OTRZYMAJ 3,00% CashCoins renee.pl MediaExpert

Play Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Play

Skorzystaj z atrakcyjnej oferty Play!

Play to najszybciej rozwiająca się sieć w Polsce, która oferuje bardzo atrakcyjne abonamenty oraz plany taryfowe z najnowszymi Smartfonami dostępnymi na rynku. Zapoznaj się z ofertą i wybierz abonament ze Smartfonem dla siebie!

Play Opinie

Marcin Wilczak  | 18/06/19  22:42:51 | Recenzja o sklepie :
Używam Karte tej firmy od 4 lat na abonament i od okolo 7 lat na kartę i jestem mega zadowolony z jak najwyższych usług tej firmy. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Mają bardzo dobre warunki. Polecam!!!
Kamil Cieślak  | 09/06/19  19:35:36 | Recenzja o sklepie :
Polecam sieć PLAY - oferta na kartę. Dużo bonusów, dużo internetu, zasięg spoko i brak ukrytych kosztów oraz brak umowy. Poza tym jedyna sieć, która działała na Bahama i miałem kontakt z rodziną w Polsce.
Bozena Grześkowiak  | 10/06/19  17:09:57 | Recenzja o sklepie :
korzystam z usług play na m i x długo polecam mam nielimitowane rozmowy i s m s oraz internet 2 GB ,wszelkie reklamacje są uwzględniane,korzystne promocje przy końcu umowy,dodatkowo czasami prezent
Monika Leonik  | 06/06/19  16:32:41 | Recenzja o sklepie :
Z siecią Play jestem złączona już kilka ładnych lat. Należę do zadowolonych klientek. Zawsze miła i profesjonalna obsługa, pomoc w każdym zakresie. Szeroki wybór produktów oraz usług w atrakcyjnych cenach. Polecam
Małgorzata Michalska  | 06/06/19  08:30:06 | Recenzja o sklepie :
To kolejna sieć komórkowa w której usługi można zakupic przez internet nie wychodząc z domu. Strona fajna wszystko z nie można się dowiedzieć. Ceny abonamentów na poziomie innych sieci, telefony także.Polecam
Karola zakrzewska  | 04/06/19  18:06:57 | Recenzja o sklepie :
Swietna oferta abonamentu. Minuty smsy i i internet bez zadnego limitu i to wszystko w cenie abonamentu. Dodatkowo otrzymalam za jedna zlotowke super smartfona i zaoszczedzilam duzo cash backow polecam
Rafal Chrzanowski  | 03/06/19  21:25:41 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży od początku istnienia firmy nie ma problemów z realizacją kuponu pod koniec roku będzie to możliwe dzięki czemu możemy się spodziewać że nie będzie już dawno temu przestał działać w każdym razie potrzeby można znaleźć w naszej ofercie
Joanna Magier  | 03/06/19  07:36:36 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry. Strona internetowa sklepu Play jest czytelna, to czego poszukujemy możemy szybko znaleźć i ofertę cenową można dopasować pod swoje potrzeby. Możesz skorzystać Solo i mega Rodzinnie. Gorąco Polecam!!!
Władysława  | 02/06/19  16:12:12 | Recenzja o sklepie :
Firma Play zaistaniała na naszym rynku już na dobre i dobrze bo ich propozycje z dziedziny telekomunikacji (telefonia, internet i dodatkowe usługi) są na prawdę bardzo bogate. A w niektórych wypadkach i tanie.
Edyta Ostrowska  | 29/05/19  10:45:48 | Recenzja o sklepie :
Jest dobrym sklepem jestem bardzo zadowolona z pleya tylko mogli tez dawac więcej tego darmowego interneru i zrobić ze jak jakis nie znany numer dzwoni to nie dodzwoni sie albo cos takiego a tak to bardzo polecam sklep pley
Bodey Michalski  | 30/05/19  07:02:09 | Recenzja o sklepie :
Play to jedna z lepszych sieci komórkowych która weszła na nasz rynek. Przyciągnęła dużą rzeszę klientów niskimi abonamentami. Obsługa bardzo miła tak w punktach stacjonarnych jak i przez internet. Polecam
Bożena Woźniak  | 02/06/19  07:59:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo mila obsluga przez panie konsultantki zawsze pomoga rozwiazac problem a jak sie nie da to kieruja dobdzialu technicznego i wtedy ten dzial zajmuje sie danym problemem.zazwyczjaj problem jest rozwiazywany na miejscu.
Klaudia Róg  | 28/05/19  08:42:47 | Recenzja o sklepie :
Miła atmosfera, bardzo fajna obsługa . Panie konsultanki uśmiechnięte , pomocne . Wytłumaczyły, wyjaśniły wszystkie szczegóły w ofercie. Jestem zadowolona z obsługi i z czysta przyjemnością mogę polecić ten salon .
Elżbieta Kacprzak  | 27/05/19  19:33:17 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć. Niesamowicie duży wybór telefonów zarówno na abonament, jak i na kartę. Bardzo atrakcyjne ceny. Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Mili i kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta. Polecam.
Tomasz Muraszmo  | 24/05/19  12:25:09 | Recenzja o sklepie :
Bardzo profesjonalna sieć komórkowa, polecam wszystkim osoba , które szukają czegoś nowego i chcą dużo zyskać bez żadnych strat. Polecam serdecznie sam jestem w tej sieci i nie mam żadnych problemów. Play oferuje szeroki wybór w swoich abonamentach do którego można dobrać telefon za złotówkę bądź drobna dopłata
Marianna Tuszyńska  | 25/05/19  11:27:56 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć. Oferuje szeroki wybór telefonów, zarówno na abonament, jak i na kartę. Bardzo atrakcyjne ceny. Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Mili i kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta.
Waldemar Mirski  | 25/05/19  19:07:50 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć.Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Miła i kompetentna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBack.
Artur Denysenko  | 26/05/19  09:44:06 | Recenzja o sklepie :
Świetny operator, jestem ponad 2 lata w sieci I nie narzekam. Dużo ofert grupowych abonamentów, jak i dla firmy. Telefon w atrakcyjnych cenach. Aplikacja także działa bez zarzutów. Można na niej sprawdzić wszystko związane z naszą ofertą.
Ewa Mordal  | 26/05/19  13:11:16 | Recenzja o sklepie :
Super siec. Od kiedy istniehe suec play to kozystam z niej wraz z cala Rodzina. Mamy w niej telefony na abonament, w mix jak i zwykle na jarte. Lecz kazde tak samo dobre i gofne polecenia. Tak wiec uwazam ze play to najleosza suec komorkowa
Volodymyr Kulshenko  | 27/05/19  07:25:40 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie. Dwa razy kupiliśmy telefony komórkowe w sklepach Play. Dla mnie i dla zony. Zawsze są do tego jeszcze jakieś promocje i wygodne warunki. Ceny w sklepie na dobrym poziomie i nie są najwyższe w porównaniu z innymi. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Jolanta Zdrenka  | 21/05/19  08:39:25 | Recenzja o sklepie :
Super sklep.Wszystko na miejscu.Fachowa pomoc.Bardzo polecam.Abonamenty dla każdego.Duży wybór telefonów oraz akcesoriów.Szybka dostawa.Wszystko załatwisz w jednym miejscu.Bez wychodzenia z domu.Jestem zadowolona z obsługi.
Tomasz Kacprzak  | 21/05/19  11:20:35 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć.Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Miła i kompetentna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBack.
 | 20/05/19  15:08:10 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep i dobre ceny, opłaca się robić w nim zakupy. Bardzo fachowa pomoc. Niskie koszta wysyłki.Szybka dostawa. Serdecznie polecam wszystkim. Napewno skorzystam w przyszłości jeszcze nie jeden raz.
Angelika Konarska  | 18/05/19  11:08:13 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry zasięg bardzo miła obsługa w play jestem od lat i nigdy nie zrezygnuje z ich usług maja świetne promocje dla stałych klientów mogę polecić w każdym stopni usługi play.szybko rozwiązują każdy problem
Wiktoria Haba  | 18/05/19  08:44:29 | Recenzja o sklepie :
ja jestem zadowolony z Play’a. Nie wiem skąd to przeświadczenie, że internet w roamingu nie działa; wszystko jest jak najbardziej ok. W telefonie lejek 3 Mbps nie stanowi problemu. Generalnie raczej nie mam potrzeby z niego korzystać, bo wszędzie okolicy jest zasięg macierzysty. Poza tym u mnie Play działa najlepiej ze wszystkich operatorów. Generalnie jeśli w Twoim mieście jest nowy maszt to raczej możesz być pewien, że usługa będzie działała dobrze.
Ewelina Wesolowska  | 18/05/19  18:06:39 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajne oferty na internet i rozmowy.Super telefony dobra jakosc niskie ceny i abonamenty rowniez atrakcyjne!Polecam szczegolnie najnowsze oferty z telefonem bo naprawde warto!!!Sama skorzystalam z Play
Aneta Cichocka  | 19/05/19  16:42:36 | Recenzja o sklepie :
Nie zawsze mozna dostac telefon taki jaki np.w reklamie jest,a poza tym miła obsługa,czasem czas oczekiwania dość dlugi.Bardzo dobrze ze jest dużo placówek w różnych miejscach miasta.Moja ocena to 4 ns 10
Paweł Ogrodowski  | 20/05/19  00:27:17 | Recenzja o sklepie :
Zawsze maja dobrą ofertę. Mozna łączyc usługi w pakiety rodzinne, co ułatwia opłacanie jednej faktury zamiast wielu. czasem mozna coś wynegocjowac podpisujac umowę. Zasięg dobry. Obecnie jestem u konkurencji jednak znów powrócę do Play
Monika Chrzanowska  | 15/05/19  17:29:29 | Recenzja o sklepie :
Super siec, fajne pakiety. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Bardzo mila obsluga. Duza oferta w stosunku do innych sieci. Moja rodzina jest bardzo zadowolona z tej sieci, tel i internetu.Serdecznie polecam
Darek Liszkiewicz  | 15/05/19  17:03:03 | Recenzja o sklepie :
super fajny wybor telefonow i przystepne ceny dla calej rodziny mozna wziasc telefon i internet dla calego domu co daje nizsze rachunki. obsluga bardzo mila i w miare szybko sie zslatwia sprawe wiec polecam
Krzysztof Sz  | 14/05/19  09:33:11 | Recenzja o sklepie :
Zawsze maja dobrą ofertę. Mozna łączyc usługi w pakiety rodzinne, co ułatwia opłacanie jednej faktury zamiast wielu. czasem mozna coś wynegocjowac podpisujac umowę. Zasięg dobry. Obecnie jestem u konkurencji jednak znów powrócę do Play
Sebastian Jankowski  | 14/05/19  23:40:45 | Recenzja o sklepie :
Play posiada bardzo dużo ofert w idealnych cenach. Obsługa jest miła i uprzejma. Wysyłki szybko przychodzą maksymalnie do kilku dni roboczych. Zakupiłem Huawei P20 w abonamencie na raty i do tej pory używam tego telefonu.
Grzegorz Boch  | 14/05/19  07:39:59 | Recenzja o sklepie :
Byłem abonentem wyżej wspomnianej sieci przez ponad 4 lata i byłem zadowolonym klientem. Zmieniłem, co prawda sieć, ale na taką która korzysta z infrastruktury Play, więc poza pakietami danych i obsługą niewiele się dla mnie zmieniło.
Iga Markiewicz  | 10/05/19  12:31:28 | Recenzja o sklepie :
Super firma, kontakt z przedstawicielami bez zarzutu, pełny profesjonalizm i doświadczenie. Usługa dostosowana do moich potrzeb wraz z pięknym telefonem. Inne sieci mogą się schować. Osobiście polecam każdemu!
Agata Cieciora  | 10/05/19  20:22:09 | Recenzja o sklepie :
W tym aklepie jest duży wybór telefonów komórkowych i smartfonów. Operator oferuje abonamenty z dużym pakietem Internetu oraz darmowymi SMS i MMS oraz rozmowami telefonicznym. Bardzo szynka obsługa klienta online.
Katarzyna Kudła  | 09/05/19  08:47:05 | Recenzja o sklepie :
Witam polecam obsługę w sklepie bardzo dobra i rzetelna. Z zasięgiem jest trochę problem u mnie no ale u mnie jest koniec świata i wszystkie sieci mają tu problem poza tym nie narzekam a z internetu żadko kożystam.
Marta Perdek  | 09/05/19  20:45:26 | Recenzja o sklepie :
Dobra dla nowych klientów starymi raczej się nie przejmują a szkoda bo to oni są równie ważni jak nowi.
Max Grześiński  | 09/05/19  23:15:10 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza siec w polsce wedłig mnie. Bardzo polecam miła obsługa szybka i najlepsza zachecam do dołączenia. Nie moge oddejsc od tego intetnetu siema elo czesc joł. Jak tam Konstantypolitańczyk i Grek
Marcin Kaczmarek  | 07/05/19  17:28:08 | Recenzja o sklepie :
jestem w pley od 4 lat i moge serdecznie polecic ich wszystkim urzytkownikom telefonow komorkowych nigdy nie mialem z nimi najmniejszego problemu zawsze jest jasna przejrzysta umowa i obsluga w tym momecie wziolem od nich juz 2 telefon i dostalem bardzo korzystna oferte
Andrzej Kruczek  | 07/05/19  19:43:33 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy z najróżniejszymi usługami telekomunikacyjnymi. Polecam bardzo intuicyjna i przyjemna strona sklepu z szerokim asortymentem usług telekomunikacyjnych. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta Izabela  | 08/05/19  02:40:11 | Recenzja o sklepie :
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm." gdy j kg cn
Wiktoria Haba  | 08/05/19  03:15:28 | Recenzja o sklepie :
Jest to bardzo rzetelny usługodawca, nie ma zadnych komplikacji w działaniu Play, najważniejsze nie sa pobierane, zadne oplaty dodatkowe za roznorakie uslugi. W sklepie Play warto korzystac z ofert, gdyz sa one dokladnie skonstruowane w trosce o potrzeby klientów
Kinga Kasprzak  | 06/05/19  20:53:09 | Recenzja o sklepie :
Bardzo rozwinięty wybór telefonów, ofert abonamentowych , mix oraz na kartę. Pracownicy szybko pomogą przy jakichkolwiek problemach jak i dostosują ofertę do wszystkich Twoich potrzeb oraz wymagań. Bardzo polecam tą sieć oraz punkty.
Katarzyna Kaźmierczak  | 07/05/19  00:22:59 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem play i jestem miło zaskoczona ponieważ za każdym razem dostaje super oferty dopasowane do moich potrzeb.Z każdym problemem idę odostaje odpowiedź wyjaśnienie od a do z. Obsługa zawsze uśmiechnięta. Polecam
Tomasz Kacprzak  | 06/05/19  16:57:59 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć. Najlepszy sklep. Oferuje bardzo duży wybór telefonów, zarówno na kartę, jak i na abonament. Wspaniale działający internet. Ma największy zasięg. Szanują każdego klienta. Mili i kompetentni pracownicy. Bardzo atrakcyjne ceny.
Ewelina Jaksender  | 05/05/19  21:48:15 | Recenzja o sklepie :
Play jest bezapelacyjnie najlepsza spośród polskich sieci komórkowych Oferuje telefony najlepsze najbardziej nowoczesne i zaawansowane technologicznie w najkorzystniejszych abonamentach Obsługa zarówno w salonach jak ina liniach telefonicznych szybka i profesjonalna POLECAM
Piotr celej  | 02/05/19  19:59:21 | Recenzja o sklepie :
jedyny operator z atrakcyjnym internetem mobilnym.Stabilny zasięg oraz internet LTE.Fachowa obsługa krótki czas oczekiwania na kontakt w sprawie weryfikacji zamówienia oraz szybka wysyłka gorąco polecam sklep Play
Katarzyna Jasińska  | 01/05/19  00:13:16 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z usług Play od kilku lat. Oferta dostosowana do moich potrzeb, zasięg - ok, internet mobilny szybko działa. Obsługa klient w salonach jest bardzo sympatyczna i z chęcią pomaga w wyborze oferty.
Piotrek Gronda  | 29/04/19  10:50:27 | Recenzja o sklepie :
Polecam serdecznie tą siec. Internet jest bardzo szybki oraz w miarę tani. Idąc do salonu Play czekają na nas fantastyczne promocje. Możemy także skorzystac z uslóg telekomunikacyjnych. Polecam każedemu.
Beata Kupska  | 30/04/19  02:22:36 | Recenzja o sklepie :
Proszę Państwa.Jestem klientką sieci Play od ponad 10 lat.I jak do tej pory nie zawiodłam się .Mam zaufanie(co jest bardzo istotne), dobrą obsługę zarówno w sklepach stacjonarnych jak i obsłudze telefonicznej.Bardzo dziękuję.
Adam Połaniecki  | 27/04/19  17:23:18 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobra firma używam od dawna jestem w 100 % zadowolony zawsze dobieram produkty przy przedłużeniu umowy zasięg jest naprawdę bardzo dobry często wyjeżdżam za granicę i roaming jest na wysokim poziomie
Barbara  | 23/04/19  09:42:26 | Recenzja o sklepie :
Play to jedna z większych sieci komórkowych, która przyciąga klientów dobrymi ofertami abonamentowymi jak i na kartę. Proponuje duże zniżki dla osób przechodzących z innych sieci. Polecam spróbować a napewno będą zadowoleni.
Lukasz Grzyb  | 20/04/19  21:28:36 | Recenzja o sklepie :
nie polecam tej sieci ponieważ maja bardzo slaby zasięg, ciągle cos przerywa w rozmowach, a otym żeby spokojnie obejrzeć sobie filmik bez zacinania mozna sobie tylko pomarzyć. wola inwestowac w reklamy niz w antenyaą
Jakub Złomańczuk  | 22/04/19  10:20:42 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć. Największy zasięg. Niesamowicie duży wybór telefonów zarówno na kartę, jak i na abonament. Wspaniała oferta rodzinna. Często są promocje. Miła i kompetentna obsługa. Szybko przyznają CashBack.
Andrzej Kłosek  | 16/04/19  19:44:40 | Recenzja o sklepie :
korzystam z play już długie lata, poprzednio korzystałem z innego sklepu konkurencyjnego, ale wtedy zrezygnowałem i bardzo dobrze, play ma dla mnie oferty, które całkowicie mi odpowiadają, a przy okazji ma cały szereg promocji
 | 18/04/19  01:05:34 | Recenzja o sklepie :
można powiedzieć że sieć jest dobra tylko że z zasięgiem ne za bardzo traci się przy ładowaniu telefonu i internet przerywa chociaż mam na Abonament nie wiem od czego to zależy czy od nadajników w mieście czy na wsi W mieście wszystko chodzi bez problemu
Marta Wyszomierska  | 12/04/19  10:50:34 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy! serdecznie polecam wszystkim sprawdźcie promocje już dzis.... Super oferty promocje smartfony i wiele innych moim zdaniem to najlepszy sklep i taryfa na rynku jestem w Play już tyle lat i nie zaluje
Ira Novikova  | 12/04/19  14:09:47 | Recenzja o sklepie :
Prędkość internetu czasem nie jest taką jak ma być. Miałam zwykły pakiet z włączonym solo, 30 GB internetu mi starczyło na miesiąc. Zrobiłam abonament, to już przez 2 tygodnia mam wiadomość co skorzystała 30 GB. Mi się wydaje że to specjalnie tak żeby kupować dodatkowo internet
Zuzanna Racka  | 16/04/19  10:00:03 | Recenzja o sklepie :
Po wielu próbach w innych sieciach, uważam że Play to jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza sieć. Cała moja rodzina z niej korzysta. Obsługa na bardzo dobrym poziomie, nigdy nie było żadnego problemu żeby zapytać i dowiedzieć się czegoś.
Kazimierz Ratokla  | 12/04/19  01:54:11 | Recenzja o sklepie :
Play to fantastyczny dostawca internetu a także świetne promocje, jest to naprawdę firma godna polecenia. Dają również w ofercie super telefony, każdy znajdzie coś dla siebie. Ja korzystam z internetu z Play i muszę przyznać że świetnie się sprawdza :) pozdrawiam!
Angelika Balińska  | 10/04/19  12:00:45 | Recenzja o sklepie :
Szeroką ofertą każdy znajdzie coś dla siebie. Różne promocje dla każdego. możliwość zakupów przez internet. wszystko dokładnie opisane zgodnie z prawdą. naprawdę wszystko godne polecenia. jak dla mnie idealne. na piatke
MichaÅ‚ Zbroszczyk  | 09/04/19  11:04:42 | Recenzja o sklepie :
super strona mega przydatna super super sklep fajne akcesoria mega promocje i w ogole same pozytywne rezultaty najlepsze oferty i duze rabaty dla stalych klientow . wszystko zgodne z opisem zadnej sciemy
Jolanta Wojdy?a  | 06/04/19  20:55:36 | Recenzja o sklepie :
Witam. Sklep internetowy Pley jest świetny. Bardzo miła obsługa telefoniczna. W swojej ofercie mają super telefony w bardzo atrakcyjnych abonamętach. Czas realizacji zamówienia uważam za bardzo szybki. Polaecam
Piotr Jan Żmurko  | 02/04/19  17:28:30 | Recenzja o sklepie :
Chcesz poznać najnowszą i najlepszą obsługę internetową? Nie szukaj daleko wystarczy tylko parę minut i parę kliknięć. Wchodząc na stronę sklepu internetowego Play możesz to wszystko mieć. Spróbuj a się przekonasz.
Ewa Rauf  | 03/04/19  17:04:32 | Recenzja o sklepie :
szybka, sprawna i fachowa obsluga klientow,zapewniony telefoniczny kontakt z konsultantem, duzy wybor ofert telefonow i uslug, szybka realizacja zawarcia umowy lub zakupow. jestem bardzo zadowolona ze sklepu internetowego Play i korzystam chetnie z tego sklepu
Jan Bielewiec  | 29/03/19  15:51:04 | Recenzja o sklepie :
Dobre oferty zestawów sprzętowych z superszybkim internetem. Atrakcyjne ceny. Wysoka jakość usług oraz miła obsługa w sklepach stacjonarnych. PLAY - sieć warta uwagi. Mogę śmiało polecić każdemu, nawet grającym w gry online!
Irek Majerczyk  | 23/03/19  17:38:01 | Recenzja o sklepie :
Korzystam od lat z sieci Play!!! Najlepsza siec moim zdaniem. Moja cała rodzina żona i syn też maja z play. My z malzonka na abonament. Syn na kartę. Naprawde super. Tanio i porządnie. I mega pakiety. Polecam!!!!
Victor Sp  | 24/03/19  18:09:23 | Recenzja o sklepie :
Polecam tą stronę. wszystko jak najbardziej wporzadku. nie dostrzegam żadnych minusów jestem z niej niezmiernie zadowolony oby więcej takich stron. bardzo intuicyjna i osiada świetna szatę graficzną:)
Dominika Kowalska  | 21/03/19  23:25:06 | Recenzja o sklepie :
Miła obsługa, indywidualne podejście do klienta, wszystkie formalności związane z zakupem można załatwić bez wychodzenia z domu. Serdecznie zapraszam i polecam. Szybko łatwo i przyjemnie zrobisz zakupy.
Monika Fijałkowska  | 18/03/19  17:14:13 | Recenzja o sklepie :
Lubię sklep internetowy Play, gdyż dzięki niemu mam szeroki wybór smartfonów przy przedłużeniu umowy lub nawiązaniu nowej. Zawsze znajdę aktualne oferty, a także interesujące informacje dotyczące korzystania z usług. Polecam!
Karol Kulik  | 15/03/19  19:05:52 | Recenzja o sklepie :
Ofertą play jest najkorzystniejsza ze wszystkich, które poznałem. Dodatkowo zawsze w każdym salonie jest dość spory wybór telefonów. W salonie obsługa zawsze profesjonalna, chętnie doradzają i wszystko tłumaczą. Polecam.
Marta Pońc  | 13/03/19  09:35:57 | Recenzja o sklepie :
Ofertą play jest najkorzystniejsza ze wszystkich które poznałam. Dodatkowo zawsze w każdym salonie jest dość spory wybór telefonów. W salonie obsługa zawsze profesjonalna, chętnie doradzaja i wszystko tłumaczą. Polecam
jacek senderak  | 12/03/19  17:57:50 | Recenzja o sklepie :
play najlepsza siec na rynku bardzo dużo darmowego internetu szczerze polecam obsługa klienta miła i bardzo kompetentna konsultant potrafi pomóc w każdej sprawie nigdy nie miałem problemów wiedzą czego potrzebuje się
Damian Jabłoński  | 11/03/19  20:12:18 | Recenzja o sklepie :
Od kiedy sięgam pamięcią korzystam z Play. Od momenty pojawienia się go na rynku w Polsce. Mam obecnie u nich 2 telefony. Mix play oraz na abonament. Czas jaki korzystam chyba mówi sam za siebie. A co mi się u nich podoba? poprostu wszystko. polecam
Karolina Mirowska  | 08/03/19  11:59:10 | Recenzja o sklepie :
Mam telefon i internet w tej sieci jestem bardzo zadowolona zawsze mam zasięg.Posiadaja w ofercie bardzo dużą ilość telefon ów w super niskich cenach.Oferty na kartę mix i abonament bardzo mi odpowiadają.
Ala Chlopek  | 08/03/19  14:46:13 | Recenzja o sklepie :
Super. Sklep internetowy działa mega fajnie. Super udogodnienie dla stałych bywalców, częste promocje i darmowe usługi. To się ceni i lubi! Bardzo fajnie. Super !!!!!!!!!! Wszystko działa jak należy i można łatwo się odnaleźć
Aneta Klimczewska  | 07/03/19  15:30:46 | Recenzja o sklepie :
najlepsza siec jaka mogła powstać, korzystne promocje, bonusy, niewielkie rachunki,naliczane zgodnie z wykorzystaniem,żadnych dodatkowych opłat. internet działa jak nalezy. daje 5 gwiazdek, serdecznie polecam
Jagoda Klekot  | 07/03/19  19:34:11 | Recenzja o sklepie :
Jestem w play już od kilku lat. Fajne oferty rozmów w tej samej sieci jak i poza. Różne promocje i duży wybór opcji pakietów. Dobre telefony do wyboru. Kiedyś za znajomymi przeszliśmy do tej samej oferty.
Magda Miłkowska  | 09/03/19  02:52:38 | Recenzja o sklepie :
słaba oferta na przedłużenie umowy po 2 latach abonamentu przy propozycji przedłużenia, oferta była śmieszna, nieopłacalna i rażąca w osobowość użytkownika. telefony które oferuje sieć są przestarzałe i strasznie drogie
Hubert Sasin  | 10/03/19  14:44:32 | Recenzja o sklepie :
jest cudowny i uniwersalnykocham play za to jak traktuje swoivhklientow i dostarcza to czego trzeba i jestem bardzo nim ppdekscytowany bardzo ale to bardzo jestem zadowolony zuslug play pozdrawiam :)
Zofia Zegarek  | 10/03/19  16:10:20 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep. Najlepsza sieć. Ma największy zasięg. Szanują każdego klienta. Kompetentni pracownicy. Najtańsze oferty. Duży wybór telefonów, zarówno na kartę, jak i na abonament. Doskonale działający internet, Szybko przyznają CashBackrabat.
Michal Biały  | 06/03/19  20:46:46 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Mili pracownicy obsuga klienta. Wszystko elstetycznie wyglada w srodku I bardzo duzy ciekawy wachlarz nowosci. Wszystko do wyboru dla kazdego kto nie zdecydowany z wielkim zadowoleniem polecam.
Klaudiusz Grzęda  | 05/03/19  15:25:02 | Recenzja o sklepie :
najlepsza siec jaką znam dbają o klienta, szanują i najtansze oferty chodzilem porównywalem jest wszedzie drożej . ZASIEG coraz lepszy poprawiaja sie jest ok nigdy bym nie zmienil .polecam i nigdy nie zmienie.
Marcin Złociak  | 05/03/19  16:29:41 | Recenzja o sklepie :
Warto skorzystać z oferty tej sieci komórkowej, a to z kilku powodów: 1) jest duży wybór świetnych i nowoczesnych telefonów, 2) można mieć telefon na abonament lub na kartę, 3) jest też Internet, 4) a do tego wszystkiego profesjonalna obsługa.
Ewelina Niepiekło-Kochel  | 06/03/19  06:10:15 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobra oferta dopasowana indywidualnie pod oczekiwania klienta, uprzejmy i kompetentny doradca, prawidłowa obsługa klienta, szczegółowe wyjaśnienia oferty i rozwiewanie wątpliwości klienta. Polecam.
Karolina Husak  | 04/03/19  15:19:32 | Recenzja o sklepie :
Mam u nich abonament ( ta najnowszą ofertę rozmowy i smsy do wszystkich sieci za 7 dych miesięcznie). Moim zdaniem to ze tyle osób przechodzi do nich jest spowodowane właśnie dużo lepszymi ofertami w stosunku do konkurencji z pod znaku orange i plusa. Widać, ze ludziom nie przeszkadza fakt, że inne osoby mają drożej do playa. Tak to już jest, że w konsumpcyjnym społeczeństwie ludzie myślą głównie o sobie.
Dorota ŚLIWA  | 01/03/19  13:19:40 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy Play - strona przejrzysta, wszystkie informacje są dokładnie opisane odnośnie produktów oraz usług i pakietów. Dobry kontakt obsługą klienta w razie problemu. Polecam jak najbardziej :)
Weronika Kin  | 02/03/19  06:25:24 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć telefoniczna Ever :) sama korzystam z tej sieci od kilku dobrych lat i jestem bardzo zadowolona, co chwilę jakieś promocje, darmowe dodatki np GB internetu, ciekawe oferty sprzedaży telefonów najnowszych generacji itd. I to w bardzo dobrych cenach :)
Karolina Wróblewska  | 26/02/19  14:43:23 | Recenzja o sklepie :
jestem w play od kilku miesiecy i nie wyobrazam sobie zmiany na cokolwiek innego. wczesniej bylam w innej sieci i nic nie dorowna play. mieszkam poza miastem (obszar wiejski) i zasieg jest genialny, wreszcie nie mam z tym problemu. kilka dni temu kupilam internet w sklepie internetowym i jestem zachwycona:) do szczescia brakuje mi tylko tv od Was:)
Edward Chrzanowski  | 26/02/19  16:01:16 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży w której będziesz mógł potwierdzić szczegóły transakcji i nie tylko. Nie wiem czy to jest niespodzianka dla każdego co innego jak tylko odpalę telefon czy udało się nam nie ma czego nie można było zobaczyć to bezpieczne i korzystne dla każdego co innego jak tylko pojawią się w grupie ale nie mamy grafiki tego nie zapowiedziano
Iwona Kumar  | 22/02/19  15:04:17 | Recenzja o sklepie :
Uważam, że jest to solidna firma przedstawiająca czytelna stronę.. Pley ma równie interesujące oferty i atrakcyjne ceny z fajnymi telefonami ..Bardzo często można trafić na promocję z fajnymi oferty. Polecam
Marzena Hinc  | 24/02/19  17:04:43 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć komurkowa jaka jest nie dość że jest duży wybór telefonów i to w naprawdę niskiej cenie to jeszcze abonament za 70 zł z nielimitowanymi rozmowami SMS ami i 30 GB internetu. Rewelacja naprawdę super oferta. Nie zastanawiacie się dłużej tylko bierzcie. Polecam
Kinga Sawicka  | 25/02/19  11:52:05 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra sieć komórkowa, ceny bardzo przyjemne, zwłaszcza Internet bez limitu za 25zł miesięcznie, i to z odowiadającą prędkością. Myślę, że każdy znajdzie cos dla siebie, czy to telefon, czy oferta.
Katarzyna Hlebowicz  | 23/02/19  10:31:10 | Recenzja o sklepie :
Dobra sieć telefonii komórkowej. Bogata i różnorodna oferta umożliwia dostosowanie usług do indywidualnych potrzeb abonenta. Wychodzi na przeciw wysokim wymaganiom klienta i od lat konsekwentnie utrzymuje wysoki poziom usług. Jestem w Play i o ile utrzymają poziom zamierzam pozostać.
Oktawia Salwa  | 23/02/19  18:26:23 | Recenzja o sklepie :
Play moim zdaniem to najlepsza sieci w Polsce. Miałam wiele razy numery w różnych innych sieciach że względu na zasięg W mojej mjscowości którego nigdy nie było ale Play polecam w 100%, dodatkowo mają bardzo atrakcyjne ceny za przeróżne usługi z których każdy korzysta na codzień.
Dorota Cierżniewska  | 21/02/19  02:10:53 | Recenzja o sklepie :
Mega pozytywne zaskoczenie. Współpraca z firmą układa się pomyślnie . Oferta warta uwagi i bardzo konkurencyjne ceny. Jakość usług oceniam bardzo dobrze. Stosunek jakości usług do ceny na plus. Mile zaskoczenie.
Sylwia Adamczyk  | 20/02/19  11:42:42 | Recenzja o sklepie :
Posiadam Abonament w sieci Play i jestem mega zadowolona. Nigdy nie zmienię tej sieci! Płacę jeden abonament za 3 numery telefonów i cena jest bardzo satysfakcjonująca. Mam nadzieję że będą kolejne świetne promocje :)
Marta Siewniak  | 19/02/19  19:49:05 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep, fajne zakupy, fajne rabaty ogólnie fajny sklep. Znajdziesz tu wszystko co tylko potrzebujesz aby ładnie wyglądać. Spróbujj chociaż raz a nie zawiedziesz się. Ja robię tu zakupy regularnie. Polecam
Jakub Bączek  | 19/02/19  20:56:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam gorąco, ciekawe oferty, miła obsługa. Pracownicy wiedzą, o czym mówią. Bardzo dobra jakość usług w rozsądnych cenach. Nie wyobrażam sobie korzystania z innej sieci telekomunikacyjnej, naprawdę mocno polecam wszystkim
Katarzyna  | 19/02/19  14:58:38 | Recenzja o sklepie :
Play w porównaniu do innych przedstawicieli sieci jest najbardziej korzystna, ale tylko dla osób które dopiero zaczynają z Play. 80 zł za dwa tel i mix- mało, lecz chcąc przedłużyć umowę koszta są większe jeśli chce się mieć lepszy tel. uważam że ponad 100 zł jest to dużo.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OTRZYMAJ DO 3,00% CashCoins MediaExpert Zalando Lounge
visit register click click