OTRZYMAJ 4,00% CashCoins BonPrix Solven

Endo Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Endo

Ubranka dla dzieci ze zniżką na Endo.pl

Endo.pl oferuje głównie ubranka dla dzieci, ale wśród bogatej gamy produktów dostępnych na stronie dorośli także znajdą coś dla siebie. Najwyższa jakość i szeroki wybór dostępnych wzorów i kolorów zadowolą nawet najbardziej wymagających klientów.

Endo Opinie

Jan Kowalski  | 09/06/19  13:09:54 | Recenzja o sklepie :
Zakupy przez Internet z Endo to sama przyjemność. Strona fajna w użytkowaniu. Towar zgodny z opisem, jakość produktów rewelacyjna, przystępne ceny i fajne promocje. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam.
Krzysztof Gilewski  | 10/06/19  16:31:53 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry, nazywam się Krzysztof Gilewski i cieszę się że mogę podzielić się z użytkownikami opina na temat sklepu endo, niestety nie miałem okazji korzystać z tego sklepu i nie wiem co można w nim kupić z jakich usług można skorzystać. Mam nadzieję że się to zmieni.
Mietek Frydrych  | 04/06/19  10:44:50 | Recenzja o sklepie :
Jestem zadowolony z obsługi i realizacji dostawy.Wszystko co zamówiłem dotarło bez problemu.Ceny dostawy mogły być trochę niższe no ale wszystkiego nie można mieć Towar zamówiony dociera o czasie i zgodnie z zamówieniem.
Natalia Wesolowska  | 28/05/19  09:57:42 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep z wielu wzgledow..posiada szeroki wybor odziezy,butow i akcesorii zarowno dla dzieci jak i doroslych.Czesto zdarzają sie tam promocje na ktore warto polowac.Ciuszki sa bardzo dobre gatunkowo fajnie sie je nosi.
Jakub Złomańczuk  | 27/05/19  19:58:21 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Super obsługa. Super jakość. Oferuje szeroki wybór artykułów dla dorosłych i dla dzieci. Jest liderem w dziedzinie mody online. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Błyskawiczna dostawa.
Karolina Wróblewska  | 23/05/19  09:42:26 | Recenzja o sklepie :
najlepszy sklep internetowy z ubrankami w jakim mialam przykemnosc kupowac. dla mojego synka kupuje juz tylko w tym sklepie i za kazd razem jest strzal w 10. ubrania sa swietne jakosciowo i w bardzo dobrej cenie. bardzo polecam
Hanna Kojat  | 22/05/19  21:17:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep Endo jest moim kolejnym ulubionym sklepem. Posiada szeroki asortyment ubrań, butów i dodatków dla dzieci, od maluchów po nastolatki. Często w nim kupuję. Endo zapewnia miłą i profesjonalną obsługę oraz sprawną wysyłkę zakupionego towaru. Polecam szczerze!
Bodey Michalski  | 23/05/19  06:44:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy który ma w swojej ofercie bardzo dobrej jakości ubrania dla dzieci. Ładna kolorystyka, modne fasony. Ceny są wysokie bo jakość kosztuje a te ubranka posiadają wysoką jakość Sklep oferuje dużo promocji..
Marianna Tuszyńska  | 18/05/19  12:13:20 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje szeroki wybór artykułów zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci i niemowląt. Bardzo wysoka jakość tkanin. Jest liderem w dziedzinie mody online. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Błyskawiczna dostawa.
Tomasz Kacprzak  | 13/05/19  21:51:12 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy. Oferuje szeroki wybór artykułów. Najwyższa jakość tkanin. Lider w dziedzinie mody online. Często są promocje. Błyskawiczna dostawa. Miła i kompetentna obsługa. Szybko przyznają CashBack.
Elżbieta Kacprzak  | 06/05/19  09:29:56 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje szeroki wybór artykułów zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci.. Sklep czynny 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Jest liderem w dziedzinie mody online. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Często są promocje. Błyskawiczna dostawa.
Kamila Pagórek  | 03/05/19  20:16:01 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajne ubrania dziecięce. Kupuje ubranka dla córki ale muszę zaznaczyć, że rozmiarówka jest nieco zaniżona. Można znaleźć bardzo fajne przeceny. Jeżeli chodzi o materiał to jest na prawdę bardzo wysokiej jakości.
Oktawia Salwa  | 04/05/19  06:56:24 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo sklep Endo, od dawna już robię w nim zakupy online dla moich dzieci i nie wyobrażam sobie żeby w najbliższej przyszłości miało uledz to zmianie. Ceny i jakość towaru są najlepsze nigdzie nie ma nawet podobnie.
Julia Paszkiewicz  | 04/05/19  19:41:39 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac. asortyment zawsze modny, porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. i bardzo czesto promocje. bardzo polecam zakupy w tym sklepie. na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
 | 29/04/19  12:27:01 | Recenzja o sklepie :
Jeden z moich ulubionych sklepów. Ciuszki oryginalne inne niż wszystkie. Często zamawiam dla moich dzieci a zdarzyło się również dla mnie. Bardzo dobrej jakości, super kolory. Szybka realizacja zakupów i zniżki dla stałych klientów. Polecam
Zofia Zegarek  | 29/04/19  15:08:56 | Recenzja o sklepie :
Sklep działa 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę. Oferuje szeroki wybór artykułów zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci oraz niemowląt. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Jest liderem w dziedzinie mody online. Błyskawiczna dostawa.
Katarzyna  | 27/04/19  21:37:00 | Recenzja o sklepie :
Od jakiegos czasu kupuję w endo. Teraz już wspólnie z synem który sam sobie wybiera to co chce. Jakość materiału bardzo dobra, rozmiarowo pasuje wg wieku. Szybka wysyłka oraz bezproblemowy zwrot. polecam sklep w 100%
Maciej  | 27/04/19  21:42:09 | Recenzja o sklepie :
Od jakiegoś czasu kupuję w endo. Robię to razem z synem gdyż sam wybiera to co jemu pasuje. Rozmiarówka adekwatna do wieku. Bezproblemowy zwrot i blyskawiczna wysyłka. polecam zakupy w endo w 100% :)
Marta Siewniak  | 24/04/19  15:17:56 | Recenzja o sklepie :
Dobrze się robi zakupy w sklepie Endo. Ja jestem zawsze zadowolona. Ceny są tutaj przystępne, często trafiam na okazje i promocje. Towar zawsze spełnia moje oczekiwania. Polecam każdemu bo naprawdę warto.
Sylwia Szczecińska  | 23/04/19  22:46:56 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa.Dobra jakość oferowanych towarów. Polecam znajomym ten sklep.O zadowoleniu z zakupionych rzeczy świadczą kolejne zakupy w Endo. Super sklep , materiał jak i wykonanie I klasa polecam wszystkim.
Sylwia Kałużna  | 20/04/19  14:00:54 | Recenzja o sklepie :
Od kilku lat kupuję w Endo. Teraz już wspólnie z synem. Sam wybiera to, co mu pasuje. Ja polecam przede wszystkim ze względu na dobrą jakość materiałów, piękne i żywe kolory . Gdy nie trafiłam z rozmiarem - odesłałam, nie było żadnych problemów ze zwrotem gotówki .
Jarek Ochocki  | 13/04/19  21:06:29 | Recenzja o sklepie :
Endo to sklep, który ma chyba najfajniejsze koszuli na polski rynku. Genialne teksty, świetne projekty i masa ciekawych pomysłów. Do tego koszulki te są bardzo dobrej jakości z materiałów najwyższej jakości. Ja szczerze polecam bo naprawdę warto
Gonia  | 11/04/19  06:58:26 | Recenzja o sklepie :
Endo to super sklep z ubraniami dla dzieci. Jakość ubrań jest wysoka, ładne kolory i modne fasony. Ceny nie są małe ale ciągłe promocje pozwalają na zakupy w fajnych cenach. Można kupić internetowo i stacjonarnie .
Barbara  | 09/04/19  09:31:42 | Recenzja o sklepie :
Endo to jeden z moich ulubionych sklepów w których kupuje ubrania dla mojej córki. Ubrania są bardzo ładne w kolorystyce ciekawej. Jakość jest bardzo dobra. Sklep oferuje dużo promocji i można tanio kupić.
Emilia Sarnecka  | 08/04/19  05:46:03 | Recenzja o sklepie :
Endo brzmi świetnie, a co najważniejsze to, że ma świetne ubranka dla dzieci i każdy rodzic dla swojego maluszka znajdzie to co mu się spodoba i co będzie mu odpowiadać, a dziecku będzie się podobać i dobrze wyglądać.
Sławomira Chmielewska  | 06/04/19  21:19:53 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia. Bardzo ciekawy pomysł na możliwość kupowania ubranek dla misia. Kupiłam misia swojej siostrzenicy a teraz tylko dokupuje nowe ubranka i obie jesteśmy zadowolone. Ubrania dla dzieci bardzo dobre jakościowo.
Magdalena Królak  | 07/04/19  08:34:02 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Endo polecam wszystkim. Są to ubranka wykonane w świetnej jakości, miłe dla ciała i z ciekawymi nadrukami. A jeśli chodzi o kontakt ze sklepem to nie mam żadnych uwag. Bardzo wysoki poziom obsługi klienta.Dostawa szybka i zgodna z zamówieniem. Polecam sklep.
Marcin Złociak  | 04/04/19  21:14:15 | Recenzja o sklepie :
Z całą odpowiedzialnością moge polecić ten sklep z kilku powodów. Po pierwsze jest tam wszystko czego potrzebujesz. Po drugie ceny są konkurencyjne. Po trzecie są rabaty i promocje. Po czwarte strona jest bardzo czytelna.
Marta_PL  | 02/04/19  22:16:39 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Moje dziecko jest z nich bardzo zadowolone. Wygląda pięknie. Ubrania wspaniale się noszą, ponieważ wykonane są z wysokogatunkowej bawełny. Jakość ubrań jest na tyle dobra, że chętnie wracam do tego sklepu. Kolory zachowują trwałość.
Władysława  | 01/04/19  20:57:17 | Recenzja o sklepie :
Internetowy sklep Endo to prawdziwa rozkosz dla tych, którzy uwielbiają mieć w swojej garderobie modne i oryginalne ubrania - oczywiście chodzi o modę dziecięcą w każdym wieku i niezależnie od płci dla każdego.
Agata  | 29/03/19  17:04:29 | Recenzja o sklepie :
Ubranka Endo mają ciekawe wzory, polskie napisy, są piękne i dobrze wykonane, bawełna jest gruba i dobrej jakości. Wyglądają dobrze nawet po kilku praniach. Nie posiadają gryzących w szyję metek z tyłu. Rozmiarówka w sam raz ( ani nie zawyżona ani nie zaniżona)
Marcin Królak  | 30/03/19  10:52:19 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Endo polecam wszystkim. Są to ubranka wykonane w świetnej jakości, miłe dla ciała i z ciekawymi nadrukami. A jeśli chodzi o kontakt ze sklepem to nie mam żadnych uwag. Szybka przesyłka. Najtrudniejsze było podjęcie własnej decyzji co kupić.
Tomasz Kacprzak  | 27/03/19  13:12:34 | Recenzja o sklepie :
Najwyższa jakość tkanin.Ekologiczne nadruki. Dla każdego i dla dorosłych i dla chłopca i dla dziewczynki. Sklep działa 7 dni w tygodniu, 24 h na dobę. Czsto są promocje Szybka dostawa. 14 dni na zwrot. Szybko przyznają Cash BackRabat.
Ewa Owsiak  | 23/03/19  18:02:28 | Recenzja o sklepie :
Endo to meggga sklep!!! Kupuję tam ciuchy dpa siebie i syna. Suuuper promocje i ceny!!! Produkty porządne i twale. Dobra marka. Już dłuższy czas robię u nich zakupy przez internet i zawsze jestem zadowolona!!! Polecam
DANIEL JUSZCZAK  | 24/03/19  18:06:02 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep,Unikalne rzeczy dla maluszka,dzieci większych a nawet dorosłych. Znajdzie się tutaj coś i dla chłopca i dziewczynki. Dużo promocji .Idealne na prezent , na różne okazje i na co dzień.Dobre gatunkowo .Polecam
Daria Noworzyn  | 22/03/19  08:34:52 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep z modą dziecięcą. Bardzo dobre gatunkowo ubrania. Bogata oferta i ciekawe wzornictwo sprawia że chętnie się wraca do sklepu. Dodatkowo można zakupić misia do którego również dostępne są ubranka.
jacek senderak  | 19/03/19  17:52:26 | Recenzja o sklepie :
bardzo wysoki poziom obsługi zakupy polecam wszystkim są tu ubranka wykonane swietnej jakości dostawa bardzo szybka i zgodna z zamowieniem no i szybka przesyłka dzieci sa bardzo zadowolone ja równiez
Beata Mańska  | 19/03/19  21:12:29 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Endo. Bo jest fajny i tylko tyle... Niech każdy sprawdzi sam czy mu pasuje czy nie i czy będzie zadowolony z zakupów
Danuta Michalska  | 18/03/19  09:03:09 | Recenzja o sklepie :
Sklep Endo ma w swojej ofercie bardzo szeroką game asortymentu z dziedziny ubrań dla dzieci i nie tylko. Bardzo ładne fasony modna kolorystyka. Ceny takie sobie ale zawsze w ofercie sa promocje z których trzeba korzystać.
Mieczysław Pokuć  | 16/03/19  15:57:42 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego Endo korzystam z usług i jestem zadmowolony z usług tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym którzy chcą mieć świadczone usługi na dobrym poziomie,moja ocena bardzo dobry
Jan Kowalski  | 16/03/19  17:48:27 | Recenzja o sklepie :
Endo jest to sklep sprzedający odzież dziecięca. Są w nim ubranka dla chłopców i dziewczynek w różnym wieku. Produkty są wykonane z materiałów wysokiej jakości. Jest duży wybór ubranek w różnych wzorach i kolorach. Ceny są niskie i są różne wyprzedaże. Polecam.
Urszula Narewska  | 16/03/19  19:32:56 | Recenzja o sklepie :
Sklep warty polecenia :) wszystko przebiegło sprawnie, kontakt ze sprzedawcą oceniam na bardzo dobry. Towar dostarczany szybko. Bez problemów :) duży wybór ubrań, jakościowo też bardzo dobre. Polecam
Marcin Lewandowski  | 24/12/18  10:17:24 | Recenzja o sklepie :
Niebanalny towar, jakość bardzo dobra. Szybka realizacja zamówienia. Nawet jeśli zamawia się kilkanaście rzeczy - w różnych rozmiarach - zamówienie jest bezbłędnie realizowane. Świetny sklep, nigdy się nie zawiodłam. Polecam
leszek senderak  | 09/12/18  12:28:26 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w endo robiłam wiele razy i zawsze byłam zadowolona. Moje dziecko również. Koszulki tematyczne są super i "na czasie Wszystko w jak najlepszym porządku. Ciuszki bardzo ładne, świetna jakość. Szybka wysyłka. Póki co za każdym razem jestem zadowolona z zakupów. Polecam
Emilia Woźniak  | 04/12/18  06:24:12 | Recenzja o sklepie :
elegancja i wygoda dla maluchów. jednym słowem super sklep dla rodziców i ich pociechy. Niejednokrotnie robiłam już zakupy w tym sklepie i zawsze byłam bardzo zadowolona. Jakość ubrań bardzo dobra, w praniu nic się nie dzieje a i co do cen jest tu wiele ciekawych promocji.
Ilona Kowalska  | 04/12/18  06:35:49 | Recenzja o sklepie :
Swietny sklep, extra kompetentna obsluga , towar bardzo dobrej jakosci! ubranka sa cudowne i nie powtarzalne !! Kazdy kto widzi sie zainteresuje! Przesylki swietnie zapakowane , polecam w 100%
Sławomir Kalisz  | 02/12/18  10:08:44 | Recenzja o sklepie :
Szybko, tanio, solidnie. Ubrania są wyjątkowe z bardzo dobrych gatunkowo materiałów i świetnymi orbitami, napisami i w cudownych kolorach. Dostawa szybka. Na każdym etapie zamówienia otrzymuje się wiadomość co aktualnie porabia nasze zamówienie. Dziękuje że jesteście.
Kaziczek Piotrko  | 03/12/18  04:30:01 | Recenzja o sklepie :
Jeśli mam kupować ubranka dla dzieciaków to tylko w sklepie internetowym endo. Mają rewelacyjną jakość materiałów i naprawdę bogate wzornictwo. Przesyłka realizowana błyskawicznie i bez żadnych problemów. Polecam.
Katarzyna Kwiatkowska  | 30/11/18  14:47:25 | Recenzja o sklepie :
Ciuchy dobrej jakości nawet z pokolenia na pokolenie przekazywane i wytrzymują. Cena bardzo przystępna dobre promocje na których można zaoszczedzic. Będę napewno polecać znajomym jak również dalej robić dla swoich dzieci zakupy
Irena S  | 28/11/18  16:51:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Endo ma bardzo bogaty asortyment ubrań i maskotek dla dzieci . Wszystko bardzo ładne, modne , dobre gatunkowo. Jestem mega zadowolona z zakupów i polecam każdemu aby coś wybrać przed Świętami coś fajnego.
Paulina Warakomska  | 27/11/18  09:48:38 | Recenzja o sklepie :
Lubię ten sklep. Można znaleźć w nim fajne rzeczy w atrakcyjnych cenach. Wysyłka jest zawsze szybka i bezproblemowa. Często również są świetne promocje. Polecam każdemu kto ceni sobie jakość w niewygorowanej cenie.
Patrycja Hasmik  | 28/11/18  05:36:10 | Recenzja o sklepie :
Endo ulubiony sklep z koszulkami i oczywiście nie tylko moich kuzynów. Skupię się tylko na koszulkach bo projekty na endo są genialne, każdy unikatowy, jedyny w swoim rodzaju i na pewno piękny. Każdy znajdzie tutaj coś czego poszukuje, coś co zachwyci. polecam
Anna Kowalczyk  | 20/11/18  11:35:31 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalna obsługa. Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność. Dobre gatunkowo ubrania. Zamówienie doszło szybko, obsługa klienta na wysokim poziomie, produkt zgodny z opisem serdecznie polecam.
Czeslaw Haranczyk  | 20/11/18  19:04:46 | Recenzja o sklepie :
Endo to jeden z fajniejszych sklepów jakie ostatnio poznałem, maja genialne projekty koszulek, które poprawią humor w nawet najsmutniejszy dzień. Do tego bardzo dobra jakość i cena. Serdecznie wszystkim polecam
Kinga K  | 16/11/18  13:44:16 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo mile zaskoczona.Szybka wysyłka.Ubranka dla dziecka bardzo dobrej jakości.Częste i duże wyprzedaże.Transakcja przeszła bezproblemowo.Mam nadzieje,że wróce na ponowne zakupy.Jest to mój drugi zakup w tym sklepie po dużej przerwie.
Justyna Danielska  | 18/11/18  11:30:13 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Adrian Michalski  | 18/11/18  12:11:43 | Recenzja o sklepie :
Sklep z ubrankami dla dzieciaków, jakość bardzo dobra ubrania się nie rozciągają nie tracą kolorów. Ciekawe fasony i modne. Sklep oferuje dużo promocji obecnie minus siedemdziesiąt pięć procent naprawdę zachęca.
Justyna ZieliŃska Mróz  | 09/11/18  19:12:08 | Recenzja o sklepie :
Ja po prostu uwielbiam te propozycje zwłaszcza bluzeczki i chętnie kupuję produktu firmy dla mojej córki. Dobra jakość, przystępna cena, świetna kolorystyka i ciekawe wzory. Nie ma co się zastanawiać tylko korzystać z rabatów i cieszyć się zakupami.
Kamila  | 12/11/18  11:59:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra jakosc materialu z ktorego uszyte sa bluzeczki dzieciece. Ladne zywe kolory. Nie rozciagaja sie ani nie mechaca podczas prania i noszenia. Polecam sklep internetowy. Szybka wysylka, towar zgodny z opisem.
Jarosław Panasiuk  | 15/11/18  17:39:29 | Recenzja o sklepie :
Pierwszy raz zrobiłem zakupy przez internet w Endo i jestem mile zaskoczony. Cena promocyjna to raz szybko zapakowane i wysłane mail na każdym etapie wysyłki. CashBack szybko doliczony niby to parę złociszy ale podniósł stopień zadowolenia z zakupu. Polecam wszystkim.
Katarzyna Bogdan  | 11/11/18  11:43:00 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam sklep ENDO za duży wybór ubranek dla dzieci. Tutaj zawsze dostanę produkty najwyższej klasy. Ciuszki są bardzo dobre jakościowo a ceny dostępne no i często można skorzystać z licznych promocji. Wielki plus za sklep internetowy i szybką wysyłkę zamówień.
Jozef Danda  | 01/11/18  01:55:27 | Recenzja o sklepie :
Endo to jeden z lepszych sklepów z genialnymi projektami koszulek dla dzieci jak i dorosłych, każdy z nas znajdzie tam coś świetnego dla siebie. Projekty są przepiękne i oryginalne. Taka koszulka prezentuje się w każdym wieku cudownie. Polecam
Bartlomiej Sitnik  | 04/11/18  10:41:00 | Recenzja o sklepie :
Świetny asortyment dla najmłodszych, szereg różności dla chłopczyka i dziewczynki, a ostatnio także ciekawa linia dla seniorów, cała rodzina znajdzie tu dla siebie coś odpowiedniego. Do tego przyjazna obsługa strony internetowej.
Agnieszka Perli?ska  | 24/10/18  19:46:30 | Recenzja o sklepie :
Moim ulubionym sklepem dla dzieci jest ENDo.Kupuje i oszczędzam na waszej super stronce pieniądze.jest to super sklep dla małych i większych dzieci,sa w nim liczne promocje i rabaty.Uwielbiam tutaj kupować
Tomek Targosz  | 24/10/18  05:26:44 | Recenzja o sklepie :
Endo to jeden z ciekawszych sklepów w polskim internecie. Można tutaj dostać wszystko co najlepsze i najpiękniejsze. Mają bardzo ciekawe projekty koszulek, są one genialne. Do tego w promocji ceny rewelacyjne.
Joanna Kotwica  | 22/10/18  14:46:27 | Recenzja o sklepie :
Zamówiliśmy sukienkę na prezent, wysyłka kurierem. Sukienka przyszła szybko, ale miała kilka dziur (!!!) na zgięciach materiału. Zareklamowaliśmy towar i zgodnie z życzeniem sklepu odesłaliśmy sukienkę listem poleconym.
Karolina Waszak  | 21/10/18  20:25:06 | Recenzja o sklepie :
Sklep Endo jest jednym z ulubionych sklepów, w którym robię zakupy dla mojej córeczki. Cenię tę markę szczególnie za świetną jakość produktów oraz ich niepowtarzalny styl i pomysłowe wykonanie. Ubrana tej firmy są bardzo wygodne.
Kamila Grabowska  | 18/10/18  13:58:41 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór niebanalnych ubrań dla dzieci, które dodatkowo są bardzo dobre jakościowo i w przystępnej cenie. Bardzo przejrzysta strono, łatwo się się po niej porusza. Jeśli chodzi o płatności i dostawę wszystko na najwyższym poziomie.
Izabela Rokicka  | 17/10/18  08:03:13 | Recenzja o sklepie :
Ubrania Endo tworzą od końca lat 90. nowy wzorzec odzieży przede wszystkim dziecięcej, ale nie tylko. Szyte z wysokogatunkowej bawełny, ozdabiane ekologicznymi nadrukami z farb wodnych, zachwycają prostym krojem i starannym wykonaniem.Po prostu śliczne. Polecam
Jolanta Podlińska  | 18/10/18  07:44:25 | Recenzja o sklepie :
Super asortyment, każdy znajdzie coś dla siebie, uprzejma obsługa, która chętnie doradzi jak klient nie może się zdecydować. Przy zwrotach lub wymianie też nie ma żadnych problemów. Zawsze uśmiechnięci sprzedawcy. Polecam całym sercem.
Emilka Burtan  | 09/10/18  11:57:51 | Recenzja o sklepie :
Ubrania dla dzieci z bardzo kreatywnym i nowoczesnym wzornictwem. Półka towarowa dostosowana zarówno dla maluchów jak i dzieci starszych. Ceny bardzo dopasowane do otrzymanej jakości produktów. Jakość wykonania świetna! Dostawa w czasie ekspresowym.
Paweł Wojciechowski  | 02/10/18  20:48:09 | Recenzja o sklepie :
Dobra jakość,świetna cena,miła obsługa,szybkie dostarczenie towaru,nigdy żadnych problemów wszystko na czas,polecam znajmoym i nie tylko,napraawdę warto,spróbujcie sami a przekonacie się,że było warto
Władysława  | 04/10/18  19:39:30 | Recenzja o sklepie :
Endo to sklep w którym można znaleźć bogata kolekcję odzieży dla dziewczynek i chłopców w atrakcyjnej stylistyce i oryginalnych wzorach a promocyjne ceny tylko w tym pomagają i internetowa platforma też.
Krystyna Dudek  | 29/09/18  11:04:35 | Recenzja o sklepie :
Lubię kupować w tym sklepie internetowym i stacjonarnym. Subtelne barwy i oryginalne fasony sprawiają, że jako babcia nie mogę się oprzeć żeby czegoś nie kupić dla moich wnuków. Szybka wysyłka i możliwość zwrotu.
Iwona Pilarczyk  | 29/09/18  16:35:01 | Recenzja o sklepie :
SKLEP SPELNIAJACY MOJE OCZEKIWANIA,MILA OBSLUGA,DOSTEPNOSC TOWARU ZADOWALAJACA,Szybka dostwa i mozliwosc zwrotu jest duzym plusem,ceny przystepne dla potencjalnego klienta.Towar zgodny z opisem i przeznaczeniem,rzeczywistosc nie odbiega od zdjec.
Dawid Janicki  | 29/09/18  18:15:46 | Recenzja o sklepie :
Endo to fajny sklep internetowy, stylowe zakupy, duży wybór ubrań, a co najważniejsze niska cena, jednym słowem moge polecić ten sklep osobą co kupują sporo ciuchów przez internet i nie tylko. Wiec Polecam!
Kamilla Heba  | 30/09/18  20:24:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy endo to super sklep dla wszystkich pociech małych i dużych.Tu bez wychodzenia z domu kupisz wszystko co jest niezbędne dla swoich dzieci a do tego z szybką dostawą do domu.Polecam ten sklep wdzystkim.
Dorota Kaluzna  | 28/09/18  15:36:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep z odzieza dla dzieci. Wszystko działa jak powinno. Częste promocje . niskie ceny i jakość ciuszkow zachęca do zakupów w tym sklepie. Zakupione rzeczy sa bardzo dobrej jakosci.Polecam Ok
Artur Nalewajko  | 28/09/18  12:40:41 | Recenzja o sklepie :
To super sklep kupuję tu tyle razy i to jest gites jak bede zagranica to też mogę kupić co chcemy to jest wspaniałe że się zaloguje i kupujesz co tylko chcesz polecam wasz sklep znajomym użytkownika
Anna Kaczmarek-Koman  | 26/09/18  14:27:35 | Recenzja o sklepie :
świetny sklep bardzo dużo cieczy dla dzieci ogromny wybór bardzo wszechstronny przystępne ceny dużo promocji rabatów. polecam bardzo szybka wysyłka. przejrzysta i o szeroka strona bardzo polecam. super
Agnieszka Fedyk  | 22/09/18  21:11:21 | Recenzja o sklepie :
Super polecam szybka dostawa dziec8 zadowolone jak i mama. Transakcja ok. Jakoś tkanin również ubrania spokojnie można przekazywać z pokolenia na pokolenie. Polecamy również przez koleżanki które są ciut wybredne. Jeżeli chcesz.u ranią dobrej jakości o trwałe polecam
Łukasz Darda  | 22/09/18  14:15:10 | Recenzja o sklepie :
Rewelacja sklep, obsługa świetna i sympatyczna, dostawa szybka, koszty wysyłki niskie, ceny w sklepie okazyjne, a szybkość przyznawania cashback leci z prędkością światła!!! Sklep godny polecenia dla każdego
jacek basiński  | 23/09/18  20:53:53 | Recenzja o sklepie :
fajny sklep z ubraniami dla dzieci,rozne wzory fasony i kolory,ceny na kazda kieszen ale ogolnie bardzo przystepne,wspaniala obsluga potrafiaca doradzic,wygodne formy platnosci,szybka i bardzo dobrze zapakowana przesylka
Dawid  | 24/09/18  08:40:16 | Recenzja o sklepie :
Endo to świetny sklep z ubraniami i dodatkami dziecięcymi. Duży wybór modeli i wzorów. Można ubrać dziecko ładnie, modnie i kolorowo. Każdy znajdzie tu coś dla swojej pociechy. Miła i pomocna obsługa. Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
Ewa Piecha  | 20/09/18  12:58:15 | Recenzja o sklepie :
witam polecam wam ten sklep i produkty sa naprawde dobre jakosciowo i co do ceny powiem wam ze jest nawet nie drogo, wysylka super szybka i jakos produktow poniewalajaca no super polecam zakupy jeszcze raz goraco wam tu
Anatoli Zhdanovich  | 18/09/18  15:46:48 | Recenzja o sklepie :
Wygodny interfejs strony internietowoj sklepu Endo. Wielki i rozmaity wybór towarów. Dobre i niskie ceny. Bardzo to mi się podoba. Mam nadzieje że tak będzie nadal. Już nie raz kupowałem w tym sklepie. Pozdrawiam, Anatoli.
Marcin Kurzeja  | 18/09/18  20:19:08 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie mogę polecić sklep, jestem bardzo zadowolony z obsługi i serwisu jaki gwarantuje ten serwis. Polecam wszystkim znajomym i myślę, że każda osoba dokonująca zakupów przez internet powinna się z nim zapoznać.
Magdalena Mazur  | 17/09/18  19:01:55 | Recenzja o sklepie :
Razem z córeczką jesteśmy fankami sklepu Endo. Ubranka są świetnej jakości i bardzo dostępne cenowo. Na każdej okazji córeczka wygląda przepięknie. Sklep posiada bardzo szeroki asortyment, co pozwala szybko zrobić zakupy. Polecam!
Weronika Domagała  | 18/09/18  06:36:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Wszystko bardzo dobrej jakości oraz w przystępnych cenach . Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Justyna Gawlita  | 13/09/18  18:45:16 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep z którego korzystam od czasu do czasu. Duży wybór towarów i przystępne ceny. Polecam ten sklep wszystkim osobom, które czytają moją opinię na tej stronie
Anna Chromiec  | 13/09/18  13:48:19 | Recenzja o sklepie :
Zapraszam wszystkich do robienia zakupów w Endo. Różnorodność artykułów, duży wybór, zawsze w zasięgu ręki wystarczy jedno kliknięcie, nie trzeba wychodzić z domu. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Wojciech Klos  | 11/09/18  20:57:48 | Recenzja o sklepie :
Doskonały sklep, wszystko jest tak jak powinno być, w najlepszym porządku.Ceny są bardzo niskie, Koszty wysyłki również bardzo dobre. Obsługa jest bardzo miła i sympatyczna. Polecam z czystym sumieniem.
Patryk Zają  | 11/09/18  06:50:58 | Recenzja o sklepie :
Oferta sklepu jest dosyć obszerena zamawiałem kilka razy i nie zawiodłem się jedynie co by mogli poprawić to czas wysyłki czasami było tak że szybko dochodziła a czasami trochę dłużej jednak moje zdanie jest dobre
Ewa Hujda  | 08/09/18  17:35:04 | Recenzja o sklepie :
Spoko sklep, całkiem szybka reakcja. profesjonalna,mila obsługa,dobry kontakt,jestem bardzo zadowolona.produkt zawsze odpowiadający moim potrzebom i oczekiwaniom. Dobra cena dobra jakość. Polecam z czystym sumieniem.
Michal Kmiecik  | 07/09/18  22:47:51 | Recenzja o sklepie :
Oj, jeśli chodzi o jakość, to chyba trudno o lepszą! Potwierdzam, że rozmiarówka jest bardzo mała. Dla synka 21 m-cy, drobnego (10 kg, 80 cm) góry biorę 98-104 Tylko że ja lubię obszerne rzeczy - no ale z innych firm nosi 92, więc i tak jest różnica.
Paulina Opala  | 25/02/15  09:21:10 | Recenzja o sklepie :
to ulubiony sklep mojej rodziny. ubrania mają unikatowe wzory, świetną grafikę i są oryginalne. kurtki mają świetnie wkomponowane elementy odblaskowe. przeceny gwarantują, że kupie świetny produkt za rozsądną cenę.
Marta Pilch  | 21/04/15  09:49:54 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, w którym można znaleźć śliczne ubranka dla dzieci w różnym wieku, ubranka są bardzo dobrej jakości i mają oryginalne wzory i ciekawą kolorystykę. Często są korzystne obniżki cen, gorąco polecam!
Aleksandra Wejman  | 21/04/15  16:20:46 | Recenzja o sklepie :
Ubranka super, ciekawe i wesołe napisy i rysunki, które przyciągają uwagę i wywołują uśmiech, ubranka nie tylko dla dzieci, bardzo fajne koszulki dla mamy i taty, warto kupić dla całej rodziny. Polecam
Agnieszka Jakubiak  | 03/11/15  18:16:34 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep z ubrankami dla dzieci. Czytelna strona i oryginalne, niebanalne wzornictwo. Szybka wysyłka i rzetelne informacje o statusie zamówienia. Częste akcje promocyjne. Moim zdaniem jednym minusem są dość wysokie ceny wyjściowe.
Marta Ryśkiewicz  | 03/12/15  10:24:32 | Recenzja o sklepie :
e n d o !!!!!!! jest to bardzo fajny sklep :) dzieci są bardzo zadowolone z super obrazków na ubrankach, a ja dzięki zakupom zarobiłam Cashback..... Polecam wszystkim, którzy lubią się uśmiechać
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OTRZYMAJ 0,00% CashCoins Alior AVON
visit register click click