BonPrix

Play Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Play

Skorzystaj z atrakcyjnej oferty Play!

Play to najszybciej rozwiająca się sieć w Polsce, która oferuje bardzo atrakcyjne abonamenty oraz plany taryfowe z najnowszymi Smartfonami dostępnymi na rynku. Zapoznaj się z ofertą i wybierz abonament ze Smartfonem dla siebie!

Play Opinie

 | 15/01/19  19:21:39 | Recenzja o sklepie :
polecam bardzo dobrze tą firme. korzystam internet z play w telefonie. nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie prędkości. promocje są bardzo fajne. dostalem ostatnio opcje oglądania filmów w play. bardzo fajne filmy, warto przenieść sie do play
Paulina Gruszka  | 14/01/19  21:28:55 | Recenzja o sklepie :
Z Play jestem od samego początku. Jestem zadowolona z oferowanych promocji oraz usług. Moim zdaniem jedna z najtańszych i najlepszych sieci. Obecnie płace abonament. Darmowe rozmowy do wszystkich sieci co mnie bardzo cieszy. Fajnie byłoby dostać jeszcze smsy.
Marcin Gorynowicz  | 12/01/19  15:27:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia z rozbudowana strona internetowa. Mozliwosc przeniesienia sie do innej sieci bez wy z domu za pomoca kuriera. Sklep oprocz telefonow i abonamentu oferuje tez inne usługi telekom
Angelika Pęczek  | 12/01/19  19:34:20 | Recenzja o sklepie :
Witam! Chciałabym bardzo polecić sklep Paly. Obecnie z niego korzystam i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie zmieniła bym sklepu Play na żaden inny, dla że zawsze znajdę co chce i to w bardzo atrakcyjnych cenach. Polecam i zapraszam do zakupów!
Izabela Mazur  | 13/01/19  08:39:26 | Recenzja o sklepie :
Konsultanci bardzo uprzejmi wszystko wyjaśniają spokojnie nawet dla mało kumatych. Produkty widoczne i szczegółowe opisy. Kupiłam telefon jestem bardzo zadowolona. Internet się nie zacina i małe rachunki mam.
Jowita Gruszka  | 14/01/19  01:05:33 | Recenzja o sklepie :
Sieć Play bardzo mnie interesuje ponieważ kiedyś przez kilkanaście lat miałam ta sieć i byłam bardzo z niej zadowolona .Także gorąco polecam są różne udogodnienia dla klienta ciekawe rabaty i promocje
Marcin DANIELSKI  | 10/01/19  10:25:35 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy
Damian Lawer  | 10/01/19  17:00:45 | Recenzja o sklepie :
Witam. Polecam gorąco sklep Play. Niedawno wziełam telefon na abonament z super ofertą. Telefon godny pollecenia duzy ekran, super szybko chodzi i super złoty kolor. Super obsługa, super telefony i super oferty !!!
Anita Bzd  | 08/01/19  11:26:44 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w jakiej kiedykolwiek byłam:) świetna oferta na abonament, internet, minuty i smsy bez ograniczeń do wszystkich. Dodatkowo w abonamencie super telefon samsung galaxy :) Polecam wszystkim sieć PLAY
Ernest Wosztyl  | 07/01/19  11:00:54 | Recenzja o sklepie :
To bardzo dobra firma. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do korzystania z usług tej firmy i serwisu. Wszystko na plus miła obsługa klienta i co najważniejsze to już kilka lat korzystam z usług. Życzę miłego dnia i powodzenia.
Justyna Jurczak  | 07/01/19  22:54:55 | Recenzja o sklepie :
Witam. Polecam gorąco sklep Play. Niedawno wziełam telefon na abonament z super ofertą. Telefon godny pollecenia duzy ekran, super szybko chodzi i super złoty kolor. Super obsługa, super telefony i super oferty !!!
Sabina Ko.  | 07/01/19  19:47:49 | Recenzja o sklepie :
ok jest super polecam bo korzystam tylko internetu nie mam w pakiecie a tak rewelacja. moja cala rodzina korzysta z abonamentu w play a ja mam na karte i nie zaluje najlepszy dostawca na rynku jakiego znam
Krzysztof zawki  | 03/01/19  00:51:24 | Recenzja o sklepie :
jestem w Play od 3 lat, według mnie to najlepsza sieć, niskie stawki za abonament, najnowsze telefony w przystępnej cenie. zasięg sieci komórkowych oraz roaming. szczerze polecam firmę Play, ..........
Wojtek Wójtowicz  | 30/12/18  01:49:05 | Recenzja o sklepie :
jestem bardzo zadowolony z sieci Play. Super okazje, atrakcyjne oferty I wszystko zgodne. Bardzo zachecam kazdego do sprawdzenia ofert play a sami zobaczycie ze na prawde warto. pozdrawiam Wojtek. pozdrawiam Wojtek!
Barbara Olexx  | 30/12/18  12:32:26 | Recenzja o sklepie :
Sklep Play oceniam bardzo dobrze.. w zaciszu swojego domu mogłam przejrzeć spokojnie wszystkie dostępne oferty i telefony..a jak miałam jakieś wątpliwości czy pytania mogłam skontaktować się z pracownikiem obsługi poprzez chat..i po chwili miałam odpowiedź.. zamówienie zostało szybko zrealizowane..i dostarczone do domu.. wszystko w jak najlepszym porządku.. polecam jak najbardziej!
Anna Korczak  | 27/12/18  20:36:41 | Recenzja o sklepie :
Od dłuższego czasu mam numer w play i jestem bardzo zadowolona idealny zasięg sprzęt zakupiony działa bez zastrzeżeń. Każdemu polecam dla mnie ta sieć jest najlepsza nie zamieniła bym tej usługi na żadną inną. Pozdrawiam serdecznie
Dominika Nowotko  | 28/12/18  03:30:30 | Recenzja o sklepie :
Porządny operator sieci telekomunikacyjnej. Najszybszy Internet mobilny w Polsce. Korzystne i ciekawe oferty w różnych zestawieniach ofert usług mobilnych i internetowych oraz telewizyjnych. Polecam i zachęcam to zapoznania się z ofertami. Niesamowite promocje !!! Play
Magdalena Kuźmińska  | 24/12/18  08:42:17 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć w Polsce. Sklep oferuje na tyle dużo, że każdy znajdzie coś dla siebie. Strona internetowa prosta, wszystko można łatwo znaleźć. Wszystko jest czytelne i jasne, obsługa na poziomie, polecam!
Marek B?a?ejewicz  | 27/12/18  05:57:35 | Recenzja o sklepie :
Chyba najlepsza oferta na dany moment na naszym rynku .Polecam rsz ze cena no i play niedosc ze zawsze dawal co od siebie to jakosc usług stoji na najwyrzszym poziomie elo play
Marcin Rynkiewicz  | 22/12/18  15:29:03 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy sieci play to jeden z najlepszej rozbudowanych sklepów internetowych branży GSM , bardzo bogata oferta telefonów komórkowych ,laptopów,tabletów oraz innych gadżetów technologicznych.poleca
Mateusz Tarka  | 18/12/18  20:38:45 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam obsluge i oferte w salonach play - juz niejednokrotnie potrzebowalam zalatwic cos na cito i zawsze wszystko idealnie. Wielki plus rowniez za dostepny asortyment jesli chodzi o sprzety! Przewyzszacie konkurencje na leb
Martyna Grudzień  | 13/12/18  21:24:08 | Recenzja o sklepie :
Nie dość że sklep Play jest świetny to również sieć Play też jest świetna. Gdy wchodzi się do salonu Play to pracownicy Cię zauważają i od razu Cię witają ciepłym i miłym słowem. ,,Dzień dobry ". Profesjonalna obsługa i pracownicy wszystko dokładnie tłumaczą nawet po kilka razy i są fajne promocje.
Marta Stąpór  | 14/12/18  00:11:10 | Recenzja o sklepie :
Sklepy play są fantastyczne, asortymenty sklepu są bardzo dobrej jakości,korzystam i jestem zadowolona,gdyż obsługa jest bardzo sympatyczna,potrafi doradzić oraz dopasować oferty do potrzeb każdego klienta
Magdalena Skibińska  | 10/12/18  16:43:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z usług i ze sklepu! Można tanio coś kupić albo za darmo. Konsultanci są bardzo mili i zawsze doradzą dobrze. Krótko się czeka na rozmowę. Po prostu jest to idealna strona! :)
Władysława  | 09/12/18  07:01:38 | Recenzja o sklepie :
Sieć telekomunikacyjna Play jest już dobrze znana na naszym rynku telefonii komórkowej i jako dostawca internetu mobilnego i stacjonarnego a to dzięki temu, że ich oferty są dla przyszłych klientów atrakcyjne.
Michał Mikołajczyk  | 09/12/18  14:35:30 | Recenzja o sklepie :
Szybka wysyłka i realizacja zamówienia. Zamówienie przyszło w nie naruszonym stanie kurier szybko załatwił dokumenty jestem zadowolony z produktu zachęcam do zakupu produktów Pozrawiam wszystkich w Play
Marcin Jednac  | 06/12/18  18:41:45 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep ze względu na atrakcyjne usługi, oferty, obsługę na wysokim poziomie która potrafi uczciwie doradzić najlepsza dla danego abonenta ofertę oraz posiadają asortyment w całkiem przystępnych cenach
Monika Lochyńska  | 04/12/18  11:05:13 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Dobra firma, mają suoer oferty. promocje i zniżki. Obsługa jest bardzo miła i bardzo dokładna. Wszystko zawsze jest dokładnie wytłumaczone klientowi tak jak być powinno, dlatego polecam każdemu te firmę kto tylko prosi o opinie :)
Weronika Danielska  | 04/12/18  18:55:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam tą sieć komurkową. Dobre oferty oraz fajne promocje. Mili konsultanci, umieją dobrać odpowiednie oferty. Dużo modeli smartwonów do wyboru. Każdy znajdzie cos dla siebie. Serdecznie polecam.
Dominik Kuchnowski  | 03/12/18  13:36:22 | Recenzja o sklepie :
Jestem klientem Play od kilku lat. Jestem zadowolona z oferty duet jaką mi zaproponowali. Telefony w bardzo przyzwoitych cenach. Jakość połączeń oraz zasięgu Play zawsze na wysokim poziomie. Polecam.
Karolina Mystek  | 03/12/18  18:45:46 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła obsługa, polecę sklep rodzinie, jeszcze nie raz skorzystam z ich usług. Polecam serdecznie
Katarzyna Domagała  | 03/12/18  20:03:04 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroką gamę najnowszych telefonów, wszystko w dobrych ofertach oraz przystępnej cenie . Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Ewa Madej  | 02/12/18  23:16:50 | Recenzja o sklepie :
PLAY to jest super sieć telefoniczna. Ostatnio przeniosłam do tej sieci swój numer telefonu komórkowego. Otrzymałam świetny pakiet nielimitowanych smsów i mmsów oraz 5 GB Internetu. Wszystkim polecam ten sklep.
Piotr Baliczak  | 03/12/18  08:54:31 | Recenzja o sklepie :
od dawna używam sieci bardzo jestem zadowolony bardzo polecam duzo fajnych pakietowa i rożne promocje warto spróbować z ta siecią polecam do wytestowani jestem bardzo zadowolony z internetu i tanich rozmow
Martyna Przekop  | 30/11/18  19:10:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam Play gdyż jestem już z nimi rok czasu i naprawdę nie mam na co narzekać . Oferty super jak i telefony które działają naprawdę bez zarzutu. Każdy kto chce dokonać dobrego wyboru niech wybierze Play .
Jolanta Roszkowicz  | 02/12/18  20:29:29 | Recenzja o sklepie :
najlepsze oferty na kartę . szybkie doładowania. duży wybór w rozsądnej cenie. miła obsługa w salonach oraz przez telefon. super aplikacja pla 24 wszystko w jednym miejscu. polecam zdecydowanie wszystkim.
Paulina 99091203061  | 29/11/18  05:05:53 | Recenzja o sklepie :
Witam z opinii mojej cioci która ma numer i telefon w Playu jest bardzo traktowne rozwiązanie ponieważ wszystko działa jak należy i nie tylko bo zasięgiem nie ma problemu więc tylko zostaje dać wszystkie gwiazdki
Jozef Danda  | 28/11/18  04:41:31 | Recenzja o sklepie :
Witam, Play to jedna z tych sieci, które jak mówi reklama ma zasięg wszystkich sieci. Muszę przyznać, że wlaśnie z tym zasięgiem jest ok, nie ma dużych problemow, dodatkowo ceny są dość atrakcyjne dzięki czemu każdy może skorzystać. Polecam
Sylwia Danel  | 25/11/18  14:35:45 | Recenzja o sklepie :
Play to idealna sieć dla mnie. Dotychczas korzystałam wiele lat z Orange, jednak czytając oferty Play szybko przeniosłam numer, otrzymując wiele korzystnych bonusów dla siebie i rodziny. Polecam serdecznie
 | 22/11/18  19:16:54 | Recenzja o sklepie :
Dobrze skonstruowana strona internetowa. Jasno przedstawione oferty. Zrozumiałe dla każdego. Dużo fajnych ofert i promocji. Ceny też przystępne na każdą kieszeń. Dobry kontakt z doradcami, którzy odpowiedzą na każde pytanie. Poldcam goraco
Katarzyna Kicinska  | 21/11/18  08:36:36 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo dobry, wszystko przejrzyscie napisane, duży wybór telefonów i nie tylko. Na każdym etapie zamówienia z umowa, informowany jest klient poprzez e-mail bądź telefonicznie. Szybka wysylka.
Dariusz Wrobel  | 21/11/18  17:48:51 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu Play.Świetne i niepowtarzalne okazje dla każdego, nawet najbardziej wymagającego klienta. Atrakcyjne oferty abonamentów i telefonów w zestawach do tego często jakieś akcje promocyjne.
 | 19/11/18  22:33:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep ok, wszystko łatwo i przejrzyście napisane, jasne zasady. Łatwo znaleźć to co się szuka. Szybka realizacja zamówień. Poza sklepem już tak kolorowo nie jest, bo zasięg mocno w ostatnim czasie zaczął kuleć, a reklamacje dają poprawę tylko na chwilę.
Anita Maślak  | 18/11/18  16:22:52 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu Play. Otrzymałam pełne zainteresowanie, wyczerpujące informacje i ofertę dostosowaną do moich potrzeb. Poświęcono mi odpowiednią ilość czasu. Wszystko zostało zrealizowane na spokojnie i bez pośpiechu. Polecam.
Beata Mańska  | 19/11/18  07:31:44 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Play. Świetne i niepowtarzalne okazje dla każdego, nawet najbardziej wymagającego klienta. Atrakcyjne oferty abonamentów i telefonów w zestawach do tego często jakieś akcje promocyjne. Polecam!
Ewelina Lizak  | 09/11/18  08:43:35 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie polecam sieć play, byłam już w większości sieciach i zawsze miałam problem z zasięgiem po przejściu do play problem się rozwiązał. w dodatku dostałam świetną ofertę, darmowe rozmowy i SMSy, świetny internet. Nie ma lepszej sieci
Karolina Mańka  | 09/11/18  11:13:06 | Recenzja o sklepie :
Super promocja. Pzenioslam numer do Play i mam abonament za darmo przez 9miesiecy a do tego super smartfon za jedyne 1zloty ;) do tego rozmowy i smsy bez limitu do wszystkich oraz mega pakiet Internetu:)
Sylwester Ślipek  | 10/11/18  07:28:09 | Recenzja o sklepie :
Częsty brak zasięgu spowodował przeniesienie nr do innej sieci i nie mam czego żałować. Ceny urządzeń też nie należą do zachęcających do podpisywania umowy z operatorem sieci Play. już raz zostałem oszukany.
Jacek Tomczak  | 10/11/18  13:27:42 | Recenzja o sklepie :
Jedna z fajniejszych sieci w kraju, serwująca wiele ciekawych ofert oraz promocji. Sieć, która rozwija się w dobrym kierunku z perspektywy klienta, ilość ofert oraz promocji zapewnia każdemu możliwość wybrania czegoś dla siebie. Polecam!!!
Justyna Moździk  | 13/11/18  11:01:37 | Recenzja o sklepie :
Super szybka obsługa co w tych czasach nie jest często spotykane, dużo teraz każdy chce wcisnąć produkt na siłę by tylko zarobić.Ciekawe warunki przygotowane przez Play. Szybkość przyznawania CashBack jest jak najbardziej na plus.
Julianna Duras  | 13/11/18  12:50:16 | Recenzja o sklepie :
Super obsługa, oferta oraz sprzętu i akcesoria. Naprawdę gorąco polecam najlepsza sieć na polskim rynku. Wiem bo ja i cała moja rodzina jesteśmy w Play korzystamy za małe pieniądze z wielu funkcji sieci
Joanna Kotwica  | 13/11/18  20:23:37 | Recenzja o sklepie :
beznadziejna kadra rekrutacyjna bezsensowne etapy przynajmniej na regionie mazowieckim! sama sieć do....kitu braki w zasięgu w salonie wydaje się niedoszkoleni pracownicy "nic nigdy nie wiedza"odsyła to innych 'instancji '
Mateusz  | 14/11/18  08:47:26 | Recenzja o sklepie :
Polecam danego operatora komórkowego, bardzo ciekawe ceny ofert, umów, miły kontakt z pracownikami oraz infolinią. Zawsze otrzymasz odpowiedź na moje dane pytanie, oraz propozycje na daną ofertę. Polecam!
Ewa Woźniacka  | 16/11/18  08:07:37 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Play miła obsługa oferty dla każdego szybka wysyłka towaru super .Każdy może dostać ofertę dopasowaną do swoich możliwości,oraz fajny telefon i inne sprzęty jeżeli jest zainteresowany np laptop. polecam gorąco.
daria SOSZKA  | 09/11/18  15:16:46 | Recenzja o sklepie :
...jestem klientem play już ok 10 lat.....najlepsza sieć,rzetelna obsługa na najwyższym poziomie.Super promocje i rabaty....w rozsądnej cenie i na najwyższym poziomie współpraca...jestem bardzo zadowolona.
Monika Gwardiak  | 05/11/18  22:40:43 | Recenzja o sklepie :
Super siec wiele promocji mega duze rabaty mozna.połączyc internet wiele telefonów i miec jeden niski abonament a do tego.nawet telewizje wspaniałe telefony tabletu barddzo polecam ta siec wszystko mozna załatwic online
Malgorzata Foremniak  | 03/11/18  09:23:11 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Play jest bardzo funkconalny. Jest duzo ciekawych promocyjnych ofert. Ceny produktow na kazda kieszen. Jestem zadowolona z obsługi konsultantow. Szybko tanio bez wychodzenia z domu.Szczerze polecam
Damian Mikuskiewicz  | 04/11/18  04:00:15 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep ze względu na atrakcyjne usługi, oferty, obsługę na wysokim poziomie która potrafi uczciwie doradzić najlepsza dla danego abonenta ofertę oraz posiadają asortyment w całkiem przystępnych cenach
Ewelina Bujek  | 24/10/18  21:25:36 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam super telefony, promocje, duży wybór na pewno każdy znajdzie coś dla siebie ten mały jak i ten duży czlowiek, jestem bardzo zadowolona z wyboru sieci Play i polecam go każdemu na pewno przedłuże :)
Ewa Owsiak  | 23/10/18  20:47:25 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z ich usług od kiedy pojawili się w Polsce.Naprawdę mają super ceny za rozmowy,sms/mms oraz intenet.Obecnie mam wzięte u nich cztery mix-dla mnie dwa,dla konkubina i dla pasierba.Wcześniej używałam zwykłej ich karty.Też byłam zadowolona.Korzystałam często z pakietów na internet oraz bardzo mi się podoba na karte że do Play wszysto za darmo oraz konto bez ważności.Jeszcze do tej pory mam twlefon stary na takowa kartę.Czasem potrzebuje użyć.Naprawdę jestem bardzo zadowolona z sieci play.
Karolina Głuszek  | 22/10/18  11:08:42 | Recenzja o sklepie :
Kupowałam ostatnio telefon smarthon Samsung A6 obsługa pełen profesjonalizm pomocna i konkretna.Polecam zakupy w play z całego serca. Zakupu dokonałam w mieście Inowrocław było bardzo miło. Jestem w sieci play już 10 lat i nigdy nie było problemu z telefonem i obsługą .
 | 22/10/18  13:55:21 | Recenzja o sklepie :
Z Play współpracuje od ok 10 lat nie mam żadnych zastrzeżeń. Korzystamy z pakietu rodzinnego który jest mega ekonomiczny. Personel zawsze pomocny i rzetelny, chętnie pomagają i objaśniaja kazda kwestię. Nie ma problemu z telefonami zawsze były . Nie do końca zrozumiała jest polityką związana z ubezpieczeniami telefonu szybki wyświetlacza itp. ponieważ miałem z tym problem. Jedynie co można było by poprawić trochę zasięg, czasami to zaczyna brakować.
Klaudia Dalecka  | 19/10/18  23:22:50 | Recenzja o sklepie :
jestem w tej sieci i uważam że jest jedną z najlepszych pozdrawiam wszystkich pracowników miłych i pomocnych wyboru
Małgorzata Murzyn  | 20/10/18  21:09:22 | Recenzja o sklepie :
Play posiada najlepszą ofertę dla firm :-). Mają najszybszy i najtańszy internet w swojej ofercie. Również formuły rodzinne są bardzo opłacalne.
Anastazja Šokirana  | 21/10/18  14:26:44 | Recenzja o sklepie :
Play godny polecenia, jestem klientka od paru lat tak jak członkowie mojej rodziny. Oferty zawsze dopasowane dla każdego.Uslugi na wysokim poziomie, obsługa perfekcja zawsze mili, pomocni. Szybko zawsze idzie wszystko sprawnie.
Klaudia Hejnar  | 21/10/18  20:13:10 | Recenzja o sklepie :
Polecam play w 100000% korzystam z niej już dobre parę lat .. są fajne bonusy za doładowania , pakiety internetu i nie tylko .. Nie oszukują przede wszystkim . Polecam naprawdę warto
Agnieszka Śpiewak  | 18/10/18  10:11:40 | Recenzja o sklepie :
Polecam ta sieć, jestem w niej juz długo, a wczesniej była moja rodzina. zakupy jak i telefon wszystko na plus, zasieg tez jest cały czas. obsługa ekstra, jezeli ktoś by miał watpliwosci, to nie warto, polecam.
joanna wanicka  | 18/10/18  09:34:15 | Recenzja o sklepie :
ostatnio zamowilam internent bezprzewodowy wifi bardzo szybko dotarl szybka realizacja zamowienia i doskonala jakosc prodoktow te przedstawione na stronie sa takie same jak te zakpione polecam zamaiawc przez inernet
Janina Borys  | 17/10/18  11:45:01 | Recenzja o sklepie :
Szybka obsługa klienta oraz szybka wysyłka zamówionego telefonu.Dobra oferta proponowanych usług .Dostepne ceny pakietów.Dobre proponowane do tych usług telefony. Polecałabym wszystkim usługi z tej sieci.
Magdalena Krzyżanowska  | 18/10/18  05:15:46 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z sieci PLAY. Tanie połączenia do PLAY I wszystkich innych sieci , tanie wiadomości do wszystkich sieci oraz szybki niezawodny internet LTE z ktorego jestem bardzo zadowolona.
Marcin Wieczorek  | 13/10/18  21:49:59 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z oferty Play od wielu lat. Oferuje mnie i moim najbliższym najlepsze warunki korzystania zarówno z sieci komórkowej jak i internetu, którego dostęp w moim miejscu zamieszkania jest bez zarzutów.
ewa tyminska-bober  | 14/10/18  12:40:56 | Recenzja o sklepie :
Wszystko jest jasne, sklep dobrze działa, można porozmawiać na czacie z konsultantem, bardzo przydatna opcja
Jacek Michalski  | 12/10/18  07:42:01 | Recenzja o sklepie :
Sieć komórkowa Play oferuje teraz super warunki abonamentowe z zakupem telefonu Huawei P smart z abonamentem za zero złotych przez okres pierwszych sześciu miesięcy. Telefon bardzo fajny a oferta też super.Polecam.
Edyta Dymiańczuk  | 12/10/18  00:59:50 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep internetowy Play. Przejrzystość wybranych ofert . szynka decyzja w przyznawania . nieoceniona pomoc techniczna jeśli masz problemy . mila obsługa. szeroki wachlarz dopasowany do tego czego szukasz ułatwienie są tak zwane filtra. od ciągłych promocji na smartfony także fajne promocje na internet czy nawet opcja ma kartę jest bardzo korzystna formuła "odnowa" w której żadne pakiety ani ważność konta nigdZie. nie uciekają.a do tego darmowe rozmowy i SMS w sieci.
Nikola Derda  | 11/10/18  00:00:59 | Recenzja o sklepie :
Mam telefon na abonament duo w play i powiem, że to był mój najlepszy wybór :D obsługa miła, wytłumaczył mi wszystko od a do z. XD place mało a rozmawiam dużo nawet z zagranicy :)
Katarzyna Cioch  | 09/10/18  10:52:30 | Recenzja o sklepie :
Miła i rzetelna obsługa, miałam kilka wątpliwości ale jak zawsze mogłam liczyć na pomoc. Sklep w sposób błyskawiczny zrealizował moje zamówienie, już na drugi dzień mogłam cieszyć się nowym telefonem.
Małgorzata  | 06/10/18  01:00:32 | Recenzja o sklepie :
Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Czytelne oferty dopasowane zarówno do potrzeb jak i na każdą kieszeń. Profesjonalna i miła obsługa. Polecam wszystkim ceniącym profesjonalizm i doświadczenie.
ARTUR MAZURKIEWICZ  | 02/10/18  12:58:50 | Recenzja o sklepie :
pley jedna zy najlepszych sieci w polsce niesamowity dostęp do danych niesamowitą pretkośća duży wybur telefonów i większość mojch znajomych jest wy pley
ezetkacrew@gmail.com Stanioch  | 04/10/18  12:23:01 | Recenzja o sklepie :
Godny uwagi dostawca internetu, moim zdaniem jeden z lepszych na rynku. W cała moja rodzina ma w play i nikt nie narzeka na jakieś niedogodności, że szczerze polecam rodzinom a także parom. Pozdrawiam
Weronika Galus  | 04/10/18  20:37:45 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza sieć jaka może być. z sieci Play korzystam 6 lat i jestem pod dużym wrażeniem. Dużo promocji bonusów darmowego internetu i minut, SMS do play nielimitowanych. Zachęcam każdego do skorzystania. Pozdrawiam Weronika ...
Dawid Federewicz  | 28/09/18  22:25:20 | Recenzja o sklepie :
Decyzja o zmianie operatora sieci komórkowej na PLAY była w 100% dobra decyzja. Najlepsze oferty, najlepszy sprzęt, bez oszukiwania w przeciwieństwie do innych operatorów np.
Józef Kondracki  | 30/09/18  14:08:30 | Recenzja o sklepie :
Play to najszybciej rozwiająca się sieć w Polsce, która oferuje bardzo atrakcyjne abonamenty oraz plany taryfowe z najnowszymi Smartfonami dostępnymi na rynku. Zapoznaj się z ofertą i wybierz abonament ze Smartfonem dla siebie!
Jolanta Demkowska  | 01/10/18  09:27:48 | Recenzja o sklepie :
witam,play to sklep internetowy gdzie można podpisać umowę o korzystanie z sieci na bardzo dobrych warunkach a także dokupić aparat telefoniczny w bardzo dobrej cenie.bardzo polecam tę firme bo z niej korzystałam
Jolanta Rogala  | 30/09/18  01:13:03 | Recenzja o sklepie :
Ogólnie byłam zadowolona kiedyś teraz jakoś mniej pakiety przede wszystkim Internetu mnie nie zadawalaja bo zostały pomniejszone a ja używam to dosyć często. Co u mnie teraz traci przez co zdecydowałam się na inna sieć
Zuzanna Wolniaczyk  | 30/09/18  14:30:52 | Recenzja o sklepie :
Co tu dużo pisać, w końcu znana firma na całym chyba świecie. Najlepsze telefony komórkowe, oraz akcesoria i narzędzia dzięki, którym porozumiewać się można ze wszystkimi i w pracy i w domu. Zadowolony klient to cel każdej firmy.
Małgorzata Bartosińska  | 28/09/18  14:58:00 | Recenzja o sklepie :
najlepsza sieć komórkowa. Nie mam żadnych zastrzeżeń do zasięgu gdzie w innych sieciach komórkowych zdarzało sie do nonstop..... ciekawe abonamenty! telefony ! wszystko na 5 z plusem. wszystkim gorąco polecam
Justyna Żarnecka  | 28/09/18  00:01:51 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia... Bardzo miła fachowa i szybka obsługa.. Dla każdego kto potrzebuje nowego telefonu,porady oraz dodatkowych gadżetów do własnych telefonów oraz laptopów... A więc szybko fachowo i sprawnie
Joanna Kasprowicz  | 26/09/18  06:48:39 | Recenzja o sklepie :
Witam! Moim zdaniem, Play jest to najlepsza sieć komórkowa. Posiadają najlepsze i najbardziej korzystne oferty i za nieduże pieniądze. Myślę, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam serdecznie!!!
Anna Tylicka  | 24/09/18  13:28:21 | Recenzja o sklepie :
Wszystko jest tak jak sie oczekuję, nie należy wybrzydzac i marudzić. Fajne oferty i na abonament i na kartę również. Jeżeli ktos chxe czegos więcej to prosze szukać... Czy mozna czegos wiecej oczekiwać???
Rafał Siepielski  | 24/09/18  11:58:00 | Recenzja o sklepie :
sklep bardzo dobry szybka obsługa też szybka trazakcja mili ludzie duży wybór kategorii telefonów komórkowych i wiele... więcej telefonów komórkowych i akcesoria różne formy płatności i szypka obsługa
Malvina Kubicka  | 21/09/18  11:19:56 | Recenzja o sklepie :
Korzystałam co prawda zanim o ladycashbank ale zawsze byłam zadowolona z zamówień przez internet. Zero stania w kolejce jak to ma miejsce w przypadku salonow stacjonarnych. Większy wybór telefonów i akcesoriów, od razu wiem co jest a często bywało w salonach że oglądam telefony w końcu się decyduje na konkretny model a tu się okazuje że albo nie ma w wybranym przeze mnie kolorze albo nie ma wcale. I oczywiście fajne promocje, obniżki, bonusy
Baniuta  | 21/09/18  21:21:28 | Recenzja o sklepie :
Ogólnie to od czego by tu zacząć, Play jest to dość specyficzna firma. Obsługa jest w porządku, nie narzekam na nią, ale o internecie można narzekać w nieskończoność zasięg słaby, a co za tym idzie internet jest nie stabilny strasznie.
Monika Zygadło  | 18/09/18  15:19:03 | Recenzja o sklepie :
Sieć telefoniczna jak każda inna. Ma w swojej ofercie parę fajnych i interesujących ofert. Telefony te są nawet fajne i jakościowe. Obsługa bardzo miła. Poradzą w każdej sytuacji. Bardzo serdecznie polecam.
Mieczysław Pokuć  | 18/09/18  09:38:44 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego Play korzystam i jestem z tego sklepu bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczone swoje uslugi na wysokim poziomie moja ocena bardzo dobry
Dominika Koba-Piotrowska  | 18/09/18  08:40:50 | Recenzja o sklepie :
Kiepski wybór modeli telefonów, czym byłam mocno zaskoczona. Wiele z prezentowanych telefonów nie jest dostępna. Natomiast sama oferta bardzo ciekawa i korzystna cenowo, to akurat pozytywny aspekt. Szybka obsługa, niewiele formalności.
Patryk Kulig  | 14/09/18  12:19:58 | Recenzja o sklepie :
Towar zawsze zgodny z opisem nigdy nie dostałem nic uszkodzonego. Tutaj nie mogę się doczepić do niczego jeśli chodzi o sprzęt.  Oceniając sklep pod względem jakości usług pragnę podzielić się swoimi przemyśleniami. Ceny nieco wyższe niż u konkurencji jednak płaci się za jakość i to jest ok dla mnie.
Mateusz Guzowski  | 13/09/18  22:30:42 | Recenzja o sklepie :
świetna obsługa, dużo ciekawych ofert spełniających wymagania nawet najbardziej niezdecydowanych klientów. duży wybór ofert, polecam. korzystam od długiego czasu. polecił mi znajomy, z czystym sumieniem polecam również ja
Boguslaw Jabłoński  | 14/09/18  07:19:45 | Recenzja o sklepie :
Play to najlepsza sieć komórkowa w Polsce od kilku lat korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony,tanie lub bezpłatne połączenia i dużo darmowego internetu.Dlatego polecam wszystkim klientom tą sieć.Zachecsm do przeniesienia numerów.
Piotr Jusiński  | 12/09/18  15:34:53 | Recenzja o sklepie :
Działa lepiej w większych miejscowościach ale usługi super. Telefony najnowsze dostępne są tutaj najszybciej więc myślę że warto polecić. Poza tym obsługa też jest ok i nie wmusza klientom najsłabszych modeli.
Przemysław Kamiński  | 10/09/18  23:58:02 | Recenzja o sklepie :
super sieć. super obsługa. każde pytanie w pełni wyjaśnione. najbardziej polecam. zapraszam wszystkich do Play. posiadam w Play i telefon i Internet i jestem bardzo zadowolony. zasięg jest chyba w całej Polsce. nigdy nim było czegoś takiego aby nie było zasięgu.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Allegro
Gino Rossi
visit register click click