus oferuje najlepsze produkty z najwyższej półki jakościowej. Jego produkty można zakupić na stronie internetowej firmy. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę nazwę i juz administrator zawiedzie nas za rączkę na stronę firmy.
Monika C.  | 21/04/19  12:48:03 | Recenzja o sklepie :
Od kiedy odkryłam sklep zooplus nie korzystam już ze stacjonarnych sklepów. Dlaczego? Bo tutaj znajdę wszystko! Dobrze zaopatrzony, duży wybór produktów na każdą kieszeń, ciekawe promocje, szybka wysyłka i świetne ceny. Polecam!
Tomasz Kacprzak  | 18/04/19  15:54:15 | Recenzja o sklepie :
Super produkty dla wszystkich zwierząt.Bardzo szybka realizacja zamówienia. Miła i kompetentna obsługa. Powyżej 100 złotych darmowa przesyłka. Przystępne ceny, do tego ajny program bonusowy. Wysoka jakość produktów. Szybko przyznają CashColins
Grzegorz Boch  | 19/04/19  08:42:25 | Recenzja o sklepie :
Największy i chyba najbardziej znany sklep z artykułami dla naszych pupili. Korzystałem wielokrotnie, ponieważ zawsze trafiam na konkurencyjne ceny. Odkąd mam swojego psiaka, to jest mój sklep zoologiczny.
Ludwik Nesterowski  | 21/04/19  06:04:28 | Recenzja o sklepie :
Wszystko dla zwierząt. Tak można nazwać ten sklep. Karma wysokiej jakości dla psów, kotów, papug i innych drobnych zwierząt. Oprócz tego wyposażenie dla zwierzæt. Ceny są bardzo przystępne a wysyłka szybka i terminową. Polecam.
Barbara  | 16/04/19  16:58:03 | Recenzja o sklepie :
Zooplus to jeden z lepszych sklepów internetowych z karmami dla psów, kotów, koni i prawie wszystkich zwierzątek. Bardzo szeroki wybór dobrych jakościowo karm. Ja kupuje karmy suche dla mojego psa i polecam je wszystkim.
Rafał Rozmarynowski  | 17/04/19  06:44:35 | Recenzja o sklepie :
dobry sklep z akcesoriami dla pupila . Towar zamówiony zgodny z opisem szybka dostawa zamówionego towaru . Ceny nie wygórowane obsługa klienta bardzo dobra. Sklep zoo plus godny polecenia dzięki pozdrawiam.
Grzegorz Piechota  | 14/04/19  06:34:34 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Sławo Nowak  | 14/04/19  18:20:39 | Recenzja o sklepie :
Dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka, atrakcyjne ceny i promocje. Do tego strona www bardzo czytelna i łatwa w obsłudze. Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na wyjście na zakupy.
Katarzyna Nowak  | 11/04/19  18:33:50 | Recenzja o sklepie :
Kupuję tu systematycznie. Towar jest zawsze pełnowartościowy. Mają duży wybór karmy dla zwierzaków. Ja akurat kupuje dla kotów i jestem zadowolona .Koty najedzone dobrą karmą to chorób nie mają A sierść lśniąca. Przesyłka zawsze na czas. Polecm wszystkim.
Bodey Michalski  | 11/04/19  06:49:02 | Recenzja o sklepie :
Zooplus to sklep internetowy z karmami dla naszych pupili. Ja najczęściej kupuję tam suche karmy dla psa. Jest bardzo duży wybór i karmy są najwyżzej jakości. Sklep oferuje promocje a nawet gratisy do zamówień.
Dominika Duda  | 10/04/19  21:28:25 | Recenzja o sklepie :
Moje zwierzaki są zachwycone produktami z zooplus.pl. Bardzo je lubią a także są one w dobrych cenach. Jeżeli kochasz swojego pupila To się nawet nie zastanawiaj tylko rób zakupy w tym sklepie.
Krystyna Zielinska  | 09/04/19  20:52:13 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalnie podejście do klienta. Szybka przesyłka, zawsze zgodna z zamówieniem
Anna Piróg  | 08/04/19  14:03:04 | Recenzja o sklepie :
Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie! Produkty są bardzo dobrej jakości, ceny naprawdę przystępne, dużo świetnych promocji, bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka (róże opcje do wyboru). Polecam!
Dana 54  | 05/04/19  09:14:17 | Recenzja o sklepie :
Zooplus to bardzo fajny sklep internetowy, ma w swojej ofercie bardzo duży wybór wszelkiego rodzaju karm suchych i mokrych dla psów. Ja akurat te kupuje bo mam psa. Poleca ten sklep obsługa bardzo miła.
Daniel  | 07/04/19  12:13:44 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej w porządku, Darmowa dostawa od 89 zlotych Szybka wysyłka ,tego samego dnia Obsluga klienta na najwyższym poziomie ,sprawna i szybka odpowiedź. Produkty wysokiej jakości Polecam .
hendryk noworzy  | 07/04/19  17:50:55 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep zoologiczny na jaki udało mi sie trafić w intrenecie. Często i z przyjemnością robi się tam zakupy. Jako stały klient posiadam rabaty i promocje. Bardzo duży wybór karm i nie tylko dla pupilów.
jacek senderak  | 04/04/19  12:11:34 | Recenzja o sklepie :
to był pierwszy zakup w tym sklepie ale na pewno nie ostatni jestem w pelni zadowolony towar zgadza się z opisem bardzo krótki czas oczekiwania na zamówiona przesyłkę na plus bardzo szeroka oferta do wyboru
Monika Chmura  | 03/04/19  12:53:02 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w zooplusie. Można trafić na promocje lub pakiety gdzie znajduje się kilka produktów. Dostawa jest po dwóch dniach. Nic złego nie mogę powiedzieć. Bardzo polecam tą stronę.
Konrad Skorupa  | 03/04/19  19:07:16 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór artykułów dla zwierząt,wielkim plusem jest gramatura puszek i opakowań jedzenia dla zwierzaków. strona jasna i czytelna, co sprawia że szybko można odnaleźć szukane produkty, bez marnowania czasu.
Andrzej Kruczek  | 30/03/19  19:22:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal aukcyjny z bardzo dużym asortymentem wielobranżowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. !!!!!!!!!!!!!! Polecam dla wszystkich. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elżbieta Kacprzak  | 28/03/19  12:57:35 | Recenzja o sklepie :
Bogaty asortyment. Mnóstwo produktów dla psów, kotów, ryb ptaków i gryzoni. Bardzo szybka mrealizacja zamówienia. Darmowa przesyłka od wartości powyżej 100 zł. Ceny przystępne Polecam Wspaniały program bonusowy. To jeden z lepszych sklepów. Szybko przyznają CashBackRabat.
Olga Kotelczuk  | 27/03/19  20:20:37 | Recenzja o sklepie :
Wg mnie najlepszy zoologiczny sklep internetowy, w którym miałam przyjemność robić zakupy. Ogromny wybór towaru, atrakcyjne ceny i ekspresowa wysyłka. Zwierzaki zadowolone, czego chcieć więcej:) Polecam!
Andrzej Kriger  | 27/03/19  11:57:36 | Recenzja o sklepie :
wszystko dla zwierzaka wysoka jakość produktów szybka dostawa a obsługa bardzo miła i kompetentna asortyment bardzo szeroki polecam gorąco jest to sklep rzetelny towar ładnia opakowany, praktyczny etykieta mówiąca o składnikach polecam
Katarzyna  | 24/03/19  16:28:15 | Recenzja o sklepie :
W tym sklepie można jak najbardziej wybrać cos dla swojego pupila. kupiłam tam tylko jeden raz gdyż wiele rzeczy biorę w sklepie stacjonarnym. Cena porównywalna. polecam, warto zobaczyć i zapoznać się z ofertą sklepu jesli ktoś ma za daleko do stacjonarnego :)
Kamil Krasuski  | 24/03/19  21:03:32 | Recenzja o sklepie :
Super aplikacja naprawdę polecam dobra zabawa i do tego prawdziwa kasa po uzbieraniu odpowiedniej kwoty przelewem automatycznie kasa na konicie naprawdę warto spróbować sprubuj A sam się przekonasz serio.
Marcin Złociak  | 19/03/19  19:35:33 | Recenzja o sklepie :
Nigdy nie robiłem zakupów w tego typu sklepach, aż do teraz. I powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Jest tak wszystko czego potrzebowałem. Ceny przystępne. Strona wygląda świetnie. Przyciąga uwagę. Towaru ful. Polecam.
Adrian Michalski  | 17/03/19  16:01:47 | Recenzja o sklepie :
To jeden z lepszych sklepów z dobrymi karmami dla psów kotów i nie tylko. Spory wybór zabawek dla pupili. Co prawda to sklep nie nasz rodzimy ale trzeba przyznać że karmy z wyższej półki. Polecam wszystkim.
Izabela Stawiarz  | 14/03/19  10:07:25 | Recenzja o sklepie :
Jest to sklep z artykułami dla zwierząt. Można tam kupić w dobrej cenie mokrą i suchą karmę dla psów i kotów. W asortymencie znajdziemy także karmy dla mniejszych pupili, tj. karmy, smakołyki, podściółki, czy klatki dla gryzoni, ptaków, czy rybek.
Sylwia Sowinska  | 14/03/19  08:00:12 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep z artykułami dla zwierząt. Można tu znaleźć dosłownie wszystko, od jedzenia dla zwierząt przez różnego rodzaju akcesoria witaminy. Wysyłka ekspresowa, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam w 100%
Magdalena Królak  | 13/03/19  09:11:30 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała się szybka i przyjemna.Asortyment jest bogaty, to już moje kolejne zakupy i z pewnością zamówię tam jeszcze nie raz.
Agnieszka Kościanska  | 13/03/19  13:36:07 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Mola obsługa. Towar zgodny z opisem. Towar bardzo wysokiej jakości. Nie mam żadnych zastrzeżeń dokładna informacja o statusie zowienia. Z całego serca polecam sklep.
Ewa Dombroska  | 07/03/19  17:38:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy zaopatrzony jest w różnego rodzaju asortyment, duży wybór i szeroka rozpiętość cenowa. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i dla swojego pupila. Polecam jak najbardziej, bo naprawdę warto.
Karolina Miśkowiak  | 10/03/19  10:52:37 | Recenzja o sklepie :
Zooplus.pl to super sklep. Wspaniały asortyment w dobrych cenach. Wygodne formy płatności i szybki czas realizacji zamówień. Fajny program bonusowy: za zebrane punkty bonusowe można wybrać nagrody w formie rzeczowej lub przeznaczyć je na cele charytatywne. Gorąco polecam ten sklep
Arletta Pacyniak  | 07/03/19  06:30:31 | Recenzja o sklepie :
Super przejrzyście i świetne oferty w rewelacyjnych cenach .Znajdziesz tu wszystko dla twojego pupila ,dlatego ja wrócę tu na pewno po kolejne udane zakupy .Milo trafić do sklepu tak dobrze zaopatrzonego.Pozdrawiam
Paulina  | 06/03/19  10:30:45 | Recenzja o sklepie :
Sklep zooplus jest znany nie tylko w Polsce, zamawiam w nim regularnie karmę oraz inne produkty dla swoich zwierząt. Dostawa jest szybka, a złożenie zamówienia niezwykle proste. Dziś odebrałam pięknie zapakowaną paczkę. Nigdy nie miałam również problemów ze zwrotami.
Karolina Prząda  | 06/03/19  23:41:57 | Recenzja o sklepie :
Zawsze znajdę tutaj to czego potrzebuję dla mojego kota i to w atrakcyjnej cenie! Uwielbiam robić tutaj zakupy. Rabaty, promocje i dobra cena wysyłki. Super kontakt ze sklepem. Serdecznie polecam, bo warto!
Ewa Racławska  | 05/03/19  20:24:58 | Recenzja o sklepie :
Kupuje regularnie. Obsługa i asortyment zadowalający. Czas dostawy prawidłowy. Firma dostarczająca zamówione produkty sprawna i profesjonalna. Mozna polecać tego sprzedawcę. Nie mialam niemilych niespodzianek z zamawiany produktami
Szymon Michalski  | 05/03/19  06:56:35 | Recenzja o sklepie :
Zooplus jeden z lepszych sklepów z karmami i nie tylko dla naszych zwierzątek. Duży wybór karm w różnych ilościach najlepszych jakościowo karm. Oferuję również mokre karmy jak i zabawki dla naszych pupili.
Paulina Sudoł  | 04/03/19  10:25:28 | Recenzja o sklepie :
Według mnie to najlepszy internetowy sklep dedykowany zwierzakom! Bardzo duży wybór produktów i niskie ceny. Wyczerpująco odpowiadają na pytania, doradzą w wyborze akcesoriów i szybko wysyłają zamówienie. Kot i chomiki zadowolone - tak jak ja. Polecam!
Zuzanna Ryszkowska  | 03/03/19  08:32:53 | Recenzja o sklepie :
W tym sklepie można kupić różnorodne pokarmy dla zwierzątek domowych i nie tylko ,można też kupić zwierzątka do domu dla dzieci żeby się bawiły i nauczyły opiekowania nad nimi i uczyły się życia .rybki do akwarium różne małe i większe
leszek senderak  | 03/03/19  12:31:49 | Recenzja o sklepie :
jestem nowym klientem sklepu zamówienia na razie tylko dwa razy oba były w jak najlepszy porzadku sklep jest znakomity z duza i bogatą ofertą produktów wszystko jest solidnie zapakowane i szybko wysyłane
Wiktoria Jędrzejewska  | 28/02/19  19:38:06 | Recenzja o sklepie :
W sklepie zooplus.pl często robię zakupy dla mojego piesia i dwóch koteczków. Kupiłam i mokra i sucha karmę, a także akcesoria dla moich zwierzątek. Sklep szybko realizuje zamówienia, po dokonaniu wpłaty.
Urszula Olszowka  | 27/02/19  09:43:54 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep dla mojego pupila, duzy wybór. Od dawna kupuję karmę dla kota, zabawki, żwirek. Bardzo szybka dostawa, wiele możliwości płatności. Można zapłacić także w terminie 14 dni od doręczenia paczki.
Martyna Kisielowska  | 27/02/19  12:05:32 | Recenzja o sklepie :
Polecam stronę zooplus! Zamawiam tam wszytko dla moich zwierzaków zaczynając od karmy kończąc na Żwirku dla kota. Wszystko jest najwyższej jakości! Nie wyobrażam sobie zakupów dla moich zwierzaków na innej stronie internetowej. Bardzo Polecam!
Marcin Królak  | 22/02/19  15:10:16 | Recenzja o sklepie :
To bardzo dobrze, że istnieje sklep w którym znajdę wszystko za jednym zamachem w cenie o wiele niższej niż w sklepach zoologicznych. Mam psa i kotkę i zanim odkryłem zooplus, musiałem kupować w różnych sklepach.
Irena Gajewska  | 22/02/19  14:58:54 | Recenzja o sklepie :
Nie ma nic lepszego niż zooplus! Szybki dowóz, tanie produkty, przemiła obsługa, wszystko! Dostałam zbitą porcelanowa miseczkę dla kota (jedną z dwóch) i ani nie muszę oddawać towaru, ani płacić za CAŁY produkt, który aktualnie jest w drodze do mojego domu.
Kamila Czołpińska  | 25/02/19  13:14:16 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklepik internetowy dla zwierzaków. Wszystko co potrzebne to tu znajdziesz. Wielki wybór karm jak i akcesoria dla psów i kotów. Szybka obsługa, miło robić zakupy w tym sklepie. Polecam........
Joanna Magier  | 24/02/19  07:35:17 | Recenzja o sklepie :
Super sklep dla zwierzaków. Bardzo duży wybór karm suchych i mokrych, przysmaków wszelkiego rodzaju. Bardzo duży wybór posłań i zabawek oraz domków dla pierzastych przyjaciół. Ceny i zniżki są rewelacyjne. Gorąco polecam!!!
Danuta Ostojska  | 24/02/19  16:02:10 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Jeden z najlepszych sklepów dla pupili. Dobre ceny, szeroki asortyment i świetna obsługa. Kupuję karmę dla psa oraz kotów, zawsze obejmuje mnie bezpłatna wysyłka. Towar wysyłany jest często jeszcze w dniu zakupu.
Elżbieta Moderacka  | 24/02/19  17:24:24 | Recenzja o sklepie :
kupiłam karmę bardzo duży wybor wśród karm mokrych jak i suchych,zawsze jakieś promocje więc zawsze można coś dodatkowo kupic dla swojego pupila od smakołyków po produkty pielegnacyjne,dostawa szybka i na czas,gorąco polecam.
Izabela Mazur  | 23/02/19  10:41:18 | Recenzja o sklepie :
Fantastyczny sklep dla zwierzaków. Można znaleźć wszystko od ubranek po łóżeczka. Fajnie ze można umieszczać zdjęcia kupionych produktów i opinie. Ceny nie są wygórowane. Polecam bardzo sklep zooplus.
Ryszard Ogonowski  | 21/02/19  22:52:12 | Recenzja o sklepie :
Miła i profesjonalna obsługa. Dobry kontakt z klientem, Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Po prostu miłe zakupy w zooplus.pl. Sklep godny polecenia dla wszystkich miłośników zwierząt, tym bardziej, że asortyment jest bardzo szeroki.
Karolina Supeł  | 21/02/19  17:41:51 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży asortyment, dobra obsługa, szybka i łatwa płatność. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana paczka. Dobra jakość oferowanych produktów oraz jedne z najniższych cen na rynku. Zawsze mogę znaleźć dokładnie to czego potrzebuję.
Klaudia Chelińska  | 01/02/19  09:54:03 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep. Bardzo duży wybór produktów dla pupilów, bardzo szybka wysyłka co jest duzym plusem. Ceny są dość przystępne opłaca się zamawiać w większych ilościach. Mozna trafić na fajną promocję.
Magdalena Rekosz  | 09/02/19  11:39:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię zamawiać w zooplus. Szybka wysyłka i fajne rabaty. Można upolować ciekawe okazję na karmy i akcesoria a także gratisy. Przy okazji zbierać punkty i dostawać extra nagrody lub przekazac punkty dla potrzebujących wierząt. Polecam
Eliza Sulmowska  | 06/02/19  14:24:52 | Recenzja o sklepie :
Często zamawiam na zooplusie jedzenie i zabawki dla kotów - wszystko zawsze jest dobrze zapakowane, dochodzi bardzo szybko i o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych. Korzystam z opcji by zapłacić w ciągu 14 dni od dostarczenia paczki, super opcja.
Karolina Wróblewska  | 16/02/19  09:25:23 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep zoologiczny w jakim mialam przyjemnosc kupowac. bardzo duzy wybor i super ceny. generalnie kupuje akcesoria i jedzenie dla swoich pupilkow od 5 miesiecy i za kazdym razem jestem meeega zadowolona z zakupu ,jakosci produktu i ekspresowej przesylki. jestem pod wielkim wrazeniem i polecam jak najbardziej.
Rafał Łukomski  | 11/02/19  09:57:28 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny sklep duzy wybor towaru szeroki asortyment liczne promocje szybki czas realizacji zamowien latwa w obsłudze strona szybki czas realizacji wygodny sposób platnosci wygodna dostwa super sklep
Damian JurczyŃski  | 31/01/19  07:58:28 | Recenzja o sklepie :
Praktyczna platforma internetowa z artykułami zwierzęcymi.Sklep posiada szeroki asortyment artykułów dla kotów jak i psów,a także i innych zwierząt przy zakupach większych można uzyskać bonusy,zniżki,promocje. Cashions. Darmowa dostawa od 100 zł.Top marki.
Daria Noworzyn  | 10/02/19  12:34:11 | Recenzja o sklepie :
Super sklep można wyszukać wszystko dla pupili w mega fajnych cenach. Dla stałych klientów często rabaty i promocje. Szybka realizacja zamówień i bardzo miła obsługa, zawsze można dopytać i doradzić się kiedy nie ma się pewności.
Asia śl  | 10/02/19  20:28:37 | Recenzja o sklepie :
Sklep zooplus.pl to naprawdę świetny sklep. Kupuję w nim kosmetyki dla swojego pupila oraz fajne zabawki dla niego. W sklepie tym jest szeroki i świetny asortyment. Promocje na suchą karmę są świetne. Gorąco wszystkim go polecam!
Anita Foryś  | 12/02/19  22:17:31 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam robić tutaj zakupy dla moich zwierząt. Nigdzie nie znajdzie się tak bogatej oferty produktów i dobrej jakości karm. Przesyłka jest natychmiastowa a dodatkowo można wspomóc schronisko przy gratisowych punktach za zakupy. polecam
Małgorzata Górska  | 12/02/19  07:48:14 | Recenzja o sklepie :
Kilkukrotnie robiłam zakupy dla moich zwierzaków i zawsze byłam bardzo zadowolona. Bardzo szybko otrzymywałam zakupione towary. Jakość i różnorodność produktów też oceniam bardzo pozytywnie. W pełni polecam zooplus.pl
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
Jeszcze: dni godzin minut sekund
OTRZYMAJ DO 3,00% CashCoins CosDlaZdrowia.pl AliExpress
visit register click click