Gino Rossi

Empik Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Empik

Rabat na książki, muzykę, multimedia, zabawki, gadżety i wiele więcej na Empik.com

Empik.com jest jednym z liderów w Polsce, specjalizującym się w sprzedaży produków kultury, wiedzy i rozrywki z kategorii: książki, muzyka, film, gry i programy multimedialne, zabawki, gadżety, perfumy oraz kosmetyki i produkty sportowe.

Empik Opinie

Magdalena Królak  | 17/01/19  19:05:41 | Recenzja o sklepie :
Wszystko OK. Jak zawsze bardzo sprawnie i profesjonalnie. Wysyłka szybsza niż się spodziewałam. Książki dotarły na dwa dni przed podanym w zamówieniu czasem dostawy. Jestem pozytywnie zaskoczona! Nie umiem się doczekać konsumpcji moich zakupów. jak najbardziej wszystkim POLECAM!
Danuta Matusewicz  | 16/01/19  09:02:10 | Recenzja o sklepie :
Bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie Empik, polecam każdemu. Potrzebowałam pilnie zrobić zakup pewnego albumu, wszędzie szukałam a dopiero w księgarni wysyłkowej znalazłam, i to w dodatku z rabatem co mnie bardzo ucieszyło
Grzegorz Jeleśniański  | 16/01/19  18:24:48 | Recenzja o sklepie :
Jestem 100% zadowolony z zakupów przez Internet w sklepie empik. Wszystko jasne przejrzyste towar zamówiony z dostawą do konkretnego sklepu bez kosztów kuriera. Dostawa dwa dni robocze i już mogłem się cieszyć z zamówionego towaru. Następnym razem znowu będę zamawiał przez internet bo szybko i sprawnie.
Marta Pilch  | 14/01/19  19:36:36 | Recenzja o sklepie :
Empik to sklep, w którym każdy znajdzie coś dla siebie - bardzo duży wybór książek, filmów, artykułów dekoracyjnych, ale także zabawki, kalendarze, puzzle i wiele innych pomysłów na prezenty. Warto skorzystać!
Katarzyna Kijewska  | 14/01/19  22:04:08 | Recenzja o sklepie :
Jestesmy z mezem zadowolwni. Bardzo czesto robimy zakupy w sklepie internetowym poniewaz, zawsze znajdziemy potrzebne nam rzeczy. W zeszlym roku dzieki Empikowi, udalo nam sie bez wychłodzenia z domu zrobic wyprawkę dla chrzesniaka meza
Angelika Rosa  | 14/01/19  22:17:24 | Recenzja o sklepie :
Jeden z moich ulubionych sklepów gdzie nie tylko kupuję książki, ale też różne gry, zabawki dla dzieci czy akcesoria. Dodatkowe promocje i szeroki asortyment przekonuje mnie do zakupu na te stronie. Odbiór towaru w sklepie lub z dostawą do domu. Polecam bardzo
 | 12/01/19  09:18:18 | Recenzja o sklepie :
Jeden z lepszych sklepów z książkami i gadżetami. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie lub dla bliskiej osoby, w prezencie. Można tam znaleźć dużo: książki, gry, materiały biurowe, gazety. Polecam każdemu.
Natalia  | 11/01/19  21:07:28 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam ten sklep. Szeroki asortyment, duży wybór, łatwość wyszukiwania, ciekawe promocje, darmowa dostawa do sklepu, szybka realizacja zamówień, karta mój empik - to tylko same plusy. Informacja na każdym etapie realizacji zamówienia, powiadomienie smsem i mailem. Polecam wszystkim
Ewelina Herman  | 13/01/19  21:40:00 | Recenzja o sklepie :
Empik posiada rożne produkty i to w bardzo atrakcyjnych cenach , lubię kupować tam książki ponieważ wiem że na pewno dostanę , mają fajne ceny , kupuję także z Empiku foto książki , które są wspaniałym prezentem dla bliskich , bardzo piękną pamiątką .
Sławomir Pietrasik  | 09/01/19  17:41:03 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię czytać książki. Nie zawsze mam jednak czas aby pójść do księgarni i wybrać coś dla siebie i mojej żony. Dlatego Empik w internecie jest dla mnie bardzo pomocny. Mogę zapoznać się z ofertą książek, które mnie interesują. A dodatkowo są tańsze niż w księgarni.
Paulina Kruk  | 09/01/19  13:02:10 | Recenzja o sklepie :
Polecam super promocje teraz nawet 70% mega wyprzedaż.Krotki czas oczekiwania na wysyłkę jak i niski koszt dostawy.Dla każdego.Polecam wszystkim zainteresowanym osobom.Mila obsługa klienta i profesjonalizm.
Magdalena Kalbarczyk  | 08/01/19  14:45:44 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam Empik.Zawsze mają to co potrzebuje aktualnie przeczytać i w dodatku w najlepszej cenie. Dostawa to kwestia dwóch dni.Przemila obsługą i poinformowana,znajaca autorów. Polecam wszystkim serdecznie.
Ewelina Niepiekło-Kochel  | 09/01/19  06:52:50 | Recenzja o sklepie :
Szybka realizacja zamówienia i dostawa do wybranego punktu odbioru, duży wybór asortymentu i właściwe opisy wspomagające odpowiedni wybór produktu, też tych na prezent. Bardzo polecam i będę wracać nie raz do EMPIKu
Zofia Kalinowska  | 07/01/19  15:53:18 | Recenzja o sklepie :
Już po raz drugi w ostatnim czasie dokonywałam zakupów w Empik. Sklep dobrze zaopatrzony w książki i zabawki, których akurat szukałam dla wnuczków. W dodatku trafiłam na promocję. Dostawa była w iście ekspresowym tempie, a moje pociechy cieszyły się z prezentów gwiazdkowych.
Patrycja Hasmik  | 05/01/19  08:34:26 | Recenzja o sklepie :
Empik to gigant, który od wielu, wielu lat dostarcza książki, filmy, muzykę i gry na najwyższym poziomie. Można kupić tam wszystko co niezbędne aby być z kulturą na Ty, ja polecam bo są super, często może cenowo ciut drożej ale szybko i na najwyższym poziomie
Sara Chojnacka  | 05/01/19  09:12:15 | Recenzja o sklepie :
Różnorodny asortyment. Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Łatwy sposób płatności, który przebiega bez żadnych przeszkód. Przesyłki przychodzą szybko. Wybór dostawy jest duży. Obsługa jest również miła i nie ma kłopotu by z nimi cos uzgodnić.
Jagoda Korolow  | 06/01/19  14:38:19 | Recenzja o sklepie :
Sklep jest super. Polecam każdemu ten sklep. Jest godny polecenia. Wszystko łatwo dostępne. Szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem.wszystko jest wspaniałe . Polecam jeszcze raz kazdemu kto lubi szybko i łatwo otrzymać dany produkt
Czeslaw Haranczyk  | 04/01/19  06:22:26 | Recenzja o sklepie :
Empik to od lat chyba najlepszy sklep nie tylko z książkami, muzyką i filmami ale także z grami planszowymi i perfumami. Każdy znajdzie tu cos dla siebie a dodatkowo dzięki dużej sieci punktów stacjonarnych z łatwością odbierze bez kosztów dostawy
Karolina Wieczorek  | 03/01/19  14:27:50 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Empik to naprawdę sama przyjemność. Szeroki asortyment i konkurencyjne ceny. W sklepach stacjonarnych jest przemiła obsługa, a na stronie wszystko jasne i wyraźne napisane.Koszty wysyłki również są przystępne. Nic dodać nic ująć. Polecam serdecznie !
Monika Copik  | 03/01/19  15:30:23 | Recenzja o sklepie :
Jak do tej pory byłam stałym klientem empik i byłam zawsze zadowolona, niestety ostatnim razem zawiodłam się zamawiając foto książkę, za którą zapłacić musiałam, projekt online był super, zdjęcia dobrej jakości a zamiast foto książki dostałam książkę ze znakami zapytania.
Michał Barski  | 02/01/19  08:16:54 | Recenzja o sklepie :
Od lat na niezmiernie wysokim poziomie. Jest tam wszystko czego dusza zapragnie jedynym ograniczeniem są moje finanse. Duży wybór do zakupu . Duża sieć sklepów umożliwia szybki odbiór osobisty i nie trzeba płacić za koszty wysyłki. Polecam :-)
Monika Holona  | 02/01/19  22:33:22 | Recenzja o sklepie :
Witam, polecam stronkę Empik, ponieważ wszystko czego szukam, jest w nim. Oceniam sklep bardzo wysoko. Zawsze wiem o promocjach i to dodatkowo zachęca do robienia zakupów. Bardzo fajna stronka. Monika.
Nel Stefanowicz  | 02/01/19  15:07:00 | Recenzja o sklepie :
Mój ukochany sklep. Zawsze kupuje tu książki i prezenty dla bliskich. Mają bardzo duży asortyment i przemiła obsługe. Jest moim nr jeden. Polecam zakupy tutaj rodzinie i przyjaciołom. Na pewno znajdziecie coś dla siebie.
Mira Kraska  | 02/01/19  22:30:11 | Recenzja o sklepie :
Sklep empik to sklep gdzie można kupić nie tylko książki ale również artykuły pisemnie i płyty.Można tam również kupić fajnie prezenty na różne okazje .Ka0 może wybrać tam coś dla siebie.Można tam również kupić bilety na różne imprezy.
Katarzyna Kwiatkowska  | 01/01/19  09:27:12 | Recenzja o sklepie :
Lubie robi zakupy w tym sklepie, ponieważ mają wszystkiego po trochu w jednym miejscu. Choć ceny porównywalne nie są najniższe to i tak warto z uwagi na ciekawostki jakie można u nich wyszukać to warto tu zaglądać. Napewno będę tu co jakiś czas robić tu zakupy i polecać znajomym
Małgorzata Konat  | 31/12/18  07:58:35 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Jestem zadowolona z ekspresowego zakupu. Towar zamówiłam w internecie i odebrałam w wybranym przez siebie sklepie. Towar spełnił moje wymagania. Nie było z niczym żadnego problemu. Na bieżąco byłam informowana o postępie dostarczenia towaru. Polecam
Ernest Jurczak  | 28/12/18  14:50:28 | Recenzja o sklepie :
Sieć salonów "Empik" i sklep internetowy empik.com, oceniam na "bardzo dobry", ponieważ zarówno cena, koszty ewentualnej wysyłki, jakość i kompetentna obsługa jest bez zarzutu . . . Polecam wszystkim
Helena Baron  | 30/12/18  23:00:29 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, masa nowości, dla każdego znajdzie się coś wspaniałego na prezent. Ja uwielbiam poszukiwanie ciekawych książek i znajdywanie niespodzianek. Polecam wszystkim: literatura, muzyka, film...
Kaziczek Piotrko  | 31/12/18  05:15:48 | Recenzja o sklepie :
Jestem usatysfakcjonowana moim ostatnim zakupem w sklepie empik. Kalendarze odebrałam po wcześniejszym zamówieniu ich przez internet. Towar odpowiednio zabezpieczony i zgodny z zamówieniem, wsystko ok. Polecam - mają naprawdę ogromny wybór.
Monika Prężyna  | 31/12/18  07:15:07 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór towarów w dobrych cenach, książki , płyty, gry dla dzieci , słodycze , kubki i nawet zdjęcia wywołają :) wszystko na miejscu w jednym sklepiku. Możliwość zakupów online . Ja jestem zadowolona , a ty ??:)
Alina Walczak  | 30/12/18  08:55:17 | Recenzja o sklepie :
Wygodne zamawianie i opłacanie przesyłki, a także możliwość odbioru paczki w lokalnym salonie empik. Różnorodność produktów do zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana. Z pewnością jeszcze skorzystam z ofert promocyjnych.
Nika Nika  | 27/12/18  08:45:46 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien serdecznego polecenia . Oferuje asortyment z każdej kategorii , zarówno dla małych jak i dużych. Wszystko w wysokiej jakości i przystępnych cenach . Każdy znajdzie coś dla siebie
Tomasz Drozd  | 25/12/18  06:49:58 | Recenzja o sklepie :
super sklep oferujacy bardzo bogatą oferta interesujących książek dla każdego w kazdym wieku,obsługa szybka fachowa orza sprawnie przeprowadzona finalizacja zakupów.Serdecznie zapraszam wszystkich do odwiedzenia i zachęcam do zakupów
Angelika Pęczek  | 26/12/18  21:10:09 | Recenzja o sklepie :
Sklep Empik-chciałabym polecić wszystkim zakupy w sklepie Empik. Znajdą Państwo w nim bardzo dużo przydatnych produktów takie jak np książki. Ja bardzo lubię kupować także dekoracje które są w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapraszam!
Anna Walędziak  | 21/12/18  05:35:25 | Recenzja o sklepie :
Nigdy nie powiedziałabym złego zdania o sklepie ponieważ sama robię tam regularnie zakupy i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Bardzo serdecznie polecam każdemu stronę empik.com najlepsza strona z szybką przesyłką i bezproblemową realizacją danego zamówienia.
Piotr Baczmaga  | 21/12/18  18:30:57 | Recenzja o sklepie :
Empik.com jest jednym z liderów w Polsce, specjalizującym się w sprzedaży produktów kultury, wiedzy i rozrywki z kategorii: książki, muzyka, film, gry i programy multimedialne, zabawki, gadżety, perfumy. Szybka wysyłka i dobry kontakt
Aniaa  | 22/12/18  12:09:17 | Recenzja o sklepie :
Szybka realizacja zamówień, duży wybór produktów. Poziom obsługi zawsze na najwyższym poziomie. Świetna aplikacja. Ceny niektórych produktów zawyżone. Przesyłki realizowane w szybkim tempie z informacją jaki jest obecny stan przesyłki.
Dominika Sucharska  | 23/12/18  18:51:55 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep!!! Asortyment sklepu to głównie artykuły papiernicze, ale znajdziemy również płyty ulubionych wykonawców, jak i gry planszowe. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli ktoś szuka pomysłu na prezent. Tam, na pewno znajdzie się coś odpowiedniego.
Edyta Pełka  | 17/12/18  17:33:40 | Recenzja o sklepie :
Przejrzysta strona, proesjonalna i ekspresowa obsługa,duży wybór asortymentu, ciekawe rabaty zachęcające do większej i korzystniejszej kwoty transakcji, informacje telefoniczne o możliwości odebrania przesyłki,
Agnieszka Piotrko  | 17/12/18  09:21:23 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy w sklepie internetowym empik - możliwość wyboru w domowym zaciszu jak dla mnie to ogromny komfort, szczególnie w gorącym okresie przedświątecznym. Ja kupowałam kalendarze i kilka gadżetów na prezenty. Wszystko jak najbardziej ok.
BARBARA MALINOWSKA  | 12/12/18  00:20:39 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep empik bardzo bardzo ciekawe w nim promocję oraz można prawię wszystko w nim kupić jak coś nie jest tak z tym towarem szybka pomoc oraz szybka wymiana lub zwrot gotówki moim zdaniem sklep wart Polecenia.
Agata Jasinska  | 10/12/18  18:48:34 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona:) Profesjonalna obsługa, szybkość w realizacji zamówienia.Paczka doszla przed czasem.Konik super Corcia szczesliwa :) Szczerze polecam wszystkim mama jak nie wiedza co kupic swoim malucha :)
Małgorzata Palka  | 10/12/18  22:41:48 | Recenzja o sklepie :
ciekawe zakupy można było zrobić na Mikołaja. Wiele nowych pozycji po atrakcyjnych cenach - mikołajowych cenach. Najlepsza pozycja to biografia Zbigniewa Wodeckiego. Dziękuję za tę książkę. Mamy Go w pamięci, a dzięki tej książce jeszcze lepiej można Go poznać.
Ksawery Sarnecki  | 10/12/18  05:31:46 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię empik przez niesamowity sentyment - lubię np. wejść i zobaczyć czy jest atrament, który kosztuje dajmy na to 39,99 zł, a taki sam można wyszukać przez ceneo za... 19,90, ale tam nie można go dotknąć...
Dawid  | 06/12/18  17:33:56 | Recenzja o sklepie :
Empik to świetny sklep z wszystkim czego potrzebujesz: dla siebie, do domu,do ogrodu, na prezent dla dziecka, bądź dla znajomych. Znajdziesz tam zabawki, kosmetyki, filmy, ubrania, AGD, elektronikę itp. itd. Polecam !!!
Katarzyna Domagała  | 03/12/18  20:04:18 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje zarówno asortyment multimedialny , jak i wszelkiego innego rodzaju . Wszystko w bardzo przystępnych cenach jak i bardzo dobrej jakości . serdecznie polecam ten sklep
Jan Bielewiec  | 03/12/18  06:06:26 | Recenzja o sklepie :
Kolejny raz z czystym sumieniem pragnę pozytywnie polecić wszystkim sieć handlową EMPIK!! Bardzo wartościowy i szeroki wybór fachowej prasy. Dostawa bardzo sprawna i szybka. Płatności online znakomite. Polecam!!
Anita Śniegowska  | 02/12/18  15:22:20 | Recenzja o sklepie :
Mega sklep zróżnicowany asortyment każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, przestępne ceny, ogromny wybór satysfakcja z zakupu gwarantowana. Wysyłka ekspresowa i dokładnie zapakowana. Naprawdę bardzo polecam!
Arleta Stój  | 30/11/18  07:55:38 | Recenzja o sklepie :
Sklep ogólnie fajny, asortyment naprawdę fajny, tylko jedno "ALE"- niestety część produktów jest dostarczana z innych sklepów i przy finalizacji zamówienia dochodzą koszty transportu, które często zniechęcają do złożenia zamówienia
Marzena Mazurek  | 28/11/18  13:13:51 | Recenzja o sklepie :
fajny sklep. można kupić wszystkie nowości wydawnicze. Dla mnie bardzo pomocne, bo wszystko w zasięgu reki :). Często kupuję książki i płyty na prezenty a ten sklep oszczędza mój czas i pieniądze. Fajnie, że jest.
Małgorzata Malinowska  | 26/11/18  10:09:19 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór, zrealizowałam wszystkie zamówienia dzieci z listów do Świętego Mikołaja w naprawdę dobrych cenach. Skorzystałam też z z super okazji -70%. Poza tym jest możliwość darmowej dostawy do sklepów stacjonarnych.
Krzysztof Gilewski  | 26/11/18  19:51:32 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie , bardzo chętnie podzielę się opinią na temat sieci sklepów Empik , nie robię tam często zakupów przez ostatnie lata chodź wiem że oferuje takie produkty jak Gry Video , muzykę , sprzęt RTV , książki i wiele innych. Aczkolwiek jeśli chodzi o reklamę to jest słabo.
Joanna B?bolewska  | 23/11/18  17:50:09 | Recenzja o sklepie :
Empik to miejsce, ktore mnie inspiruje. Gdy mam problem z pomyslami na prezenty, w Empiku zawsze znajde inspiracje. I nie ma znaczenia, czy maja byc to prezenty dla dzieci, mlodziezy, czy kogos starszego. A najwazniejsze, ze znajde tutaj inspiracjé na KAZDA okzje. I prezent zawsze jest trafiony!
ANNA KUCHARSKA  | 24/11/18  08:27:05 | Recenzja o sklepie :
Goraco polecam. Empik. .tu można kupić wszystko. Bardzo duży asortyment książek. Jako pierwsi mają nowości. Bardzo fajny progres lojalnościowy dla posiadaczy kart Empik. Możliwość zamówienia towaru przez internet. Bezpłatny odbiór w salonie
Jan Kowalski  | 24/11/18  17:36:37 | Recenzja o sklepie :
Empik.com to sklep w którym jest mnóstwo produktów z kategorii książka, muzyka, film, zdrowie i uroda, zabawki, dom i ogród, elektronika, AGD,sport. W sklepie tym każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny są niskie i jest wiele produktów w wyprzedaży.Polecam.
Martyna R  | 25/11/18  11:01:42 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka realizacja zamówienie. Bezproblemowy odbiór w sklepie. Informacje o statusie zamówienia mailowe i sms. Produkty nieuszkodzone, w bardzo dobrym stanie. Duży wybór, wygodne zakupy przez internet.
Beata Mańska  | 26/11/18  07:28:26 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Empik, który zawsze kojarzył mi się tylko z książkami a tu tak miłe zaskoczenie! Polecam zaglądać tam gdy chce się kupić np dziecku zabawkę. Często są promocje i warto wtedy kupować! Polecam każdemu kto tak jak ja poluje na super okazje
Ewa Troc  | 20/11/18  11:36:26 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep, duży wybor , tutaj każdy znajdzie cos dla siebie, dużo promocji, jest zawsze pod ręką nie trzeba daleko szukać, częsta kupuje książki w tym sklepie, dużo różnego gatunku książek, płyt jest w ofercie
Daniela Landowska  | 20/11/18  15:56:15 | Recenzja o sklepie :
Kolejne zakupy przez tą stronę, kolejne cashcoins na koncie oraz jeszcze dodatkowy rabat od cashrabat. Teraz zbliża się black friday, więc warto udać się na polowanie wtedy - bo w empiku można znaleźć naprawdę wiele artykułów z różnych kategorii, nie tylko książki, ale kosmetyki, małe agd. Jednym słowem POLECAM :)
Violmil  | 19/11/18  12:12:02 | Recenzja o sklepie :
Empik sklep, który bardzo lubię . Powodów jest kilka: świetna, szybka i bardzo kompetentna obsługa- zarówno w sklepach stacjonarnych jak online. Bogata oferta książek o różnorodnej tematyce- dla każdego niezależnie od wieku. Płyty, zabawki kosmetyki i wiele innych produktów. Polecam
daria SOSZKA  | 19/11/18  09:27:35 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie,polecam wszystkim z czystego serca <3 Naprawdę fajna strona. Zakupy robię przeważnie przez internet ponieważ jest to dużo wygodniejsze niż chodzenie po sklepach...wszystko na najwyższym poziomie.
Alina Gierszewska  | 16/11/18  13:16:12 | Recenzja o sklepie :
Super sklep ,wszystko jest w najlepszym gatunku .Obsługa jest fantastyczna i bardzo kompetentna.Zamowiony towar jest bardzo szybko dostarczony.Darmowa dostawa do sklepu stacjonarnego .Duże rabaty i promocje .Polecam
Robert Garczyński  | 16/11/18  18:07:07 | Recenzja o sklepie :
Witam. Od dłuższego czasu kupuję w sklepie Empic.com. Mogę tam znaleźć właściwie wszystko czego potrzebuję.Zamawienie , dostawa anawet wszelkie reklamacje są przeprowadzane szybko i bez komplikacji. Towary zakupione w sklepie sa dobrej jakości.Polecam
BERNADETTA BYRSKA  | 17/11/18  21:42:53 | Recenzja o sklepie :
Empik to sklep ktory znam od dawna kupuje tam ksiazki zabawki dla wnukow I wnuczek ,przepiekne puzle ktore wspolnie ukladamy rozne prezenty albumy o kwiatach koniach ktore mozna podarowac innym wszystkie zakupy odbieram w sklepie stacjonarnym ,polecam go wszystkimznajomym I nieznajomym,
Sławomira Chmielewska  | 18/11/18  13:20:52 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Często kupuję w nim zabawki dla mojego synka. Mają świetny wybór zarówno zabawek jak i innych rzeczy do domu. Czas realizacji zamówienia zgodny z czasem podanym przy zamówieniu. Naprawdę sklep godny polecenia.
janusz xxx  | 10/11/18  14:59:19 | Recenzja o sklepie :
Często zamawiam w Empiku i zamówienie odbieram osobiście w salonach, dzięki temu dostawa jest za darmo, a produkty tańsze. Empik ma fajne promocje. Zakupy polecam, nie zawiodłam się nigdy jeszcze. Polecam wszystkim
Marcin Sikorski  | 11/11/18  13:28:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep. Empik ma bardzo szeroki zakres produktów. Produkty są bardzo wysokiej jakości. Cena tych produktów jest zwykle proporcjonalna do ich jakości, choć zdarzają się przypadki, gdzie cena jest zawyżona.
Anna Kowalczyk  | 13/11/18  10:37:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka wysyłka książki przedpremierowe dotarły na czas a nawet 2 dni wcześniej przed przewidywana data dostarczenia. Promocje świetne. Bardzo dziękuję i gorąco polecam zarówno zakupy online jak również stacjonarne.
Piotr Kuśmirowski  | 13/11/18  15:21:49 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep z wieloma promocjami i z ogromną ilości promocji. Dostawa do sklepu jest zawsze darmowa i bardzo szybka. na stronie internetowej jest zawsze bardzo dużo promocji z bardzo atrakcyjnymi cenami
Adrianna Gęsikowska  | 14/11/18  07:32:03 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia, ogromny wybór zaczynając od książek przez płyty, gry, zabawki, prezenty i wiele innych fantastycznych rzeczy, które przydadzą się jak i młodszym tak i starszym. Ceny jak najbardziej na każdą kieszeń.
Irena Gajewska  | 14/11/18  07:56:57 | Recenzja o sklepie :
Wszystko OK. Ale, aby nie było za dobrze, jest jeden minus! Nie mogłam zrealizować kuponu rabatowego, ponieważ zakupu dokonałam przez internet, a nie w sklepie stacjonarnym. Baaardzo dziwne i dla mnie nielogiczne .
Joanna Kryszczak  | 15/11/18  19:08:54 | Recenzja o sklepie :
Najbardziej znana księgarnia sieciowa Empki ma również swoją księgarnie internetową. W ramach Empik online dostępne są promocje z możliwością zmówienia książek, gier, płyt i akcesoriów biurowych przez internet z dostawą do domu.
Sylwia Sowińska  | 09/11/18  22:17:20 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, książeczki zawsze elegancko zapakowane, tak aby się nie uszkodziły w transporcie. Polecam w 100% Jak książki, to tylko z Empkia :) Przystępne ceny i profesjonalna obsługa. Koszt wysyłki również super
ANNA MASLAK  | 13/11/18  10:19:04 | Recenzja o sklepie :
Polecam Empik bardzo dużo w nim promocji można kupić w nim naprawdę bardzo tanio obsługa też bardzo pomocna moim zdaniem sklep warty jest tego polecenia ja akurat polecam go każdemu kto lubi zakupy Polecam
Ewa Dombroska  | 14/11/18  09:33:27 | Recenzja o sklepie :
Empik to meeega sklep, gdzie wkraczamy do świata książek, filmów i muzyki, czyli coś dla czytelników, ale i całkiem sporej rzeszy odbiorców, którzy kochają muzykę i literaturę. Naprawdę każdy tutaj znajdzie coś dla siebie.
Katarzyna Tręda-Urbańska  | 14/11/18  20:57:46 | Recenzja o sklepie :
Jak najbardziej polecam sklep internetowy empik. Duży wybór książek, artykułów papierniczych oraz wiele innych akcesoriów do domu oraz zabawek i artykułów dla dzieci. Częste promocje zachęcają do zakupów, a obsługa jest bez zarzutu.
Edyta Tomczyk  | 15/11/18  16:14:14 | Recenzja o sklepie :
Jestem zadowolona ze sklepu internetowego empik. Wysoka jakość oferowanych produktów, szybka dostawa,kompetencja. Sklep godny zzaufania i polecenia . Bardzo czytelna strona, łatwa w obsłudze i wyszukiwaniu potzrebnych produktów.
Teresa Skonieczna  | 08/11/18  07:04:48 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór towaru w dobrej cenie. Łatwo znależć grupę towaru lub znaleźć w wyszukiwarce to co chcemy. Możliwość odbioru w salonie bez kosztów przesyłki, a jeśli z przesyłką to możliewośc wyboru dostawcy.
Gabriela  | 05/11/18  08:21:31 | Recenzja o sklepie :
Empik to świetny sklep internetowy. Kupisz w nim wszystko czego potrzebujesz: gry, filmy, książki, kosmetyki, zabawki, AGD, itp., itd. Duży wybór, dobre ceny, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam !!!
Andrzej Kruczek  | 05/11/18  20:16:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal aukcyjny z bardzo dużym asortymentem wielobranżowym Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. Polecam dla wszystkich.
Małgorzata Michalska  | 02/11/18  09:27:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep z książkami i nie tylko, super asortyment na prezenty dla najbliższych a zbliża się ten czas. Ciekawe propozycje płytowe. Oferują promocje, teraz do minus pięćdziesiąt procent na drugi tytuł z kategorii rozwój osobisty.
Marta Piznal  | 04/11/18  19:44:01 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, duży asortyment. Zawsze znajdę coś dla siebie. Dodatkowy plus jest taki, że mogę odebrać paczkę za darmo w wybranym sklepie empik. To bardzo wygodne. Podoba mi się też to, że często mają różnego rodzaju promocje. Polecam!
Beata Chołodowska  | 27/10/18  21:50:35 | Recenzja o sklepie :
Od kilku lat korzystam z zakupów online na stronie empik.com. Bardzo duży wybór, dostawa w dogodne miejsca, można kupić zarówno prezent jak i dla siebie, polecam wszystkim, którzy lubią zakupy w zaciszu domowym a nie w gwarze klientów
Beata Marczak Boguszewska  | 29/10/18  17:01:44 | Recenzja o sklepie :
Mega wybór książek ,zabawek i pomysłów na prezenty. Zamówiony towar doszedł dobrze i estetycznie zapakowany, zgodny z opisem .Cena towaru niewygórowana w porównaniu ze sklepami stacjonarnymi .Polecam wszystkim ,którzy szukają pomysłu na prezenty.
Aleksandra Kowalska  | 25/10/18  08:21:54 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie - bardzo wygodna forma, łatwe sprawdzanie dostępności na stronie, bezproblemowe zamówienie i wysyłka towarów. Jednym słowem - super :) Polecam wszystkim osobom lubiącym wygodę i sprawne zakupy :)
Marta Sztulc  | 24/10/18  12:55:10 | Recenzja o sklepie :
Zawsze znajde tu wsyztsko czego potrezbuję od artykułow biurowych az po prezenty urodzinowe, wspaniałe pomysły i fachowa pomoc. Polecam zakupy w empiku . Kazdy znajdzie tu cos dla siebie. Plusem jest to , że mozna zamawiac online
Jadwiga Kraus  | 23/10/18  08:07:52 | Recenzja o sklepie :
Empik konkretny sklep, zamawiasz przez internet i odbierasz w wyznaczonym punkcie empiku. Towar zawsze czeka i jest bezpiecznie zapakowany. Nie obawiasz się że np. perfumy czy kosmetyki będą uszkodzone. Super.
Anita Czajkowska  | 23/10/18  20:08:34 | Recenzja o sklepie :
Co jakiś czas korzystam z zakupów online w sklepie empik. Mają spory asortyment,niskie ceny i szybką dostawę.Ostatnio,wśród zakupionych rzeczy,jedna była uszkodzona.Bardzo szybko załatwiono reklamację i przysłano mi sprawny towar następnego dnia.Polecam
Joanna Szymańska  | 22/10/18  11:31:43 | Recenzja o sklepie :
Polecam kupowanie za pomocą sklepu empik przy korzystaniu z ladycashback.pl Jest to łatwe. Jeśli kupujecie coś w tym sklepie to za zakupy dostajesz punkty. Polecam . Oplaca sie kupowac za pomoca internetu w tym wypadku niz w sklepie stacjonarnym.
Hanna Kojat  | 19/10/18  19:39:12 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, zarówno stacjonarny, jak i internetowy. Posiada szeroki wybór książek, poradników, lektur szkolnych, płyt, filmów, upominków. Często w nim kupuję, zawsze znajdę to, czego potrzebuję. Mają czytelną stronę, niskie ceny, szybką wysyłkę i miłą obsługę.POLECAM!
Małgorzata Jabłońska  | 20/10/18  09:17:59 | Recenzja o sklepie :
Dobry sklep, różne kategorie produktów, sporo ofert miesiąca, obniżki też są-można wybierać w różnych markach i cenach. Wysyłka w przystępnych cenach. Dobry kontakt zarówno ze sklepem jak i kurierem(jeśli na taką dostawę się zdecydowało).
Damian Kuczkowski  | 20/10/18  22:30:53 | Recenzja o sklepie :
super sklep polecam. może ceny niektórych przedmiotów są duże ale można to przeżyć. bardzo dobra obsługa, koszty wysyłki też mogą być. Polecam w 70 procentach, ale oceniam 4/5, ponieważ w empiku jest nawet duży wybór.
RENATA KOWALIK  | 21/10/18  00:44:26 | Recenzja o sklepie :
Bardzo Polecam ten sklep są w nim bardzo dużo promocji i można kupić naprawdę natio szybka wysyłka towaru oraz nie ma problemu w tym sklepie z odesłaniem towaru jak coś się nie zgadza ja sklep ten Polecam
Kamila kamila  | 18/10/18  09:47:32 | Recenzja o sklepie :
POlecam sklep z bardzo szeroką ofertą ksiazek, płyt, pieknych artykułow biurowych, materiałów do decoupage, scrapbookingu, ciekawych gier. Zamówione produkty bez zarzutu, zgodne z opisem. Szczerze polecam!
Anna Mazurkiewicz  | 18/10/18  13:22:40 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiada bardzo duży asortyment dla każdego. Lubie w nim robić zakupy bo zawsze znajdę w nim coś na prezent dla bliskich.Dodatkowo zakup przez internet ułatwia mi sprawę i zaoszczędza czas. Dostawa szybka i bezproblemowa.
Ewa Owsiak  | 16/10/18  16:13:26 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu.Regularnie wywoluje u nich zdjęcia.Zamawiam też kubki upominkowe ze zdjęciami.Kupilam nawet u nich power bank z którego jestem bardzo zadowolona.Zakupilam też bardzo fajny regał na książki.Miałam też okazję ostatnio za nie duża cenę bo była promocja Stephana Kinga.Są rzetelni.Szybko przychodzą id nich rzeczy zamówione.Ceny też bardzo fajne-niskie.Wiele promocji.Mam u nich założone konto oraz ich aplikację.Nawet dziś zamierzam wysłać do wywolania 200zdjec im
Renata Niks  | 16/10/18  20:35:12 | Recenzja o sklepie :
Często robię zakupy w sklepie internetowym Empik. Jestem bardzo zadowolona z różnorodności towaru, szybkiej realizacji zamówienia, dobrej ceny i bezproblemowego kontaktu z biurem obsługi. Również ewentualny zwrot towaru czy anulowanie zamówienia przebiega bez kłopotu. Polecam ten sklep!
Kasia Kojat  | 17/10/18  00:54:34 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep!!! Mają duży wybór książek, czasopism, płyt i filmów w konkurencyjnych cenach. Często w nim kupuję książki dla siebie i dla dzieci. Dodatkową zaletą jest możliwość odbioru towaru w salonie. POLECAM gorąco Empik!!
Ela Grzesiak  | 17/10/18  04:34:40 | Recenzja o sklepie :
Wszystko w jednym miejscu. Od muzyki przez książki po kosmetyki. Sprawdzona jakość i dostępność produktów. Godne polecenia dla osób ceniących wygode podejmowania decyzji bez wychodzenia z domu w jednym sklepie za to z możliwością odbioru w dogodnym sklepie stacjonarnym.
Edyta Półbrat  | 12/10/18  21:44:34 | Recenzja o sklepie :
Zakupiłam dwie książki, kiedy odebrała książka była poplamiona i zalana, druga miała zniszczoną okładkę Oddałam je jak tylko otworzyłam przesyłkę w domu. Wolę zapłacić kilka złotych więcej i zamówić książki w innym sklepie, i miec pewność że dostanę je w dobrym stanie.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Ferratum
Orsay
visit register click click