Side-Banner

Rolmarket.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Rolmarket.pl

Wyposażenie i pielęgnacja ogrodu z rabatem w Rolmarket.pl!

Oferuje tysiące produktów do budowy, wyposażenia i pielęgnacji ogrodów. Są wśród nich agrowłókniny i agrotkaniny, czyli materiały do ściółkowania gleby, bardzo szeroki wybór nasion traw i towarów do pielęgnacji trawnika, takich jak siatki na krety czy plastikowe obrzeża ogrodowe. W asortymencie nie brakuje również narzędzi ogrodniczych renomowanych producentów, akcesoriów do nawadniania oraz grilli i mebli ogrodowych.

Rolmarket.pl Opinie

Marta Janusz  | 13/06/19  12:30:48 | Recenzja o sklepie :
Sklep Rolmarket.pl to super miejsce na zakupy.Sklep oferuje tysiące produktów do budowy,wyposażenia i pielęgnacji ogrodów.Można powiedzieć że jest tu wszystko,miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Jacek Stańkowski  | 25/04/19  11:07:13 | Recenzja o sklepie :
Ciekawie zbudowana strona sklepu ,latwa w nawigacji i obsłudze .Wybor asortumantu bardzo szeroki i bogaty.Ofeta jest stale uzupelniana i sezonowo aktualizowana.Czeste promocje i wyprzedaże. Dostawa szybka i w cenie do przyjęcia.
Renata Janicka  | 10/02/19  12:34:23 | Recenzja o sklepie :
Jeśli masz ogród, działkę, balkon lub taras na których uprawiasz rośliny koniecznie odwiedź Rolmarket.pl. Tu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz:różnorodne ziemie, donice, narzędzia i meble ogrodowe. Ceny przystępne.Aż 100 dni na zwrot towaru.
Waldemar  | 30/12/18  08:32:58 | Recenzja o sklepie :
Internetowy sklep ogrodniczy Rolmarket.pl w swojej ofercie przedstawia szeroki wybór produktów dla ogrodnictwa. Nasiona cebulki, środki pielęgnacji roślin, narzędzia ogrodnicze renomowanych firm itp. Polecam
Denis  | 30/12/18  08:43:07 | Recenzja o sklepie :
Rolmarket.pl to sklep, który feruje tysiące produktów do budowy, wyposażenia i pielęgnacji ogrodów. Masz ogród skorzystaj. Dodatkowo wiele porad fachowców dotyczących pielęgnacji ogrodu, przechowywania narzędzi itp. Sam się przekonaj.
Grażyna  | 30/12/18  09:01:08 | Recenzja o sklepie :
Pielęgnacja ogrodu tu tylko z Rolmarket.pl. Tu zakupisz wszystko do twojego ogrodu od narzędzi po nasiona oraz wszystkie inne rzeczy potrzebne do spędzenia w nim mile czasu. Tu uzyskasz informacje kiedy i jak bielić drzewka, jak ozdobić ogród na święta, jak przechowywać narzędzia itp.
Ryszard  | 30/12/18  15:52:40 | Recenzja o sklepie :
Po raz drugi złożyłam zamówienie w sklepie Rolmarket.pl. Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybkie i dokładne informacje od sprzedającego. zybka i sprawna wysyłka. Polecam.wszystkim zainteresowanym ten sklep.
Ola K  | 30/12/18  16:01:47 | Recenzja o sklepie :
Kolejne zakupy w tym sklepie i kolejne bardzo udane. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybkiej wysyłki i doskonałej komunikacji ze sprzedającym. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam zakupy w tym sklepie.
Joanna  | 30/12/18  16:11:56 | Recenzja o sklepie :
Szeroki wybór towaru w dobrych cenach. Przejrzyste zasady dostawy, 100 dni na ewentualny zwrot, ciekawy program lojalnościowy i rabatowy. Rewelacja! I ta szybkość obsługi. Jeszcze trochę to zaczną wysyłać towar zanim go zamówię. Polecam.
Magdalena  | 30/12/18  16:20:39 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Produkt znałam wcześniej , więc wiedziałam, .ze jest dobry. Wszystko załatwione profesjonalnie i szybko. Polecam zakupy, sama na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu.
Adam Lewandowski  | 30/12/18  17:06:00 | Recenzja o sklepie :
W porządku sklep.Polecam jak najbardziej! Zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzenia tego sklepu . Posiada roznorodny asortyment. Ciekawe oferty rabatów i promocji. Pozytywne opinie wielu klientów. Zapraszam!
Jerzy Krzemień  | 23/12/18  21:41:47 | Recenzja o sklepie :
Towar zgodny, wysokiej jakości. Obsługa doskonała. Obniżyłem ocenę za opakowanie ale dlatego że jestem przeciwnikiem pianki, folii itp w dużych ilościach. Wolałbym bardziej eko. Ale towar doszedł nieuszkodzony, zabezpieczenie było prawidłowe.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OTRZYMAJ DO 4,00% CashCoins Tatuum Agata
visit register click click