OTRZYMAJ 3,00% CashCoins renee.pl

Groupon - Shopping Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Groupon - Shopping

Codziennie nowe promocje i rabaty Twoim mieście na Groupon

Groupon jest największym portalem zakupów grupowych w Polsce oferującym zakupy, usługi oraz wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu w niewiarygodnie zniżonych cenach, nawet do 70%.

Groupon - Shopping Opinie

Oktawia Salwa  | 06/06/19  00:49:11 | Recenzja o sklepie :
W zeszłym roku mieliśmy z mężem dylemat gdzie spędzić wakacje z rodziną, koleżanka poleciła mi tą stronę, wymarzoną ofertę znaleźliśmy po dosłownie 3 minutach, a całkowite koszty są zdecydowanie mniejsze.
Dagmara Spuła  | 03/06/19  20:18:12 | Recenzja o sklepie :
Świetne, różnorodne i bardzo korzystne oferty. Warto tutaj zaglądać, bo jest to dla nas korzystne i oszczędne. Szybkie przyznawanie punktów cashback jest również na plus. Serdecznie wszystkim polecam.
Krzysztof Sz.  | 29/05/19  10:57:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam firme groupon, ode mnie zasługuje na świetną opinie. Oferty są ciekawe i bardzo korzystne pod względem cenowym. Do tego znajdzie tam prawie każdy coś dla siebie, bo ofert jest tak dużo. Polecam! Jest tam mnóstwo ofert na spędzenie wolnego czasu i lubię z tego korzystać.
Daniel Miśkiewicz  | 03/06/19  10:18:51 | Recenzja o sklepie :
Jak dla mnie najlepszy. Ciekawe i fajne miejsc do wypoczynku w atrakcyjnych cenach. Polecam znajomym gdy planują wypad na wakacje. Zawsze coś fajnego się znajdzie. Oferty są super. Jestem zadowolony z ofert.
Henryka  | 02/06/19  16:06:45 | Recenzja o sklepie :
Groupon-Shopping to ciekawa propozycja dla tych, którzy lubią szukać i przeglądać oferty i się do nich dołączać. Można zaoszczędzić trochę pieniędzy, uczestnicząc w zakupach lub zabiegach lub innych propozycjach w grupie.
Krzysztof Gilewski  | 01/06/19  09:44:32 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry ciesze się że mogę podzielić się swoja opinia na temat sklepu Groupon , wydaje mi się bardzo interesujący i posiada bardzo duży asortyment w bardzo promocyjnych celach, zastanawiam się w jakich miastach można korzystać z Groupon.
Karol Kulik  | 03/06/19  02:58:50 | Recenzja o sklepie :
Przydatna strona , można natrafić na róże promocje, upusty, niezależnie od okazji. Przejrzysta dużo informacji na temat danego produktu lub usługi oraz wyjaśnienie jak postępować po zdecydowaniu się na dany kupon.
Monika Szymbara  | 28/05/19  12:26:27 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza platforma, dużo promocji i świetne okazję. Każdy na pewno znajdzie coś dla Siebie! Dużo możliwości, na prawdę coś dla każdego! Uwielbiam korzystać z tej strony, znajomi i rodzina również z niej korzystają!
Magdalena Heleniak  | 29/05/19  03:19:29 | Recenzja o sklepie :
Oferty promocyjne restauracji, siłowni, fitness, gabinetów kosmetycznych, spa, produktów, podróży, biletów oraz pomysły na prezent. Bardzo łatwo jest tam dokonać zakupu kuponu a później wydrukować go lub pokazać go na smartfonie. 
Andrzej Rygiel  | 27/05/19  14:43:03 | Recenzja o sklepie :
Przydatna strona , można natrafić na róże promocje, upusty, niezależnie od okazji. Przejrzysta dużo informacji na temat danego produktu lub usługi oraz wyjaśnienie jak postępować po zdecydowaniu się na dany kupon.
Mat Mich  | 27/05/19  19:20:03 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuje dużo ciekawych ofert w obniżónych cenach. System recenzji pozwala na weryfikację firmy. Usługi są wykonywane kompetentnie i do tej pory nie miałem powodu by narzekać na ich jakość. polecam !!!!!!!!!
Władysława  | 26/05/19  13:18:28 | Recenzja o sklepie :
Pomysł Gruoupon-a i robienie zakupów dzięki ich promocjom to bardzo atrakcyjna propozycja. Dzięki rabatom udzielanych na ich stronie wiele usług jest dostępniejsza dla większej ilości osób. Warto tam zaglądać.
Walentina Dresler  | 23/05/19  09:49:24 | Recenzja o sklepie :
W sklepie internetowym Groupon zawsze można znałeś atrakcyjną ofertę . Często korzystam z oferty masaży, ponieważ proponowane ceny na Groupone dużo niższe niż bezpośrednio w salonie,a wykonanie zabiegu jest na wysokim poziomie.Polecam!
Barbara Gadomska  | 18/05/19  11:50:47 | Recenzja o sklepie :
wsaniala aplokacja bardzo czesto kupuje na gruponie i uwazam ze maja najlepsze oferty bede kupawl jak najczescziej bardzo polecam ta aokacje jest nalepsza na swiecie za nic bym jejnie zamienil nawet za duza kase
Zdzislaw Gadomski  | 18/05/19  11:54:02 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na Groupponie są zawsze opłacalne. Korzystam z grupowych zakupów od długiego czasu i trudno jest mi już oszacować ile zaoszczędziłem pieniędzy. Zawsze fajne oferty, każdy znajdzie coś dla siebie. Zachęcam do częstego odwiedzania sklepu.
Tomasz Knapik  | 18/05/19  17:29:30 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży w spółdzielni mieszkaniowej w spółdzielni mieszkaniowej nie ma to jak fotografuje nie ma to jak najbardziej na świecie jest powrót do końca roku to będzie y w spółdzielni mieszkaniowej nie ma co się dzieje w spółdzielni mieszkaniowej
Tomasz Matysek  | 19/05/19  14:21:35 | Recenzja o sklepie :
Żona razem z dziećmi kupiła mi Voucher-prezent wystarczyło tylko kliknąć na link i nagrodę mogłem odebrać bez żadnych problemów.
Grzegorz Czyz  | 15/05/19  15:53:27 | Recenzja o sklepie :
wsaniala aplokacja bardzo czesto kupuje na gruponie i uwazam ze maja najlepsze oferty bede kupawl jak najczescziej bardzo polecam ta aokacje jest nalepsza na swiecie za nic bym jejnie zamienil nawet za duza kase
 | 15/05/19  18:16:03 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na Groupponie są zawsze opłacalne. Korzystam z grupowych zakupów od długiego czasu i trudno jest mi już oszacować ile zaoszczędziłem pieniędzy. Zawsze fajne oferty, każdy znajdzie coś dla siebie. Zachęcam do częstego odwiedzania sklepu.
Grzegorz Zych  | 14/05/19  11:27:41 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duża możliwość wyboru i dopasowania oferty do swoich potrzeb. Zakup jak i realizacja bardzo prosta. Dodatkowo szybko zakupiony Groupon odrazu jest dostępny na naszym koncie. Bardzo dużo punktów.
Rafał Łukomski  | 13/05/19  14:34:17 | Recenzja o sklepie :
super sklep liczne promocje duzy wybor towaru i produktow latwa i szybka obsługa strone wygodne i szybkie formy platnosci szybk czas realizacji zamowien jak i dogosny wybor dostawy bardzo fajny sklep
Krzysztof Simiński  | 12/05/19  18:31:38 | Recenzja o sklepie :
polecam serwis bardzo przyjazdy dla zwykłego użytkownika oferty , każdy znajdzie coś dla siebie w różnych kategoriach . przyjazna obsługa i przejrzysta strona :) pozdrawiam wszystkich użytkowników .
Paulina  | 08/05/19  16:09:50 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Groupon Shopping to sama przyjemność. Solidnie i za korzystną cenę - po prostu okazja okazji :) Szybkość przyznawania Cashbacku jak najbardziej zadowalająca. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Monika Wilkiewicz  | 08/05/19  06:31:06 | Recenzja o sklepie :
Polecam kupno przez Grupon. Wiele zaoszczędzonych pieniędzy. Korzystałam wielokrotnie z zakupu wakacji, usług fryzjerskich, usług związanych z wymianą opon samochodowych i nigdy się nie zawiodłam. Jestem bardzo zadowolona z możliwości kupowania kuponów przez grupon.
Rafal Chrzanowski  | 07/05/19  21:28:57 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży od początku istnienia firmy nie ma problemów z realizacją kuponu po wykonanej pracy i tak będziesz mógł potwierdzić szczegóły transakcji w końcu upragnione wakacje wyszukaj hotel nie ma czego nie wiesz
Ewa Dąbrowska  | 05/05/19  08:25:53 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuja wspaniałe oferty i super ceny.Często korzystam i nigdy sie jeszcze nie zawiodłam. Z Grouponem mozesz dobrze i tanio wypocząc ,wykupic duzo taniej bilety na rożne imprezy . Ostatnio zakupiłam w profesjonalnym salonie fryzjerskim usługe, ktora kosztowała mnie 70% taniej.
Anna Śpiewak  | 05/05/19  07:23:00 | Recenzja o sklepie :
Swietny sklep. Naprawdę polecam kazdemu. Szybkie zakupy, dobra jakość, ceny naprawde nie za wysokie, Robiłam tu zakupy naprwdę sporo razy i za kazdym razem z usmiechem na ustach konczyłam transakcje. Polecam serdecznie
Bodey Michalski  | 02/05/19  09:58:36 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim kto jeszcze nie zna Groupona do skorzystania z tej ogromnej platformy na której można zakupić np. świetne i tanie wyjazdy na baseny, wczasy jak również usługi. Można taniej gdzieś wyjechać.
Milena Politowska  | 30/04/19  10:59:03 | Recenzja o sklepie :
Polecam. Bardzo dużo okazji, tańsze bilety na wycieczkę czy też na rezerwację hotelu w wakacje i nie tylko. Promocyjne oferty z których już wielokrotnie korzystałam. Warto bo to się opłaca. Polecam!!!
Joanna Brodowska  | 26/04/19  23:45:16 | Recenzja o sklepie :
Uważam ze sklep internetowy Groupon - Shopping jest bardzo dobrum pomysłem za równo dla klienta jak i samej firmy.Groupon- Shoping posiada szeroki wachlarz ofert, którym z pewnością zainteresuje klientów oraz dogodne ceny.Polecam
Monika Lepianka  | 27/04/19  22:55:15 | Recenzja o sklepie :
Śietny sklep internetowy, dobre rabaty, naprawdę oplaci sie kupic cos taniej albo isc gdzies cos zobaczyc po dobrych promocjach. Nigdy nie mialam z nimi problemu. Wszystko zgodne z dokladnym opisem i do tego jeszcze cashback. Polecam ;)
Agnieszka Śpiewak  | 27/04/19  16:54:48 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, super ceny, polecam wszystkim bardzo serdecznie, jeżeli ktoś jeszcze tam nie kupował to musi spróbować, ja jestem stałym klientem i nigdy sie jeszcze nie zawiodłam, a kupuje czesto. Polecam serdecznie
Adrianna Gęsikowska  | 26/04/19  07:47:47 | Recenzja o sklepie :
Strona internetowa Groupon to świetne miejsce, aby sprawić komuś naprawdę ciekawy prezent, jak również wybrać coś ciekawego dla siebie. Mnóstwo ofert w świetnych cenach w przeróżnych kategoriach. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Katarzyna Jasińska  | 24/04/19  23:00:51 | Recenzja o sklepie :
Groupon to portal, który posiada dużo ofert skierowanych do każdej grupy wiekowej. Wśród ofert są usługi kosmetyczne, z których najczęściej korzystam a jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Groupon posiada mobilna aplikacje, co jest ogromnym plusem!
Kinga Handy  | 23/04/19  20:23:07 | Recenzja o sklepie :
Super oferty w okazyjnych cenach w jednym miejscu, bardzo dużo promocji, różne kategorie, można znaleźć zarowno tanie wczasy last minute jak i oferty zakupowe, bądź restauracje, kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam
Adam Lenartowicz  | 23/04/19  22:12:48 | Recenzja o sklepie :
Kilkakrotnie korzystałem już z okazji na Grouponie, i za niewielkie pieniądze przeżyłem cudowne chwile w kilku termach. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony i często zaglądam. Korzystam też z newslettera, zapisałem się po pierwszym udanym wyjeździe.
Agnieszka Kliś  | 23/04/19  00:46:47 | Recenzja o sklepie :
Mnóstwo świetnych produktów ale przede wszystkim usług w niższej cenie - przyjemność zarówno dla siebie, jak i dla bliskich. Nie raz udało mi się również upolować świetny prezent :) Lubię poznawać nowe miejsca - i to miejsce mi w tym pomaga. Gorąco zachęcam do korzystania!
Joanna Szylo  | 23/04/19  00:55:22 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuje dużo ciekawych ofert w zniżonych cenach. System recenzji pozwala na weryfikację firmy. Usługi są wykonywane kompetentnie. Do tej pory korzystałam głównie z usług kosmetycznych i restauracyjnych. Gorąco polecam !!!!!!!!!
Derek Staszek  | 21/04/19  12:08:55 | Recenzja o sklepie :
Super sklep fajne okazje rabaty okazje kupony pozwalaja na małe oszczędności w domowym budżecie. Po za tym można komus zrobic cAŁKIEM FAJNY PREZENT NA zAJĄCZKA polecam serdecznie gdyz warto gdy cos w portfelu zostani8e
Bogumiła Gorell  | 22/04/19  13:53:25 | Recenzja o sklepie :
Szybko, tanio i bezproblemowo. Kupiłam bilety do multikina bez żadnych problemów, taniej i już z wyborem miejsca. Z kodem z grupona już od razu pod sale kinowa. To mi się podoba. Na pewno skorzystam ponownie i zabiorę przyjaciół:)
Monika Fijałkowska  | 16/04/19  21:36:18 | Recenzja o sklepie :
Dzięki tej stronie odwiedziłam wiele ciekawych miejsc, jadłam smakołyki w promocyjnych cenach oraz zrobiłam zakupy za grosze :) Skorzystałam z fachowych usług fryzjera oraz kosmetyczki, dzięki którym poczułam się wyjątkowa. Polecam!
Grzegorz Boch  | 12/04/19  15:12:07 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjne miejsce do poszukiwań wymarzonego wypoczynku. Na hasło wolny weekend poza miastem zaczynam poszukiwania właśnie od Groupona. Realne zniżki na krótsze i dłuższe pobyty. Kategoria moje miasto również pozwala zaoszczędzić nie mały grosz.
Maciej  | 15/04/19  14:29:01 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest rzetelny i działa bardzo dobrze.W sytuacjach problematycznych znajduje rozwiązania zadawalające klienta. Ocena bardzo dobra, często korzystamy, nie zawiedliśmy sie a nawet bardzo pozytywnie zaskoczyliśmy w przypadku nieprawidłowości ze strony organizatora np wycieczek. Polecam
Katarzyna  | 15/04/19  14:31:02 | Recenzja o sklepie :
Groupon działa bardzo dobrze.W sytuacjach problematycznych znajduje rozwiązania idealne dla klienta. Ocena bardzo dobra, często korzystamy, nie zawiedliśmy sie a nawet bardzo pozytywnie zaskoczyliśmy w przypadku nieprawidłowości ze strony organizatora np spa
Sylwia Sowinska  | 16/04/19  08:04:05 | Recenzja o sklepie :
Świetny portal, na którym można znaleźć kody rabatowe do przeróżnych lokali, gastronomicznych, klepów z obuwiem, odzieżą czy różnego rodzaju usług takich jak transport. Kod otrzymuje się natychmiast i od razu można go wykorzystać. Gorąco polecam :)
Karolina Wróblewska  | 08/04/19  22:23:36 | Recenzja o sklepie :
groupon- najlepszy sklep internetowy , najlepsze promocje i swietne okazje. kilka razy zronlbilam zakupy i za kazdym razem zakupy byly udane. sklep imternetowy jak najbardziej godny polecenia. polecam.
Mieczysław Pokuć  | 08/04/19  01:11:51 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego Groupon-Shopping jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym bo ma i swiadczy swoje usługi na najwyzszym poziomie.Moja ocena sklepu tp bardzo dobry
Marta Peszynska  | 04/04/19  12:35:14 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep Groupon. Sporo korzyści, fajnie spędzony wolny czas, dużo atrakcji i mały koszt. Miło spędzony czas. Każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość w każdym regionie, mieście. Gorąco polecam każdemu.
Andrzej Filipiak  | 02/04/19  18:51:12 | Recenzja o sklepie :
W Gruponie można przebierać w ofertach i w cenach w zależności od ofert. Ceny i usługi są tu konkurencyjne, jest tego dużo do wyboru. Bez wychodzenia zamawiasz np, dietę pudełkową. Fajnie, że znaleziono takie rozwiązanie.
Agnieszka Krasoń  | 01/04/19  08:46:27 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam te wszystkie promocje... Szybko można kupić jakiś bilet do kina, bilet na jakąś imprezę, Groupon z zabiegami kosmetycznymi wyjazdy z rodziną, czy tez ubrania gdzie zapisuje się na moim koncie i realizowany jest ekspresem
Edyta Rogiewicz  | 01/04/19  19:35:45 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Groupon-Shoppong, mają ciekawe i różnorodne oferty, każdy znajdzie coś dla siebie. Można znaleźć za niewygórowaną cenę fajne wycieczki, zabiegi i inne atrakcje. Skorzystałam z oferty na prezent dla siostrzenicy i jestem zadowolona.
Urszula Olszowka  | 29/03/19  09:17:17 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z Groupon, ponieważ można oszczędzić pieniądze na fajnych ofertach. Są zniżki do restauracji, na manicure, pedicure, zabiegi pielęgnacyjne na twarz, usługi fryzjerskie i wiele innych. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam i zachęcam do śledzenia.
Józef Filipiak  | 31/03/19  19:06:12 | Recenzja o sklepie :
Warto korzystać z usług sklepu Groupon, zwłaszcza w tak zabieganych i trudnych czasach. Wiadomo, że za wygody się płaci, ale usługi czy dostawy sa do domu. Sklep ten jest nowoczesny z ciekawymi rozwiązaniami.
Angelika Bierut  | 27/03/19  22:00:36 | Recenzja o sklepie :
Najlepsze oferty jakie tylko udalo mi sie znaleźć w internecie. serdecznie polecam ! Nigdy sie nie zawiodlam. Korzystalam wiele razy i bede jeszcze korzystac z korzysci jakie daje strona. polecam serdecznie ;)
Małgorzata Baranek  | 26/03/19  19:00:18 | Recenzja o sklepie :
od lat korzystam z Grouponu, jestem bardzo zadowolona. ostatnio byłam na występach w Spodku Krzysztofa Cugowskiego. Świetny występ , cena przez portal Grouponu 50% taniej. Lubie z niego korzystać. Polecam
Anna Gronau  | 26/03/19  21:13:31 | Recenzja o sklepie :
Groupon to miejsce dla każdego. Można skorzystać z super ofert w cudownych cenach. Od zakupów prezentów po wycieczki w wymarzone miejsca w atrakcyjnych cenach. Śmiało mogę zachęcić wszystkich do korzystania ze strony
Barbara Rudzka  | 27/03/19  07:53:09 | Recenzja o sklepie :
Ciekawe miejsce. Możliwość "wyłapania" ciekawych ofert ,również cenowych. Dobre jest też to, że wyskakują propozycje atrakcji, o których można nawet nie pomyśleć. Świetny pomysł też na oryginalny prezent.
Danuta Szuba  | 25/03/19  16:56:34 | Recenzja o sklepie :
Oferty promocyjne restauracji, siłowni, fitness, gabinetów kosmetycznych, spa, produktów, podróży, biletów oraz pomysły na prezent i więcej, Weekendy,wakacje, wycieczki. o wszysko znajdzemy w Groupn Polecam
Katarzyna Domagała  | 25/03/19  16:45:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego rodzaju asortymentu . Wszystko dostępne w bardzo wysokiej jakości oraz w przystępnych cenach . Serdecznie polecam
Bożena Korycka  | 22/03/19  10:42:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam serdecznie , zawsze dobre zniżki . Można za fajne pieniądze spędzić urlop lub Weekend albo wakacje a i święta też . A może na tańszy i dobry obiad czy do kina też polecam . A i spa czy kosmetyczka w dobrej promocyjnej cenie
Henryka Walczyk  | 19/03/19  19:05:26 | Recenzja o sklepie :
Na Gruponie uwielbiam kupować wczasy . Pozdawiam zespół i proszę o fajne newsy na Bułgarię Spędziłam piękne wczasy w Grecji i Hiszpanii Jedyny mój problem to że jestem sama i często nie mam kogo zaprosić .
Martyna Gramacka  | 13/03/19  18:03:14 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam ten sklep, można znaleźć ciekawe oferty promocyjne, które pozwolą zaoszczędzić dodatkowe pieniądze, strona jest bardzo prosta w obsłudze, w łatwy sposób można odnaleźć oferty znajdujące się w naszym mieście
Edyta Pełka  | 11/03/19  15:59:18 | Recenzja o sklepie :
Szybka i profesjonalna obsługa, Atrakyjne ceny - możliwość kupienia większej ilości asortymentu z dodatkowym rabatem, szeroka gama produktów, możliwość zwrotu bez ponoszenia dodatkowych kosztów, możliwość uzyskania dodatkowych informacji
Kamila  | 10/03/19  19:52:57 | Recenzja o sklepie :
To jest super! Koleżanka mi kiedyś poleciła tę stronkę jak wykupiła pakiet wybielania zębów. Ja również go wykupiłam, a później kolejne i kolejne okazje. Jestem mega zachwycona i polecam każdemu kto się waha!
Zuzanna Ryszkowska  | 10/03/19  16:55:47 | Recenzja o sklepie :
wspaniałe oferty z największymi rabatami .we wszystkich dziedzinach zdrowie, wypoczynek.wyjazdy,leczenie,zabiegi ,zakupy i oferty cenowe z różnych sklepów stacjonarnych i internetowych,super super super
Joanna Lemanska  | 06/03/19  19:14:45 | Recenzja o sklepie :
Witam. Sklep Groupon-Shopping , jest moim zdaniem pozytywnie ustosunkowany do klienta ,ma dużą game kategorii ,które zachęcają nas do kupna w nim wszelakich produktów w możliwie niskiej cenie i promocji.Polecam.
Ewelina Niżyńska  | 05/03/19  17:17:22 | Recenzja o sklepie :
Korzystając z tych ofert można przede wszystkim obniżać koszty ponoszone na nocleg i wiele innych jest najczęściej do wyboru kilka opcji noclegowych. Odnajdując interesujący nas pensjonat czy hotel. Szczerze polecam
krzysztof Ko?odziejski  | 05/03/19  09:46:46 | Recenzja o sklepie :
tanio i szybko fajne promocje łatwe zakupy ,polecam wszystkim internetowy sklep Grupon można zakupy zrobić wcześniej A, potem skożystać za dwa tygodnie lub później puby , wycieczki no prawie wszystko i jeszcze w promocji .
Marcin Królak  | 05/03/19  12:20:27 | Recenzja o sklepie :
Trzeba bardzo dokładnie czytać opisy - wtedy nie powinno być problemu uśmiech Wszelkie kursy, zajęcia taneczne i fitness polecam! Usługi kosmetyczne i fryzjerskie też. Warto skorzystać z mycia samochodu i prania tapicerki.
jacek senderak  | 04/03/19  17:50:46 | Recenzja o sklepie :
z groupon korzystam od niedawana mozna znależć fajne okazje głównie kupuję zabiegi kosmetyczne i jestem bardzo zadowolony mam w planie zakupic wycieczkę zagraniczną chociaż nie wiem gdzie zawsze przed zakupem sprawdzam oferte dokładnie
Justyna ZieliŃska Mróz  | 01/03/19  18:53:43 | Recenzja o sklepie :
Korzystam z tego sklepu już kilka ładnych lat i zawsze znajduję tutaj coś dla siebie. Ciekawe promocje i realne zniżki, które cieszą mnie i moich bliskich. Warte polecenia wszystkim, którzy lubią szukać okazji i oszczędności.
Kinga Białecka  | 04/03/19  06:54:41 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest super.Spełnia moje oczekiwania co do zniżek.Kupując w grupie płacę dużo mniej.A dodatkowo widzę jakie jest zainteresowanie produktem.Daje mi to odpowiedź że towar jest wart zachodu.Polecam.
Teresa Czopek  | 28/02/19  19:40:54 | Recenzja o sklepie :
Groupon - Shopping to Super sklep internetowy. Różnorodność ofert w świetnych cenach , szybkie zakupy i to w przystępnych cenach .Powiadomienia o najnowszych nowościach a w dodatku można zarobić . Polecam wszystkim
Teresa Głowacz-Gołub  | 28/02/19  06:35:58 | Recenzja o sklepie :
Groupon - warto korzystać. znajdziesz tam dużo zniżek na różne Twoje potrzeby. Usługi - np. taniej umyj auto, masaże, zabiegi kosmetyczne. Zakupy - np. bilety na rożne imprezy, Ty wybierasz to co Tobie pasuje.
Zuzanna Kuligowska  | 26/02/19  14:22:48 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy na świecie portal zakupów grupowych. Super, że takie serwisy istnieją :) Gorąco polecam grupona choćby za ilość ofert. Tutaj każdego dnia znajdziesz coś dla siebie i bliskich. Na grouponie moża wyhaczyć super - fajne promocje! Polecam
Andrzej Grabowski  | 26/02/19  11:58:17 | Recenzja o sklepie :
Lubię koncepcje "scrollowanej" strony. Pierwsze wrażenie: "fajne", ale po zjechani niżej - tekst; jego wygląd, ułożenie, długie puste miejsca - wygląda mocno amatorsko.  Obrazki rzeczywiście ładne, ale trochę "nie na temat". Można wybrać coś bardziej prawniczego i bynajmniej nie mam na myśli sztampowych sądowych czy "togowopodobnych" obrazków. Mało informacji na scrollowanych stronach.
Kamil Kędziora  | 26/02/19  12:44:43 | Recenzja o sklepie :
Perfekcja Piękna – szczerze polecam ! Profesjonalne i bardzo miłe podejście do klienta. Jestem po zabiegu i umówiona jestem na następne. Cennik bardzo racjonalny a obsługa na najwyższym poziomie. Pani Marzenka jest to porostu odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu max profesjonalizmu pod każdym względem. 11 pkt w skali do 10. 
Olga Kot  | 18/02/19  17:07:38 | Recenzja o sklepie :
Groupon to świetna sprawa. Korzystam z ich ofert bardzo często. Ostatnio udało mi się kupić tańszy bilet do kina, w super cenie godzinny relaksacyjny masaż ciała i kupon na tańszy obiad w wegetariańskiej restauracji. Grouponów "do wyboru, do koloru":)
Marta Hermanowicz  | 29/01/19  22:06:30 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy na świecie portal zakupów grupowych. Super, że takie serwisy istnieją :) Gorąco polecam grupona choćby za ilość ofert. Tutaj każdego dnia znajdziesz coś dla siebie i bliskich. Na grouponie moża wyhaczyć super - fajne promocje! Polecam
Daniela Przywara  | 02/02/19  17:38:05 | Recenzja o sklepie :
Świetne oferty, wszystkie w jednym miejscu. Cieszę się, że odwiedziłam ta stronę. Najlepsze okazję internetowe. Na pewno tu wrócę. Jak najbardziej polecam skorzystać i sprawdzić samemu. Wszystko na plus
Emilia Sarnecka  | 04/02/19  06:09:59 | Recenzja o sklepie :
Pewnym fenomenem jest to, że Groupon nie tylko przetrwał, ale i znacznie się rozwinął - faktycznie można znaleźć mnóstwo świetnych ofert w bardzo korzystnych cenach, ale złudzeniem jest, ze usługodawcą się to opłaca, jako forma reklamy.
Sandra Judycka  | 08/02/19  16:01:17 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiada dużą gamę produktów wycieczek i różnych innych ofert dla każdej osoby młodej jak i starszej, jak również różne zabiegi. Nawet cenowo można znaleźć atrakcyjne oferty a ceny czasami zadziwiają :)
Marcin Przybyszewski  | 04/02/19  20:52:02 | Recenzja o sklepie :
Groupon jest najlepszy. Dużo fajnych ofert promocyjnych. Polecam każdemu. Ja ostatnio zakupiłem przez ta stronę tańsze bilety do kina i naprawdę to działa. Działa bez problemów. Każdy tutaj znajdzie coś dla siebie. Polecam gorąco!
Barbara Zadrozna  | 06/02/19  09:21:05 | Recenzja o sklepie :
Wspaniale promocje.Kazdy znajdzie coś dla siebie.Tak jak w Grouponie nigdzie taniej nie będzie. Szybko i uczciwie.Czesto coś dla siebie znajduje w super cenie. Polecam na sto procent
Piotr Buczek  | 01/02/19  16:50:01 | Recenzja o sklepie :
Bardzo sprawna strona, klarowna. Merytoryczna rzetelna. Bardzo sprawnie zajmuje im o sługa danego zakupionego towaru począwszy od magazynu a do produkcji. Ta strona jest rewelacyjna ja zalujeze wcześniej jej nie poznałem Pozdrawiam
Wojciech Boratyn  | 10/02/19  20:31:16 | Recenzja o sklepie :
Godny polecenia. Ciekawe oferty że sporymi zniżkami, w szczególności w kategorii podróże. Bezproblemowe wykorzystywanie zakupiony gruponow, poszczególne obiekty zgodne z przedstawionymi opisami. Polecam.
leszek senderak  | 29/01/19  23:09:58 | Recenzja o sklepie :
Chciałabym coś powiedzieć na temat najlepszego moim zdaniem serwisu z zakupami grupowymi. Mamy tu wszystko czego do szczęścia potrzeba. Możemy kupić coś z garderoby, wakacje, wyposażyć kuchnie i każde inne pomieszczenie w domu. Do tego wszystko w niższej cenie. Polecam
Teresa Hawro-Postawa  | 29/01/19  08:59:01 | Recenzja o sklepie :
Każdy znajdzie tu coś dla siebie niezależnie czy poszukuje myjni samochodowej, centrum spa, czy wycieczki autokarowej. Dodatkowym atutem są oferty z danego miasta. Dzięki tej stronie dowiedziałam się o nowych atrakcjach w mojej okolicy. Polecam :)
Zbigniew Kubiak  | 28/01/19  11:36:15 | Recenzja o sklepie :
Super promocje w bardzo przystępnych cenach. Bardzo atrakcyjny sposób na spędzenie wolnego czasu w której to ofercie każdy znajdzie coś ciekawego Sklep udostępnia nam szczegółowy opis oferty co bardzo dobre wpływa na decyzję zamawiającego
Magdalena Polak  | 28/01/19  11:59:37 | Recenzja o sklepie :
Zakupiony przedmiot zgodny z opisem. Szybka wysyłka i atrakcyjna cena. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ofert portalu Groupon zwłaszcza że wszystkie oferty są w jednym miejscu w bardzo dobrej cenie.
Magdalena Królak  | 25/01/19  17:17:10 | Recenzja o sklepie :
Z zakupów grupowych korzystam od dawna.Na gruoponie można znaleźć fajne okazje. Ja głównie kupuje zabiegi kosmetyczne i jestem w miarę zadowolona. Planuje teraz kupić wycieczkę do Egiptu i zobaczmy co z tego wyjdzie.
Paulina Brancewicz  | 26/01/19  12:45:40 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z tego portalu. Kilka razy korzystałam i za każdym razem nie było żadnych problemów. Gdy tylko planuję jakiś wyjazd na weekend, najpierw sprawdzam czy grouponie nie ma jakichś ciekawych ofert i zazwyczaj okazuje się, że są. Na prawdę polecam.
Weronika Dambiec  | 27/01/19  00:20:47 | Recenzja o sklepie :
Groupon - sklep internetowy z szeroką gamą produktów i usług. Można w nim znaleźć wiele interesujących i ciekawych ofert w zaskakujących niskich cenach. Z całego serca mogę go polecić każdemu. Napewno jeszcze nie raz tam powrócę.
Barbara Michalska  | 28/01/19  06:57:22 | Recenzja o sklepie :
Groupon oferuje bardzo ciekawe propozycje zakupu wyjazdów, biletów na różne okazje, opcje zakupu smacznego jedzenia. A dla pań tanie usługi kosmetyczne i nie tylko. Najczęściej korzystam dla całej rodziny z wyjściówek na baseny.
Jolanta Boczewska  | 24/01/19  17:42:58 | Recenzja o sklepie :
Bardzo pomysłowe rozwiązanie . Mnóstwo ofert w zniżkowej cenie. Szybko,solidnie i bezpiecznie. Korzystałam z usług tego sklepu i jeszcze nie raz skorzystam na pewno. Szeroki wachlarz usług,oferty turystyczne,zakupy itp.
Robert Żelasko  | 23/01/19  14:38:40 | Recenzja o sklepie :
Groupon to super miejsce na zakupy.Groupon jest największym portalem zakupów grupowych w Polsce oferującym zakupy, usługi oraz wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu w niewiarygodnie zniżonych cenach,nawet do 70 procent,polecam każdemu.
Monika Górska  | 24/01/19  01:52:10 | Recenzja o sklepie :
Strona, którą z czystym sumieniem można polecić. Duży wybór, dużo fajnych ofert, myślę, że spokojnie każdy znajdzie coś dla siebie. Strona sama w sobie ok, przejrzysta i każdy czy to starszy czy młodszy wyszuka bez problemów.
Joanna Polasiak  | 23/01/19  18:36:49 | Recenzja o sklepie :
Świetny portal z ofertami promocyjnymi. Naprawde extra promocje, bardzo duży i szeroki wybór wszelakich ofert od urody, przez okazyjne uslugi po wantastyczne okazje wyjazdowe- wyxieczki noclegi wszystko na naprawde wysokim poziomie. Polecam
BERNADETTA BYRSKA  | 21/01/19  17:07:40 | Recenzja o sklepie :
Jest to firma która oferuje usługi skierowane dla dużej grupy odbiorców są one przydatne wysokiej jakości,maja przystępne ceny prowadzą je ciekawi ludzie ja sama skorzystałam z nich jakRM sauna róż nych wyjazdów polecam
Małgorzata Duda  | 18/01/19  13:42:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię kupować dużo tańsze bilety na różnego typu rozrywki w moim mieści. Często jest długi czas na realizację, więc można dostosować termin do własnych potrzeb. Ostatnio skorzystaliśmy z pobytu na lodowisku w Parku Jordana w Krakowie.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OTRZYMAJ 0,00% CashCoins Alior MediaExpert
visit register click click