OTRZYMAJ 2,25% CashCoins home&you CosDlaZdrowia.pl

E-zebra.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu E-zebra.pl

Rabat na kosmetyki i perfumy w drogerii internetowej E-zebra.pl

E-zabra.pl to perfumeria internetowa, która w swojej ofercie posiada kosmetyki pielęgancyjne, do makijażu, perfumy czy akcesoria kosmetyczne znanych marek takich jak: Loreal, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Nail Tek, Manhattan.

E-zebra.pl Opinie

Monika Leonik  | 27/05/19  09:38:19 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubie odwiedzać sklep internetowy e-zebra.pl. Zawsze znajdę tu coś dla siebie w rozsądnej cenie. Duża różnorodność produktów, szeroki zakres firm, naprawdę jest w czym wybierać. Korzystne ceny również zachęcają do zakupów. Polecam
Karolina Klamer  | 20/04/19  07:19:56 | Recenzja o sklepie :
Szeroki asortyment, niskie ceny, wszystko zawsze zgodne z opisem i starannie zapakowane. Jedyny minus to długi czas wysyłki, który przytrafił Mi się już kilkakrotnie. Dobry kontakt z działem obsługi klienta.
Halina Fojtuch  | 20/03/19  19:23:35 | Recenzja o sklepie :
E-zabra to fantastyczny sklep internetowy gdzie można się zaopatrzyć w eleganckie ubrania dla kobiet i młodzieży, a także w kosmetyki, których jest naprawdę duży wybór. Polecam wszystkim bo naprawdę krótko czeka się na wysyłkę.
Ksawery Sarnecki  | 04/03/19  05:21:16 | Recenzja o sklepie :
E-zabra.pl jest bardzo ciekawym sklepem, który oferuje ciekawą, wręcz ekskluzywną kolekcję ubrań w segmencie młodzieży i kobiet, która powinna zadowolić najbardziej wyszukane gusta klientów, propozycja dla modnej kobiety.
Jacek Tomczak  | 02/12/18  10:35:37 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep internetowy z produktami do pielęgnacji skóry czy paznokci. W ofercie także perfumy czy też dezodoranty zarówno dla Pań jak i Panów. Bardzo szeroki wybór produktów renomowanych marek. Polecam!!!
Małgorzata Haraszkiewicz  | 28/11/18  21:43:07 | Recenzja o sklepie :
Kilkukrotnie robiłam zakupy w sklepie internetowym e-zebra.pl i jestem zadowolona z szybkiej dostawy jak i z atrakcyjnych cen . Często trafiają się interesujące promocje, zawsze znajdę tam to czego mi potrzeba. Serdecznie polecam.
Katarzyna Domagała  | 26/11/18  14:45:19 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien serdecznego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór różnorodnego asortymentu . Wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach i dobrej jakości . Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam
Justyna Danielska  | 25/11/18  12:33:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Joanna Kryszczak  | 22/11/18  17:31:22 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy z kosmetykami dla kobiet i mężczyzn. W ofercie można znaleźć oferty promocyjne, jak i idealne na prezent zestawy kosmetyków. Produkty z możliwością zapakowania w eleganckie opakowanie dostarczane są do domu.
Ewa Dombroska  | 21/11/18  15:44:49 | Recenzja o sklepie :
Baaardzo szeroka gama różnych produktów do makijażu i nie tylko. Można tutaj znaleźć także produkty do pielęgnacji całego ciała i to w całkiem przystępnych cenach, warto tutaj zajrzeć. Polecam i zachęcam do zakupów.
Ilona Kowalska  | 20/11/18  14:49:59 | Recenzja o sklepie :
Wspanialy sklep internetowy, szereg porzadnego towaru, extra propozycje dla zabieganych pan , ktore maja zbyt malo czasu na bieganie po sklepach stacjonarnych. Kazda z nas moze wieczorkiem w zaciszu poszukac dla siebie wspanialosci.Polecam
Kaziczek Piotrko  | 19/11/18  09:42:39 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w drogerii internetowej e-zebra uważam za udane. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i bez problemów - czyli jak zawsze. Polecam zakupy przy różnych okazjach organizowanych przez drogerię, gdyż można zyskać dodatkowe rabaty.
Ola Rajczyk  | 19/11/18  13:23:17 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w sklepie internetowym jak i stacjonarnym to czysta przyjemność. Wszystkie artykuły są w super cenach. Każdy znajdzie coś dla siebie. Idealny sklep dla każdej kieszeni. Bardzo polecam w 100 procentach ten sklep.
Anna Szczepańska  | 18/11/18  18:11:11 | Recenzja o sklepie :
Lubię robić zakupy w E-Zebra.Dużo fajnych promocji,ceny konkurencyjne.Wszystko mogę zakupić w jednym miejscu,od kosmetyków kolorowych do kosmetyków naturalnych plus środki czystości do domu.Obsługa na wysokim poziomie i błyskawiczna dostawa.Polecam
Duchnowska Duchnowska  | 09/11/18  05:56:54 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry Polecam zakupy w tym sklepie internetowy, każda kobieta znajdzie dla siebie potrzebne kosmetyki, Ostatnio kupiłam wodę toaletową na miarę mojej kieszeni są w różnych cenach ,zarówno markowe jak i tańsze. Każdy znajdzie cś dla siebie.
Weronika Domagała  | 04/11/18  07:14:33 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie .
Anna Potera  | 25/10/18  20:59:10 | Recenzja o sklepie :
Sklep ma duży wybór artykułów tańszych niż w drogerii i takich, których w drogerii nie ma. Czas realizacji zamówienia jest bardzo szybki. Dostępne są różne formy wysyłki i można wybrać najtańszą i taką, która nam najbardziej odpowiada.
Joanna Radochonska  | 24/10/18  12:44:56 | Recenzja o sklepie :
Najlepsze promocje na kosmetyki. Za 50 zł można kupić sporo fajnych rzeczy. Udało mi się upolować maseczki do włosów za niecałe 5 zł. Polecam gorąco. Warto śledzić sklep E- zebra dość często bo można trafić na fantastyczną promocje.
Wioletta Rybińska  | 20/10/18  18:47:23 | Recenzja o sklepie :
Świetnie zaopatrzona drogeria internetowa. Mnóstwo promocji i bardzo korzystne ceny. Bardzo sprawny proces zamawiania i szybka oraz niedroga dostawa. Jeśli czegoś nie mogę dostać stacjonarnie, w e-zebra.pl znajdziesz to z dużym prawdopodobieństwem.
Ma?gorzata Juszczak  | 18/10/18  12:05:23 | Recenzja o sklepie :
Największy wybór produktów do pielęgnacji ciała, włosów oraz do makijażu. Bardzo dużo markowych produktów w najlepszych cenach. Częste wyprzedaże kiedy za nieduże pieniądze można znaleźć coś odpowiedniego dla siebie i swoich najbliższych. Polecam
Agnieszka Szczepa?ska  | 16/10/18  19:44:14 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep internetowy E-zebra .pl gdzie znajdziesz większość marek swoich ulubionych kosmetyków w konkurencyjnych cenach.Obsługa sklepu jest profesjonalnie przeszkolona aby ci doradzić.Przesyłka jest szybka
Aleksandra Kowalska  | 10/10/18  10:01:59 | Recenzja o sklepie :
Wiele razy korzystałam ze sklepu internetowego e-zebra. Bardzo szybka dostawa kosmetyków, bezproblemowe zamówienia, duży wybór asortymentu i bardzo atrakcyjne ceny. Super stosunek cen do jakości produktów. Z czystym sumieniem polecam sklep e-zebra.
martyna marzecka  | 09/10/18  13:09:46 | Recenzja o sklepie :
super sklep. bardzo duzy wybor asortymentu. kosmetyki sa naprawde dobrej jakosci i cenie. wysylka szybka. kontakt z obsluga na wysokim poziomie. bardzo czesto mozna kupic rzeczy w promocji naprawde za grosze
Henryk  | 10/10/18  06:15:17 | Recenzja o sklepie :
W internetowym sklepie z kosmetykami E-zebra.pl można znaleźć szeroką gamę produktów do pielęgnacji zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn ale również dla dzieci po rozsądnych cenach. Bogaty wybór zapewniony.
Daria Radwańska  | 09/10/18  12:08:39 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Świetne rozmieszczenie. Oby więcej takich sklepów z tak świetnym asortymentem. Koszty wysłki nie drogie, szybkie dotarczenie do klienta. polecam wszystkim.
Mieczysław Pokuć  | 08/10/18  15:07:24 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego E-zebra jestem bardzo zadowolony i korzystam z jego uslug i jestem bardzo zadowolony z tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczone uslugi
Anna Kowalczyk  | 09/10/18  07:34:00 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Zawsze jest to czego szukam. Ceny niezwykle konkurencyjne oraz wiele opcji dostawy. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Gorąco polecam! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie internetowym. Korzystam już kolejny raz.
Justyna Antończyk  | 05/10/18  18:23:27 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza drogeria internetowa z której dotychczas zamawiałam. Bardzo konkurencyjne ceny nawet od sklepów stacjonarnych. szybka i profesjonalna dostawa oraz szeroka gama markowych kosmetyków. Szczerze POLECAM
Ewelina Ciuruś  | 07/10/18  13:33:45 | Recenzja o sklepie :
Super sklep :) Polecam !! Szeroki zakres asortymentu. Otrzymałam także kupon na kolejne zakupy. To na pewno zachęci mnie do kolejnego zakupu. Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Dokładnie zapakowana.
Wioleta Niedużak  | 09/09/18  19:14:44 | Recenzja o sklepie :
Banknot.pl oferuje szybkie i wygodnie pożyczki od 500 zł do 5 000 zł w formie Odnawialnej Linii Pożyczkowej. Proces przyznania pożyczki odbywa się w 100% online, a decyzję o przyznaniu pożyczki klient może otrzymać w 5 minut.
Jerzy Krzemień  | 09/09/18  20:20:29 | Recenzja o sklepie :
Jest to najlepszy sklep internetowy jaki znam. Towar zgodny z opisem. Realizacja i dostawa przebiegła bardzo szybko. Jakość przesyłki w stanie nienaruszonym wszystko solidnie i bardzo starannie zapakowane. Kontakt ze sklepem, informacja o statusie zamówienia też oceniam bardzo pozytywnie.
Aleksandra Buzak-Senator  | 08/12/14  13:20:51 | Recenzja o sklepie :
Drogeria internetowa oferująca w swoim asortymencie, oprócz kosmetyków do pielęgnacji i makijażu, także perfumy czy akcesoria kosmetyczne. Wszystko to znanych marek i za bardzo przystępną cenę. Szczerze polecam, ja jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Agnieszka Jakubiak  | 03/01/15  21:27:32 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam ten sklep. Bardzo duży wybór, produkty niedostępne w zwykłych drogeriach. Przystępne ceny, dokładny system informujący o statusie zamówienia. Z pewnością nie było to moje ostatnie zamówienie :)
Maria Butkiewicz  | 22/09/15  16:36:29 | Recenzja o sklepie :
Perfumeria internetowa E-zebra to ogromny wybór kosmetyków znanych marek takich jak Loreal, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Nail Tek, Manhattan. Przystępne ceny, sporo promocji i przejrzysta strona internetowa to niewątpliwe plusy tego sklepu.
Ryszard Kubik  | 29/10/15  21:09:31 | Recenzja o sklepie :
Z szybkości realizacji byłem zaskoczony. Spodobało mi się zorganizowanie obsługi, między innymi poinformowanie drogą mailową o wysłaniu przesyłki. Plusem jest także przejrzystość strony internetowej! z produktów jestem bardzo zadowolony. polecam wszystkim!
Ola Kubik  | 29/10/15  21:13:52 | Recenzja o sklepie :
Wszystko super. Nie wiem jak to możliwe, że produkty dostępne na ezebra są tak takie w stosunku do konkurencji- za to dziękuję. Super ceny, świetna jakość, świetna obsługa, szybka realizacja. Serdecznie polecam.
Helena Kubik  | 29/10/15  21:18:16 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu e-zebra. Szybka i fachowa obsługa! Odpowiedzi na e-maile dostawałam w trybie natychmiastowym.. Serdecznie polecam, ja na pewno powrócę z zakupami na www.e-zebra.pl
Joanna Kubik  | 29/10/15  21:23:06 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Niskie ceny, towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia. Klient dobrze poinformowany o tym co dzieje się z jego zamówieniem. Profesjonalna obsługa!!
Sonia Gumulinska  | 16/11/15  23:50:47 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy w tym sklepie. Niskie ceny, towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia. Klient dobrze poinformowany o tym co dzieje się z jego zamówieniem. Profesjonalna obsługa. Mega Pozytyw!!!
Regina Domogalla  | 06/01/16  18:54:31 | Recenzja o sklepie :
Dobra perfumeria internetowa. W ofercie ciekawe propozycje w cenach na każdą kieszeń rożnych znanych marek. Nie tylko perfumy i środki pielęgnacyjne ale i wszelakie akcesoria kosmetyczne. Sprawna obsługa i towar zgodny z opisem.
Aleksandra Wejman  | 27/02/16  05:56:57 | Recenzja o sklepie :
E-zebra drogeria internetowa która polecam serdecznie. Duzy wybor kosmetyków zarówno do pielęgnacji jak i makijażu. Ponadto wspaniałe ceny i dostępność wielu znanych firm. Błyskawiczna realizacja zamowienia.
Piotr Jusiński  | 06/03/16  12:22:40 | Recenzja o sklepie :
dobre kosmetyki,szybka wysyłka i możliwość znalezienia tego czego w innych sklepach nie ma ani stacjonarnych ani online, miła obsługa z tym że dostawa bywa droższa od kosmetyku co traci sens zakupu chociaż sie chciało tą rzecz kupić ,
Krystyna Drozd  | 31/03/16  16:49:13 | Recenzja o sklepie :
Znakomity sklep. Szeroka oferta kosmetyków trudno dostępnych gdzie indziej a przede wszystkim na każdą kieszeń. Bardzo atrakcyjne promocje i czas realizacji. Funkcjonuje również program lojalnościowy. Gorąco polecam.
Waldemar Domogalla  | 25/04/16  07:32:05 | Recenzja o sklepie :
E-zebra drogeria internetowa która polecam serdecznie. Duży wybór kosmetyków zarówno do pielęgnacji jak i makijażu. Ponadto wspaniałe ceny i dostępność wielu znanych firm. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.
Paweł Sarnecki  | 29/07/16  09:52:04 | Recenzja o sklepie :
Kosmetyli zmieniają świat i jego postrzeganie - w e-zebra wybrano chyba wszystkie najważniejsze światowe linie zapachowe - tak, ze każdy znajdzie coś dla siebie i na każdą okazję i porę dnia czy roku!
Zofia Kalinowska  | 15/12/16  07:35:00 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała drogeria internetowa. Bogata oferta kosmetyków do makijażu i pielęgnacji takich marek jak: Loreal, Maybelline, Sally Hansen, Astor, Nailtek, Max Factor Bourjois. Ceny są przystępne, ponadto jest wiele promocji. Warto zajrzeć.
Klaudia Mocek  | 05/08/15  15:51:47 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór produktów po często niższych cenach niż w innych stacjonarnych drogeriach. Dodatkowo szybka realizacja zamówienia i informują o każdym etapie mailowo. No i za każde zakupy otrzymujemy punkty, które można potem wymienić na jakieś nagrody oraz rabat na następne zakupy.
Natalia Jaz  | 17/08/15  00:39:24 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajna drogeria,zauważyłam dużo kosmetyków które lubię używać, łatwo dostępne, niedroga dostawa szczególnie na allegro, polecam . przesyłka w dosyć krótkim czasie,każdy znajdzie coś dla siebie
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 6,00% CashCoins
Zamawiaj bez kosztów dostawy
Kod:WRZESIEN50
OTRZYMAJ DO 1,93% CashCoins Merlin.pl Tripadvisor
visit register click click