Allegro

Zalando Lounge Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Zalando Lounge

Zalando Lounge Polska – klub zakupowy z atrakcyjnymi cenami

Zalando Lounge to więcej niż zakupy online. Dzięki naszym wyjątkowym, codziennie zmieniającym się promocjom, odkryjesz markową odzież, obuwie, akcesoria oraz stylowe dodatki do domu. A wszystko to w bardzo korzystnych cenach!

Zalando Lounge Opinie

Mariola chutkowska  | 23/05/19  08:45:47 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklepem internetowym oferując na lepsze ceny super szybko dostawa!! Duży wybór super jakość niesamowita skuteczność zadowolenia klienta Wszystkich produktów dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych
Małgosia  | 23/05/19  06:46:43 | Recenzja o sklepie :
Bardzo często odwiedzam sklep internetowy Zalando. Polecam wszystkim znajomym aby najpierw zobaczyli oferty jakie są, w tym tygodniu. Sama kilka razy kupiłam sobie fajne rzeczy szybko dostarczono. Super.
 | 20/05/19  20:46:03 | Recenzja o sklepie :
bardzo szeroki asortyment, fajne zniżki ktore pozwalają robić zakupy nawet o osiemdziesiąt procent taniej. fajnie, ze oferta z aktualnymi zniżkami przychodzi również na maila. szybka dostawa. polecam
Marcin Przybyszewski  | 17/05/19  18:38:43 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep. Bardzo pozytywny i profesjonalny. Każdy tu znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam. Dużo promocji i naprawdę spory wybór. Nowoczesny i ekskluzywny. Tanio wiec naprawde warto sobie tam zajrzeć. Polecam.
Milena Politowska  | 17/05/19  22:33:25 | Recenzja o sklepie :
Polecam Zalando, darmowa wysyłka i zwrot. Duży asortyment, wygoda w zamawianiu kurier dostarczy pod same drzwi - zakupy bez wychodzenia z domu. Warto spróbować ponieważ jest czas na zwrot niepasujacych produktów.
Rafał Tworkowski  | 18/05/19  03:59:00 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge w swojej ofercie ma bardzo dużo rzeczy różnych marek co jest bardzo dużą zaletą.Trzeba wspomniec ze w porównaniu do innych sklepów ich strona internetowa jest bardzo czytelna i wszystko mozna znależc bez problemu.
Konrad Molka  | 18/05/19  13:51:28 | Recenzja o sklepie :
Przyjemny sklep. Można znaleźć wiele rzeczy po niższej cenie, ogrom promocji, szybka dostawa oraz profesjonalizm to coś, co z pewnością wyróżnia tę markę. Początkowo podchodziłem do tego sklepu sceptycznie, jednak teraz wiem, że będę robił w nim częściej zakupy.
KRYSTYNA PROCNER  | 18/05/19  18:43:01 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam sklepy zalando ponieważ kupuje sukienki buty torebki .Zakupy to przyjemność bo ceny są atrakcyjne obsługa szybka sprawna.Jak również szybka wysyłka przez internet. można też wymienić towar..polecam
PRZEMYSLAW STREMBSKI  | 19/05/19  15:56:46 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa. Ostatnio zamówiłem buty, które szybko się rozpadły i po napisaniu zgłoszenia w ciągu 2 dni dostałem zwrot środków na konto, bez prośby o dodatkowe wyjaśnienia. Tak się powinno obsługiwać reklamacje! Zdecydowanie polecam, zakupy robiłem kilka razy .
Noemi Śmiechowska  | 16/05/19  08:29:43 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona! Towar zawsze się zgadza z tym co na zdjęciu, wysyłka zawsze na czas i jest bardzo szybko dostarczana! Jak dla mnie nie ma lepszego sklepu! Wszystko się zawsze zgadza! Jestem zadowolona w 100%
Dagmara Kędzierska  | 16/05/19  08:57:12 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Zarówno dla dzieci jak i dorosłych . Znajdziemy tutaj dosłownie wszystko . Serdecznie polecam ten sklep :)
Paula Oszmaniec  | 15/05/19  14:12:56 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w aplikacji Zalando Lounge. Świetny asortyment i częste akcje promocyjne. Produkty w bardzo konkurencyjnych cenach. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt z obsługą, która chętnie służy pomocą i szybko odpowiada na mejle.
Marcin DANIELSKI  | 14/05/19  09:49:41 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sam nie raz zrobię tam zakupy.
Patryk Łęczkowski  | 13/05/19  13:35:04 | Recenzja o sklepie :
Witam drogie czytelniczki. Zamówiłam z tego sklepu obuwie, byłam taka podekscytowana przy otwieraniu paczki a tu niespodzianka - przysłali mi zupełnie inne buty  Jestem bardzo zawiedziona, bo teraz muszę się bawić w odsyłanie, czekać 1-2 tygodnie na pieniądze, bo na przysłanie zamawianego przeze mnie towaru nie mam co liczyć-już nie ma mojego rozmiaru  Nie rozumiem takich pomyłek, ponieważ przed wysłaniem powinno wszystko zostać dokładnie sprawdzone !  Nie chcę nikogo zniechęcać do Zalando, al
Zdzisław Worobiec  | 13/05/19  14:22:57 | Recenzja o sklepie :
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, koszty wysyłki nie wysokie, wszystko w jak najlepszym porządku. Można zdecydowanie polecić. Duży asortyment i dostępność. Napewno będę du jeszcze wracał na kolejne zakupy :)
Zuzanna Ryszkowska  | 13/05/19  15:05:44 | Recenzja o sklepie :
super sklep można przeglądać w internecie różne oferty cenowe i nie tylko kupować i zwracać jeśli nie odpowiada nam zakup,ceny są odpowiednie i adekwatne do gatunku wysyłka bardzo szybka w nienaruszonym stanie
Karolina Jonas  | 11/05/19  13:39:40 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Cena i jakość doskonała. Trochę kiepsko z kosztami wysyłki (cena za wysoka jak za wysyłkę paczki kurierem lub pocztą polską). Nie wiem jak jest z przyznawaniem cash back gdyż dopiero założyłam tu konto.
Ewa Pawlak  | 09/05/19  14:51:37 | Recenzja o sklepie :
Wszystko czego potrzebowałam znalazłam w jednym miejscu. Świetny sklep z super cenami. Nic tylko kupować i przy okazji oszczędzać dodatkowe Cashcoins. Polecam szczerze każdemu kto lubi zakupy i oszczędzanie.
Marcin Gaj  | 09/05/19  08:28:02 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, szybka wysylka, możliwy zwrot towaru, sprawne metody płacenia oraz duzy zasób asortymentów.
Barbara  | 09/05/19  07:16:29 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep internetowy w którym mozna kupić naprawdę super ubrania. Tyle róznych markowych ubrań przy akcjach promocyjnych minus siedemdziesiąt pięć procent nic dodać. Paczki przychodzą szybko.
Bartek Kosierb  | 07/05/19  12:14:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo przyzwoity Szybka obsługa Bardzo dobrze zaapakowane przesyłki Szybka dostawa do domu od zakupu Polecam bardzo gorąco sklep oraz jego Sprzedawców Zawsze towar zamawiany trafiał do mnie w 100% Wiarygodny co do opisu w aukcji
Przemysław Krygier  | 07/05/19  13:01:35 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy oceniam na 5. Ubrania są wysokiej jakości, nie rozciągają się w praniu, asortyment zgodny z obecną modą, młodzieżowy, stylowy, moim zdaniem trafiający w gusta zarówno tych wymagających klientów, jak i laików. Dostawa w terminie, obsługa klientów poprawna
Stanislaw Horodko  | 07/05/19  20:32:23 | Recenzja o sklepie :
Uważam, że brak jest dobrych modeli ubrań dla osób o dużych rozmiarach dla różnwgo rodzaju sylwetek np trójkąt. Jeżeli chodzi o sam sklep i jego funkcjonowanie to zasługuje na najwyższą ocenę: Nieskomplikowany system zamówień, szybka darmowa dostaw, bezproblemowe zwroty.
Halina Fojtuch  | 04/05/19  20:30:22 | Recenzja o sklepie :
Zalando to super sklep internetowy. Zawsze gdy wchodzę tam to są nowe promocje. Można sobie zamówić nie tylko odzież. Są rzeczy markowe i nie markowe, duży wybór we wszystkich rozmiarach i przystępnych cenach. Polecam wszystkim ten sklep.
Natalia lis  | 04/05/19  19:21:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo przyjemny i ceny atrakcyjne miła obsugla super ciuchy jest duży wybór każdemu mogę polecić ten sklep o każdym przedziale wiekowym nic dodać nic ująć znajdziemy tam również ciuchy dla dzieci
Grzegorz Świąć  | 04/05/19  20:21:17 | Recenzja o sklepie :
zalando lounge to punkt sprzedaży dla wszystkich i tych bardzo często robiących zakupy jak i tych robiących zakupy sporadycznie a wybór towarów jest bardzo atrakcyjnych i w super atrakcyjnych cenach. Polecam i tym pierwszym i tym drugim
Walentinaa Dresler  | 04/05/19  20:59:38 | Recenzja o sklepie :
Super sklep lubę robić tu zakupy Szybka wysyłka i atrakcyjny asortyment Jeżeli towar nie odpowiada moim oczekiwaniam bez problemu mogę go zwrócić i niezwłocznie dostaje zwrot pieniędzy lub wymieniam go na inny rozmiar.
Janusz Rybicki  | 05/05/19  19:57:53 | Recenzja o sklepie :
Wyrażam pełne zadowolenie przedstawiona ofertą, profesjonalizmem i zyczliwoscia personelu. Klient zadowolony to polecenia i kolejni potencjalni nabywcy. I oczywiście jest prawie pewne ze powrócę by dokonać kolejnych zakupów
Ewa Lis  | 02/05/19  16:09:05 | Recenzja o sklepie :
Zamówienie dotarło szybko, ubrania wysokiej jakości za dużo niższe ceny niż rynkowe. Łatwo się przegląda ubrania, szczególnie dzięki zastosowaniu filtrów, które zapamiętują rozmiary jakie nas zwykle interesują. Polecam!
Tomasz  | 01/05/19  08:45:02 | Recenzja o sklepie :
polecam fajny sklep i zawsze jakieś promocje Szybka wysyłka do klienta i super ceny Nie trzeba ganiać po sklepach stacjonarnych polecam wszystkim którzy by chcieli kupić tanio i orginalne rzeczy
Agnieszka Godlewska  | 30/04/19  12:26:11 | Recenzja o sklepie :
Kolejna ciekawa propozycja od sprawdzonej już firmy zalando. Zalando Longue to oferta dla bardziej wymagających klientów. Można tam znaleźć i zamówić na prawdę fajną markową odzież. Znane marki odzieżowe i te mniej znane w Polsce. Jak w sklepie Zalando dogodne firmy płatności i wygodne opcje dostawy. Zawsze w zadeklarowanym terminie i bez problemów. Polecam!
Hanna Kojat  | 30/04/19  00:30:33 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy. Duży asortyment ubrań i dodatków, zawsze mogę znaleźć coś interesującego dla siebie lub córki. Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, szybki przydział Cashbacku. POLECAM ten sklep.
Bodey Michalski  | 29/04/19  19:21:42 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy z ubraniami. Bardzo duży wybór różnych znanych marek. Sklep oferuje bardzo dużo promocyjnych ubrań. Obsługa sklepu bardzo miła. Polecam wszystkim ten sklep. Towar przychodzi szybko.
Anna Matuszczyk  | 28/04/19  14:56:02 | Recenzja o sklepie :
Produkt zgodny z opisem, transakcja przebiegła sprawnie, dostawa szybko, najlepsza jest opcja bezproblemowego i darmowego zwrotu, polecam, dużo promocji, można znaleźć " perełki " w atrakcyjnych cenach
Marek nowak  | 26/04/19  21:19:47 | Recenzja o sklepie :
Pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w sklepie. Towar bardzo dobrej jakosci. Paczka, mimo tysiecy kilometrow dotarla w bardzo dobrym stanie. W srodku wszystko dobrze zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobrze wydane pieniadze. Polecam kazdemu bo warto tu robic zakupy.
Anna Śpiewak  | 27/04/19  17:01:34 | Recenzja o sklepie :
Wiele razy zamawiałam i nigdy sie na zawiodłam na tym sklepie, w dodatku maja niskie ceny a naprawde swietne produkty. Super buty sa tutaj, mamj uz 3 pary adidasów i za kazdym razem byłam zadowolona, polecam serdecznie
Marcelina Hejła  | 26/04/19  08:12:53 | Recenzja o sklepie :
Świetne promocje i super produkty! Uwielbiam robić zakupy przez internet, a zalando lounge daje mi maximum możliwości, ponieważ ma świetną aplikację. Poza tym, jeśli już coś kupisz wszystko przebiega szybko i sprawnie. Polecam!
Kamilla Heba  | 24/04/19  06:03:25 | Recenzja o sklepie :
Sklep Zalando.pl to najmodniejszy sklep w sieci. Znajdziesz w nim wszystko czego potrzebujesz w najmodniejszych fasonach. Możesz wybierać, przebierać bez liku, a wszystko wygodnie dostaniesz do domu. Polecam.
Sylwia Sowinska  | 23/04/19  07:43:04 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, świetny kontakt z obsługą. Odzież najlepszych marek na świecie. Na zwrot lub wymianę mamy 30 dni od zakupu. Szybka i profesjonalna pomoc, wysyłka również ekspresowa. W 100% polecam ten sklep :)
Marcin Borkowski  | 18/04/19  15:42:01 | Recenzja o sklepie :
BARDZO DOBRA FIRMA.KIEDYS ZAMAWIAŁEM Z TAMTĄd towar i byłem bardzo zadowolony nie musiałem długo czekac.mam brak zastrzezeń tafirma wywiązuje sie zewszystkiego polecam jak najbardziej są staranni i bardzo rzetelni
ANNA GROT  | 19/04/19  08:32:42 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia ze względu na szeroki wybór markowego asortymentu i przystępne ceny. Dodatkowym atutem jest bezpłatna wysłka oraz możliwość darmowego odesłania towaru jeśli nie spełni naszych oczekiwań.
Janusz Nowak  | 20/04/19  11:14:48 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam ten serwis:) szybka realizacja zamówienie oraz wysyłka!!! Dobra rzetelna robota tego serwisu :) serdecznie polecam zakupy :) Bardzo łatwy w obsłudze i wyraźny interface :) Serdecznie polecam korzystanie z tego serwisu jakim jest Zalando.
Miroslaw Blaszczak  | 20/04/19  13:02:06 | Recenzja o sklepie :
Tydzień temu moja Żona kupiła mi na zalando.pl koszule męską z krótkim rękawem zapinana na guziki. Fany wzór tej koszuli. Cena nie była zbyt wygórowana no i jakość jest świetna. Napewno jeszcze tutaj wrócimy. Polecam bardzo
Tomasz Knapik  | 21/04/19  17:14:30 | Recenzja o sklepie :
super sklep internetowy z odzieżą i obuwiem sportowym w spółdzielni mieszkaniowej to nie ma to jak fotografuje Poznań wielkopolskie stare miasto w spółdzielni mieszkaniowej w spółdzielni mieszkaniowej w spółdzielni i obuwiem sportowym w tym roku to będzie y w spółdzielni mieszkaniowej w spółdzielni mieszkaniowej w spółdzielni mieszkaniowej
Marta Siewniak  | 21/04/19  20:07:41 | Recenzja o sklepie :
Zalando to fajny sklep, w którym się robi fajne zakupy. Jestem tutaj stałym klientem, który zawsze jest zadowolony po dokonaniu transakcji. Polecam każdej osobie, która robi sprawne i zadowalajace zakupy.
Weronika Kubista  | 16/04/19  19:52:40 | Recenzja o sklepie :
Cena przyzwoita koszt wysyłki również szybko sprawnie bez ukrytych kosztów obsługa klienta bardzo pomocna cashback momentalnie. Polecam jak najbardziej każdemu jak i tym którzy nie robią jeszcze zakupów :)
Natalia Grzęda  | 18/04/19  09:57:38 | Recenzja o sklepie :
jestescie mega, jestem tu od nie dawna i pomalu zbierma co sie da , niedlugo sie rozkrece bo mam w planach mam dosc duze zakupy i na allegro oraz meeida epert wiec liczena jakies zwrociki , jestesie super portalem,
Michal Wolarczyk  | 14/04/19  20:34:56 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep ogromny asortyment każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny adekwatne są do danego produktu. Obsługa klienta także. Działa całkiem nieźle. Ceny przesyłki mogły by być mniejsze ale. To szczegół
Rafal Chrzanowski  | 15/04/19  12:36:30 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży i nie tylko wydaje się że to jest to że to jakaś taka sama sytuacja na rynku od tego czasu to zależy od rodzaju i wartości w odniesieniu do końca nie wiadomo czy nie jest w stanie idealnym
Agnieszka Kikosicka  | 13/04/19  13:19:26 | Recenzja o sklepie :
SUPER.Wiele promocji,jestem pod wrażeniem. Można wszystko znaleźć bez żadnego problemu. Dla siebie i rodzinki. Polecam z calym sercem. Bardzo lubię robić tutaj zakupy. Zawsze znajdę to co mnie interesuje.
Michal Noga  | 14/04/19  02:01:41 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep lubie robic zakupy w nim mila obsluga latwy dostep wszystko ok i bede tam robil zakupy i polecal znajomym.aby tam.kupowali rozne rzeczy bez i obawy ze straca darmo pieniadze. Beda zadowoleni z zakupow
Roksana Jopek  | 10/04/19  16:42:05 | Recenzja o sklepie :
Najlepsze promocje, duży wybór i odpowiednia rozmiarówka, ekskluzywne sklepy i oryginalne ubrania, a do tego wszystko nie wychodząc z domu. Do tego sprawna dostawa, możliwość zwrotu i wymiany, co jest bezproblemowe.
 | 10/04/19  11:04:56 | Recenzja o sklepie :
Aplikacja Zalando Lounge jest bardzo przejrzysta, codziennie nowe firmy załączają produkty w cenie promocyjnej. Szybka dostawa, produkt zapakowany w folię zabezpieczające. Również zwrot bez zarzutów, szybka wypłata pieniędzy za zwrócone produkty. Polecam!
Magdalena Wendt  | 10/04/19  12:58:55 | Recenzja o sklepie :
Strona sklepu godna polecenia.Jestem bardzo zadowolona z asortymentu,który znajduje sie w sklepie.Interesujące promocje i darmowa wysyłka produktów. Zawsze darmowy zwrot zamówionych rzeczy oczywiście jak coś nie pasuje
EWa Szczerbi?ska  | 10/04/19  16:33:52 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra strona i sklep, bogata oferta, szybka wysyłka oraz szybki kontakt z obsługą. Można też szybko zwrócić towar czy wymienić. Reklamacje rozpatrywane są natychmiast. Polecam wszystkim serdecznie
Zuzanna Wolniaczyk  | 10/04/19  16:49:03 | Recenzja o sklepie :
Załadowania oferuje przez swą reklamę wiele ciekawych produktów, które można zakupić w internecie. Szeroki asortyment i dobrane odpowiednio ceny umożliwiają zakup produktów w danym momencie i w określony sposób.
Becia  | 09/04/19  10:15:49 | Recenzja o sklepie :
SZCZERZE POLECAM,JAKOŚĆ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE, ODZIEŻ STARANNIE ZAPAKOWANA I ZABEZPIECZONA, ŚWIETNA JAKOŚĆ ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE,OBSŁUGA SKLEPU REWELACYJNA .GORĄCO POLECAM ZAKUPY U TEGO PARTNERA.ZWROT BEZPROBLEMOWY
Mariusz Marud  | 09/04/19  22:35:29 | Recenzja o sklepie :
Super polecam naprawdę warto jestem pod wrażeniem takiego sklepu szukałem naprawdę długo aż wreszcie trafiłem na Zalando lounge polecam naprawdę warto zamawiać i kupować jestem meha zadowolony. Polecam!!!!
Malgorzata Dzierla  | 10/04/19  06:51:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia. Zakupy bez najmniejszego stresu - przymierzam i podejmuję decyzję: zostawiam albo odsyłam. Dla mnie wygoda - przymierzam w domu, wśród osób, które szczerze doradzają. Równie istotne jest również to, że te piękne ubrania są w przystępnych cenach.
Henryk  | 08/04/19  21:22:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep ten ma szeroki wybór towaru skierowanego do szerokiego gremium jego odbiorców. Dla tego każdy znajdzie coś dla siebie albo osoby jemu najbliższej. Witryna internetowa sklepu wygląda zachęcająco.
Barbara WÄ™grzynek  | 07/04/19  16:49:33 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep z promocjami,markowymi ubraniami,butami i akcesoriami. Można zakupić rzeczy w naprawdę atrakcyjnych cenach. Dobra obsługa klienta i szybka przesyłka w rozsądnej cenie. Serdecznie polecam
Sylwia Kałużna  | 05/04/19  10:25:11 | Recenzja o sklepie :
Jest to najlepszy internetowy sklep z odzieżą. Świetne ceny/promocje, żadnych problemów ze zwrotami, reklamacjami bardzo dobrze zapakowana przesyłka . Miła i fachowa obsługa. Z przyjemnością mogę każdemu polecić tą firmę .
Edward Chrzanowski  | 04/04/19  20:19:52 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży od tego czasu nie ma problemów z realizacją kuponu po wykonanej pracy i tak nie jest to bardzo polecam wszystkim którzy mają wspólne dla każdego co innego jak tylko pojawią się na futrzane czapki zimowe to by było super
Maciej Gawron  | 03/04/19  06:05:33 | Recenzja o sklepie :
To jest zwykłe polowanie poranne, odzież coraz gorsza, mały wybór i ceny nie pozwalają z nóg. Jak ktoś ma czas na poranne polowanie to może sprawdzić. lecz od pewnego czasu sekunda po starcie wszystko co tanie i fajne zarezerwowane.
Iwona Sobczyk  | 01/04/19  15:21:46 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep.Wysoka jakość ubrań, butów i dodatków renomowanych marek. w dobrych cenach. Sklep proponuje dużą różnorodność towarów. Jest w czym wybierać. Wysyłany towar jest starannie opakowany i dociera szybko do klienta. Polecam
Ewelina  | 31/03/19  19:38:45 | Recenzja o sklepie :
Witam bardzo dobry sklep ...........bardzo miła obsługa i ceny röwnierz satysfakcjonujace ......koszty wysyłki również nie jest zbyt wygórowane ogólnie jestem zadowolona że sklepu.obsługa bardzo miła .
Wioleta Lesińska  | 27/03/19  16:55:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep godny polecenia. Mozna znaleźć dużo orginalnych rzeczy taniej niż w innych sklepach. Rzeczy bardzo dobrej jakości ,dostawa w dobrej cenie dodatkowo długo nie trwa i do tego bardzo profesjonalnie.
Gabriel Wylot  | 26/03/19  09:19:08 | Recenzja o sklepie :
witam serdecznie chcialbym sie podzielic opinia na temat tego sklepu internetowego,nie spotkałem się wcześniej z tak profesjonalną obsługa klienta jestem mile zaskoczony perfekcyjnym potraktowaniem mnie
Adrianna  | 25/03/19  10:35:33 | Recenzja o sklepie :
Dobra strona , wszystkie markowe ubrania w jednym miejscu. Jest dużo promocji, strona jest bezpieczna , pozwala dokonać szybkich zakupów. Dostawa jest w kilka dni. Nie robią problemów ze zwrotami. Ubrania jakościowo są dobre . Wyglądają jak na zdjęciu.
Grzegorz Boch  | 25/03/19  18:36:16 | Recenzja o sklepie :
Kto nie poluje na okazję niech pierwszy rzuci kamieniem. Rewelacyjne narzędzie dla łowców okazji - Zalando Lounge. Szybkie i dobre wyprzedaże o różnych porach dnia i nocy. Nie trudno się zapomnieć dodając przedmioty do wirtualnego koszyka.
Jan Kowalski  | 23/03/19  17:36:47 | Recenzja o sklepie :
W Zalando Lounge można kupić ekskluzywną i modną odzież damską i męską. Jest tam duży wybór produktów znanych marek. Można bezpłatnie zwrócić kupiony towar w razie niezadowolenia. Ceny na wyprzedażach są niskie. Polecam.
Andrzej Kruczek  | 23/03/19  22:31:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal aukcyjny z bardzo dużym asortymentem wielobranżowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. !!!!!!!!!!!!!! Polecam dla wszystkich. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zofia Zegarek  | 24/03/19  11:54:30 | Recenzja o sklepie :
Największ wybór modowych trendów. Światowe marki. Najmodniejsze ubrania i dodatki. Każdy znajdzie coś dla siebie i kobiety i męźczyźni i dzieci. To moda z najwyższej pólki. Można stworzyć własny styl.Wspaniali pracownicy. Szybko przyznają CashBackRabat.
Anna Kowalczyk  | 22/03/19  11:58:59 | Recenzja o sklepie :
Ja szczerze polecam zakupy na tej stronie. Rzeczy są doskonałej jakości, nowe, ze wszystkimi metkami i paragonem, paczki solidnie zapakowane. Towar zgodny z zamówieniem, Trochę długi czas oczekiwania. Kurier też bez zarzutu.
Patrycja Skiba  | 21/03/19  21:57:00 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.Szybka dostawa Wszystko proste i przejrzyste na stronie.Jestem bardzo zadowolona z uslugi.Przedmioty które kupiłam przyszły w bardzo dobrym stanie Polecam
Dorota Głowa  | 21/03/19  12:18:31 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa.Towar szybko wysłany -bez kłopotów dostarczony . Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie /będę polecać znajomym /. Oferta sklepu jest duża /każdy znajdzie coś dla siebie w dobrej cenie .
Marcin Królak  | 21/03/19  15:40:24 | Recenzja o sklepie :
Wszystko ok, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, z możliwością ponownego zamknięcia. Chyba najlepsza obsługa klienta w Polsce. W jeden dzień zgłaszam reklamacje, w ten sam dzień dostaję odpowiedź, następnego odsyłam paczkę, a gdy dotrze od razu zwrot pieniędzy.
Piotr Jan Żmurko  | 21/03/19  18:48:41 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy to nie tylko nazwa, ale i marka , który oferuje najnowsze trendy szyku i elegancji chcesz się o tym przekonać wejdź na jego stronę a można się przekonać samemu.Spróbuj już teraz i skorzystaj.
Iwona Dudek  | 21/03/19  19:51:40 | Recenzja o sklepie :
dobry sklep, duży wybór asortymentu tylko trochę drogo, zamówienia realizowane rzetelnie, szybko, sprawnie. Nie ma problemu ze zwrotami. gorąco polecam, warto tu robić zakupy. nieduże koszty wysyłki. Zamówiony towar szybko i sprawnie dostarczony.
jacek basiński  | 20/03/19  19:15:23 | Recenzja o sklepie :
wspanialy sklep internetowy dla nieggo dla niej i dla dzieci,odziez buty i dodtatki najwyzszej jakosci,kazdy znajdzie cos dla siebie,bardzo przejrzysta strona korzystalem z niej kupujac buty,przesylka przyszla szybko i zawierala to co chcialem wiele promocji
Tomasz Kacprzak  | 20/03/19  22:13:36 | Recenzja o sklepie :
Najmodniejsze ubrania. Ponadczasowa odzież i dodatki. Marki światowej klasy. Wspaniałe kolory. To moda z najwyższej półki. Każdy znajdzie coś dla siebie. A to wszystko w bardzo korzystnych cenach Profesjonalna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBackRabat.
Justyna Cąkała  | 19/03/19  09:54:53 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, ceny adekwatne do jakości :) Jestem jak najbardziej zadowolona :) Koszula przyjemna w dotyku, cudowny materiał. Spodnie podobnie świetnie leżą, bardzo mi się podobają - są takie jak na zdjęciu. :)
Ilona Kowalska  | 20/03/19  07:15:10 | Recenzja o sklepie :
Swietny sklep, obsluga na najwyzszym poziomie! Wszystko szybko , profesjonalnie i na czas! Estra towar, szeroki wybor i roznorodne ceny. Kazdy od naj mniej do najbardziej wyrafinowanego klienta zaspokoj swoj gust. Polecam
Wiktoria Zdy  | 16/03/19  08:46:17 | Recenzja o sklepie :
Strona internetowa, na której można znaleźć dosłownie wszystko czego potrzebujemy. Dodatkowo jakość dostępnych produktów w stosunku do ceny jest bardzo dobra. Na dostarczenie wybranego produktu czeka się bardzo krótko, więc z pewnością warto korzystać z tego sklepu
Monika Fijałkowska  | 16/03/19  12:47:14 | Recenzja o sklepie :
Jeden z najlepszych sklepów internetowych z odzieżą! Ogromny asortyment, rozmiary, kolory - raj dla każdej zakupoholiczki! Duży plus, że zwroty są bezpłatne. Korzystam już od kilku lat :) Polecam każdej koleżance, która chce zamówić ciuchy online!
Nika Domagałą  | 17/03/19  15:24:03 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien szczerego polecenia. Oferuje niesamowicie szeroką gamę wszelkich produktów . Wszystko w wysokiej jakości i przystępnych cenach. Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Nastazja Zajączkowska  | 15/03/19  12:19:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobre jakościowo produkty w przestępnej cenie. Wygląd ubrania zawsze zgadza się z podanym na stronie. Po złożeniu zamówienia jego realizacja przebiega szybko i sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem.
grand grand  | 17/03/19  07:59:46 | Recenzja o sklepie :
Sklep najlepszy pod względem sprzedaży , jak i pod względem jakościowym swoich artykułów nie mający kłopotów z wysyłką jak i transportem. Sklep również posiada placówki na terenie kraju ,więc wchodzę , kupuje i wychodze
Jakub Złomańczuk  | 17/03/19  19:51:37 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep. Światowe marki. Ponadczasowa odzież i dodatki. Największy wybór modowych trendów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bogaty wybór odzieży i dla pań i dla panów i dla dzieci. Polecam. Szybko przyznają CashBackRabat.
Ireneusz Domagalik  | 14/03/19  11:59:21 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię robić tutaj zakupy jest tu bardzo duży wybór towarów można wybrać takie produkty które bardzo się przydadzą w gospodarstwie domowym i nie tylko a także jest możliwość negocjowania cen naprawdę super.
Elżbieta Kacprzak  | 12/03/19  19:27:05 | Recenzja o sklepie :
Wspaniałe, modne ubrania światowych marek. Stylowe dodatki.Cudowne wzornictwo. Często są promocje, z których trzeba korzystać.Polecam, bo zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. To moda z najwyższej półki. SZybko przyznają CashBackRabat.
Patrycja Bagusz  | 11/03/19  11:29:24 | Recenzja o sklepie :
Zalando oferuje artykuły bardzo dobrej jakości, często w promocyjnej cenie. Polecam ten sklep z uwagi na profesjonalne podejście do klienta i bezproblemowe zakupy. Dodatkowym plusem jest dostawa i ewentualny zwrot gratis.Kupuję w Zalando od dawna i nie mam problemu z zakupami i zwrotami.
Gustaw Gmot  | 09/03/19  13:30:09 | Recenzja o sklepie :
wszystkie zamówienia których dokonałem zostały zrealizowane w szybkim czasie i bez żadnych opóźnień, ceny proponowane na stronie są zadowalające a produkty oryginalne oraz pozbawione wszelkich wad. Serdecznie polecam
Kasia Debska  | 07/03/19  10:52:37 | Recenzja o sklepie :
W Zalando jest szeroki wybór ubrań, kolorów, modeli i marek , możemy również znaleźć wiele ekskluzywnych marek w atrakcyjnych cenach. Wielkim plusem sklepu jest 100- dniowe prawo zwrotu, duże kupony rabatowe, oraz darmowa wysyłka i zwrot.
Katarzyna  | 07/03/19  19:32:34 | Recenzja o sklepie :
Tak na prawde nigdy niczego tam nie kupiłam :) szukałam różnych rzeczy porównując do allegro. Niestety ceny w porównaniu do allegro są bardzo wysokie dlatego też nie wiem jak to wygląda jakościowo ale myślę że podobnie
Mieczyslaw Pokuć  | 10/03/19  13:23:04 | Recenzja o sklepie :
ze slepu internetowego Zalando Louge jestem zadowolony ze seiadczenia uslug tego sklepu i polecam wszystkim osobom zainteresowanym ten sklep ktorzyv chca miec swiadczone swoje uslugi na wysokim poziomie moja ocena bardzo dobry
Ewelina Sawa  | 06/03/19  19:30:18 | Recenzja o sklepie :
Uważam,że każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie i nie tylko. Warto śledzić zniżki można kupić coś za połowę ceny i nie przepłacać wraz z dostawą do domu,nie musząc czekać na przesyłkę miesiącami jak to w niektórych sklepach
Karolina Wróblewska  | 06/03/19  08:28:35 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy w jakim miałam przyjemność kupować!! meeega duży wybór, bardzo szybka dostawa i ze zwrotem też nie ma żadnego problemu. sklep dla całej rodziny. dla kazdego zawsze coś sie znajdzie. ja osobiscie kupilam juz 7 ubrań dla siebie i za kazdym razem jestem mega zadowolona. polecam jak najbardziej.
Joanna Chodzicka  | 07/03/19  07:46:45 | Recenzja o sklepie :
Zalando lounge - Przez ostatni czas było ich sporo. Każda paczka przychodziła w deklarowanym czasie. Firma kurierska spisała się w 10. Jak odsyłałam jedną rzecz otrzymałam powiadomienie, że zwrot zalando otrzymało, na drugi dzień pieniądze były z powrotem na koncie
Ewa Gaweł  | 05/03/19  18:27:13 | Recenzja o sklepie :
Zalando jest sklepem w którym znajdziemy wymarzoną koszulkę, buty, czego tylko zapragniemy. Z łatwością wyszukamy produkty znanych marek, często w promocyjnych cenach.Ceny są dopasowane do jakości produktów, które posłużą nam przez długi czas.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

BonPrix
visit register click click