TXM.pl

Play Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Play

Skorzystaj z atrakcyjnej oferty Play!

Play to najszybciej rozwiająca się sieć w Polsce, która oferuje bardzo atrakcyjne abonamenty oraz plany taryfowe z najnowszymi Smartfonami dostępnymi na rynku. Zapoznaj się z ofertą i wybierz abonament ze Smartfonem dla siebie!

Play Opinie

Irek Majerczyk  | 23/03/19  17:38:01 | Recenzja o sklepie :
Korzystam od lat z sieci Play!!! Najlepsza siec moim zdaniem. Moja cała rodzina żona i syn też maja z play. My z malzonka na abonament. Syn na kartę. Naprawde super. Tanio i porządnie. I mega pakiety. Polecam!!!!
Victor Sp  | 24/03/19  18:09:23 | Recenzja o sklepie :
Polecam tą stronę. wszystko jak najbardziej wporzadku. nie dostrzegam żadnych minusów jestem z niej niezmiernie zadowolony oby więcej takich stron. bardzo intuicyjna i osiada świetna szatę graficzną:)
Dominika Kowalska  | 21/03/19  23:25:06 | Recenzja o sklepie :
Miła obsługa, indywidualne podejście do klienta, wszystkie formalności związane z zakupem można załatwić bez wychodzenia z domu. Serdecznie zapraszam i polecam. Szybko łatwo i przyjemnie zrobisz zakupy.
Monika Fijałkowska  | 18/03/19  17:14:13 | Recenzja o sklepie :
Lubię sklep internetowy Play, gdyż dzięki niemu mam szeroki wybór smartfonów przy przedłużeniu umowy lub nawiązaniu nowej. Zawsze znajdę aktualne oferty, a także interesujące informacje dotyczące korzystania z usług. Polecam!
Karol Kulik  | 15/03/19  19:05:52 | Recenzja o sklepie :
Ofertą play jest najkorzystniejsza ze wszystkich, które poznałem. Dodatkowo zawsze w każdym salonie jest dość spory wybór telefonów. W salonie obsługa zawsze profesjonalna, chętnie doradzają i wszystko tłumaczą. Polecam.
Marta Pońc  | 13/03/19  09:35:57 | Recenzja o sklepie :
Ofertą play jest najkorzystniejsza ze wszystkich które poznałam. Dodatkowo zawsze w każdym salonie jest dość spory wybór telefonów. W salonie obsługa zawsze profesjonalna, chętnie doradzaja i wszystko tłumaczą. Polecam
jacek senderak  | 12/03/19  17:57:50 | Recenzja o sklepie :
play najlepsza siec na rynku bardzo dużo darmowego internetu szczerze polecam obsługa klienta miła i bardzo kompetentna konsultant potrafi pomóc w każdej sprawie nigdy nie miałem problemów wiedzą czego potrzebuje się
Damian Jabłoński  | 11/03/19  20:12:18 | Recenzja o sklepie :
Od kiedy sięgam pamięcią korzystam z Play. Od momenty pojawienia się go na rynku w Polsce. Mam obecnie u nich 2 telefony. Mix play oraz na abonament. Czas jaki korzystam chyba mówi sam za siebie. A co mi się u nich podoba? poprostu wszystko. polecam
Karolina Mirowska  | 08/03/19  11:59:10 | Recenzja o sklepie :
Mam telefon i internet w tej sieci jestem bardzo zadowolona zawsze mam zasięg.Posiadaja w ofercie bardzo dużą ilość telefon ów w super niskich cenach.Oferty na kartę mix i abonament bardzo mi odpowiadają.
Ala Chlopek  | 08/03/19  14:46:13 | Recenzja o sklepie :
Super. Sklep internetowy działa mega fajnie. Super udogodnienie dla stałych bywalców, częste promocje i darmowe usługi. To się ceni i lubi! Bardzo fajnie. Super !!!!!!!!!! Wszystko działa jak należy i można łatwo się odnaleźć
Aneta Klimczewska  | 07/03/19  15:30:46 | Recenzja o sklepie :
najlepsza siec jaka mogła powstać, korzystne promocje, bonusy, niewielkie rachunki,naliczane zgodnie z wykorzystaniem,żadnych dodatkowych opłat. internet działa jak nalezy. daje 5 gwiazdek, serdecznie polecam
Jagoda Klekot  | 07/03/19  19:34:11 | Recenzja o sklepie :
Jestem w play już od kilku lat. Fajne oferty rozmów w tej samej sieci jak i poza. Różne promocje i duży wybór opcji pakietów. Dobre telefony do wyboru. Kiedyś za znajomymi przeszliśmy do tej samej oferty.
Magda Miłkowska  | 09/03/19  02:52:38 | Recenzja o sklepie :
słaba oferta na przedłużenie umowy po 2 latach abonamentu przy propozycji przedłużenia, oferta była śmieszna, nieopłacalna i rażąca w osobowość użytkownika. telefony które oferuje sieć są przestarzałe i strasznie drogie
Hubert Sasin  | 10/03/19  14:44:32 | Recenzja o sklepie :
jest cudowny i uniwersalnykocham play za to jak traktuje swoivhklientow i dostarcza to czego trzeba i jestem bardzo nim ppdekscytowany bardzo ale to bardzo jestem zadowolony zuslug play pozdrawiam :)
Zofia Zegarek  | 10/03/19  16:10:20 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep. Najlepsza sieć. Ma największy zasięg. Szanują każdego klienta. Kompetentni pracownicy. Najtańsze oferty. Duży wybór telefonów, zarówno na kartę, jak i na abonament. Doskonale działający internet, Szybko przyznają CashBackrabat.
Michal Biały  | 06/03/19  20:46:46 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Mili pracownicy obsuga klienta. Wszystko elstetycznie wyglada w srodku I bardzo duzy ciekawy wachlarz nowosci. Wszystko do wyboru dla kazdego kto nie zdecydowany z wielkim zadowoleniem polecam.
Klaudiusz Grzęda  | 05/03/19  15:25:02 | Recenzja o sklepie :
najlepsza siec jaką znam dbają o klienta, szanują i najtansze oferty chodzilem porównywalem jest wszedzie drożej . ZASIEG coraz lepszy poprawiaja sie jest ok nigdy bym nie zmienil .polecam i nigdy nie zmienie.
Marcin Złociak  | 05/03/19  16:29:41 | Recenzja o sklepie :
Warto skorzystać z oferty tej sieci komórkowej, a to z kilku powodów: 1) jest duży wybór świetnych i nowoczesnych telefonów, 2) można mieć telefon na abonament lub na kartę, 3) jest też Internet, 4) a do tego wszystkiego profesjonalna obsługa.
Ewelina Niepiekło-Kochel  | 06/03/19  06:10:15 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobra oferta dopasowana indywidualnie pod oczekiwania klienta, uprzejmy i kompetentny doradca, prawidłowa obsługa klienta, szczegółowe wyjaśnienia oferty i rozwiewanie wątpliwości klienta. Polecam.
Karolina Husak  | 04/03/19  15:19:32 | Recenzja o sklepie :
Mam u nich abonament ( ta najnowszą ofertę rozmowy i smsy do wszystkich sieci za 7 dych miesięcznie). Moim zdaniem to ze tyle osób przechodzi do nich jest spowodowane właśnie dużo lepszymi ofertami w stosunku do konkurencji z pod znaku orange i plusa. Widać, ze ludziom nie przeszkadza fakt, że inne osoby mają drożej do playa. Tak to już jest, że w konsumpcyjnym społeczeństwie ludzie myślą głównie o sobie.
Dorota ŚLIWA  | 01/03/19  13:19:40 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy Play - strona przejrzysta, wszystkie informacje są dokładnie opisane odnośnie produktów oraz usług i pakietów. Dobry kontakt obsługą klienta w razie problemu. Polecam jak najbardziej :)
Weronika Kin  | 02/03/19  06:25:24 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć telefoniczna Ever :) sama korzystam z tej sieci od kilku dobrych lat i jestem bardzo zadowolona, co chwilę jakieś promocje, darmowe dodatki np GB internetu, ciekawe oferty sprzedaży telefonów najnowszych generacji itd. I to w bardzo dobrych cenach :)
Karolina Wróblewska  | 26/02/19  14:43:23 | Recenzja o sklepie :
jestem w play od kilku miesiecy i nie wyobrazam sobie zmiany na cokolwiek innego. wczesniej bylam w innej sieci i nic nie dorowna play. mieszkam poza miastem (obszar wiejski) i zasieg jest genialny, wreszcie nie mam z tym problemu. kilka dni temu kupilam internet w sklepie internetowym i jestem zachwycona:) do szczescia brakuje mi tylko tv od Was:)
Edward Chrzanowski  | 26/02/19  16:01:16 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży w której będziesz mógł potwierdzić szczegóły transakcji i nie tylko. Nie wiem czy to jest niespodzianka dla każdego co innego jak tylko odpalę telefon czy udało się nam nie ma czego nie można było zobaczyć to bezpieczne i korzystne dla każdego co innego jak tylko pojawią się w grupie ale nie mamy grafiki tego nie zapowiedziano
Iwona Kumar  | 22/02/19  15:04:17 | Recenzja o sklepie :
Uważam, że jest to solidna firma przedstawiająca czytelna stronę.. Pley ma równie interesujące oferty i atrakcyjne ceny z fajnymi telefonami ..Bardzo często można trafić na promocję z fajnymi oferty. Polecam
Marzena Hinc  | 24/02/19  17:04:43 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć komurkowa jaka jest nie dość że jest duży wybór telefonów i to w naprawdę niskiej cenie to jeszcze abonament za 70 zł z nielimitowanymi rozmowami SMS ami i 30 GB internetu. Rewelacja naprawdę super oferta. Nie zastanawiacie się dłużej tylko bierzcie. Polecam
Kinga Sawicka  | 25/02/19  11:52:05 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra sieć komórkowa, ceny bardzo przyjemne, zwłaszcza Internet bez limitu za 25zł miesięcznie, i to z odowiadającą prędkością. Myślę, że każdy znajdzie cos dla siebie, czy to telefon, czy oferta.
Katarzyna Hlebowicz  | 23/02/19  10:31:10 | Recenzja o sklepie :
Dobra sieć telefonii komórkowej. Bogata i różnorodna oferta umożliwia dostosowanie usług do indywidualnych potrzeb abonenta. Wychodzi na przeciw wysokim wymaganiom klienta i od lat konsekwentnie utrzymuje wysoki poziom usług. Jestem w Play i o ile utrzymają poziom zamierzam pozostać.
Oktawia Salwa  | 23/02/19  18:26:23 | Recenzja o sklepie :
Play moim zdaniem to najlepsza sieci w Polsce. Miałam wiele razy numery w różnych innych sieciach że względu na zasięg W mojej mjscowości którego nigdy nie było ale Play polecam w 100%, dodatkowo mają bardzo atrakcyjne ceny za przeróżne usługi z których każdy korzysta na codzień.
Dorota Cierżniewska  | 21/02/19  02:10:53 | Recenzja o sklepie :
Mega pozytywne zaskoczenie. Współpraca z firmą układa się pomyślnie . Oferta warta uwagi i bardzo konkurencyjne ceny. Jakość usług oceniam bardzo dobrze. Stosunek jakości usług do ceny na plus. Mile zaskoczenie.
Sylwia Adamczyk  | 20/02/19  11:42:42 | Recenzja o sklepie :
Posiadam Abonament w sieci Play i jestem mega zadowolona. Nigdy nie zmienię tej sieci! Płacę jeden abonament za 3 numery telefonów i cena jest bardzo satysfakcjonująca. Mam nadzieję że będą kolejne świetne promocje :)
Marta Siewniak  | 19/02/19  19:49:05 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep, fajne zakupy, fajne rabaty ogólnie fajny sklep. Znajdziesz tu wszystko co tylko potrzebujesz aby ładnie wyglądać. Spróbujj chociaż raz a nie zawiedziesz się. Ja robię tu zakupy regularnie. Polecam
Jakub Bączek  | 19/02/19  20:56:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam gorąco, ciekawe oferty, miła obsługa. Pracownicy wiedzą, o czym mówią. Bardzo dobra jakość usług w rozsądnych cenach. Nie wyobrażam sobie korzystania z innej sieci telekomunikacyjnej, naprawdę mocno polecam wszystkim
Katarzyna  | 19/02/19  14:58:38 | Recenzja o sklepie :
Play w porównaniu do innych przedstawicieli sieci jest najbardziej korzystna, ale tylko dla osób które dopiero zaczynają z Play. 80 zł za dwa tel i mix- mało, lecz chcąc przedłużyć umowę koszta są większe jeśli chce się mieć lepszy tel. uważam że ponad 100 zł jest to dużo.
Martyna Lesińska  | 19/02/19  15:59:06 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć komórkowa w kraju z darmowymi gratisami takimi jak darmowy dostęp do Internetu czy rozmowy w sieci bez limitów a także nieograniczone sms do wszystkich sieci.Szeroki wybór najnowszych modeli telefonow.Warta skorzystania oferta.Sprawdź.Polecam w 100%.
Piotr Ziemiański  | 05/02/19  22:59:45 | Recenzja o sklepie :
Jeżeli chodzi o moja opinie na temat sieci, to jest to moim zdaniem jedna z najlepiej prosperujacych sieci w Polsce. Pod wzgledem wyboru smartfonow orac mozliwosci jakie daje nam ta siec mozna wiele osiagnac . polecam
Marta_PL  | 11/02/19  15:06:23 | Recenzja o sklepie :
Jedyna i niepowtarzalna sieć, w której znajdziesz swój wymarzony telefon, ale nie tylko... również laptop, modem... Play to najchętniej wybierany operator komórkowy. Ja i moja rodzina jesteśmy z PLAY od wielu wielu lat i jesteśmy Mega zadowoleni:)
Sebastian Winnicki  | 19/02/19  00:22:56 | Recenzja o sklepie :
super polecam Play naprawdę są dobre pakiety na przykład Internet jest darmowy 30GB co miesiąc 10GB do samego kwietnia jestem bardzo zadowolony z sieci Play pozdrawiam wszystkich serdecznie Sebastian winnicki
Eliza Sulmowska  | 18/02/19  09:26:46 | Recenzja o sklepie :
W sieci play posiadam abonament komórkowy oraz internet. Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług. Dzięki stronie play24 widzę wszystko na bieżąco, mogę kupować nowe pakiety. Doszła tez opcja płacenia za netflixa razem z abonamentem.
Waldemar Kaptur  | 03/02/19  14:58:07 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Play, polecam każdemu !! Doradcy internetowi, pomogą stworzyć najlepszą ofertę na rynku telefonii komórkowej, tak aby spełnić nasze wymagania :) W ofercie znajdziemy najlepsze i najnowsze urządzenia dla wymagających.
Wojciech Zieliński  | 04/02/19  02:44:47 | Recenzja o sklepie :
Witam. Chciałbym polecić Sklep play ponieważ bycie ich klietem to sama przyjemność. wygodne lokalizację , błyskawicznie załatwisz wszystko czego potrzebujesz , profesjonalna obsługa klienta. wszystko na plus . POLECAM
Żaneta Zielińska Łuczyk  | 04/02/19  13:54:47 | Recenzja o sklepie :
Fantastyczna obsługa, towar zgodny z opisem, starannie zapakowany. Szybka wysyłka. Ceny konkurencyjne, wszystko jasno i starannie objasnione, umowa zgodna z wczesniejszymi ustaleniami. Nic dodać, nic ująć. polecam!! najlepszy operator w Polsce.
leszek senderak  | 06/02/19  17:58:50 | Recenzja o sklepie :
A ja jestem zadowolony z Play’a. Nie wiem skąd to przeświadczenie, nie działa; wszystko jest jak najbardziej ok. W telefonie lejek 3 Mbps nie stanowi problemu. korzystać, bo wszędzie okolicy jest zasięg macierzysty. Poza tym u mnie Play działa najlepiej ze wszystkich operatorów.
Kamil Trendak  | 10/02/19  08:29:16 | Recenzja o sklepie :
Jeden z operatorow dostepnych na rynku,sam jestem klientem Play i jestem zadowolony.Fachowa,mila obsluga potrafia doradzic w wyborze odpowiedniego telefonu.Nigdy nie mialem z niczym problemow zalatwiajac cos osobiscie,telefinicznie lub przez internet
iwona boksan  | 31/01/19  20:27:22 | Recenzja o sklepie :
Maja super promocje tani i dobry Internet.Darmowe minuty i sms-Y w Play oraz inne promocyjne połączenia do innych sieci i na numery stacjonarne.Jako użytkownik Play naprawdę gorąco polecam.Jestem zadowolona z sieci Play.
Irena Bonda  | 07/02/19  23:00:19 | Recenzja o sklepie :
Sklep Play naprawdę jest godny polecenia. Oferty dostosowane są do potrzeb i możliwości każdego klienta. Na uwagę zasługuje bardzo dobra obsługa klienta. Szybka realizacja zamówienia i rzetelność firmy to cechy, które też warto podkreślić.
Radosław Ziniewicz  | 13/02/19  13:44:28 | Recenzja o sklepie :
Polecam każdemu jako sklep internetowy i salon miła obsługa przyjazne warunki dla każdego coś nowego proste i przejżyste warunki dla nie zrozumiałych można zawsze poprosić konsultanta który zawsze opoweo o rabatach i promocjach również i o zniżkach według mnie moja ocena to 5 gwiazdek
Natalia Jóźwik  | 14/02/19  09:32:04 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam sklep play fajne promocje, fajne zniżki. wszystko można szybko załatwić. Dają super bonusy na święta, ferie i wakacje. jestem bardzo z tej firmy zadowolona. Serdecznie polecam. pozdrawiam serdecznie.
Anna Lachowska  | 12/02/19  17:55:23 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie niepolecam. Drugi tydzień czekam na decyzję, czy mój numer na kartę mogą mi zamienić na abonament. Szczerze? Po tygodniu zrezygnowałam, ale jako, że trzy razy tam dzwoniłam z tym wnioskiem, to teraz poczekam aż oddzwonią, żeby im to powiedzieć.
Robert Słowikowski  | 12/02/19  20:42:51 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w Polsce. Najszybszy internet. Jestem juz w play PIĘĆ lat i nigdy nie narzekałem. Bardzo polecam każdemu. Przekonaj się sam a nie pożalujesz. Moją dużo wybór telefonów. Profesjonalna obsługa.
Grzegorz Gołębiewski  | 13/02/19  06:11:35 | Recenzja o sklepie :
zawsze szybka i rzetelna obsługa informacje o aktualizacjach oraz wszystkich innowacyjnych rozwiązaniach które zapewniają nam łatwość i niezawodność usług serdecznie polecam zapoznać się z ofertami.
grzegorz zapaśnik  | 29/01/19  20:58:38 | Recenzja o sklepie :
Co mogę powiedzieć o sklepie play jest tam naprawdę miła obsługa są godni polecenia polecam salon play umiejętnie potrafią wyjaśnić na jakich warunkach można dostać nowy telefon na jakich zasadach działa umowa więc nic dodać nic ująć dziekuje
Laura Duchnowska  | 05/02/19  05:35:05 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry Polecam zakupy telefonu i usługi w tej sieci . Mają bardzo fajne i niedrogie promocje zarówno dla nowych klientów jak i dla wieloletnich, zawsze służą pomocą , łatwy kontakt teefoniczny , strona czytelna i łatwa w obsłudze.
Artur Lambert  | 05/02/19  05:25:44 | Recenzja o sklepie :
super podoba mi się Play mam kartę polecam sklep Play fajne pakiety w Play można wszystko zapraszam do sklepu Play albo kup sobie Play polecam tom kartę i sklep Play nie pożałujesz dzięki Play
Justyna Góra  | 28/01/19  08:23:02 | Recenzja o sklepie :
świetne oferty telefonów,pomoc w doborze idealnego planu taryfowego oraz pomoc pracowników w rozwiązywaniu problemów czy to z telefonem czy też z usługą która np nie działa w danym momencie.Polecam gorąco
Paulina Szydłowska  | 25/01/19  13:22:42 | Recenzja o sklepie :
polecam formę Play jak najbardziej jestem bardzo długo w Play i nie zamieniła bym na nic innego atrakcyjny abonament oraz szybki Internet bardzo duży wybór telefonów firma naprawdę godna polecenia fachowa obsługa
Adam Anonim  | 25/01/19  14:30:43 | Recenzja o sklepie :
Jeden z operatorow dostepnych na rynku,sam jestem klientem Play i jestem zadowolony.Fachowa,mila obsluga potrafia doradzic w wyborze odpowiedniego telefonu.Nigdy nie mialem z niczym problemow zalatwiajac cos osobiscie,telefinicznie lub przez internet.
Marcin Królak  | 27/01/19  11:14:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra sieć, bardzo korzystny pakiet rodzinny, zasięg jest praktycznie wszędzie i internet też bez zarzutu. Można też zmienić umowę na korzystniejsze warunki juz na sześć miesięcy przed końcem aktualnej umowy.
Jan Bielewiec  | 27/01/19  13:45:35 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra sieć telefonii komórkowej z konkretnymi promocjami zestawów sprzętu. Dobry, szybki transfer danych z uwzględnieniem bezpieczeństwa. Prosta obsługa strony internetowej. Szybkie i sprawne płatności online! Polecam!
 | 28/01/19  04:41:50 | Recenzja o sklepie :
super posiadam numer w sieci Play i jestem bardzo zadowolona z oferty i innych pakietów?
Kinga Białecka  | 24/01/19  16:33:26 | Recenzja o sklepie :
Moja ocena operatora Play jest bardzo pozytywna.Jestem z nimi już sześć lat o przeniesieniu od innego operatora.Posiadam telefon w abonamencie za 30 złotych jak również router mobilny z opcją dokupienia pakietów 10 giga za 10 złotych. To jest dobra oferta.
Gabriel Wylot  | 23/01/19  14:57:46 | Recenzja o sklepie :
Połaszczyłam się na tego playa i to jest moja najgorsza decyzja jaką podjęłam. Przez pół roku mam za darmo i na to poleciałam...co z tego. Jak zasięg w tej beznadziejnej sieci jest beznadziejny nie mówiąc już o internecie który mi zanika nawet gdybym była w centrum miasta
Ania Dasz  | 23/01/19  16:43:38 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy zawsze można coś dla siebie znaleźć. Mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Wygodne i łatwe zakupy z domu szybką wysyłkę i profesjonalne podejście do klienta. Nigdy się nie zawiodłem.
Lukasz Kwiatkowski  | 22/01/19  14:50:48 | Recenzja o sklepie :
BARDZO JESTEM ZADOWOLONY Z USLUGI play oraz cashback bardzo szybko serwis odpowiada na wiadomosci polecam sklep internetowy play. Pozdrawiam serdecznie urzytkownikow play.
Szymon Surowiec  | 21/01/19  19:05:16 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Paly jest bardzo dobrze dopasowany do łatwego znalezienia promocji lub najlepszych ofertdo, jakich kolwiek wymagań każdego z nowych lub stałych klientów, bardzo gorąco polecam do skorzystania z tej strony internetowej
Joanna Szymańska  | 21/01/19  17:21:40 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep play. Mają tam dobre telefony i służą obsługą. Lubię tam kupować. Od ponad 10 lat jestem wiernym ich klientką. Zlady cashbackiem opłaca się tam kupować. Można sporo u nich zaoszczędzić.
 | 15/01/19  19:21:39 | Recenzja o sklepie :
polecam bardzo dobrze tą firme. korzystam internet z play w telefonie. nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie prędkości. promocje są bardzo fajne. dostalem ostatnio opcje oglądania filmów w play. bardzo fajne filmy, warto przenieść sie do play
Paulina Gruszka  | 14/01/19  21:28:55 | Recenzja o sklepie :
Z Play jestem od samego początku. Jestem zadowolona z oferowanych promocji oraz usług. Moim zdaniem jedna z najtańszych i najlepszych sieci. Obecnie płace abonament. Darmowe rozmowy do wszystkich sieci co mnie bardzo cieszy. Fajnie byłoby dostać jeszcze smsy.
Marcin Gorynowicz  | 12/01/19  15:27:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia z rozbudowana strona internetowa. Mozliwosc przeniesienia sie do innej sieci bez wy z domu za pomoca kuriera. Sklep oprocz telefonow i abonamentu oferuje tez inne usługi telekom
Angelika Pęczek  | 12/01/19  19:34:20 | Recenzja o sklepie :
Witam! Chciałabym bardzo polecić sklep Paly. Obecnie z niego korzystam i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie zmieniła bym sklepu Play na żaden inny, dla że zawsze znajdę co chce i to w bardzo atrakcyjnych cenach. Polecam i zapraszam do zakupów!
Izabela Mazur  | 13/01/19  08:39:26 | Recenzja o sklepie :
Konsultanci bardzo uprzejmi wszystko wyjaśniają spokojnie nawet dla mało kumatych. Produkty widoczne i szczegółowe opisy. Kupiłam telefon jestem bardzo zadowolona. Internet się nie zacina i małe rachunki mam.
Marcin DANIELSKI  | 10/01/19  10:25:35 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy
Damian Lawer  | 10/01/19  17:00:45 | Recenzja o sklepie :
Witam. Polecam gorąco sklep Play. Niedawno wziełam telefon na abonament z super ofertą. Telefon godny pollecenia duzy ekran, super szybko chodzi i super złoty kolor. Super obsługa, super telefony i super oferty !!!
Anita Bzd  | 08/01/19  11:26:44 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w jakiej kiedykolwiek byłam:) świetna oferta na abonament, internet, minuty i smsy bez ograniczeń do wszystkich. Dodatkowo w abonamencie super telefon samsung galaxy :) Polecam wszystkim sieć PLAY
Ernest Wosztyl  | 07/01/19  11:00:54 | Recenzja o sklepie :
To bardzo dobra firma. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do korzystania z usług tej firmy i serwisu. Wszystko na plus miła obsługa klienta i co najważniejsze to już kilka lat korzystam z usług. Życzę miłego dnia i powodzenia.
Justyna Jurczak  | 07/01/19  22:54:55 | Recenzja o sklepie :
Witam. Polecam gorąco sklep Play. Niedawno wziełam telefon na abonament z super ofertą. Telefon godny pollecenia duzy ekran, super szybko chodzi i super złoty kolor. Super obsługa, super telefony i super oferty !!!
Sabina Ko.  | 07/01/19  19:47:49 | Recenzja o sklepie :
ok jest super polecam bo korzystam tylko internetu nie mam w pakiecie a tak rewelacja. moja cala rodzina korzysta z abonamentu w play a ja mam na karte i nie zaluje najlepszy dostawca na rynku jakiego znam
Krzysztof zawki  | 03/01/19  00:51:24 | Recenzja o sklepie :
jestem w Play od 3 lat, według mnie to najlepsza sieć, niskie stawki za abonament, najnowsze telefony w przystępnej cenie. zasięg sieci komórkowych oraz roaming. szczerze polecam firmę Play, ..........
Wojtek Wójtowicz  | 30/12/18  01:49:05 | Recenzja o sklepie :
jestem bardzo zadowolony z sieci Play. Super okazje, atrakcyjne oferty I wszystko zgodne. Bardzo zachecam kazdego do sprawdzenia ofert play a sami zobaczycie ze na prawde warto. pozdrawiam Wojtek. pozdrawiam Wojtek!
Barbara Olexx  | 30/12/18  12:32:26 | Recenzja o sklepie :
Sklep Play oceniam bardzo dobrze.. w zaciszu swojego domu mogłam przejrzeć spokojnie wszystkie dostępne oferty i telefony..a jak miałam jakieś wątpliwości czy pytania mogłam skontaktować się z pracownikiem obsługi poprzez chat..i po chwili miałam odpowiedź.. zamówienie zostało szybko zrealizowane..i dostarczone do domu.. wszystko w jak najlepszym porządku.. polecam jak najbardziej!
Anna Korczak  | 27/12/18  20:36:41 | Recenzja o sklepie :
Od dłuższego czasu mam numer w play i jestem bardzo zadowolona idealny zasięg sprzęt zakupiony działa bez zastrzeżeń. Każdemu polecam dla mnie ta sieć jest najlepsza nie zamieniła bym tej usługi na żadną inną. Pozdrawiam serdecznie
Dominika Nowotko  | 28/12/18  03:30:30 | Recenzja o sklepie :
Porządny operator sieci telekomunikacyjnej. Najszybszy Internet mobilny w Polsce. Korzystne i ciekawe oferty w różnych zestawieniach ofert usług mobilnych i internetowych oraz telewizyjnych. Polecam i zachęcam to zapoznania się z ofertami. Niesamowite promocje !!! Play
Magdalena Kuźmińska  | 24/12/18  08:42:17 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w Polsce. Sklep oferuje na tyle dużo, że każdy znajdzie coś dla siebie. Strona internetowa prosta, wszystko można łatwo znaleźć. Wszystko jest czytelne i jasne, obsługa na poziomie, polecam!
Marek B?a?ejewicz  | 27/12/18  05:57:35 | Recenzja o sklepie :
Chyba najlepsza oferta na dany moment na naszym rynku .Polecam rsz ze cena no i play niedosc ze zawsze dawal co od siebie to jakosc usług stoji na najwyrzszym poziomie elo play
Marcin Rynkiewicz  | 22/12/18  15:29:03 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy sieci play to jeden z najlepszej rozbudowanych sklepów internetowych branży GSM , bardzo bogata oferta telefonów komórkowych ,laptopów,tabletów oraz innych gadżetów technologicznych.poleca
Mateusz Tarka  | 18/12/18  20:38:45 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam obsluge i oferte w salonach play - juz niejednokrotnie potrzebowalam zalatwic cos na cito i zawsze wszystko idealnie. Wielki plus rowniez za dostepny asortyment jesli chodzi o sprzety! Przewyzszacie konkurencje na leb
Martyna Grudzień  | 13/12/18  21:24:08 | Recenzja o sklepie :
Nie dość że sklep Play jest świetny to również sieć Play też jest świetna. Gdy wchodzi się do salonu Play to pracownicy Cię zauważają i od razu Cię witają ciepłym i miłym słowem. ,,Dzień dobry ". Profesjonalna obsługa i pracownicy wszystko dokładnie tłumaczą nawet po kilka razy i są fajne promocje.
Marta Stąpór  | 14/12/18  00:11:10 | Recenzja o sklepie :
Sklepy play są fantastyczne, asortymenty sklepu są bardzo dobrej jakości,korzystam i jestem zadowolona,gdyż obsługa jest bardzo sympatyczna,potrafi doradzić oraz dopasować oferty do potrzeb każdego klienta
Magdalena Skibińska  | 10/12/18  16:43:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z usług i ze sklepu! Można tanio coś kupić albo za darmo. Konsultanci są bardzo mili i zawsze doradzą dobrze. Krótko się czeka na rozmowę. Po prostu jest to idealna strona! :)
Władysława  | 09/12/18  07:01:38 | Recenzja o sklepie :
Sieć telekomunikacyjna Play jest już dobrze znana na naszym rynku telefonii komórkowej i jako dostawca internetu mobilnego i stacjonarnego a to dzięki temu, że ich oferty są dla przyszłych klientów atrakcyjne.
Michał Mikołajczyk  | 09/12/18  14:35:30 | Recenzja o sklepie :
Szybka wysyłka i realizacja zamówienia. Zamówienie przyszło w nie naruszonym stanie kurier szybko załatwił dokumenty jestem zadowolony z produktu zachęcam do zakupu produktów Pozrawiam wszystkich w Play
Marcin Jednac  | 06/12/18  18:41:45 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep ze względu na atrakcyjne usługi, oferty, obsługę na wysokim poziomie która potrafi uczciwie doradzić najlepsza dla danego abonenta ofertę oraz posiadają asortyment w całkiem przystępnych cenach
Monika Lochyńska  | 04/12/18  11:05:13 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Dobra firma, mają suoer oferty. promocje i zniżki. Obsługa jest bardzo miła i bardzo dokładna. Wszystko zawsze jest dokładnie wytłumaczone klientowi tak jak być powinno, dlatego polecam każdemu te firmę kto tylko prosi o opinie :)
Weronika Danielska  | 04/12/18  18:55:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Dobre oferty oraz fajne promocje. Mili konsultanci, umieją dobrać odpowiednie oferty. Dużo modeli smartwonów do wyboru. Każdy znajdzie cos dla siebie. Serdecznie polecam.
Dominik Kuchnowski  | 03/12/18  13:36:22 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem Play od kilku lat. Jestem zadowolona z oferty duet jaką mi zaproponowali. Telefony w bardzo przyzwoitych cenach. Jakość połączeń oraz zasięgu Play zawsze na wysokim poziomie. Polecam.
Karolina Mystek  | 03/12/18  18:45:46 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła obsługa, polecę sklep rodzinie, jeszcze nie raz skorzystam z ich usług. Polecam serdecznie
Katarzyna Domagała  | 03/12/18  20:03:04 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroką gamę najnowszych telefonów, wszystko w dobrych ofertach oraz przystępnej cenie . Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Ewa Madej  | 02/12/18  23:16:50 | Recenzja o sklepie :
PLAY to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Piotr Baliczak  | 03/12/18  08:54:31 | Recenzja o sklepie :
od dawna używam sieci bardzo jestem zadowolony bardzo polecam duzo fajnych pakietowa i rożne promocje warto spróbować z ta siecią polecam do wytestowani jestem bardzo zadowolony z internetu i tanich rozmow
Martyna Przekop  | 30/11/18  19:10:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam Play gdyż jestem już z nimi rok czasu i naprawdę nie mam na co narzekać . Oferty super jak i telefony które działają naprawdę bez zarzutu. Każdy kto chce dokonać dobrego wyboru niech wybierze Play .
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OBI
visit register click click