Lendon.pl

MediaExpert Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu MediaExpert

Sprzęt komputerowy, fotograficzny, RTV i AGD z rabatem w MediaExpert.pl!

MediaExpert.pl jest jednym z największych elektromarketów w Polsce. Specjalizuje się w dostarczaniu sprzętu RTV, AGD, komputerowego, foto, multimediów, smartfonów, rowerów, skuterów, quadów, elektronarzędzi, sprzętu relaksacyjnego i sprzętu do pielęgnacji ogrodów.

MediaExpert Opinie

Mariola Nie  | 23/05/19  15:42:30 | Recenzja o sklepie :
plecam sklep media ekspert solidne i wytrzymałe produkty w ofercie sklepu długo terminową gwarancja i serwis sprzętu AGD oraz komputery i akcesoria komputerowe dla całej rodziny nie zależy od wieku i plci
Dawid Wilk  | 23/05/19  20:28:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybor i wiele produktów, bardzo dobra strona internetowa. Jest wiele produktów, smartfonów jak i wiele innych, można polecić znajomym, napewno nie będzie to czas stracony dla nich jak i głupie komentarze.
Danuta Michalska  | 21/05/19  15:26:42 | Recenzja o sklepie :
Bardzo często odwiedzam sklep internetowy bowiem znajduje się tam wiele promocji i ofert na zakup dobrego sprzętu AGD i RTV. Ostatnio znalazłam super lodówkę w przystępnej cenie a expres do kawy był prawie gratis.
Katarzyna Sidor  | 22/05/19  15:27:34 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep MediaExpert. Realizacja zamówienia szybko nawet tego co nie mają na sklepie tylko na stronie internetowej. Zamówienie nie oznacza zakupu towaru po obejrzeniu można zrezygnować z zakupu. Fajna obsługa.
Kinga Sawicka  | 22/05/19  20:00:23 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobrze, że jest taki sklep z dużą ilością sprzętów które cechuje jakość. No i można tu kupić smartfony nieco taniej, niż w innych popularnych sklepach z elektroniką. Świetna obsługa, produkty oraz miła atmosfera!
 | 17/05/19  15:20:49 | Recenzja o sklepie :
warto - polecam. Szybka obsługa. Profesjonalne doradztwo. Ceny bardzo przystepne. mozliwosc dowozu do domu. Często chodzę na zakupy jestem Adowoloby. Duzo specyfiki i różnorodnego sprzętu. polllecam
Daria Noworzyn  | 17/05/19  17:56:55 | Recenzja o sklepie :
Sklep oceniam na 5. Duża oferta, niektóre modele objęte promocja. Miła obsługa i bardzo szybka wysyłka towaru. Napewno z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Sam nie raz jeszcze dokonam zakupu w tym sklepie.
 | 19/05/19  09:18:12 | Recenzja o sklepie :
Jest to świetny sklep z dużą ilością sprzętów rtv, agd i dobrą jakością produktów. Kupiłam tam telefon Huawei mate 10 Lite i jestem bardzo z niego zadowolona. Polecam! Świetna obsługa, sprzęty i miła atmosfera!
Julia Maciełkowska  | 19/05/19  15:47:49 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona ze sprzętu zakupionego Media Expert. W sklepie jest dobra obsługa i w przypadku wad sprzętu szybka reklamacja. Polecam!
Sylwia Lulczyk  | 15/05/19  20:40:00 | Recenzja o sklepie :
konkurencyjne ceny w porównaniu do innych sklepów , duży asortyment, odpowiedni sklep na większe i mniejsze zakupy. szybka realizacja, super kontakt w razie jakichkolwiek wątpliwości. polecam wszystkim zakupy w media ekspert.
Bodey Michalski  | 16/05/19  07:18:34 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia ma duży wybór sprzętu komputerowego oraz AGD. Super ze można zamówić sobie towar internetowo i odebrać w sklepie stacjonarnym. Media Expert ma stale promocje i można kupić towar w dobrej cenie.
Magdalena Godzieba  | 15/05/19  19:34:38 | Recenzja o sklepie :
super sklep świetne promocje dużo fajnych sprzętów duży wybór telefonow świetna obsluga szybka wysyłka do domu możliwość płatności przy odbiorze nigdy jeszcze nie miałam żadnych problemów z tym sklepem
Volodymyr Kulshenko  | 14/05/19  16:53:07 | Recenzja o sklepie :
W trakcie remontu mieszkania kupilem duzo artykułów rtv i agd. Przeszło już 3 lata, a wszystko nadal dziala bez jakichkolwiek zarzutów. Jestem bardzo zadowolony ceną i jakością w tym sklepie internetowym. Polecam.
Daniel Zerbok  | 13/05/19  10:07:27 | Recenzja o sklepie :
sklep dosyć przeciętny towary jak to markerówki gorszej jakości niż by można było się spodziewać ale cóż życie nie wybiera szczerze wolę zakupić towar który naprawdę mnie W dowolnie nie towar który nie dość że zakupie to wciskają mi ubezpieczenie ja siłę
Aneta Bogdan  | 11/05/19  08:29:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep, dostępność produktów przeważnie od reki lub czekasz maksymalnie jeden dzien.Z czystym sumieniem mogę polecić. Wszystko na najwyższym poziomie.Zwroty także przyjmowane bez żadnych problemów.
Wiktoria Klimko  | 11/05/19  20:13:15 | Recenzja o sklepie :
nie jestem przekonana do tego sklepu ani w wersji stacjonarnej ani w wersji internetowej. obsluga jest dobra, mila i bardzo przyjemna. asortyment nie jest do konca zadowalajacy, sklep ma jednak wielu wiernych klientow.
Dariusz Florczyk  | 11/05/19  04:09:44 | Recenzja o sklepie :
Polecam!! Jestem bardzo zadowolony z usług oferowanych przez tą witryne. Jest przejrzysta i czytelna.
damian potocki  | 11/05/19  13:25:02 | Recenzja o sklepie :
jak dla mnie bardzo dobry sklep szybka dostawa i dobra jakosc produktow a co najwazniejsze gwarancje mozna przedluzyc do pieciu lat. i jak cos sie zepsuje to nie wymyslaja ze to z mojej winy tylko poprostu naprawiaja
Romek Bednarz  | 11/05/19  16:14:42 | Recenzja o sklepie :
Bardzo mili pracownicy, dużo towaru na półce więc dla każdego coś się znajdzie ceny są bardzo przyjazne dla ludzi nie budzą strachu sklep ma naprawdę dobra renomę gdyż widać ilu tam ludzi przychodzi po gadżety
Ola Trzcińska  | 12/05/19  14:03:22 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep media expert. Kupiłam w owym sklepie mnóstwo urządzeń elektronicznych. Bardzo miła obsługa. Cena w standardzie, dla mnie idealne. Sam sklep utrzymywaly schludnie. Na pewno będę jeszcze kupować w tym sklepie.
Paulina Nowicka  | 13/05/19  07:38:19 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep, często zamawiamy z chłopakiem różne sprzęty :) wszystko przychodzi na czas lub można sobie odebrać w sklepie. Przydałby się jeszcze promocje dla stałych klientów czy coś. Pozdrawiam ;)
Marta Siewniak  | 09/05/19  10:07:44 | Recenzja o sklepie :
Bardzo zachęcam do odwiedzenia sklepu Media Expert. Robiąc zakupy w tym sklepie każdy wychodzi zadowolony i szczęśliwy. Częste promocje i atrakcyjne ceny to jest to, czego kliencie się spodziewać tutaj mogą.
Duchnowska Duchnowska  | 10/05/19  06:40:03 | Recenzja o sklepie :
Witam Polecam Ten sklep do zakupu sprzętu AGD , chcę kupić piekarnik pod zabudowę , obejrzałam kilka stron, moim zdaniem maja bardzo bogaty wybór i korzystne ceny zakupu , najważniejsze że można zamówić z wniesieniem do domu .
Paweł Stach  | 08/05/19  22:54:54 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep z Rtv, nic dodać nic ująć. Moka chora córka wreszcie zamiast badan i leczenia moze spokojnie grac na nowym psp. Moze przegrywa walke z rakiem, ale jakiego czadu daje w tekkena, pozdrawiam i polecam.
Katarzyna Oberszkalska  | 07/05/19  20:10:31 | Recenzja o sklepie :
Oceniam bardzo wysoko miła i kompetentna obsługa. Wysoka kultóra osobista. Bardzo duży wybór asortymentu miłe podejście do klienta . Towar bardzo ciekawie wyeksponowany . Godziny otwarcia sklepu są dopasowane do klienta.
Lidia Słonimska  | 06/05/19  15:13:27 | Recenzja o sklepie :
Miła, rzetelna i pomocna osługa, atrakcyjne i przystępne ceny. Sprzęt w tej sieci sklepów jest dobrej jakości, w razie problemów zawsze służą pomocą i radą. Zdecydowanie polecam, tym bardziej, że mają w ofercie sprzedaż wysyłkową, w bardzo krótkim czasie realizują zamówienia.
Andrzej Dziamski  | 06/05/19  11:41:42 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Polecam szybką realizacja zamówień ekspresowa wysyłka. Bardzo duży wybór towarów. Wiele promocji. Rower zakupiony spisuje się bez zarzutów, przeglądy w gratisie. Profesjonalna obsługa. Polecam.
Beata Vogt  | 04/05/19  18:36:36 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona ze współpracą ze sklepem MediaExpert. Towary zgodne z opisem, dobrze zapakowane. Przy większej kwocie darmowa dostawa. Towary mogą być również dostarczone następnego dnia rano lub w soboty.
Adriana Rudzik  | 05/05/19  13:11:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo profesjonalna obsługa, doradztwo na na najwyższym poziomie. Chciałam kupić laptopa i doradzono mi model Lenovo ideapad. Bardzo dobrze się sprawdza, jest wydajny. Poza tym doradca znalazł pasującą do niego torbę.
Krzysztof S.  | 05/05/19  17:45:25 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy w media expert. Niejednokrotnie zamawiam przez sklep internetowy i odbieram osobiście i za darmo w najbliższym dla mnie sklepie. Polecam bardzo zakupy online jak i bezposrednio w sklepie. Dużo rabatów czeste wyprzedaże.
Maria Cwietkow  | 05/05/19  18:49:31 | Recenzja o sklepie :
Chcesz kupić sprzęt najlepszej jakości i w najniższych cenach to musisz odwiedzić sklep MediaExpert,miła obsługa doradzi ci wybrać,rabaty,bonusy,zniżki szybki cashions,darmowa dostawa,naprawdę warto serdecznie polecam
Władysława  | 05/05/19  20:48:49 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert dzięki swojej sieci sklepów stacjonarnych jest dostępny niemal dla każdego swojego klienta ale i tak lepiej kupić sprzęt agd lub elektronikę w sklepie internetowym, ponieważ można go kupić po atrakcyjniejszej cenie.
Kasia Jot  | 03/05/19  09:59:37 | Recenzja o sklepie :
bardzo pomocna obsługa! polecam pod każdym względem :) ludzie tam pracujący doradza pomogą i to z cierpliwością :) ja kupowałam ostatnio lodówkę. a że w ogóle się nie znam postanowiłam oddać się w ręce profesjonalistów i nie żałuję w ogóle
Łukasz Zdanowicz  | 03/05/19  13:06:23 | Recenzja o sklepie :
Zawsze kupuje w Media Ekspert zdecydowanie polecam kupywać w tym sklepie promocje na różne przedmioty,szeroki wybór ofert.Obsługa w sklepie możliwość kupienia na raty możliwa dostawa do domu zdecydowanie polecam
 | 03/05/19  13:53:34 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży sklep, bardzo dużo produktów, bardzo polecany sklep, nowe produkty są od razu na półkach, obsługa bardzo miła, pomocna zawsze, nigdy ten sklep nie zawiódł mnie, bardzo gorąco polecam ten sklep
Grzegorz Szewczyk  | 03/05/19  19:43:04 | Recenzja o sklepie :
Wszystko jest ok Polecam w 100 procentach sprawnie solidnie miła obsługa klienta nie ma co tu dużo mówić wszystko na najwyższym poziomie koszt wysyłki cena produktu to jak najbardziej zasługuje na 5 gwiazdek!!
Bartłomiej Sular  | 03/05/19  22:08:49 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam ten sklep. Przystępne ceny, bardzo miła obsługa która zawsze pomoże dobrać to co nas interesuje. Jeszcze raz szczerze polecam, na pewno nie raz skorzystam z ich usług. Jestem mile zaskoczony.
Karol Rybak  | 04/05/19  02:24:39 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep. Znane marki każdego sprzętu i niezawodność to podstawa. Każda placówka posiada wspaniałych pracowników co zwiastuje dobre zaplecze sklepu. Polecam serdecznie sklep z sentymentu i przekonania
Monika Szymbara  | 04/05/19  11:59:12 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy jaki może być! Polecam go Serdecznie, jestem z niego zadowolona! Nic lepszego nie mogło mnie spotkać, jeśli dalej się zastanawiasz to nie masz nad czym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kinga Bartosik  | 04/05/19  17:22:05 | Recenzja o sklepie :
Jest dobrze, aczkolwiek mogłoby być lepiej, ceny mogły by być niższe, częstsze promocje, jakieś punkty za zakupy, co skutkowało by późniejszymi rabatami, karty klubowe dla klientów, większy asortyment
Przemysław Bartnicok  | 05/05/19  00:59:21 | Recenzja o sklepie :
Często robię tam zakupy, duży wybór I dobra jakoś sprzętu, więc można śmiało wbijać po fanty. Można za mówić do domu, jak i wziąść coś ciekawego na raty, a co do cen produktów to są one w bardzo dobrych cenach.
Yevhen Sus  | 05/05/19  14:56:39 | Recenzja o sklepie :
dobry sklep. duży wybór towarów za niską cenę. dostawa i serwis na wysokości. dobre marki i towary markowe. wiele kategorii. Eksperci mogą pomóc. Byłem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim. Super.
Joanna Seńko  | 02/05/19  13:32:17 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobrze oceniam zakupiony towar w sklepie MediaExpert oraz szybka dostawa zamówionego towaru bez żadnych problemów. Łatwość wyszukiwania produktów jakimi jest się zainteresowanym. Kilkakrotnie korzystałam z usług tego sklepu i za każdym razem moje oczekiwania zostały spełnione.
Bartosz Rogowski  | 02/05/19  22:42:08 | Recenzja o sklepie :
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówiłem przez internet a następnego dnia już mogłem odebrać w salonie. Ceny bardzo konkurencyjne. Duży wybór produktów. Już kolejny i na pewno nie ostatni zakup. Jestem bardzo zadowolony z zakupu jak i obsługi.
Mariusz Rychterowicz  | 30/04/19  09:27:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo tani sklep z sympatyczna obsługą. Oraz szeroki wybor asortymentu. Pracownicy sklepu niezwłocznie staraja się pomóc w doborze odpowiedniej dla siebie rzeczy , telefonu tabletu czy nawet pralki atomatycznej
Hedvig  | 29/04/19  11:40:14 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym MediaExpert. Zamówienia są bardzo szybko realizowane, a dzięki różnorakim promocjom można sporo zaoszczędzić. Do tego jest tak szeroki asortyment, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Jagoda Niedźwiecka  | 29/04/19  15:18:18 | Recenzja o sklepie :
Od zawsze kupowałam jedną parę słuchawek za drugą, gdyż bez mojego udziału po prostu przestawały działać. Dosyć niedawno dowiedziałam się kiedy kupowałam poraz kolejny słuchawki w mediaexpert że mogę dostać nowe za darmo. Jeśli mam paragon i faktycznie słuchawki zepsuły się i przestały grać bez mojego udziału, mam prawo do otrzymania nowych. Polecam serdecznie bardzo miłe rozwiązanie i miła obsługa
Emilia Grzybicka  | 26/04/19  18:37:08 | Recenzja o sklepie :
Na mediaexpert.pl znajdę mnóstwo artykułów agd rtv potrzebnych w codziennym życiu i świetnych cenach. Cenię sobie możliwość kupna na raty, dzięki czemu spłata za towar agd lub rtv jest dla mnie bardziej dostępna. Polecam!
Katarzyna Hlebowicz  | 27/04/19  21:01:33 | Recenzja o sklepie :
Dobry sklep z elektroniką w którym każdy może znaleźć coś dla siebie. Ceny konkurencyjne, częste promocje i rabaty. Obsługa na wysokim poziomie stara się ułatwić wybór produktu i rzetelnie doradzić. Sklep godny polecenia.
Katarzyna Simon  | 28/04/19  19:08:54 | Recenzja o sklepie :
Idealny sklep,super promocje,doskonała atmosfera,uprzejmi doradcy i ekspedienci,jestem zadowolona z ostatniej wizyty i zakupu,bardzo miły Pan doradził mi i dokładnie wytłumaczył jak użytkować zakup,polecam Media Ekspert
Danuta Baran  | 26/04/19  19:15:32 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep MediaExpert , jest to super wyjątkowy sklep , można w nim kupić super sprzęt najwyższej jakości i zawsze można w tym sklepie kupić produkty w bardzo atrakcyjnych cenach , w sklepie jest świetna obsługa , bardzo polecam .
Leszek Kaczmarek  | 27/04/19  08:17:09 | Recenzja o sklepie :
Dobry i atrakcyjne ceny i promocje posiada.Godny polecenia . korzystałem z tego sklepu wielokrotnie. Ostatnio zakupiłem telewizor taniej od innych marketów.z bardzo dobrym doradztwem i uprzejmością do klienta.
Zuzanna Ryszkowska  | 28/04/19  09:24:29 | Recenzja o sklepie :
promocje duży wybór asortymentu agd,elektroniki komputerów laptopów telefonów ,zawsze można wybrać coś dla siebie i innych ,jeśli potrzebujemy dla kogoś prezenty okolicznościowe i nie tylko ,wybór naprawdę ok
Grzesiek Łukasiak  | 28/04/19  22:25:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep bardzo dobry i profesjonalne podejście do klienta. Sieć oferuje bardzo dużo zróżnicowanych produktów o bardzo dobrej jakości i funkcjonalności. Polecam każdemu kto chciałby kupić coś na prezent lub nawet dla siebie do codziennego użytku.
Leonard Matczyński  | 25/04/19  14:31:49 | Recenzja o sklepie :
Zakupiliśmy - wspólna małżeńska decyzja - robot planetarny , poprzez internet , ale z odbiorem w sklepie . Transakcja udana , w sklepie po otrzymaniu sms już czekał do odbioru . Wszystko na wysokim poziomie obsługi . Dzieki .
Piotr Konik  | 25/04/19  17:01:54 | Recenzja o sklepie :
To nie moje pierwsze zakupy w tym Sklepie i na pewno nieostatnie. Infolinia Sklepu bardzo pomocna, zawsze służy fachową poradą co kupić, jaki model wybrać. Status przesyłki na bieżąco mogłem śledzić na stronie. a do tego dostawałem powiadomienia na maila
Asia Stasiak  | 24/04/19  14:19:15 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobrze oceniam ten sklep ze względu na jakos sprzetow i obslugiwanych klientów. Jest to sklep godny polecenia. Mozna trafic na wiele ciekawych promocji... można też kupić cos na raty czy ubezpieczyc bardzo dobrze.
Joanna Magier  | 24/04/19  11:14:09 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry. Ja i moja rodzina robimy tam zakupy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Są i niskie ceny i szeroki wybór artykułów elektronicznych i gospodarstwa domowego. Serdecznie wszystkim którzy nie mogą się zdecydować na zrobienie tam zakupów to GORĄCO POLECAM bo WARTO.
Ewa Szczawinska  | 23/04/19  18:28:32 | Recenzja o sklepie :
U mnie to najlepszy sklep.Obsługa miła i ceny konkurencyjne.Polecam,aby tam kupywać.bedziecie zadowoleni.Można zawsze potargować i coś sobie z parę złotych dodatkowo kupić.Są zawsze w kazdym mieście i dosyć duże.
Kamil Kędziora  | 20/04/19  10:24:11 | Recenzja o sklepie :
Kupowałam w wielu sklepach online, ale Media Expert przebija je wszystkie o 2 klasy wyżej. Strona online sklepu bardzo przejrzysta, prosta w obsłudze, czytelna, do tego ceny tańsze niż w konkurencyjnych sklepach. Cała transakcja zakupu przebiegła bardzo szybko i bez problemowo, od momentu zakupu na bieżąco byłam informowana o etapach mojego zamówienia, aż po samego smsa z informacją że dziś bedzie dostawa zakupionego towaru. Przesyłka przyszłą bardzo dobrze i co najważniejsze bezpiecznie zapakow
 | 19/04/19  10:57:45 | Recenzja o sklepie :
Strona fajna i prosta w obsłudze. Zamówienie robione w ekspresowym tempie. Szybka i tania wysyłka a przedmioty w nie naruszonym stanie. Naprawdę godne polecenia. Kto dokona zakupu na stronie, napewno nie pożałuje.
SYLWESTER WALCZUK  | 19/04/19  19:33:13 | Recenzja o sklepie :
Super rewelacja można znaleść tam dużo ciekawych sprzetòw. Wszystko w bardzo dobrej cenie polecam wszystkim warto zajrzec. Kto raz to zrobi napewno nie pożałuje takze ja polecam i zapraszam do kupowania tam
Beata Gorczyca  | 21/04/19  18:03:30 | Recenzja o sklepie :
Jesy5 super sklepem internetowym lubię kopowac tam produkty Ten sklep bardzo polecam szybkie kupowanie i dostarczanie produktów które mają długa gwarancję. Z miłą chęcią tobie tam zakupy i są niskie ceny
Mateusz Góral Adryaniak  | 21/04/19  18:38:02 | Recenzja o sklepie :
Znakomite sklepy Media Expert.Wiele razy w tych sklepach robiłem zakupy jestem bardzo zadowolony z obsługi wszystko co odnich kupowałem mam do dzisiaj w domu ani jedna rzecz mi się nie rozwaliła.Odemnie 5 gwiazdek i polecam bardzo mocno.
Izabela Koncur  | 16/04/19  21:42:35 | Recenzja o sklepie :
najlepszy najtańszy i najkorzystniejszy sklep AGD i RTV. !!!!! jaki jest w Polsce. !!!!! najtańsze raty najniższe oprocentowanie.!!! wszystko naj !!!!!!! obsługa w każdym z punktów handlowych jak i telefoniczna również jest najwspanialsza. !!!!
Sebastian Kobiela  | 17/04/19  08:01:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry, solidny sprzedawca, ekspresowa dostawa, Polecam! Nigdy nie zapomnę pierwszej przesyłki otrzymanej od SUPERSKLEP, łzy szczęścia i produkt, który zapewnił wiele lat ochrony moich spracowanych nóg.
Karolina Wróblewska  | 17/04/19  09:12:22 | Recenzja o sklepie :
media expert najlepszym sklepem internetowym spośród wszystkich sklepów ze sprzetem agd i rtv. zamowilam caly sprzet do domu przez internet i wszystko bylo ok. ptzesylka , towar i samo zamawianie. a przede wszystkim moglam to zrobic w domu i zaoszcxedzic czas. polecam!
Katarzyna Jasińska  | 17/04/19  11:25:28 | Recenzja o sklepie :
Zakupy przebiegły pomyślnie, szybka realizacja zamówienia. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi. Na stronie internetowej sklepu jest ogromny asortyment - każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam zakupy w tym sklepie!
Katarzyna Domagała  | 17/04/19  12:40:28 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien szczerego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu elektronicznego, RTV i AGD. Wszystko w naprawdę wysokiej jakości a zarazem w przystępnych cenach .
Tomasz Karbowski  | 18/04/19  00:05:36 | Recenzja o sklepie :
witam. sklep mediaexpert to jeden z najbardziej rozwijających się sklepów ze sprzętem elektronicznym w polsce. bardzo lubię nowości a tam jest ich mnóstwo. wiele obniżek cen. jak tylko mogę to tam zaglądam
 | 18/04/19  02:30:20 | Recenzja o sklepie :
super wybór artykułow agd i rtv mila obsluga wysyłka na czas cena niska jakośc transmitera bardzo wysoka obsluga zna sie na tym co poleca nie wciska kit gwarancne zawsze uznaja i nie patrza ze brane na firme
Wioleta Lesińska  | 12/04/19  09:21:55 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep wszystko w nim działa sprawie szybko i wygodnie. Dodatkowo posiada bardzo duży wybór asortymentu w wyjątkowo atrakcyjnych cenach niż w innych sklepach z podobnym asortymentem. Reasumując bardzo polecam sklep
Tomasz Kacprzak  | 12/04/19  09:51:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór wszelkiego asortymentu RTV iAGD. Dobra jakość. Rewelacyjna i kompetentna obsługa. Ceny dla każdego i na każdą kieszeń. Szybka dostawa. Niski koszt wysyłki. Często są promocje. Szybko przyznają CashColins.
Jacek Sypula  | 12/04/19  10:35:03 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny sklep wiele promocji miła obsługa każdy znajdzie coś dla siebie bardzo duży asortyment produktów nawet jeśli danego produktu nie ma a sklepie bez problemu jest możliwość zamówienia polecam.
Natalia Koziak  | 13/04/19  10:34:50 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert najlepszy sklep pod względem liczby towaru i duży wybór asortymentu. Naprawdę polecam wszystkim ten sklep ponieważ właśnie tam znajdziecie to czego najbardziej potrzebujecie. Polecam bardzo i jest tam bardzo miła obsługa która zawsze dobrze doradzi :)
 | 13/04/19  11:42:51 | Recenzja o sklepie :
świetna obsługa duzy wybór i dobra jakość zachęcam do kupowania sprzętu w tym sklepie napewno nie będziecie żałować Sama robię tam zakupy.Przetestowalamz moja rodzina już niejeden sprzęt z tamtad i warto
Łukasz Witkowski  | 13/04/19  15:02:20 | Recenzja o sklepie :
Szeroki wybór urządzeń rtv agd, niskie ceny, miła obsługa pomocna w każdym momencie, możliwośx zwrotu towaru w krótkim czasie, możliwość zakupu online, jestok konkurencyjne ceny, sklep godny polecenia
Ewelina Tomaszek  | 14/04/19  19:18:17 | Recenzja o sklepie :
polecam wszystkim sklep internetowy MediaExpert, już kilka razy robiłam w nim zakupy i jestem bardzo zadowolona, bardzo szybko realizują zamówienia i że zwrotem towaru też nie ma najmniejszego problemu, bardzo szeroki asortyment rtv, agd.
Arek Purgat  | 15/04/19  16:39:16 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep, fajne rzeczy, niedrogo, duży wybór :) Chętnie będę jeszcze kupował Dużo ciekawych rzeczy, za co kolejny plus :)
Zofia Zegarek  | 15/04/19  20:07:06 | Recenzja o sklepie :
Super produkty AGD i RTV. Super jakość. Jest z czego wybierać. Ceny dla każdego i na każdą kieszeń. Bardzo atrakcyjne promocje. Miła i kompetentna obsluga. Niski koszt wysyłki. Szybko przyznają CashBack.
Henryka  | 15/04/19  18:37:12 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert swój sklep internetowy prowadzi w sposób bardzo dobry a co najważniejsze wprowadza promocje i ułatwienia, których nie dostaniemy w sklepie stacjonarnym, dlatego zakupy w MediaExpercie to przyjemność.
 | 11/04/19  17:34:47 | Recenzja o sklepie :
W sklepie panuje miła atmosfera a pracownicy są bardzo pomocni . Polecam zakupy u nich . Ceny nie są wysokie . Sprzęt jest bardzo dobrej jakości. Zawsze na sprzęt dostajemy gwarancję a gdy go przyniesiemy to obsługa bez problemu weźmie od nas dany przedmiot.
Kamil Wesołowski  | 11/04/19  20:10:11 | Recenzja o sklepie :
Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się ! Podoba mi się !
Nika Domagala  | 10/04/19  13:27:38 | Recenzja o sklepie :
Sklep godzien polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór sprzętu elektronicznego . Wszystko wykonane w najwyższej jakości oraz dostępne w przystępnych cenach . Każdy znajdzie coś czego szuka. Serdecznie polecam każdemu ten sklep
Monika Pietrzyk  | 10/04/19  14:43:21 | Recenzja o sklepie :
firma jest porzadna oraz szybka w reaLizacij. spisuje sie w swojej branzy na 100 procent . polceam firme media expert wszystkim ludIum ktorzy chca zrobic zakupy dprEtu do wswojego domu online jakze w sklepie
Ewa Smutek  | 05/04/19  12:46:15 | Recenzja o sklepie :
Ten sklep jest bardzo interesujący jest tu mnóstwo fajnych i przydatnych urządzeń domowego jak zarówno innego użytku. Są tam między innymi telefony karty pamięci sprzęty kuchenne kable i mnóstwo innych . GORĄCO POLECAM!!!
Patryk Karpiński  | 06/04/19  07:57:19 | Recenzja o sklepie :
Witam Zawsze u was kupuje sprzet i nigdy się nie zawiodlem, dostawa też super szybko sprawnie, nie ma na co narzekać więc polecam naprawde pozdrawiam serdecznie i życzę więcej zadowolonych klientów
 | 06/04/19  11:29:13 | Recenzja o sklepie :
Cieplutko polecam, obsługa na poziomie :) , towar działa , wszystko w jak najlepszym porządku tak jak powinno być , zdecydowanie daje pięć gwiazdek !! plus dla szybkiej wysyłki i niskiego jej kosztu :) :)
 | 06/04/19  17:50:45 | Recenzja o sklepie :
Dobry sklep, bardzo fajne promocje i okazje. Odpowiedni sprzęt, cena oraz niskie koszty wysyłki jak najbardziej na plus. Obsługa bardzo miła i odpowiednio wykwalifikowana. Polecam bardzo serdecznie. Pozdrawiam.
 | 07/04/19  18:30:32 | Recenzja o sklepie :
Szybka wysyłka dobra cena,szybka obsługa co tu dużo mówić porządny sklep w nim robię najczęściej zakupy jeśli kupuję elektronikę np. nową konsolę,telefon Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 | 07/04/19  21:48:17 | Recenzja o sklepie :
Polecam. bardzo mila obsługa. Ceny są bardzo niskie. Przedmioty w sklepie warte są takiej ceny jaka sklep za dany towar chce. Jestem zadowolona z obsługi w tym sklepie. Dostawa kupno jest w idealnym stanie
 | 04/04/19  11:47:53 | Recenzja o sklepie :
Duży asortyment ale wysokie ceny niektórych produktów, można je w innych sklepach kupić taniej, niestety to duży minus. Dobra i miła obsługa, różnie jeśli chodzi o koszty wysyłki. Fajna jest możliwość zakupu przez internet i odbioru w sklepie stacjonarnym
 | 05/04/19  04:05:05 | Recenzja o sklepie :
Cieszę się z mobilności sklepu i strony lecz można by nad paroma zeczami popracować np cena wysyłki oraz sama cena produktu, mogłyby być bardziej zrównoważone, obsługa jak najbardziej miła i pomocna nie am nic do zarzucenia, jestem bardzo zadowolony z obsługi.
Zuzanna Kuligowska  | 03/04/19  02:22:00 | Recenzja o sklepie :
polecam zakupy w media expert. zarówno stacjonarne jak i internetowe. zamówiłam towar przez internet i w ciągu 24 godziny mogłam odebrać za darmo w wybranym przeze mnie sklepie. miła obsluga i dobry kontakt
Grzegorz Boch  | 03/04/19  07:33:56 | Recenzja o sklepie :
Jeden z większych elektromarketów w kraju. Przeolbrzymia dostępność bardzo wielu produktów przez, co często jest możliwość obejrzeć towar w sklepie. Ceny również bardzo konkurencyjne. Dlatego zostaje tylko polecić ten sklep.
Maria Saviak  | 04/04/19  00:15:28 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Wysoka jakość, dobra obsługa, szybka dostawa. Polecam wszystkim osobom, które lubią komfort i dobra, profesjonalną obsługę klienta. Mają często fajne, ciekawe promocje, na których się da dużo zaoszczędzić
Nika Domagałą  | 01/04/19  18:56:24 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu, dla domu zarówno sprzęt RTV jak i AGD . Wszystko w przystępnych cenach i dobrej jakości. polecam serdecznie
Marta Sztulc  | 31/03/19  18:06:08 | Recenzja o sklepie :
polecam zakupy w media expert. zarówno stacjonarne jak i internetowe. zamówiłam towar przez internet i w ciągu 24 godziny mogłam odebrać za darmo w wybranym przeze mnie sklepie. miła obsluga i dobry kontakt
 | 29/03/19  16:12:01 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, często można spotkać różne fajne promocje. Ostatnio kupiłam tam telefon, marki Samsung i jestem bardzo zadowolona, że wybrałam akurat ten sklep. Fajna promocja, doskonała obsługa, czego chcieć więcej?
Michal Biały  | 30/03/19  17:50:32 | Recenzja o sklepie :
Media to świetny sklep wyposarzony w gadżety od najdrobniejszych po zestawy kina domowego sprzętu AGD przeruznego rodzaju. Cenowo dla każdego i na każda kieszeń Obsługa rewelacyjna. Można zasięgnąć informacji od pracowników jeśli sie chcemy cos dowiedzieć o danym sprzęcie. Milo tanio po prostu sama przyjemnosc
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

NEONET
visit register click click