Zalando Lounge

T-Mobile Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu T-Mobile

Abonamenty i smartfony z rabatem w T-Mobile

T-Mobile jest jedną z największych sieci komórkowych w Polsce świadczy pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych. Sieć T-Mobile oferuje usługi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych, przedpłaconych i mix.

T-Mobile Opinie

Jakub Złomańczuk  | 24/03/19  11:46:49 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć. Ma największy zasięg. Kompetentni pracownicy. Szanują każsego klienta. Doskonale działający internet. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Polecam serdecznie. Szybko przyznają CashBack.
Martyna Lesińska  | 20/03/19  17:43:29 | Recenzja o sklepie :
Sieć komórkowa T- mobile to najlpsza sieć która dotychczas działa na ryku Polskim.Już od samego początku. jestem z nimi i przyznaję ze szczerością że osoby ktore sie zastanawiają to nie mają nad czym .Polcam.
Andrzej Filipiak  | 19/03/19  20:18:54 | Recenzja o sklepie :
Sklep T-Mobile to bardzo znany sklep z "komórkami" codziennego użytku. Zawsze ma nowości w sprzedaży, różnorakie akcesoria. Marka bardzo znana i lubiana. Wszyscy z niej korzystają i są zadowoleni. Polecam ten sklep.
Dawid Kowalski  | 19/03/19  22:11:29 | Recenzja o sklepie :
Nie można dokonać czegokolwiek na stronie. Cały czas dostaje smsy, oraz e-maile o produktach T - Mobile z ofertami wzięcia telefonu , Internetu itp. Na abonament, oczywiście po wypełnieniu wszystkich formularzy następuje odmowa.
Anna Kowalczyk  | 15/03/19  12:33:28 | Recenzja o sklepie :
T- mobile najgorsza sieć na rynku. dobra jakość sygnału LTE ale obsługa fatalna, nie dotrzymują słowa, a co najważniejsze nie odpowiadają na pisemne reklamacje. Brak jakiego kolwiek kontaktu z biurem Reklamacji,Nie polecam tej sieci.
Marta Janusz  | 14/03/19  14:05:59 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jest jedną z największych sieci komórkowych w Polsce i świadczy pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych.Miła i profesjonalna obsługa,nigdy się nie zawiodłem na tej sieci,polecam każdemu.
Tomasz Kacprzak  | 13/03/19  22:28:51 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć. Wspaniały sklep.Kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta.Zasięg doskonały.Bardzo duży wybór telefonów i to zarówno na kartę, jak i na abonament. Super działający internet. Szybko przyznająCashBackRabat.
Karol Kulik  | 07/03/19  17:05:45 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep internetowy oferujący wszystko to co jest potrzebne dziś każdemu korzystającemu z najnowszych technologii telefonii komórkowej a bonusy i rabaty na najnowsze telefony zadowolą nawet najbardziej wybrednych klientów.
Halina Chmielarska-Gąska  | 07/03/19  17:34:09 | Recenzja o sklepie :
bardzo ciekawy i interesujacysklep szeroki asortyment artykułów,dobre ceny,szeroki wybór telefonów i cen z abonamentem i bez, sa równiez tablety różnych marek i w różnych cenach,warto przyiść i wszystko osobiście zobaczyć, ,
Daniel Wieliki  | 02/03/19  09:31:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra firma. Należę do niej od lat. T-Mobile posiada bardzo atrakcyjne dla mnie ceny swoich usług, abonament, miłą i sympatyczna obsługa, która zawsze potrafi doradzić. Duży wybór nowoczesnych telefonów.
Grzegorz Kruczyński  | 02/03/19  08:32:43 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep internetowy oferujący wszystko to co jest potrzebne dziś każdemu korzystającemu z najnowszych technologii telefonii komórkowej a bonusy i rabaty na najnowsze telefony zadowolą nawet najbardziej wybrednych klientów.
Sławomir Turowski  | 28/02/19  13:44:39 | Recenzja o sklepie :
Sklep, który jest jednym z liderów w swojej branży. Oferta wyróżnia się na tle pozostałej konkurencji. Bogactwo i liczność różnorakich promocji zachęca do zakupów w tym sklepie. Należy również podkreślić wspaniała obsługę.
Sebastian Winnicki  | 26/02/19  06:12:37 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie chciałbym polecić sklep T-Mobile jest bardzo fajny sklep z którego sam korzystam mam super szybki internet z T-Mobile naprawdę polecam ten sklep pozdrawiam serdecznie Sebastian winnicki
Karina Bunar  | 25/02/19  00:12:22 | Recenzja o sklepie :
T-Mobilne to najlepsza sieć dostępna na rynku. Posiada bardzo fajne oferty telefonow komórkowych z wyborem odpowiedniego abonamentu na każdą kieszeń ! Bardzo dobra jak nienajlepsza obsługa klienta w Polsce.
Jola Zasowska  | 15/02/19  21:58:42 | Recenzja o sklepie :
Mam abonament w T-Mobile i jestem zadowolona.Jest to stabilna siec z super zasiegiem.BOK dziala bez zarzutu,dosc szybko uzyskuje sie połączenie i pomoc.Dobra i przejrzysta jest tez aplikacja mobilna,klikasz i wiesz.
jacek senderak  | 03/02/19  11:47:08 | Recenzja o sklepie :
Przedłużyłem umowę u was bo była najlepsza opcja na internet eu bez limitu Podczas rozmowy nagrywanej z konsultantem ustaliłem warunki przedłużenia umowy. Jasno i wyraźnie potwierdził on, że nic się nie zmieni w usługach, abonament będzie w tej samej kwocie.
Paulina Liber  | 04/02/19  19:58:50 | Recenzja o sklepie :
Witam, Polecam bardzo, szybki kontakt i szybka obsługa. Z dnia na dzień przyszedł telefon który zamówiłam zgodnie z tym co było ustalone telefonicznie. Super, naprawdę polecam.
Jan Kowalski  | 02/02/19  17:21:00 | Recenzja o sklepie :
W T- mobile są niskie ceny za rozmowy telefoniczne, sms-y i internet. Jest wiele korzystnych dla klientów ofert do wyboru na abonament i na kartę. Sieć ta działa dobrze i ma dobrą obsługę. T- mobile można poleć.
Joanna Kryszczak  | 14/02/19  09:34:48 | Recenzja o sklepie :
Jedna z największych sieci komórkowych obejmująca swoim zasięgiem kraje europejskie na swojej stronie oferuje urządzenia mobilne w promocyjnych cenach dostarczane do domu klienta w kilka dni od zamówienia online.
Mariusz Duchnowski  | 05/02/19  05:40:40 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry Jestem wieloletnim klientem tej sieci. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, strona przejżysta, jeżeli ktoś ma problemy to może porozmawić z konsultantem , obsługa profesjonalna i doradzą najlepszą ocje dla twoich potrzeb.
Agnieszka Piotrko  | 28/01/19  12:47:51 | Recenzja o sklepie :
Jestem abonentem sieci T-Mobile praktycznie od samego początku i przyznam, że w pełni jestem usatysfakcjonowana. Korzystam z promocji, dostaję telefony. Zmieniają się na lepsze i można to zauważyć. Polecam.
Jarek Urbaniak  | 23/01/19  17:26:17 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra sieć, która oferuje Internet Domowy bez limitu danych i rzeczywiście tak jest. Na dodatek nie trzeba mieć anteny, aby mieć łączność z routerem. Kolejnym plusem jest to, że można dzwonić do wszystkich sieci i pisać SMS-y za 25 złotych. T-Mobile firma godna polecenia.
Urszula Pawłowska  | 19/01/19  14:32:04 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to sklep internetowy, który bardzo wszystkim polecam. Są tam konkurencyjne ceny i duży asortyment telefonów. Sprzedawcy są chętni służyć nam pomocą a oferta lepszą niż gdziekolwiek indziej. Jestem ich klientką od dawna i serdecznie polecam odwiedzić stronę T-MOBILE !!!
Sabina Ko.  | 20/01/19  21:09:29 | Recenzja o sklepie :
mam tu zakupiony internet mobilny i jestem bardzo zadowolona ze sklepu jak i z obsługi klienta która jest super i na poziomie a ponadto cena usług i koszty wysyłki są konkurencyjne. W 100 procentach polecam ten sklep
Rafał Rozmarynowski  | 16/01/19  06:08:10 | Recenzja o sklepie :
ciekawy sklep T- Mobile fajne oferty dopasowane pod klienta. Konsutaci pomocni wytłumaczą w razie nie jasności ofertę i pomogą dobrać atrakcyna umowę. Jednym słowem polecam ten sklep, bo warto 6 +.
Krzysztof Gilewski  | 12/01/19  12:36:37 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry miło mi że mogę podzielić się opinią z użytkownikami panelu cashbackrabat na temat sklepu T-Mobile . Sieć sama w sobie jest ok i posiada dużo produktów od kart SIM po telefony , internet i konta bankowe.
Karolina Zaremba  | 10/01/19  15:21:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep oceniam bardzo dobrze mila i kompetentna obsluga przystępne ceny i oferty. Dobrze wykwalifikowana kadra pracownicza zapewnia wysoki standard obslugi oraz wyjatkową dbałość i zainteresowanie o każdego klienta.
Lukasz Kopertowski  | 08/01/19  17:55:50 | Recenzja o sklepie :
mega zadowolenie z zakupionego produktu. szybkosc dostawy jak i obsluga w punkcie sprzedazy wzorowa. podejscie do klijenta mile i troskliwe w kwesti wyltumaczenia oferty sprzedazy. polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym
Mirosław Dudek  | 07/01/19  15:26:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo kompetentna i profesjonalna obsługa, dodatkowo potrafią dobrać usługę lub towar dla klienta i zaproponować dodatkowe rabaty. Może się trafić osoba mniej kompetentna i pomocna ale ja zawsze chodzę do jednego konsultanta i jestem zadowolony. Polecam.
Justyna Danielska  | 03/01/19  20:56:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Adam Kunda  | 28/12/18  21:28:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjazna strona i łatwa do obsługi. Proste logowanie przy użyciu kodu przychodzącego na telefon. Jedynym minusem jest częste zawieszanie się jej przez co niektóre czynności należy powtarzać co parę minut.
Agnieszka Ochnio  | 29/12/18  19:11:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem klijentem juz od 3 lat i jestem bardzo zadowolona tel wziety przez internet w abonament zero uktytych oplat darmowy internet rozmowy bez limitu i smsy maly abonament w kwocie nie cale 50 zl naprawdę polecam
MALGORZATA c  | 29/12/18  23:04:08 | Recenzja o sklepie :
Atrakcyjność oferty oceniam na slabą. Drogo Dosc slaba obsługa klienta-czesto sa wprowadzani w blad niestety podpisujac umowy. Zasięg sieci oceniam na mierną, bo wiele razy siec nie ma zasiegu, w roznych miejscach.
leszek senderak  | 16/12/18  11:45:02 | Recenzja o sklepie :
Jak na razie to te mobile wygrywają w rankingu najlepszych sieci z jaką miałem do czynienia do tej pory, całe szczęście, że dałem się namówić na ofertę abonamentową w trakcie przenoszenia numeru, więc mam szansę szybko się uzyskac raaty w tej "cudownej" sieci.
Cezary Karwowski  | 08/12/18  18:54:43 | Recenzja o sklepie :
Firma T-Mobile, to firma godna polecenia.Jest najbardziej innowacyjna na rynku sieci bezprzewodowych w Europie! Obecnie pokazuje każdemu za darmo technologię - 5G!... Można samemu skorzystać z zamawiania np. : kawy - wirtualnie w realny sposób mając założone specjalne okulary!...
Kinga Kuźniar  | 06/12/18  07:35:20 | Recenzja o sklepie :
TMobile stara się dopasować oferty do oczekiwań klientów. Spory wybór telefonów komórkowych, ale już z naciskiem na Smartfony i Iphony. Telefonów klawiszowych już praktycznie nie ma w ofertach. Obsługa zawsze miła, uprzejma chcąca doradzić klientowi jak najlepiej.
Robert Brzymyszkiewicz  | 04/12/18  17:22:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile to sklep, który spełni oczekiwania wszystkich chcących kupić usługi komórkowe, telefony w atrakcyjnych cenach czy mobilny internet najlepszy na rynku. Bardzo dużo promocji, miła obsługa. Polecam
Andrzej Danyliszyn  | 05/12/18  00:44:34 | Recenzja o sklepie :
Kombinują jak się pójdzie do salonu to nie udzielają wyczerpującej informacji Napisze się pismo zwlekaj z odpowiedzią każą nie doładować konta a potem rozwiązuja umowę przysylaja tytuł wykonawczy i nasylają komornika nie polecam same problemy
marta miler  | 30/11/18  23:15:07 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Bozena Klahs  | 01/12/18  07:42:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Bardzo dobre i korzystne oferty. Fajne limity oraz promocje. Ciekawe modele smartfonów w okazyjnych cenach. Warto posiadać tam numer oraz wybrać z ich oferty super telefony
Bożena Gagol  | 28/11/18  14:20:18 | Recenzja o sklepie :
Salon T,Mobile dobrze usytułowane lokalizacje,mnóstwo nowośći,miła i profesjonalna obsługa,dostępne ceny ,częste rabaty,polecam bo bardzo mi tam pomogli i doradzili przy zakupie telefonu wraz z pakietem .
Edward Jurasz  | 27/11/18  16:27:46 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem tej sieci dobrych kilkanaście lat,musze przyznać ,że często korzystam ze specjalnych ofert tego operatora.Zakup w sklepie jest bezpieczny,wygodny i szybki bez wychodzenia z domu-szybka dostawa.
Weronika Danielska  | 26/11/18  15:18:00 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Bardzo dobre i korzystne oferty. Fajne limity oraz promocje. Ciekawe modele smartfonów w okazyjnych cenach. Warto posiadać tam numer oraz wybrać z ich oferty smartfon.
Dawid Pieterwas  | 27/11/18  01:51:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Fajne oferty .fajne pakiety internetowe, SMS minuty itp.lubię tą miłą obsługę bardzo w porządku ludzie polecam serdecznie. Bardzo Mi sie podoba
Paulina  | 24/11/18  11:49:54 | Recenzja o sklepie :
Od wielu lat jestem stałą klientką sieci t-mobile. Warunki są bardzo korzystne w porównaniu do innych operatorów. W salonach nie ma kolejek, a obsługa jest zawsze miła. Nie mam też problemów z zasięgiem, gdziekolwiek nie pojadę. Polecam!
rysiek pietruczuk  | 21/11/18  12:10:54 | Recenzja o sklepie :
Zakup internetu domowego był dość sprawny od reki. Po podłączeniu działa bezproblemowe dość szybko ale po miesiącu dokupiliśmy zwiększoną usługę z której nie do końca jestem zadowolony z powodu szybkości która nie przekracza połowę tej z oferowanej . Ogólnie godne polecenia .
Władysława  | 18/11/18  06:15:00 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jest siecią sklepów stacjonarnych jak i działającej w sieci oferująca swoim obecnym jak i przyszłym użytkownikom rozwiązania w dziedzinie szeroko pojętej telekomunikacji cyfrowej. Oferuje atrakcyjne usługi.
Tomasz  | 12/11/18  06:21:41 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to marka na naszym rynku telekomunikacyjnym, która wyrasta na lidera usług świadczonych dla indywidualnych jak i firmowych odbiorców. W swojej ofercie ma dużą ilość produktów i usług po atrakcyjnych cenach.
Szymon Michalski  | 12/11/18  14:04:32 | Recenzja o sklepie :
To jedna z największych sieci telefonicznych kto raz podpisał tam umowę to raczej z niej nie odchodzi a wręcz sporo osób przenosi tam swój numer. Mają bardzo ciekawe promocje które przyciągają nowych klientów.
Piotr Jan Żmurko  | 02/11/18  00:48:10 | Recenzja o sklepie :
Przez wiele lat korzystam z usług T-Mobile i nigdy nie byłem zawiedzionym chcesz się przekonać nie musisz mi wierzyć spróbuj sam i skorzystaj z usług sklepu T-Mobile wtedy sam będziesz sam polecał te usługi.
Paulina Sobota  | 03/11/18  12:52:05 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile nie piszą w umowach jak nadpłaty wykorzystują i abonament 70zł miesięcznie a dostajesz fakturę na 250zł a do tego jeszcze rata za sprzet i miesięcznie 270zł nie polecam tej sieci kończy mi się umowa i z dala od nich zachwalają ale kase ciągnąć umią
Ewa Madej  | 25/10/18  01:15:13 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Małgorzata Michalska  | 19/10/18  08:48:12 | Recenzja o sklepie :
T-mobile ma zawsze super promocje i tym bardzo przyciąga swoich klientów. Obecnie ta siec ma w swojej ofercie abonament za dwadzieścia dziewięć złotych bez telefonu. Polecam też rozważam przeniesienie się do tej sieci.
Miłosław Gibuła  | 20/10/18  03:10:37 | Recenzja o sklepie :
T Mobile jest jedna z najwiekszych sieci komorkowych w Polsce a dzieki sklepow internetowemu zalatwimy wszystko nie wychodzac z domu, a kurier dostarczy nam zamowiony telefon i umowe pod wskazany adres.
Ernest Jurczak  | 21/10/18  14:13:00 | Recenzja o sklepie :
Sieć salonów "T-Mobile" oceniam na "bardzo dobry", ponieważ zarówno ceny, szeroka oferta, jakość i kompetentna obsługa, jak i szybkość przyznawania CashBack jest bez zarzutu. Polecam wszystkim bez wahania . . .
Sandra Nowak  | 19/10/18  10:40:43 | Recenzja o sklepie :
T Mobile to sklep internetowy w którym można znaleźć dogodną dla klienta ofertę na zakup telefonu na abonament,mix albo przenies numer z innej sieci w ktorej jest sie obecnie :-) szybko i prosto bez wychodzenia z domu : )
Malgorzata nowakowskakopec  | 18/10/18  12:33:41 | Recenzja o sklepie :
sklep godny polecenia,obsluga klijenta znakomita,szybkie zalatwianie zlecen,koszty wysylki przyzwoite szybkosc doskonala,cena przyzwoita,odbior internetu szybki,obsluga doskonale przeszkolona,cena internetu przyzwoita
Arleta Stój  | 17/10/18  07:33:49 | Recenzja o sklepie :
Po 2 latach powróciłam do T-mobile i zdecydowanie był to dobry krok, obsługa Klienta bardzo się poprawiła, sprawy załatwiają i wyjaśniają bardzo szybko i rzetelnie i zdecydowanie doceniają stałego klienta, o czym miałam okazję się ostatnio przekonać, bardzo pozytywnie.
Beata Gellert  | 13/10/18  14:00:58 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w Polsce, oferuje wiele atrakcyjnych bonusów, np rok ważności konta, podwajanie doładowania, rozmowy bez limitu sms bez limitu, itp. Korzystam z usług tej sieci już od wielu lat i wciąż jestem z niej zadowolona. POLECAM.
Andrzej Brzeziński  | 03/10/18  17:10:16 | Recenzja o sklepie :
Super oferty. Zajebista obsługa i online i w real. Polecam wszystkim uczciwych osobą które chcą uczciwego operatora sieci komórkowej dla klienta indywidualnego. Większość i tak można zamówić online, dokumenty przygotowane zostaną przez operatora i dostarczone przez kuriera. Fuck....
Magdalena Korczyc  | 04/10/18  10:29:21 | Recenzja o sklepie :
Sieć komórkowa w której można kupić najnowsze modele telefonów oraz bardzo szybki internet plus telewizja a wszystko to w bardzo fajnym pakiecie na każdą kieszeń dużo promocji na telefony polecam wszystkim
Mateusz Gawroński  | 29/09/18  11:14:57 | Recenzja o sklepie :
Używam od nich internet mobilny, zasięg podobny jak większość sieci, jest w porządku. Najgorsze co to obsługa klienta na infolinii, zbyt długi czas oczekiwania. Jeżeli chodzi o koszty, nie są wysokie, więc tutaj jestem zadowolony.
Leszek Marian MACUDA  | 30/09/18  10:31:23 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile prowadzony jest w sposób profesjonalny. Niezwykle łatwo można poruszać się po wszystkich stronach. Realizacja złożonego zamówienia przebiegała terminowo, bez jakichkolwiek zakłóceń.
Mieczysław Pokuć  | 01/10/18  09:43:34 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego T-Mobile korzystam z uslug i jestem z tego sklepu bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczenia korzystania z uslug na wysokim poziomie
Arletta Królak  | 23/09/18  09:25:19 | Recenzja o sklepie :
Ja jestem w t-mobile od roku i jestem zadowolona, bo dobrali mi ofertę z dobrym telefonem i wszystko jest spoko, nie naliczają mi żadnych dodatkowych opłat czy czegoś w tym stylu. wiec oceniam na razie przynajmniej na ok.
Daria Go??b  | 23/09/18  16:04:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo zła obsługa w salonach, sieć bardzo słaba, nie wszędzie można złapać zasięg. Czeszko się połączyć z konsultantem na info Lini.Bardzo nie miłą również obsługa na infolinii. Brak profesjonalnej obsługi.
Maria Śliwińska  | 24/09/18  01:18:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile to moim zdaniem najlepsza sieć telekomunikacyjna. Przeniosłam ostatnio numer do T-Mobile i jestem z tego bardzo zadowolona. Mam darmowe smsy do wszystkich sieci oraz połączenia. Polecam
Andrzej Jędrzejewski  | 20/09/18  09:09:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep ten sprzedaje komórki i inne oferty jako jeden z najlepszych na rynku internetowym. Marka sama w sobie, elegancja urządzeń, precyzja ich wykonania. Obsługa klienta jest bardzo fachowa. Wart polecenia.
Asia ŚLIWIŃSKA  | 18/09/18  23:40:12 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Damian Kaczynski  | 16/09/18  12:51:41 | Recenzja o sklepie :
Usługi T-Mobile są moim zdaniem jedną z najlepszych i najbardziej sumiennych usług na rynku polskim. Duży wybór taryf oraz promocji dopasowanych do klienta, gdzie zawsze wyjdzie zadowolony. T-Mobile jest także na bieżąco z nowościami na rynku.
Grzegorz Piechota  | 15/09/18  05:51:35 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Adam Nowak  | 14/09/18  17:56:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep T -mobile ma według mnie dobre oferty usług telefonii komórkowej zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla firm. W sieci tej są niskie ceny za połączenia głosowe i internet mobilny. W T -mobile jest duży wybór ofert na kartę i na abonament. Jest też wiele promocji. Polecam.
Michal Kmiecik  | 15/09/18  23:52:35 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile Jest super Tanie Sms'y ,Rozmowy do wszystkich sieci i inne promocje związane z Internetem. Bardzo serdecznie polecam zakup nowych telefonów za 1 zł bo Drugi raz takiej okazji nie będzie ;) Pozdrawiam i zapraszam do zakupu
grand grand  | 15/09/18  08:25:56 | Recenzja o sklepie :
t mobile to jedna z najlepszych sieci telefonii komórkowej w europie nie mająca problemów z zasięgiem na cały świat - niskie ceny a także sieć internetowa powoduje to , że t-mobile ma coraz większa liczbę klientów
dorota weber  | 15/09/18  08:32:51 | Recenzja o sklepie :
jedna z najlepszych sieci nie tylko telefonii komórkowej , ale także najlepszego internetu to oczywiście sieć t-mobile posiadająca zasięg w całej europie a także nie ma problemów z dodzwonieniem się do krajów z poza unii europejskiej
Robert Grand  | 15/09/18  08:36:57 | Recenzja o sklepie :
t-mobile - sam posiadam numer telefonu w tej sieci i nie narzekam , ponieważ jest to jedna z najlepszych sieci telefonii komórkowej mobilnej a także jeden z najlepszych sieci internetowej globalny zasięg
jacek basiński  | 16/09/18  14:18:09 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep internetowy,za pomoca konsultantow mozna dobrac dla siebie odpowiednia taryfe,oraz wybrac sobie telefon,jesli chodzi o telefony to jest tu spory wybor i kazdy naprawde znajdzie cos dla siebie tak samo jak i plan taryfowy,przesylki bardzi szybkie
Magdalena Kicwak  | 14/09/18  11:26:08 | Recenzja o sklepie :
T-mobile to świetna sieć z interesującymi ofertami na kartę czy abonament , jestem również bardzo zadowolona z usług bankowości internetowej.W razie pytań szybka i bezproblemowa jest pomoc. Polecam wszystkim .
Marcin Z?ociak  | 13/09/18  14:26:48 | Recenzja o sklepie :
Dobrze rozwijająca się firma. Wiele opcji jeśli chodzi o dzwonienie, smsowanie i korzystanie z internetu. Dobra obsługa. Czytelna strona sklepu. Wszystko na jak najwyższym poziomie z myślą o kliencie. Polecam !!!
Roman Białoń  | 07/09/18  20:57:17 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobra oferta telekomunikacyjna najlepsza oferta internetu LTE a wszytko to w jednym miejscu, do tego posiada w swojej ofercie świetne promocje jak najbardziej najlepsza sieć w Polsce jak dla mnie
Ewa Duchnowska  | 08/09/18  06:18:41 | Recenzja o sklepie :
Przez tę stronę internetową dokonałam zakupu usługi na telefon. Robię to żadko średnio co 2 lata. Strona czytelna, można wybrać ofertę taką jaka nas interesuje, Wysyłka umowy szybko i sprawnie. Polecam
Jacek Tomczak  | 08/09/18  11:36:51 | Recenzja o sklepie :
Mega pozytyw za jakość obsługi i proponowanej oferty. Oferta dostosowana indywidualnie do potrzeb Klienta. Na uwagę zasługuje szybkość obsługi oraz jasne i przejrzyste informacje. Cena usług dostosowana do każdej kieszeni.
Katarzyna Mituniewicz  | 09/09/18  19:19:01 | Recenzja o sklepie :
Operator telefoni komórkowej naprawdę według mnie godny polecenia .Oferty T-mobile są korzystne pod każdym względem dodatkowo często pojawiają się fajne promocje np.w ofercie na kartę korzystanie z takich serwisów jak np.YouTube bez limitu.Polecam!
Adam Surman  | 09/09/18  09:20:40 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony operator , jestem z nim od poczatku , jak weszli ze swoją ofertą do Polski , przedtem era , obecnie T-Moblie . Duzy wybór propozycji , które mozna dostosowac do swoich oczekiwań . Polecam i nadal będę z nimi .Towary , które oferują , kupuję u nich od zawsze .
Mieczyslaw Pokuć  | 11/05/16  20:08:32 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to sieć komórkowa swiadczaca na najwyzszym poziomie pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientow indywidualnych jak rowniez firm. Sieć T-Mobile oferuje uslugi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych,i mix. Moja ocena to bardzo dobra siec.
Pamela Januszewska  | 18/08/16  16:09:58 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to sieć komórkowa swiadczaca na najwyzszym poziomie pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientow indywidualnych jak rowniez firm. Sieć T-Mobile oferuje uslugi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych,i mix. Moja ocena to bardzo dobra siec.
Ryszard  | 01/11/16  08:20:26 | Recenzja o sklepie :
Ja jestem zadowolony z Internetu lte w t-mobile. Atrakcyjna cena, bardzo.dobry zasięg sieci. Nic się nie zawiesza, działa płynnie, mam go już pięciu tygodnie. Mogę polecić wszystkim. Do tego porządny router.
Ola K  | 01/11/16  08:25:16 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile uwielbiam. dbają o stałych klientów, jestem już kilka lat ale ostatnio moja kumpela się przenosiła do niech z innej sieci, bo skusił ja abonament bez kosztów, wiec nowych tez przyjmują z otwartymi ramionami!
Helena  | 01/11/16  08:32:02 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem T-Mobile od lat w ofercie abonamentu. Obsługa mnie nigdy nie zawiodła. żdarzają się naprawdę konkretne promocje, a teraz uprościli abonament i dzięki temu nie ponoszę dodatkowych kosztów. Polecam opcje brak zgody marketingowej, spamu praktycznie nie ma!
Joanna  | 01/11/16  08:36:07 | Recenzja o sklepie :
Jestem w T-mobile od 5 lat i z czystym sumieniem mogę potwierdzić, że jest to najlepszy operator obecnie funkcjonujący na terenie Polski. Płacę jedynie jakąś 5-tke za brak zgody marketingowej co uważam że bardzo się przydaje
Magdalena Iwo  | 01/11/16  08:45:05 | Recenzja o sklepie :
Ja mam połowę roku dopiero abonament w t-mobile co mnie przekonało do tej decyzji przede wszystkim zasięg bardzo dobry. Nie dostałąm rachunku wyższego jak mam ustalone w umowie internet śmiga a zawsze mogę sobie podejrzeć ile zostało tak że spoko.
Michał Lewiński  | 10/11/16  18:14:24 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem T-Mobile od początku (była Era) w ofercie abonamentowej. T-Mobile to sieć komórkowa świadcząca na najwyższym poziomie. Sieć oferuje usługi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych, i mix. Moja ocena to bardzo dobra sieć.
Aleksamdra Plitta  | 06/01/17  03:18:49 | Recenzja o sklepie :
bardzo mile uslugi i promocie polecam bardzo polecam wszystkim zainteresowanym jest okazja jest moc spelnienia swoich marzen nie czekaj tylko sprubuj tego co bys chcial miec na codzien nie wzlekaj na nic
Renata Janicka  | 13/01/17  20:10:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem użytkownikiem tej sieci od kilkunastu lat - najpierw Era a teraz T-Mobile. Korzystam z usług telefonicznych i internetowych /modem/.Jestem bardzo zadowolona i z czystym sercem mogę polecić. Miła obsługa, rzetelne doradztwo i korzystne promocje.
Katarzyna Derezińska  | 04/02/17  21:11:20 | Recenzja o sklepie :
Od niedawna jestem klientką T-Mobile. Zdecydowałam się na współpracę z Tą firmą dzięki moim znajomym,którzy od lat są klientami i są bardzo zadowoleni.Na dzień dzisiejszy jestem również zadowolona i polecam każdemu firmę T-Mobile
Anatol Wysocki  | 06/03/17  03:16:09 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam! duzy wybor nie drogo szybko bez zbednych formalosci ...swietna obsluga dobry zasieg najlepsza siec! dziesiec punktow serdecznie pozdrawiam,
Aleksandra Buzak-Senator  | 10/05/17  08:07:43 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio przenosiłam numer do T-Mobile. Mają atrakcyjne oferty z Internetem, pierwsze 6 mies. abonamentu za 1zł, tanio nowy aparat. Zamawiałam on-line, ale obsługa infolinii b. miła. Wszystko przebiegło sprawnie, bez zbędnych formalności. Polecam, jestem b. zadowolona!
Magdalena Pułaczewska  | 18/05/17  20:02:11 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep dużo zyskała będąc długo z tą firmą związana posiadając internet Nie limitowany i 4telefony oraz abonament jestem w pełni zadowolona z ich usług zwłaszcza w galerii solnej w inowroclawiu
ulcia pe  | 29/05/17  03:00:38 | Recenzja o sklepie :
A moja opinia to brak opini., ofertę przedstawiono mi zupełnie inną a niżeli aktywowano., wszystko jest na dobrej drodze i polubownego zakończenia sprawy dla obu stron - tak więc poczekamy - zobaczymy :)
Anna Malik  | 17/07/17  20:13:43 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam Jestem juz wieloletnim klintem T-Mobile Szczegolnie zadodowolonym z oferty nielimitowanych rozmów w krajach Unii Europejskiej Jesli zas chodzi o ofertę telefonów do abonamentu niezawodnie i zawsze Samsungi
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Zalando Lounge
visit register click click