Elnino Parfum

Groupon - Shopping Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Groupon - Shopping

Codziennie nowe promocje i rabaty Twoim mieście na Groupon

Groupon jest największym portalem zakupów grupowych w Polsce oferującym zakupy, usługi oraz wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu w niewiarygodnie zniżonych cenach, nawet do 70%.

Groupon - Shopping Opinie

Małgorzata Duda  | 18/01/19  13:42:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię kupować dużo tańsze bilety na różnego typu rozrywki w moim mieści. Często jest długi czas na realizację, więc można dostosować termin do własnych potrzeb. Ostatnio skorzystaliśmy z pobytu na lodowisku w Parku Jordana w Krakowie.
Adam Anonim  | 16/01/19  19:22:34 | Recenzja o sklepie :
Fajna strona,masa ciekawych ofert i promocji.Mysle,ze kazdy znajdzie cos dla siebie.Bardzo szybka realizacja mozna zaoszczedzic pare zloty.Kozystam zawsze gdy chce skoczyc na cos do kina lub zjesc cos dobrego,Polecam
Ewa Konieczna  | 16/01/19  20:36:19 | Recenzja o sklepie :
Polecam polecam i jeszcze raz polecam!! Stoją oferuje rozmaite oferty, zarówno jeśli chodzi o spędzenie czasu wolnego, pomysłu na prezent czy na inne okazje w doskonałych cenach!! Obsługa bardzo pomocna, nigdy nie było problemów z reklamacjami.
Rafał Tworkowski  | 15/01/19  13:03:16 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping ma w swojej ofercie bony na bardzo dużo liczbę atrakcji które są w niezwykle przystępnych cenach. Ponadto Groupon oferuje też duże zniżki np w niektóre dni tygodnia co powoduje że oferta jest bardziej atrakcyjna.
ADAM KIERYLUK  | 15/01/19  17:02:55 | Recenzja o sklepie :
Mnóstwo ciekawych okazji. Dzięki Grouponowi udało mi się skorzystać z badań zdrowotnych praktycznie za półdarmo. Istnieje tyle rozmaitych kategorii, że każdy zdoła odnaleźć coś przydatnego. Polecam z całego serca!
Artur Matczuk  | 14/01/19  19:17:50 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Szybki czas realizacji, bardzo duży wybór. Żadnych problemów. Obsługa też miła, sympatyczna. Mega spory wybór, w każdej dziedzinie, sport, kuchnia, relaks, wycieczki, karnety. Szybka dostawa.
Weronika Miksza  | 13/01/19  02:58:37 | Recenzja o sklepie :
Sklep z niewyczerpana pula korzyści - oferty na każdą kieszeń, często bardzo korzystne i warte swojej ceny. Cenię sobie mozliwosc skorzystania z wielu z nich, nieraz upolowalam świetny deal. Zapraszam do sprobowania!
Justyna Fijal-Fracz  | 09/01/19  14:25:26 | Recenzja o sklepie :
jestem bardzo zadowolona z Groupon, szybka dostawa, nigdy nie ma problemow z ewentualnym zwrotem towaru i odzyskaniem pieniedzy. Wystarczy trafic na dobre promocje i dodatkowe 10%rabatu czy wiecej i mozna kupic towar z wyzszej polki w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam z czystym sumieniem!!!
Małgorzata Strąk  | 08/01/19  17:12:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry pomysł. Można skorzystać z różnych atrakcji dużo niższej cenie. Restauracje, baseny, muzea, wyjazdy, różne usługi stają się bardziej dostępne. Czasami tylko dana promocja jest bardzo ograniczona czasowo lub ilosciowo. Ogólnie świetna sprawa.
Anna Kaczmarek-Koman  | 08/01/19  06:50:26 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sama korzystam i jestem zadowolona bardzo szeroki wybór odzieży obuwia i nie tylko dla kobiet ale dla całej rodziny od niemowlaka do dziadka
joanna ostrowska  | 06/01/19  12:33:45 | Recenzja o sklepie :
idealna oferta dla mnie , różnorodność ofert i rewelacyjne ceny . Miejsca promocji super , jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim goraco. To miejsce jest fantastyczne dla każdego , każdy tu znajdzie coś dla siebie
Anna Ceronik  | 03/01/19  10:35:08 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam!!! Wiele razy już korzystałam i jestem bardzo zadowolona. Super oferty. Ogromna różnorodność usług, bardzo atrakcyjne ceny. Jeśli chcesz zaoszczędzić ten sklep jest właśnie dla Ciebie! Polecam!
Barbara Korduła  | 02/01/19  18:41:46 | Recenzja o sklepie :
Korzystałem z ich oferty i jestem zadowolony.Wybrałem weekend w górach za który zapłaciłem o wiele mniej niż miałbym zapłacić jadąc w ciemno lub bezpośrednio u właściciela.Oferta zgadza się z tym co w opisie.
Agnieszka Brzozowska  | 02/01/19  18:46:54 | Recenzja o sklepie :
Polecam . Na tej stronie zawsze znajde to czego potrzebuje, świetne rabaty, korzyści i mega okazje , które trudno przepuścic :) Z Groupon korzystam już od dawna i jak do tej pory nie zawiodłam się.Warto tam zajrzeć :)
Piotr Sośnicki  | 01/01/19  14:15:45 | Recenzja o sklepie :
GROUPON JEDEN Z NAJLEPSZYCH PORTALI W INTERNECIE ZAWSZE SĄ CIEKAWE RABATY PRZEZ GROUPON MOŻNA NP TANIO ZJEŚĆ ZAMAWIAJĄC NP PIZZE KORZYSTAM Z TEGO PORTALU CZĘSTO BO NAPRAWDĘ WARTO GDYŻ NIE PRZEPŁACĘ ZA USŁUGI KTÓRE KOSZTOWAŁY BY MNIE DUŻO WIĘCEJ W SKLEPIE
Anna Pilarska  | 29/12/18  07:09:01 | Recenzja o sklepie :
Polecam jak najbardziej sklep Groupon. Wszystkie transakcje akceptowane i brak jakichkolwiek problemów. Dużo promocji, ciekawych ofert oraz zniżki nawet do 99%. Zawsze znajdę coś interesującego dla siebie. Idealne promocje na prezent dla kogoś, można zaoszczędzić na prawdę dużo pieniędzy. Na pewno będę korzystała w przyszłości.
Jarek Ochocki  | 27/12/18  11:30:33 | Recenzja o sklepie :
Groupon to ciągle popularny i przyjemny portal z zakupami grupowymi, który każdego dnia oferuje ciekawe promocje. Korzystam i rodzinka bardzo często, czy to restauracja, termy czy wyjazd. Warto zaglądać i kupować. Nigdy nie ma problemów, ja polecam serdecznie
Łukasz Mański  | 27/12/18  22:38:31 | Recenzja o sklepie :
polecam zakupy w sklepie internetowym Gruopon-shopping. Można znaleźć tam super promocje na bardzo wiele usług. Moją uwagę najbardziej przyciągnęła oferta restauracji, z rabatami dochodzacymi nawet do 50%.
 | 20/12/18  00:16:18 | Recenzja o sklepie :
super strona gdzie można upolować naprawdę dobra okazję. Kupuje dosyć często na Grouponie (zarówno uslugi typu fryzjer czy kosmetyczka, przedmioty jak i kartony na fitness oraz wyjścia rodzinne) i jak narazie nie zawiodłam się.
Anna Bednarska  | 14/12/18  15:47:29 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupu pierścionka za bardzo okazyjna cenę. Bardzo podoba sie prezent dla mojej chrzesnicy i będzie miala ładna pamiątkę od cioci. Obsluga bardzo miła i precyzyjna. Szybki czas wysyłki.
Jozef Danda  | 13/12/18  05:10:21 | Recenzja o sklepie :
Groupon to ciągle najlepszy portal z zakupami grupowymi, lata mijają a tam ciągle masa ciekawych atrakcji i ofert czy to na wyjście do restauracji czy weekendowy wyjazd. Każdy znajdzie coś dla siebie, polecam bo warto
Bartosz Starewicz  | 11/12/18  10:19:48 | Recenzja o sklepie :
Można znaleźć rozne oferty w bardzo dobrej cenie dopasowane dla każdego . Jednak obiecany cashback nie wpłynął mi na konto !!!!! Mimo to mogę śmiało polecić Groupon i sam będę z niego korzystał nie raz ..
ANNA GROT  | 08/12/18  18:59:17 | Recenzja o sklepie :
Różne atrakcyjne oferty w dobrych cenach.Oferty pigrupiwane są w kategorie i wzgledem położenia.Najczęściej korzystam z biletów do kina oraz ofert do restauracji.Każdy znajdzie cos dla siebie.Polecam!!!
Czesław Korduła  | 09/12/18  08:34:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep.W moim wypadku korzystałem z weekendu w górach. Nie jest to żadna ściema a można trafić na bardzo korzystną cenowo ofertę.Bardzo dobry kontakt i potem realizacja wykupionej oferty.
Weronika nika  | 03/12/18  19:52:36 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje wszelki wybór asortymentu , zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebei w przystępnej cenie. Polecam
Andrzej Braksal  | 01/12/18  12:35:39 | Recenzja o sklepie :
coraz gorsze oferty .Do znudzenia salony masażu , głupie rozrywki w typie escape room , kiepskie restauracje. ogólnie po prostu nie ma co wybierać. chyba ta formuła już się przeżyła. nawet wycieczki zagraniczne są w korzystniejszych cenach na innych portlach
Władysława  | 02/12/18  10:50:29 | Recenzja o sklepie :
Groupon-Shopping to wirtualna platforma do dokonywania zakupów jak i korzystania z usług oferowanych przez dostawców. Klienci odnajdują to, co najlepsze ma do zaoferowania ich miasto w atrakcyjnych cenach.
Mira Kraska  | 28/11/18  19:47:01 | Recenzja o sklepie :
W sklepie Groupon można kupić produkty ,usługi wielu firm i producentów w dużo niższych cenach.Można tam kupić kosmetyki produkty przemysłowe. i wiele innych produktów za niższą cenę niż podstawowa .Dlatego warto tam zaglądać bo zawsze można znaleźć tam coś ciekawego
Weronika Domagała  | 26/11/18  14:19:39 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje szeroki wybór wszelkiego asortymentu , wszystko w przystępnej cenie i bardzo dobrej jakości więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Dominika Recław  | 23/11/18  10:41:31 | Recenzja o sklepie :
Świetne promocje , super oferty w świetnych cenach .każdy tutaj znajdzie coś dla siebie . atrakcje dla dzieci fantastyczne. oferty relaksacyjne dla dorosłych :) przede wszystkim bezpieczne zakupy , zero ryzyka. polecam
Tomek Targosz  | 25/11/18  07:42:51 | Recenzja o sklepie :
Groupon pomimo upływu lat ciągle oferujce bardzo ciekawe propozycje zakupów, które pozwolą na spore oszczędnosci czy to w restauracji, kinie lub parku rozrywki. Możemy taniej umyś samochód lub wymienić opony. Polecam bo warto.
Emilia Woźniak  | 25/11/18  08:21:35 | Recenzja o sklepie :
wielokrotnie korzystałam z ofert gruponu . Szybko sprawnie i w dobrych cenach można skorzystać z usług, restauracji, wyjść do kina czy teatru. z czystym sumieniem mogę polecić. zadowolenie i korzyść gwarantowana
Irena Gajewska  | 21/11/18  10:57:46 | Recenzja o sklepie :
Cała idea tego przedsięwzięcia jest moim zdaniem trafiona z tym, że trzeba uważać na potencjalnych naciągaczy, którzy chcą wypromować swoje firmy niskim kosztem a po złożeniu zamówień olać klienta. Osobiście mam dobre doświadczenia.
Jan Kowalski  | 17/11/18  17:53:46 | Recenzja o sklepie :
W Groupon można znaleźć oferty na restauracje,hotele, kursy, noclegi, spa, silowni,fitness, gabinetów kosmetycznych i inne. Jest to dobra strona bo jest na niej wiele ofert w jednym miejscu. Łatwo tam znaleźć ofertę dla siebie w dobrej cenie. Polecam.
Halina Brzezicka  | 18/11/18  06:51:24 | Recenzja o sklepie :
Niejednokrotnie korzystam z zamówień w tym sklepie. Bardzo przejrzysta oferta, dostępne ceny, gwarancja dostawy i zwrotu towaru. Możliwość wyboru opcji płatności. Towar dobrej jakości w niskiej cenie. Polecam!!!
Marta M  | 18/11/18  12:31:06 | Recenzja o sklepie :
polecam swietne okazje dobre hotele duzo okazji i znizek . groupon to swietny serwis warto zagladac i kozystac z roznych promocji.przy tym mozna zyskac cashback. bardzo polecam do skozystania . warto samemu sie przekonac :)
dorota weber  | 18/11/18  13:06:22 | Recenzja o sklepie :
Groupon to jedna z najlepszych firm zajmująca się wysyłka do,jego typu artykułów do swoich klientów a także organizacja różnego typu wycieczek zarówno krajowych jak i zagranicznych firma zapewnia wysokiej klasy produkty
Beata Marczak Boguszewska  | 12/11/18  18:15:48 | Recenzja o sklepie :
Świetne okazje ,eleganckie , tanie hotele .Możliwość rezerwacji online.Polecam zarówno na wypoczynek letni jak i zimowy dla rodzin i par.Wiele atrakcji np. strefa wellness i spa ,jacuzzi i baseny. Ceny niewygórowane i przystępne.
Kamila Trojanowska  | 12/11/18  18:26:45 | Recenzja o sklepie :
Wykupiłam na gruponie tegoroczne wakacje dzięki temu sporo zaoszczędziłam
Elżbieta Maślach  | 13/11/18  20:04:31 | Recenzja o sklepie :
super strona , bardzo duzy wybor noclegow , kazdy znajdzie tam to co szuka w przystepnych cenach . Mozna bez obaw skorzystac z gruponu bez ryzyka zralizuje sie oferte w dobrej cenie , mozna laczyc kuponu polecam
Beata Stefaniak  | 31/10/18  20:56:17 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to łatwy sposób na znalezienie dużych zniżek podczas odkrywania rozrywek w swoim mieście. Codzienne oferty obejmują restauracje, spa, hotele, masaż, zakupy, atrakcje i wiele więcej, w setkach miast na całym świecie. Każdy znajdzie dla siebie coś ciekawego.
Michal pi  | 03/11/18  08:27:51 | Recenzja o sklepie :
Nie jest zła firma. Ale jeśli są problemy to zostawiają je między kupującym a sprzedającym. Cóż masz problem to twój problem.Ostatnio miałem to z kuflami piwa. Firma w której kupowałem po promocji kazała się odwołać do grupona a ja nie mogłem się zgłosić z tematem.
Lolek Czajka  | 04/11/18  13:46:24 | Recenzja o sklepie :
GROUPON to świetny sposób na kupienie wielu fajnych usług w bardzo korzystnej cenie. Zakupione produkty w sklepie świetnie nadają się na prezent. W sklepie jest bardzo duży wybór różnych produktów dla kazdego
Kriskraj  | 05/11/18  07:16:38 | Recenzja o sklepie :
Polecam GROUPON na 100 %, skorzystałem wiele razy i zaoszczędziłem sporo pieniędzy na kupionych dużo taniej ofertach, szczególnie usługach parków termalnych, gdzie bilety wstępu są dużo tańsze. Polecam
Ilona Kowalczyk  | 03/11/18  19:26:03 | Recenzja o sklepie :
Superr polecam goraco najlepsze uslugi szybka i rzetelna obsługa co chcesz i kiedy za nie wielka cene polecam wszystkim na kazdy dzien i na kazda okazjie a takze dla kazdego wspanialy prezent dla najbliszych
Joanna Dzikowicz  | 03/11/18  23:42:15 | Recenzja o sklepie :
wspaniały sklep, doskonałe okazje na produkty, których raczej nie kupilabym w normalnych cenach, a którego chciałam mieć wcześniej. doskonała obsługa, pracownicy wykwalifikowani, uprzejmi i gotowi do pomocy
Stanislawa Ikwanty  | 04/11/18  07:13:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo się cieszę że istnieje coś takiego jak Groupon Shopping bo zawsze można znaleźć dla siebie czy rodziny coś odpowiedniego w najkorzystniejszej cenie.Nigdy nie miałam problemu z realizacją kuponu.Gorąco polecam.
Kamila Cichoń  | 26/10/18  13:05:25 | Recenzja o sklepie :
uwielbiam ich okazję! można naprawdę wynaleźć super promocyjne ceny za świetne oferty. idealne na prezent dla bliskich na każdą okazję, jak i dla samego siebie. Korzystam regularnie i naprawdę mogę polecić
Karolina Wieszczek  | 23/10/18  17:05:59 | Recenzja o sklepie :
polecam Groupon. szybkie zwroty cashbacka. szeroki wybór, zadowalająca prowizja, ciekawy asortyment, super zniżki. ogólnie jestem zadowolona z efektów. klikasz i zarabiasz. czysty zysk przy zakupach.
Zbigniew Mrukwa  | 21/10/18  02:18:10 | Recenzja o sklepie :
jest to niezmiennie moim zadniem lider na rynku zakupów grupowych w naszym kraju, poziom obsługi klienta bardzo wysoki a oferty bardzo różnorodne i niewątpliwie atrakcyjne cenowo, polecam szczerze wszystkim szuającym oszczędności , niekoniecznie chcącym obniżyć jakość
Grażyna Stępień  | 21/10/18  20:08:13 | Recenzja o sklepie :
Groupon jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. W swojej ofercie ma świetne propozycje. Dość często korzystam z ofert oszczędzając przy okazji pieniądze. Myślę, że każdy może tam znaleźć coś dla siebie. Polecam każdemu kto chce zaoszczędzić pieniądze i dostać coś czego potrzebuje.
Katarzyna Kluska  | 20/10/18  08:01:38 | Recenzja o sklepie :
Posiada bardzo fajne oferty. Jednak warto zanim kupi się grupon najpierw zadzwonić i zapytać czy oferta obowiązuje jeszcze. Łatwo można znaleść tanie wakacje lub weekend we dwoje. Są to oferty w których kazdy znajdzie coś dla siebie
daria SOSZKA  | 20/10/18  16:33:44 | Recenzja o sklepie :
...trafiłam na mega fajną promocję z której jestem bardzo zadowolona.Polecam z czystego serca!!! 100% jakości,rzetelności i współpracy z klientem...serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim nowym konsumentom.
 | 17/10/18  08:40:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przydatna strona. Zawiera dużo ciekawych promocji. Można znaleźć dużo tanich noclegów oraz korzystnych ofert wyjazdów. Bardzo lubię tą stronę i często korzystam i z całego serca mogę polecić każdemu.
aborek  | 15/10/18  09:59:52 | Recenzja o sklepie :
Ciekawa propozycja dla oszczędnych. Myślę, że każdy coś dla siebie znajdzie. A jeśli nie dla siebie, to super sprawa na niebanalne prezenty. Korzystałem wielokrotnie, głównie punkty gastronomiczne oraz wejściówki dla mnie i dla dzieci. Zawsze bezproblemowo. Osobiście bardzo polecam.
Ewa Dombroska  | 10/10/18  09:23:43 | Recenzja o sklepie :
Na Grouponie można znaleźć wiele atrakcyjnych ofert w różnych przedziałach pieniężnych. Oferowane zniżki pozwalają każdemu na to, by mógł skorzystać z różnych usług. Jest to bardzo szeroka gama produktów.
Grzegorz Braksator  | 09/10/18  06:53:09 | Recenzja o sklepie :
super sklep,każdy znajdzie coś dla siebie w promocyjnej ofercie w swoim mieście,stronka wysyla emaila co pewien czas z okazyjnymi rabatami,a do tego jeszcze możemy zarobić caschbacki,polecam zapisać sie do subskrypcji
Weronika Budzyła  | 07/10/18  21:40:09 | Recenzja o sklepie :
Świetna obsługa, ekspresowo szybka dostawa, powalająca jakość i mega niskie ceny. Chciałabym znaleźć więcej tak dobrych sklepów. Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam tak zadowolona z zakupów przez Internet.
Ma?gorzata Juszczak  | 03/10/18  07:13:18 | Recenzja o sklepie :
I to jest właśnie to. Wszystko w jednym miejscu. Możesz zobaczyć co oferują restauracje w twojej okolicy. Możesz zapoznać się z ofertą biur podróży. Możesz zamówić bilety na koncert, do kina inne imprezy. Możesz wybrać się do spa, skorzystać z usług profesjonalnego masażysty.
Anna Wróblewska  | 04/10/18  09:24:17 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy. Różnorodność ofert i szybkie zakupy.Powiadomienia o najnowszych ofertach przychodzą na moją pocztę mailową nawet kilka razy w ciągu jednego dnia. Polecam wszystkim szczerze.
Adam Nowak  | 28/09/18  17:59:16 | Recenzja o sklepie :
Sklep Groupon to sklep w którym możemy znaleźć oferty promocyjne restauracji, siłowni, fitness, gabinetów kosmetycznych, spa, produktów podróży, noclegi i wielu innych miejsc. W Groupon zawsze można znaleźć dobre obniżki cen i promocje. Polecam.
Jacek Tomczak  | 29/09/18  12:26:38 | Recenzja o sklepie :
Mega fajny portal, działający skutecznie od ładnych paru lat!!!. Super okazje, z których naprawdę warto skorzystać - szczególnie dobre okazje jeśli chodzi o wyjazdy krajowe jak zagraniczne. Poza wyjazdami duża ilość pozostałych ofert. Polecam!!!
Kozak Patryk  | 01/10/18  22:02:21 | Recenzja o sklepie :
Super rabaty polecam każdemu. Na każdym kroku da sie te super zniżki wykorzystać. Polecam i stawiam duza A przy okazji łatwe zarabianie kasy
Paweł Dobosz  | 02/10/18  00:06:46 | Recenzja o sklepie :
Na gruponie każdy znajdzie coś dla siebie, ogromny wręcz wybór wśród licznych ofert. Często można skorzystać z bardzo tanich seansów kinowych czy choćby wyjść na dobrą pizzę ze znajomymi. Ostatnio coraz bardziej popularne stają się wczasy na grouponie, polecam!
Aleksandra Łowicka  | 14/09/18  17:10:08 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna strona, na której można znaleźć przyzwoite promocje oraz można zaoszczędzić na zakupach. Często zakup przez Groupon to większa oszczędność, oferty są bardzo atrakcyjne. Na plus też to, że jest aplikacja mobilna.
Elżbieta Wieszczek  | 17/09/18  06:48:08 | Recenzja o sklepie :
Na Gruponie kupisz wszystko . Duże, male artykuły, odzież, sprzęt gospodarstwa domowego , itd . Nowe lub używane. Za gotówkę lub na licytacji. Jeśli nie masz czasu biegać po sklepach - odwiedź Grupon. Na pewno się nie zawiedziesz i znajdziesz to czego szukasz.
Dariusz Dziopak  | 17/09/18  09:31:10 | Recenzja o sklepie :
Groupon daje możliwości wyszukiwania w sieci takich i konkretnych ofert. Wszystko zgromadzone w jednym miejscu daje możliwość przeglądnięcia co aktualnie oferują kontrahenci w promocyjnych cenach. Groupon to dobre miejsce i dobra oferta w nim oferowana.
Agata Figa  | 07/09/18  22:51:22 | Recenzja o sklepie :
Dzięki zakupom za pośrednictwem Groupon można poznać nowe, ciekawe miejsca w swojej (lub akurat odwiedzanej) okolicy w dobrej cenie. Na przykład coś zjeść, wypić, wypróbować usługi kosmetyczne czy fryzjerskie
Emilia Góźdź  | 08/09/18  11:12:32 | Recenzja o sklepie :
Warto się zarejestrować na Grupon jest bardzo dużo zniżek na wczasy jak i różnego rodzaju usługi.Często kupuję kupony do resteuracji, gdzie można dobrze zjeśc, kosmetyczki , fryzjera, parków rozrywki, wczasów.Super strona serdecznie polecam.
Jacek Manka  | 08/09/18  12:49:16 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam ten sklep. Pełny profesjonalizm Oferty zamieszczone w serwisie Groupon są bardzo korzystne dla klientów Można wychaczyc super atrakcyjne ceny na produkty lub usługi dostępne w danym momencie
KRZYSZTOF WOŹNIAK  | 06/09/18  08:52:44 | Recenzja o sklepie :
bardzo pomocny portal przy zakupach internetowych, można liczyć na spore rabaty i wysokiej jakości produkty, szeroki wachlarz oferty skierowanej dla wymagającego klienta. Oby nie popsuło się to co dobrze funkcjonuje
marlena handke  | 05/09/18  13:35:03 | Recenzja o sklepie :
Polecam z czystym sumieniem. Wykorzystuje gropon kupując bilety do multikina. Zawsze działają bezproblemowo. A ja przy okazji oszczędzam. Dodatkowy plus za aplikację mobilna, która jeszcze bardziej ułatwia zakupy.
Justysia Tysia  | 04/09/18  00:39:01 | Recenzja o sklepie :
Super promocje.Profesjonalna obsługa natychmiastowa realizacja oraz pełne bezpieczeństwo.Zawsze można znaleźć super promocję.Polecam z całego serca. Groupon - Shopping Jest najlepszy na świecie.
Paula Lerch  | 01/09/18  22:32:08 | Recenzja o sklepie :
Super promocje.Profesjonalna obsługa natychmiastowa realizacja oraz pełne bezpieczeństwo.Zawsze można znaleźć super promocję.Polecam z całego serca. Groupon - Shopping Jest najlepszy na świecie.
Daria Kozubinska  | 01/09/18  17:10:15 | Recenzja o sklepie :
Najlepsze promocje, korzystam bardzo często w szczególności z biletów do Multikina oraz zabiegów kosmetycznych,które mimo niskiej ceny są wykonywane przez profesjonalne salony.Bardzo polecam wszystkim użytkownikom.
Dawid  | 01/09/18  20:02:10 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to świetna strona, na której znajdziesz wiele ciekawych ofert wycieczek, wczasów, ofert kosmetycznych, masażu, kolacji, wyjazdów we dwoje i wiele, wiele innych. Wszystko w atrakcyjnych cenach. Gorąco polecam!
violmil  | 03/09/18  06:06:29 | Recenzja o sklepie :
GROUPON to sklep wielobranżowy, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Lubie tu zaglądać, gdyż oferta jet niezwykle bogata. Wielokrotnie korzystałam z polecanych promocji, które często są proponowane. Nie bez znaczenia jest niezwykle pomocna obsługa strefy klienta. Polecam
Dagmara Fijas  | 31/08/18  02:13:26 | Recenzja o sklepie :
szczerze polecam. zadowolona jestem w 100% zakupiłem grupon na dietę dzięki któremu wyszła mnie praktycznie o połowę taniej niż jak bym kupiła bez gruponu. oczywiście na jednym zakupie sie nie skończyło
Elżbieta Hemmerling  | 30/08/18  15:19:11 | Recenzja o sklepie :
Super sklep można tu zrobić naprawdę ciekawe zakupy w korzystnych dla każdego cenach. Polecam Groupon Schopping każdemu internauci z wielką przyjemnością i pewnością udanych zakupów. Moje były w 100% udane.
Dariusz  | 27/08/18  16:26:11 | Recenzja o sklepie :
Groupon - shopping to świetna strona z fajnymi ofertami. Można upolować fajne wycieczki, wyjazdy, ciekawe oferty i wiele innych fajnych rzeczy w świetnych cenach. Korzystałem już i mogę w 100% polecić.
Alicja Flor  | 24/08/18  14:11:05 | Recenzja o sklepie :
Strona Grupon jest genialna. Atrakcyjne ceny, świetnie się sprawdza jak ktoś nie ma pomysłu na prezent, chce się poprostu zabawić. Każdy znajdzie coś dla siebie i to bez przeplacania. Na prawdę polecam.
Piotr Przytuła  | 24/08/18  12:54:06 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry serwis, dla ludzi którzy chcą dobrze się pobawić i zaoszczędzić trochę pieniędzy. Szybkie transakcje które nie zabierają dużo czasu i miło jest w 21 wieku załatwić wszystko tak sprawnie.
DANIEL JUSZCZAK  | 23/08/18  17:35:20 | Recenzja o sklepie :
Sklep Groupin to świetna strona,bardzo dużo ciekawych ofert,promocji,rabatów.Można znaleźć wiele perełek dla siebie czy dla kogoś na prezent.Wiele kategorii w różnych miejscach.Bardzo atrakcyjna ,przejrzysta strona.
Mariola Fornalczyk  | 22/08/18  09:28:24 | Recenzja o sklepie :
Przeglądanie ofert na Gruponie to sama przyjemność. Dużo, kolorowo, przejrzyście i czytelnie.Duże zniżki i duży wybór proponowanych, różnorodnych pozycji. Fajna sprawa żeby wyszukać i wybrać interesujące nas tematy.
Łukasz Wójtowicz  | 21/08/18  19:52:50 | Recenzja o sklepie :
lux jestem adowolony produkty najtansze w danym regionie i gwarantowana jakosc towaru uslug czego groupon jest synoniem nic dodac nic ujac tylko uzywac sobie spokojnie 200 znakow mimo wsztstrko za duzo Pozdrawiam
mirek wala  | 16/08/18  13:17:58 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny sklep internetowy gdzie można wiele zaoszczędzić na podróżach i nie tylko. Dla każdego coś się znajdzie ponieważ jest duży wybór. Za zaoszczędzone pieniądze można lepiej spędzić wakacje p
Arletta Królak  | 16/08/18  09:27:43 | Recenzja o sklepie :
Wiele ciekawych ofert z bardzo różnych kategorii. Można zamówić fajne gadżety na prezent dla kogoś bliskiego albo pakiet usług i przesłać obdarowanemu poczta elektroniczną. Ceny są o wiele niższe niższe niż w sklepach.
Sylwia Wychowska  | 15/08/18  16:01:57 | Recenzja o sklepie :
Z zakupów grupowych korzystam od dawna. Na gruoponie można znaleźć fajne okazje. Ja głównie kupuje zabiegi kosmetyczne i jestem w miarę zadowolona. Planuje teraz kupić wycieczkę do Egiptu i zobaczmy co z tego wyjdzie.
Katarzyna Mituniewicz  | 16/08/18  03:37:49 | Recenzja o sklepie :
Fajna rzecz za dużo niższe ceny można skorzystać z różnych usług a i propozycji tańszych wyjazdów.Uwielbiam Groupon w dzisiejszych czasach pozwala mi wiele zaoszczędzić korzystam z tego sklepu i napewno w przyszłości będę korzystać. Polecam wszystkim tym co chcą zaoszczędzić!
Sylwia Danel  | 14/08/18  08:52:09 | Recenzja o sklepie :
Jeden z najlepszych sklepów internetowych z jakimi miałam do czynienia. Fantastyczne oferty, z których korzystam dla siebie i wybierając wyjątkowe prezenty dla bliskich. Świetny kontakt z obsługą. POLECAM
Marta Ras  | 11/08/18  20:48:03 | Recenzja o sklepie :
Nie ma co narzekać jest taka firma jaka powinna być choć nie wiem do końca bo jeszcze nie korzystałam ale zamierzam skorzystać o zobaczyć co ciekawego tu jest może coś wybiorę dla siebie i wtedyoceni
Karolina Mańka  | 12/08/18  21:54:24 | Recenzja o sklepie :
super sklep w ktorym na pewno kazdy nawet, najbardziej wymagajacy klient znajdzie cos dla siebie i na pewno cos na kazda kieszen. ja jestem bardzo zadowolona trafilam na swietna promocje wydruku zdjec 500 sztuk za 19.99. realizacja wraz z wysyska mojego zamowienia nie trwala dluzej niz 14dni.
Wiktor Kalinowski  | 10/08/18  05:09:01 | Recenzja o sklepie :
Bardzo ciekawy i fajny portal. Po zarejestrowaniu się otrzymuje się promocyjne oferty wielu firm, gdzie można dokonywać zakupów artykułów i różnych usług w sporo niższych cenach. Ja sam często korzystam tego portalu, np do wywoływania zdjęć.
HALINA LENARTOWICZ  | 09/08/18  12:02:27 | Recenzja o sklepie :
Moja rodzina korzysta z promocji , często zaglądam aby wykupić tańsze bilety wstępu. Poleciłam znajomym dlatego też wiem od nich że chętnie korzystają z tej formy zakupu. Przejrzyste oferty oraz różnorodność może zainteresować każdego i każdy znajdzie coś dla siebie.
Edyta Płoszaj  | 08/08/18  20:52:13 | Recenzja o sklepie :
Super platforma. Korzystam od paru lat. Sporo z niej kupiłam kuponów. Polecam bo warto. Zawsze jakieś promocje. Multikino, hulakula, łyżwy, bilard to jedne z wielu atrakcji z których skorzystała dzięki Groupon.
Tomasz  | 06/08/18  07:50:16 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to łatwy sposób na znalezienie dużych zniżek podczas odkrywania rozrywek w swoim mieście. Nasze codzienne oferty obejmują restauracje hotele, kursy, makijaż, masaż, noclegi i więcej!
Edyta Karczemny  | 01/08/18  21:39:17 | Recenzja o sklepie :
korzystam czasem z Groupon a zadowolona, bo faktycznie zniżki sa i wystarczy tylko okazac wydrukowany bon. ostatnio korzystałam we wro z bonu na godzinę bilarda i 2 piwa za 15 zł,wzięłam 2 bony na raz i impreza ze znajomymi za pół ceny wyszła fajnie polecam, nie spotkałam się z oszustw,
Katarzyna Kwiatkowska  | 31/07/18  11:15:39 | Recenzja o sklepie :
Udany zakup w hula kula była upojna zabawa napewno polecę zakupy przez Groupon które są bezproblemowe i dalej będę korzystać z ich ofert. Do tej pory jeszcze się nie zawiodłam i śmiało mogę polecać Do następnych zakupów może tym razem powtórzę kino albo świeży zapach na lato
Dominika Koba-Piotrowska  | 25/07/18  18:48:17 | Recenzja o sklepie :
Polecam. Niezliczona liczba ofert przeróżnego typu. Dzięki nim można odkryć nowe technologie, nowe formy rozrywki, nowe miejsca. Bezpieczeństwo, szybkie transakcje, bardzo ciekawe promocje. Zdecydowanie jestem zadowolona.
Jarosław Kubica  | 24/07/18  10:53:48 | Recenzja o sklepie :
Świetna strona, łatwa w obsłudze, ogromna ilość ofert u wielu partnerów, warto skorzystać z rabatów jakie proponuję Groupon, bo można naprawdę dużo zaoszczędzić i spróbować czegoś nowego w atrakcyjnych cenach i do tego zgarnąć CashBack, krótko mówiąc kumulacja korzyści, polecam!!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Orsay
MOODO
visit register click click