Alior Bank

Zalando Lounge Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Zalando Lounge

Zalando Lounge Polska – klub zakupowy z atrakcyjnymi cenami

Zalando Lounge to więcej niż zakupy online. Dzięki naszym wyjątkowym, codziennie zmieniającym się promocjom, odkryjesz markową odzież, obuwie, akcesoria oraz stylowe dodatki do domu. A wszystko to w bardzo korzystnych cenach!

Zalando Lounge Opinie

Jan Kowalski  | 23/03/19  17:36:47 | Recenzja o sklepie :
W Zalando Lounge można kupić ekskluzywną i modną odzież damską i męską. Jest tam duży wybór produktów znanych marek. Można bezpłatnie zwrócić kupiony towar w razie niezadowolenia. Ceny na wyprzedażach są niskie. Polecam.
Andrzej Kruczek  | 23/03/19  22:31:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal aukcyjny z bardzo dużym asortymentem wielobranżowym !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. !!!!!!!!!!!!!! Polecam dla wszystkich. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zofia Zegarek  | 24/03/19  11:54:30 | Recenzja o sklepie :
Największ wybór modowych trendów. Światowe marki. Najmodniejsze ubrania i dodatki. Każdy znajdzie coś dla siebie i kobiety i męźczyźni i dzieci. To moda z najwyższej pólki. Można stworzyć własny styl.Wspaniali pracownicy. Szybko przyznają CashBackRabat.
Anna Kowalczyk  | 22/03/19  11:58:59 | Recenzja o sklepie :
Ja szczerze polecam zakupy na tej stronie. Rzeczy są doskonałej jakości, nowe, ze wszystkimi metkami i paragonem, paczki solidnie zapakowane. Towar zgodny z zamówieniem, Trochę długi czas oczekiwania. Kurier też bez zarzutu.
Patrycja Skiba  | 21/03/19  21:57:00 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.Szybka dostawa Wszystko proste i przejrzyste na stronie.Jestem bardzo zadowolona z uslugi.Przedmioty które kupiłam przyszły w bardzo dobrym stanie Polecam
Dorota Głowa  | 21/03/19  12:18:31 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa.Towar szybko wysłany -bez kłopotów dostarczony . Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie /będę polecać znajomym /. Oferta sklepu jest duża /każdy znajdzie coś dla siebie w dobrej cenie .
Marcin Królak  | 21/03/19  15:40:24 | Recenzja o sklepie :
Wszystko ok, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, z możliwością ponownego zamknięcia. Chyba najlepsza obsługa klienta w Polsce. W jeden dzień zgłaszam reklamacje, w ten sam dzień dostaję odpowiedź, następnego odsyłam paczkę, a gdy dotrze od razu zwrot pieniędzy.
Piotr Jan Żmurko  | 21/03/19  18:48:41 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy to nie tylko nazwa, ale i marka , który oferuje najnowsze trendy szyku i elegancji chcesz się o tym przekonać wejdź na jego stronę a można się przekonać samemu.Spróbuj już teraz i skorzystaj.
Iwona Dudek  | 21/03/19  19:51:40 | Recenzja o sklepie :
dobry sklep, duży wybór asortymentu tylko trochę drogo, zamówienia realizowane rzetelnie, szybko, sprawnie. Nie ma problemu ze zwrotami. gorąco polecam, warto tu robić zakupy. nieduże koszty wysyłki. Zamówiony towar szybko i sprawnie dostarczony.
jacek basiński  | 20/03/19  19:15:23 | Recenzja o sklepie :
wspanialy sklep internetowy dla nieggo dla niej i dla dzieci,odziez buty i dodtatki najwyzszej jakosci,kazdy znajdzie cos dla siebie,bardzo przejrzysta strona korzystalem z niej kupujac buty,przesylka przyszla szybko i zawierala to co chcialem wiele promocji
Tomasz Kacprzak  | 20/03/19  22:13:36 | Recenzja o sklepie :
Najmodniejsze ubrania. Ponadczasowa odzież i dodatki. Marki światowej klasy. Wspaniałe kolory. To moda z najwyższej półki. Każdy znajdzie coś dla siebie. A to wszystko w bardzo korzystnych cenach Profesjonalna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBackRabat.
Justyna Cąkała  | 19/03/19  09:54:53 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, ceny adekwatne do jakości :) Jestem jak najbardziej zadowolona :) Koszula przyjemna w dotyku, cudowny materiał. Spodnie podobnie świetnie leżą, bardzo mi się podobają - są takie jak na zdjęciu. :)
Marta Siewniak  | 20/03/19  06:07:16 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony sklep. Bardzo fajnie robi się tutaj zakupy. Duży wybór w dużych i różnych rozmiarach. Jak najbardziej polecam każdemu ten punkt sprzedaży. Dostaje się tutaj nieźle rabaty, korzysta z promocji.
Ilona Kowalska  | 20/03/19  07:15:10 | Recenzja o sklepie :
Swietny sklep, obsluga na najwyzszym poziomie! Wszystko szybko , profesjonalnie i na czas! Estra towar, szeroki wybor i roznorodne ceny. Kazdy od naj mniej do najbardziej wyrafinowanego klienta zaspokoj swoj gust. Polecam
Wiktoria Zdy  | 16/03/19  08:46:17 | Recenzja o sklepie :
Strona internetowa, na której można znaleźć dosłownie wszystko czego potrzebujemy. Dodatkowo jakość dostępnych produktów w stosunku do ceny jest bardzo dobra. Na dostarczenie wybranego produktu czeka się bardzo krótko, więc z pewnością warto korzystać z tego sklepu
Monika Fijałkowska  | 16/03/19  12:47:14 | Recenzja o sklepie :
Jeden z najlepszych sklepów internetowych z odzieżą! Ogromny asortyment, rozmiary, kolory - raj dla każdej zakupoholiczki! Duży plus, że zwroty są bezpłatne. Korzystam już od kilku lat :) Polecam każdej koleżance, która chce zamówić ciuchy online!
Nika Domagałą  | 17/03/19  15:24:03 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien szczerego polecenia. Oferuje niesamowicie szeroką gamę wszelkich produktów . Wszystko w wysokiej jakości i przystępnych cenach. Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Nastazja Zajączkowska  | 15/03/19  12:19:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobre jakościowo produkty w przestępnej cenie. Wygląd ubrania zawsze zgadza się z podanym na stronie. Po złożeniu zamówienia jego realizacja przebiega szybko i sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem.
grand grand  | 17/03/19  07:59:46 | Recenzja o sklepie :
Sklep najlepszy pod względem sprzedaży , jak i pod względem jakościowym swoich artykułów nie mający kłopotów z wysyłką jak i transportem. Sklep również posiada placówki na terenie kraju ,więc wchodzę , kupuje i wychodze
Jakub Złomańczuk  | 17/03/19  19:51:37 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep. Światowe marki. Ponadczasowa odzież i dodatki. Największy wybór modowych trendów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bogaty wybór odzieży i dla pań i dla panów i dla dzieci. Polecam. Szybko przyznają CashBackRabat.
Ireneusz Domagalik  | 14/03/19  11:59:21 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię robić tutaj zakupy jest tu bardzo duży wybór towarów można wybrać takie produkty które bardzo się przydadzą w gospodarstwie domowym i nie tylko a także jest możliwość negocjowania cen naprawdę super.
Elżbieta Kacprzak  | 12/03/19  19:27:05 | Recenzja o sklepie :
Wspaniałe, modne ubrania światowych marek. Stylowe dodatki.Cudowne wzornictwo. Często są promocje, z których trzeba korzystać.Polecam, bo zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. To moda z najwyższej półki. SZybko przyznają CashBackRabat.
Patrycja Bagusz  | 11/03/19  11:29:24 | Recenzja o sklepie :
Zalando oferuje artykuły bardzo dobrej jakości, często w promocyjnej cenie. Polecam ten sklep z uwagi na profesjonalne podejście do klienta i bezproblemowe zakupy. Dodatkowym plusem jest dostawa i ewentualny zwrot gratis.Kupuję w Zalando od dawna i nie mam problemu z zakupami i zwrotami.
Gustaw Gmot  | 09/03/19  13:30:09 | Recenzja o sklepie :
wszystkie zamówienia których dokonałem zostały zrealizowane w szybkim czasie i bez żadnych opóźnień, ceny proponowane na stronie są zadowalające a produkty oryginalne oraz pozbawione wszelkich wad. Serdecznie polecam
Kasia Debska  | 07/03/19  10:52:37 | Recenzja o sklepie :
W Zalando jest szeroki wybór ubrań, kolorów, modeli i marek , możemy również znaleźć wiele ekskluzywnych marek w atrakcyjnych cenach. Wielkim plusem sklepu jest 100- dniowe prawo zwrotu, duże kupony rabatowe, oraz darmowa wysyłka i zwrot.
Katarzyna  | 07/03/19  19:32:34 | Recenzja o sklepie :
Tak na prawde nigdy niczego tam nie kupiłam :) szukałam różnych rzeczy porównując do allegro. Niestety ceny w porównaniu do allegro są bardzo wysokie dlatego też nie wiem jak to wygląda jakościowo ale myślę że podobnie
Mieczyslaw Pokuć  | 10/03/19  13:23:04 | Recenzja o sklepie :
ze slepu internetowego Zalando Louge jestem zadowolony ze seiadczenia uslug tego sklepu i polecam wszystkim osobom zainteresowanym ten sklep ktorzyv chca miec swiadczone swoje uslugi na wysokim poziomie moja ocena bardzo dobry
Ewelina Sawa  | 06/03/19  19:30:18 | Recenzja o sklepie :
Uważam,że każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie i nie tylko. Warto śledzić zniżki można kupić coś za połowę ceny i nie przepłacać wraz z dostawą do domu,nie musząc czekać na przesyłkę miesiącami jak to w niektórych sklepach
Karolina Wróblewska  | 06/03/19  08:28:35 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy w jakim miałam przyjemność kupować!! meeega duży wybór, bardzo szybka dostawa i ze zwrotem też nie ma żadnego problemu. sklep dla całej rodziny. dla kazdego zawsze coś sie znajdzie. ja osobiscie kupilam juz 7 ubrań dla siebie i za kazdym razem jestem mega zadowolona. polecam jak najbardziej.
Joanna Chodzicka  | 07/03/19  07:46:45 | Recenzja o sklepie :
Zalando lounge - Przez ostatni czas było ich sporo. Każda paczka przychodziła w deklarowanym czasie. Firma kurierska spisała się w 10. Jak odsyłałam jedną rzecz otrzymałam powiadomienie, że zwrot zalando otrzymało, na drugi dzień pieniądze były z powrotem na koncie
Ewa Gaweł  | 05/03/19  18:27:13 | Recenzja o sklepie :
Zalando jest sklepem w którym znajdziemy wymarzoną koszulkę, buty, czego tylko zapragniemy. Z łatwością wyszukamy produkty znanych marek, często w promocyjnych cenach.Ceny są dopasowane do jakości produktów, które posłużą nam przez długi czas.
Małgorzata Bednarska  | 05/03/19  19:57:54 | Recenzja o sklepie :
W 100% polecam zakupy na Zalando Lounge. Produkty bardzo dobrej jakości do tego szybka wysyłka. Zakupy na Zalando Lounge to sama przyjemność, nigdy nie zawiodłam się na zakupach w tym sklepie. Polecam w 100%
Magdalena Filistowicz  | 05/03/19  21:54:29 | Recenzja o sklepie :
Pracowałam w firmie zajmującej się zwrotami z Zalando Longue - napatrzyłam się na tą złą jakość odzieży i obuwi, w dodatku ta firma spamuje mojego maila od kilku miesięcy nie mają na niego namiaru. Nie polecam!
Natalia Matuszyńska  | 06/03/19  08:01:06 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam wszystkim osobom które lubią dobre marki w niskich cenach. Obsługa sklepu bardzo miła i zawsze pomoże w rozwiązaniu problemu. Bardzo dobra forma platnosci za przesyłki i bezproblemowy zwrot.
Mateusz Toporowski  | 02/03/19  19:16:50 | Recenzja o sklepie :
super sklep, godny polecenia, najlepsza jakość produktów super obsługa, szybkie wysyłki, w razie problemów rzetelna komunikacja, profesjonalne podejście do klienta, super ludzie na portalu, fajne produkty
Barbara Rudzka  | 01/03/19  09:43:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep z mnóstwem różnych jeszcze bardziej fajniejszych ciuszków i nie tylko. Fajne promocje, dobre ceny i świetne warunki przy zakupie. Możliwość doboru rozmiaru albo koloru. P O L E C A M !
Agnieszka Furdyna  | 03/03/19  09:36:04 | Recenzja o sklepie :
Korzystałam kilkakrotnie z usług Zalando. Bardzo duży wybór towaru. Towar zgodny z opisem i bardzo szybka wysyłka. Nie ma żadnego problemu ze zwrotem towaru czy wymianą towaru. Jest to sklep godny polecenia!
Andrzej Nyka  | 03/03/19  20:58:41 | Recenzja o sklepie :
witam. chcę powiedzieć ,że w tym sklepie można spokojnie robić zakupy ,swobodny wybór produktu ,jak i opis w szerokim zakresie ,co daje z góry co kupujesz ,i masz gwarancje ,zwrotu ,po spokojnym sprawdzeniu.
Tomasz  | 04/03/19  07:28:48 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to sklep dla wymagających, którzy cenią sobie jakość za rozsądną cenę. Każdy znajdzie w nim to czego szuka dla siebie lub najbliższych. Sklep prezentuje się nienagannie a kupowanie to przyjemność.
Iwona Redwanz  | 28/02/19  12:22:38 | Recenzja o sklepie :
Duża reklama medialna przyciągająca uwagę, częste promocje, dostawy gratis, możliwość szybkiego i bezpłatnego zwrotu towaru. Łatwy dostęp do produktów, dokładny opis produkt€w, bardzo duży asortyment.
Michał Popłoński  | 28/02/19  08:03:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam. Super promocje i zawsze znajdzie się coś ciekawego do kupienia. Fajna strona i aplikacja, ceny naprawdę bardzo atrakcyjne i zachęcające do kupna. Czasami ciężko powstrzymać się od kupna i nie wiadomo co wybrać bo by się chciało wszystko.
Sławomir Pietrasik  | 01/03/19  07:48:26 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię tego rodzaju sklepy, wszystko można znaleźć w jednym miejscu. Nigdzie nie trzeba chodzić czego nie lubię najbardziej. Mogę tutaj najpierw towar obejrzeć na stronie, porównać ceny. Mogę wybrać to co mnie interesuje. A jak nie odpowiada to oddać.
Marcelina Sztuba  | 27/02/19  09:21:08 | Recenzja o sklepie :
slyszalam rozne opinie o zalando i czesci sie zgadza ale sama wiem, ze jesli chodzi o wysylke i zwrot to jest faktycznie prawda. gorzej z cenami bo w stacjonarnych czesto mozna spotkac nizsze ceny. na plus to to ze nie trzeba latac po galeriach i mozna sobie przymierzyc we wlasnym domu, porownac z tym co sie ma wiec w sumie opinia pozytywan
Karolina Suchecka  | 27/02/19  08:46:29 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Można odesłać niedobrane produkty zupełnie za darmo. Duży wybór marek ciuchów, butów itp. Godny polecenia,wiarygodny. Bardzo lubie robić tam zakupy. Błyskawiczna przesyłka, jeszcze szybsze zwroty.
Grzegorz Gołębiewski  | 27/02/19  16:55:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka realizacja powierzonego zadania przystępna cena jakość świadczonych usług jest na najwyższym światowym poziomie jestem zadowolony z zakupów i zachęcamy serdecznie wszystkich użytkowników do zakupowe
Julia Paszkiewicz  | 27/02/19  18:55:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac. asortyment zawsze modny, porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. i bardzo czesto promocje. bardzo polecam zakupy w tym sklepie. na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
Edyta Hofman  | 24/02/19  16:26:36 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam bardzo pozytywne zakupy duza gama produktow wysylka bardzo szybka przede wszystkim produkt zgodny ze stanem rzeczywistym rozmiar material idealny z opisem markowe rzeczy z metkami co swiadczy ze produkty oryginalne
Elzbieta Klimiuk  | 24/02/19  20:40:51 | Recenzja o sklepie :
Strona jest bardzo przejrzysta, dużo promocji i znanych marek. Mega szybka wysyłka, produkty zgodne są z opisem :) możliwość bezpłatnego zwrotu towaru w ciągu 100 dni. Kolejny plus darmowa dostawa :)
Nika Domagala  | 21/02/19  19:51:11 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia. Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu , który wykonany jest w bardzo wysokiej jakości a zarazem dostępny w naprawdę przystępnych cenach . Polecam ten sklep
Ela Bira  | 19/02/19  19:40:19 | Recenzja o sklepie :
super towar godny polecenia wysokiej jakosci. Obsluga wspaniala.Jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep wszystkim moim znajomym i nieznajomym. Sklep na dzien dzisiejszy majacy najwyzszej jakosci towar
Jacek Korczak  | 19/02/19  15:47:17 | Recenzja o sklepie :
Expresowa przesylka i dobre buciki i ciuchy mozna wziasc duzo rzeczy poprzymierzac wybrac pare ktore ci sie podobaj a reszte rzeczy ktoreci sie nie podobaja mozesz za darmo wzrocic do sklepu bez rzadnych kosztow polecam
Anna Knopisz  | 02/02/19  15:53:37 | Recenzja o sklepie :
polecam bo maja produkty z wysokiej półki,szybka przesyłka i w razie zwrotu bezproblemowy zrwot gotówki i szybki. szeroki wybór produków wszystkich znanych qrginalnych marek takich jak nice, addidas, rebok czy lacoste
Katarzyna Kędzior  | 01/02/19  21:20:33 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep, wszystko w jednym miejscu. Duży wybór dla dzieci, kobiet i mężczyzn. Kupowałam tam nie raz i polecam każdemu z czystym sumieniem,oryginalne marki i moda na topie, sezon w sezon są nowości.
Klaudia Krehut  | 02/02/19  19:03:12 | Recenzja o sklepie :
Podoba mi się Zalando wszystko jest bardzo przejrzyste. Lubie na nim robic zakupy i często korzystam z niego. Łatwo się szuka w nim i wybiera. Mogę sobie poróznać ofertę wielu sklepów i wybrac najbardziej mi odpowiadajace.
Ewelina Gablewska  | 07/02/19  22:25:36 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to jeden z moich ulubionych sklepów gdzie robię zakupy dość często gdyż mogę tutaj znaleźć fajne markowe rzeczy w okazyjnych cenach. Strona jest czytelna i łatwo odszukać daną rzecz. Wysyłka szybka i gratis. Polecam warto zajrzeć!!
Monika Leonik  | 08/02/19  10:48:27 | Recenzja o sklepie :
Kupowałam buty zimowe. Z przesyłką wszystko ok, buty dotarły względnie szybko, nowiutkie, w tym samym numerze, lewy i prawy. Jestem bardzo zadowolona. Myślę, że jeszcze nie raz się skuszę. Szczerze polecam :)
Angelika Mirek  | 08/02/19  18:20:14 | Recenzja o sklepie :
Niezdecydowanym z całego serca polecam Zalando! Mają wspaniałe wręcz podejście do klienta - zwłaszcza tej gwarancyjnej - takiego drugiego sprzedawcy naprawdę nie ma. Żadna z moich spraw nie została potraktowana innaczej jak tylko pozytywnie!
novaaa  | 15/02/19  21:46:59 | Recenzja o sklepie :
Polecam tą stronę! Szybki czas dostawy, łatwy zwrot bez ponoszenia kosztów, wszystko się zgadza z zamówieniem :) Duży wybór produktów oraz niskie ceny i dużo aktualnych promocji. Na pewno będę stąd ponownie zamawiać
Adam Korzeń  | 18/02/19  17:40:50 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo przyjazny użytkownikowi ze względu na prostą i przejrzystą stronę internetową. Znajduje się w nim wiele ofert marek premium w przystępnej cenie. Oferty zmieniają się codziennie, więc łatwo nabyć rzecz, którą potrzebujemy. Polecam.
Agata Nowik  | 03/02/19  09:32:07 | Recenzja o sklepie :
Uważam, że ten sklep jest dobry, można znaleźć tu wszystko co jest dla nas potrzebne. Obsługa dość miła, wysyłka czas oczekiwania krótki, nawet cena jest bardzo korzystna. Polecam ten sklep, gdyż znajdziemy wszystko dla swoich możliwości
Kinga Pala  | 04/02/19  09:19:50 | Recenzja o sklepie :
godny polecenia, zakupy przez internet sa szubkie i przejrzyste, miłai przyjemna odsługa ,tanie wysyłki,nastepne zakupy zrobie napewno w zalando lounge polecam wszystkim kto jeszcze nie skozystał z robienia zakupów w tym sklepie.
Elżbieta Wal  | 05/02/19  17:28:44 | Recenzja o sklepie :
Ekskluzywny , ale z bardzo dorymii cenami na każdą kiszen, zawsze znajdę coś dla siebie ,towar bardzo dobrej jakości, modne trendy , znajdę kreację na każdą okazję wieczorowe lub sportowo . Zawsze bardzo miła obsługa
Zuzanna Kuligowska  | 07/02/19  17:38:57 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to nowa propozycja Zalando, a polega na tym, że oferuje tylko promocje i zniżki wielu marek światowych dotyczące ubrań i butów, a także różnorakich dodatków w naprawdę promocyjnych cenach.
Ludwik Nesterowski  | 16/02/19  09:13:00 | Recenzja o sklepie :
Zalando to sklep internetowy, do którego coraz bardziej się przekonuję. Dużą jego zaletą jest to, że można w nim wykorzystać bony i karty zakupowe uzyskane jako premia przy innych okazjach np przy wypełnianiu ankiet w internecie. Wybór artykułów bardzo dobry. .
Karol Kulik  | 17/02/19  19:49:55 | Recenzja o sklepie :
Dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka, atrakcyjne ceny i promocje. Do tego strona www bardzo czytelna i łatwa w obsłudze. Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na wyjście na zakupy.
Radosław Szafraniec  | 18/02/19  06:45:06 | Recenzja o sklepie :
Sklep w którym można kupić wszystko i na każdą kieszeń od obuwia po bieliznę i wszystko najwyższej jakości i bardzo dobrze i modnie wykonane wszystko dostępne przez internet z dostawą do domu polecam wszystkim
Danuta Baran  | 07/02/19  18:19:18 | Recenzja o sklepie :
Sklep Zalando Lounge to wspaniały sklep w którym uwielbiam robić zakupy , jest to sklep z produktami najwyższej jakości , zawsze znajdę tu coś wspaniałego dla mnie i dla mojej rodziny , ten sklep polecam wszystkim .
Rafael Konkol  | 09/02/19  16:13:36 | Recenzja o sklepie :
Jestem tu pierwszy dzień i bardzo mi się podoba: cieszę się, że mogę zarabiać dodatkowe pieniądze dzięki zakupom z cashbackiem , a przede wszystkim z codziennymi dodatkowymi wpływami z tytułu klikania reklam.
Sławo Lisowski  | 10/02/19  07:46:08 | Recenzja o sklepie :
Dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka, atrakcyjne ceny i promocje. Do tego strona www bardzo czytelna i łatwa w obsłudze. Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na wyjście na zakupy.
Marzena Grzegorczyk  | 01/02/19  20:51:30 | Recenzja o sklepie :
Dobra strona, mozna zaoszczędzic w porownaniu chocby do samego zalando. Dosc ciekawe rzeczy ktorych za codzien w Zalando nie ma. Strona jest przejrzysta, sprawna, dobrze dziala, duzy wybor towaru. Polecam!
Emilia Koszela  | 31/01/19  09:36:02 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny sklep warto robic w niz zakupy szybka przesylka oraz zwrot rowniez.fajne niskie ceny i duzy wybor rzeczy i przedmiotow. z checia moglabym polecic ten sklep jak i rowniez oferte udostepniac
Piotr Kozi  | 11/02/19  21:19:42 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam. Super oby tak dalej. Szyba i profesionalna obsługa. Kupiłem i nie żałuje. . Czekam na kolejne promocje i super oferty. Kupiłem kurtkę i znajomi już mi zazdroszczą! Wspaniałe uczucie :) Daje 10/10
Aleksandra Kosiv  | 11/02/19  11:32:14 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra obsługa ! Szybka przesyłka, świetne produkty. W przypadku uszkodzenia produktu bezproblemowy zwrot reklamacyjny. Profesjonalne i miłe podejście do klienta :) SERDECZNIE POLECAM supermarket
Helena Baron  | 12/02/19  20:12:38 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia. Jakościowo bardzo dobry towar, tkaniny nie mechacą się i nie spierają, jak czasem zdarza się w innych sklepach. Dla kobiet i mężczyzn jednakowo dobre stylizacje. Warto zaglądnąć.
Teresa Maszczyk  | 14/02/19  10:21:22 | Recenzja o sklepie :
super Tanie zakupy dobrych marek w przystępnych cenach Można znaleźć ciekawe promocje dla ludzików w każdym wieku.Bardzo często odwiedzam ten sklep.Przesyłka i zwrot gratis jest to bardzo pomocne w zakupach. Polecam
Emilia Sarnecka  | 28/01/19  15:34:25 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to nowa propozycja Zalando, a polega na tym, że oferuje tylko promocje i zniżki wielu marek światowych dotyczące ubrań i butów, a także różnorakich dodatków w naprawdę promocyjnych cenach.
Renata Paprotna  | 28/01/19  16:48:49 | Recenzja o sklepie :
Sklep super.Szybka realizacja zamówienia.Wysoka jakość obsługi.Możliwość zwrotu.Bogaty asortyment,nawet dla wybrednych.Na pewno znajdziesz coś dla siebie.Dopasujesz do swoich potrzeb.I na pewno będziesz zadowolony.Możesz również zrobić prezent.Zdecydowanie polecam.,
Natalia Lekowska  | 25/01/19  13:54:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy zalando lounge mogę polecić 5 na 5, bardzo atrakcyjne ceny, dużo promocji możliwość skorzystania z atrakcyjnych rabatów, czas wysyłki jak i koszty w normie. Serdecznie polecam wam wszystkim
Sylwia Czupryniak  | 26/01/19  07:33:52 | Recenzja o sklepie :
Ogromny wybór produktów. Przystępna cena i szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem przedmiotu. Możliwość zwrotu towaru. Kompetentna i szybka obsluga. Szybkie zakupy .Polecam w stu procentach oraz zapraszam na udane zakupy.
joanna  | 26/01/19  16:28:48 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep, dużo ciekawych produktów w niskich cenach. Przesyłka zawsze na czas, wiele ciekawych promocji. W tym roku ciekawa oferta butów butów dla najmłodszych. Serdecznie i gorąco polecam wszystkim użytkownikom ten sklep !
Laura Duchnowska  | 26/01/19  18:39:50 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry Polecam zakupy w tym sklepie internetowym, mają dużo fajnych kurtek po obniżonych cenach , wyprzedaż posezonowa, otrzymałm wcześniej na maila kod promocyjny dzięki ktoremu zdecydowałam się zrobic zakupy Polecam
Ewa syrowka  | 27/01/19  02:17:04 | Recenzja o sklepie :
super najlepszy sklep internetowy gdzie zrobiłam wspaniałe zakupy. jest godny polecenia cala transakcja przebiegła pomyślnie bez jakichkolwiek wątpliwość paczka dotarła w miarę możliwym i szybkim kurierem
Anna Tryka  | 27/01/19  17:59:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep, mają bardzo dobry asortyment , bardzo szybka wysyłka i nie ma problemów ze zwrotem kosztów i towarów w razie gdyby nie pasowały . Obsługa klienta też bardzo dobra . Można powiedzieć że jest to jeden z najlepszych sklepów.
Paulina Hałaczynowska  | 26/01/19  14:15:36 | Recenzja o sklepie :
witam jest to świetna strona na której jest bardzo bardzo bardzo obfity wybór rzeczy najbardziej butów. Jestem bardzo zadowolona z niej,ceny sa okey wysyłka też jest spoczko jednak poczta polskaa powina szybciej dostarczac paczki
Paulina Kukurowska  | 27/01/19  01:29:39 | Recenzja o sklepie :
Szeroki wybór, dużo promocji, oryginalne i w przystępnej cenie, oraz wieleoryginalnych marek. Każdy znajdzie coś dla siebie, swojego partnera lub dziecka. Jedna z najlepszych stron z szybką wysylka, serdecznie polecam
Paulina Kowalczyk  | 24/01/19  15:54:43 | Recenzja o sklepie :
Wszystko przebiegło pomyślnie, szybka transakcja i koszty wysyłki darmowe. Rzecz która nie spełniała moich wymagań została zwrócona, a pieniądze za nią otrzymałam z powrotem . Sklep godny polecenia.
Marcin  | 19/01/19  08:07:33 | Recenzja o sklepie :
Zamowilem buty na szczescie nie drogie bo to mial byc swoisty test dla sklepu. Niestety buty przyszly ale dwa rozne rozmiary.Nie wiem jak takie cos moze miec miejsce ale zadne tlumaczenie o bledzie nie wchodzi w rachube bo jak mozana nie zauwazyc takiej ruznicy (roznica dwoch numerow)
Irena Gajewska  | 19/01/19  09:54:25 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjna obsługa na bardzo wysokim poziomie Wiele firm i instytucji może brać z nich przykład jeśli chodzi o podejście do klienta. Szybka wysyłka, towar zawsze bardzo dobrze zapakowany. Jestem pod ogromnym wrażeniem realizacji jakiejkolwiek sprawy w Zalando.
Artur Raboł  | 21/01/19  06:48:33 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep polecam bardzo dużo nowych produktów firmy w przystępnej cenie towar najwyższej jakości .
Arleta Stój  | 21/01/19  07:32:02 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna alternatywa dla tradycyjnych zakupów stacjonarnych czy online. Dużo świetnych produktów, których często nie znajdziemy w sklepach, polowanie na okazje i pojedyncze sztuki pozostawia wrażenie wyszukiwania perełek zakupowych
Emila Wiatraszek  | 19/01/19  01:29:14 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam robić tam zakupy. I polecam wszystkich. Naprawdę warto. Obsługa jest bardzo miła. Jeśli czegoś nie wiesz wszystko Ci spokojnie wytłumacza. Koszty nie są drogie. Super ceny. Super jakość. Oby tak dalej
Judyta A  | 19/01/19  09:49:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupów na tej stronie jak również z jakości produktów, które kupiłam. Polecam, polecam polecam w 100% Wrócę tu spowrotem napewno
Anastazja Nesti  | 17/01/19  10:29:50 | Recenzja o sklepie :
Fajna aplikacja, łatwo i szybko można coś znaleźć. Fajny asortyment. Fajne promocje. Wystarczy łapać okazje. Być na bieżąco ze sklepem. Aplikacja nie zajmuje dużo pamięci a dzięki niej możemy cieszyć się z zakupów w Zalando . Polecam.
Renata Korbolewska  | 17/01/19  15:13:19 | Recenzja o sklepie :
Wygodne zakupy poprzez kliknięcie, ciekawa oferta codziennie coś nowego w atrakcyjnych cenach. Niejedne zakupy już za mną, zawsze wszystko w jak najlepszym porządku, zawsze wszystko w najlepszym gatunku.
Natalia Lupa  | 16/01/19  10:57:08 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim allegro, szybkie, łatwe zakupy. Strona bardzo przejrzysta, wyszukiwanie produktów bardzo łatwe, mamy do dyspozycji wiele opcji wyszukiwania co ułatwia przejrzyste zakupy wedle własnych upodobań.
Monika Steczkowska  | 16/01/19  17:30:03 | Recenzja o sklepie :
szybka realizacja zamówienia,modne ubrania w przystępnych dla mnie cenach. jakość zamawianych rzeczy bardzo dobra,wysyłka szybka i sprawna. obsługa i kontakt z nią łatwy. nie ma problemow ze zwrotem. Tak więc polecam ten sklep.
Agnieszka Jastrzebska  | 15/01/19  11:07:41 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep z atrakcyjnymi ofertami odzieży i butów dla dorosłych jak i dla dzieci. często w ofercie pojawiają sie w super atrakcyjnych cenach marki premium. Szybki czas wysyłki, płatności możliwe przelewem lub gotówką za pobraniem, polecam jeszcze sie nie zawiodłam
Angelina Wojciechowska  | 14/01/19  12:07:45 | Recenzja o sklepie :
polecam zakupy , szybko łatwo i przyjemni , towar zgodny z opisem i zadowolenie w 100%, prezent udany kazdy zadowolony to najwazniejsze w szybkiej transakcji , wspaniala jakosc szybka wysylka nic dodac nic ujac tylko kupowac
Marzena Sekowska  | 12/01/19  19:45:10 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Zalando Lounge to moj ulubiony sklep z odzieza i obuwiem. Znajdziemy tu mode wszystkich cenionych marek rowniez tych premium. Wysylka jest tutaj platna ale za to przy zwrocie zwracaja cala kwote
Katarzyna Myszka  | 13/01/19  16:29:32 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, duży wybór i niezłe promocje. Największy wybór bardzo znanych prestiżowych marek ubrań takich jak między innymi: Levis, Tommy Hilfiger czy Calvin Klein i to dodatkowo w świetnych cenach!!! POLECAM
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

TXM.pl
visit register click click