OTRZYMAJ 4,00% CashCoins BonPrix Endo

T-Mobile Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu T-Mobile

Abonamenty i smartfony z rabatem w T-Mobile

T-Mobile jest jedną z największych sieci komórkowych w Polsce świadczy pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych. Sieć T-Mobile oferuje usługi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych, przedpłaconych i mix.

T-Mobile Opinie

kamil gabryszewski  | 20/06/19  09:41:40 | Recenzja o sklepie :
Wasz internet to dno w umowie mam do 20mb/s a ja nawet nie mam 5 mb/s dno totalne!! pierwszy mies działało bardzo dobrze a potem sie zaczynało walić a teraz to nie może czesto strona wejść o YouTube nie wspomnę nie polecam!!!!
Andrzej Grabowski  | 05/06/19  21:18:41 | Recenzja o sklepie :
nie polecam sam wkrótce znienie formę oszukują w rachunkach na maxa w fakturze potrafi byc różnica nawt o 140 zł .na dodatek w żaden sposób nie potrafią zadzwonić z wyjasnieniem i przeproszeniem za zaistniałą sytuacje
AGNIESZKA JOŃCA  | 31/05/19  02:04:28 | Recenzja o sklepie :
Taki sobie.Ujdzie.Wiecej szans na zaufanie dla użytkowników.Ja akurat nie moge na was liczyć.SZKODA.Szkoda tylko że tak slabo ufaja ludzia.Wiecej wiary.
Beata Stefaniak  | 31/05/19  08:21:00 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to super sklep dla klientów chcących podpisać atrakcyjną umowę na kartę czy abonament, z telefonem bądź bez telefonu, jak również ciekawe oferty na internet stacjonarny w super pakietach. Szybka i sprawna obsługa internetowa i ekspresowa realizacja. Polecam zdecydowanie
Ewa Krupińska  | 28/05/19  08:33:46 | Recenzja o sklepie :
Od lat jestem wierną użytkowniczką telefonu w tej sieci. Zawsze jestem zadowolona z obsługi w dziale klienta. Mają fajne akcje promocyjne. Kontakt telefoniczny z T-Mobile zawsze bez problemu. Polecam wszystkim którzy się wahają jakiego operatora wybrać.
Ludwik Nesterowski  | 22/05/19  06:57:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep T-Mobile należy do najlepiej działających w internecie. Szybko reaguje na potrzeby klientów. Można w nim znaleźć szeroką ofertę telefonów a proponowane taryfy są dostosowane do potrzeb każdego klienta.
Barbara Korduła  | 21/05/19  07:12:54 | Recenzja o sklepie :
Sklep z wielkim wyborem telefonów oraz z duża ilością pakietów abonamentowych.Bardzo fajna obsługa chetna doradzić i pomóc w wyborzev najatrakcyjniejszej oferty.Polecam z całego serca szkoda tylko że to nie nasza Polska firma.
Henryka  | 19/05/19  09:31:09 | Recenzja o sklepie :
Sklepy stacjonarne sieci telefonii komórkowej T-Mobile jaki sklep internetowy, oferuje swoim przyszłym odbiorcom jak i swoim dotychczasowym użytkownikom szeroką game swoich usług jak duży wybór telefonów.
Jacek Michalski  | 18/05/19  08:36:10 | Recenzja o sklepie :
Sieć ta ma w swojej ofercie wszystkie możliwe usługi od usług komórkowych po internet stacjonarny i mobilny. Bardzo dobre oferty przyciągają coraz większą rzesze klientów. Dużo osób przechodzi do tej sieci. Polecam
Dana Michalska  | 14/05/19  16:16:54 | Recenzja o sklepie :
To faktycznie jedna z największych sieci telefonicznych w kraju. T-mobile przyciąga swoimi ofertami na niskie abonamenty i telefony. Oferta sieci rodzinnej w której abonament jest jeszcze tańszy. Ale to nie tylko bo w ofercie jest internet oraz telewizja.
Robert Saładajczyk  | 14/05/19  17:31:57 | Recenzja o sklepie :
Kiedyś odszedłem z ówczesnej Ery. Niechęć pozostała mi na wiele lat, zrobiła się odruchowa. Teraz, szukając nowego abonamentu, sprawdziłem wszystkie oferty i T-Mobile bardzo mnie zainteresował. Popytałem o opinie, kupiłem i jestem bardzo zadowolony.
Władysława  | 12/05/19  08:23:31 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jako operator sieci komórkowej dla klientów indywidualnych bardzo dobrze dogania swoich konkurentów proponując coraz to nowe usługi i zastosowania technologiczne a ich sklepy stacjonarne i internetowe tylko zachęcają do zakupów ich usług.
Oktawia Salwa  | 13/05/19  02:37:38 | Recenzja o sklepie :
T-mobile jest jak dla mnie najlepszą siecią komórkową, miałam już telefony w różnych sieciach i t-mobile zdecydowanie się wyróżnia zarówno zasięgiem jak i ceną a na dodatek cały czas maja fajnie oferty i promocje.
Dawid Kuśmierczyk  | 03/05/19  11:56:18 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony. Super ofert dobry zasięg internet zawsze sprawnie działa polecam każdemu ta sieć jak komuś zależy na super łączności i dostępne do internetu i bez zaniku zasięgu to jest naprawdę dobra opcja T mobile jak najbardziej polecam każdemu jestem mega zadowolony
Halina Chmielarska-gąska  | 05/05/19  07:04:44 | Recenzja o sklepie :
bardzo ciekawy sklep warty odwiedzenia często wchodzę na stronę sklepu aby zobaczyć co jest nowego, zawsze zamawiam nowe telefony w tym sklepie serdecznie polecam Przystępne ceny,łatwo dokonać zakupu szybka dostawa przez kuriera.
Gabriel Wylot  | 02/05/19  16:40:00 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie chcialbym podzielić się opinią na temat tego operaratora i sklepu,poprostu pełen profesjonalizm i satysfakcja z monej strony.Jestem w tej sieci od ponan trzech lat i jestem zadowolony
Elżbieta Kacprzak  | 26/04/19  08:18:44 | Recenzja o sklepie :
Cudowny sklep. Super sieć. Duży wybór telefonów. Telefony na kartę i na abonament.Doskonale działający internet. Bardzo atrakcyjne ceny. Ma największy zasięg. Mili i kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBack.
Ewa Racławska  | 25/04/19  09:57:16 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo sprawnie działający, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, zawsze sprawnie i bez problemów rozwiązywane kwestie pytań i wątpliwości. Z usług T mobile korzystam juz kilkanaście lat.
Bodey Michalski  | 25/04/19  07:41:43 | Recenzja o sklepie :
To jedna z większych sieci komórkowych, mnóstwo klientów tych stałych jak i dużo przenoszących numer do tej sieci. Warunki dla przenoszących zawsze są lepsze. Sieć ma super zasięg dobre abonamenty i duży wybór telefonów.
Gonia  | 18/04/19  16:31:32 | Recenzja o sklepie :
T-mobile to jedna z sieci komórkowych zrzeszająca najwięcej klientów. Mają bardzo dobre oferty abonamentowe, na kartę jak i oferty internetowe.Częste promocje przyciągają np. dla przechodzących z innych sieci.
Bożena Woźniak  | 19/04/19  16:54:35 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z sieci t-mobile od jakis 10 lat ale kiedys to byla era i jestem bardzo zadowolona z tych uslug poniewaz nie ma problemu z dostepem do sieci przy przekazywanych danych.z oslugi rownjez tez jestem zadowolna poniewaz wszystko wyjasnia i wyylumacza jak jest cos nie jasne
Zofia Zegarek  | 22/04/19  10:41:39 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Super sieć. Największy zasięg. Wspaniały wybór telefonów zarówno na abonament, jak i na kartę. Miła i kompetentna obsługa. Wyróżnia się wieloma zaletami na tle innych sklepów. Często są promocje. Szybko przyznają CashBack.
Kaziczek Piotrko  | 15/04/19  05:53:14 | Recenzja o sklepie :
Zmieniłam operatora na sieć T-Mobile i jestem zadowolona. Zasięg mam rewelacyjny w miejscach gdzie wcześniejszy dostawca się gubił, jakość super. Obsługa klienta też duzy plus - rzetelni i uprzejmi konsultanci. Mają naprawdę fajne oferty dla nowych klientów. Polecam.
Zuzanna Wolniaczyk  | 07/04/19  06:03:02 | Recenzja o sklepie :
Jedna z lepszych firm na rynku. Oferuje swe usługi i również produkty. Wszystko prowadzone w sposób profesjonalny. Estetyczne podejście do wyglądu, oraz dobra polityka firmy pozwala klientom na bezpieczeństwo.
Łukasz Szymala  | 03/04/19  15:00:47 | Recenzja o sklepie :
T-mobile mają najnowsze tel . każdej marki , w całkiem nie złej cenie ,fajne oferty m.in. abonament, pre paid no i oczywiście t-mobile bank . najlepszy zasięg! ... internet mobilny 4G najnowszej generacji :-) .
Tomasz Kacprzak  | 03/04/19  17:52:05 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała sieć. Cudowny sklep.Ma największy zasięg.Kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta.Duży wybór telefonów zarówno na kartę, jak i na abonament.Serdecznie polecam. Szybko przyznają CashBack.
Natalia Milewska  | 27/03/19  08:56:19 | Recenzja o sklepie :
Polecam salony TMobile posiadają świetne oferty w przystępnych cenach. Dogodny czas umowy rozmowy bez limitów oraz nieograniczony internet. Obsługa w salonach bardzo uprzejma i pomocna posiadają spore doświadczenie.
Olga Kot  | 27/03/19  20:18:45 | Recenzja o sklepie :
W sieci T-mobile jestem od lat i nigdy nie zastanawiałam się nad zmianą. Za każdym razem mogę skorzystać z wielu promocyjnych ofert, które trafiają się bardzo często. T-mobile oferuje wiele urządzeń w super cenach. Polecam
Duchnowska Duchnowska  | 27/03/19  05:29:37 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry Polecam operatora sieci komórkowej T-Mobile , strona czytelna , można wybrać w promocji bardzo fajną ofertę dla nowych klientów jaki i długoletnich , jeżeli chodzi o smartfony to też jest duży wybór , zależy od kwoty która przeznaczasz .
Jakub Złomańczuk  | 24/03/19  11:46:49 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć. Ma największy zasięg. Kompetentni pracownicy. Szanują każsego klienta. Doskonale działający internet. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Polecam serdecznie. Szybko przyznają CashBack.
Martyna Lesińska  | 20/03/19  17:43:29 | Recenzja o sklepie :
Sieć komórkowa T- mobile to najlpsza sieć która dotychczas działa na ryku Polskim.Już od samego początku. jestem z nimi i przyznaję ze szczerością że osoby ktore sie zastanawiają to nie mają nad czym .Polcam.
Andrzej Filipiak  | 19/03/19  20:18:54 | Recenzja o sklepie :
Sklep T-Mobile to bardzo znany sklep z "komórkami" codziennego użytku. Zawsze ma nowości w sprzedaży, różnorakie akcesoria. Marka bardzo znana i lubiana. Wszyscy z niej korzystają i są zadowoleni. Polecam ten sklep.
Dawid Kowalski  | 19/03/19  22:11:29 | Recenzja o sklepie :
Nie można dokonać czegokolwiek na stronie. Cały czas dostaje smsy, oraz e-maile o produktach T - Mobile z ofertami wzięcia telefonu , Internetu itp. Na abonament, oczywiście po wypełnieniu wszystkich formularzy następuje odmowa.
Anna Kowalczyk  | 15/03/19  12:33:28 | Recenzja o sklepie :
T- mobile najgorsza sieć na rynku. dobra jakość sygnału LTE ale obsługa fatalna, nie dotrzymują słowa, a co najważniejsze nie odpowiadają na pisemne reklamacje. Brak jakiego kolwiek kontaktu z biurem Reklamacji,Nie polecam tej sieci.
Marta Janusz  | 14/03/19  14:05:59 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jest jedną z największych sieci komórkowych w Polsce i świadczy pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych.Miła i profesjonalna obsługa,nigdy się nie zawiodłem na tej sieci,polecam każdemu.
Tomasz Kacprzak  | 13/03/19  22:28:51 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć. Wspaniały sklep.Kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta.Zasięg doskonały.Bardzo duży wybór telefonów i to zarówno na kartę, jak i na abonament. Super działający internet. Szybko przyznająCashBackRabat.
Karol Kulik  | 07/03/19  17:05:45 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep internetowy oferujący wszystko to co jest potrzebne dziś każdemu korzystającemu z najnowszych technologii telefonii komórkowej a bonusy i rabaty na najnowsze telefony zadowolą nawet najbardziej wybrednych klientów.
Halina Chmielarska-Gąska  | 07/03/19  17:34:09 | Recenzja o sklepie :
bardzo ciekawy i interesujacysklep szeroki asortyment artykułów,dobre ceny,szeroki wybór telefonów i cen z abonamentem i bez, sa równiez tablety różnych marek i w różnych cenach,warto przyiść i wszystko osobiście zobaczyć, ,
Daniel Wieliki  | 02/03/19  09:31:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra firma. Należę do niej od lat. T-Mobile posiada bardzo atrakcyjne dla mnie ceny swoich usług, abonament, miłą i sympatyczna obsługa, która zawsze potrafi doradzić. Duży wybór nowoczesnych telefonów.
Grzegorz Kruczyński  | 02/03/19  08:32:43 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep internetowy oferujący wszystko to co jest potrzebne dziś każdemu korzystającemu z najnowszych technologii telefonii komórkowej a bonusy i rabaty na najnowsze telefony zadowolą nawet najbardziej wybrednych klientów.
Sławomir Turowski  | 28/02/19  13:44:39 | Recenzja o sklepie :
Sklep, który jest jednym z liderów w swojej branży. Oferta wyróżnia się na tle pozostałej konkurencji. Bogactwo i liczność różnorakich promocji zachęca do zakupów w tym sklepie. Należy również podkreślić wspaniała obsługę.
Sebastian Winnicki  | 26/02/19  06:12:37 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie chciałbym polecić sklep T-Mobile jest bardzo fajny sklep z którego sam korzystam mam super szybki internet z T-Mobile naprawdę polecam ten sklep pozdrawiam serdecznie Sebastian winnicki
Karina Bunar  | 25/02/19  00:12:22 | Recenzja o sklepie :
T-Mobilne to najlepsza sieć dostępna na rynku. Posiada bardzo fajne oferty telefonow komórkowych z wyborem odpowiedniego abonamentu na każdą kieszeń ! Bardzo dobra jak nienajlepsza obsługa klienta w Polsce.
Jola Zasowska  | 15/02/19  21:58:42 | Recenzja o sklepie :
Mam abonament w T-Mobile i jestem zadowolona.Jest to stabilna siec z super zasiegiem.BOK dziala bez zarzutu,dosc szybko uzyskuje sie połączenie i pomoc.Dobra i przejrzysta jest tez aplikacja mobilna,klikasz i wiesz.
jacek senderak  | 03/02/19  11:47:08 | Recenzja o sklepie :
Przedłużyłem umowę u was bo była najlepsza opcja na internet eu bez limitu Podczas rozmowy nagrywanej z konsultantem ustaliłem warunki przedłużenia umowy. Jasno i wyraźnie potwierdził on, że nic się nie zmieni w usługach, abonament będzie w tej samej kwocie.
Paulina Liber  | 04/02/19  19:58:50 | Recenzja o sklepie :
Witam, Polecam bardzo, szybki kontakt i szybka obsługa. Z dnia na dzień przyszedł telefon który zamówiłam zgodnie z tym co było ustalone telefonicznie. Super, naprawdę polecam.
Jan Kowalski  | 02/02/19  17:21:00 | Recenzja o sklepie :
W T- mobile są niskie ceny za rozmowy telefoniczne, sms-y i internet. Jest wiele korzystnych dla klientów ofert do wyboru na abonament i na kartę. Sieć ta działa dobrze i ma dobrą obsługę. T- mobile można poleć.
Joanna Kryszczak  | 14/02/19  09:34:48 | Recenzja o sklepie :
Jedna z największych sieci komórkowych obejmująca swoim zasięgiem kraje europejskie na swojej stronie oferuje urządzenia mobilne w promocyjnych cenach dostarczane do domu klienta w kilka dni od zamówienia online.
Mariusz Duchnowski  | 05/02/19  05:40:40 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry Jestem wieloletnim klientem tej sieci. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, strona przejżysta, jeżeli ktoś ma problemy to może porozmawić z konsultantem , obsługa profesjonalna i doradzą najlepszą ocje dla twoich potrzeb.
Agnieszka Piotrko  | 28/01/19  12:47:51 | Recenzja o sklepie :
Jestem abonentem sieci T-Mobile praktycznie od samego początku i przyznam, że w pełni jestem usatysfakcjonowana. Korzystam z promocji, dostaję telefony. Zmieniają się na lepsze i można to zauważyć. Polecam.
Jarek Urbaniak  | 23/01/19  17:26:17 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra sieć, która oferuje Internet Domowy bez limitu danych i rzeczywiście tak jest. Na dodatek nie trzeba mieć anteny, aby mieć łączność z routerem. Kolejnym plusem jest to, że można dzwonić do wszystkich sieci i pisać SMS-y za 25 złotych. T-Mobile firma godna polecenia.
Urszula Pawłowska  | 19/01/19  14:32:04 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to sklep internetowy, który bardzo wszystkim polecam. Są tam konkurencyjne ceny i duży asortyment telefonów. Sprzedawcy są chętni służyć nam pomocą a oferta lepszą niż gdziekolwiek indziej. Jestem ich klientką od dawna i serdecznie polecam odwiedzić stronę T-MOBILE !!!
Sabina Ko.  | 20/01/19  21:09:29 | Recenzja o sklepie :
mam tu zakupiony internet mobilny i jestem bardzo zadowolona ze sklepu jak i z obsługi klienta która jest super i na poziomie a ponadto cena usług i koszty wysyłki są konkurencyjne. W 100 procentach polecam ten sklep
Rafał Rozmarynowski  | 16/01/19  06:08:10 | Recenzja o sklepie :
ciekawy sklep T- Mobile fajne oferty dopasowane pod klienta. Konsutaci pomocni wytłumaczą w razie nie jasności ofertę i pomogą dobrać atrakcyna umowę. Jednym słowem polecam ten sklep, bo warto 6 +.
Krzysztof Gilewski  | 12/01/19  12:36:37 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry miło mi że mogę podzielić się opinią z użytkownikami panelu cashbackrabat na temat sklepu T-Mobile . Sieć sama w sobie jest ok i posiada dużo produktów od kart SIM po telefony , internet i konta bankowe.
Karolina Zaremba  | 10/01/19  15:21:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep oceniam bardzo dobrze mila i kompetentna obsluga przystępne ceny i oferty. Dobrze wykwalifikowana kadra pracownicza zapewnia wysoki standard obslugi oraz wyjatkową dbałość i zainteresowanie o każdego klienta.
Lukasz Kopertowski  | 08/01/19  17:55:50 | Recenzja o sklepie :
mega zadowolenie z zakupionego produktu. szybkosc dostawy jak i obsluga w punkcie sprzedazy wzorowa. podejscie do klijenta mile i troskliwe w kwesti wyltumaczenia oferty sprzedazy. polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym
Mirosław Dudek  | 07/01/19  15:26:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo kompetentna i profesjonalna obsługa, dodatkowo potrafią dobrać usługę lub towar dla klienta i zaproponować dodatkowe rabaty. Może się trafić osoba mniej kompetentna i pomocna ale ja zawsze chodzę do jednego konsultanta i jestem zadowolony. Polecam.
Justyna Danielska  | 03/01/19  20:56:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Adam Kunda  | 28/12/18  21:28:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjazna strona i łatwa do obsługi. Proste logowanie przy użyciu kodu przychodzącego na telefon. Jedynym minusem jest częste zawieszanie się jej przez co niektóre czynności należy powtarzać co parę minut.
Agnieszka Ochnio  | 29/12/18  19:11:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem klijentem juz od 3 lat i jestem bardzo zadowolona tel wziety przez internet w abonament zero uktytych oplat darmowy internet rozmowy bez limitu i smsy maly abonament w kwocie nie cale 50 zl naprawdę polecam
MALGORZATA c  | 29/12/18  23:04:08 | Recenzja o sklepie :
Atrakcyjność oferty oceniam na slabą. Drogo Dosc slaba obsługa klienta-czesto sa wprowadzani w blad niestety podpisujac umowy. Zasięg sieci oceniam na mierną, bo wiele razy siec nie ma zasiegu, w roznych miejscach.
leszek senderak  | 16/12/18  11:45:02 | Recenzja o sklepie :
Jak na razie to te mobile wygrywają w rankingu najlepszych sieci z jaką miałem do czynienia do tej pory, całe szczęście, że dałem się namówić na ofertę abonamentową w trakcie przenoszenia numeru, więc mam szansę szybko się uzyskac raaty w tej "cudownej" sieci.
Cezary Karwowski  | 08/12/18  18:54:43 | Recenzja o sklepie :
Firma T-Mobile, to firma godna polecenia.Jest najbardziej innowacyjna na rynku sieci bezprzewodowych w Europie! Obecnie pokazuje każdemu za darmo technologię - 5G!... Można samemu skorzystać z zamawiania np. : kawy - wirtualnie w realny sposób mając założone specjalne okulary!...
Kinga Kuźniar  | 06/12/18  07:35:20 | Recenzja o sklepie :
TMobile stara się dopasować oferty do oczekiwań klientów. Spory wybór telefonów komórkowych, ale już z naciskiem na Smartfony i Iphony. Telefonów klawiszowych już praktycznie nie ma w ofertach. Obsługa zawsze miła, uprzejma chcąca doradzić klientowi jak najlepiej.
Robert Brzymyszkiewicz  | 04/12/18  17:22:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile to sklep, który spełni oczekiwania wszystkich chcących kupić usługi komórkowe, telefony w atrakcyjnych cenach czy mobilny internet najlepszy na rynku. Bardzo dużo promocji, miła obsługa. Polecam
Andrzej Danyliszyn  | 05/12/18  00:44:34 | Recenzja o sklepie :
Kombinują jak się pójdzie do salonu to nie udzielają wyczerpującej informacji Napisze się pismo zwlekaj z odpowiedzią każą nie doładować konta a potem rozwiązuja umowę przysylaja tytuł wykonawczy i nasylają komornika nie polecam same problemy
marta miler  | 30/11/18  23:15:07 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Bozena Klahs  | 01/12/18  07:42:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Bardzo dobre i korzystne oferty. Fajne limity oraz promocje. Ciekawe modele smartfonów w okazyjnych cenach. Warto posiadać tam numer oraz wybrać z ich oferty super telefony
Bożena Gagol  | 28/11/18  14:20:18 | Recenzja o sklepie :
Salon T,Mobile dobrze usytułowane lokalizacje,mnóstwo nowośći,miła i profesjonalna obsługa,dostępne ceny ,częste rabaty,polecam bo bardzo mi tam pomogli i doradzili przy zakupie telefonu wraz z pakietem .
Edward Jurasz  | 27/11/18  16:27:46 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem tej sieci dobrych kilkanaście lat,musze przyznać ,że często korzystam ze specjalnych ofert tego operatora.Zakup w sklepie jest bezpieczny,wygodny i szybki bez wychodzenia z domu-szybka dostawa.
Weronika Danielska  | 26/11/18  15:18:00 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Bardzo dobre i korzystne oferty. Fajne limity oraz promocje. Ciekawe modele smartfonów w okazyjnych cenach. Warto posiadać tam numer oraz wybrać z ich oferty smartfon.
Dawid Pieterwas  | 27/11/18  01:51:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Fajne oferty .fajne pakiety internetowe, SMS minuty itp.lubię tą miłą obsługę bardzo w porządku ludzie polecam serdecznie. Bardzo Mi sie podoba
Paulina  | 24/11/18  11:49:54 | Recenzja o sklepie :
Od wielu lat jestem stałą klientką sieci t-mobile. Warunki są bardzo korzystne w porównaniu do innych operatorów. W salonach nie ma kolejek, a obsługa jest zawsze miła. Nie mam też problemów z zasięgiem, gdziekolwiek nie pojadę. Polecam!
rysiek pietruczuk  | 21/11/18  12:10:54 | Recenzja o sklepie :
Zakup internetu domowego był dość sprawny od reki. Po podłączeniu działa bezproblemowe dość szybko ale po miesiącu dokupiliśmy zwiększoną usługę z której nie do końca jestem zadowolony z powodu szybkości która nie przekracza połowę tej z oferowanej . Ogólnie godne polecenia .
Władysława  | 18/11/18  06:15:00 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jest siecią sklepów stacjonarnych jak i działającej w sieci oferująca swoim obecnym jak i przyszłym użytkownikom rozwiązania w dziedzinie szeroko pojętej telekomunikacji cyfrowej. Oferuje atrakcyjne usługi.
Szymon Michalski  | 12/11/18  14:04:32 | Recenzja o sklepie :
To jedna z największych sieci telefonicznych kto raz podpisał tam umowę to raczej z niej nie odchodzi a wręcz sporo osób przenosi tam swój numer. Mają bardzo ciekawe promocje które przyciągają nowych klientów.
Piotr Jan Żmurko  | 02/11/18  00:48:10 | Recenzja o sklepie :
Przez wiele lat korzystam z usług T-Mobile i nigdy nie byłem zawiedzionym chcesz się przekonać nie musisz mi wierzyć spróbuj sam i skorzystaj z usług sklepu T-Mobile wtedy sam będziesz sam polecał te usługi.
Paulina Sobota  | 03/11/18  12:52:05 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile nie piszą w umowach jak nadpłaty wykorzystują i abonament 70zł miesięcznie a dostajesz fakturę na 250zł a do tego jeszcze rata za sprzet i miesięcznie 270zł nie polecam tej sieci kończy mi się umowa i z dala od nich zachwalają ale kase ciągnąć umią
Ewa Madej  | 25/10/18  01:15:13 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Miłosław Gibuła  | 20/10/18  03:10:37 | Recenzja o sklepie :
T Mobile jest jedna z najwiekszych sieci komorkowych w Polsce a dzieki sklepow internetowemu zalatwimy wszystko nie wychodzac z domu, a kurier dostarczy nam zamowiony telefon i umowe pod wskazany adres.
Ernest Jurczak  | 21/10/18  14:13:00 | Recenzja o sklepie :
Sieć salonów "T-Mobile" oceniam na "bardzo dobry", ponieważ zarówno ceny, szeroka oferta, jakość i kompetentna obsługa, jak i szybkość przyznawania CashBack jest bez zarzutu. Polecam wszystkim bez wahania . . .
Sandra Nowak  | 19/10/18  10:40:43 | Recenzja o sklepie :
T Mobile to sklep internetowy w którym można znaleźć dogodną dla klienta ofertę na zakup telefonu na abonament,mix albo przenies numer z innej sieci w ktorej jest sie obecnie :-) szybko i prosto bez wychodzenia z domu : )
Malgorzata nowakowskakopec  | 18/10/18  12:33:41 | Recenzja o sklepie :
sklep godny polecenia,obsluga klijenta znakomita,szybkie zalatwianie zlecen,koszty wysylki przyzwoite szybkosc doskonala,cena przyzwoita,odbior internetu szybki,obsluga doskonale przeszkolona,cena internetu przyzwoita
Arleta Stój  | 17/10/18  07:33:49 | Recenzja o sklepie :
Po 2 latach powróciłam do T-mobile i zdecydowanie był to dobry krok, obsługa Klienta bardzo się poprawiła, sprawy załatwiają i wyjaśniają bardzo szybko i rzetelnie i zdecydowanie doceniają stałego klienta, o czym miałam okazję się ostatnio przekonać, bardzo pozytywnie.
Beata Gellert  | 13/10/18  14:00:58 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w Polsce, oferuje wiele atrakcyjnych bonusów, np rok ważności konta, podwajanie doładowania, rozmowy bez limitu sms bez limitu, itp. Korzystam z usług tej sieci już od wielu lat i wciąż jestem z niej zadowolona. POLECAM.
Andrzej Brzeziński  | 03/10/18  17:10:16 | Recenzja o sklepie :
Super oferty. Zajebista obsługa i online i w real. Polecam wszystkim uczciwych osobą które chcą uczciwego operatora sieci komórkowej dla klienta indywidualnego. Większość i tak można zamówić online, dokumenty przygotowane zostaną przez operatora i dostarczone przez kuriera. Fuck....
Magdalena Korczyc  | 04/10/18  10:29:21 | Recenzja o sklepie :
Sieć komórkowa w której można kupić najnowsze modele telefonów oraz bardzo szybki internet plus telewizja a wszystko to w bardzo fajnym pakiecie na każdą kieszeń dużo promocji na telefony polecam wszystkim
Mateusz Gawroński  | 29/09/18  11:14:57 | Recenzja o sklepie :
Używam od nich internet mobilny, zasięg podobny jak większość sieci, jest w porządku. Najgorsze co to obsługa klienta na infolinii, zbyt długi czas oczekiwania. Jeżeli chodzi o koszty, nie są wysokie, więc tutaj jestem zadowolony.
Leszek Marian MACUDA  | 30/09/18  10:31:23 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile prowadzony jest w sposób profesjonalny. Niezwykle łatwo można poruszać się po wszystkich stronach. Realizacja złożonego zamówienia przebiegała terminowo, bez jakichkolwiek zakłóceń.
Mieczysław Pokuć  | 01/10/18  09:43:34 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego T-Mobile korzystam z uslug i jestem z tego sklepu bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczenia korzystania z uslug na wysokim poziomie
Arletta Królak  | 23/09/18  09:25:19 | Recenzja o sklepie :
Ja jestem w t-mobile od roku i jestem zadowolona, bo dobrali mi ofertę z dobrym telefonem i wszystko jest spoko, nie naliczają mi żadnych dodatkowych opłat czy czegoś w tym stylu. wiec oceniam na razie przynajmniej na ok.
Daria Go??b  | 23/09/18  16:04:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo zła obsługa w salonach, sieć bardzo słaba, nie wszędzie można złapać zasięg. Czeszko się połączyć z konsultantem na info Lini.Bardzo nie miłą również obsługa na infolinii. Brak profesjonalnej obsługi.
Maria Śliwińska  | 24/09/18  01:18:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile to moim zdaniem najlepsza sieć telekomunikacyjna. Przeniosłam ostatnio numer do T-Mobile i jestem z tego bardzo zadowolona. Mam darmowe smsy do wszystkich sieci oraz połączenia. Polecam
Andrzej Jędrzejewski  | 20/09/18  09:09:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep ten sprzedaje komórki i inne oferty jako jeden z najlepszych na rynku internetowym. Marka sama w sobie, elegancja urządzeń, precyzja ich wykonania. Obsługa klienta jest bardzo fachowa. Wart polecenia.
Asia ŚLIWIŃSKA  | 18/09/18  23:40:12 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Damian Kaczynski  | 16/09/18  12:51:41 | Recenzja o sklepie :
Usługi T-Mobile są moim zdaniem jedną z najlepszych i najbardziej sumiennych usług na rynku polskim. Duży wybór taryf oraz promocji dopasowanych do klienta, gdzie zawsze wyjdzie zadowolony. T-Mobile jest także na bieżąco z nowościami na rynku.
Grzegorz Piechota  | 15/09/18  05:51:35 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Adam Nowak  | 14/09/18  17:56:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep T -mobile ma według mnie dobre oferty usług telefonii komórkowej zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla firm. W sieci tej są niskie ceny za połączenia głosowe i internet mobilny. W T -mobile jest duży wybór ofert na kartę i na abonament. Jest też wiele promocji. Polecam.
Michal Kmiecik  | 15/09/18  23:52:35 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile Jest super Tanie Sms'y ,Rozmowy do wszystkich sieci i inne promocje związane z Internetem. Bardzo serdecznie polecam zakup nowych telefonów za 1 zł bo Drugi raz takiej okazji nie będzie ;) Pozdrawiam i zapraszam do zakupu
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OTRZYMAJ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click