OTRZYMAJ DO 60,00 CashCoins Orange FEMESTAGE

Bella Storia Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Bella Storia

Pościele jak ze snu z rabatem w Bella Storia!

Jeden z najlepszych sklepów z pościelami w Polsce, zawsze z najnowszymi trendami w stylizacji łóżek. Ponad tysiąc wzorów pościeli, a do tego prześcieradła, kołdry, poduszki, poszewki dekoracyjne, narzuty, koce, a nawet lustra i obrazy. Najwyższa jakość produktów, tylko sprawdzeni polscy producenci. Dobre opinie wśród Klientów.

Bella Storia Opinie

Ryszard Skubała  | 02/04/19  08:53:31 | Recenzja o sklepie :
Witam w sklepie Bella Storia, bardzo wygodna, miękka pościel,. cała transakcja przebiegła bardzo szybko i bez problemów nareszcie trafiłem na poduszki, dzięki którym nie budzę się z bolącym karkiem i jest OK.
Marta Janusz  | 14/10/18  18:21:44 | Recenzja o sklepie :
Sklep Bella Storia to super miejsce na zakupy pościeli najlepszej w Polsce, zawsze z najnowszymi trendami w stylizacji łóżek ponad tysiąc wzorów pościeli, prześcieradła, kołdry, poduszki. Szybka i tania dostawa, polecam każdemu ten sklep.
Wiktoria Jędrzejewska  | 05/07/18  13:52:21 | Recenzja o sklepie :
Sklep ten sprzedaje bardzo dobrej jakości pościele bawełniane, ale dość drogo. Warto wiec polować na zniżki, promocje czy upusty. Na wyprzedaże także warto polować, bo można wyłowić fajne pościele. Polecam.
Marzena Jędrzejewska  | 05/07/18  13:55:24 | Recenzja o sklepie :
Pościel zakupiona w Bella Storii nadaje sypialni dużo koloru i wiele akcentów związanych z porami roku. Pościel różnych znanych marek polskich i nie tylko. Sklep dostarcza także zamówienia za granicę.
Milena Banaszak  | 03/07/18  13:03:20 | Recenzja o sklepie :
Witam bardzo serdecznie. Gorąco polecam sklep internetowy Bella Storia.Wiele ciekawych ofert,mega promocje,bogaty asortyment a dodatkowo rabat do uzyskania przy pierwszychotelu zakupach.Polecam gorąco.
Andrzej Jędrzejewski  | 28/06/18  18:59:51 | Recenzja o sklepie :
Extra sklep z pościelą bardzo wysokiej jakości, w 100% bawełnianą. Duży wybór kolorów i wzorów, są także fajne ręczniki i nie tylko. Warto zatrzymać się na stronie tego sklepu i zamówić sobie parę rzeczy.
Józef Filipiak  | 24/06/18  08:36:43 | Recenzja o sklepie :
Zaopatrzyłem się tutaj w ręczniki łazienkowe, a dzięki ich wyrazistym kolorom, upiększają mi to pomieszczenie. Warto kupić tutaj także zestawy łazienkowe w formie dywaników, nakładek na sedesy. Drogo, ale z bawełny.
Bartosz Borkowski  | 09/02/18  06:38:36 | Recenzja o sklepie :
Szukasz czegoś do domu? Jeden z najlepszych sklepów z pościelami w Polsce, zawsze z najnowszymi trendami w stylizacji łóżek. Ponad tysiąc wzorów pościeli, a do tego prześcieradła, kołdry, poduszki, poszewki dekoracyjne, narzuty, koce, a nawet lustra i obrazy.
Grzegorz Wacławik  | 06/10/17  17:37:30 | Recenzja o sklepie :
jak najbardziej polecam ten sklep,nie po raz pierwszy robię tu zakupy, dobre gatunkowo wyroby, szybka realizacja zamówień, fachowość w każdym calu, ja osobiście jestem zadowolony z dokonanych tam zakupów i pościeli i narzuty
Jerzy Krzemień  | 09/07/17  22:34:10 | Recenzja o sklepie :
I raz zamawiałem pościele w sklepie Bella Storia i mam nadzieję, że nie ostatni. Pościel po rozpakowaniu wygląda super. Ciekaw jestem co będzie po I praniu. Na pierwszy rzut okiem niestety pościele nie są takie same pod względem wymiarów, które zamawiałem.Chyba, że się mylę.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
OTRZYMAJ DO 1,93% CashCoins Merlin.pl Merlin.pl
visit register click click