Nest Bank

Groupon - Shopping Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Groupon - Shopping

Codziennie nowe promocje i rabaty Twoim mieście na Groupon

Groupon jest największym portalem zakupów grupowych w Polsce oferującym zakupy, usługi oraz wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu w niewiarygodnie zniżonych cenach, nawet do 70%.

Groupon - Shopping Opinie

Bożena Korycka  | 22/03/19  10:42:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam serdecznie , zawsze dobre zniżki . Można za fajne pieniądze spędzić urlop lub Weekend albo wakacje a i święta też . A może na tańszy i dobry obiad czy do kina też polecam . A i spa czy kosmetyczka w dobrej promocyjnej cenie
Henryka Walczyk  | 19/03/19  19:05:26 | Recenzja o sklepie :
Na Gruponie uwielbiam kupować wczasy . Pozdawiam zespół i proszę o fajne newsy na Bułgarię Spędziłam piękne wczasy w Grecji i Hiszpanii Jedyny mój problem to że jestem sama i często nie mam kogo zaprosić .
Martyna Gramacka  | 13/03/19  18:03:14 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam ten sklep, można znaleźć ciekawe oferty promocyjne, które pozwolą zaoszczędzić dodatkowe pieniądze, strona jest bardzo prosta w obsłudze, w łatwy sposób można odnaleźć oferty znajdujące się w naszym mieście
Edyta Pełka  | 11/03/19  15:59:18 | Recenzja o sklepie :
Szybka i profesjonalna obsługa, Atrakyjne ceny - możliwość kupienia większej ilości asortymentu z dodatkowym rabatem, szeroka gama produktów, możliwość zwrotu bez ponoszenia dodatkowych kosztów, możliwość uzyskania dodatkowych informacji
Kamila  | 10/03/19  19:52:57 | Recenzja o sklepie :
To jest super! Koleżanka mi kiedyś poleciła tę stronkę jak wykupiła pakiet wybielania zębów. Ja również go wykupiłam, a później kolejne i kolejne okazje. Jestem mega zachwycona i polecam każdemu kto się waha!
Zuzanna Ryszkowska  | 10/03/19  16:55:47 | Recenzja o sklepie :
wspaniałe oferty z największymi rabatami .we wszystkich dziedzinach zdrowie, wypoczynek.wyjazdy,leczenie,zabiegi ,zakupy i oferty cenowe z różnych sklepów stacjonarnych i internetowych,super super super
Joanna Lemanska  | 06/03/19  19:14:45 | Recenzja o sklepie :
Witam. Sklep Groupon-Shopping , jest moim zdaniem pozytywnie ustosunkowany do klienta ,ma dużą game kategorii ,które zachęcają nas do kupna w nim wszelakich produktów w możliwie niskiej cenie i promocji.Polecam.
Ewelina Niżyńska  | 05/03/19  17:17:22 | Recenzja o sklepie :
Korzystając z tych ofert można przede wszystkim obniżać koszty ponoszone na nocleg i wiele innych jest najczęściej do wyboru kilka opcji noclegowych. Odnajdując interesujący nas pensjonat czy hotel. Szczerze polecam
krzysztof Ko?odziejski  | 05/03/19  09:46:46 | Recenzja o sklepie :
tanio i szybko fajne promocje łatwe zakupy ,polecam wszystkim internetowy sklep Grupon można zakupy zrobić wcześniej A, potem skożystać za dwa tygodnie lub później puby , wycieczki no prawie wszystko i jeszcze w promocji .
Marcin Królak  | 05/03/19  12:20:27 | Recenzja o sklepie :
Trzeba bardzo dokładnie czytać opisy - wtedy nie powinno być problemu uśmiech Wszelkie kursy, zajęcia taneczne i fitness polecam! Usługi kosmetyczne i fryzjerskie też. Warto skorzystać z mycia samochodu i prania tapicerki.
jacek senderak  | 04/03/19  17:50:46 | Recenzja o sklepie :
z groupon korzystam od niedawana mozna znależć fajne okazje głównie kupuję zabiegi kosmetyczne i jestem bardzo zadowolony mam w planie zakupic wycieczkę zagraniczną chociaż nie wiem gdzie zawsze przed zakupem sprawdzam oferte dokładnie
Justyna ZieliŃska Mróz  | 01/03/19  18:53:43 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z tego sklepu już kilka ładnych lat i zawsze znajduję tutaj coś dla siebie. Ciekawe promocje i realne zniżki, które cieszą mnie i moich bliskich. Warte polecenia wszystkim, którzy lubią szukać okazji i oszczędności.
Kinga Białecka  | 04/03/19  06:54:41 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest super.Spełnia moje oczekiwania co do zniżek.Kupując w grupie płacę dużo mniej.A dodatkowo widzę jakie jest zainteresowanie produktem.Daje mi to odpowiedź że towar jest wart zachodu.Polecam.
Teresa Czopek  | 28/02/19  19:40:54 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to Super sklep internetowy. Różnorodność ofert w świetnych cenach , szybkie zakupy i to w przystępnych cenach .Powiadomienia o najnowszych nowościach a w dodatku można zarobić . Polecam wszystkim
Teresa Głowacz-Gołub  | 28/02/19  06:35:58 | Recenzja o sklepie :
Groupon - warto korzystać. znajdziesz tam dużo zniżek na różne Twoje potrzeby. Usługi - np. taniej umyj auto, masaże, zabiegi kosmetyczne. Zakupy - np. bilety na rożne imprezy, Ty wybierasz to co Tobie pasuje.
Zuzanna Kuligowska  | 26/02/19  14:22:48 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy na świecie portal zakupów grupowych. Super, że takie serwisy istnieją :) Gorąco polecam grupona choćby za ilość ofert. Tutaj każdego dnia znajdziesz coś dla siebie i bliskich. Na grouponie moża wyhaczyć super - fajne promocje! Polecam
Andrzej Grabowski  | 26/02/19  11:58:17 | Recenzja o sklepie :
Lubię koncepcje "scrollowanej" strony. Pierwsze wrażenie: "fajne", ale po zjechani niżej - tekst; jego wygląd, ułożenie, długie puste miejsca - wygląda mocno amatorsko.  Obrazki rzeczywiście ładne, ale trochę "nie na temat". Można wybrać coś bardziej prawniczego i bynajmniej nie mam na myśli sztampowych sądowych czy "togowopodobnych" obrazków. Mało informacji na scrollowanych stronach.
Kamil Kędziora  | 26/02/19  12:44:43 | Recenzja o sklepie :
Perfekcja Piękna – szczerze polecam ! Profesjonalne i bardzo miłe podejście do klienta. Jestem po zabiegu i umówiona jestem na następne. Cennik bardzo racjonalny a obsługa na najwyższym poziomie. Pani Marzenka jest to porostu odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu max profesjonalizmu pod każdym względem. 11 pkt w skali do 10. 
Olga Kot  | 18/02/19  17:07:38 | Recenzja o sklepie :
Groupon to świetna sprawa. Korzystam z ich ofert bardzo często. Ostatnio udało mi się kupić tańszy bilet do kina, w super cenie godzinny relaksacyjny masaż ciała i kupon na tańszy obiad w wegetariańskiej restauracji. Grouponów "do wyboru, do koloru":)
Marta Hermanowicz  | 29/01/19  22:06:30 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy na świecie portal zakupów grupowych. Super, że takie serwisy istnieją :) Gorąco polecam grupona choćby za ilość ofert. Tutaj każdego dnia znajdziesz coś dla siebie i bliskich. Na grouponie moża wyhaczyć super - fajne promocje! Polecam
Daniela Przywara  | 02/02/19  17:38:05 | Recenzja o sklepie :
Świetne oferty, wszystkie w jednym miejscu. Cieszę się, że odwiedziłam ta stronę. Najlepsze okazję internetowe. Na pewno tu wrócę. Jak najbardziej polecam skorzystać i sprawdzić samemu. Wszystko na plus
Emilia Sarnecka  | 04/02/19  06:09:59 | Recenzja o sklepie :
Pewnym fenomenem jest to, że Groupon nie tylko przetrwał, ale i znacznie się rozwinął - faktycznie można znaleźć mnóstwo świetnych ofert w bardzo korzystnych cenach, ale złudzeniem jest, ze usługodawcą się to opłaca, jako forma reklamy.
Sandra Judycka  | 08/02/19  16:01:17 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiada dużą gamę produktów wycieczek i różnych innych ofert dla każdej osoby młodej jak i starszej, jak również różne zabiegi. Nawet cenowo można znaleźć atrakcyjne oferty a ceny czasami zadziwiają :)
Marcin Przybyszewski  | 04/02/19  20:52:02 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest najlepszy. Dużo fajnych ofert promocyjnych. Polecam każdemu. Ja ostatnio zakupiłem przez ta stronę tańsze bilety do kina i naprawdę to działa. Działa bez problemów. Każdy tutaj znajdzie coś dla siebie. Polecam gorąco!
Barbara Zadrozna  | 06/02/19  09:21:05 | Recenzja o sklepie :
Wspaniale promocje.Kazdy znajdzie coś dla siebie.Tak jak w Grouponie nigdzie taniej nie będzie. Szybko i uczciwie.Czesto coś dla siebie znajduje w super cenie. Polecam na sto procent
Piotr Buczek  | 01/02/19  16:50:01 | Recenzja o sklepie :
Bardzo sprawna strona, klarowna. Merytoryczna rzetelna. Bardzo sprawnie zajmuje im o sługa danego zakupionego towaru począwszy od magazynu a do produkcji. Ta strona jest rewelacyjna ja zalujeze wcześniej jej nie poznałem Pozdrawiam
Wojciech Boratyn  | 10/02/19  20:31:16 | Recenzja o sklepie :
Godny polecenia. Ciekawe oferty że sporymi zniżkami, w szczególności w kategorii podróże. Bezproblemowe wykorzystywanie zakupiony gruponow, poszczególne obiekty zgodne z przedstawionymi opisami. Polecam.
leszek senderak  | 29/01/19  23:09:58 | Recenzja o sklepie :
Chciałabym coś powiedzieć na temat najlepszego moim zdaniem serwisu z zakupami grupowymi. Mamy tu wszystko czego do szczęścia potrzeba. Możemy kupić coś z garderoby, wakacje, wyposażyć kuchnie i każde inne pomieszczenie w domu. Do tego wszystko w niższej cenie. Polecam
Teresa Hawro-Postawa  | 29/01/19  08:59:01 | Recenzja o sklepie :
Każdy znajdzie tu coś dla siebie niezależnie czy poszukuje myjni samochodowej, centrum spa, czy wycieczki autokarowej. Dodatkowym atutem są oferty z danego miasta. Dzięki tej stronie dowiedziałam się o nowych atrakcjach w mojej okolicy. Polecam :)
Zbigniew Kubiak  | 28/01/19  11:36:15 | Recenzja o sklepie :
Super promocje w bardzo przystępnych cenach. Bardzo atrakcyjny sposób na spędzenie wolnego czasu w której to ofercie każdy znajdzie coś ciekawego Sklep udostępnia nam szczegółowy opis oferty co bardzo dobre wpływa na decyzję zamawiającego
Magdalena Polak  | 28/01/19  11:59:37 | Recenzja o sklepie :
Zakupiony przedmiot zgodny z opisem. Szybka wysyłka i atrakcyjna cena. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ofert portalu Groupon zwłaszcza że wszystkie oferty są w jednym miejscu w bardzo dobrej cenie.
Magdalena Królak  | 25/01/19  17:17:10 | Recenzja o sklepie :
Z zakupów grupowych korzystam od dawna.Na gruoponie można znaleźć fajne okazje. Ja głównie kupuje zabiegi kosmetyczne i jestem w miarę zadowolona. Planuje teraz kupić wycieczkę do Egiptu i zobaczmy co z tego wyjdzie.
Paulina Brancewicz  | 26/01/19  12:45:40 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z tego portalu. Kilka razy korzystałam i za każdym razem nie było żadnych problemów. Gdy tylko planuję jakiś wyjazd na weekend, najpierw sprawdzam czy grouponie nie ma jakichś ciekawych ofert i zazwyczaj okazuje się, że są. Na prawdę polecam.
Weronika Dambiec  | 27/01/19  00:20:47 | Recenzja o sklepie :
Groupon - sklep internetowy z szeroką gamą produktów i usług. Można w nim znaleźć wiele interesujących i ciekawych ofert w zaskakujących niskich cenach. Z całego serca mogę go polecić każdemu. Napewno jeszcze nie raz tam powrócę.
Barbara Michalska  | 28/01/19  06:57:22 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuje bardzo ciekawe propozycje zakupu wyjazdów, biletów na różne okazje, opcje zakupu smacznego jedzenia. A dla pań tanie usługi kosmetyczne i nie tylko. Najczęściej korzystam dla całej rodziny z wyjściówek na baseny.
Jolanta Boczewska  | 24/01/19  17:42:58 | Recenzja o sklepie :
Bardzo pomysłowe rozwiązanie . Mnóstwo ofert w zniżkowej cenie. Szybko,solidnie i bezpiecznie. Korzystałam z usług tego sklepu i jeszcze nie raz skorzystam na pewno. Szeroki wachlarz usług,oferty turystyczne,zakupy itp.
Robert Żelasko  | 23/01/19  14:38:40 | Recenzja o sklepie :
Groupon to super miejsce na zakupy.Groupon jest największym portalem zakupów grupowych w Polsce oferującym zakupy, usługi oraz wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu w niewiarygodnie zniżonych cenach,nawet do 70 procent,polecam każdemu.
Monika Górska  | 24/01/19  01:52:10 | Recenzja o sklepie :
Strona, którą z czystym sumieniem można polecić. Duży wybór, dużo fajnych ofert, myślę, że spokojnie każdy znajdzie coś dla siebie. Strona sama w sobie ok, przejrzysta i każdy czy to starszy czy młodszy wyszuka bez problemów.
Joanna Polasiak  | 23/01/19  18:36:49 | Recenzja o sklepie :
Świetny portal z ofertami promocyjnymi. Naprawde extra promocje, bardzo duży i szeroki wybór wszelakich ofert od urody, przez okazyjne uslugi po wantastyczne okazje wyjazdowe- wyxieczki noclegi wszystko na naprawde wysokim poziomie. Polecam
BERNADETTA BYRSKA  | 21/01/19  17:07:40 | Recenzja o sklepie :
Jest to firma która oferuje usługi skierowane dla dużej grupy odbiorców są one przydatne wysokiej jakości,maja przystępne ceny prowadzą je ciekawi ludzie ja sama skorzystałam z nich jakRM sauna róż nych wyjazdów polecam
Małgorzata Duda  | 18/01/19  13:42:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię kupować dużo tańsze bilety na różnego typu rozrywki w moim mieści. Często jest długi czas na realizację, więc można dostosować termin do własnych potrzeb. Ostatnio skorzystaliśmy z pobytu na lodowisku w Parku Jordana w Krakowie.
Adam Anonim  | 16/01/19  19:22:34 | Recenzja o sklepie :
Fajna strona,masa ciekawych ofert i promocji.Mysle,ze kazdy znajdzie cos dla siebie.Bardzo szybka realizacja mozna zaoszczedzic pare zloty.Kozystam zawsze gdy chce skoczyc na cos do kina lub zjesc cos dobrego,Polecam
Ewa Konieczna  | 16/01/19  20:36:19 | Recenzja o sklepie :
Polecam polecam i jeszcze raz polecam!! Stoją oferuje rozmaite oferty, zarówno jeśli chodzi o spędzenie czasu wolnego, pomysłu na prezent czy na inne okazje w doskonałych cenach!! Obsługa bardzo pomocna, nigdy nie było problemów z reklamacjami.
Rafał Tworkowski  | 15/01/19  13:03:16 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping ma w swojej ofercie bony na bardzo dużo liczbę atrakcji które są w niezwykle przystępnych cenach. Ponadto Groupon oferuje też duże zniżki np w niektóre dni tygodnia co powoduje że oferta jest bardziej atrakcyjna.
ADAM KIERYLUK  | 15/01/19  17:02:55 | Recenzja o sklepie :
Mnóstwo ciekawych okazji. Dzięki Grouponowi udało mi się skorzystać z badań zdrowotnych praktycznie za półdarmo. Istnieje tyle rozmaitych kategorii, że każdy zdoła odnaleźć coś przydatnego. Polecam z całego serca!
Artur Matczuk  | 14/01/19  19:17:50 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Szybki czas realizacji, bardzo duży wybór. Żadnych problemów. Obsługa też miła, sympatyczna. Mega spory wybór, w każdej dziedzinie, sport, kuchnia, relaks, wycieczki, karnety. Szybka dostawa.
Weronika Miksza  | 13/01/19  02:58:37 | Recenzja o sklepie :
Sklep z niewyczerpana pula korzyści - oferty na każdą kieszeń, często bardzo korzystne i warte swojej ceny. Cenię sobie mozliwosc skorzystania z wielu z nich, nieraz upolowalam świetny deal. Zapraszam do sprobowania!
Justyna Fijal-Fracz  | 09/01/19  14:25:26 | Recenzja o sklepie :
jestem bardzo zadowolona z Groupon, szybka dostawa, nigdy nie ma problemow z ewentualnym zwrotem towaru i odzyskaniem pieniedzy. Wystarczy trafic na dobre promocje i dodatkowe 10%rabatu czy wiecej i mozna kupic towar z wyzszej polki w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam z czystym sumieniem!!!
Małgorzata Strąk  | 08/01/19  17:12:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry pomysł. Można skorzystać z różnych atrakcji dużo niższej cenie. Restauracje, baseny, muzea, wyjazdy, różne usługi stają się bardziej dostępne. Czasami tylko dana promocja jest bardzo ograniczona czasowo lub ilosciowo. Ogólnie świetna sprawa.
Anna Kaczmarek-Koman  | 08/01/19  06:50:26 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sama korzystam i jestem zadowolona bardzo szeroki wybór odzieży obuwia i nie tylko dla kobiet ale dla całej rodziny od niemowlaka do dziadka
joanna ostrowska  | 06/01/19  12:33:45 | Recenzja o sklepie :
idealna oferta dla mnie , różnorodność ofert i rewelacyjne ceny . Miejsca promocji super , jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim goraco. To miejsce jest fantastyczne dla każdego , każdy tu znajdzie coś dla siebie
Anna Ceronik  | 03/01/19  10:35:08 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam!!! Wiele razy już korzystałam i jestem bardzo zadowolona. Super oferty. Ogromna różnorodność usług, bardzo atrakcyjne ceny. Jeśli chcesz zaoszczędzić ten sklep jest właśnie dla Ciebie! Polecam!
Barbara Korduła  | 02/01/19  18:41:46 | Recenzja o sklepie :
Korzystałem z ich oferty i jestem zadowolony.Wybrałem weekend w górach za który zapłaciłem o wiele mniej niż miałbym zapłacić jadąc w ciemno lub bezpośrednio u właściciela.Oferta zgadza się z tym co w opisie.
Agnieszka Brzozowska  | 02/01/19  18:46:54 | Recenzja o sklepie :
Polecam . Na tej stronie zawsze znajde to czego potrzebuje, świetne rabaty, korzyści i mega okazje , które trudno przepuścic :) Z Groupon korzystam już od dawna i jak do tej pory nie zawiodłam się.Warto tam zajrzeć :)
Piotr Sośnicki  | 01/01/19  14:15:45 | Recenzja o sklepie :
GROUPON JEDEN Z NAJLEPSZYCH PORTALI W INTERNECIE ZAWSZE SĄ CIEKAWE RABATY PRZEZ GROUPON MOŻNA NP TANIO ZJEŚĆ ZAMAWIAJĄC NP PIZZE KORZYSTAM Z TEGO PORTALU CZĘSTO BO NAPRAWDĘ WARTO GDYŻ NIE PRZEPŁACĘ ZA USŁUGI KTÓRE KOSZTOWAŁY BY MNIE DUŻO WIĘCEJ W SKLEPIE
Anna Pilarska  | 29/12/18  07:09:01 | Recenzja o sklepie :
Polecam jak najbardziej sklep Groupon. Wszystkie transakcje akceptowane i brak jakichkolwiek problemów. Dużo promocji, ciekawych ofert oraz zniżki nawet do 99%. Zawsze znajdę coś interesującego dla siebie. Idealne promocje na prezent dla kogoś, można zaoszczędzić na prawdę dużo pieniędzy. Na pewno będę korzystała w przyszłości.
Jarek Ochocki  | 27/12/18  11:30:33 | Recenzja o sklepie :
Groupon to ciągle popularny i przyjemny portal z zakupami grupowymi, który każdego dnia oferuje ciekawe promocje. Korzystam i rodzinka bardzo często, czy to restauracja, termy czy wyjazd. Warto zaglądać i kupować. Nigdy nie ma problemów, ja polecam serdecznie
Łukasz Mański  | 27/12/18  22:38:31 | Recenzja o sklepie :
polecam zakupy w sklepie internetowym Gruopon-shopping. Można znaleźć tam super promocje na bardzo wiele usług. Moją uwagę najbardziej przyciągnęła oferta restauracji, z rabatami dochodzacymi nawet do 50%.
 | 20/12/18  00:16:18 | Recenzja o sklepie :
super strona gdzie można upolować naprawdę dobra okazję. Kupuje dosyć często na Grouponie (zarówno uslugi typu fryzjer czy kosmetyczka, przedmioty jak i kartony na fitness oraz wyjścia rodzinne) i jak narazie nie zawiodłam się.
Anna Bednarska  | 14/12/18  15:47:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupu pierścionka za bardzo okazyjna cenę. Bardzo podoba sie prezent dla mojej chrzesnicy i będzie miala ładna pamiątkę od cioci. Obsluga bardzo miła i precyzyjna. Szybki czas wysyłki.
Jozef Danda  | 13/12/18  05:10:21 | Recenzja o sklepie :
Groupon to ciągle najlepszy portal z zakupami grupowymi, lata mijają a tam ciągle masa ciekawych atrakcji i ofert czy to na wyjście do restauracji czy weekendowy wyjazd. Każdy znajdzie coś dla siebie, polecam bo warto
Bartosz Starewicz  | 11/12/18  10:19:48 | Recenzja o sklepie :
Można znaleźć rozne oferty w bardzo dobrej cenie dopasowane dla każdego . Jednak obiecany cashback nie wpłynął mi na konto !!!!! Mimo to mogę śmiało polecić Groupon i sam będę z niego korzystał nie raz ..
ANNA GROT  | 08/12/18  18:59:17 | Recenzja o sklepie :
Różne atrakcyjne oferty w dobrych cenach.Oferty pigrupiwane są w kategorie i wzgledem położenia.Najczęściej korzystam z biletów do kina oraz ofert do restauracji.Każdy znajdzie cos dla siebie.Polecam!!!
Czesław Korduła  | 09/12/18  08:34:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep.W moim wypadku korzystałem z weekendu w górach. Nie jest to żadna ściema a można trafić na bardzo korzystną cenowo ofertę.Bardzo dobry kontakt i potem realizacja wykupionej oferty.
Weronika nika  | 03/12/18  19:52:36 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje wszelki wybór asortymentu , zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebei w przystępnej cenie. Polecam
Andrzej Braksal  | 01/12/18  12:35:39 | Recenzja o sklepie :
coraz gorsze oferty .Do znudzenia salony masażu , głupie rozrywki w typie escape room , kiepskie restauracje. ogólnie po prostu nie ma co wybierać. chyba ta formuła już się przeżyła. nawet wycieczki zagraniczne są w korzystniejszych cenach na innych portlach
Władysława  | 02/12/18  10:50:29 | Recenzja o sklepie :
Groupon-Shopping to wirtualna platforma do dokonywania zakupów jak i korzystania z usług oferowanych przez dostawców. Klienci odnajdują to, co najlepsze ma do zaoferowania ich miasto w atrakcyjnych cenach.
Mira Kraska  | 28/11/18  19:47:01 | Recenzja o sklepie :
W sklepie Groupon można kupić produkty ,usługi wielu firm i producentów w dużo niższych cenach.Można tam kupić kosmetyki produkty przemysłowe. i wiele innych produktów za niższą cenę niż podstawowa .Dlatego warto tam zaglądać bo zawsze można znaleźć tam coś ciekawego
Weronika Domagała  | 26/11/18  14:19:39 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje szeroki wybór wszelkiego asortymentu , wszystko w przystępnej cenie i bardzo dobrej jakości więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Dominika Recław  | 23/11/18  10:41:31 | Recenzja o sklepie :
Świetne promocje , super oferty w świetnych cenach .każdy tutaj znajdzie coś dla siebie . atrakcje dla dzieci fantastyczne. oferty relaksacyjne dla dorosłych :) przede wszystkim bezpieczne zakupy , zero ryzyka. polecam
Tomek Targosz  | 25/11/18  07:42:51 | Recenzja o sklepie :
Groupon pomimo upływu lat ciągle oferujce bardzo ciekawe propozycje zakupów, które pozwolą na spore oszczędnosci czy to w restauracji, kinie lub parku rozrywki. Możemy taniej umyś samochód lub wymienić opony. Polecam bo warto.
Emilia Woźniak  | 25/11/18  08:21:35 | Recenzja o sklepie :
wielokrotnie korzystałam z ofert gruponu . Szybko sprawnie i w dobrych cenach można skorzystać z usług, restauracji, wyjść do kina czy teatru. z czystym sumieniem mogę polecić. zadowolenie i korzyść gwarantowana
Irena Gajewska  | 21/11/18  10:57:46 | Recenzja o sklepie :
Cała idea tego przedsięwzięcia jest moim zdaniem trafiona z tym, że trzeba uważać na potencjalnych naciągaczy, którzy chcą wypromować swoje firmy niskim kosztem a po złożeniu zamówień olać klienta. Osobiście mam dobre doświadczenia.
Jan Kowalski  | 17/11/18  17:53:46 | Recenzja o sklepie :
W Groupon można znaleźć oferty na restauracje,hotele, kursy, noclegi, spa, silowni,fitness, gabinetów kosmetycznych i inne. Jest to dobra strona bo jest na niej wiele ofert w jednym miejscu. Łatwo tam znaleźć ofertę dla siebie w dobrej cenie. Polecam.
Halina Brzezicka  | 18/11/18  06:51:24 | Recenzja o sklepie :
Niejednokrotnie korzystam z zamówień w tym sklepie. Bardzo przejrzysta oferta, dostępne ceny, gwarancja dostawy i zwrotu towaru. Możliwość wyboru opcji płatności. Towar dobrej jakości w niskiej cenie. Polecam!!!
Marta M  | 18/11/18  12:31:06 | Recenzja o sklepie :
polecam swietne okazje dobre hotele duzo okazji i znizek . groupon to swietny serwis warto zagladac i kozystac z roznych promocji.przy tym mozna zyskac cashback. bardzo polecam do skozystania . warto samemu sie przekonac :)
dorota weber  | 18/11/18  13:06:22 | Recenzja o sklepie :
Groupon to jedna z najlepszych firm zajmująca się wysyłka do,jego typu artykułów do swoich klientów a także organizacja różnego typu wycieczek zarówno krajowych jak i zagranicznych firma zapewnia wysokiej klasy produkty
Beata Marczak Boguszewska  | 12/11/18  18:15:48 | Recenzja o sklepie :
Świetne okazje ,eleganckie , tanie hotele .Możliwość rezerwacji online.Polecam zarówno na wypoczynek letni jak i zimowy dla rodzin i par.Wiele atrakcji np. strefa wellness i spa ,jacuzzi i baseny. Ceny niewygórowane i przystępne.
Kamila Trojanowska  | 12/11/18  18:26:45 | Recenzja o sklepie :
Wykupiłam na gruponie tegoroczne wakacje dzięki temu sporo zaoszczędziłam
Elżbieta Maślach  | 13/11/18  20:04:31 | Recenzja o sklepie :
super strona , bardzo duzy wybor noclegow , kazdy znajdzie tam to co szuka w przystepnych cenach . Mozna bez obaw skorzystac z gruponu bez ryzyka zralizuje sie oferte w dobrej cenie , mozna laczyc kuponu polecam
Beata Stefaniak  | 31/10/18  20:56:17 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to łatwy sposób na znalezienie dużych zniżek podczas odkrywania rozrywek w swoim mieście. Codzienne oferty obejmują restauracje, spa, hotele, masaż, zakupy, atrakcje i wiele więcej, w setkach miast na całym świecie. Każdy znajdzie dla siebie coś ciekawego.
Michal pi  | 03/11/18  08:27:51 | Recenzja o sklepie :
Nie jest zła firma. Ale jeśli są problemy to zostawiają je między kupującym a sprzedającym. Cóż masz problem to twój problem.Ostatnio miałem to z kuflami piwa. Firma w której kupowałem po promocji kazała się odwołać do grupona a ja nie mogłem się zgłosić z tematem.
Lolek Czajka  | 04/11/18  13:46:24 | Recenzja o sklepie :
GROUPON to świetny sposób na kupienie wielu fajnych usług w bardzo korzystnej cenie. Zakupione produkty w sklepie świetnie nadają się na prezent. W sklepie jest bardzo duży wybór różnych produktów dla kazdego
Kriskraj  | 05/11/18  07:16:38 | Recenzja o sklepie :
Polecam GROUPON na 100 %, skorzystałem wiele razy i zaoszczędziłem sporo pieniędzy na kupionych dużo taniej ofertach, szczególnie usługach parków termalnych, gdzie bilety wstępu są dużo tańsze. Polecam
Ilona Kowalczyk  | 03/11/18  19:26:03 | Recenzja o sklepie :
Superr polecam goraco najlepsze uslugi szybka i rzetelna obsługa co chcesz i kiedy za nie wielka cene polecam wszystkim na kazdy dzien i na kazda okazjie a takze dla kazdego wspanialy prezent dla najbliszych
Joanna Dzikowicz  | 03/11/18  23:42:15 | Recenzja o sklepie :
wspaniały sklep, doskonałe okazje na produkty, których raczej nie kupilabym w normalnych cenach, a którego chciałam mieć wcześniej. doskonała obsługa, pracownicy wykwalifikowani, uprzejmi i gotowi do pomocy
Stanislawa Ikwanty  | 04/11/18  07:13:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo się cieszę że istnieje coś takiego jak Groupon Shopping bo zawsze można znaleźć dla siebie czy rodziny coś odpowiedniego w najkorzystniejszej cenie.Nigdy nie miałam problemu z realizacją kuponu.Gorąco polecam.
Kamila Cichoń  | 26/10/18  13:05:25 | Recenzja o sklepie :
uwielbiam ich okazję! można naprawdę wynaleźć super promocyjne ceny za świetne oferty. idealne na prezent dla bliskich na każdą okazję, jak i dla samego siebie. Korzystam regularnie i naprawdę mogę polecić
Karolina Wieszczek  | 23/10/18  17:05:59 | Recenzja o sklepie :
polecam Groupon. szybkie zwroty cashbacka. szeroki wybór, zadowalająca prowizja, ciekawy asortyment, super zniżki. ogólnie jestem zadowolona z efektów. klikasz i zarabiasz. czysty zysk przy zakupach.
Zbigniew Mrukwa  | 21/10/18  02:18:10 | Recenzja o sklepie :
jest to niezmiennie moim zadniem lider na rynku zakupów grupowych w naszym kraju, poziom obsługi klienta bardzo wysoki a oferty bardzo różnorodne i niewątpliwie atrakcyjne cenowo, polecam szczerze wszystkim szuającym oszczędności , niekoniecznie chcącym obniżyć jakość
Grażyna Stępień  | 21/10/18  20:08:13 | Recenzja o sklepie :
Groupon jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. W swojej ofercie ma świetne propozycje. Dość często korzystam z ofert oszczędzając przy okazji pieniądze. Myślę, że każdy może tam znaleźć coś dla siebie. Polecam każdemu kto chce zaoszczędzić pieniądze i dostać coś czego potrzebuje.
Katarzyna Kluska  | 20/10/18  08:01:38 | Recenzja o sklepie :
Posiada bardzo fajne oferty. Jednak warto zanim kupi się grupon najpierw zadzwonić i zapytać czy oferta obowiązuje jeszcze. Łatwo można znaleść tanie wakacje lub weekend we dwoje. Są to oferty w których kazdy znajdzie coś dla siebie
daria SOSZKA  | 20/10/18  16:33:44 | Recenzja o sklepie :
...trafiłam na mega fajną promocję z której jestem bardzo zadowolona.Polecam z czystego serca!!! 100% jakości,rzetelności i współpracy z klientem...serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim nowym konsumentom.
 | 17/10/18  08:40:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przydatna strona. Zawiera dużo ciekawych promocji. Można znaleźć dużo tanich noclegów oraz korzystnych ofert wyjazdów. Bardzo lubię tą stronę i często korzystam i z całego serca mogę polecić każdemu.
aborek  | 15/10/18  09:59:52 | Recenzja o sklepie :
Ciekawa propozycja dla oszczędnych. Myślę, że każdy coś dla siebie znajdzie. A jeśli nie dla siebie, to super sprawa na niebanalne prezenty. Korzystałem wielokrotnie, głównie punkty gastronomiczne oraz wejściówki dla mnie i dla dzieci. Zawsze bezproblemowo. Osobiście bardzo polecam.
Ewa Dombroska  | 10/10/18  09:23:43 | Recenzja o sklepie :
Na Grouponie można znaleźć wiele atrakcyjnych ofert w różnych przedziałach pieniężnych. Oferowane zniżki pozwalają każdemu na to, by mógł skorzystać z różnych usług. Jest to bardzo szeroka gama produktów.
Grzegorz Braksator  | 09/10/18  06:53:09 | Recenzja o sklepie :
super sklep,każdy znajdzie coś dla siebie w promocyjnej ofercie w swoim mieście,stronka wysyla emaila co pewien czas z okazyjnymi rabatami,a do tego jeszcze możemy zarobić caschbacki,polecam zapisać sie do subskrypcji
Weronika Budzyła  | 07/10/18  21:40:09 | Recenzja o sklepie :
Świetna obsługa, ekspresowo szybka dostawa, powalająca jakość i mega niskie ceny. Chciałabym znaleźć więcej tak dobrych sklepów. Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam tak zadowolona z zakupów przez Internet.
Ma?gorzata Juszczak  | 03/10/18  07:13:18 | Recenzja o sklepie :
I to jest właśnie to. Wszystko w jednym miejscu. Możesz zobaczyć co oferują restauracje w twojej okolicy. Możesz zapoznać się z ofertą biur podróży. Możesz zamówić bilety na koncert, do kina inne imprezy. Możesz wybrać się do spa, skorzystać z usług profesjonalnego masażysty.
Anna Wróblewska  | 04/10/18  09:24:17 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy. Różnorodność ofert i szybkie zakupy.Powiadomienia o najnowszych ofertach przychodzą na moją pocztę mailową nawet kilka razy w ciągu jednego dnia. Polecam wszystkim szczerze.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

SFERIS
visit register click click