TaniaKsiążka.pl

Black Red White Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Black Red White

Wyposażenie wnętrz ze zniżka na Black Red White online

Black Red White to największa polska grupa meblarska, producent i dystrybutor mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz. Black Red White proponuje najbardziej rozbudowaną ofertę wyposażenia wnętrz dostępną na rynku - wysokiej jakości meble pokojowe, kuchenne, tapicerowane oraz stoły i krzesła. Wyróżnia je funkcjonalność, nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz atrakcyjne i urozmaicone wzornictwo.

Black Red White Opinie

Emilia Sarnecka  | 29/04/19  06:04:17 | Recenzja o sklepie :
Black Red and White to moja ulubiona marka mebli, gdzie przyjemne wzornictwo idzie w parze z solidnym wykonaniem, a co mogę poświadczyć tym, że meble do pokoju trafiły przed podstawówką i służą do końca gimnazjum.
Marta Janusz  | 28/03/19  11:49:43 | Recenzja o sklepie :
Sklep Black Red White to super miejsce na zakupy mebli wysokiej jakości.Można tutaj kupić meble pokojowe,kuchenne,tapicerowane oraz stoły i krzesła.Miła i profesjonalna obsługa,szybka i tania dostawa,polecam każdemu.
Barbara Michalska  | 04/02/19  06:55:34 | Recenzja o sklepie :
Ten sklep ma w swojej ofercie ogromny asortyment z dziedziny mebli kuchennych, pokojowych jak również wyposażenia do mieszkań. Ciekawe meble można coś dla siebie wybrać. Obecnie sklep ma promocję minus VAT. Polecam.
Zofia Cygon  | 05/01/19  20:55:28 | Recenzja o sklepie :
Wspaniałe miejsce na zakup eleganckich mebli kuchennych oraz zestawów do pokoju. Można również zakupić pojedyncze elementy dopasować kolorystycznie do innych zestawów. Polecam sklep z miłą atmosfera zakupu.
Helena Filipiak  | 04/12/18  13:22:03 | Recenzja o sklepie :
Sklep na pewno dla mnie, bo już w nim kupowałam meble do pokoju i akcesoria. Nie czeka się długo na dostawę. Jakość mebli jest wysoka. dostarczane są w całości, bez uszkodzenia. Ładnie zapakowane. Polecam.
Sylwia  | 02/11/18  22:58:33 | Recenzja o sklepie :
Jeden z lepszych sklepów, jeśli chodzi o wyposażenie mieszkania. Można znaleźć prawie wszystko co pptrzebne w przystępnych cenach, a często nawet w promocyjnych cenach. Duży wybór, ciekawy i nowoczesny design, komfort zakupu i dostawy!
Wolfgang  | 30/09/18  08:29:11 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjny sklep oferujący wszystko do wyposażenia wnętrz na czasie. Nowoczesny design produktów wyeksponowanych w sklepie pobudza wyobraźnię i pomaga w podjęciu decyzji zakupu.
Regina  | 30/09/18  08:32:00 | Recenzja o sklepie :
Bogaty wybór asortymentu a w dodatku w dość przystępnych cenach. Realizacje również dość sprawne. Produkty dobrej jakości. Nic tylko urządzać mieszkanie.
Joanna  | 30/09/18  08:34:52 | Recenzja o sklepie :
Polecam jak najbardziej. Chcesz nowocześnie urządzić dom to musisz koniecznie tutaj zajrzeć. Dość dobrej jakości produkty przystępnych cenach, a wszystko w nowoczesnym wzornictwie.
Piotr Baczmaga  | 11/08/17  18:39:27 | Recenzja o sklepie :
BRW, to jedyny sklep w którym chętnie zaopatruję się wybierając wysokiej jakości meble, nowoczesne meble, które charakteryzują się ciekawym stylem. Cena równa się jakość. Nie należy do tanich sklepów jednak, warto kupić i cieszyć się pięknym domem. ;)
Zbigniew Lewandowski  | 14/08/17  12:36:03 | Recenzja o sklepie :
Black Red White to największa polska grupa meblarska, producent i dystrybutor mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz.Proponuje najbardziej rozbudowaną ofertę wyposażenia wnętrz dostępną na rynku - wysokiej jakości meble pokojowe, kuchenne, tapicerowane oraz stoły i krzesła.Polecam
Ola K  | 14/08/17  20:02:33 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Zamówiony towar dostarczony w podanym terminie. Dobrze zapakowany, oceniam pozytywnie. Jest to mój pierwszy zakup i z pewnością nie ostatni. Polecam wszystkim sklep Black Red White.
Ryszard  | 14/08/17  20:07:05 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybka realizacja zamówienia, co prawda dostałem uszkodzone lustro, ale reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i po tygodniu miałem drugie lustro. Same superlatywy. Polecam wszystkim ten sklep.
Helena  | 14/08/17  20:11:01 | Recenzja o sklepie :
Meble zgodne z opisem i zdjęciami, szybki kontakt oraz przekazanie informacji do salonu stacjonarnego. Spełnia oczekiwania klienta poszukującego podstawowego asortymentu meblowego. Jak najbardziej POLECAM zakupy w tym sklepie!
Joanna  | 14/08/17  20:30:43 | Recenzja o sklepie :
Łatwość zamawiania (choć trudno niektóre przedmioty znaleźć), szybka realizacja, szybka wysyłka i wzorowe zapakowanie towaru. Super kontakt, uwazględniona reklamacja, wszystko szybko załatwione i bez przeszkód. Polecam.
Magdalena  | 14/08/17  20:34:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bezproblemowy i szybki kontakt mejlowy, telefoniczny oraz bezpośredni. Wszystko przyjechało na czas i zgodnie z zamówieniem Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam gorąco.
Agnieszka Baran  | 16/08/17  07:05:26 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje szereg dobrej jakości mebli. Polecam w szczególności szafki. Produkty są bardzo modne. Uważam, że każdy może znaleźć coś specjalnego do wystroju wnętrza domu. Meble w Black Red White są w przystępnych cenach.
Janina Cyndler  | 17/08/17  17:10:38 | Recenzja o sklepie :
Wspaniały sklep internetowy Black Red White.Na stronce tego sklepu bardzo dużo zniżek i promocji i to tak dużych ,że opłaca się zajrzeć na stronę tego sklepu.Bardzo szeroki wybór towarów ,zakupy przyjemne a dostawa terminowa.Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.Polecam.
Waldemar Domogalla  | 24/08/17  11:10:19 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy też już obecnie. Teraz każdego rodzaju meble zamówisz przez internet ze strony sklepu. Meble okazałe, nowoczesne, idące z postępem oraz aktualnie modnym stylistycznie trendem i wzorem.
Denis Domogalla  | 24/08/17  11:14:48 | Recenzja o sklepie :
Godny polecenia już teraz sklep internetowy Black Red White. Super mebelki do każdego wnętrza. Firma bardzo postępowa stylistycznie i wzorcowo. Meble bardzo ładne godne polecenia każdemu. Zajrzyj, zamów a nie pożałujesz.
Grażyna Twardzik  | 24/08/17  11:31:06 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Black Red White godny polecenia.Sporo promocji na stronie sklepu. Szeroki wybór nowoczesnych ale i stylowych mebli. Firma idzie z postępem ale i trendami panującymi na rynku. Dostawa terminowa. Polecam
Krystyna Drozd  | 25/09/17  08:17:14 | Recenzja o sklepie :
Black Red White to przede wszystkim eleganckie meble do salonu, kuchni, sypialni czy pokoju młodzieżowego. Jednak sklep oferuje również wiele akcesoriów do dekoracji mieszkania i ciekawych gadżetów nadających się na prezent.
Jacek Stańkowski  | 13/11/17  06:48:58 | Recenzja o sklepie :
sklep bardzo interesujący .stale szeroka oferta i często aktualizowana. W ofercie duzy wybor promocji i praktycznie zawsze obecne wyprzedaże .Warto zagladac w poszukiwaniu dobrej okazji ,Ceny dla każdego.
Renata Janicka  | 18/11/17  19:12:57 | Recenzja o sklepie :
Meble zarówno tradycyjne jak i nowoczesne, dla dzieci, młodzieży i starszych. A przede wszystkim trwałe, wytrzymałe i starannie wykończone. Duży wybór mebli oraz dodatków i bibelotów. Od 8 lat mam wersalkę, codziennie eksploatowaną która żyje i ma się bardzo dobrze.
Małgorzata Michalska  | 08/03/18  06:53:42 | Recenzja o sklepie :
Black Red White proponuję stałe świetne promocje na meble do wszystkich pomieszczeń. Obecnie promocja dotyczy akcesoriów. Można kupić je w cenie do minus 50 procent. Super polecam wszystkim te promocję.
Aleksandra Buzak-Senator  | 13/03/18  19:14:53 | Recenzja o sklepie :
Produkcja i sprzedaż mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz. Posiadają one nowoczesne rozwiązania technologiczne, są funkcjonalne i atrakcyjne. Dostępne jest także oświetlenie, dywany, tekstylia oraz akcesoria do kuchni, jadalni, łazienki, itp. Dobry stosunek jakości do ceny. Polecam.
Monika Katarzyna Zygadło  | 06/04/18  03:43:14 | Recenzja o sklepie :
Witam. Kupywałam parę razy w sklepie. BardZo dobrej jakości meble no i bardzo nowoczesne. Przede wszystkim sa one Bardzo wytrzymałe i starczaja na długie lata.Chociaż cena mebli trochę powala. Bardzo szeroki wybór mebli do różnych pomieszczeń. Fajne meble dziecięce.
Jacek Michalski  | 07/06/18  09:49:56 | Recenzja o sklepie :
Super promocje sklepu meblowego na akcesoria do kuchni bo aż minus pięćdziesiąt procent. Świetny moment aby zakupić i odświeżyć wyglad naszej kuchni. Polecam wszystkim śliczne i przydatne akcesoria .
Adam Lewandowski  | 07/08/18  17:48:07 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie wszystkich niezdecydowanych klientów do sklepu Black Red White. Muszę was ostrzec! Jeśli raz skorzystacie z tego sklepu nie zechcecie już go zmieniać na inny tak jak ja. Maja szeroki asortyment i mnóstwo promocji. Dla każdego coś miłego
Adam Miliński  | 09/08/18  09:39:42 | Recenzja o sklepie :
Meble dobre jakościowo chociaż bardzo drogię, ale jak to się mówi za jakość się płaci i wymaga. Obsługa bardzo miła znająca się na swojej pracy zawsze pomoże. Ogolnie polecam tą firmę i jeszcze tu na pewno wrócę.
Jerzy Krzemień  | 12/08/18  21:42:46 | Recenzja o sklepie :
Niedawno kupowałem meble w BRW. Obsługa jest generalnie bardzo miła i sympatyczna, chociaż muszę czasami czekać kilka dni na odpowiedź na mojego emaila lub dość długo dzwonić aż ktoś odbierze telefon. Sklep oceniam na 4. Mimo to w mojej ocenie warto robić w nim zakupy.
Marianna  | 14/08/18  07:57:09 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam, super mebelki na długie lata. Kupiłem nie raz i nie dwa. Dobrze służą i ładnie wyglądają. Choć nie są najtańsze, lecz są warte swojej ceny. Warto więc trochę więcej wydać i cieszyć się przez długi okres. Ciekawe wzornictwo.
Adrian Michalski  | 26/08/18  12:11:23 | Recenzja o sklepie :
BRW to sklep stacjonarny jak i internetowy oferujacy bardzo szeroki asortyment meblowy w super kolorystyce oraz modne stylowe meble. Czesto oferuja promocje na meble jak również na dodatki i oświetlenie. Polecam
Katarzyna Drozdowska  | 10/08/17  20:19:48 | Recenzja o sklepie :
Wszystko zaczęło się od urządzenia mojego pokoju meblami BRW i tak już zostało. Uważam, że to świetna meblowa inwestycja. Szeroki wybór, doskonała jakoś, niepowtarzalny design :) Warto :) gorąco polecam
Renata Sarnecka  | 23/10/17  08:02:52 | Recenzja o sklepie :
Jak na razie nie mogę narzekać - od paru lat mamy meble z firmy Black Red White w pokoju córki - kiedy szła do szkoły, zakupiliśmy jej biblioteczkę oraz tapczan a jest już w gimnazjum i wszystko jest ok!
Kamila Stępczyńska  | 15/02/18  18:52:21 | Recenzja o sklepie :
Super sklep Black Red White. Meble bardzo dobrej jakości, duży wybór asortymentu. Zamówienia są szybko realizowane, miła obsługa i ogólnie sama przyjemność robienia zakupów w danym sklepie. Gorąco polecam, nie pożałujecie naprawdę warto. Pozdrawiam.
Wioleta Żymołka  | 21/06/18  07:55:08 | Recenzja o sklepie :
z czystym sumieniem mogę polecić black red white ponieważ jest to najlepszy sklep meblowy w którym mają super produkty w atrakcyjnych cenach,ponadto miła obsługa i super atmosfera.polecam serdecznie
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Citi Bank Karta Kredytowa
visit register click click