Orsay

MediaExpert Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu MediaExpert

Sprzęt komputerowy, fotograficzny, RTV i AGD z rabatem w MediaExpert.pl!

MediaExpert.pl jest jednym z największych elektromarketów w Polsce. Specjalizuje się w dostarczaniu sprzętu RTV, AGD, komputerowego, foto, multimediów, smartfonów, rowerów, skuterów, quadów, elektronarzędzi, sprzętu relaksacyjnego i sprzętu do pielęgnacji ogrodów.

MediaExpert Opinie

Radosław Tkacz  | 17/01/19  18:14:14 | Recenzja o sklepie :
obsługa czasem zawodzi ale jest dobrze i dosyć tanio jak na taki duży sklep kupiłem pare żeczy i jestem zadowolony z ceny i jakości produktów lecz niektóre mogły być lepsze niż są ale trzy gwiazdki moge dać
Joanna Pająk  | 18/01/19  13:19:22 | Recenzja o sklepie :
Super sklep,wszystko sprawnie,szybko i wygodnie.Duży asortyment produktów,dużo produktów w promocyjnych cenach,fachowa pomoc i szybka dostawa.Bardzo polecam ten sklep.Dużo gadżetów elektronicznych z najwyższej półki.
Artur Jankowski  | 16/01/19  09:43:24 | Recenzja o sklepie :
fachowa, miła, sprawna obsługa. dobry asortyment. profesjonalne opisy produktów. duża dostępność. przystępne ceny. szybka i tania wysyłka. strona internetowa przejrzysta, intuicyjna. zdecydowanie polecam zakupy w MediaExpert.
Angelika Szymczak  | 16/01/19  11:09:35 | Recenzja o sklepie :
Szybka i sprawna obsługa, bardzo szybko realizowane zamówienia, bardzo atrakcyjne ceny, mili i uprzejmi pracownicy, bardzo lubie zamawiać produkty z tego sklepu, ponieważ są bardzo dobre i nie drogie.
Karolina Mirowska  | 16/01/19  08:17:51 | Recenzja o sklepie :
wspaniały sklep w którym można kupić wiele przydatnych markowych produktów typu żelazko mixer nawilzacz lokówka lodówka wszystko w bardzo dobrych cenach można też trafić na bardzo duże promocje nawet o 50 procent
Sebastian Małych  | 15/01/19  18:51:18 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie chce zostawić jak najlepszą opinie o tym markiecie ponieważ zakupiłem u nich produkt i do dnia dzisiejszego oczywiscie działa wiec nie mam rzadnych zastrzerzeń co do jego odwiedziania i zakupu kolejnych .polecam serdecznie Sebastian
Piotr Lejtner  | 15/01/19  19:25:04 | Recenzja o sklepie :
Sklep media expert posiada bardzo duży wybór produktów elektronicznych ma wiele super rabatów karzystam z niego ciągle i nie narzekam więc zachęcam wszystkich do skorzystania z sieci sklepów media ekspert
Beata Tusinska  | 15/01/19  13:28:25 | Recenzja o sklepie :
Sklep mi się podoba, jest przejrzysty i ceny atrakcyjne. Miło się tam zagląda i surfuje po stronach. Jestem zadowolona po każdym zakupie w tym sklepie internetowym. Żałuję, że nie na wszystko mogę sobie pozwolić.
Afrodyta Biczysko  | 15/01/19  17:56:43 | Recenzja o sklepie :
Polecam serdecznie, szybka realizacji oraz dobry kontakt. Dział obsługi pomógł mi rozwiać wszelkie wątpliwości. Jestem pewna, że dokonałam dobrego wyboru. Koszt wysyłki również mnie zadowala, jest porównywalny co do innych sklepów. Nie było opóźnień, termin został dotrzymany.
Adrianna Owsianka  | 14/01/19  15:10:45 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Super promocję duży wybór, ekspresowa wysyłka świetne ceny bardzo fajna aplikacja. Zakupy w niej to przyjemność, zamawiałam już kilka razy jestem zadowolona, szybko i pewnie, duży wybór. Dziękuję
Irena Gajewska  | 11/01/19  10:33:08 | Recenzja o sklepie :
Szybka obsługa zamówień, faktura na adresie e-mail od razu po dostarczeniu towaru klientowi ! Niskie ceny, oraz darmowa wysyłka. Profesjonalne, rzeczowe podejście do Klienta. Bardzo polecam korzystanie z zakupów w tym sklepie.
Maciej Podufalski  | 11/01/19  17:53:38 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep jeden z moich ulubionych. bardzo profesjonalnie podchodzą pracownicy do klienta i zawsze rzetelnie i bez sciem opisują dany sprzęt i doskonale znają jego jakość i Na pewno spełni ten sklep każdego klienta oczekiwania. pozdrawiam i niedługo tam będę Po zakup głośnika mobilnego
Piotr Nadolski  | 12/01/19  07:59:22 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep Media Expert. Można w nim kupić praktycznie wszystko z elektroniki i sprzętu, co otacza nas w codziennym życiu. Ceny są konkurencyjne w stosunku do innych tego typu sklepów. Zawsze też można skorzystać z pomocy kompetentnego pracownika ;-)
 | 13/01/19  11:17:08 | Recenzja o sklepie :
Karol Kaczmarzyk. Wiele razy kupowałem w tym sklepie gry,jest on jednym z lepszych sklepów tego typu.Jedyne to, że czasami ceny niektórych rzeczy są wyższe niż u konkurencji.Obsługa w sklepie miła...
Zbigniew Andrzejewski  | 13/01/19  12:23:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep internetowy "MediaExpert". Szybko realizuje zamówienia na wybrany produkt który dostarczony jest bezpośrednio do domu lub odebrać bez żadnych kosztów w sklepie, szybko też odpowiada mailem na pytania.Polecan.
Teresa Prusaczyk  | 13/01/19  16:03:50 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, miła obsługa. E Media expert często można trafić na promocję bardzo atrakcyjnych towarów. Miła profesjonalna obsługa. Duży różnorodny asortyment towarów gospodarstwa domowego. Bardzo serdecznie polecam.
Patrycja Szatkowska  | 13/01/19  23:18:31 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy prezencik to jakiś gażecik ^^ z mediaExpert. Nareszcie kupilam sobie przepiekny aparat fotograficzmy i to na raty
Ksawery Sarnecki  | 14/01/19  06:56:28 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert stała się dobrą i bardzo rozpoznawalną marką na rynku AGD RTV, praktycznie można ją spotkać w każdej galerii handlowej w Polsce - a wygrywa oczywiście promocjami - dlatego chcąc coś kupić warto sprawdzić ;)
Piotr Mastalerz  | 14/01/19  07:10:23 | Recenzja o sklepie :
wszystko jak najbardziej w porządku. Zakupy w tym sklepie robiłem już nie raz i mogę powiedzieć że obsługa w sklepie on-line czy również sklepie stacjonarnym jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie !
Izabela Pawłowska  | 12/01/19  12:08:05 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep MediaExpert. Super promocje, niskie ceny, bardzo dobra jakość produktów. Bardzo miła obsługa, która zna sie na rzeczy i pomoże przy wyborze określonego produktu idealnego dla nas w super cenie.
Adam Cybulski  | 12/01/19  14:20:57 | Recenzja o sklepie :
Bardzo ciekawy sklep, w którym jest bardzo dużo towaru, każdy znajdzie coś dla siebie, nie ważne czego szuka, gry, konsole, muzyka, AGD, telewizory, można płacić kartą, oraz przez internet, ponieważ mają stronę internetową.
Asia Matyka  | 13/01/19  06:48:43 | Recenzja o sklepie :
Kupiłam ostatnio telewizor 65 w promocji co bardzo zadowolona jestem i nie mieścił się w samochodzie to obsługa była miła i przywiozła po za tym doradzili wcześniej doradzili do moich potrzeb tv i juz mija miesiąc a jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
ola ziemińska  | 10/01/19  09:21:27 | Recenzja o sklepie :
W sklepie jest bardzo duży wybór sprzętów AGD. Ceny są porównywalne do innych sklepów, czasem można znaleźć sprzęt w fajnej promocyjnej cenie. Obsługa jest pomocna i chce doradzić dobry sprzęt. Czas wysyłki i dostraczenia przesyłki jest ok.
Tomasz Jasiński  | 10/01/19  19:25:44 | Recenzja o sklepie :
Super promocje polecam sklep sprzęt super jakości świetnie się sprawuje o nie ma z nim żadnych problemów mimo tego że gwarancja już się skończyła kolejne zakupy sprzętu agd napewno będą w tym sklepie
Sylwia Jedruszczak  | 09/01/19  18:48:15 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony sklep z RTV i AGD. zawsze robię tam zakupy gdy coś potrzebuje. Ciekawe rzeczy i nowości. Super obsługa na najwyższym poziomie. Są idealni i puntualni. Darmowe wysyłki są plusem. Dbają o klienta.
Agnieszka Xxx  | 09/01/19  19:56:01 | Recenzja o sklepie :
Dobry market że sprzętem wszelakiej maści, duży wybór asortymentu, przystępna cena. Sklep dba o swoje gazetki i reklamy by klient był zorientowany co obecnie jest w ofercie promocyjnej i miał wybór i możliwość porównania ofert.
 | 08/01/19  12:18:01 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra obsługa, Przesyłka na czas, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Ceny nie są wygórowane, dlatego często robię zakupy, szczególnie przez internet. Porównując ceny, czas oczekiwania na paczkę i koszty wysyłki jestem w stanie stwierdzić, iż media expert jest najlepszym sklepem na rynku, jeżeli chodzi o rzeczy rtv oraz agd.
Ktzysztof Kaminski  | 08/01/19  17:17:36 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie, bardzo wspanialy sklep,duzo wspanialego sprzetu elektonicznego,i domowego,bardzo duzo znizek i rabatow,i wygrac tez cos mozna,duzo konkursow i znizek,mozna rowniez wziazc cos dla siebie na raty,bardzo polecam ten sklep
Klaudia Krasicka  | 08/01/19  20:06:28 | Recenzja o sklepie :
Darbzo dobre ceny nie narzekam fajny durzo życzy szybko otwierająm sklep jest dobrzo wybory i chyba nikt nie narzeka
Karolina Królikowska  | 08/01/19  11:53:00 | Recenzja o sklepie :
Polecam fajne promocje. Najnowszy sprzęt, wybrałam wszystkie sprzęty do mieszkania w jednym miejscu. Przywieźli, wnieśli, ustawili i połączyli. Niczym nie musiałam się przejmować. Super rozwiązanie!!!
Maciej Wróblewski  | 07/01/19  16:02:16 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka a co najważniejsze wszystko dociera w całości bez żadnych oznak obijania lub zaniedbania produktu klienta. Jak dla mnie najlepszy wybór. A co więcej bardzo ciekawe oferty i promocje :)
Kinga Szymanek  | 07/01/19  13:02:45 | Recenzja o sklepie :
Rewelacja, jeżeli chodzi o czas wysyłki. Chwilę przed 24 złożyłem zamówienie, a na następny dzień towar był już w sklepie. Byłem pod ogromnym wrażeniem. Oni tam chyba nie śpią :-) Pozdrawiam Ps. wspierajmy polski kapitał, jakim jest Media Expert.
Sylwia Majkrzak  | 07/01/19  14:19:52 | Recenzja o sklepie :
Super sklep polecam zakupy w tym sklepie mila obsługa i rewelacyjne promocje nie drogie cenny szeroki wybór produktów,różne interesujące artykuły można dostać wszystko na raty niskie raty kredytu bardzo chętnie polecam.
Przemek Wojdalski  | 05/01/19  21:19:18 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny i tani sklep zawsze jak coś zamawiam to z tej strony. Jedynie co czasem jest nie tak to ceny są zbyt wygórowane za nie które rzeczy. Ale w ogóle sklep uważam za udany i polecam go wszystkim
Artur Moszczyński  | 06/01/19  15:14:00 | Recenzja o sklepie :
Umiarkowane ceny . Duży wybór asortymentu . Możliwość odbioru zamówionego towaru w sklepie internetowym w sklepie stacjonarnym. Dość często promocje.Obsługa nawet dość kompetentna . Są w stanie doradzić odpowiedni towar.
Marta Kondras  | 06/01/19  17:23:21 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła i sympatyczna Obsługa chętnie bez problemu doradzają w jakości danego sprzętu oraz informują o danej promocji kiedy i na jaki sprzęt . Dostawa również szybko i kierowcy pomocni przy wniesieniu i ustawieniu danej rzeczy.
Tobiasz Moskwik  | 06/01/19  22:50:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep uwielbiam go wszystko jest ładnie po układane tanie i wiem że będzie mi jakiś sprzęt z tego sklepu służył bardzo długo i gwarancja też jest dobra najlepsze to są 50% to już wg się cieszę
Bartosz Adamczyk  | 06/01/19  23:43:47 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep jestem zadowolony z niego szybkie zamówienie szybką dostawa. Z miłą chęcią zrobię jeszcze raz zakupy sklep dobry do zrealizowan rzeczy które są potrzebne do gospodarstwa domowego pozdrawiam
Artur Rutkowski  | 07/01/19  02:06:38 | Recenzja o sklepie :
nie zamienie sklepu na żaden inny. produkty bardzo dobrej marki i jakości w świetnych cenach . polecam . jestem zadowolony z zakupów w sklepie za każdym razem. dużo kupuje i różne rzeczy i jeszcze się nie zawiodłem .
leszek senderak  | 07/01/19  06:26:42 | Recenzja o sklepie :
Sklep Media Ekspert (w Warszawie) jest bardzo porządną firmą. . Promocje są często fajne (np. na święta jest gazetka promocyjna i dodatkowo sklepy są dłużej otwarte, tak że można przyjechać po pracy) , sprzęt jest raczej dobrej jakości tak samo jak obsługa klienta.
Krzysztofa Soboń  | 04/01/19  16:39:56 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiadajacy duży asortyment towarów. Łatwość zakupów, szybka realizacja oraz wysyłka. Wiele promocji i miła obsługa. Obsługa posiadająca wiedzę na temat sprzedawanych towarów, potrafią doradzic w wyborze towaru.
Katarzyna Domagała  | 05/01/19  18:10:40 | Recenzja o sklepie :
Sklep godzien serdecznego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór sprzętów RTV i AGD . Wszystko wykonane jest w bardzo wysokiej jakości i przystępnej cenie. Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Daniel Pancerz  | 03/01/19  23:32:40 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór. Miła i Profesjonalna obsługa. Oferują pomoc i potrafią Udzielić fachowej pomocy. Jak również informacji na temat wybranego sprzętu. Polecam wszystkim
Lukasz Grzyb  | 02/01/19  21:16:38 | Recenzja o sklepie :
Paczka zamówiona przed świętami dotarła do mnie ze sporym opóźnieniem, miała być na 21 grudnia. Zero informacji, przeprosin. Kompletna ignorancja i dno, zachowanie sklepu godne pożałowania porównując z zakupami u konkurencji. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, przynajmniej internetowe
Michał Matysik  | 03/01/19  02:13:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo porządny sklep i miła obsługa zawsze jestem odrazu pytany czy w czymś pomóc lub czy mam jakieś pytania
Daria Hepko  | 01/01/19  22:10:16 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy, różne oferty, duży wybór, promocje jest co wybierać szczególnie w laptopach nawet mam swój upatrzony który będę chciała kupic wraz z innymi akcesoriami takie jak myszka słuchawki itd. Gorąco polecam.
Beniamin Baniak  | 31/12/18  10:15:16 | Recenzja o sklepie :
No to git dziękuję Ci za to że jest to możliwe to proszę o kontakt z nami na to że nie chce mi się w domu siedzę w domu i mogę kupić winko i się napijemy się w końcu pogodzilismy po tylu latach w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma opcji żeby nie było mnie w domu i mogę kupić winko
Justyna Denicka  | 01/01/19  20:10:38 | Recenzja o sklepie :
Obsługa sklepu godna polecenia, profesjonalna, umie doradzić w wyborze sprzętu.. Sklep godny polecenia:) W sklepie znajdziesz wszystko czego poszukujesz do wykończenia mieszkania, chociasz nie maja tego w sklepie na stronie internetowej jest:)
Agnieszka Lipka  | 28/12/18  17:54:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła i rzetelna obsługa, jeśli masz pytania dostaniesz bardzo szczegółowe wyjaśnienia, ceny są przystępne na każdą kieszeń, każdy znajdzie oferty dla siebie i swojego portfela, a także dla swojego gustu
Elżbieta Kacprzak  | 28/12/18  21:11:29 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep zarówno internetowy, jak i stacjonarny. Zatrudnia kompetentnych pracowników, którzy potrafią doradzić w każdym temacie. Obsluga profesjonalna. Ceny przyzwoite. Szybko wysyła zakupiony towar. Szybko przyznaje punkty CashBack.
David Woszczyk  | 29/12/18  09:54:31 | Recenzja o sklepie :
jest to bardzo dobry sklep z wieloma wspaniałymi produktami w rewelacyjnych cenach oraz jest miła i wykwalifikowana obsługa . Produkty sa wykonane z bardzo dobrej jakości i wiele z nich służy mi przez kilka lat.
Hubert Lipniak  | 29/12/18  10:35:06 | Recenzja o sklepie :
Wszystko ok. Dużo zaopatrzenia, każdy znajdzie coś dla siebie. Miła i rzetelna obsługa zawsze pomoże w doborze sprzętu jak również opowie o panujących aktualnie promocjach. Zawsze miło można wspominać pobyt w tym sklepie.
Katarzyna Boszczyk  | 29/12/18  19:04:13 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep,maja bardzo fajny sprzet agd w dosyc przystepnych cenach,sama kupuje tam chetnie i nie zaluje decyzji o kupionych sprzetach,platnosci sa rowniez mozliwe w korzystnych dla klienta ratach co daje spore ulatwienie w wysokosci rat dopasowanych do budzetu
Dorota Smoleńska  | 29/12/18  19:48:59 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert to sklep z IT, RTV i AGD. Różnorodna oferta, różne ceny i promocje. Znane marki i inne. Ciekawy sklep by znaleźć smarthpone, hi-fi i laptop czy tablet. Można znaleźć również wyposażenie do kuchni - małe AGD.
 | 30/12/18  00:38:38 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam wam wszystkim ten sklep ,bogata oferta ,miła obsługa zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie ,ocena dla sklepu będzie jak najwyższa ponieważ jestem zadowolony polecam wam wszystkim
Lukasz Karczewski  | 30/12/18  06:45:18 | Recenzja o sklepie :
Super sklep czysty, samo wejście do niego daje radość z zakupów, bardzo miła a zarazem pomocna obsługa co najfajniejsze jest ze wszystko można zobaczyć jak i dotknąć na miejscu tak że polecam ten sklep w 100%.
Dariusz Bekier  | 30/12/18  08:08:33 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godny polecenia z racji profesjonalnego podejścia do tranzakcji zakupu. Obsługa i czas dostarczenie przesyłki zachęca do dokonywania tam zakupów. To sprawia, że polecam ten sklep.
Anna Gronau  | 30/12/18  18:13:52 | Recenzja o sklepie :
bardzo udane zakupy za każdym razem gdy tam jestem. podoba mi się że jest możliwość zakupu w systemie ratalnym i przeważnie z zerowym oprocentowaniem. Zakupy tam to czysta przyjemność i gratulacje dla fachowej obslugi
Iwona Gurecka  | 28/12/18  19:17:21 | Recenzja o sklepie :
Jak najbardziej polecam sklep media ekspert, szeroki asortyment, świetne ceny, zawsze można znaleźć najlepszy dla siebie sprzęt, świetna pomocna obsługa, zakup przebiega szybko i sprawnie, kupiłam już wiele świetnych rzeczy
Agnieszka Ochnio  | 29/12/18  14:46:05 | Recenzja o sklepie :
super suersupersuper super jest ten sklep nic dodac nic ujac opina na plus mila fachowa obsluga wszystko zalatwia sie szybko jak przez internet jak i bezposrednio w sklepie.polecam kazdemu zakupy online
Katarzyna Pierzchanowska  | 30/12/18  13:27:21 | Recenzja o sklepie :
Polecam z wielką przyjemnością zakupy w tym sklepie. Towar dobrej jakosci. Szybka dostawa. Bardzo miła obsługa. Konkurencyjne ceny. Przedylka dobrze zabezpieczona i nie kosztowala duzo. Jeszcze tu wroce napewno
Mirosława Domagała  | 27/12/18  08:39:17 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu elektronicznego dla domu . Wszystko jest wykonane w wysokiej jakości i dostępne w przystępnej cenie . polecam
Grzegorz Dzialdowski  | 24/12/18  12:54:17 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny wybor i doatawa.jako klient jestem bardzo zadowolony z uslug tego sklepu.Obsluga mila i profesjonalna.Dostawa zawsze na czas. Reklamacje uwzgledniane uczciwie.przede wszystkim fachowe doradztwo ktore zawsze pomoze rozwiac watpliwosci i pomoze w wyborze.
Anna Mazur  | 25/12/18  02:55:13 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór elektroniki najwyższej jakości oraz sprzętu AGD/RTV. Możliwość kupna w atrakcyjnych ratach. Szybko i sprawnie. Bardzo miła i pomocna obsługa. Polecam! Często też można trafić na fajne promocje.
Marcin W  | 26/12/18  00:04:28 | Recenzja o sklepie :
Bardzo bogata oferta, obsługa szybka, bezproblemowa, przyjazna i bardzo kompetentna. Atrakcyjne ceny, duża ilość sklepów stacjonarnych przez co jest bezproblemowy odbiór osobisty zamówionych produktów.
Krzysztof Kacianowski  | 26/12/18  14:42:09 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep, ponieważ mają bardzo duży wybór asortymentu AGD, ceny są niskie, koszty są przyzwoite i mają bardzo dobrą obsługę, doradzają co należy wybrać, można rozłożyć ceny na raty. Polecam bardzo
Milena Politowska  | 26/12/18  23:29:28 | Recenzja o sklepie :
Szybka wysyłka produktów, częste promocje z darmową wysyłką oraz obniżka cen. Przedmioty zgodne z opisem. Jestem w zupełności zadowolona z zakupów w danym sklepie zarówno stacjonarnie jak i przez internet.
Andzelika Monika  | 20/12/18  09:01:27 | Recenzja o sklepie :
super sklep nie najlepszego Akupu sa.latwe i przyjemne a do tego obsluga kompetentna i pomocna to chyba najlepsze zakupy jakie udlo.mo sie robic zakupy. super
Karolina Elbe  | 25/12/18  08:06:19 | Recenzja o sklepie :
Kupiłam w tym sklepie oczyszczacz powietrza. Bardzo polecam tutaj zamawianie online (nie trzeba szukać sklepu, gdzie dany produkt jest dostępny, ani ryzykować uszkodzeniem sprzętu w transporcie). Dodatkowo przez internet jest więcej promocji - naliczanych od razu po dodaniu do koszyka. Szybka realizacja, dostawa kurierem nawet w sobotę. Produkt zgodny z opisem.
Anna Bańkowska  | 20/12/18  21:01:16 | Recenzja o sklepie :
Bardzo każdemu POLECAM , produkty wysokiej jakości. Każdy znajdzie coś dla siebie . Jestem zadowolona z przebiegu zamówienia i samej realizacji zakupu . Szybki kontakt ze sprzedawcą. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.
Agnieszka Kolanko  | 21/12/18  11:34:22 | Recenzja o sklepie :
Media Expert to wiodąca marka sklepów ze sprzentem Agd i Rtf. A co najważniejsze mają ceny najniższe. Bardzo często są mega promocje. Większość produktów w moim dimu są właśnie tu zakupione. Polecam
Adam Kowalski  | 21/12/18  13:33:45 | Recenzja o sklepie :
Sklep warty polecenie w sklepie bardzo miła i uprzejma obsługa szeroki wybór towaru w atrakcyjnej cenie.
Monika  | 22/12/18  16:16:39 | Recenzja o sklepie :
Polecam robienie zakupów w media expert stacjonarne jak i przez internet. Zakupy przez internet przychodzą szybko, jeżeli dany produkt mi nie odpowiada bez problemu przyjmują zwrot. Reklamację również są przyjmowane.
Wojciech Suchacki  | 23/12/18  05:15:22 | Recenzja o sklepie :
jest fajny sklep znajdziesz wszystko co chcesz w rozsądnej cenie i obsługa jest fajna ceny małe rzeczy ciekawie fajnie interesujące bardzo możliwość wzięcia coś na raty to jest plus tego sklepu jest ok
Aneta Królak  | 23/12/18  14:06:11 | Recenzja o sklepie :
Sklep z miłą obsługą, towar dobry jakościowo. Teraz na święta skorzystałam z wydłużonych godzin otwarcia sklepu, dzięki temu mogłam spokojnie odebrać zamówienie po pracy nie stojąc w przedświątecznych kolejkach. Polecam!!!
Krzysztof Gilewski  | 23/12/18  22:02:40 | Recenzja o sklepie :
Witam , cieszę się że mogę podzielić się z użytkownikami swoją opinią na temat sklepu , dziś zamówiłem przez internet żelazko do paczkomatu i jestem ciekaw jak funkcjonuje dostawa w jakim terminie będę mógł je odebrać . Jeśli chodzi o zamówienie to jest super.
Konrad Zarzecki  | 19/12/18  18:24:09 | Recenzja o sklepie :
Zakupiłem w tym sklepie sluchawki JBL. Kosztowaly mnie one troszke ponad 50zl ale jestem z nich bardzo zadowolony posiadam je juz 2 miesiace nic sie nie psuje a korzystam w nich w terenie i przy pracy na komputerze. Polecilem je takze zajomej i takze jest szczesliwa posiadaczka sluchawek.
Marcin Oleszczuk  | 19/12/18  22:26:17 | Recenzja o sklepie :
wszstko super robiąc zakupy w sklepie internetowym media ekspert nie myslalem ze asortyment jest taki urozmaicony i bogaty w sprzet z dziedziny agd i rtv oraz It polecam wszystkim którzy szukaja konkretnwgo sprzetu
Czeslaw Haranczyk  | 20/12/18  06:58:11 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert to jeden z najlepszych sklepów z elektroniką jakie mamy na rynku, wszystko w najlepszych cenach z szybką dostawą i mozliwością odbioru w sklepie. Pomoc gwarantowana w każdym aspekcie. Polecam bo naprawde warto.
 | 18/12/18  16:50:20 | Recenzja o sklepie :
super sklep ekstra obsluga i dobra polityka reklamacji naprawde na plus kupilem juz wiele zeczy u nich i wszystkie sa najlepszej jakosci i sluza do dziś wiec nie trzeba sie zastanawiac nad zakupem bo są bezkonkurencyjni polecam na 100%
Angelika Pęczek  | 18/12/18  20:18:18 | Recenzja o sklepie :
Sklep MediaExpres- zapraszam bardzo do sklepu na zakupy. Dlatego, że można naprawdę bardzo fajne i za atrakcyjną cenę kupić coś co nam się przyda w domu. Produkty są bardzo dobrej jakości a ceny bardzo atrakcyjne. Sama robię zakupy w sklepie i jestem bardzo zadowolona. Zapraszam!.
Sławo Lis  | 15/12/18  18:29:49 | Recenzja o sklepie :
Jestem świeżo po zakupie laptopa Lenovo w Media Expert. Świetna i profesjonalna obsługa w sklepie, dzięki czemu szybko zdobyłem najważniejsze informacje o sprzęcie i mogłem dokonać optymalnego dla siebie wyboru.
Krystian Jakuszko  | 16/12/18  18:15:04 | Recenzja o sklepie :
super sklep świetna profesjonalna obsługa ostatnio kupowałem modem LTE bardzo profesjonalne doradztwo oraz pomoc w konfiguracji polecam... Dużo promocji oraz przejrzysta strona internetowa można bardzo łatwo znaleźć poszukiwany produkt wraz z pełnym opisem oraz profesjonalnymi opiniami
Alexandra  | 16/12/18  16:36:03 | Recenzja o sklepie :
Czesto kupuje w tym sklepie,jestem bardzo zadowolona ze sprzętow oraz promocji na jakie można natrafić. Obsluga profesjonalna,zawsze sluży pomoca i szczerze doradzi w kwestii zakupu. Indywidualnie podchodzą do klienta .
Sandra Kurzawa  | 16/12/18  17:59:45 | Recenzja o sklepie :
polecam serdecznie ten sklep, zawsze znajdę coś w odpowiedniej cenie, dostawa na czas. napewno jeszcze zrobimy zakupy. towar zgodny z opisem ,nie uszkodzony nigdy, sprzęt potrafi wytrzymac długi okres użytkowania. pozdrawiam
Anna Mazurkiewicz  | 17/12/18  06:24:29 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep z czystym sumieniem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Dodatkowo pierwszy raz zamawiałam na określony dzień odbioru. Towar dotarł w określonym czasie a ponadto byłam cały czas informowana o przebiegu transakcji. Ceny przystępne. Polecam
Andrzej Bernard  | 13/12/18  10:19:18 | Recenzja o sklepie :
Sklep w którym kupiłem sprzęt elektroniczny (kino domowe) działa świetnie .Polecam sklep jak internetowo tak i stacjonarnie z miłą obsługa i ze świetnym różnorakim towarem typu elektronika jak i AGD :)
Kinga Kraszewska  | 12/12/18  09:24:09 | Recenzja o sklepie :
Fantastyczny, przejrzysty I czytelny opis każdego produktu. Atrakcyjne ceny, dodatkowe oferty. Szybka obsługa... Wszystko sprawnie, z udogodnieniem dla klienta. Szeroki zakres asortymentu, ceny na każdą kieszeń. Polecam
Łukasz Ścisłowski  | 13/12/18  06:28:05 | Recenzja o sklepie :
mobilne działa bardzo topornie ciężko cokolwiek zrobić jest także problem z koszykiem nie zawsze da się dodać od razu urządzenie. fajne opcje szybkiej dostawy . Ceny porównywalne na laptopach wyższe niż u konkurencji
Ewelina Ciuruś  | 12/12/18  18:26:20 | Recenzja o sklepie :
Szalone dni zakupów przedświątecznym. W media expert szał zakupów. Wiem bo byłam. Super niskie ceny przyciągają. Raty 0% też zachęcają. Na dodatek miła obsługa. Więc jak tu nie skorzystać. I nowa pralka zakupiona. Polecam
Natalia Lekowska  | 11/12/18  18:33:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep internetowy MediaExpert, bardzo duży wybór produktów. Dobrej jakości w przystępnych cenach. Możliwość skorzystania z ciekawych promocji i rabatów. Wysylka do domu lub bezpłatna to najbliższego sklepu. Polecam
Małgorzata Kaliszewska  | 11/12/18  13:42:18 | Recenzja o sklepie :
fajny sklep mila obsługa duzy wybór napewno bede czesciej odwiedzac ten sklepi polecac znajomym . Poszlam po jednego smartfona a pani opowiedziala mi o zaletach innego i wyszlam ze sklepu z dwoma telefonami
Anna Kowalczyk  | 10/12/18  12:53:57 | Recenzja o sklepie :
Każde zakupy w media ekspercie są udane, bardzo też lubie ich akcje promocyjne. Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko przebiegło zgodnie z obietnicą sklepu. Obsługa zawsze miła, polecam nie tylko stacjonarnie, ale również i internetowo!.
Sławomir Wojtyra  | 10/12/18  13:17:16 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przejrzysta strona sklepu, aktualne rabaty i ceny. Bardzo szczegółowe informacje na temat towaru oraz wiele możliwości rodzaju zakupu transportu i montażu. Różne rodzaje dormy płatności fachowe i pomocne instrukcje.
Dariusz Meyer  | 10/12/18  20:25:31 | Recenzja o sklepie :
Miła obsługa. dobre ceny Profesjonalne podejście do klienta Darmowa dostawa. Szybko uwzględniane reklamacje. Ulubiony mój sklep stacjonarny w Więcborku ale z przyjemnością korzystam z sklepu internetowego, gdzie można znaleźć dobre promocje i darmowa wysyłkę
Damian Czogała  | 09/12/18  00:05:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła i profesjonalna obsługa!!! Zaskoczyła mnie bardzo chec pomocy ekspedientow :)) Świetnie mnie przekonali przy wyborze zakupu. Zawsze znajdziesz jakiś odpowiedni produkt dla siebie!!! Ogromny wybór produktów!!!
Łukasz Wójtowicz  | 09/12/18  13:39:06 | Recenzja o sklepie :
Niezły asortyment do wyboru obsługa na wysokim poziomie przystępne ceny produktów możliwość systemu ratalnego przystępne raty dostępność do opisu produktów w internecie i możliwość porównania różnych produktów .
Sławek Kakol  | 10/12/18  05:10:56 | Recenzja o sklepie :
MediaExpert to teraz PrezentExpert czyli miejsce gdzie zakupimy wszystko aby w zbliżające się święta było czym obdarować najbliższych a przy tym zapłacić najmniej. Warto tutaj zaglądać, polecam serdecznie bo warto
Magdalena PomykaŁa  | 07/12/18  12:01:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Promocje godne polecenia. Przystępne ceny, duży wybór. W sklepie stacjonarnym przejżystość ofert. Duży plus za zamówienia online i ekspresowy odbiór w sklepie. Jestem zadowolona z zakupów.
Maria Sernik  | 09/12/18  14:34:35 | Recenzja o sklepie :
Dokonalam zakupu w sklepie MediaEkspert i okazało się że to był strzał w dziesiątkę! Szybko i profesjonalnie zostałam obsłużona. Zakupiony towar został dostarczony już na drugi dzień, czego się zupełnie nie spodziewałam. Warto robić zakupy w takich sklepach.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  MOODO
Gino Rossi
visit register click click