OTRZYMAJ 2,50% CashCoins Booking.com MediaExpert

Pioro.co Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Pioro.co

Pióra i długopisy ze zniżką w Pioro.co

Sklep internetowy pioro.co to ekskluzywne pióra wieczne, długopisy oraz zestawy i akcesoria PARKER/ WATERMAN. Na każdym z artykułów możliwy jest indywidualny grawer. Oprócz artykułów piśmienniczych, każdy klient znajdzie produkty okolicznościowe idealne na prezent np. na chrzest.

Pioro.co Opinie

Robert Żelasko  | 23/05/19  12:27:54 | Recenzja o sklepie :
Sklep pioro.com to super miejsce na zakupy.Są tutaj ekskluzywne pióra wieczne,długopisy oraz zestawy i akcesoria PARKER/WATERMAN.Na każdym z artykułów możliwy jest indywidualny grawer.Polecam każdemu ten sklep.
Ryszard Skubała  | 26/02/19  09:05:22 | Recenzja o sklepie :
Pioro.co to bardzo dobry sklep. Świetny kontakt. Sklep sam zainteresował się brakiem informacji o grawerunku na wybranym przeze mnie przedmiocie. Wykonane bardzo solidnie bez jakiegokolwiek błędu, a czas realizacji szybki.
Marta Łozińska  | 19/02/19  17:23:02 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjny sklep internetowy o nazwie Pioro.co. Super oferta, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Jeżeli chcesz kupić coś eleganckiego do pisania to tu znajdziesz wszystko! Łatwe i bezproblemowe zakupy. Szybka wysyłka. Polecam serdecznie!
Jacek Stańkowski  | 24/01/19  10:08:07 | Recenzja o sklepie :
Interesujaca strona sklepu bardzo łatwa w nawigacji i obsłudze , Oferta sklepu szczególnie szeroka i bogata.marki popularne jak i eukskluzywne.Ceny wysokie ale sa tu czeste promocje i wyprzedaże .Dostawa szybka i w cenie do akceptacji.
Bartosz Borkowski  | 20/07/18  16:24:04 | Recenzja o sklepie :
Ekskluzywne pióra wieczne, długopisy oraz zestawy i akcesoria PARKER/ WATERMAN. Na każdym z artykułów możliwy jest indywidualny grawer. Oprócz artykułów piśmienniczych, każdy klient znajdzie produkty okolicznościowe idealne na wyjątkowy prezent okazyjny !
Andrzej Filipiak  | 22/05/18  19:18:14 | Recenzja o sklepie :
Świetny i chyba wyjątkowy sklep z ekstra wiecznymi piórami, na prezent lub po prostu dla siebie. Do opinii dla tego sklepu dołączam także swoją - bardzo pozytywną. Obsługa klienta jest na wysokim poziomie.
Jolanta Filipiak  | 15/05/18  18:41:16 | Recenzja o sklepie :
Takiego sklepu brakowało w internecie, czyli z eleganckimi wiecznymi piórami w opakowaniach. Można zamówić z grawerką na życzenie, na specjalną okazję. Wybór dla kupującego będzie zawsze trafiony :-)
Jacek Łoziński  | 06/05/18  18:40:08 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim zainteresowanym produkty z tego sklepu. Pioro.co oferuje szereg bardzo dobrej jakości przyborów do pisania. Uważam, że każdy może znaleźć w nim coś wyjątkowego dla siebie. Ponadto asortyment jest w przystępnych cenach.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
Jeszcze: dni godzin minut sekund
OTRZYMAJ DO 35,00 CashCoins Nest Bank NjuMobile
visit register click click