TXM.pl

Zalando Lounge Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Zalando Lounge

Zalando Lounge Polska – klub zakupowy z atrakcyjnymi cenami

Zalando Lounge to więcej niż zakupy online. Dzięki naszym wyjątkowym, codziennie zmieniającym się promocjom, odkryjesz markową odzież, obuwie, akcesoria oraz stylowe dodatki do domu. A wszystko to w bardzo korzystnych cenach!

Zalando Lounge Opinie

Anastazja Nesti  | 17/01/19  10:29:50 | Recenzja o sklepie :
Fajna aplikacja, łatwo i szybko można coś znaleźć. Fajny asortyment. Fajne promocje. Wystarczy łapać okazje. Być na bieżąco ze sklepem. Aplikacja nie zajmuje dużo pamięci a dzięki niej możemy cieszyć się z zakupów w Zalando . Polecam.
Renata Korbolewska  | 17/01/19  15:13:19 | Recenzja o sklepie :
Wygodne zakupy poprzez kliknięcie, ciekawa oferta codziennie coś nowego w atrakcyjnych cenach. Niejedne zakupy już za mną, zawsze wszystko w jak najlepszym porządku, zawsze wszystko w najlepszym gatunku.
Natalia Lupa  | 16/01/19  10:57:08 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim allegro, szybkie, łatwe zakupy. Strona bardzo przejrzysta, wyszukiwanie produktów bardzo łatwe, mamy do dyspozycji wiele opcji wyszukiwania co ułatwia przejrzyste zakupy wedle własnych upodobań.
Monika Steczkowska  | 16/01/19  17:30:03 | Recenzja o sklepie :
szybka realizacja zamówienia,modne ubrania w przystępnych dla mnie cenach. jakość zamawianych rzeczy bardzo dobra,wysyłka szybka i sprawna. obsługa i kontakt z nią łatwy. nie ma problemow ze zwrotem. Tak więc polecam ten sklep.
Agnieszka Jastrzebska  | 15/01/19  11:07:41 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep z atrakcyjnymi ofertami odzieży i butów dla dorosłych jak i dla dzieci. często w ofercie pojawiają sie w super atrakcyjnych cenach marki premium. Szybki czas wysyłki, płatności możliwe przelewem lub gotówką za pobraniem, polecam jeszcze sie nie zawiodłam
Angelina Wojciechowska  | 14/01/19  12:07:45 | Recenzja o sklepie :
polecam zakupy , szybko łatwo i przyjemni , towar zgodny z opisem i zadowolenie w 100%, prezent udany kazdy zadowolony to najwazniejsze w szybkiej transakcji , wspaniala jakosc szybka wysylka nic dodac nic ujac tylko kupowac
Marzena Sekowska  | 12/01/19  19:45:10 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Zalando Lounge to moj ulubiony sklep z odzieza i obuwiem. Znajdziemy tu mode wszystkich cenionych marek rowniez tych premium. Wysylka jest tutaj platna ale za to przy zwrocie zwracaja cala kwote
Katarzyna Myszka  | 13/01/19  16:29:32 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, duży wybór i niezłe promocje. Największy wybór bardzo znanych prestiżowych marek ubrań takich jak między innymi: Levis, Tommy Hilfiger czy Calvin Klein i to dodatkowo w świetnych cenach!!! POLECAM
Angelika Tańczuk  | 11/01/19  18:53:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobre ceny i produkty, znane marki i świetna aplikacja i strona internetowa, łatwe i szybkie zwroty, polecam z całego serca, codziennie coś nowego, rzeczy przychodzą dobrze zapakowane i nie uszkodzone.
Kamila Machalica  | 11/01/19  22:28:58 | Recenzja o sklepie :
Szybkie, wygodne zakupy przez internet tylko z Zalando :) dostępność niszowych produktów, świetna cena i promocje. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają rzeczy wyjątkowych i dobrych jakościowo.
Daniela Przywara  | 12/01/19  12:05:50 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy, z modnymi markami, świetne kampanie. Czasami promocje sięgają 50%. Można kupić markowe rzeczy za grosze. Wiele razy tu kupowałam i jestem bardzo zadowolona z zawartych transakcji. Jak najbardziej polecam
Justyna Kossakowska  | 10/01/19  11:08:46 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep, przejrzysta strona internetowa szybka wysyłka towaru duży wybór produktów ceny również są adekwatne do jakości produktu. Kupuję często koszule. Są wspaniałe :) polecam jak najbardziej wszystkim.
Magdalena Korczyc  | 10/01/19  12:08:48 | Recenzja o sklepie :
sklep w którym można kupić wszystko od butow po ciuchy i galanterię oraz dodatków do ubioru wszystko najlepszej jakości i w przystępnych cenach dostępnych dla każdego i na każdą kieszeń bardzo duży wybór polecam wszystkim
Jadwiga Ludwiczak  | 09/01/19  11:24:06 | Recenzja o sklepie :
najlepsze kupowanie oraz bezpieczne jestem bardzo zadowolona z takiego kupowania, teraz sprzedawcy są uczciwi i solidni szybka dostawa oraz dokładnie opisany jest sprzedawany towar. Teraz płatności są bardzo sprzyjające dla kupujących
Jolanta Rudzka  | 09/01/19  17:50:57 | Recenzja o sklepie :
ogromny wybór oferowanych produktów w jednym miejscu ,zakupy miłe , wygodne, na jasnych , korzystnych zasadach. No i bezproblemowa możliwość zwrotu czy wymiany zamówionego towaru. Czego można chcieć więcej?
Malgorzata Slusarek  | 08/01/19  20:46:13 | Recenzja o sklepie :
Zakup na zalando lounge są trochę gorzej zorganizowane niż te na zwykłym zalando. Problem dotyczy aktualizacji stanu towarów w kampanii. Rezerwacja 20 minutowa jest zbyt krótka. Szkoda też, że nie ma opcji poinformowania o podobnej kampanii.
Michał  | 09/01/19  02:30:22 | Recenzja o sklepie :
bardzo serdecznie polecam wszystkim, którzy lubią dobrze i markowo wyglądać. super towar w dobrych cenach. każdy znajdzie coś dla siebie.wszystkie najlepsze marki w jednym miejscu. można trafić na na prawdę duże promocje . serdecznie polecam
Agnieszka Brzozowska  | 09/01/19  08:07:52 | Recenzja o sklepie :
Zalando to najlepszy sklep internetowy w sieci. Zawsze znajde to czego potrzeba, zawsze zaskakują mnie najlepsze ceny. Jakość produktów zawsze bardzo wysoka, obsługa bardzo rzetelna, wysyłka jak zawsze expresowa. Polecam kazdemu :)
Łukasz Kowalewski  | 09/01/19  03:21:29 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo nie trzeba się ruszać z domu po. Zakupy pomaga w zaoszczędzeniu czasu termin transportu nie jest aż tak straszny do czekania. Polecam bardzo nie trzeba się ruszać z domu po. Zakupy pomaga w zaoszczędzeniu czasu termin transportu nie jest aż tak straszny do czekania.
Mariusz Remisz  | 09/01/19  07:27:39 | Recenzja o sklepie :
jestem zadowolony z Zalando Launge łatwe kupno, łatwy zwrot. Czasem mozna znalezc perełki w dobrej cenie. Zachecam do korzystania bo naprawde warto. Przerzyste korzystanie ze sklepu.Łatwe formy płatnosci.
Agnieszka Ochnio  | 07/01/19  13:19:50 | Recenzja o sklepie :
Slep jest bardzo super ceny bardzo wspaniałe mozna duzo trafic na promocji odwiedzam ta stronę bardzo czesto przesyłki dochodza szybko bez zadnych problemów strona jest bardzo godna polecenia mozna znaleźć wszystko dla siebie jak i reszty rodziny Polecam
Kasia Pstrągowska  | 07/01/19  16:05:39 | Recenzja o sklepie :
Jeden z moich ulubionych sklepów online. Zawsze znajdę swoje ulubione produkty, w niskich cenach, koszt wysyłki jest niski. Szybkość wysyłki błyskawiczna. Polecam serdecznie dla każdego coś dobrego.
BEATA KACA  | 07/01/19  21:02:43 | Recenzja o sklepie :
To doskonałe miejsce na zakupy,szybko,sprawnie , bez straty czasu, bez problemu zakupiony towar można spokojnie przymierzyć w domu i zwrócić bezkosztowo. Towary są modne , trendy i dla każdego. Dużo znanych firm i duzy asortyment
Maciej Witkowski  | 04/01/19  09:11:44 | Recenzja o sklepie :
Przestępne ceny, świetny kontakt z obsługa klienta oraz bardzo szybka wysyłka. Mozna zaoszczędzić dużo pieniędzy kupując z zalando Lounge. Jeśli będę musiał coś nowego wybrać do szafy, napewno zakupy wykonam tutaj.
jacek senderak  | 05/01/19  11:43:40 | Recenzja o sklepie :
Dużo razy zamawiałam . Problemów żadnych , na infolinii bardzo miła obsługa jest ( raz oddawałam płaszcz bo mi nie pod pasował na "żywo" ), infolinia darmowa, kurier przy zwrocie darmowy, szybka dość przesyłka . Ja tam sobie chwale
Asia Matyka  | 05/01/19  15:36:17 | Recenzja o sklepie :
Kupiłam buty świetne się chodzi jak bym nie miała butów na nogach super jakość i kolor był indetyczny co na zdjęciu Przesyłka też w ciągu 2 dni.
Arletta Królak  | 03/01/19  11:43:09 | Recenzja o sklepie :
Sklep na wysokim poziomie. Zamówienia i ewentualne zwroty załatwiane są bardzo sprawnie. Produkty są bardzo dobrej jakości i choć czasem cena nie jest może zbyt mała to warto kupować w tym sklepie. Do tego przemiła obsługa.
Karolina Miros  | 03/01/19  14:19:59 | Recenzja o sklepie :
Świetna strona, bardzo polecam. Szybka dostawa i super produkty o wysokiej jakości. Ceny również sa dobre. Często z niego korzystam i jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Można znaleźć dużo przydatnych rzeczy
Katarzyna Ambroziak  | 02/01/19  08:33:56 | Recenzja o sklepie :
Atrakcyjne ceny i rabaty, szeroki asortyment, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Przy pierwszym zamówieniu czekałam dłużej na przesyłkę ponieważ trwał długi proces kompletowania mojej paczki, ale za każdym następnym razem był już ekspres :) Polecam serdecznie każdemu ten sklep.
Monika Holona  | 02/01/19  22:21:10 | Recenzja o sklepie :
Jestem mega zadowolona z produktów, bardzo trafnie dobrane i godne polecenia. Przy okazji można zyskać dodatkowe profity więc polecam ją każdemu, bo na prawdę warto tam wejść. :) Polecam serdecznie.
Weronika Binkowska  | 01/01/19  12:15:19 | Recenzja o sklepie :
Wszystko w porządku, szybka przesyłka. Towar dobrej jakości i niepowtarzalny. Dodatkowo cena promocyjna co w dużym stopniu zachęciło mnie do kolejnych zakupów w tym sklepie. Kolejny plus to duży wybór asortymentu. Udane zakupy.
Rafał Tworkowski  | 02/01/19  00:10:26 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge oferuje w swojej ofercie najlepsze światowe marki najbardziej znanych projektantów po naprawdę promocyjnych cenach. Zwłaszcza trzeba wziąć pod uwagę duze wyprzedaże podczas Black Friday.
Piotr Gabrysiak  | 29/12/18  09:08:36 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge oznacza więcej niż ogromny rabat. Naszą silną stroną jest solidne doświadczenie w branży modowej i znajnomość trendów. Trafiamy w gusta naszych klientów ponieważ mamy ich ulubione stylizacje w różnych wydaniach.
Kamil  | 29/12/18  19:01:46 | Recenzja o sklepie :
Można znaleźć w ofercie czasami fajne perełki w atrakcyjnych cenach. Jednak trzeba wziąć uwagę, ze nie działa tak samo jak zalando i na niektóre produkty trzeba poczekać nawet kilka tygodni, więc należy uważać przy zamówieniu jaki jest termin realizacji.
Paweł Łapiński  | 29/12/18  23:16:29 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep :D zamawiam tu produkty nie tylko dla siebie, ale również dla całej rodziny. Mnóstwo dobrej jakości produktów oraz atrakcyjne ceny bez wątpienia zachęcają do regularnych powrotów. :) Każdy zamówiony produkt sprostał moim oczekiwaniom. Kolejnym plusem jest szybka dostawa
Ewelina Czerwińska  | 28/12/18  21:39:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo serdecznie, wszystko sprawnie :) natychmiastowa wysyłka, zamówiony towar zawsze zgodny z opisem. Konkurencyjne ceny i doskonała jakość produktów. Dodatkowo darmowa wysyłka, brak problemów w przypadku zwrotow :)
Katarzyna Domagała  | 27/12/18  20:59:28 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymetu . Wszystko jest wykonane w wysokiej jakości i dostępne w przysepnej cenie . Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
RENATA Zebrowska  | 24/12/18  18:24:16 | Recenzja o sklepie :
Hej.:) Dzisiaj oceniam nastepna sklep internetowy. Asortyment szeroki i duzy wybor. Obsluga mila. Strona latwa w obsludze. Mozna znalesc duzo promocji i kazdy znajdzie cos dla siebie. Szybka dostawa.
Filip Lewandowski  | 25/12/18  10:50:06 | Recenzja o sklepie :
Miło sympatyczna sprawnie bez kolejki bez kłopotu super polecam polecam polecam polecam Miło sympatyczna sprawnie bez kolejki bez kłopotu super polecam polecam polecam polecam Miło sympatyczna sprawnie bez kolejki bez kłopotu super polecam polecam polecam polecam
Paulina Turkowska  | 25/12/18  15:08:38 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep z butami. Duży wybór i wiele ciekawych ofert. Rozmiarowki są zgodne ani zawyzome ani zanizone. Jest mało takich ofert że sprzedażą gdzie dostawa jest do domu i można wrazie czego zwrócić towar
Natalia Wesołowska  | 26/12/18  19:13:39 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep,bardzo duzy wybor odziezy i obuwia a co wazne dobre gatunkowo.Jestem zadowolona z szybkosci zakupow,profesjonalnego podejscia do klienta ale takze co wzne mozliwosc szybkiego zwrotu nie pasujacych zakopow.
Ewa Konieczna  | 21/12/18  10:26:29 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie polecam, nigdy się nie zawiodłam jeśli chodzi o jakość towaru jak i o wysyłkę i zwroty. Z czystym sumieniem polecam. Kontakt ze sklepem bardzo łatwy. Duży wybór rzeczy i rozmaitych akcesoriów zarówno dla mnie jak i dla reszty Rodziny.
Ala Chlopek  | 26/12/18  18:38:23 | Recenzja o sklepie :
Szybko, tanio i wygodnie! Strona super zrobiona, zawsze modnie. Zawsze dostaję bardzo szybką odpowiedź na wszystkie moje pytania. Produkt jest zgodny z opisem na stronie a wysyłka jest zawsze w niskiej i atrakcyjnej cenie . Polcam
Jadwiga Zgliszewska  | 27/12/18  07:40:07 | Recenzja o sklepie :
Do sklepu Zalando Lounge powracam zawsze, gdy chcę nabyć coś markowego i wytwornego po przyzwoitej cenie. Wciąż nowe rabaty! Spory cashback. Asortyment szeroki i dla wybrednych. Dogodność zakupu, dość szybka wysyłka,
Adam Sordyl  | 20/12/18  18:30:09 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa klienta szybka wysyłka. Polecam innym klientom, mocny i estetyczny wygląd produktów. Profesjonalne podejście do klienta i jego zakupów wszystko wysyłane jak należy. Konsultanci zawsze pomocni.
Anna Ceronik  | 22/12/18  07:54:41 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam bardzo zakupy na Zalando. Wysyłka i zwroty gratis jest to naprawdę super opcja, zamawiamy bez żadnego ryzyka. Każdy znajdzie tu coś dla siebie, szeroki asortyment dla dużych jak i dla małych.
Arkadiusz Jurczyk  | 19/12/18  14:40:24 | Recenzja o sklepie :
Mega w każdym calu,każde zakupy to strzał w 10-tkę, moja żona uwielbia również uwielbia robić tu zakupy ponieważ nie ma rzeczy której by nie chciała kupić.Wygoda,szybkość i jakość.Do tego wszystkiego wsparcie.
Lech Roch  | 19/12/18  16:09:01 | Recenzja o sklepie :
ZOSTAWIAM MEGA PIENIĄDZE W FORMIE ZALANDO BO JEST TEGO WARTA, DLA MNIE PRODUKTY STANOWIĄ NAJWYŻSZĄ CENĘ I TO WŁAŚNIE ZALANDO SPEŁNIA JE SWOJĄ JAKOŚCIĄ. JEST TO FIRMA , KTÓRA POLECAM Z ZACHWYTEM SZCZYCĄC SIĘ TAKIMI PRODUKTAMI. ŻADNE GALERIE NIE SPRAWIAJĄ MI TYLE RADOŚCI CO ZALANDO.
Kinga Podlińska  | 19/12/18  16:24:48 | Recenzja o sklepie :
Super promocje, rzeczy najwyższej jakości, wszystko czego szukasz w jednym miejscu. Zaoszczędzisz bardzo dużo pieniędzy i przede wszystkim bardzo dużo czasu. W końcu po co biegać po sklepach skoro możesz kupić przez internet? Polecam!
mariola Pomietło  | 19/12/18  12:47:30 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, szybkie zakupy bez wychodzenia z domu. Ubrania świetnej jakości, markowe, zdążę zachwycające.Duży szeroki wybór asortymentu, ubrania od xss do xxxl więc każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Wszystkim polecam.
ViolMIL  | 17/12/18  12:25:33 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge - lubię ten sklep. Bogata oferta dla wszystkich miłośników mody. W Zalando Lounge można kupić odzież , obuwie , dodatki i wiele innych ciekawych ofert , co ważne, światowych projektantów w dobrych cenach.
Mateusz Kowalski  | 17/12/18  14:48:37 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo dobry jakość wspaniała kupulywalem ostnio spodnie i naprawdę jakość Była doskonała. Obsługa klienta na 5 ponieważ byli bardzo mili i fajnie się znimi rozmawia nie tak sztywno. Bardzo gorąco polecam sklep!!
mona_sc  | 17/12/18  10:45:33 | Recenzja o sklepie :
Sklep Zalando utożsamiam ze sloganem dobra jakość, w dobrej cenie. Asortyment sklepu jest szeroki, a markowe produkty otrzymujemy w niskiej cenie. Dużym plusem jest także błyskawiczna wysyłka oraz bezproblemowa procedura zwrotu. Polecam!
 | 16/12/18  11:29:34 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajnie i sprawnie szybko rzetelnie bez żadnych zastrzeżeń przesyłka na czas . brak trudności z płatnościami . przedmioty w stanie idealnym jestem bardzo zadowolony i nie raz napewno jeszcze skorzystam
Marcin Wieczorek  | 16/12/18  13:28:36 | Recenzja o sklepie :
Sklep Zalando to obecnie najlepsza propozycja dla wszystkich tych, którzy cenią sobie wygodę i oszczędność czasu. Sklep posiada ogromny wybór ubrań, butów, akcesoriów. Wygodne zakupy oraz możliwość łatwego zwrotu towarów w przypadku zakupu złego rozmiaru. Procedura zwrotu jest bardzo prosta i intuicyjna i nie wymaga absolutnie żadnego wysiłku. Kurier sam odbierze niechciany towar.
Kaziczek Piotrko  | 17/12/18  06:25:56 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to w miarę nowy portal ale ja już mam pozytywne doświadczenia. Samo zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie - wszystko było zgodne z opisem i idetyczne na zdjęciach. Najbardziej jednak cenię sobie mega korzystne ceny i ogromny wybór producentów. Polecam
Weronika Klawikowska  | 15/12/18  22:03:29 | Recenzja o sklepie :
Świetne promocje i okazje, można tu znaleźć marki Premium jak i także tańsze. Od akcesoriów po całe kolekcje. Ceny są bardzo przystępne i można znaleźć prawdziwe perełki, jednak trzeba być bardzo szybkim, bo wszystko łatwo zostaje wykupione.
Klaudia Lewandowska  | 16/12/18  20:04:11 | Recenzja o sklepie :
super marka, polecam. Produkty najwyżej jakości. Ceny przystosowane do zarobków. Polecam zajrzeć, każdy znajdzie coś dla siebie na pewno! Może ktoś trafi na jakieś fajne rabaciki ? Zalando to wspaniała marka
Elżbieta Stranc  | 17/12/18  00:03:22 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje produkty po okazyjnych cenach. Jest łatwy w obsłudze i bardzo przejrzysty. Bardzo często są zmieniane oferty co jest bardzo dobrym pomysłem gdyż można więcej kupić i mam większy wybór. Sklep jest idealna opcja dla każdego.
Natalia Klajmon  | 13/12/18  15:03:14 | Recenzja o sklepie :
Szybkie i tanie zakupy! Zakupiłam wymarzone buty praktycznie za połowę ich ceny, na każdej innej stronie internetowej są o wiele droższe... Nawet z różnymi kodami rabatowymi itd. W prawdzie trzeba być szybkim ale bardzo polecam Zalando Lounge.
Kamil Biedrzycki  | 13/12/18  23:53:30 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam w tym sklepie robić zakupy ponieważ jest tanio szybko a przede wszystkim jest uprzejma obsługa i wiecznie zadowolona z głębokimi uśmiecha mi na twarzach witają gości , takich pracowników to że świecą szukać pozdrawiam
Jarek Ochocki  | 12/12/18  21:53:35 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to wszystko co najlepsze z dobrze nam znanego Zalando czyli najlepsze marki w najniższej cenie. Mamy topowe marki, niską cene, unikatowe kolekcje i wszystko co najpiękniejsze. Ja polecam bo warto
Czeslaw Haranczyk  | 13/12/18  06:37:02 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to moj faworyt jeśli chodzi o koszulki czy dla żony czy dzieciaków. Super materiał, genialne pomysły i wykonanie, takich koszulek nie robi nikt inny. Dużo radości najbliższych po takim prezencie. Swietny sklep, polecam
Kamil Pytliński  | 11/12/18  17:56:53 | Recenzja o sklepie :
Z czystym sumieniem serdecznie polecam. Szybko i wygodnie oraz z indywidualnym profesjonalnym podejściem do klienta w dziale supportu. Skorzystam z ich usług jeszcze nie raz. Jak dotąd jak dla mnie na rynku nie mają konkurecji. Pozdrawiam
Krzysztof Stokowy  | 10/12/18  13:08:08 | Recenzja o sklepie :
Wszystko jak w opisie , szybka wysyłka , dobry kontakt z klientem. Odzież wysokiej jakości , wiele znanych marek , super promocje , produkty wykonane z wysokich jakości materiałów , przystępne cenny .
Amanda Parczewska  | 10/12/18  18:34:35 | Recenzja o sklepie :
Super sklep polecam szybka wysylka dobrý kontakt niskie ceny duzy wybor duzo tanich zeczy darmowe wysylkiii pol ecam zdecydowanie wszystkim možná kupic duzo tanich zeczy popularna strona duzy wybor
Irena S  | 07/12/18  16:53:09 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta ,problem pojawia się dopiero przy doręczeniu przesyłki. Towar zgodny z opisem.Jakość ubrań ok. Polecam,jest dużo promocji i rabatów i czasem zdarza się coś fajnego kupić .
Piotr Denis  | 07/12/18  20:27:50 | Recenzja o sklepie :
Ekspresowa wysyłka, znakomity kontakt z obsługą klienta, wszytsko na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim, na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy właśnie w Zalando, ponieważ cenię sobie jakość towarów idącą w parze z jakością obsługi klienta.
Zofia Cygon  | 08/12/18  17:57:35 | Recenzja o sklepie :
W sklepie Zalanie Lounge można zafundować sobie i rodzinie wspaniałe rzeczy typu odzież damską i męską a dodatkowo dla dzieci oraz obuwie.Najlepsze jest to że jeśli nie pasuje rozmiar można odesłać z powrotem.
Marcin Lewandowski  | 09/12/18  00:02:00 | Recenzja o sklepie :
Zalando - robisz to dobrze :) Obsługa klienta i dbanie o jego zadowolenie na najwyższym poziomie. Reklamacja uwzględniona z dnia na dzień na korzyść klienta. Nic tylko kupować. Na pewno wygodniej i z mniejszym ryzykiem niż w sklepach stacjonarnych
Halina Matuszyńska  | 09/12/18  11:37:02 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep. Przejrzysta strona. Szybka i sprawna dostawa zakupów. Bardzo szeroki asortyment. Polecam wszystkim którzy lubią zakupy on-line. Bezproblemowe zwroty zakupów z których nie jestem zadowolona.
Angelika Śledź  | 05/12/18  15:39:17 | Recenzja o sklepie :
Chcialabym gorąca polecić Zalando Launge ! Swietna strona godna polecenia nic dodać nic ująć niemam zastrzeżeń co do jej działania . Szybka sprawna w obsłudze . Zawsze wszystko zgodne z opisem . Jeszcze raz gorąco polecam !!!!!
Magdalena Suchowiecka  | 06/12/18  04:18:26 | Recenzja o sklepie :
Myślę, że to sklep internetowy, który zasługuje na miano jednego z najbardziej znanych i renomowanych producentów. Dlatego też polecam i zapraszam do polubienia, ale także do zapoznania się z ofertą firmy, .pozdrawiam serdecznie
Jacek Kotliński  | 07/12/18  04:17:52 | Recenzja o sklepie :
Trochę się obawiałem kosztów, ale z czystym sumieniem polecam zaciągnięcie pożyczki. Bez żadnych haków – wszystkie warunki umowy zostały mi udostępnione przed jej zawarciem. Pieniądze otrzymałem błyskawicznie. Polecam !"
Kamila P  | 05/12/18  18:45:27 | Recenzja o sklepie :
Witam, chciałabym podzielić się swoją opinią na temat sklepu Zalando Lounge. Otóż jest to bardzo dobry i rzeczowy sklep internetowy, obsługa jest bardzo pomocna, jest bardzo duży wybór i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Krzysztof Domagała  | 03/12/18  19:56:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje bardzo różnorodną gamę asortymentu , wszystko w bardzo dobrej jakości a zarazem w przystępnej cenie . Każdy na pewno znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Adrianna Gęsikowska  | 30/11/18  10:24:16 | Recenzja o sklepie :
Szybka i profesjonalna obsługa, zawsze wiele różnych promocji, każdy znajdzie coś dla siebie, ogromny wybór różnych marek. Różne formy płatności, szybka wysyłka, bezproblemowe możliwości zwrotów towarów.
Patryk Tarnowski  | 30/11/18  21:11:17 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecą ten sklep, szybka dostawa, a przede wszystkim tania, a poza tym duży wybór wysyłki. Po za tym, produkty i usługa jest najwyższej jakość. Używam ich usług często, bez żadnych zastrzeżeń. Bardzo polecam
Sebastian Pytka  | 02/12/18  08:00:22 | Recenzja o sklepie :
Zalando Lounge to sklep ze świetnymi cenami. Kontakt z Dzialem Obslugi Klienta to prawdziwa przyjemnosc. Proces reklmacyjny bezproblemowy. Ewentualne zwroty proste i nieangazujace (kurier przyjezdza do domu)
Lidia Bartkowiak  | 02/12/18  21:42:30 | Recenzja o sklepie :
świetny sklep internetowy z rewelacyjnymi rzeczami dla dorosłych i dla dzieci. Każdy znajdzie tu coś ciekawego. Zawsze mają mega promocje i rabaty. Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawy. Pełen profesjonalizm.
Karolina Waszkiewicz  | 30/11/18  07:17:00 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór markowych rzeczy w rozsądnych cenach, szybka oraz tania realizacja zamówień. Produkty dobrej jakości.
Ewa Kubiak  | 28/11/18  17:30:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny wybór produktów, atrakcyjne ceny, łatwość zakupów szybka wysyłka, łatwe zwroty, polecam
Mariola Brożek  | 28/11/18  22:31:31 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim sklep internetowy Zalando Lounge,tam każdy znajdzie dla siebie ciuchy czy buty markowe i to po niskich cenach i jeszcze rabaty mają. A jak okaże się że ta rzecz Ci nie pasuje albo nie podoba się Tobie to zwracasz bez żadnych kosztów i zwrot pieniędzy otrzymujesz od razu.
Ewelina Niżyńska  | 28/11/18  09:41:52 | Recenzja o sklepie :
polecam sklep Zalando bardzo miła obsługa i ubrania bardzo dobra jakość produktu jestem bardzo zadowolona i napewno zrobbie nie raz zakupy w Zalando mój ulubiony sklep bardzo miło robić tam zakupy wszystkim polecam
Agnieszka Piotrko  | 26/11/18  09:26:30 | Recenzja o sklepie :
Wszystko super: zamówiony towar dotarł w przewidywanym terminie, dostawa całkowicie darmowa. Wszystko było zgodne z opisem i dobre jakościowo. Polecam zakupy na często organizowanych przez sklep Zalando Lounge promocjach.
Czarek Sadowski  | 26/11/18  13:37:03 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim bardzo serdecznie, naprawde strona warta uwagi i zakupow. Kupilem sobie wlasnie prezenty na swieta po przecenie wszystko tak jak na zdjeciach wszystkie dostepne rozmiary oraz bardzo szybko wysylka
Ewelina Ciuruś  | 26/11/18  13:51:52 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam zakupy w sklepie internetowym zalando. Znalazłam tam wiele atrakcyjnych obniżek na black friday . nawet 5 min się nie zastanawiałam. Od razu kupiłam potrzebne produkty w sporo niższej cenie niz zazwyczaj. Zachęcam do zakupów
zdzisław Z  | 26/11/18  15:40:21 | Recenzja o sklepie :
zakupy w Zalando to bardzo wygodna forma zakupów Nie wychodząc z domu przeglądam asortyment sklepu i raczej coś zawsze wybiorę bo ceny są przystępne i obsługa miła , a zakupione ubrania dostarczone do domu przez kuriera
Rafał Grochalski  | 24/11/18  10:04:48 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony sklep: zawsze w terminie, żadnych problemów ze zwrotem (i zero tłumaczeń), żadnych ukrytych kosztów, darmowa dostawa i zwrot, częste promocje, rozległa oferta na każdą kieszeń, dobra jakość. Robię tu zakupy regularnie. Polecam!
Milena Drzewiecka  | 24/11/18  12:26:39 | Recenzja o sklepie :
Zalando , najlepsza internetowa sieć zakupów . Towary zawsze zgodne z opisami , idealna strona dla osób lubiących robić zakupy w sieci bez potrzeby wychodzenia z domu . Jakość adekwatna do ustalonych cen internetowych
Natalia Bak-rozynska  | 24/11/18  15:10:02 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Zalando posiada duży wachlarz asortymętu co jest dużym plusem. Dodatkowo bardzo dobre warunki wysyłki i możliwość zwrotu zachęcają do zakupu. Produkty są dobre jakościowo, także nie ma na co nażekać.
Sławomir Rostowski  | 25/11/18  07:06:00 | Recenzja o sklepie :
robię zakupy od czasu do czasu, mają duży wybór i jakość jest ok :) zrobię zakupy nie raz i nie dwa, szeroki wybór marek w przystępnych cenach szybka obsługa i co najwazniejsze pewne transakcje polecam
Piotr Baliczak  | 25/11/18  08:14:26 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam sklep Zalando. Kupuję już od dawna i zawsze jestem zadowolony. W przypadku reklamacji czy różnych np.wad towaru Zalando zawsze rozwiązuje sprawę szybko i na korzyść klienta.Bardzo dobry kontakt z obsługa klijenta
Kasia Stolarczyk  | 25/11/18  22:16:31 | Recenzja o sklepie :
super sprawa z darmową dostawą i darmowym zwrotem. bardzo pomocne opinie na stronie sklepu innych kupujących. zakupy zawsze udane, a jak nie trafione to zwrócone więc zawsze wychodzi dobrze. i można wymienić.
Bartez  | 20/11/18  15:57:13 | Recenzja o sklepie :
Zalando , równa się wygoda, komfort, szybka obsługa, expresowa dostawa pod drzwi. Do tego cały wachlarz asortymentu odzieżowego oraz obuwia na wszystkie pory roku, a wszystko to pod ręką na świetnie zorganizowanej i przejrzystej stronie internetowej.
Karolina Zielinska  | 19/11/18  08:50:30 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy wiele promocji i rabatów Szybka wysyłka Rozmiary i wszystkie opisy bardzo dobrze pasujące do zamówienia Cenny bardzo dobre Łatwy sposób zamawiania Polecam stronkę
Krystyna Świsłowska  | 19/11/18  08:55:01 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy. Jest dość drogi ale wysyłka i zwrot jest darmowa. Nie ma problemu ze zwrotem. Dużo punktów gdzie przyjmują zwroty. Szybka przesyłka i szybki zwrot. Pieniądze ze zwrotu tez szybko na koncie. Polecam
Karolina Zielinska  | 19/11/18  13:43:07 | Recenzja o sklepie :
Idealny sklep internetowy z większością oryginalnych ciuchow bardzo dobra jakość nie niszczą sie szybko i nawet po praniu maja dobry fason Szybka dostawa do domu możliwość wzięcia na rachunek Opis produktów jest bardzo dobry
Tomek Jakubiak  | 19/11/18  19:31:58 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam sklep internetowy Zalando Lounge . Dzięki bardzo miłej i profesjonalnej obsłudze mogłem szybko dokonać wyboru. Towar wysokiej jakości, bardzo ładnie wykonany. Szybka i tania dostawa. Jeżeli ktoś się waha to nie ma żadnych obaw.
Bartłomiej Łomża  | 18/11/18  08:29:07 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy, szybka obsługa, bezproblemowa dostawa. Zero problemów ze zwrotem zakupionego towaru. Każdy znajdzie coś dla siebie. Gdyby było więcej takich sklepów internetowych to częściej zamawiał bym towar za pośrednictwem sklepów internetowych. Polecam serdecznie.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Footer-Banner
Elnino Parfum
visit register click click