Allegro

Orsay Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Orsay

Odzież damska z rabatem w Orsay!

orsay.com to sklep internetowy w którym każda kobieta znajdzie coś dla siebie. To modne i niebanalne kreacje w korzystnej cenie, dzięki którym każda kobieta będzie w stanie wyrazić swój styl

Orsay Opinie

Krystian Nowak  | 17/01/19  14:21:05 | Recenzja o sklepie :
polecam bardzo dobry sklep w 100% mozesz zrobic tutaj dobre zakupy :) wszystko co chcesz dostaniesz tutaj tylko orsay sklep co kupisz to masz no narlmanie fajny sklep daje 5 gwiazdek od siebie dla wasz
 | 18/01/19  13:03:30 | Recenzja o sklepie :
uwielbiam robić u was zakupy :) wszystko sprawnie i bardzo szybko. najlepsze promocje są zawsze u was :) każdy znajdzie coś dla siebie pani w rozmiarze s i xl. polecam gorąco wszystkim zakupy. dla stałych klientów karty zniżkowe
Nikola Trunkwalter  | 17/01/19  10:46:19 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, super przesyłka, super produkty. Bardzo, bardzo polecam. Bezproblemowa przesyłka, produkty dotarły do mnie po 2 dniach, super jakościowo i ja naprawdę bardzo bardzo bardzo bardzo polecam.
Urszula Cymbor  | 18/01/19  13:10:33 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam. jestem bardzo zadowolona. transakcja przebiegla bezproblemowo. na pewno szybko bede robic kolejne zakupy w tym sklepie. latwy i szybki kontakt ze sklepem. brak jakichkolwiek problemow z komunikacja ze sklepem
 | 16/01/19  14:16:36 | Recenzja o sklepie :
ciekawie, firma zmieniła image i target. jako, że mam bardziej dyskotekowy gust, to obecnie mi sie podobają ich ciuchy . jakość - mam jeden sweterek od dwóch lat i nie ma jeszcze ani jednego zmechacenia, 100% bawełna, nie pocę sie w nim, czyli chyba jakość w miarę dobra ceny - nie za wysokie ale też nie tak niskie jak np. w new yorkerze czy terranovie, Iwona Waga
Ewelina Kicior  | 16/01/19  19:37:06 | Recenzja o sklepie :
Zakupy i towar sam w sobie ok, niestety za każdym razem jak próbuje skorzystać z kodów rabatowych dostaje informacje o braku możliwości.... W jakim celu się je daje skoro nigdy nie można ich zrealizować
Paulina Szydłowska  | 17/01/19  07:26:38 | Recenzja o sklepie :
polecam w 100% jakość bardzo dobra duży wybór atrakcyjne promocje kupując jestem bardzo zadowolona z firmy Orsay robię tam zakupy polecam znajomym ten sklep często zabieram na zakupy rodzine i znajomych sklep na 5
Ania Zych  | 15/01/19  20:16:20 | Recenzja o sklepie :
polecam serdecznie jestem zadowolona z zakupów w sklepie Orsay jak dla mnie najlepszy sklep internetowy godny uwagi chętnie robiie w nim zakupy i państwu również polecam i gorąco zachęcam . pozdrawiam
Paulina Sudoł  | 15/01/19  10:27:43 | Recenzja o sklepie :
W końcu znalazłam sklep dla kobiet po 30 - dzieki ubraniom z Orsay juz dluzej nie martwie sie, ze wygladam jak nastolatka lub ze cos mnie postarza! A zakupy poprzez aplikacje i CashBack sa super! Naprawde polecam
Marta Hermanowicz  | 15/01/19  21:40:20 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiada bogatą ofertę. Każda kobieta/dziewczyna znajdzie w nim coś dla siebie. Towar zgodny z opisem, szybka, dogodna dostawa. W sklepie stacjonarnym miła, rzetelna i kompetenta obsługa. Polecam na 100%.
Łukasz Lukaszenko  | 14/01/19  23:15:27 | Recenzja o sklepie :
polecam ten sklep szybka wysyłka dobry kontakt szybka dostawa towaru warto polecam mnie czekaj sam kup i się przekonaj warto warto warto warto warto warto warto warto polecam wszystkim którzy przyczynili się do zakupu polecić . kup
Weronika Lewandowska  | 11/01/19  08:31:29 | Recenzja o sklepie :
Szybka i rzetelna obsługa odpowiadająca sprawnie na maile z wszelkimi pytaniami, wysyłka równie szybka.
Ineza Ciechoń  | 11/01/19  15:36:22 | Recenzja o sklepie :
jesli chodzi o obsuge to bardzo mile i kulturalne i maja fajne ciuchy i nie raz dużo promocji bardzo chetnie przychodze nie raz kupowac tam rozne rzeczy jesli chodzi o jakosc i cene pozdrawiam was serdecznie klient
 | 12/01/19  22:58:28 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam! Dość niskie ceny za bardzo dobrą jakość produktów, dostawa też tania, a obsługa bardzo miła! Polecam również każdemu kto spieszy się z kupnem, dostawa była bardzo szybko. Żadnych pomyłek. Dziękuję za piękne rzeczy które kupiłam w waszym sklepie!
Natalia Filip  | 13/01/19  11:09:09 | Recenzja o sklepie :
super sklep, świetna jakość, no idealny sklep dla mnie ty też musisz do niego wejść i zobaczyć jakie ma super produkty polecam każdemu kto chce zrobić dobre zakupy jedyny taki na naszym rynku polecam polecam polecam
Dana Rybicka  | 11/01/19  10:13:28 | Recenzja o sklepie :
Orsay to sklep gdzie można kupić fajne ubrania oraz dodatki za niewielkie pieniądze .To sklep gdzie naprawdę można fajnie się ubrać ,Można tam znaleźć coś dla siebie lub na prezent , dlatego warto tak zaglądać
Malwina Górska  | 11/01/19  23:57:32 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony sklep. Świetne ubrania, Szybka wysyłka i fantastyczna jakość zakupionych ubrań. Lubie również biżuterię z tego sklepu Bardzo polecam ją będę wracała do sklepu zawsze Jestem zadowolona
Beata Purtak  | 13/01/19  15:25:44 | Recenzja o sklepie :
Daje pięć gwiazdek poniewaz obsługa w sklepie w kaliszu jest bardzo mila ekspedjentki usmiechniete i chetnie doradzaja klijentowi. Sklep zadbany asortyment bardzo dobrze wyeksponowany. Chetnie chodze tam na zakupy
Grażyna Furtak  | 13/01/19  18:10:45 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobrze zorganizowany sklep.Jestem jak najbardziej na tak. Duży wybór , fajne wzory, dostępna cała rozmiarówka. Lubię tam zaglądać i przeważnie zawsze znajdę coś dla siebie. Obsługa też zawsze przemiła.
Elżbieta Moderacka  | 10/01/19  21:28:58 | Recenzja o sklepie :
kupiłam sukienkę bardzo dobra jakosciowo , jestem bardzo zadowolona , duży rabat , polecam wszystkim . mila obsluga . tu znajdziesz naprawdę coś dla siebie . mam nadzieję że będę częściej wpadała na zakupy
Sonia Smuga  | 08/01/19  14:44:32 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep..duży wybór. Ceny w miarę, miła obsługa. Cudowne wzory. Warto wybrać się do tego sklepu na zakupy, fachowa obsługa zawsze pomoże nam w doborze odpowiedniej odzieży jak i dodatków i innych rzeczy.
Natalia Ziola  | 08/01/19  22:24:38 | Recenzja o sklepie :
Polecam z czystym sumieniem . Świetne podejście do klienta w każdym wieku . Duży asortyment nawet dla bardzo wymagających klientów. Ceny i jakość produktów idą ze sobą w parze. Dlatego daje 5 gwiazdek.
Żaneta Zielińska Łuczyk  | 08/01/19  23:19:07 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjna obsługa, szybka wysyłka, fantastyczny, towar zgodny z opisem. Ceny jak dla mnie adekwatne z jakością. często występują rabaty, sezonowe obniżki, można wtedy kupic cos naprawde rewelacyjnego w niskiej cenie. uwielbiam robic tam zakupy.
Agata Znajomska  | 09/01/19  03:43:59 | Recenzja o sklepie :
Super sklep i mega promocje. Bardzo gorąco polecam, wszystko jest jasne i czytelne. Bardzo małe koszty wysyłki i bardzo niskie ceny. Osobiście jestem bardzo zadowolona z usług bo zakupy przez internet w sklepie ORSAY są dużo bardziej oszczędne.
Dariusz Meyer  | 07/01/19  17:22:41 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra jakość towarów i usług szybka realizacja zamówień. Dużo okazji i przecen Miła obsługa klienta Towar warty swojej ceny Polecam zarówno sklep internetowy jak i stacjonarny. Na prawdę jestem zadowolony z tej marki
Monika Skoweręda  | 07/01/19  17:32:28 | Recenzja o sklepie :
świetny sklep polecam ,szybka przesyłka towar bardzo dobrej jakości gorąco polecam Bardzo duży asortyment każdy znajdzie coś dla siebie.Bardzo fajne promocje i dostępne ceny. Dla każdego coś fajnego mój ulubiony sklep.
Katarzyna Pyza  | 07/01/19  22:00:13 | Recenzja o sklepie :
Super sprawa. zamawiam tu bardzo często. bardzo dobre ceny i koszty wysylek. poruszanie się po stronie jest bardzo wygodne. z czystym sumieniem polecam. jestem naprawdę bardzo zadowolona z zakupów tutaj .
 | 04/01/19  18:00:07 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajnie, szybka dostawa, wspaniała obsługa, cashback działa niezawodnie, pracownicy od razu wiedzą co robić, polecam bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo
Przemysław Grabowski  | 04/01/19  19:19:52 | Recenzja o sklepie :
Produkty zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Paczki zawsze porządnie zapakowane. I do tego dołączone prezenty do każdego zamowienia! Polecam z czystym sumieniem! ..
Izabela Konstanciak  | 05/01/19  08:40:22 | Recenzja o sklepie :
Nieco za długo czeka się na dostawę i niestety tylko 14 dni na zwroty w sklepie internetowym. Na zwrot płatności najdłużej oczekiwałam 9 dni roboczych. Z zakupów w tym sklepie jestem zadowolona, odzież kobieca i modna.
Robert Szypulski  | 05/01/19  17:53:53 | Recenzja o sklepie :
Bardzo konkretny i rzetelny sklep. Polecam z całego serduszka. Zakupy to sama przyjemność, jakoś towarów bardzo dobra i bardzo szybka wysyłka a co za tym idzie człowiek jest zadowolony i otrzymuje bardzo szybko to co zamówił. Szybciej nawet niż podjechanie do sklepu i kupienie w sklepie stacjonarnym
 | 06/01/19  18:08:10 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam wszystkim sklep orsay, super ubrania wysoko jakościowe. Sklep dostępny stacjonarne w wielu galeriach handlowych oraz internetowo z szybkim czasem dostarczenia. Eleganckie ubrania jak i bielizna każda kobieta znajdzie coś dla siebie.
Weronika Miksza  | 06/01/19  10:57:25 | Recenzja o sklepie :
Jestem stała klientka tego sklepu. Decyduje wygoda, wysoka jakość obsługi i produktów, przystępny asortyment i kolorystyka ubrań. Zamówienia są realizowane często, a promocje - opłacalne. Czego można więcej chcieć od sklepu?
Edyta Wira - Łydka  | 06/01/19  15:29:25 | Recenzja o sklepie :
Błyskawiczna wysyłka, miła obsługa. Jestem zadowolona z zakupu sukienki drogą internetową z dostawą do wybranego przeze mnie sklepu Orsay. Realizacja zamówienia,dostawa wszystko na wysokim poziomie. Sklep godny polecenia.
 | 06/01/19  17:53:57 | Recenzja o sklepie :
super sklep najlepsze ciuchy bardzo często i bardzo dobre promocje ciuchów dla dzieci i kobiet każdy może znalesc coś dla siebie jest bardzo duży wybór ciuchów do pracy w biurze bardzo eleganckie sukienki i bluzki i spódnice
Joanna Paj?k  | 03/01/19  17:18:55 | Recenzja o sklepie :
Super sklep z ubraniami i dodatkami. Miła i szybka obsługa. Asortyment produktów ładnie skomponowany w sklepie, jasno i przejrzyście. Duży sklep w którym można znaleźć coś dla siebie. U mnie w Bielsku Białej sklep Orsay znajduje się w Galerii Handlowej Sfera blisko miejsca mojego zamieszkania, dlatego często do niego zaglądam i szukam ciekawych promocji. Najczęściej kupuję tam bluzki i spodnie. Podoba mi się też różowy kolor logo sklepu, uważam że jest taki kobiecy.
Danuta Szuba  | 03/01/19  12:30:35 | Recenzja o sklepie :
super sklep w którym zawsze znajdujęcoś dla siebie w przystepnych cenach, nowych ciekawych trendach, mozliwość zammówienia przez internet i odbór w określonym sklepie bez dodatkowych koszów. Często go odwiedzam i zawsze coś kupię.
Daniela Przywara  | 03/01/19  20:33:36 | Recenzja o sklepie :
Jak najbardziej polecam, wszystko szybko sprawnie. Do tego mają świetne promocje i np. Kalendarz adwentowy, w którym można wygrać wspaniałe nagrody. Przesyłka błyskawiczna, nawet w okresie przedświątecznym. Na pewno tu wrócę. Polecam wszystkim zakupy na stronie Orsay
Justyna Sadłowska  | 03/01/19  00:33:07 | Recenzja o sklepie :
Firma godna polecenia, korzystam od wielu lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Wspaniałe produkty, ogromny wybór i przystępne ceny oraz wiele ciekawych rabatów. Jestem zadowolona w stu procentach z tej firmy
Kinga G  | 03/01/19  08:09:29 | Recenzja o sklepie :
W sklepie Orsay każdy znajdzie coś dla siebie niezależnie od wieku, a także na każdą okazję. Poza tym dzięki zapisaniu się do Klubu Orsay można korzystać z wielu akcji promocyjnych oraz zbierać bony rabatowe. Bardzo polecam odzież ze względu na bardzo dobrą jakość.
Małgorzata ŁUKASZEWSKA  | 02/01/19  08:50:52 | Recenzja o sklepie :
Orsay oferuje duży wybór ubrań damskich i akcesoriów m.in. torebki, biżuteria, spinki itp. Oferują sporo promocji m.in. sezonowe, w ramach programu lojalnościowego. Szybka dostawa. Gorąco polecam zakupy.
Patrycja Duch  | 02/01/19  11:13:28 | Recenzja o sklepie :
Super sklep ! Bardzo duży wybór odzieży a także bardzo dobra obsługa klienta . Ceny godne produktu . Zamawiam tutaj ciuchy od zawsze i nigdy się nie zawiodłam ! Czas przesyłki szybki. Bardzo polecam !
Agnieszka Piotrko  | 31/12/18  08:17:50 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Orsay na świąteczne prezenty uważam za udane. Za niewielką cenę udało mi się uplować fajne ciuszki w dobrej jakości, tak, że każdy był zadowolony. Sama transakcjia trochę długa ale warto. Polecam
Monika Kulig  | 02/01/19  01:16:38 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna uprzejma obsługa i duży wybór artykułów .Sklep przyjazny klientowi przejżystość oferty wspaniałe promocje. Ubrania z bardzo dobrego gatunku materiałów. Każdy znajdzie coś dla siebie.Czekam z niecierpliwością na kolekcje wiosenna. Polecam
Karolina Kajoch  | 31/12/18  10:12:46 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony sklep! Zawsze znajdę świetne ubrania w dobrych cenach!! Bardzo łatwo można skomponować świetna stylizacje na różne imprezy jak i na co dzień. Super obsługa i mega mega polecam. Nie ma lepszego!!
Jacek Kotliński  | 28/12/18  15:20:11 | Recenzja o sklepie :
Trochę się obawiałem kosztów, ale z czystym sumieniem polecam zaciągnięcie pożyczki. Bez żadnych haków – wszystkie warunki umowy zostały mi udostępnione przed jej zawarciem. Pieniądze otrzymałem błyskawicznie. Polecam !"
Sławo Kot  | 30/12/18  13:06:51 | Recenzja o sklepie :
Dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka, atrakcyjne ceny i promocje. Do tego strona www bardzo czytelna i łatwa w obsłudze. Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na wyjście na zakupy. Super!
Maria Cwietkow  | 30/12/18  08:15:59 | Recenzja o sklepie :
Orsaj to mój ulubiony sklep,z resztą każda kobieta tak powie bo możemy tu znaleźć najnowsze trendy modowe dobrej jakości i w dobrych cenach,zniżki,rabaty,wyprzedaże,miła obsługa,szybkie cashions,darmowa wysyłka,super,polecam.
Natalia Lekowska  | 27/12/18  14:49:25 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Orsay, bardzo duży wybór produktów w dobrej jakości i w atrakcyjnych cenach. Możliwość skorzystania z ciekawych promocji i rabatów. Szybkie i pewne dostawy z małymi kosztami wysyłki. Polecam
Magdalena Gizińska  | 27/12/18  12:47:58 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam,robić zakupy w waszym sklepie. Wasza marka spełnia moje wszystkie wymogi . :) Jestem zachwycona jakością produktów a także obsuga która ,jest niepowtarzalna :)
Anna Kowalczyk  | 24/12/18  20:46:36 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam sklep ORSAY . Miła, szybka, kompetentna obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Towar w dobrym gatunku, duża skala rozmiarów pozwala wybrać odpowiednią odzież. Przystępne ceny, duży wybór. Polecam wszystkim ten sklep.
Ola Paton  | 25/12/18  07:03:11 | Recenzja o sklepie :
jakość super.... dostawa szybka.... kontakt z sklepem jak najbardziej na tak .... miałam problem wysłałam zgłoszenie i szybka natychmiastowa odpowiedź brawo .... jestem bardzo zadowolona z zakupow....
Ewelina Ciuruś  | 25/12/18  09:09:43 | Recenzja o sklepie :
Zrobiłam ostatnio zakupy w sklepie internetowym Orsay.pl Szalony wybór odzieży i dodatków. Na dodatek trafiłam na mega obniżki cenowe. Skorzystałem z tej okazji i kupiłam trzy produkty a zapłaciłam jak za dwa. Wysyłka na drugi dzień. Zachęcam do zakupów
Klaudia Romanowska  | 25/12/18  19:49:59 | Recenzja o sklepie :
Super. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów. Jeden z ulubionych sklepów jak stacjonarnych jak i online. Szybka przesyłka i obsługa pomocna przy doborze produktu. Z czystym sumieniem poleciła bym znajomym i rodzinie.
 | 26/12/18  06:58:14 | Recenzja o sklepie :
Szeroki wybór produktów. Atrakcyjne promocje i przystępne ceny. Nie ma problemów z wysyłką. Zdecydowanie bardziej korzystne oferty produktów niz w konkurencyjnych placówkach. Opóźnienie w dostawie. Zadzwoniłam do sklepu, tego dnia, którego towar już powinien być u mnie i okazało się, że towar jeszcze nie został wysłany. Pani obsługująca była arogancka, wpierała mi, że mają na dostarczenie towaru więcej dni, a tymczasem na stronie internetowej było napisane coś innego. Zostałam poinformowana prze
Katarzyna Piela  | 26/12/18  17:48:19 | Recenzja o sklepie :
Jak najbardziej polecam sklep, bardzo szybko dostałam przesyłkę, profesjonalne podejście jak zawsze.Szybko tanio i solidnie.kompletny brak negatywów.Duzy wybór produktów w przystępnej cenie.polecam bardzo
Czeslaw Haranczyk  | 27/12/18  06:19:00 | Recenzja o sklepie :
Orsay to ulubiony sklep mojej żony i córki. Panie kupuja tutaj wszystko a ja mam dostęp do całej garderoby w jednym miejscu. Super sklep, fajne ceny, sporo promocji i zadowolenie. Ja polecam bo naprawdę ciekawie to wygląda. szybkie wysyłki, polecam
Małgorzata Grabowska  | 27/12/18  07:46:18 | Recenzja o sklepie :
Świetna jakość, dobra cena, szybka wysyłka. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Robię tam zakupy regularnie, od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona i usatysfakcjonowana. CashBack przyznawany szybko i sprawnie.
Karolina Królikowska  | 21/12/18  21:52:49 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajne rzeczy, dopasowane do kobiecych sylwetek, w końcu żakiety czy sukienki mam dopasowane w talii, do tego są bardzo dobre jakościowo. Można zamawiać on-line i odbierać w sklepach stacjonarnych. Jedyny minus to czas przesyłki, najczęściej 5 dni roboczych. Zwrot darmowy w sklepie
Ewelina Mikołajczak  | 23/12/18  12:07:40 | Recenzja o sklepie :
duży wybór rzeczy, tania przesyłka lub darmowa wiele metod zapłaty, łatwość zwrotów w przypadku niezadowolenia z otrzymanego zamówienia,, szybkość i dostarczenia zamówienia wyśmienita polecam ją najbardziej
mariola Pomietło  | 26/12/18  17:18:39 | Recenzja o sklepie :
Fajne ubrania, bardzo duży wybór,zawsze modne i na czasie. często można spotkać fajne promocje, wtedy można kupić w super cenie ubranie.rozmiarówka standardowa, polecam wszystkim kobietom sklepu orsay.Wszystkim polecam.
Iza Szynklarz  | 21/12/18  14:59:40 | Recenzja o sklepie :
super sklep. znakomita obsługa. idealne ceny i produkty. polecam naprawdę każdemu szczególnie teraz w okresie świątecznym. każdy znajdzie coś dla siebie lub produkt idealny na prezent dla bliskich osób.
Marlena olkiewicz  | 22/12/18  21:37:02 | Recenzja o sklepie :
witam jestem bardzo zadowolona ze sklepu Orsay. zawsze znajdę coś dla modnego dla siebie i w przystępnej cenie.zawsz polecam go swoim znajomym .jescze nigdy nie zawiodłam się na ciuchach z tej sieciowki. polecam
Kinga Kuźniar  | 19/12/18  07:58:48 | Recenzja o sklepie :
Świetne ciuchy w Orsay'u. Bardzo dobra jakość ale ceny w głównej mierze nie pozwalają na ich zakup przez mniej zarabiających. Poza tym miła i przyjazna obsługa, która doradzi a nie narzuca się klientowi.
Dawid Biedrzycki  | 18/12/18  01:03:14 | Recenzja o sklepie :
Śmigam po internecie i spotykam różne produkty i ceny ale w tym sklepie to są najlepsze oferty jakie do tej pory widziałem, praktycznie znajdę zawsze to czego szukam i do tego tam wysokiej klasy za tak małą cene, polecam gorąco
Adrianna Górecka  | 14/12/18  08:46:03 | Recenzja o sklepie :
Uważam że jest super sklep online chociaż miałam pod nosem Orsay a dla czego super bo są wyraźne zdjęcie na blondynkach jak i brunetkach promocję dostępność rozmiarów i normalna rozmiarówka a nie zaniżona dobra jakoś i jest moim guście
Krysia Włodarek  | 14/12/18  19:57:18 | Recenzja o sklepie :
fajny sklep z różnorodnym aasortymentem. częste i intetresujące promocje. warto zaglądać na strone internetową oferująca dużo nowości oraz atrakcyjne oferty pomocyjne. dla kadego cos interesujcego. polecam
Sylwia Błaszczak  | 15/12/18  23:32:04 | Recenzja o sklepie :
Orsay to jeden z moich ulubiony sklepów. Zawsze znajdziemy tam duży wybór eleganckich stylizacji jak i na codzień klasycznych ubrań. Wiele okazji i promocji. Polecam wszystki ten sklep, przesyłki na czas
Małgorzata Baranek  | 16/12/18  18:16:34 | Recenzja o sklepie :
ostatnio kupilam swetr w Orsayu . super , szukalam takiego od poł roku. Mój wymarzony, bardzo miła obsługa....godna polecenia. Sklep znajduje sie w sosnowcu a Auchanie. Polecam w 100%. na pewno będę często tam zaglądać.
Adrian Zielinski  | 14/12/18  06:54:26 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dużo promocji, genialne produkty w niskich cenach. Bardzo gorąco polecam Orsay, za każdym razem gdy kupuje u nich jestem w stu procentach zadowolony z zakupu. Produkty solidne a nie jakieś chińskie badziewia. Spełnia moje i nie tylko oczekiwania
Joanna Smerek  | 13/12/18  04:26:15 | Recenzja o sklepie :
Wszystko ok. Szybka wysyłka, profesjonalba i miła obsługa. Dobry i szybki kontakt. Przesyłka zapakowana solidnie i bezpiecznie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno jeszcze zrobię tu zakupy niebawem.
Jan Kowalski  | 08/12/18  13:55:14 | Recenzja o sklepie :
Orsay to sklep w którym można znaleźć stylowe damskie ubranie na każdą okazję. W sklepie tym jest szeroki wybór modnych produktów dla pań , tania dostawa i zawsze niskie ceny. Polecam wszystkim ten sklep.
Piotr Jan Żmurko  | 08/12/18  18:10:41 | Recenzja o sklepie :
Żeby być modnie ubraną i to niewielkim kosztem, bez specjalnego tracenia czasu i pieniędzy wystarczy poświęcić parę minut zasiadając przy internecie a znajdziesz to co oferuje sklep internetowy Orsay. Warto się o tym przekonać.
Sonia Gumulinska  | 08/12/18  20:23:14 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep i niepowtarzalny, extra kompetentna obsluga , towar bardzo dobrej jakosci! ubrania sa cudowne i nie powtarzalne !! Kazdy znajdzie coś dla siebie! Przesylki swietnie zapakowane. Polecam w 100%
Arkadiusz Korczyński  | 08/12/18  20:47:23 | Recenzja o sklepie :
Miła obsługa przystępne ceny, jakość materiałów różna polecam bawełniane ubrania t-shirty, bluzy itp.
Justyna Danielska  | 09/12/18  13:33:03 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Katarzyna Sidor  | 09/12/18  18:14:15 | Recenzja o sklepie :
duży wybór towarów przystępne ceny , szybka wysyłka.sprawna obsługa,szybko przyznawalne punkty CashBeck. godny polecenia każdy znajdzie coś dla siebie. wejdź i przekonaj się sam a napewno będziesz zadowolona.
Dominika Sergienko  | 07/12/18  23:14:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep fajny, strona internetowa również, duzo ciekawych rzeczy na prezent świąteczny. Cena zbyt wysoka do niektórych rzeczy
Irena Bonda  | 06/12/18  14:15:24 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep. Duży asortyment odzieży, dobra jakość, ciekawe wzornictwo. Naprawdę warto go odwiedzić, bo każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, Możne zbierać punkty rabatowe, które zamieniają się w rabatowe złotówki. Bardzo pomocne i kompetentna obsługa.
 | 06/12/18  17:58:21 | Recenzja o sklepie :
Świetne kolekcje ubrań. Doskonale wpisują się w mój gust. Poza tym miła i pomocna obsługa. Ceny zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Przesyłka dobrze zabezpieczona przed zniszczeniem, szybko do mnie dotarła.
Matix Teron  | 06/12/18  19:18:04 | Recenzja o sklepie :
Fajna obsługa i szybka realizacja polecam, jak chcecie kupujcie i w internecie a także w sklepach stacjonarnych, dużo bardzo interesujących promocji
Dorota Smoleńska  | 06/12/18  19:18:14 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, różnorodna oferta, różne wzory i kolory odzieży dla kobiet i dziewczyn. Ubranie na każdą okazje - do pracy, na co dzień i inne okazje. Klasyczny styl, stonowane kolory, akcesoria i dodatki na zimę i jesień.
Justyna Bednarczyk  | 04/12/18  08:46:58 | Recenzja o sklepie :
polecam serdecznie. Obsługa bardzo miła, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym odpowiedzi są szybkie i konkretne. Wysaje mi się że produkty są w przystępnej cenie. Koszty wysyłki są na dobrym poziomie. Paczki docierają szybko i w stanie idealnym
Anna Serafin-osowiecka  | 04/12/18  21:42:04 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam ubrania z tego sklepu. Znajduję tu ubrania na każdą okazję - oficjalną, jak i na spotkanie z przyjaciółmi. Szczególnie polecam sukienki wieczorowe i marynarki. Ubrania mają klasę, są szykowne i dobrze uszyte. Gorąco polecam
Sylwia  | 04/12/18  23:57:50 | Recenzja o sklepie :
Kiedyś sklep był bardziej przystępny, teraz odnoszę wrażenie że jest dla kobiet poważnych, eleganckich. Dobrej jakości ubrania w solidnym wykonaniu, ale o prostych fasonach. Cenowo nie najgorzej, da się złapać jakąś promocję :)
Dominika Kutela  | 03/12/18  22:07:19 | Recenzja o sklepie :
Polecam, szybka i sprawna obsługa, szybka dostawa towar zgodny z opisem, bardzo dobre jakościowo materiały, dopasowane fasony, po praniu nie zmieniają kolor, i formy, ładne kolory i wzory, duży wybór bluzek, sukienek i spodni
Martyna Ciesielska  | 03/12/18  22:35:07 | Recenzja o sklepie :
najlepszy sklep z jakiegokolwiek cos zamialam do tej pory....zamowienie bylo dostarczone ekspresowo...cena jak najbardziej przystepna....jesli chodzi o przesylke super niska cena...szybki kontakt z obsluga
Piotr Baczmaga  | 30/11/18  17:42:02 | Recenzja o sklepie :
Orsay to sklep z klasą oraz modnymi rzeczami. Można znaleźć tam również ciekawe dodatki. Barwne kolekcje oraz dużo klasycznych rzeczy - dostawa szybka, obsługa miła i zapewnia świetny kontakt z klientem.
Beata Mańska  | 01/12/18  07:22:38 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Orsay to czysta przyjemność! Piękne i bardzo dobre gatunkowo ubrania w atrakcyjnych cenach. Zawsze na czasie i modnie. Poza tym można tam dobrać różnego rodzaju dodatki! Polecam sklep Orsay!!
Daniel Pokorski  | 02/12/18  14:26:05 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy. Pełny profesjonalizm, tylko tak dalej. Przede wszystkim rozmawiałem wreszcie z kimś kto ma pojęcie o tym co robi. Przemiła obsługa tylko tak dalej. Jestem mile zaskoczony. Pozdrawiam
Marcin Lewandowski  | 02/12/18  16:03:08 | Recenzja o sklepie :
Zakup 6.04.18 dostawa 14.04.18 skorzystałem z punktów klubowych, kupiłem taniej, mogłem odebrać w sklepie nie płacąc za dostawę. Towar zgodny z opisem. Miła obsługa, serwis jasny i czytelny, bogata oferta. Bezproblemowy zwrot. Polecam
Gosia Rajkowska  | 01/12/18  00:45:13 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam ten sklep i bardzo często robięw nim zakupy, personel bardzo przyjaźnie nastawiony do klienta, super oferty! Dużo bardzo ciekawych promocji, ciuchy bardzo dobrej jakości. Ta firma zasługuje na jak najlepszą opinie :)))
Maria Sernik  | 02/12/18  12:07:39 | Recenzja o sklepie :
Super się kupuje w sklepie Orsay. Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem na stronie internetowej. Rozmiarowo ubrania idealnie pasują. Sklep godny polecenia. Od teraz zawsze będę ubierała się w Orsay.
Klaudia Rogowska  | 28/11/18  14:29:10 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Mila i bardzo pomocna obsluga, dobre ceny oraz czeste promocje. Wysylka nie droga. Wszystko super zapakowane. W 1000 % polecam!!!! W razie zwrotow nie ma zadnych problemow. Nic tylko kupowac ;)
Karolina Kurjata  | 28/11/18  13:47:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry, solidny i uczciwy sklep. Produkty sa idealnie dopasowane do potrzeb klienta. Kazdy znajdzie cos dla siebie.
Paulina Górecka  | 26/11/18  18:24:27 | Recenzja o sklepie :
Sklep który oferuje bardzo wiele modeli i różne rozmiary dla każdego czyli dla kobiety, mężczyzny,dziecka. wiele promocji i ciekawych rabatów. jakość na najwyższym poziomie, materiały super. dostawa szybka
Sylwia Chylak  | 26/11/18  20:38:19 | Recenzja o sklepie :
polecam sklep internetowy Orsay. duży wybór ubrań w różnych rozmiarach dodatków. szybka realizacja zamówienia często można zrobić zakupy z kodami rabatowymi za naprawdę nie duże pieniądze. strona jest czytelna i przejrzysta.
Jolanta Staszewska  | 26/11/18  22:26:15 | Recenzja o sklepie :
Suuuper sklep, godny ogromnego polecenia, ciuszki na co dzień, do biura jak również na imprezkę, a na dodatek bardzo atrakcyjne ceny, a jak uda się trafić na promocje to już w ogóle SZAŁ. Naprawdę szczerze polecam jak go odwiedzisz na pewno nie będziesz żałowała POLECAM
ola ziemińska  | 23/11/18  19:53:02 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep Orsay. Mają duży wybór odzieży damskiej. Każda kobieta młoda i ta dojrzała może coś znaleźć dla siebie na każda okazję. Ubrania wizytowe, sportowe uszyte są z dobrych materiałów i dobrze wykonane.
Karolina Dybcio  | 25/11/18  09:59:03 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo ten sklep, obsługa bardzo miła, zawsze ładnie dobrane kolory. W tym sklepie zawsze można wybrać coś ładnego w rozsądnej cenie. Osobiście bardzo lubię ten sklep. Zawsze można znaleźć coś dla siebie
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Allegro
Santander
visit register click click