OTRZYMAJ 2,00% CashCoins Agata Loteriada

Aromatherapy Associates Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Aromatherapy Associates

Kosmetyki naturalne ze zniżką w Aromatherapy Associates!

Sklep oferuje najwyższej jakości kosmetyki organiczne. W szerokim asortymencie sklepu można znaleźć olejki pielęgnacyjne, kosmetyki dla mężczyzn, zestawy oidróżne a także prezenty.

Aromatherapy Associates Opinie

Jacek Łoziński  | 25/04/19  16:11:25 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy o nazwie Aromatherapy Associates. W swojej ofercie ma kosmetyki organiczne. Jeżeli chcesz sprawić sobie lub komuś prezent i kupić jakiś kosmetyk to ten sklep jest właśnie dla ciebie. Polecam, bo naprawdę warto!
Robert Żelasko  | 12/12/18  11:33:38 | Recenzja o sklepie :
Sklep Aromatherapy Associates to super miejsce na zakupy kosmetyków organicznych najwyższej jakości.W szerokim asortymencie sklepu można znaleźć olejki pielęgnacyjne,kosmetyki dla mężczyzn.Miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Paulina Lis  | 22/07/18  10:29:23 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Aromatherapy Associates wszystkim, którzy oczekują miłej i fachowej obsługi oraz świetnych produktów w niskiej cenie. Szybka dostawa i zadowolenie klienta to cechy, które charakteryzują ten sklep:) Gorąco polecam, z pewnością wrócę na kolejne zakupy:)!
Adam Białous  | 13/06/18  19:48:16 | Recenzja o sklepie :
Super kosmetyki. Rewelacyjne ceny. Szybka dostawa. Na pewno będę tu jeszcze kupować ze względu na super obsługę. Polecam ten sklep dla wszystkich ceniących sobie jakość i profesjonalne podejście do klienta.
Barbara Jabłońska  | 07/06/18  12:18:44 | Recenzja o sklepie :
Godne polecenia. Artykuły dobrej jakości za przyzwoitą cenę! każdy znajdzie coś dla siebie. Dla tych co lubią intensywne zapachy ale również i ci którzy wolą coś lżejszego. zwarto się skusić. Nie będą Państwo żałować!
Diana Wysoczan  | 14/05/18  06:05:50 | Recenzja o sklepie :
Polecam serdecznie, dla każdego kto lubi dobra jakoś za niskie pieniądze, uwazam, ze jedna z najlepszych tego typu produktów na rynku. Aromatyczne i długotrwałe, na pewno nikt się nie zawiedzie zakupem :)
Lidia Mucha  | 08/05/18  11:33:49 | Recenzja o sklepie :
Sklep aromotherapie jest rewelacyjny ma bardzo fajne promocje i oferty. Kosmetyki sa w bardzo dobrych cenach przede wszystkum sa naturalne co jest bezpieczne dla kazdego rodzaju skory co polecane jest zwlaszcza alergikom
Justyna Fandrejewska  | 02/05/18  16:54:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiada dyzo ciekawych produktów. Kosmetyki z wyzszej polki na wysokim poziomie, pieknie zapakowane, idealne na prezent
Krzysztof Sztandera  | 01/05/18  20:10:38 | Recenzja o sklepie :
jest bardzo ciekawie i aromatycznie od raptownie w calym moim otoczeniu zrobilo sie bardzo aromatycznie czlowiek ktury powiedzial ze zapachy leczom najwyrazniej mial calkowitom racje! mysle ze kazdy znaozie tu sfoj zapach.
Wiktoria Hawryluk  | 26/04/18  08:27:05 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam swietne produkty, wcale nie drogie, duzy zasób wyboru. Kupuje tutaj i polecam serdecznie wszytkim którzy chca korzystac z fajnych produktów :) to sklep dla Ciebie , dla kazdego. polecam serdecznie
Justyna Mazur  | 25/03/18  18:18:51 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z obsługi,szybkości dostarczenia, towar bardzo dobrej jakości i zgadza się z opisem, polecam sklep i towary, na pewno jeszcze skorzystam .Profesjonalnie, szybko, jestem zadowolona z zakupów, wszystko ok
Agnieszka Chodakowska  | 10/03/18  14:58:41 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam, dobre kosmetyki za niedrogą cenę, polecam z całą odpowiedzialnością. Obsługo fachowa, koszty wysyłki odpowiednie. godne polecenia są również kosmetyki dla mężczyzn.Zakupiłam dla siebie i dla męża na Walentynki. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni. Agnieszka
Patrycja Majkowska  | 23/02/18  11:50:46 | Recenzja o sklepie :
serdecznie polecam swietne produkty, wcale nie drogie, duzy zasób wyboru. Kupuje tutaj i polecam serdecznie wszytkim którzy chca korzystac z fajnych produktów :) to sklep dla Ciebie , dla kazdego. polecam serdecznie
Grazyna Białek  | 17/02/18  14:32:56 | Recenzja o sklepie :
Posiadam kilka kosmetyków z tej Lini, są bardzo przyjemne w zapachu oraz delikatne dla skóry. Ich cena jest droga ale za jakość trzeba zapłacić, zbyt wielkie są koszty dostawy, niedługo po zakupie otrzymywane są punkty
Bartosz Bork  | 02/02/18  07:14:37 | Recenzja o sklepie :
Sklep oferuje najwyższej jakości kosmetyki organiczne. W szerokim asortymencie sklepu można znaleźć olejki pielęgnacyjne, kosmetyki dla mężczyzn, zestawy podróżne a także prezenty w super cenach ! POLECAM !
Andrzej Jędrzejewski  | 08/11/17  06:15:17 | Recenzja o sklepie :
Fajne i ciekawe zabawki dla młodocianych, rozwijające zmysł twórczy i wyobraźnię. Nieco drogawe, ale wybór w sklepie bez wychodzenia z domu.sklep ma fajną kolorową stronkę i dostarcza szybko zamówiony towar.
Jolanta Filipiak  | 06/11/17  12:58:52 | Recenzja o sklepie :
Wyjątkowy sklep już z samej nazwy oferujący kosmetyki na bazie olejków ziołowych. Są dość drogie, ale warte zakupu, bo niepowtarzalne.Realizacja zamówienia odbywa się ekspresowo, nie trzeba wymieniać.
Marzena Jędrzejewska  | 08/11/17  06:19:50 | Recenzja o sklepie :
Sklep z olejkami z ziół, z których powstają cudowne kojące aromaty, dla zdrowia psychicznego. Duży wybór olejków, ale stronka sklepu ciekawa, wyciszająca. Ceny różne, są upusty. Szybka dostawa do domu 1-2 dni. Warto tu zamówić:-)
Helena Filipiak  | 06/11/17  13:24:03 | Recenzja o sklepie :
Jeśli olejki do aromatycznej kąpieli to w tym sklepie. Wybór olejków duży, w różnych formach: flakony, torebki, suszki. Warto, bo nie są aż tak drogie. Dostawa bardzo szybko na wskazane miejsce. Polecam Kobietkom:-)
Andrzej  | 05/11/17  08:25:21 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep oferujący świetne kosmetyki, długoletnia tradycja ponad trzydzieści lat działalności powoduje, że towar można zaproponować najbardziej wybrednym klientom, również bogaty zestaw promocji czyni ten sklep atrakcyjnym
Ryszard Skubała  | 09/10/17  18:30:27 | Recenzja o sklepie :
Aromatherapy Associates to bardzo wygodny zakup internetowy. Szybka finalizacja transakcji i brak kosztów przesyłki i co ważne , dodatkowe próbki produktów gratis.. Towar zapakowany starannie. Polecam gorąco
Kasia Koprowska  | 03/10/17  10:26:52 | Recenzja o sklepie :
Posiadam kilka kosmetyków z tej Lini, są bardzo przyjemne w zapachu oraz delikatne dla skóry. Ich cena jest droga ale za jakość trzeba zapłacić, zbyt wielkie są koszty dostawy, niedługo po zakupie otrzymywane są punkty
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner Tani Kredyt
visit register click click