Max&Mrau

T-Mobile Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu T-Mobile

Abonamenty i smartfony z rabatem w T-Mobile

T-Mobile jest jedną z największych sieci komórkowych w Polsce świadczy pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych. Sieć T-Mobile oferuje usługi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych, przedpłaconych i mix.

T-Mobile Opinie

Rafał Rozmarynowski  | 16/01/19  06:08:10 | Recenzja o sklepie :
ciekawy sklep T- Mobile fajne oferty dopasowane pod klienta. Konsutaci pomocni wytłumaczą w razie nie jasności ofertę i pomogą dobrać atrakcyna umowę. Jednym słowem polecam ten sklep, bo warto 6 +.
Krzysztof Gilewski  | 12/01/19  12:36:37 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry miło mi że mogę podzielić się opinią z użytkownikami panelu cashbackrabat na temat sklepu T-Mobile . Sieć sama w sobie jest ok i posiada dużo produktów od kart SIM po telefony , internet i konta bankowe.
Karolina Zaremba  | 10/01/19  15:21:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep oceniam bardzo dobrze mila i kompetentna obsluga przystępne ceny i oferty. Dobrze wykwalifikowana kadra pracownicza zapewnia wysoki standard obslugi oraz wyjatkową dbałość i zainteresowanie o każdego klienta.
Lukasz Kopertowski  | 08/01/19  17:55:50 | Recenzja o sklepie :
mega zadowolenie z zakupionego produktu. szybkosc dostawy jak i obsluga w punkcie sprzedazy wzorowa. podejscie do klijenta mile i troskliwe w kwesti wyltumaczenia oferty sprzedazy. polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym
Mirosław Dudek  | 07/01/19  15:26:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo kompetentna i profesjonalna obsługa, dodatkowo potrafią dobrać usługę lub towar dla klienta i zaproponować dodatkowe rabaty. Może się trafić osoba mniej kompetentna i pomocna ale ja zawsze chodzę do jednego konsultanta i jestem zadowolony. Polecam.
Justyna Danielska  | 03/01/19  20:56:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Adam Kunda  | 28/12/18  21:28:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjazna strona i łatwa do obsługi. Proste logowanie przy użyciu kodu przychodzącego na telefon. Jedynym minusem jest częste zawieszanie się jej przez co niektóre czynności należy powtarzać co parę minut.
Agnieszka Ochnio  | 29/12/18  19:11:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem klijentem juz od 3 lat i jestem bardzo zadowolona tel wziety przez internet w abonament zero uktytych oplat darmowy internet rozmowy bez limitu i smsy maly abonament w kwocie nie cale 50 zl naprawdę polecam
MALGORZATA c  | 29/12/18  23:04:08 | Recenzja o sklepie :
Atrakcyjność oferty oceniam na slabą. Drogo Dosc slaba obsługa klienta-czesto sa wprowadzani w blad niestety podpisujac umowy. Zasięg sieci oceniam na mierną, bo wiele razy siec nie ma zasiegu, w roznych miejscach.
leszek senderak  | 16/12/18  11:45:02 | Recenzja o sklepie :
Jak na razie to te mobile wygrywają w rankingu najlepszych sieci z jaką miałem do czynienia do tej pory, całe szczęście, że dałem się namówić na ofertę abonamentową w trakcie przenoszenia numeru, więc mam szansę szybko się uzyskac raaty w tej "cudownej" sieci.
Cezary Karwowski  | 08/12/18  18:54:43 | Recenzja o sklepie :
Firma T-Mobile, to firma godna polecenia.Jest najbardziej innowacyjna na rynku sieci bezprzewodowych w Europie! Obecnie pokazuje każdemu za darmo technologię - 5G!... Można samemu skorzystać z zamawiania np. : kawy - wirtualnie w realny sposób mając założone specjalne okulary!...
Kinga Kuźniar  | 06/12/18  07:35:20 | Recenzja o sklepie :
TMobile stara się dopasować oferty do oczekiwań klientów. Spory wybór telefonów komórkowych, ale już z naciskiem na Smartfony i Iphony. Telefonów klawiszowych już praktycznie nie ma w ofertach. Obsługa zawsze miła, uprzejma chcąca doradzić klientowi jak najlepiej.
Robert Brzymyszkiewicz  | 04/12/18  17:22:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile to sklep, który spełni oczekiwania wszystkich chcących kupić usługi komórkowe, telefony w atrakcyjnych cenach czy mobilny internet najlepszy na rynku. Bardzo dużo promocji, miła obsługa. Polecam
Andrzej Danyliszyn  | 05/12/18  00:44:34 | Recenzja o sklepie :
Kombinują jak się pójdzie do salonu to nie udzielają wyczerpującej informacji Napisze się pismo zwlekaj z odpowiedzią każą nie doładować konta a potem rozwiązuja umowę przysylaja tytuł wykonawczy i nasylają komornika nie polecam same problemy
marta miler  | 30/11/18  23:15:07 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Bozena Klahs  | 01/12/18  07:42:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Bardzo dobre i korzystne oferty. Fajne limity oraz promocje. Ciekawe modele smartfonów w okazyjnych cenach. Warto posiadać tam numer oraz wybrać z ich oferty super telefony
Bożena Gagol  | 28/11/18  14:20:18 | Recenzja o sklepie :
Salon T,Mobile dobrze usytułowane lokalizacje,mnóstwo nowośći,miła i profesjonalna obsługa,dostępne ceny ,częste rabaty,polecam bo bardzo mi tam pomogli i doradzili przy zakupie telefonu wraz z pakietem .
Edward Jurasz  | 27/11/18  16:27:46 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem tej sieci dobrych kilkanaście lat,musze przyznać ,że często korzystam ze specjalnych ofert tego operatora.Zakup w sklepie jest bezpieczny,wygodny i szybki bez wychodzenia z domu-szybka dostawa.
Weronika Danielska  | 26/11/18  15:18:00 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Bardzo dobre i korzystne oferty. Fajne limity oraz promocje. Ciekawe modele smartfonów w okazyjnych cenach. Warto posiadać tam numer oraz wybrać z ich oferty smartfon.
Dawid Pieterwas  | 27/11/18  01:51:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Fajne oferty .fajne pakiety internetowe, SMS minuty itp.lubię tą miłą obsługę bardzo w porządku ludzie polecam serdecznie. Bardzo Mi sie podoba
Paulina  | 24/11/18  11:49:54 | Recenzja o sklepie :
Od wielu lat jestem stałą klientką sieci t-mobile. Warunki są bardzo korzystne w porównaniu do innych operatorów. W salonach nie ma kolejek, a obsługa jest zawsze miła. Nie mam też problemów z zasięgiem, gdziekolwiek nie pojadę. Polecam!
rysiek pietruczuk  | 21/11/18  12:10:54 | Recenzja o sklepie :
Zakup internetu domowego był dość sprawny od reki. Po podłączeniu działa bezproblemowe dość szybko ale po miesiącu dokupiliśmy zwiększoną usługę z której nie do końca jestem zadowolony z powodu szybkości która nie przekracza połowę tej z oferowanej . Ogólnie godne polecenia .
Władysława  | 18/11/18  06:15:00 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jest siecią sklepów stacjonarnych jak i działającej w sieci oferująca swoim obecnym jak i przyszłym użytkownikom rozwiązania w dziedzinie szeroko pojętej telekomunikacji cyfrowej. Oferuje atrakcyjne usługi.
Tomasz  | 12/11/18  06:21:41 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to marka na naszym rynku telekomunikacyjnym, która wyrasta na lidera usług świadczonych dla indywidualnych jak i firmowych odbiorców. W swojej ofercie ma dużą ilość produktów i usług po atrakcyjnych cenach.
Szymon Michalski  | 12/11/18  14:04:32 | Recenzja o sklepie :
To jedna z największych sieci telefonicznych kto raz podpisał tam umowę to raczej z niej nie odchodzi a wręcz sporo osób przenosi tam swój numer. Mają bardzo ciekawe promocje które przyciągają nowych klientów.
Piotr Jan Żmurko  | 02/11/18  00:48:10 | Recenzja o sklepie :
Przez wiele lat korzystam z usług T-Mobile i nigdy nie byłem zawiedzionym chcesz się przekonać nie musisz mi wierzyć spróbuj sam i skorzystaj z usług sklepu T-Mobile wtedy sam będziesz sam polecał te usługi.
Paulina Sobota  | 03/11/18  12:52:05 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile nie piszą w umowach jak nadpłaty wykorzystują i abonament 70zł miesięcznie a dostajesz fakturę na 250zł a do tego jeszcze rata za sprzet i miesięcznie 270zł nie polecam tej sieci kończy mi się umowa i z dala od nich zachwalają ale kase ciągnąć umią
Ewa Madej  | 25/10/18  01:15:13 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Małgorzata Michalska  | 19/10/18  08:48:12 | Recenzja o sklepie :
T-mobile ma zawsze super promocje i tym bardzo przyciąga swoich klientów. Obecnie ta siec ma w swojej ofercie abonament za dwadzieścia dziewięć złotych bez telefonu. Polecam też rozważam przeniesienie się do tej sieci.
Miłosław Gibuła  | 20/10/18  03:10:37 | Recenzja o sklepie :
T Mobile jest jedna z najwiekszych sieci komorkowych w Polsce a dzieki sklepow internetowemu zalatwimy wszystko nie wychodzac z domu, a kurier dostarczy nam zamowiony telefon i umowe pod wskazany adres.
Ernest Jurczak  | 21/10/18  14:13:00 | Recenzja o sklepie :
Sieć salonów "T-Mobile" oceniam na "bardzo dobry", ponieważ zarówno ceny, szeroka oferta, jakość i kompetentna obsługa, jak i szybkość przyznawania CashBack jest bez zarzutu. Polecam wszystkim bez wahania . . .
Sandra Nowak  | 19/10/18  10:40:43 | Recenzja o sklepie :
T Mobile to sklep internetowy w którym można znaleźć dogodną dla klienta ofertę na zakup telefonu na abonament,mix albo przenies numer z innej sieci w ktorej jest sie obecnie :-) szybko i prosto bez wychodzenia z domu : )
Malgorzata nowakowskakopec  | 18/10/18  12:33:41 | Recenzja o sklepie :
sklep godny polecenia,obsluga klijenta znakomita,szybkie zalatwianie zlecen,koszty wysylki przyzwoite szybkosc doskonala,cena przyzwoita,odbior internetu szybki,obsluga doskonale przeszkolona,cena internetu przyzwoita
Arleta Stój  | 17/10/18  07:33:49 | Recenzja o sklepie :
Po 2 latach powróciłam do T-mobile i zdecydowanie był to dobry krok, obsługa Klienta bardzo się poprawiła, sprawy załatwiają i wyjaśniają bardzo szybko i rzetelnie i zdecydowanie doceniają stałego klienta, o czym miałam okazję się ostatnio przekonać, bardzo pozytywnie.
Beata Gellert  | 13/10/18  14:00:58 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w Polsce, oferuje wiele atrakcyjnych bonusów, np rok ważności konta, podwajanie doładowania, rozmowy bez limitu sms bez limitu, itp. Korzystam z usług tej sieci już od wielu lat i wciąż jestem z niej zadowolona. POLECAM.
Andrzej Brzeziński  | 03/10/18  17:10:16 | Recenzja o sklepie :
Super oferty. Zajebista obsługa i online i w real. Polecam wszystkim uczciwych osobą które chcą uczciwego operatora sieci komórkowej dla klienta indywidualnego. Większość i tak można zamówić online, dokumenty przygotowane zostaną przez operatora i dostarczone przez kuriera. Fuck....
Magdalena Korczyc  | 04/10/18  10:29:21 | Recenzja o sklepie :
Sieć komórkowa w której można kupić najnowsze modele telefonów oraz bardzo szybki internet plus telewizja a wszystko to w bardzo fajnym pakiecie na każdą kieszeń dużo promocji na telefony polecam wszystkim
Mateusz Gawroński  | 29/09/18  11:14:57 | Recenzja o sklepie :
Używam od nich internet mobilny, zasięg podobny jak większość sieci, jest w porządku. Najgorsze co to obsługa klienta na infolinii, zbyt długi czas oczekiwania. Jeżeli chodzi o koszty, nie są wysokie, więc tutaj jestem zadowolony.
Leszek Marian MACUDA  | 30/09/18  10:31:23 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile prowadzony jest w sposób profesjonalny. Niezwykle łatwo można poruszać się po wszystkich stronach. Realizacja złożonego zamówienia przebiegała terminowo, bez jakichkolwiek zakłóceń.
Mieczysław Pokuć  | 01/10/18  09:43:34 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego T-Mobile korzystam z uslug i jestem z tego sklepu bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczenia korzystania z uslug na wysokim poziomie
Arletta Królak  | 23/09/18  09:25:19 | Recenzja o sklepie :
Ja jestem w t-mobile od roku i jestem zadowolona, bo dobrali mi ofertę z dobrym telefonem i wszystko jest spoko, nie naliczają mi żadnych dodatkowych opłat czy czegoś w tym stylu. wiec oceniam na razie przynajmniej na ok.
Daria Go??b  | 23/09/18  16:04:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo zła obsługa w salonach, sieć bardzo słaba, nie wszędzie można złapać zasięg. Czeszko się połączyć z konsultantem na info Lini.Bardzo nie miłą również obsługa na infolinii. Brak profesjonalnej obsługi.
Maria Śliwińska  | 24/09/18  01:18:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy T-Mobile to moim zdaniem najlepsza sieć telekomunikacyjna. Przeniosłam ostatnio numer do T-Mobile i jestem z tego bardzo zadowolona. Mam darmowe smsy do wszystkich sieci oraz połączenia. Polecam
Andrzej Jędrzejewski  | 20/09/18  09:09:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep ten sprzedaje komórki i inne oferty jako jeden z najlepszych na rynku internetowym. Marka sama w sobie, elegancja urządzeń, precyzja ich wykonania. Obsługa klienta jest bardzo fachowa. Wart polecenia.
Asia ŚLIWIŃSKA  | 18/09/18  23:40:12 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Damian Kaczynski  | 16/09/18  12:51:41 | Recenzja o sklepie :
Usługi T-Mobile są moim zdaniem jedną z najlepszych i najbardziej sumiennych usług na rynku polskim. Duży wybór taryf oraz promocji dopasowanych do klienta, gdzie zawsze wyjdzie zadowolony. T-Mobile jest także na bieżąco z nowościami na rynku.
Grzegorz Piechota  | 15/09/18  05:51:35 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Adam Nowak  | 14/09/18  17:56:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep T -mobile ma według mnie dobre oferty usług telefonii komórkowej zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla firm. W sieci tej są niskie ceny za połączenia głosowe i internet mobilny. W T -mobile jest duży wybór ofert na kartę i na abonament. Jest też wiele promocji. Polecam.
Michal Kmiecik  | 15/09/18  23:52:35 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile Jest super Tanie Sms'y ,Rozmowy do wszystkich sieci i inne promocje związane z Internetem. Bardzo serdecznie polecam zakup nowych telefonów za 1 zł bo Drugi raz takiej okazji nie będzie ;) Pozdrawiam i zapraszam do zakupu
grand grand  | 15/09/18  08:25:56 | Recenzja o sklepie :
t mobile to jedna z najlepszych sieci telefonii komórkowej w europie nie mająca problemów z zasięgiem na cały świat - niskie ceny a także sieć internetowa powoduje to , że t-mobile ma coraz większa liczbę klientów
dorota weber  | 15/09/18  08:32:51 | Recenzja o sklepie :
jedna z najlepszych sieci nie tylko telefonii komórkowej , ale także najlepszego internetu to oczywiście sieć t-mobile posiadająca zasięg w całej europie a także nie ma problemów z dodzwonieniem się do krajów z poza unii europejskiej
Robert Grand  | 15/09/18  08:36:57 | Recenzja o sklepie :
t-mobile - sam posiadam numer telefonu w tej sieci i nie narzekam , ponieważ jest to jedna z najlepszych sieci telefonii komórkowej mobilnej a także jeden z najlepszych sieci internetowej globalny zasięg
jacek basiński  | 16/09/18  14:18:09 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep internetowy,za pomoca konsultantow mozna dobrac dla siebie odpowiednia taryfe,oraz wybrac sobie telefon,jesli chodzi o telefony to jest tu spory wybor i kazdy naprawde znajdzie cos dla siebie tak samo jak i plan taryfowy,przesylki bardzi szybkie
Magdalena Kicwak  | 14/09/18  11:26:08 | Recenzja o sklepie :
T-mobile to świetna sieć z interesującymi ofertami na kartę czy abonament , jestem również bardzo zadowolona z usług bankowości internetowej.W razie pytań szybka i bezproblemowa jest pomoc. Polecam wszystkim .
Marcin Z?ociak  | 13/09/18  14:26:48 | Recenzja o sklepie :
Dobrze rozwijająca się firma. Wiele opcji jeśli chodzi o dzwonienie, smsowanie i korzystanie z internetu. Dobra obsługa. Czytelna strona sklepu. Wszystko na jak najwyższym poziomie z myślą o kliencie. Polecam !!!
Roman Białoń  | 07/09/18  20:57:17 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobra oferta telekomunikacyjna najlepsza oferta internetu LTE a wszytko to w jednym miejscu, do tego posiada w swojej ofercie świetne promocje jak najbardziej najlepsza sieć w Polsce jak dla mnie
Ewa Duchnowska  | 08/09/18  06:18:41 | Recenzja o sklepie :
Przez tę stronę internetową dokonałam zakupu usługi na telefon. Robię to żadko średnio co 2 lata. Strona czytelna, można wybrać ofertę taką jaka nas interesuje, Wysyłka umowy szybko i sprawnie. Polecam
Jacek Tomczak  | 08/09/18  11:36:51 | Recenzja o sklepie :
Mega pozytyw za jakość obsługi i proponowanej oferty. Oferta dostosowana indywidualnie do potrzeb Klienta. Na uwagę zasługuje szybkość obsługi oraz jasne i przejrzyste informacje. Cena usług dostosowana do każdej kieszeni.
Katarzyna Mituniewicz  | 09/09/18  19:19:01 | Recenzja o sklepie :
Operator telefoni komórkowej naprawdę według mnie godny polecenia .Oferty T-mobile są korzystne pod każdym względem dodatkowo często pojawiają się fajne promocje np.w ofercie na kartę korzystanie z takich serwisów jak np.YouTube bez limitu.Polecam!
Adam Surman  | 09/09/18  09:20:40 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony operator , jestem z nim od poczatku , jak weszli ze swoją ofertą do Polski , przedtem era , obecnie T-Moblie . Duzy wybór propozycji , które mozna dostosowac do swoich oczekiwań . Polecam i nadal będę z nimi .Towary , które oferują , kupuję u nich od zawsze .
Mieczyslaw Pokuć  | 11/05/16  20:08:32 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to sieć komórkowa swiadczaca na najwyzszym poziomie pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientow indywidualnych jak rowniez firm. Sieć T-Mobile oferuje uslugi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych,i mix. Moja ocena to bardzo dobra siec.
Pamela Januszewska  | 18/08/16  16:09:58 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to sieć komórkowa swiadczaca na najwyzszym poziomie pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientow indywidualnych jak rowniez firm. Sieć T-Mobile oferuje uslugi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych,i mix. Moja ocena to bardzo dobra siec.
Ryszard  | 01/11/16  08:20:26 | Recenzja o sklepie :
Ja jestem zadowolony z Internetu lte w t-mobile. Atrakcyjna cena, bardzo.dobry zasięg sieci. Nic się nie zawiesza, działa płynnie, mam go już pięciu tygodnie. Mogę polecić wszystkim. Do tego porządny router.
Ola K  | 01/11/16  08:25:16 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile uwielbiam. dbają o stałych klientów, jestem już kilka lat ale ostatnio moja kumpela się przenosiła do niech z innej sieci, bo skusił ja abonament bez kosztów, wiec nowych tez przyjmują z otwartymi ramionami!
Helena  | 01/11/16  08:32:02 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem T-Mobile od lat w ofercie abonamentu. Obsługa mnie nigdy nie zawiodła. żdarzają się naprawdę konkretne promocje, a teraz uprościli abonament i dzięki temu nie ponoszę dodatkowych kosztów. Polecam opcje brak zgody marketingowej, spamu praktycznie nie ma!
Joanna  | 01/11/16  08:36:07 | Recenzja o sklepie :
Jestem w T-mobile od 5 lat i z czystym sumieniem mogę potwierdzić, że jest to najlepszy operator obecnie funkcjonujący na terenie Polski. Płacę jedynie jakąś 5-tke za brak zgody marketingowej co uważam że bardzo się przydaje
Magdalena Iwo  | 01/11/16  08:45:05 | Recenzja o sklepie :
Ja mam połowę roku dopiero abonament w t-mobile co mnie przekonało do tej decyzji przede wszystkim zasięg bardzo dobry. Nie dostałąm rachunku wyższego jak mam ustalone w umowie internet śmiga a zawsze mogę sobie podejrzeć ile zostało tak że spoko.
Michał Lewiński  | 10/11/16  18:14:24 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem T-Mobile od początku (była Era) w ofercie abonamentowej. T-Mobile to sieć komórkowa świadcząca na najwyższym poziomie. Sieć oferuje usługi telefonii i internetu mobilnego oraz stacjonarnego w systemach abonamentowych, i mix. Moja ocena to bardzo dobra sieć.
Aleksamdra Plitta  | 06/01/17  03:18:49 | Recenzja o sklepie :
bardzo mile uslugi i promocie polecam bardzo polecam wszystkim zainteresowanym jest okazja jest moc spelnienia swoich marzen nie czekaj tylko sprubuj tego co bys chcial miec na codzien nie wzlekaj na nic
Renata Janicka  | 13/01/17  20:10:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem użytkownikiem tej sieci od kilkunastu lat - najpierw Era a teraz T-Mobile. Korzystam z usług telefonicznych i internetowych /modem/.Jestem bardzo zadowolona i z czystym sercem mogę polecić. Miła obsługa, rzetelne doradztwo i korzystne promocje.
Katarzyna Derezińska  | 04/02/17  21:11:20 | Recenzja o sklepie :
Od niedawna jestem klientką T-Mobile. Zdecydowałam się na współpracę z Tą firmą dzięki moim znajomym,którzy od lat są klientami i są bardzo zadowoleni.Na dzień dzisiejszy jestem również zadowolona i polecam każdemu firmę T-Mobile
Anatol Wysocki  | 06/03/17  03:16:09 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam! duzy wybor nie drogo szybko bez zbednych formalosci ...swietna obsluga dobry zasieg najlepsza siec! dziesiec punktow serdecznie pozdrawiam,
Aleksandra Buzak-Senator  | 10/05/17  08:07:43 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio przenosiłam numer do T-Mobile. Mają atrakcyjne oferty z Internetem, pierwsze 6 mies. abonamentu za 1zł, tanio nowy aparat. Zamawiałam on-line, ale obsługa infolinii b. miła. Wszystko przebiegło sprawnie, bez zbędnych formalności. Polecam, jestem b. zadowolona!
Magdalena Pułaczewska  | 18/05/17  20:02:11 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep dużo zyskała będąc długo z tą firmą związana posiadając internet Nie limitowany i 4telefony oraz abonament jestem w pełni zadowolona z ich usług zwłaszcza w galerii solnej w inowroclawiu
ulcia pe  | 29/05/17  03:00:38 | Recenzja o sklepie :
A moja opinia to brak opini., ofertę przedstawiono mi zupełnie inną a niżeli aktywowano., wszystko jest na dobrej drodze i polubownego zakończenia sprawy dla obu stron - tak więc poczekamy - zobaczymy :)
Anna Malik  | 17/07/17  20:13:43 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam Jestem juz wieloletnim klintem T-Mobile Szczegolnie zadodowolonym z oferty nielimitowanych rozmów w krajach Unii Europejskiej Jesli zas chodzi o ofertę telefonów do abonamentu niezawodnie i zawsze Samsungi
PRZEMYSLAW STREMBSKI  | 11/06/18  11:27:39 | Recenzja o sklepie :
Zamówienie zrobione w miarę szybko i bez problemowo.Miła obsługa, czas oczekiwania na dostawę 2 dni , wie nie tak źle. Jakość telefonu i świadczonej usługo dobra. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko
Jacek Michalski  | 05/07/18  07:27:55 | Recenzja o sklepie :
Sieć telefoniczna T-mobile oferuje bardzo ciekawe rozwiązania dotyczące telefonii komórkowej,obecnie w swojej promocji proponuje trzy miesiące darmowego internetu mobilnego. Polecam super promocja na wakacje.
Katarzyna B.  | 10/07/18  17:03:29 | Recenzja o sklepie :
Jest to bardzo fajna sieć telefonii komórkowej. Każdy z pewnością zna tą sieć komórkową. W sklepie T- Mobile jest wiele promocji, z których warto skorzystać. Polecam wszystkim ten sklep internetowy. Pozdrawiam.
Tomasz J.  | 10/07/18  17:19:02 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile to znana sieć telefonii komórkowej w Polsce. Ta sieć ma doskonale telefony komórkowe. Ceny są atrakcyjne w promocyjnej cenie. Dostawa sprawna i szybka. Polecam wszystkim znajomym tą sieć. Pozdrawiam.
Iwona Kumar  | 06/08/18  04:49:33 | Recenzja o sklepie :
Jestem w T-Mobile od samego początku jak jeszcze było pod nazwą Era.. Jestem bardzo zadowolona gdyż zawsze i wszędzie jest zasięg i nigdy nie mam problemu tak jak moi znajomi z połączeniem... Szczerze polecam T-Mobile gwarantowany zasięg w każdym miejscu i zadowolenie z tej sieci. Polecam!
Justyna Danielska  | 10/08/18  12:45:28 | Recenzja o sklepie :
Baro fajny sklep profesjonalne podejscie do klienta mila profesjonalna obsluga doradza podpwiedza fajne promocje lepsze od konkurencji szczerze moge polecic jeszcze nie raz wroce do tego sklepu .
Karolina Rozwora  | 12/08/18  17:15:10 | Recenzja o sklepie :
T-Mobile jest jedną z najlepszych sieci na rynku. Wcześniej miałam internet w innej sieci jednak skusiłam się na promocję, w ofercie której był laptop i nie żałuję. Nie dość, że mam swój własny komputer to internet działa o wiele lepiej. Polecam
Mariusz Lademann  | 15/08/18  18:17:31 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Wszystko mozna kupic w atrakcyjnych cenach. Obsluga pomoze we wszystkim. Goraco polecam i wogule najlepsza sieć. Polecam wszystkim!!
Mariusz Dobrzyński  | 16/08/18  13:12:23 | Recenzja o sklepie :
Z T-Mobile korzystam od wielu lat (jeszcze jak była to "ERA"). Łatwość obsługi i możliwość dostosowania różnych ofert do własnych potrzeb jest dużym plusem. Jeżeli masz jakieś wątpliwości, zawsze możesz skontaktować się z biurem obsługi>
Daniel Szcześniak  | 18/08/18  10:04:00 | Recenzja o sklepie :
Super sieć!T-Mobile ma bardzo ciekawą ofertę z której moja rodzina korzysta i jest bardzo zadowolona.Jakość i zasięg internetu jest bardzo dobry,rzadko są jakieś problemy.Ceny są odpowiednie.Ogólnie polecam.
Karolina  | 11/08/18  07:39:29 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam wszystkim siec T-mobile ! Mają bardzo ciekawą i bogatą ofertę zarówno dla starych jak i dla nowych klientów ;) Świetny zasięg pozwala na łatwe korzystanie gdziekolwiek się jest ;) Bardzo dobry internet
Karolina  | 15/08/18  08:49:51 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo ;))! Dobra firma, zawsze można na nich liczyć pomogą doradza. Na zasięg Nie można narzekać i internet również chodzi bez większego zarzutu. Polecam każdemu kto chce mieć tani w utrzymaniu telefon
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Orsay
home&you
visit register click click