OTRZYMAJ 3,15% CashCoins AliExpress FEMESTAGE

Groupon - Shopping Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Groupon - Shopping

Codziennie nowe promocje i rabaty Twoim mieście na Groupon

Groupon jest największym portalem zakupów grupowych w Polsce oferującym zakupy, usługi oraz wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu w niewiarygodnie zniżonych cenach, nawet do 70%.

Groupon - Shopping Opinie

Katarzyna Kwiatkowska  | 06/09/19  06:31:28 | Recenzja o sklepie :
Korzystałam z gruponu niejednokrotnie i śmiało mogę polecić każdemu. Jestem zadowolona za ich zakupu, można naprawdę oszczędzić sporo pieniędzy. Jeśli znajdę trafione oferty to z pewnością zakupie po raz kolejny i będę z uśmiechem korzystac
Joanna B?bolewska  | 05/09/19  09:45:54 | Recenzja o sklepie :
Kocham Groupon, tyle okazji codziennie do znalezienie... poszukiwanie ich to super doskonala zabawa. Polecam wszystkim. Kazdy znajdzie tutaj cos dla siebie i dla najblizszych, cos do domu, cos do pracy, i cos do realizacji swoich zainteresowan i pasji.
Monika Lepianka  | 20/08/19  13:36:35 | Recenzja o sklepie :
Swietna stona na zarabianie pieniedzy, sklepy wszystkie bez zastrzeżeń, towar zawsze zgodny z opisem, kurier zawsze bardzo szybko i ten cashback za kazdy zakup. Ja juz zaoszczedzilam 197 i polecam wszystkim ;)
Irena Tyrakowska  | 15/08/19  19:10:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep przyjazny klientowi. Strona jest przejrzysta, wszystko dokładnie opisane. Bardzo korzystne promocje i rabaty. Polecam.duży wybór kuponów zniżkowych. Świetna aplikacja. Jestem zadowolona z szybkiej realizacji
Jakub Winkiel  | 12/08/19  14:56:52 | Recenzja o sklepie :
Wszystko działa sprawnie i bez żadnych problemów. Ja najczęściej korzystam z oferowanych usług medycznych, stanie w kolejkach po kilka miesięcy już się znudziło. Polecam każdemu kto chce nabywać rzeczy lub usługi naprawdę okazyjnie.
Emilia Habecka-Rosiak  | 09/08/19  11:03:43 | Recenzja o sklepie :
Strona Groupon została mi polecona przez znajomego jakieś 2 lata temu. Początkowo nie byłam do niej przekonana. Dziś nie potrafię sobie wyobrazić, że mogłabym jej nie znać. Często z niej korzystam. Szczególnie ze szkoleń.
Bożena Gryniuk  | 04/08/19  21:41:40 | Recenzja o sklepie :
Świetna stronka, często są promocje na których można dużo zaoszczędzić i to w okolicach oraz w twoim mieście. Gorąco polecam ich aplikacje która jest bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudze. Ja osobiście jestem zadowolona.
Anna Borkowska  | 25/07/19  10:13:48 | Recenzja o sklepie :
Mega promocje na jednej stronie. Zniżki nawet do 90 %. Korzystam ze zniżek do restauracji i na wyjazdy. Pobyty w SPA nawet do 50% taniej. Warto tu często zaglądać. Groupony na różne dziedziny : zabiegi kosmetyczne, warsztatowe czy dentystyczne. Polecam !
Kazimierz Trąbczyński  | 22/07/19  13:29:49 | Recenzja o sklepie :
Groupon to doskonała okazja do spędzenia urlopu w atrakcyjnych miejscach po promocyjnej cenie. Skorzystałem dwukrotnie i jestem bardzo zadowolony. Duży wybór ofert. Bardzo łatwa obsługa strony. Zamierzam jeszcze skorzystać. Polecam wszystkim ofertę GROUPONU.
Weronika Borcowska  | 14/07/19  20:04:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep spełnia oczekiwania wszystkich swoich klientów. Wielki wybór asortymentu dla kupujacych, szybka i profesjonalna obsługa klienta. Bardzo ciekawe przedmioty, ceny konkurencjyjne tylko polecać dla wszystkich tych, którzy nie lubią stać w kolejce do kas :-)
Karolina Jurek  | 14/07/19  07:45:44 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała strona. Dużo korzystnych promocji. Strzał w dziesiątkę. Świetne okazje na spędzenie wolnego czasu w pięknych miejscach za nieduże pieniadze, polecam kazdemu.
Anna Wasikowska  | 26/06/19  17:49:49 | Recenzja o sklepie :
Swietne promocje. Ostatnio udalo mi sie upolowac extra wyjazd weekendowy do SPA wraz z noclegiem i obiado-kolacja. W cenie byly rowniez termy. Szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam :)
Natalia Gucwa  | 26/06/19  13:08:41 | Recenzja o sklepie :
Zawsze fajne oferty jeśli chodzi o hotele i nie tylko. Bardzo łatwy w obsłudze szczególnie jesli posiada sie aplikacje, sa rownież bardzo fajne oferty na spędzanie wolnego czasu samemu lub z rodzina. Polecam goraco!
Jadwiga Bonczyk  | 26/06/19  12:18:10 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep internetowy grupon- można naprawdę znaleźć super okazję na wyjazd lub na imprezę.,kolacje w super cenie. Tanio, super obsługa i można wszystko szybko znaleźć za niewielką cenę. Bardzo polecam
Natalia Murawska  | 13/06/19  11:02:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna strona do zakupow, mozna upolowac sporo wydarzen z rabatem, np wyjscie do restauracji albo jazda gokartem. Bogaty tez jest asortyment travel, gdzie mozemy znalezc hotele w bardzo strakcyjnych cenach. Polecam :)
qwerty  | 01/07/19  19:15:03 | Recenzja o sklepie :
Serwis Groupon oceniam bardzo pozytywnie, jest tam dużo form rozrywki, sposobów na spędzenie wolnego czasu, wyjazdów czy po prostu zakupów z możliwością oszczędzenia sporej kwoty pieniędzy. Bardzo prosty sposób zakupów!
Dominika Dziad  | 01/07/19  13:19:56 | Recenzja o sklepie :
Super. Szybka realizacja, wszystko mega jasno opisane, eny są na prawdę bardzo mocno konkurencyjne, a nawet lepiej niż konkurencyjne, można dorwać super groupony w mega niskich cenach, po prostu idealne miejsce!
Ewelina Tomaszek  | 23/06/19  21:00:19 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam sklep internetowy Groupon - Shopping, często korzystam z fajnych promocji i kupuję taniej na przykład bilety do Aquaparków czy zabiegi kosmetyczne lub pakiety badań lekarskich, można zaoszczędzić nawet 50%. Polecam wszystkim
Michalina Gadomska  | 17/06/19  07:32:05 | Recenzja o sklepie :
Świetna strona. Wiele korzystnych ofert z różnych dziedzin - odzież, hobby, rozrywka, jedzenie. Zniżki często bardzo duże, nawet kilkudziesięcioprocentowe. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.
Paula Wr�bel  | 14/06/19  14:16:04 | Recenzja o sklepie :
Strona internetowa godna polecenia. Groupon - Shopping to idealny sklep do wyszukiwania dobrych prezentów dla wszystkich członków rodziny. Ciekawe oferty i duże promocje. Gorąco polecam korzystania Groupon - Shopping
Iwona Dolińska  | 12/06/19  22:43:23 | Recenzja o sklepie :
Bardzo ciekawa strona, bardzo dużo ofert korzystnych, szeroki opis oferty, możliwość obejrzenia zdjęć oferowanych np wycieczek, zabiegów, szybkie tranzakcje, polecam każdy znajdzie coś dla siebie ciekawego
Oktawia Salwa  | 06/06/19  00:49:11 | Recenzja o sklepie :
W zeszłym roku mieliśmy z mężem dylemat gdzie spędzić wakacje z rodziną, koleżanka poleciła mi tą stronę, wymarzoną ofertę znaleźliśmy po dosłownie 3 minutach, a całkowite koszty są zdecydowanie mniejsze.
Dagmara Spuła  | 03/06/19  20:18:12 | Recenzja o sklepie :
Świetne, różnorodne i bardzo korzystne oferty. Warto tutaj zaglądać, bo jest to dla nas korzystne i oszczędne. Szybkie przyznawanie punktów cashback jest również na plus. Serdecznie wszystkim polecam.
Krzysztof Sz.  | 29/05/19  10:57:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam firme groupon, ode mnie zasługuje na świetną opinie. Oferty są ciekawe i bardzo korzystne pod względem cenowym. Do tego znajdzie tam prawie każdy coś dla siebie, bo ofert jest tak dużo. Polecam! Jest tam mnóstwo ofert na spędzenie wolnego czasu i lubię z tego korzystać.
Daniel Miśkiewicz  | 03/06/19  10:18:51 | Recenzja o sklepie :
Jak dla mnie najlepszy. Ciekawe i fajne miejsc do wypoczynku w atrakcyjnych cenach. Polecam znajomym gdy planują wypad na wakacje. Zawsze coś fajnego się znajdzie. Oferty są super. Jestem zadowolony z ofert.
Henryka  | 02/06/19  16:06:45 | Recenzja o sklepie :
Groupon-Shopping to ciekawa propozycja dla tych, którzy lubią szukać i przeglądać oferty i się do nich dołączać. Można zaoszczędzić trochę pieniędzy, uczestnicząc w zakupach lub zabiegach lub innych propozycjach w grupie.
Krzysztof Gilewski  | 01/06/19  09:44:32 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry ciesze się że mogę podzielić się swoja opinia na temat sklepu Groupon , wydaje mi się bardzo interesujący i posiada bardzo duży asortyment w bardzo promocyjnych celach, zastanawiam się w jakich miastach można korzystać z Groupon.
Karol Kulik  | 03/06/19  02:58:50 | Recenzja o sklepie :
Przydatna strona , można natrafić na róże promocje, upusty, niezależnie od okazji. Przejrzysta dużo informacji na temat danego produktu lub usługi oraz wyjaśnienie jak postępować po zdecydowaniu się na dany kupon.
Monika Szymbara  | 28/05/19  12:26:27 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza platforma, dużo promocji i świetne okazję. Każdy na pewno znajdzie coś dla Siebie! Dużo możliwości, na prawdę coś dla każdego! Uwielbiam korzystać z tej strony, znajomi i rodzina również z niej korzystają!
Magdalena Heleniak  | 29/05/19  03:19:29 | Recenzja o sklepie :
Oferty promocyjne restauracji, siłowni, fitness, gabinetów kosmetycznych, spa, produktów, podróży, biletów oraz pomysły na prezent. Bardzo łatwo jest tam dokonać zakupu kuponu a później wydrukować go lub pokazać go na smartfonie. 
Andrzej Rygiel  | 27/05/19  14:43:03 | Recenzja o sklepie :
Przydatna strona , można natrafić na róże promocje, upusty, niezależnie od okazji. Przejrzysta dużo informacji na temat danego produktu lub usługi oraz wyjaśnienie jak postępować po zdecydowaniu się na dany kupon.
Mat Mich  | 27/05/19  19:20:03 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuje dużo ciekawych ofert w obniżónych cenach. System recenzji pozwala na weryfikację firmy. Usługi są wykonywane kompetentnie i do tej pory nie miałem powodu by narzekać na ich jakość. polecam !!!!!!!!!
Władysława  | 26/05/19  13:18:28 | Recenzja o sklepie :
Pomysł Gruoupon-a i robienie zakupów dzięki ich promocjom to bardzo atrakcyjna propozycja. Dzięki rabatom udzielanych na ich stronie wiele usług jest dostępniejsza dla większej ilości osób. Warto tam zaglądać.
Walentina Dresler  | 23/05/19  09:49:24 | Recenzja o sklepie :
W sklepie internetowym Groupon zawsze można znałeś atrakcyjną ofertę . Często korzystam z oferty masaży, ponieważ proponowane ceny na Groupone dużo niższe niż bezpośrednio w salonie,a wykonanie zabiegu jest na wysokim poziomie.Polecam!
Barbara Gadomska  | 18/05/19  11:50:47 | Recenzja o sklepie :
wsaniala aplokacja bardzo czesto kupuje na gruponie i uwazam ze maja najlepsze oferty bede kupawl jak najczescziej bardzo polecam ta aokacje jest nalepsza na swiecie za nic bym jejnie zamienil nawet za duza kase
Zdzislaw Gadomski  | 18/05/19  11:54:02 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na Groupponie są zawsze opłacalne. Korzystam z grupowych zakupów od długiego czasu i trudno jest mi już oszacować ile zaoszczędziłem pieniędzy. Zawsze fajne oferty, każdy znajdzie coś dla siebie. Zachęcam do częstego odwiedzania sklepu.
Tomasz Knapik  | 18/05/19  17:29:30 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży w spółdzielni mieszkaniowej w spółdzielni mieszkaniowej nie ma to jak fotografuje nie ma to jak najbardziej na świecie jest powrót do końca roku to będzie y w spółdzielni mieszkaniowej nie ma co się dzieje w spółdzielni mieszkaniowej
Tomasz Matysek  | 19/05/19  14:21:35 | Recenzja o sklepie :
Żona razem z dziećmi kupiła mi Voucher-prezent wystarczyło tylko kliknąć na link i nagrodę mogłem odebrać bez żadnych problemów.
Grzegorz Czyz  | 15/05/19  15:53:27 | Recenzja o sklepie :
wsaniala aplokacja bardzo czesto kupuje na gruponie i uwazam ze maja najlepsze oferty bede kupawl jak najczescziej bardzo polecam ta aokacje jest nalepsza na swiecie za nic bym jejnie zamienil nawet za duza kase
 | 15/05/19  18:16:03 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na Groupponie są zawsze opłacalne. Korzystam z grupowych zakupów od długiego czasu i trudno jest mi już oszacować ile zaoszczędziłem pieniędzy. Zawsze fajne oferty, każdy znajdzie coś dla siebie. Zachęcam do częstego odwiedzania sklepu.
Grzegorz Zych  | 14/05/19  11:27:41 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duża możliwość wyboru i dopasowania oferty do swoich potrzeb. Zakup jak i realizacja bardzo prosta. Dodatkowo szybko zakupiony Groupon odrazu jest dostępny na naszym koncie. Bardzo dużo punktów.
Rafał Łukomski  | 13/05/19  14:34:17 | Recenzja o sklepie :
super sklep liczne promocje duzy wybor towaru i produktow latwa i szybka obsługa strone wygodne i szybkie formy platnosci szybk czas realizacji zamowien jak i dogosny wybor dostawy bardzo fajny sklep
Krzysztof Simiński  | 12/05/19  18:31:38 | Recenzja o sklepie :
polecam serwis bardzo przyjazdy dla zwykłego użytkownika oferty , każdy znajdzie coś dla siebie w różnych kategoriach . przyjazna obsługa i przejrzysta strona :) pozdrawiam wszystkich użytkowników .
Paulina  | 08/05/19  16:09:50 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Groupon Shopping to sama przyjemność. Solidnie i za korzystną cenę - po prostu okazja okazji :) Szybkość przyznawania Cashbacku jak najbardziej zadowalająca. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Monika Wilkiewicz  | 08/05/19  06:31:06 | Recenzja o sklepie :
Polecam kupno przez Grupon. Wiele zaoszczędzonych pieniędzy. Korzystałam wielokrotnie z zakupu wakacji, usług fryzjerskich, usług związanych z wymianą opon samochodowych i nigdy się nie zawiodłam. Jestem bardzo zadowolona z możliwości kupowania kuponów przez grupon.
Rafal Chrzanowski  | 07/05/19  21:28:57 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży od początku istnienia firmy nie ma problemów z realizacją kuponu po wykonanej pracy i tak będziesz mógł potwierdzić szczegóły transakcji w końcu upragnione wakacje wyszukaj hotel nie ma czego nie wiesz
Ewa Dąbrowska  | 05/05/19  08:25:53 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuja wspaniałe oferty i super ceny.Często korzystam i nigdy sie jeszcze nie zawiodłam. Z Grouponem mozesz dobrze i tanio wypocząc ,wykupic duzo taniej bilety na rożne imprezy . Ostatnio zakupiłam w profesjonalnym salonie fryzjerskim usługe, ktora kosztowała mnie 70% taniej.
Anna Śpiewak  | 05/05/19  07:23:00 | Recenzja o sklepie :
Swietny sklep. Naprawdę polecam kazdemu. Szybkie zakupy, dobra jakość, ceny naprawde nie za wysokie, Robiłam tu zakupy naprwdę sporo razy i za kazdym razem z usmiechem na ustach konczyłam transakcje. Polecam serdecznie
Bodey Michalski  | 02/05/19  09:58:36 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim kto jeszcze nie zna Groupona do skorzystania z tej ogromnej platformy na której można zakupić np. świetne i tanie wyjazdy na baseny, wczasy jak również usługi. Można taniej gdzieś wyjechać.
Milena Politowska  | 30/04/19  10:59:03 | Recenzja o sklepie :
Polecam. Bardzo dużo okazji, tańsze bilety na wycieczkę czy też na rezerwację hotelu w wakacje i nie tylko. Promocyjne oferty z których już wielokrotnie korzystałam. Warto bo to się opłaca. Polecam!!!
Joanna Brodowska  | 26/04/19  23:45:16 | Recenzja o sklepie :
Uważam ze sklep internetowy Groupon - Shopping jest bardzo dobrum pomysłem za równo dla klienta jak i samej firmy.Groupon- Shoping posiada szeroki wachlarz ofert, którym z pewnością zainteresuje klientów oraz dogodne ceny.Polecam
Agnieszka Śpiewak  | 27/04/19  16:54:48 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, super ceny, polecam wszystkim bardzo serdecznie, jeżeli ktoś jeszcze tam nie kupował to musi spróbować, ja jestem stałym klientem i nigdy sie jeszcze nie zawiodłam, a kupuje czesto. Polecam serdecznie
Adrianna Gęsikowska  | 26/04/19  07:47:47 | Recenzja o sklepie :
Strona internetowa Groupon to świetne miejsce, aby sprawić komuś naprawdę ciekawy prezent, jak również wybrać coś ciekawego dla siebie. Mnóstwo ofert w świetnych cenach w przeróżnych kategoriach. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Katarzyna Jasińska  | 24/04/19  23:00:51 | Recenzja o sklepie :
Groupon to portal, który posiada dużo ofert skierowanych do każdej grupy wiekowej. Wśród ofert są usługi kosmetyczne, z których najczęściej korzystam a jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Groupon posiada mobilna aplikacje, co jest ogromnym plusem!
Kinga Handy  | 23/04/19  20:23:07 | Recenzja o sklepie :
Super oferty w okazyjnych cenach w jednym miejscu, bardzo dużo promocji, różne kategorie, można znaleźć zarowno tanie wczasy last minute jak i oferty zakupowe, bądź restauracje, kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam
Adam Lenartowicz  | 23/04/19  22:12:48 | Recenzja o sklepie :
Kilkakrotnie korzystałem już z okazji na Grouponie, i za niewielkie pieniądze przeżyłem cudowne chwile w kilku termach. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony i często zaglądam. Korzystam też z newslettera, zapisałem się po pierwszym udanym wyjeździe.
Agnieszka Kliś  | 23/04/19  00:46:47 | Recenzja o sklepie :
Mnóstwo świetnych produktów ale przede wszystkim usług w niższej cenie - przyjemność zarówno dla siebie, jak i dla bliskich. Nie raz udało mi się również upolować świetny prezent :) Lubię poznawać nowe miejsca - i to miejsce mi w tym pomaga. Gorąco zachęcam do korzystania!
Joanna Szylo  | 23/04/19  00:55:22 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuje dużo ciekawych ofert w zniżonych cenach. System recenzji pozwala na weryfikację firmy. Usługi są wykonywane kompetentnie. Do tej pory korzystałam głównie z usług kosmetycznych i restauracyjnych. Gorąco polecam !!!!!!!!!
Derek Staszek  | 21/04/19  12:08:55 | Recenzja o sklepie :
Super sklep fajne okazje rabaty okazje kupony pozwalaja na małe oszczędności w domowym budżecie. Po za tym można komus zrobic cAŁKIEM FAJNY PREZENT NA zAJĄCZKA polecam serdecznie gdyz warto gdy cos w portfelu zostani8e
Bogumiła Gorell  | 22/04/19  13:53:25 | Recenzja o sklepie :
Szybko, tanio i bezproblemowo. Kupiłam bilety do multikina bez żadnych problemów, taniej i już z wyborem miejsca. Z kodem z grupona już od razu pod sale kinowa. To mi się podoba. Na pewno skorzystam ponownie i zabiorę przyjaciół:)
Monika Fijałkowska  | 16/04/19  21:36:18 | Recenzja o sklepie :
Dzięki tej stronie odwiedziłam wiele ciekawych miejsc, jadłam smakołyki w promocyjnych cenach oraz zrobiłam zakupy za grosze :) Skorzystałam z fachowych usług fryzjera oraz kosmetyczki, dzięki którym poczułam się wyjątkowa. Polecam!
Grzegorz Boch  | 12/04/19  15:12:07 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjne miejsce do poszukiwań wymarzonego wypoczynku. Na hasło wolny weekend poza miastem zaczynam poszukiwania właśnie od Groupona. Realne zniżki na krótsze i dłuższe pobyty. Kategoria moje miasto również pozwala zaoszczędzić nie mały grosz.
Maciej  | 15/04/19  14:29:01 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest rzetelny i działa bardzo dobrze.W sytuacjach problematycznych znajduje rozwiązania zadawalające klienta. Ocena bardzo dobra, często korzystamy, nie zawiedliśmy sie a nawet bardzo pozytywnie zaskoczyliśmy w przypadku nieprawidłowości ze strony organizatora np wycieczek. Polecam
Katarzyna  | 15/04/19  14:31:02 | Recenzja o sklepie :
Groupon działa bardzo dobrze.W sytuacjach problematycznych znajduje rozwiązania idealne dla klienta. Ocena bardzo dobra, często korzystamy, nie zawiedliśmy sie a nawet bardzo pozytywnie zaskoczyliśmy w przypadku nieprawidłowości ze strony organizatora np spa
Sylwia Sowinska  | 16/04/19  08:04:05 | Recenzja o sklepie :
Świetny portal, na którym można znaleźć kody rabatowe do przeróżnych lokali, gastronomicznych, klepów z obuwiem, odzieżą czy różnego rodzaju usług takich jak transport. Kod otrzymuje się natychmiast i od razu można go wykorzystać. Gorąco polecam :)
Karolina Wróblewska  | 08/04/19  22:23:36 | Recenzja o sklepie :
groupon- najlepszy sklep internetowy , najlepsze promocje i swietne okazje. kilka razy zronlbilam zakupy i za kazdym razem zakupy byly udane. sklep imternetowy jak najbardziej godny polecenia. polecam.
Mieczysław Pokuć  | 08/04/19  01:11:51 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego Groupon-Shopping jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym bo ma i swiadczy swoje usługi na najwyzszym poziomie.Moja ocena sklepu tp bardzo dobry
Marta Peszynska  | 04/04/19  12:35:14 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep Groupon. Sporo korzyści, fajnie spędzony wolny czas, dużo atrakcji i mały koszt. Miło spędzony czas. Każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość w każdym regionie, mieście. Gorąco polecam każdemu.
Andrzej Filipiak  | 02/04/19  18:51:12 | Recenzja o sklepie :
W Gruponie można przebierać w ofertach i w cenach w zależności od ofert. Ceny i usługi są tu konkurencyjne, jest tego dużo do wyboru. Bez wychodzenia zamawiasz np, dietę pudełkową. Fajnie, że znaleziono takie rozwiązanie.
Agnieszka Krasoń  | 01/04/19  08:46:27 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam te wszystkie promocje... Szybko można kupić jakiś bilet do kina, bilet na jakąś imprezę, Groupon z zabiegami kosmetycznymi wyjazdy z rodziną, czy tez ubrania gdzie zapisuje się na moim koncie i realizowany jest ekspresem
Edyta Rogiewicz  | 01/04/19  19:35:45 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Groupon-Shoppong, mają ciekawe i różnorodne oferty, każdy znajdzie coś dla siebie. Można znaleźć za niewygórowaną cenę fajne wycieczki, zabiegi i inne atrakcje. Skorzystałam z oferty na prezent dla siostrzenicy i jestem zadowolona.
Urszula Olszowka  | 29/03/19  09:17:17 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z Groupon, ponieważ można oszczędzić pieniądze na fajnych ofertach. Są zniżki do restauracji, na manicure, pedicure, zabiegi pielęgnacyjne na twarz, usługi fryzjerskie i wiele innych. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam i zachęcam do śledzenia.
Józef Filipiak  | 31/03/19  19:06:12 | Recenzja o sklepie :
Warto korzystać z usług sklepu Groupon, zwłaszcza w tak zabieganych i trudnych czasach. Wiadomo, że za wygody się płaci, ale usługi czy dostawy sa do domu. Sklep ten jest nowoczesny z ciekawymi rozwiązaniami.
Angelika Bierut  | 27/03/19  22:00:36 | Recenzja o sklepie :
Najlepsze oferty jakie tylko udalo mi sie znaleźć w internecie. serdecznie polecam ! Nigdy sie nie zawiodlam. Korzystalam wiele razy i bede jeszcze korzystac z korzysci jakie daje strona. polecam serdecznie ;)
Małgorzata Baranek  | 26/03/19  19:00:18 | Recenzja o sklepie :
od lat korzystam z Grouponu, jestem bardzo zadowolona. ostatnio byłam na występach w Spodku Krzysztofa Cugowskiego. Świetny występ , cena przez portal Grouponu 50% taniej. Lubie z niego korzystać. Polecam
Anna Gronau  | 26/03/19  21:13:31 | Recenzja o sklepie :
Groupon to miejsce dla każdego. Można skorzystać z super ofert w cudownych cenach. Od zakupów prezentów po wycieczki w wymarzone miejsca w atrakcyjnych cenach. Śmiało mogę zachęcić wszystkich do korzystania ze strony
Barbara Rudzka  | 27/03/19  07:53:09 | Recenzja o sklepie :
Ciekawe miejsce. Możliwość "wyłapania" ciekawych ofert ,również cenowych. Dobre jest też to, że wyskakują propozycje atrakcji, o których można nawet nie pomyśleć. Świetny pomysł też na oryginalny prezent.
Danuta Szuba  | 25/03/19  16:56:34 | Recenzja o sklepie :
Oferty promocyjne restauracji, siłowni, fitness, gabinetów kosmetycznych, spa, produktów, podróży, biletów oraz pomysły na prezent i więcej, Weekendy,wakacje, wycieczki. o wszysko znajdzemy w Groupn Polecam
Katarzyna Domagała  | 25/03/19  16:45:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego rodzaju asortymentu . Wszystko dostępne w bardzo wysokiej jakości oraz w przystępnych cenach . Serdecznie polecam
Bożena Korycka  | 22/03/19  10:42:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam serdecznie , zawsze dobre zniżki . Można za fajne pieniądze spędzić urlop lub Weekend albo wakacje a i święta też . A może na tańszy i dobry obiad czy do kina też polecam . A i spa czy kosmetyczka w dobrej promocyjnej cenie
Henryka Walczyk  | 19/03/19  19:05:26 | Recenzja o sklepie :
Na Gruponie uwielbiam kupować wczasy . Pozdawiam zespół i proszę o fajne newsy na Bułgarię Spędziłam piękne wczasy w Grecji i Hiszpanii Jedyny mój problem to że jestem sama i często nie mam kogo zaprosić .
Martyna Gramacka  | 13/03/19  18:03:14 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam ten sklep, można znaleźć ciekawe oferty promocyjne, które pozwolą zaoszczędzić dodatkowe pieniądze, strona jest bardzo prosta w obsłudze, w łatwy sposób można odnaleźć oferty znajdujące się w naszym mieście
Edyta Pełka  | 11/03/19  15:59:18 | Recenzja o sklepie :
Szybka i profesjonalna obsługa, Atrakyjne ceny - możliwość kupienia większej ilości asortymentu z dodatkowym rabatem, szeroka gama produktów, możliwość zwrotu bez ponoszenia dodatkowych kosztów, możliwość uzyskania dodatkowych informacji
Kamila  | 10/03/19  19:52:57 | Recenzja o sklepie :
To jest super! Koleżanka mi kiedyś poleciła tę stronkę jak wykupiła pakiet wybielania zębów. Ja również go wykupiłam, a później kolejne i kolejne okazje. Jestem mega zachwycona i polecam każdemu kto się waha!
Zuzanna Ryszkowska  | 10/03/19  16:55:47 | Recenzja o sklepie :
wspaniałe oferty z największymi rabatami .we wszystkich dziedzinach zdrowie, wypoczynek.wyjazdy,leczenie,zabiegi ,zakupy i oferty cenowe z różnych sklepów stacjonarnych i internetowych,super super super
Joanna Lemanska  | 06/03/19  19:14:45 | Recenzja o sklepie :
Witam. Sklep Groupon-Shopping , jest moim zdaniem pozytywnie ustosunkowany do klienta ,ma dużą game kategorii ,które zachęcają nas do kupna w nim wszelakich produktów w możliwie niskiej cenie i promocji.Polecam.
Ewelina Niżyńska  | 05/03/19  17:17:22 | Recenzja o sklepie :
Korzystając z tych ofert można przede wszystkim obniżać koszty ponoszone na nocleg i wiele innych jest najczęściej do wyboru kilka opcji noclegowych. Odnajdując interesujący nas pensjonat czy hotel. Szczerze polecam
krzysztof Ko?odziejski  | 05/03/19  09:46:46 | Recenzja o sklepie :
tanio i szybko fajne promocje łatwe zakupy ,polecam wszystkim internetowy sklep Grupon można zakupy zrobić wcześniej A, potem skożystać za dwa tygodnie lub później puby , wycieczki no prawie wszystko i jeszcze w promocji .
Marcin Królak  | 05/03/19  12:20:27 | Recenzja o sklepie :
Trzeba bardzo dokładnie czytać opisy - wtedy nie powinno być problemu uśmiech Wszelkie kursy, zajęcia taneczne i fitness polecam! Usługi kosmetyczne i fryzjerskie też. Warto skorzystać z mycia samochodu i prania tapicerki.
jacek senderak  | 04/03/19  17:50:46 | Recenzja o sklepie :
z groupon korzystam od niedawana mozna znależć fajne okazje głównie kupuję zabiegi kosmetyczne i jestem bardzo zadowolony mam w planie zakupic wycieczkę zagraniczną chociaż nie wiem gdzie zawsze przed zakupem sprawdzam oferte dokładnie
Justyna ZieliŃska Mróz  | 01/03/19  18:53:43 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z tego sklepu już kilka ładnych lat i zawsze znajduję tutaj coś dla siebie. Ciekawe promocje i realne zniżki, które cieszą mnie i moich bliskich. Warte polecenia wszystkim, którzy lubią szukać okazji i oszczędności.
Kinga Białecka  | 04/03/19  06:54:41 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest super.Spełnia moje oczekiwania co do zniżek.Kupując w grupie płacę dużo mniej.A dodatkowo widzę jakie jest zainteresowanie produktem.Daje mi to odpowiedź że towar jest wart zachodu.Polecam.
Teresa Czopek  | 28/02/19  19:40:54 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to Super sklep internetowy. Różnorodność ofert w świetnych cenach , szybkie zakupy i to w przystępnych cenach .Powiadomienia o najnowszych nowościach a w dodatku można zarobić . Polecam wszystkim
Teresa Głowacz-Gołub  | 28/02/19  06:35:58 | Recenzja o sklepie :
Groupon - warto korzystać. znajdziesz tam dużo zniżek na różne Twoje potrzeby. Usługi - np. taniej umyj auto, masaże, zabiegi kosmetyczne. Zakupy - np. bilety na rożne imprezy, Ty wybierasz to co Tobie pasuje.
Zuzanna Kuligowska  | 26/02/19  14:22:48 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy na świecie portal zakupów grupowych. Super, że takie serwisy istnieją :) Gorąco polecam grupona choćby za ilość ofert. Tutaj każdego dnia znajdziesz coś dla siebie i bliskich. Na grouponie moża wyhaczyć super - fajne promocje! Polecam
Andrzej Grabowski  | 26/02/19  11:58:17 | Recenzja o sklepie :
Lubię koncepcje "scrollowanej" strony. Pierwsze wrażenie: "fajne", ale po zjechani niżej - tekst; jego wygląd, ułożenie, długie puste miejsca - wygląda mocno amatorsko.  Obrazki rzeczywiście ładne, ale trochę "nie na temat". Można wybrać coś bardziej prawniczego i bynajmniej nie mam na myśli sztampowych sądowych czy "togowopodobnych" obrazków. Mało informacji na scrollowanych stronach.
Kamil Kędziora  | 26/02/19  12:44:43 | Recenzja o sklepie :
Perfekcja Piękna – szczerze polecam ! Profesjonalne i bardzo miłe podejście do klienta. Jestem po zabiegu i umówiona jestem na następne. Cennik bardzo racjonalny a obsługa na najwyższym poziomie. Pani Marzenka jest to porostu odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu max profesjonalizmu pod każdym względem. 11 pkt w skali do 10. 
Olga Kot  | 18/02/19  17:07:38 | Recenzja o sklepie :
Groupon to świetna sprawa. Korzystam z ich ofert bardzo często. Ostatnio udało mi się kupić tańszy bilet do kina, w super cenie godzinny relaksacyjny masaż ciała i kupon na tańszy obiad w wegetariańskiej restauracji. Grouponów "do wyboru, do koloru":)
Marta Hermanowicz  | 29/01/19  22:06:30 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy na świecie portal zakupów grupowych. Super, że takie serwisy istnieją :) Gorąco polecam grupona choćby za ilość ofert. Tutaj każdego dnia znajdziesz coś dla siebie i bliskich. Na grouponie moża wyhaczyć super - fajne promocje! Polecam
Daniela Przywara  | 02/02/19  17:38:05 | Recenzja o sklepie :
Świetne oferty, wszystkie w jednym miejscu. Cieszę się, że odwiedziłam ta stronę. Najlepsze okazję internetowe. Na pewno tu wrócę. Jak najbardziej polecam skorzystać i sprawdzić samemu. Wszystko na plus
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 6,00% CashCoins
Zamawiaj bez kosztów dostawy
Kod:WRZESIEN50
OTRZYMAJ 5,25% CashCoins Mango.pl CosDlaZdrowia.pl
visit register click click