OTRZYMAJ DO 4,00 CashCoins Multu MediaExpert

Brytyjka.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Brytyjka.pl

Akcesoria damskie ze zniżką w brytyjka.pl!

Sklep internetowy brytyjka.pl oferuję akcesoria, torebki i plecaki w ciekawym stylu i przystępnych cenach! Sklep umożliwia Klientom alternatywne rozwiązania, produkty inne, o niepowtarzalnym charakterze i ciekawym stylu.

Brytyjka.pl Opinie

Marzena Jędrzejewska  | 23/05/19  20:04:10 | Recenzja o sklepie :
Sklep o anglojęzycznej nazwie, ale i modę ma jakby zaczerpniętą rodem z tego kraju. Sprzedaje torebki, ubrania, modne i na czasie. Kupowanie w tym sklepie sprawia zawsze przyjemność. Polecam dziewczynom.
Marta Łozińska  | 25/04/19  17:08:42 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy o nazwie Brytyjka.pl. Świetna oferta, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Jeżeli chcesz kupić torebkę, plecak itp. to ten sklep jest właśnie dla Ciebie. Łatwo i bezproblemowo znajdziesz to czego szukasz. Szczerze polecam, warto!!
Jacek Łoziński  | 17/01/19  09:31:32 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy o nazwie Brytyjka.pl. Świetna oferta, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Jeżeli chcesz kupić torebkę, plecak itp. to ten sklep jest właśnie dla Ciebie. Łatwo i bezproblemowo znajdziesz to czego szukasz. Szczerze polecam!!
Andrzej Jędrzejewski  | 10/01/19  17:12:16 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep dla kobiet z torebkami o różnych, ciekawych fasonach. Po nazwie sklepu rzeczy te faktycznie mają coś w sobie brytyjskiego. Ceny są zróżnicowane, w zależności od rodzaju torebki. wysyłka szybko jest realizowana.
Krystyna Drozd  | 12/11/18  07:17:24 | Recenzja o sklepie :
Brytyjka to świetny sklep głównie z torebkami i plecakami miejskimi. Oprócz tego można tam znaleźć wiele dodatków takich jak portfele, czapki, szaliki skarpetki w ciekawych wzorach. Dużym atutem są niewysokie ceny.
Jolanta Filipiak  | 23/10/18  09:11:12 | Recenzja o sklepie :
Brytyjka.pl to fajny sklep z torebkami po całkiem przystępnych cenach. Strona sklepu jest ciekawie skonstruowana, gdzie w oczy rzucają się najlepsze propozycje ofert zakupowych. Co ważne, nie drogi sklep.
Marianna  | 18/09/18  10:51:17 | Recenzja o sklepie :
Brytyjka.pl - sklep internetowy posiadający w którym zaopatrzysz całą swoją rodzinę w plecaki, torby skórzane organizery oraz wszelkie podobne temu wyroby. Ciekawy styl, modne fasony i przystępna cena. Dodatkowo jeszcze CashBack. Polecam.
Waldemar  | 16/09/18  08:16:30 | Recenzja o sklepie :
Brytyjka.pl to ciekawy sklep internetowy posiadający w swej ofercie bardzo interesujące propozycje plecaków miejskich, turystycznych, dziecięcych, młodzieżowych, organizerów skórzanych, oraz przeróżnych torebek dla naszych Pań. Serdecznie polecam.
Denis  | 16/09/18  08:23:24 | Recenzja o sklepie :
Szukasz plecaka dla siebie czy dziecka, torby skórzanej lub organizera dla męża. Wejdź na stronę sklepu Brytyjka.pl a znajdziesz to czego potrzebujesz. Ciekawe wzory, fasony i kolory. A wszystko w przystępnych cenach i szybką dostawą. Polecam.
Grażyna  | 16/09/18  08:34:42 | Recenzja o sklepie :
Interesujące plecaki miejskie, dziecięce i turystyczne znajdziesz w sklepie internetowym Brytyjka.pl. Sklep w swojej ofercie posiada również ciekawe stylowo różnego rodzaju torby damskie, organizery i torby męskie. Szybka dostawa, przystępne ceny. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
OTRZYMAJ DO 3,00% CashCoins CosDlaZdrowia.pl Allegro
visit register click click