OTRZYMAJ DO 6,00% CashCoins Zalando Lounge Multu

GaleriaHerbat.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu GaleriaHerbat.pl

Herbaty, kawy i zioła z rabatem na GaleriaHerbat.pl

GaleriaHerbat.pl oferuje najwyższej jakości herbaty, kawy, zioła i przyprawy z najdalszych plantacji świata. GaleriaHerbat.pl w swojej ofercie posiada szeroki wybór starannie wyselekcjonowanych produktów.

GaleriaHerbat.pl Opinie

Bartosz Borkowski  | 19/01/19  14:55:08 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje najwyższej jakości herbaty, kawy, zioła i przyprawy z najdalszych plantacji świata. GaleriaHerbat.pl w swojej ofercie posiada szeroki wybór starannie wyselekcjonowanych produktów w przystępnych cenach ! POLECAM !
Milena  | 01/10/18  09:43:15 | Recenzja o sklepie :
Witam państwa bardzo serdecznie.Goraco polejami sklep internetowy; ;Galeria Herbat ;;Bogaty asortyment, wiele ciekawych promocji.A przy pierwszych zakupach można uzyskać rabat.Łatwe zakupy przez internet.
Anna Kowalczyk  | 23/07/18  08:34:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Oprócz herbaty w dobrym gatunku można kupić także kawę i ziół. Miłym dodatkiem są różnego rodzaju akcesoria: zaparzacze, filiżanki itp. Obsługa sympatyczna. Miło kupuje się w tym sklepie. Naprawdę polecam.
Wojciech Kis  | 24/06/18  09:28:24 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duża ilość do wyboru dobrej herbaty czy kawy. Każdy powinien spróbować a kupić można z łatwością w GaleriiHerbat . Są tu smaki jakich nie znałem. Oczywiście ceny nie są niskie ale też nie wygórowane - za jakość warto jednak zapłacić.
Robert Żelasko  | 18/05/18  11:05:13 | Recenzja o sklepie :
Sklep GaleriaHerbat to super miejsce na zakupy herbat,kawy i ziół.Są tutaj praktycznie wszystkie najlepsze gatunkowo herbaty w różnych odmianach i kolorach.Miła i profesjonalna obsługa,także polecam ten sklep jak najbardziej.
Andrzej Jędrzejewski  | 15/03/18  20:27:56 | Recenzja o sklepie :
Wybór herbat ogromny, od kolorów po smaki. Do kupienia także akcesoria do zaparzania herbaty, czy filiżanki. W sklepie tym można kupić także ziółka prozdrowotne. Sklep ten ma dużo pozytywnych opinii i coraz więcej klientów.
Gosia wojewoda  | 13/02/18  15:58:29 | Recenzja o sklepie :
dobrej herbaty czy kawy każdy powinien spróbować a kupić można z łatwością w GaleriiHerbat Sa tu smaki jakich nie znałam dotąd a przyprawy i zioła to istny zawrót głowy Nie jest tanio ale za jakość warto zapłacić polecam
Natalia Jaz  | 15/10/16  07:51:03 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobre gatunkowo herbaty, cena taka sobie alw wiesz że nie pijesz byle czego, dobra jako gustowny prezent, jako poczęstunek oraz świetne do miłych wieczorów przy herbatce ;) zresztą spróbujcie sami. polecam
Jadwiga Zgliszewska  | 17/11/15  06:32:18 | Recenzja o sklepie :
Obfity wybór herbat, we wszystkich znanych smakach, kolorach i konsystencjach. Ponadto zioła, mieszanki, kawy i in. Prawdziwie egzotyczna kraina, w której każdy znajdzie coś smacznego na obecne chłodne dni i długie wieczory. Warto tam zajrzeć! :)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
OTRZYMAJ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click