Citi Bank Karta Kredytowa

MediaExpert Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu MediaExpert

Sprzęt komputerowy, fotograficzny, RTV i AGD z rabatem w MediaExpert.pl!

MediaExpert.pl jest jednym z największych elektromarketów w Polsce. Specjalizuje się w dostarczaniu sprzętu RTV, AGD, komputerowego, foto, multimediów, smartfonów, rowerów, skuterów, quadów, elektronarzędzi, sprzętu relaksacyjnego i sprzętu do pielęgnacji ogrodów.

MediaExpert Opinie

 | 25/03/19  10:35:05 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka wysyłka, na drugi dzien zamówiony towar już był. Do tego najtańszy produkt właśnie z tego sklepu, a przeszukałam wiele sklepów. Jedyny minus za zapakowana paczkę, według mnie zbyt słabo zabezpieczona.Polecam robić zakupy w tym sklepie.
Łukasz Mański  | 25/03/19  11:10:52 | Recenzja o sklepie :
polecam sklep internetowy Media Expert. znajdziemy w nim olbrzymi wybór sprzętu RTV. Na szczególną uwagę zasługuje pełna gama telewizorów w różnym przedziale cenowym oraz duża ilość sprzętu AGD. szczerze polecam
Błażej Kwolek  | 25/03/19  11:32:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep, tanio, duży wybór akcesoriów agd rtv. Robiłem zakupy w sklepie stacjonarnym, bo miałem blisko, i mogę powiedzieć że obsługa na najwyższym poziomie. Urocza Pani doradziła, pomogła z wyborem. Jedyną rzecz jaką można by poprawić to dodanie cen przy produktach w sklepie stacjonarnym, wygodna opcja :) GORĄCO POLECAM!
Nika Domagała  | 25/03/19  16:15:09 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu RTV i AGD . Wszystko w bardzo wysokiej jakości oraz dostępne w przystępnych cenach .Serdecznie polecam ten sklep
Sandra Judycka  | 24/03/19  11:32:07 | Recenzja o sklepie :
Sklep z szerokim wyborem sprzętu AGD i RTV oraz inne produkty do użytku. Miła obsługa i kompetentni pracownicy służą pomocą i rada. Cenowo uważam że można znaleźć coś dla siebie i nue przepłacać, co ważne można wziąć Na raty
Marta Woźniak  | 24/03/19  18:01:12 | Recenzja o sklepie :
Wszystko przebiega bardzo sprawnie i pomyślnie. Bardzo duży plus dla prostoty i wyrazistości strony internetowej co dla mnie jest bardzo ważne. Miło robi się zakupy. Polecam i serdecznie pozdrawiam. Marta Woźniak
Sylwia Sowinska  | 25/03/19  07:35:49 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep ze sprzętem RTV i AGD. Ogromny asortyment, jest z czego wybierać. Każdy znajdzie sprzęt jakiego potrzebuje. Często są różnego rodzaju zniżki i promocje. Miła i fachowa obsługa. Gorąco polecam !!!
 | 22/03/19  20:55:53 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Polecam! Super produkty, szybka dostawa! Znakomita obsługa, życzliwi i bardzo pomocni . Mega oferty i promocje. Kazdy znajdzie coś dla siebie. jeszcze raz polecam, daje 5 gwiazdeeeeeeeeek!!!!! :)
Emilia Głowacka  | 22/03/19  22:31:20 | Recenzja o sklepie :
Kupiłam ostatnio w tym sklepie telefon i jestem bardzo zadowolona Obsługa super Wszystko wyjaśnione na tip top Nie ma niedomówień Śmiało można zamawiać i cieszyć się nowym produktem na długie lata polecam
Andrzej Piasecki  | 23/03/19  18:01:42 | Recenzja o sklepie :
Ok Extra jakość w pełni profesjonalni doradcy. Polecam w pełni zakup komputera laptopa oraz dużego agd. Naprawdę duży wybór z każdego asortymentu. Jestem zadowolony z obsługi i szybkiej wysyłki towaru.
Arek Grzesiok  | 23/03/19  20:51:56 | Recenzja o sklepie :
Solidna firma zawsze pomoże jak cza a ceny mają bardzo niskie i sprz3t pierwsza klasa nic im do zarzucenia niemal
 | 23/03/19  23:02:31 | Recenzja o sklepie :
polecam bardzo znajdziecie tam mnostwo wspanialych rzeczy przez internet i nie tylko maja bardzo dobry sprzed w wyboistych cenach sklepy sa bardzi mile e obsludze wiec nalezy sie oczywiscie piec gwiazdek
Damian Do?ha?  | 24/03/19  00:24:19 | Recenzja o sklepie :
Fachowa obsługa Udane zakupy dobra jakość, promocje często duże bonusy można na pewno przyznać że jest to jeden z lepszych sklepów w Polsce jestem przekonany że jest liderem na rynku polskim jestem zadowolony z możliwości robienia zakupów w tym sklepie
Monika Sarter  | 24/03/19  06:01:13 | Recenzja o sklepie :
Doskonale!! Tak oceniam sklep, w którym dokonałam zakupów. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybkości dostawy a przede wszystkim z jakości zakupionego towaru. Mam nadzieję, że będzie mi służył długo i bez przykrych niespodzianek.
Emilia Chmielewska  | 21/03/19  15:44:20 | Recenzja o sklepie :
ciekawy sklep z mnóstwem różnych artykułów w przystępnych cenach. Jedynie proces reklamacji utrudniony: długi czas oczekiwania na odpowiedź w sprawie zepsutego sprzętu, często zdarza się, że reklamacja nie jest uwzględniania.
Andrzej Jajko  | 20/03/19  13:50:32 | Recenzja o sklepie :
Zawsze towar dochodzi na czas i można na spokojnie obejrzeć w sklepie cały towar. I zawsze bliska są stacjonarne sklepy i ceny są całkiem pod przystępne. Polecam gorąco ten sklep wszystkim. Robiłem w tym sklepie zakupy i polecam
Grzegorz Kruczyński  | 20/03/19  16:17:03 | Recenzja o sklepie :
To naprawde świetny sklep oferujący całą game potrzebnych sprzętów dużego i małego AGD oraz RTV w najniższych cenach. Zawsze aktualne trendy i mega duże promocje zachęcają nawet najbardziej wybrednych . Polecam wszystkim
Jolanta Zdrenka  | 19/03/19  21:11:37 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep.Korzystałam wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona.Bardzo polecam.Szybka obsługa.Jako klientka byłam wręcz zachwycona obsługą.Niski koszt wysyłki.Cena zadowalająca.Jeśli miałabym wybierać to zawsze wybiore Media Expres.
Natalia lis  | 19/03/19  08:35:50 | Recenzja o sklepie :
bardzo lubię ten sklep i każdemu polecam miłą obsługą ceny są na każdą kieszeń każdy znajdzie to co lubi można wymienić lub odac dany produkt jezeli nam się nie spodoba lub coś jest nie tak polecam !!
Halina Burlinska  | 15/03/19  18:47:27 | Recenzja o sklepie :
polecam sklep duży wybór towarów w ciekawej cenie oraz miła i fachowa obsługa ostatnio zakupiłam 2 stacje parowe dla siebie i dla rodziny i jestem bardzo zadowolona.Bardzo się ciesze że w naszej miejscowości powstał taki sklep .Polecam go innym.
Agnieszka Klimczak  | 15/03/19  18:49:22 | Recenzja o sklepie :
oceniam5. polecam super sklep polecam sama kiedyś pracowałam dogodne raty mila Obsługa male kolejki duże wybory sprzetòw rożnych Powinni otworzyc wiecej sklepow nie ma w Rumi polecam wszystkim moze kiedys otworza
Sylwia Opolska  | 16/03/19  17:44:10 | Recenzja o sklepie :
jestem.super zadowolona z zakupów . bardzo szybka dostawa bez żadnych problemów. sklep godny polecenia. bardzo dużo fajnych promocji w ktorych kazdy znajdzie napewno cos dla siebie odpowoedniego. polecam
Piotr S  | 14/03/19  18:46:48 | Recenzja o sklepie :
Świetne produkty, rzetelna i fachowa obsługa. W tym sklepie kupowałem już bardzo dużo produktów i zawsze byłem bardzo zadowolony. Często w tym sklepie są fajne promocje dzieki którym możemy kupić fajny sprzęt za nieduże pieniążki.
Agnieszka Mielewczyk  | 13/03/19  10:14:30 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep internetowy Media Ekspert.Produkt zgodny z opisem bardzo dobrze sie sprawdza okurzacz u państwa zakupiony.Konkurencyjne ceny.Zapewne jeszcze nie raz dokonam zakupów.Ekspresowa przesyłka.
Marcin Królak  | 13/03/19  09:07:24 | Recenzja o sklepie :
Kolejny raz wybrałem sklep Media Expert i kolejny raz się nie zawiodłem, przesyłka dostarczona expresowo, bardzo dobrze zabezpieczona, w dniu dostawy sms z informacją o planowanym dostarczeniu. Wszystko na najwyższym poziomie.
Katarzyna Kwiatkowska  | 13/03/19  11:20:07 | Recenzja o sklepie :
Kupiłam kiedyś od nich kuchenkę i jestem zadowolona z ich usług. Mają często czyszczenie magazynów, a wtedy można trafić produkty naprawdę po okazyjnych cenach. Będę polecać i też jeszcze skorzystam z zakupów w ich sklepie
kamil Rosłaniec  | 13/03/19  19:35:11 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep ponieważ jest to bardzo dobry pomysł rze jest taki wybór rzeczy. Polecam bardzo serdecznie moja babcia ma z tamtont lodówkę i jest bardzo dobra śmiga jak szalona a jak mrozi Polecam ja i moja rodzina
Agata Bogdan  | 12/03/19  08:15:47 | Recenzja o sklepie :
Witam! Polecam ten sklep, mega szybka dostawa, super sprzęt, ogromny wybór, kontakt z obsługą klienta bez zarzutu, wszystko na miejscu zostało objaśnione, pełen profesjonalizm, serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia
Klaudia Szumska  | 12/03/19  08:21:37 | Recenzja o sklepie :
Super sklep! Mega szybka wysyłka, duża wielorodnosc oraz dostępność towarow. Szybka realizacja i super kontakt z obsługą! Konsultanci służą pomocą w wyborze produktu. Polecam ten sklep wszystkim którzy mają jeszcze jakiekolwiek wątpliwości.
Jacek Rachelski  | 12/03/19  21:40:41 | Recenzja o sklepie :
git jak we wszystkich sklepach ale fajnie podzielone i ustawione wyszukiwanie naprawdę da się znaleźć w ciemno praktycznie wszytko rabaty czy dostarczanie do domu paczek ubezpieczenia co tylko mozna sobie wymarzyć
Don Desperado  | 13/03/19  02:24:22 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep internetowy. Jakość sprzętów na najwyższym poziomie. Jeśli miał bym wybierać spośród wszystkich sklepów, wybieram właśnie MediaExpert. Sprzęt z najwyższej półki i ekspresowa dostawa do domu.
Rafał Rozmarynowski  | 13/03/19  06:09:13 | Recenzja o sklepie :
fajny sklep zawsze można trafić na jakąś promocje . Mają duży wybór sprzętu w fajnych cenach. System ratalny też można z niego skorzystac . Sprzedawcy zawsze pomocni doradzą . Jednym słowem polecam M.
Angelika Papaj  | 11/03/19  13:47:02 | Recenzja o sklepie :
ten sklep spełnia moje najśmielsze oczekiwania. nie wiem jak bym żyła gdyby nie było Media Expert. nie ma lepszego sklepu od tego. jest tanio solidnie i tak jak powinno być w przypadku takiego sklepu
Edyta Pełka  | 11/03/19  15:58:32 | Recenzja o sklepie :
Szybka i profesjonalna obsługa, Atrakyjne ceny - możliwość kupienia większej ilości asortymentu z dodatkowym rabatem, szeroka gama produktów, możliwość zwrotu bez ponoszenia dodatkowych kosztów, możliwość uzyskania dodatkowych informacji
Ewa Pawlak  | 11/03/19  08:53:13 | Recenzja o sklepie :
Większy wybór produktów niż w sklepach stacjonarnych,a dodatkowo możliwość odbioru zakupionego przez internet towaru w najbliższym sklepie stacjonarnym. Wszystko szybko, wygodnie i bez problemów. Polecam
Bartłomiej Jędruszek  | 07/03/19  10:45:16 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór towaru, z różnych kategorii, czy to cenowych czy asortymentowych, miła obsługa która chętnie doradzi i służy pomocą, niezdecydowanego klientowi poświęca tyle czasu ile trzeba nie zbywa. Polecam sklep bo warto
Mateusz Bartocha  | 07/03/19  15:30:58 | Recenzja o sklepie :
Kupiłem tu wieżę i głośniki, działa do teraz. Lubię przez nią słuchać muzyki. Kupiłem ją w stacjonarnym punkcie dwa lata temu, obsługa była życzliwa. Otrzymałem gwarancję a produkt został dobrze zapakowany.
Natalia Soroczyńska  | 10/03/19  15:04:24 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra odsluga, mili ludzie, super ceny w porównaniu do innych tego typu sklepów. Nie było żadnych problemów z reklamacją i oddaniem niedziałającego produktu, co bardzo na plus firmy. Serdecznie polecam
Elżbieta Maślach  | 06/03/19  10:32:59 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam sklep bardzo łatwa obsługa i przejrzysta strona łatwo można zamówić i wybrać w którym sklepie się odbierze zamówiony towar po dostarczeniu towaru do sklepu dostajemy informacje o odbiorze
Paulina Klawon  | 06/03/19  14:44:05 | Recenzja o sklepie :
Dostępność towaru gwarantowana. Super promocje. Ceny nie są wysokie. Obsługa bardzo miła, doradzi gdy jest taka potrzeba. Różnorodność towaru. Jest to mój ulubiony sklep. Poleciła bym znajomym ten sklep.
 | 06/03/19  11:53:23 | Recenzja o sklepie :
Michał Łęczycki.kupilem komputer stacjonarny później laptopa i kilka gadżetów do tego.wszystko jest zgodne z zamówieniem.szybka dostawa.polecam m.expert i niech znika media markt ze względu na ich podejście do klienta
Pawel Hojoł  | 06/03/19  17:02:54 | Recenzja o sklepie :
Szybka,sprawna wysyłka zakupionego towaru. Przy okazji darmowa dostawa zamówienia pod adres zamieszkania lub odbiór osobisty w sklepie.Różnorodnośc płatnośći od przelewu on-line,karte płatniczą po płatność gotówką.Polecam
andrzej.witkowski  | 06/03/19  16:40:26 | Recenzja o sklepie :
Chcę się podzielić swoją opinią o zakupie w sklepie Media Markt.Zgodnie z zamówieniem zamówiony towar ,już na mnie czekał tak jak to było umówione.Obsługa bardzo miło i fachowo udzieliła mi wszelkich wskazówek.Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie.Dziękuję
Marzena WÄ…siÅ„ska  | 05/03/19  19:24:30 | Recenzja o sklepie :
Jestem stałym klientem sklepu i jestem bardzo zadowolona z obsługi,szerokiego wyboru co do asortymentu,ciekawych promocji zniżek i możliwości zakupów na raty z zerowym oprocentowaniem. Naprawdę Mega polecam!
Anna Golis  | 05/03/19  19:26:06 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert posiada szeroką ofertę artykułów małe i duże AGD telewizory tablety telefony . Zepsuł mi się telewizor i jak wiemy nieszczęścia chodzą parami przestała działać pralka . Przejrzałam oferty różnych sklepów i MediaExpert przykuło moją uwagę do wyboru jest duża ilość marek telewizorów jak i pralek w rozsądnej cenie jestem bardzo zadowolona z wyboru szybka dostawa.
Andrzej Nadwodny  | 05/03/19  21:38:19 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła obsługa. Wspaniałe rzeczy i miejsce. Lubię robić tam zakupy, ponieważ nie ma cen z kosmosu. Polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłki są wysyłane w dobry czasie. Dobra lokalizacja. Najlepszy sprzęt.
Czesław Korduła  | 05/03/19  17:58:20 | Recenzja o sklepie :
W sklepie tym robie często zakupy jest bardzoduży wybór i różnorodność towaru. po przystępnych cenach jest wiele promocji.Bardzo miła obsługa która w wielu zakupach może doradzić i polecić towar. Polecam ten sklep.
Andrzej Jaskulski  | 05/03/19  23:36:57 | Recenzja o sklepie :
szybka obsługa dobra cena niskie koszty wysyłki długo nie trzeba czekać na zamówiony towar dlatego moja ocena 'jest wysoka polecam sklep media ekspert każdemu kto chce szybkiej sprawnej obsługi nie ma żadnych problpemów
Robert Ligudzinski  | 06/03/19  00:45:59 | Recenzja o sklepie :
Świetne promocje dostępna ilość towarów miła obsługa można znaleźć wszystko co się chce warte polecenia na pewno będziesz zadowolony z zakupów w tym sklepie ja osobiście jestem zadowolony z tego sklepu .
Małgorzata Skomra  | 04/03/19  23:04:08 | Recenzja o sklepie :
Zakupiłam telewizor marki LIV. Nie znam tej marki, ale na infolinii dowiedziałam się wszystkiego czego chciałam. Sprzęt super, dostawa błyskawiczna, bardzo pomocna i miła obsługa na infolinii. Polecam zakupy przez internet w media expert
Sebastian Polaczek  | 05/03/19  04:20:22 | Recenzja o sklepie :
media expert jest świetnym sklepem z dużym wyborem produktów wysokiej jakości z doborową obsługa klienta gdzie można znaleźć zawsze coś dla siebie jak zarówno prezent na okoliczności związane z naszym uczestnictwem
Magdalena Dramińska  | 04/03/19  12:41:36 | Recenzja o sklepie :
Zawsze udane zakupy. Zarówno stacjonarne jak i te przez Internet. Zamawiając online można liczyć na szybką dostawę. Często można trafić na interesujące i korzystne promocje. Szczerze polecam ten sklep
Mariola Olejniczak  | 02/03/19  00:02:04 | Recenzja o sklepie :
Ok. Zakupy w wym sklepie to fajne przeżycie. Atmosfera miła. Doradca kompetentny mi się trafił i jestwm bardzo zadowolona z zakupionego towaru jakim jest sprzęt adiowizualny i telewizor. Polecam sklep
BARBARA POŁEĆ  | 03/03/19  13:19:27 | Recenzja o sklepie :
sklep godny polecenia, ale nie w okresie przed świątecznym. Duży wybór towaru, darmowa dostawa, dodatkowy bon prezentowy o wartości w zależności od kwoty zakupów. Jeśli chodzi o infolinie to podaja nie zgodne informacje z tymi które podaje sklep.
Remigiusz Pawęda  | 03/03/19  15:58:55 | Recenzja o sklepie :
spoko sklep najlepszej jakosci sprzęt i nie wielkie ceny mila obsluga i pomoc w każdym temacie. mila atmosfera dobor sprzetu do. swoich potrzeb co tylko oczekujemy zawsze cos sie dla nas znajdzie naprawde warto
IZABELA Dobrowolska  | 03/03/19  17:07:50 | Recenzja o sklepie :
Wszystko jasne i przejrzyste. Sklep godny polecenia dla małych i dużych. Znajdzies tam wszystko, czego potrzebujesz a nawet więcej. Przeróżne ciekawe okazje i przystępne ceny na każdą kieszeń. Koniecznie tam zajrzyj.
Przemek Kasza  | 03/03/19  19:05:06 | Recenzja o sklepie :
Wszystko działa jak należy,nie ma zadnych problemów z zakupami przynajmniej ja nigdy nie miałem, szeroki wybór produktów często lepszy niż w stacjonarnych sklepach gdzie czasami brakuje tego czego akurat szukam, Polecam!
Zuzanna Wolniaczyk  | 01/03/19  07:27:33 | Recenzja o sklepie :
Sklep mediaexpert pozwala zakupić sprzęt w niewysokiej cenie. Czasami te ceny są tak cięte, że produkt kosztuje bagatela śmieszne pieniądze. A również umożliwia młodym ludziom dopiero usamodzielniajacym się zaspokoić swoje potrzeby.
Wioleta Delenda  | 26/02/19  13:52:31 | Recenzja o sklepie :
Sklep oceniam jak najbardziej pozytywnie, strona Internetowa ok łatwa w obsłudze i przejrzysta. Sam sklep i obsługe też oceniam pozytywnie, mili,doradza,pomogą, dowioza.
Magda Kutrzepa  | 27/02/19  04:24:18 | Recenzja o sklepie :
Super sklep szybka i miał obsługa fajne promocje, jest wszystko czego szukam. Ogólnie bardzo dobry sklep bardzo dobre rzeczy są. Zawsze ktoś potrafi doradzić co kupić. Przyjmują reklamacje. Ogólnie sklep super.
Łukasz Nowaczyk  | 24/02/19  14:06:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep dobry, super promocje i jeden z najbardziej rozpoznawanlnych sklepów obecnie w Polsce. Wielkim plusem jest ilość sklepów rozsianych po całej Polsce. Darmowa dostawa czy terminowość zamówień oraz ich wybór świadczy o poziomie sklepu. Minus to nie koniecznie dobrany personel.
Roman Taki  | 25/02/19  07:32:17 | Recenzja o sklepie :
Wszystko ok. Można trafić super promocje, jak np ostatni iPhone SE za 1200 zł. Szukaliśmy z dziewczyną go bardzo długo w dobrej cenie, a tutaj taka perełka się trafiła. Również na sprzęty AGD są ciekawe promocje. polecam ten sklep
Dominik Kołodziejczyk  | 25/02/19  21:22:42 | Recenzja o sklepie :
Szybka realizacja zamówienia, darmowa dostawa do sklepu stacjonarnego, nie sprzedają byle czego, nie robią problemu z gwarancją zazwyczaj wysyłają na serwis ale ostatnio mile mnie zaskoczyli dali mi nowy produkt a zepsuty wysłali, również oddają pieniądze.
Aleksandra Bromerska  | 24/02/19  20:26:09 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep i obsługa! Robiłam ostatnio zakupu a nie bardzo się na tym znam, na szczęście bardzo miła obsługa mi w tym pomogła I zrobiłam bardzo szybko swoje zakupy i to w bardzo dobrej cenie. Bardzo polecam.
Daniel Wieliki  | 23/02/19  09:48:56 | Recenzja o sklepie :
Miła i fachowa obsługa. Bardzo dobre doradztwo. Pomoc w wyborze odpowiedniego towaru. Szybki i miły kontakt telefoniczny,żadnych problemów przy transporcie, pomoc w załatwieniu reklamacji. fachowe podejście do klienta.
Gabriel Wylot  | 21/02/19  18:37:07 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert super sklep internetowy bardzo przejrzysta strona wszystko widać czarno na białym pełny profesjonalizm w grudniu ubiegłego roku kupowałem telewizor bylem zaskoczony łatwością tego zakupu przez internet
Anna Wilkowska  | 20/02/19  08:20:58 | Recenzja o sklepie :
Strona internetowa sklepu jest przejrzysta, a poruszanie się po niej jest intuicyjne. Duży wybór produktów i sporo korzystnych promocji.
Barbara Sochocka  | 21/02/19  09:05:30 | Recenzja o sklepie :
znajdziemy w sklepie praktycznie wszystko co potrzebujemy. zmieniałam niedawno sprzęt rtv i trafiłam akurat na promocje, która była bardzo korzystna, a sprzęt spełnia wszwlkie moje oczekiwania, bardzo polecam zakupy
Daniel Bielecki  | 20/02/19  10:54:39 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep, każdy znajdzie coś czego potrzebuje. duży wybór, dobre ceny, świetna jakość. Generalnie jestem zadowolony ze wszystkich zakupów i gorąco wszystkich zachęcam do korzystania z oferty sklepu 10/10
Paulina Rowinska  | 19/02/19  13:09:36 | Recenzja o sklepie :
bardzo miła obsługa, profesjonalnie podejście do klienta, wszystkie jasno wytłumaczone, bardzo szybko i sprawnie załozono folie na telefon. Uprzedzono nas również o możliwości zmiany tej folii na inny rozmiar. Polecam
Piotr Kaźmierowski  | 20/02/19  04:51:55 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep ponieważ jest taniej niż nigdzie indziej warto kupować dostawa szybka i naprawdę mają duży wybór produktów po prostu taniej obsługa bardzo miła sympatyczna bez żadnych za żutów można miło porozmawiać.
Emil Górski  | 19/02/19  12:56:52 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Ostatnim produktem, który kupiłem w tym sklepie był kontroler do gier. Na którym można grać zarówno na komputerze, jak i na konsoli. Zapłaciłem za niego łącznie sześćdziesiąt złotych. Polecam serdecznie każdemu kto będzie w tym sklepie.
Julia Antkowiak  | 18/02/19  18:52:08 | Recenzja o sklepie :
Sklep z mega duzym wyborem towaru. Jesli inteesuje mnie produkt ktorego nie ma w sklepie stacjonarnym wtedy zamawiam z dostawa do domu po kilku dniach lub zamawiam bezposrednio w sklepie internetowym i mam towar w domu po kilku dniach za dodatkowa oplata.
Angelika Mirek  | 31/01/19  11:59:19 | Recenzja o sklepie :
W pełni profesjonalna obsługa a szybkość dostawy graniczy wręcz z cudem (zwłaszcza przed świętami, kiedy zepsuła mi się lodówka. Inne firmy oferowały transport towaru grubo po świętach). Dziękuję serdecznie tej firmie
Maria Kuź  | 03/02/19  00:06:38 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert to jeden z najlepszych sklepów internetowych jak i stacjonarnych , dostępne ceny ,bogaty asortyment produktów możliwość zamówienia przez internet i odebrania w sklepie ,oglądnięcie produktu . Miła i kompetentną obsługa zawszę potrafi doradzić . Polecam
Kasia  | 05/02/19  16:44:30 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony sklep jeśli chodzi o sprzęt elektroniczny. Szybka i miła obsługa, dostępność towaru oraz szybka dostawa. Ceny również są dobre jak i promocje na święta czy inne uroczystości. Bardzo polecam.
Sylwia Zapała  | 06/02/19  08:42:47 | Recenzja o sklepie :
Obsluga sklepu na najlepszym poziomie. Asortyment bogaty, w dobrych cenach. Odrazu znalazlam to czego szukalam. Pan swietnie doradzil ktory konkretnie model wybrac, oraz ze istnieje mozliwosc zamowienia przez internet i jeszcze w nizszej cenie. Polecam
Arletta Kowalewska  | 09/02/19  19:48:53 | Recenzja o sklepie :
źle realizują zamówienia internetowe . zapraszają po odbiór urządzenia A w rzeczywistości nie ma go na stanie . proszą o przyjęcie kolejnego dnia A kolejnego dnia ponownie nie ma urządzenia porazka .
GoPol  | 14/02/19  06:13:31 | Recenzja o sklepie :
Zamawiałam niedawno w sklepie internetowym grę, zamówienie bardzo szybko zostało zrealizowane, bez żadnych problemów również odbył się odbiór w sklepie. Cena również była niższa niż w innych sklepach, a dzięki zapisaniu się do Newslettera zyskałam jeszcze 10 zł.
Walas Walas  | 02/02/19  21:46:23 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert to z pewnoscia najlepszy sklep. Maja duzy wybor sprzetu dobrej jakosci w dosc niskich cenach. Sprawnie obsluguja klienta. Szybka wysylka, szybkie doreczenie. Sami sprawdzcie! Daje mocnego 5-tala
Patryk Woźniak  | 03/02/19  16:47:29 | Recenzja o sklepie :
Super obsługa i oczywiście ceny, właśnie jestem po zakupie Tv :-) żona chce jeszcze dvd dokupic ale nie za gotowke tylko mowie jej ze maja fajny systrm ratalny więc to dobra opcja jak cos ma zostac jeszcze w portfelu
Michal Janikowski  | 03/02/19  20:50:57 | Recenzja o sklepie :
Ekspres do kawy De longhi primadonna 550.55sb spełnia moje oczekiwania, robi wyśmienite kawy i do tego bardzo prosta obsługa sprzętu, zrobienie kawy jednym przyciskiem. Sprzęt posiada kolorowy wyświetlacz.
 | 03/02/19  23:24:52 | Recenzja o sklepie :
miła i sympatyczna obsługa i towar zawsze zgodny z opisem nigdy nie miałem problemu z jakąś naprawa w ramach gwarancji. naprawy w przystępnym czasie realizowane. polecam sklep bo każdy zawsze znajdzie coś dla siebie i na swoją kieszen
kupson umyjuszybucu  | 04/02/19  14:52:15 | Recenzja o sklepie :
spoko polecał wszystkie porządku . Polecam każdemu Jestem bardzo zadowolony jeszcze raz na pewno skorzystam naprawdę jeszcze raz polecam jestem taki szczęśliwy że chyba dzisiaj się odezwę czy już mówiłem że jestem szczęśliwy z tego sklepu i naprawdę Aż się chce żyć
Damian Dąbek  | 05/02/19  19:18:29 | Recenzja o sklepie :
Dokonałem zakupu online z odbiorem w sklepie, wszystko przebiegło pomyśle, więc moja opinia jest pozytywna. Sklep jak dla mnie godny polecenia, spory wybór produktów, skorzystałem także z porównywarki na stronie sklepu co bardzo mi pomogło przy wyborze , co dla mnie jest jeszcze dużym plusem to szybka dostawa z opcją odbioru i zapłaty w sklepie (fajnie że można zmienić sposób zapłaty już przy samym odbiorze), dzięki czemu nie ma co się martwić czy kurier nas zastanie w domu.
 | 05/02/19  19:26:40 | Recenzja o sklepie :
super sklep. miła obsług. tanio i tanie wysyłki. polecam serdecznie. wysyłki docierają całe i nie uszkodzone duży wybór produktów wszystkie sprzęty działają bez zarzutów
Grzegorz Zawiślak  | 15/02/19  06:40:47 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjemny sklep dużo promocji atrakcyjne ceny i miła obsługa dobrze rozpieszczony towar bardzo duży wybór sprzętu dużo nowości towar dobrze rozpieszczony na półkach czysto pachnąco dobra obsługa
Ewa Sidwa  | 16/02/19  14:44:45 | Recenzja o sklepie :
MediaExspert to świetny sklep, bardzo dobra obsługa. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Ceny nie są wygórowane, dlatego często robię zakupy, . Porównując ceny, czas oczekiwania i koszty wysyłki jestem w stanie stwierdzić, iż MediaExpert jest jednym z lepszych sklepów. na rynku,
Marta Adam  | 17/02/19  09:03:12 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo ten sklep bo warto.Pelen profesjonalizm, obsługa szybka,kontakt również super.Wszystko na wysokim poziomie.Warto korzystać z oferty tego sklepu,więc jeszcze raz polecam każdemu!!!!!!!!!
Maria Śliwińska  | 08/02/19  15:11:02 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep, dużo ciekawych produktów w niskich cenach. Przesyłka zawsze na czas, wiele ciekawych promocji. W tym roku ciekawa oferta telewizorów. Serdecznie i gorąco polecam wszystkim użytkownikom ten sklep !
Patryk Stefański  | 06/02/19  21:33:02 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo dużo można w tym sklepie dostać i jest zawsze bardzo miła obsługa. Jest dużo promocji A na to chyba każdy z nas czeka więc jeszcze raz bardzo polecam warto chodzić do tego sklepu tylko jest jeden minus mogli by wcześniej otwierać
Art Łukasz  | 07/02/19  19:12:27 | Recenzja o sklepie :
witam ! Świetny sklep ! swietna obsługa ! wczoraj kupilem telewizor Pan w sklepie świetnie doradził ! i pomógł dobrać do moich potrzeb ! śmiało moge polecić każdemu kto szuka milej obsugi i dobrej ceny ! pozdrawiam
Andrzej Cyc  | 31/01/19  18:22:41 | Recenzja o sklepie :
Nieraz robilem zakupy w tym sklepie i do dzisiaj jestem zadowolony z zakupionych przedmiotów. Obsługa naprawdę świetna a ceny nie są wygórowane, jedynie wolałbym aby dostawa przesyłki była tańsza, poza tym nadal będę robił zakupy w tym sklepie.
 | 31/01/19  12:24:00 | Recenzja o sklepie :
według mnie jest super dobra obsługa oraz pomoc w sprawach technicznych , wiele ciekawych ofert , sprawdzone sprzęty pod wzglendem technicznym wielka różnorodność ofert oraz dobre ceny produktów spoko.
Norbert Siwiec  | 11/02/19  23:55:58 | Recenzja o sklepie :
internetowy sklep mediaexspert jest bardzo prosty w obsłudze latwo tam znaleźć to czego sie szuka, oraz sa tam duże korzystne rabaty ktore zadowalaja każdego, zawsze znajduję tam too czego szukam, produkty sa dobrej jakosci.
 | 30/01/19  22:04:53 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia . zadnych problemów z zakupem badz naprawa sprzetu panowie i panie sa bardzo mili i pomocni ze wszystkim doradza i poleca sprzet wysokiej jakosci . sa tez atrakcyjne rabaty pozdrawiam
Marcin Złociak  | 12/02/19  15:40:23 | Recenzja o sklepie :
Idealnie i w pełni profesjonalnie. Tak pokrótce można scharakteryzować Media Expert. W Polsce jest wiele sklepów tego typu, ale tak naprawdę wszystko mozna kupić tylko w tym jednym sklepie. I to z rabatami.
Paweł Sztabrowski  | 30/01/19  10:05:25 | Recenzja o sklepie :
Spoko ceny oraz wybór sprzętu. Ciekawa możliwości zamówienia w internecie i darmowy odbiór w sklepie często w jeszcze lepszej cenie, niż na półce sklepowej. Polecam na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Filip Siwek  | 30/01/19  18:44:25 | Recenzja o sklepie :
Super jest ten sklep. Szybka wysyłka, wiele produktów i na dodatek wspaniała jakość. Nie ma sie w sumie do czego przyczepić. Wszystko przychodzi w mgnieniu oka. O i bardzo fajna gwarancja i wymiana Polecem serdecznie
Weronika Piazdecka  | 05/02/19  08:45:11 | Recenzja o sklepie :
Sieć sklepów bardzo dobrze prosperująca. Obsługa na 5 zawsze pomagą w doborze profesjonalnego sprzętu. Nawet jeżeli nie maja towaru na stanie w ekspresowym tempie pojawia się na korzyść klienta.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

T-Mobile
visit register click click