Allegro

Allegro Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Allegro

Zakupy z rabatem w Allegro.pl

Najniższe ceny, największy wybór, pełne bezpieczeństwo w Allegro.pl!

Allegro Opinie

Adam Swirko  | 17/01/19  10:14:31 | Recenzja o sklepie :
alegro to dla mnie najlepsze miejsce na zakupy, dostanę wszystko czego potrzebuję w odpowiedniej jakości cenie a za niewielka opłatą wszelkie dostawy mam za darmo.Korzystam prawie od samego poczatku jego istnienia i jeszcze nigdy mnie zawiódł.Gorąco polecam.
Dominika Duda  | 17/01/19  13:10:19 | Recenzja o sklepie :
daje 5 gwiazdek i polecam każdemu!! można znaleźć tam dosłownie wszystko co się chce. Koszty wysyłki generalnie standardowe jak wszędzie można wybrać różne formy wysyłki lub odebrać osobiście
Joanna K  | 17/01/19  15:11:58 | Recenzja o sklepie :
Allegro to radość kupowania i sprzedawania online. Pozwala zaoszczędzić czas, daje wygodę, największy wybór produktów w polskiej sieci. Za małe pieniądze można nabyć dużo ciekawych rzeczy. Plusem są aukcje oraz opcja kup teraz. POLECAM!
Ewa Sidwa  | 17/01/19  15:20:37 | Recenzja o sklepie :
Allegro-Jest naprawdę godnym polecenia sklepem , w Allegro można kupić wszystko tak jak i szybko znależć daną rzecz. Ponieważ Sama często kupuję i jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Polecam
Anna Wnuk  | 17/01/19  19:17:01 | Recenzja o sklepie :
Świetna platforma zakupowa. Zakupy można robić o każdej porze dnia oraz nocy. Bardzo duża liczba produktów. Zawsze znajdę tam to, czego potrzebuję. Transakcje przebiegają bez żadnych problemów. Polecam !
Marta Mar  | 18/01/19  08:33:22 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal,jeden z najlepszych w Polsce i Europie.Dostępny każdy towar,w każdej cenie.Ogromny wybór.Ciekawe rabaty,darmowe przesyłki np.funkcja Smart.Bezpieczny,posiada ochronę kupującego.Różny sposób dostawy i dobre ceny.Duża konkurencja.
Ania Daszewska  | 16/01/19  13:22:35 | Recenzja o sklepie :
super platforma na zakupy. zawsze można upolować jakąś okazję. fajne jest też to ze allegro daje gwarancję zakupów jak i sprzedaży więc nie ma żadnego ryzyka. poza tym aplikacją mobilną daje swobodę.
Radek Gorczyca  | 16/01/19  15:22:21 | Recenzja o sklepie :
Polecam jest to jednen z dobrych sklepów. Dostawa również bardzo szybka. Nie. Miałem nigdy problemu. Ja z praktyki wiem, że w przypadku Super Sprzedawców kontakt jest bardzo sprawny i odpowiadają zawsze w ciągu jednej dobry.polecam
Grzegorz Kruczyński  | 16/01/19  18:11:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep Allegro - to tam poszukuje inspiracji na prezenty na każdą okazję dla każdego nawet bez okazji. Zawsze jestem pewien że znajdę coś czego właśnie potrzebuję a konkurencja tego nie ma lub ma za drogie. Super sklep!!!
Dagmara Wielkoszyńska  | 16/01/19  20:50:39 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy allegro polecam z wielką przyjemnością, jest duzy wybór rzeczy gdzie naprawdę są tanie ceny. Cały czas zamawiam z tej strony i nigdy bym nie zmieniła jej na inną .. Moi rówieśnicy też są zadowoleni z allegro.
Katarzyna Wójcik  | 17/01/19  03:02:55 | Recenzja o sklepie :
Wysoka jakość towarów. Szczegolowe opisy. Zachecam wszystkich do kupowania na tej stronie. Niskie koszty wysylek, dobry kontakt ze sprzedawdami. Czesto promocje i wysokie rabaty. Nie zamienilabym na.inna stronę
Monika Wierzbowska  | 16/01/19  10:34:42 | Recenzja o sklepie :
świetny sklep internetowy. znajdzie się tu dosłownie wszystko! od żywności , przez odzież, zabawki, aż po różnego rodzaju sprzęty. Gwarancja bezpiecznych zakupów z dostawą pod same drzwi. Polecam bardzo!!!
Roman Piotrowicz  | 17/01/19  00:36:25 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry i tani towar .brak oszustw jak narazie wewnątrz zawsze to co zamawiam nigdy nie zdarzyło się żeby był inny towar niż został zamówiony polecam znajomym najlepsza jakość i najlepsze opinie brawo za wasze zaangażowanie i wytrwałość
Anna Krzyżanowska  | 15/01/19  10:58:32 | Recenzja o sklepie :
najlepszy sklep internetowy jaki znam wszystko w jednym miejscu. zdecydowanie polecam każdemu kto woli zakupy w Internecie od tradycyjnego chodzenia po sklepach i stania niekiedy w długich kolejkach do kasy
Michal Gutowski  | 15/01/19  19:27:33 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny i prosty sposób na udane zakupy:-) jestem na Allegro juz dobre kilka latek i nie mam się do czego doczepić kupuje sprzedaje uważam ze jest to dobra perspektywa przyszłości jeżeli chodzi o Marketing
Barbara Serwin  | 15/01/19  21:34:13 | Recenzja o sklepie :
Sklep Allegro działa bez zarzutów, pracownicy zawsze pomocni w ewentualnych sporach z sprzedającymi. Od lat korzystam z serwisu Allegro i będę cały czas nadal korzystać. Duzy wybór a ceny konkurencyjne
Ewelina Prukop  | 15/01/19  11:11:12 | Recenzja o sklepie :
Dużo produktów w okazyjnych cenach, szeroki wachlarz ofert pod względem ceny, kolory czy też fasonu(np. W ubraniach, firanach, pościeli ) Bardzo duży wybór zabawek oraz produktów dla dzieci i niemowląt. Każdy może dostosować opcje dostawy do swoich potrzeb. Można znaleźć produkty z darmową dostawą co sprawia, iż zakupy są tym bardziej przyjemne.
Anna Wieczorek  | 15/01/19  17:24:56 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobre miejsce na bieżące i spóźnione zakupy dla siebie i bliskich :) Dodatkowa możliwość uzyskania bonów za kupione rzeczy, to super pomysł od Allego.pl, kupujesz co potrzebujesz i jeszcze Ci się to opłaca.
Renata Karpinska  | 15/01/19  20:24:18 | Recenzja o sklepie :
mimo tego iz niezbyt czesto zamawiam na allegro, zawsze jestem zadowolona, czas oczekiwania na przesylki to maxymalnie 3-4dni. koszty wysylki wedlug mnie sa normalne, obsluga super ,ceny przystepne :)) polecam
Katarzyna Kaniecka  | 15/01/19  22:57:58 | Recenzja o sklepie :
Allegro to genialny sklep internetowy , tanie produkty, znajdziesz wszystko czego szukasz , pomysły na prezent , dekoracje wnętrza i nie tylko. Przystępna cena wysylki ,w razie kłopotów pomogą rozwiązać problem. Polecem serdecznie
Małgorzata Jaszak  | 16/01/19  07:19:52 | Recenzja o sklepie :
Idealna strona na szybkie i łatwe zakupy, można znaleźć tu naprawdę wszystko w przystępnych cenach a dodatkowo wcale nie trzeba mieć konta by coś kupić wystarczy swój e-mail. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim którzy szybko chcą zrobić zakupy a przede wszystkim bezpiecznie.
Sławomir Turowski  | 14/01/19  17:19:04 | Recenzja o sklepie :
Coś niesamowitego! Praktycznie cały asortyment w jednym sklepie. Można przebierać i wybierać do woli. Ze zwrotami też nie ma problemu. Jeżeli czegoś potrzebuje to zaczynam od tego sklepu, który naprawdę wart jest polecenia.
 | 14/01/19  18:02:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dużo różnorodnego asortymentu dla każdego. Od dawna kupuje na allegro i nie miałem żadnego problemu z transakcją. Wsparcie kontrahenta jest na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam każdemu użytkownikowi.
Karol Kulik  | 14/01/19  21:18:16 | Recenzja o sklepie :
Witam Polecam dokonania zakupów przez stronę Allegro. Jest to jedna z najleprzych przeglądarek, każdy znajdzie coś dla siebie. ceny super. Kupiłam uszczelki pod prysznic, ceny odbiegają dużo od tych co w sklepie stacjonarnym. Polecam
magdalena dusinska  | 15/01/19  06:43:52 | Recenzja o sklepie :
Kto nie kupuje na allegro? Firma znana, lubiana. Błyskawiczne przelewy. Szybka obsługa. Dzięki opiniom jest możliwość weryfikacji sprzedawcy, a ostatnio też i jakości produktu. Tanie przesyłki. Choć mam zastrzeżenia do partnera świadczącego usługi kurierskie
Milena Politowska  | 11/01/19  10:44:10 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal aukcyjny, wiele ciekawych produktów, uczciwi sprzedający. Super opcja z darmową wysyłką z opcją Smart. Możliwość robienia zakupów na raty z oprocentowaniem O%. Polecam jak najbardziej
Marcin Królak  | 11/01/19  11:53:35 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Praktycznie można wyszukać produkty z każdego rodzaju i asortymentu. Bardzo dobre są też warunki dostawy oraz ceny. Cenne jest to, że można uzyskać opinie o sprzedających co chroni przed nie uczciwymi kontrahentami
Oliwia Szymanowicz  | 11/01/19  13:23:39 | Recenzja o sklepie :
1.Bardzo Drogie prowizje oraz pakiety wyróżnień 2. Usługa smart, nie dla wszystkich sprzedawców, promocje powinny obowiązywać wszystkich sprzedawców jednakowo, bez dzielenia na lepszych i gorszych.....
Adrian Kabat  | 11/01/19  14:38:21 | Recenzja o sklepie :
Zawsze można kupić coś dobrego po rozsądnych cenach. Jednakże zdarzają się nieżyczliwi sprzedawcy, ale allegro nie robi z tym najmniejszego problemu i stara się wyjaśnić sytuację jak najszybciej, więc szczerze polecam każdemu Allegro !
Katarzyna Magda  | 11/01/19  21:43:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Allegro Jest naprawdę godnym polecenia sklepem , w Allegro mogę kupić wszystko tak jak szybko znalesc dana rzecz. Ponieważ Sama dość często robię zakupy i jestem bardzo zadowolona zawsze polecam moim znajomym.
Izabela Pawłowska  | 12/01/19  15:21:50 | Recenzja o sklepie :
Ekspresowa wysyłka zamówionych produktów i niskie koszty dostawy. Super obsługa klienta. Można kupić wszystkie produkty, które są nam potrzebne w danej chwili. Super promocje od różnych sprzedawców. Polecam w 100 %!
Aleksandra Sławińska  | 12/01/19  20:36:25 | Recenzja o sklepie :
Szybka dostawa i zadowolona ze sprzetu.Rzecz byla w takim stanie jaki byl w opisie.Jestem bardzo zadowolona i bede polecac tu zakupy.Z tego wzgledu ze nie mam czasu na chodzenie po sklepach a tak mam zaoszczedzony czas.
Zosia Stryjewska  | 12/01/19  21:06:31 | Recenzja o sklepie :
Jest to naprawdę fajna strona i szybko można znaleźć coś dla siebie.. Przesyłka przychodzi bardzo szybko mi zazwyczaj w 2 -3 dni Bardzo Polecam :) Jest to cljedyna z takich godnych zaufania stron do robienia zakupów :)
Monika Mika  | 12/01/19  22:48:37 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam zakupy na allegro ! jest tam bardzo duzo artykulow dla kazdego. Gdy czegos potrzebuje to wchodze na allegro i zawsze znajde tam cos fajnego w dodatku w rozsadnej cenie :):):);):) polecam
Mateusz M  | 13/01/19  11:17:07 | Recenzja o sklepie :
Wielkim plusem allegro jest to iż wszystkie transakcje można zrobić bez wychodzenia z domu. Allegro to największy portal aukcyjny w Polsce. Można tam znaleźć praktycznie wszystko począwszy od skarpetek kończąc na samochodach.
Krzysztof Rogowski  | 13/01/19  19:30:23 | Recenzja o sklepie :
Skorzystalem z zamowien tego sklepu i wedlug mnie jest na plus , towar otrzymalem w krotkim terminie i jestem zadowolony z towaru ktory otrzymalem a tym towarem sa buty typu kowbojki ktore bardzo mi sie podobaja .
Barbara Wojtasik  | 13/01/19  21:16:07 | Recenzja o sklepie :
Na allegro robię zakupy od dawna,. Jestem bardzo zadowolona z zakupionych artykułów. Są dobrej jakości i co najważniejsze dużo tańsze niż w sklepach,. Sprzedający są mili i uprzejmi, wyjaśniają wszystko o danym towarze, nie trzeba się martwić o dostawę bo kurier dostarczy do domu.
Aleksandra Bieniaszczyk  | 11/01/19  17:35:25 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep na świecie. Większość zakupów internetowych robię właśnie na Allegro. Polecam ze względu na szeroki wybór asortymentu, usługę Smart, różne formy dostarczania zakupionego towaru oraz przystępne ceny.
Patrycja Burhała  | 11/01/19  18:23:34 | Recenzja o sklepie :
Zawsze wszystko jest czego się szuka nawet w korzystnych cenach bardzo korzystne promocje przejrzyste strony i zdjęcia pełen profesjonalizm polecam z całego serca zakupy i ekspresowa wysylka zawsze wszystko dostępne
Dominik Baćmaga  | 12/01/19  15:42:46 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała strona! Polecam:-)jedynie co to ceny dostawy sa za duze ale da sie przezyc. Obsługa super allegro to glowna europejska strona na ktorej mozna zamowic wszystko
Joanna Zabańska  | 12/01/19  20:25:10 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep Kupić tu można wszystko, dosłownie wszystko i to w atrakcyjnych cenach. Wiele promocji, rabatów. Super jest też oferta allegro smart, na której można zaoszczędzić na przesyłkach. W jednym miejscu można przejrzeć wiele sklepów oraz kupić przedmioty od osób prywatnych.
Aneta Gruba  | 13/01/19  13:47:47 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy jaki znamb. Wszystko szybko sprawnie , bez oszusta i z mozliwoscia zwrotow przedmiotu. Pilecam kazdemu zakuoy,mozna kupic wiele ubran,butow , przedmiotow za atrakcyjne pieniadze.
Jagoda Kaczor  | 13/01/19  16:27:16 | Recenzja o sklepie :
Ulubiony sklep gdzie znajde w nim wszystko, od kategori dzieciecej po samochodowe jak i meblowe, wszystko czego szukam jest wlasnie na allegro, najbardziej moja ulubiona strona od lat kupuje wlasnie na tej stronie, co do zwrotow rowniez szybko jest rozwiazany problem.
Piotr Kilarecki  | 13/01/19  17:58:42 | Recenzja o sklepie :
Sklep na którym jest wszystko. W łatwy sposób można znaleźć produkt który chcemy zakupić. Wielka różnorodność oraz wiele opcji wysyłki. Łatwy dostęp do sklepu. Dzięki temu sklepowi nasze zakupy będą bezpieczne
Martyna Wołoch  | 13/01/19  18:22:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Allegro to najlepszy sklep jaki tylko istnieje na rynku. Można kupić produkty dobrej jakości w niewielkiej cenie. Bardzo często pojawiają się promocje oraz obniżki poszczególnych produktów a sprzedający są bardzo mili oraz pomocni. każdym problem pomagają kupującemu.
Paulina Marciniak  | 13/01/19  19:01:58 | Recenzja o sklepie :
Szybka wysyłka, wspaniała obsługa, szybkość znajdowania produktów potrzebnych do codziennych potrzeb. Wszystko na wyciągniecie ręki potrzeba tylko kliknąć i zamówić. Szybka dostawa produktów do twojego domu.
Urszula Pawłowska  | 10/01/19  16:47:24 | Recenzja o sklepie :
Allegro to najlepsze miejsce do robienia zakupów na internecie.To właśnie tu można znaleźć najtańsze produkty, a także darmową dostawę. Ja robię tu zakupy od 10 lat i nie ma lepszego miejsca z najtańszym rzeczami ale także są to rzeczy doskonałej jakości.Polecam wszystkim!!!
Daja Weiss  | 10/01/19  21:14:48 | Recenzja o sklepie :
Super sklep! Tutaj naprawde wszystko mozna znalezc od smoczka do samochodu - i to w dobrej cenie. Dobra obsluga i szybka wysylka. Jak robie zakupy w internecie, to za zwyczaj tutaj. Polecam serdecznie.
Karolina Wieczorek  | 10/01/19  09:48:44 | Recenzja o sklepie :
Allegro.pl to najpopularniejszy serwis gdzie możemy dokonać zakupu niemalże wszystkiego. Ma bardzo szeroki asortyment, dogodne formy dostawy i różnorodne formy płatności. Obsługa jest prosta i przyjemna. Jestem maksymalnie zadowolona z usług portalu i polecam każdemu.
Klaudia Sołodkij  | 10/01/19  21:57:04 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy na allegro. Zawsze znajduje tam coś dla siebie w świetnej cenie. Mimo kosztow wysylki i tak oplaca sie zamawiac dany produkt
Agnieszka Kalwa  | 10/01/19  23:34:04 | Recenzja o sklepie :
Allegro okazuje się super sklepem.Aplikacja działa poprawnie.Serdecznie polecam strony przejrzyste a ogłoszenia konkretne. Jestem w allegro od dawna kupując lub sprzedając i zawsze jestem szczerze zadowolona z usług.
Leszek Michalczyk  | 09/01/19  12:58:23 | Recenzja o sklepie :
Allegro to dobry pomysł zarówno na biznes jak i dla klientów by zrobić ciekawe zakupy w dość korzystnej cenie. W zasadzie polecam, ale należy zwrócić uwagę, z kim się kontaktujecie i czy jest on pewnym dostawcą,
Edyta Rogiewicz  | 09/01/19  13:59:44 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy na stronie allegro.pl. Można tam znaleźć fajne, oryginalne rzeczy za niewielką cenę. Asortyment większy niż hipermarketach i mnóstwo promocji, przesyłki szybkie i za niewielkie pieniądze.
Emilia Prusińska  | 09/01/19  14:46:23 | Recenzja o sklepie :
Sklep online jest dobrym wyborem na każda okazje bez wychodzenia z mieszkania szybka dostawa i pomoc w każdej chwili bardzo mocno polecam ... Allegro - Szybka dostawa, wybór płatność T-mobile - Szybki kontakt doradcy klienta Orange online - Szybki kontakt i pracownicy mili
Jacek Chudy  | 09/01/19  17:07:44 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Bardzo dużo produktów. Kontakt ze sprzedającym. Duże zniżki. Promocje różnych produktów. Szybkie dostarczenie produktów przez kurierów. Możliwość wysyłki za granicę. Świetna aplikacja na smart fona.
Krystian Łapa  | 10/01/19  05:16:05 | Recenzja o sklepie :
Bardzo pomocna i ciekawa aplikacjia internetowa, w którym można wszystko kupić online z szybką dostawą. Założenie konta trwa tylko chwilę, a później już tylko można szukać tego co chcemy kupić bez wychodzenia z domu.
Marcin Mrowinsky  | 09/01/19  09:19:35 | Recenzja o sklepie :
Allegro to największy portal aukcyjny w Polsce. Można tam znaleźć praktycznie wszystko począwszy od skarpetek kończąc na samochodach osobowych, Wielkim plusem allegro jest to iż wszystkie transakcje można zrobić bez wychodzenia z domu.
Julia Antkowiak  | 09/01/19  09:35:10 | Recenzja o sklepie :
Sklep konkretny. Zawsze co szukam tutaj znajde. Wszystko dobrze opiane przy danym towarze. Komentarze czy mozna badz nie kupic u danego sprzedwcy rowniez przejzyscie napisane. Wracam czesto do tego sklepu. Polecam rowniez znajomym ta wygodna sprzedaz bez wychodzenia ze swojej strefy komfortu.
Anita Myszczynska  | 09/01/19  10:50:27 | Recenzja o sklepie :
Jest bardzo przydatne , robie duzo zakupow na Allegro i bardzo mi to ulatwia zakupy poniewaz jestem za granica a stron takich jak allegro jest nie za wiele . Nigdy nie zawiodlam sie na sprzedajacych , paczki zawsze przychodzily . Jestem zadowolona klientka
Luiza Galat  | 09/01/19  18:10:32 | Recenzja o sklepie :
Dla każdego coś odpowiedniego. Czasem zdarzy się przedmiot wątpliwej jakości ale generalnie polecam allegro. Jest moim pierwszym wyborem w chwili poszukiwania różnych przedmiotów. Duży wybór sposobów wysyłki i płatności.
Kamila Stępczyńska  | 09/01/19  22:07:10 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy a raczej stronka z której można wszystko kupić. Bardzo dużo atrakcyjnych ofert i niskich cenach. Zakupy bezpieczne i szybkie,wysyłka też expresowa. Jestem bardzo zadowolona z korzystania z tej strony. Polecam wszystkim.
Mateusz Pruś  | 08/01/19  11:01:09 | Recenzja o sklepie :
Duża ilość produktów w każdej kategorii, szybkość realizowania zamówien. Jedyna wada to trochę duża cena za produkty oraz przesyłki. Zamawiam osobiście dużo rzeczy na Allegro i jestem zadowolony z jakości produktów.
Przemek Zyśk  | 08/01/19  12:18:14 | Recenzja o sklepie :
nigdy nie bylo problemów z zakupami na allegro zawsze wszystko tu znajdę i w dobrych cenach . obsługa allegro działa bardzo sprawnie nie mogę nic złego powiedzieć o tym portalu . jednak mogli by zmniejszyć opłatę za wystawianie samochodów
Magdalena Królak  | 08/01/19  15:12:22 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, dużo możliwości zakupów różnych towarów, atrakcyjne warunki płatności i dostawy. Bardzo łatwo składa się zamówienie, można sprawdzić wiarygodność dostawcy i szybko otrzymać przesyłkę. Zamawiam często.
Maria Mazur  | 08/01/19  16:06:55 | Recenzja o sklepie :
Kupuję wiele rzeczy za pomocą Allegro.Mają szeroką ofertę towarową.Kontrolują zakupy i sprzedawców. Do tej pory nigdy się na nich nie zawiodłam. Mam nadzieję, że tak zostanie. Maria
Andrzej Jabłonka  | 08/01/19  16:11:06 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjazny sklep, zakupy można zrobić o każdej porze dnia lub nocy. Zawsze dostępny, nawet w święta i niedziele.Polecam . Oferowane towary mogą zadowolić najbardziej wymagających klientów i użytkowników .
Franciszek Janicki  | 08/01/19  17:28:52 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szybkie zakupy, wszystko co potrzebne mogę kupić ,wszystkie zakupy które zakupiłem w ostatnim czasie przebiegły bardzo dobrze. Najlepsza inicjatywa że strony alegro to to że można kupić na raty, nie każdego stać jest kupić za gotówkę. Polecam wszystkim zakupy w sklepie alegro.
Agnieszka Dzwonkowska  | 08/01/19  18:10:53 | Recenzja o sklepie :
Generalnie zależnie od sprzedawcy, ale jak na razie natychmiastowa wysyłka, korzystam z opcji Smart więc płacę za nią 8,99 miesięcznie, świetna jakość towaru, możliwość bezpłatnego zwrotu towaru, reklamacji. Polecam :)
MAŁGORZATA SĄDEJ  | 08/01/19  18:17:40 | Recenzja o sklepie :
Zakup 5 par obuwia zimowego. Zakup przebiegl pomyślnie. Towar dostarczony szybko. Zgodny z przedstawiona oferta sprzedaży. polecam robienie zakupow na allegro. można przede wszystkim zaoszczedzic czas na zakupy.
bartek bilski  | 08/01/19  19:40:26 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy..mozna znalezc wszystko czego sie potrzebuje.i to w nizszych cenach niz w normalnych sklepach.Stronka jest przejzysta i latwo sie na niej operuje ;)szczerze polecam ,kazdemu kto chce kupic cos fajnego po nizszej cenie
Iwona Pilarczyk  | 08/01/19  19:58:24 | Recenzja o sklepie :
Polecam platforme Allegro,szeroki wybor z kazdej kategorii,nizsze ceny niz w sklepie stacjonarnym,oszczednosc czasu.Zakupy zawsze na czas z mozliwoscia zwrotu.Produkty szczegolowo opisane,mozliwosc zapoznania sie z opiniami innych uzytkownikow.Polecam
Marcin Lach  | 08/01/19  22:14:23 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalny,idealny.Działa wyśmienicie,bez żadnych zastrzeżeń.Wszyscy moi znajomi są zadowoleni,wręcz zachwyceni.Nie znam lepszego sklepu.Działa profesjonalnie.Prosta i szybka obsługa.Bardzo dużo ludzi korzysta,i wszyscy nie mają żadnych zastrzeżeń.
Jan Domagała  | 09/01/19  07:20:07 | Recenzja o sklepie :
Jest to najlepszy portal internetowy do sprzedazy i kupna produktów w Polsce doskonalr badajacy sie na handel i wymiane produktów i i przy okazi pomaga poznawac znaiomych i nawiazywac kontakt miedzy ludzki
Alicja Albin  | 08/01/19  10:54:32 | Recenzja o sklepie :
Allegro to najlepszy sklep internetowy.Zawsze wszystko tam znajduje. Najlepsze promocje. Szybkie wysylki. Bardzo polecam ten sklep. Zawsze moge na niego liczyc. Chetnie tam kupuje rzeczy dla calej rodziny.
Ania Majdzińska  | 08/01/19  16:49:57 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjemna i szybka w obsłudze strona. Polecam do większych jak i codziennych zakupów. Ma jasne i klarowne menu i wyszykuje dobre oferty. Koszty wysyłki nie są wysokie, produkty są tanie, a wybór jest duży.
Edyta Bryniak  | 08/01/19  16:57:09 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na allegro to sama przyjemność,chetnie polecę go znajomym i rodzinie.Praktycznie wszystko co potrzebne mozna kupic bez wychodzenia z domu.Towar zgodny z opisem niczym się nie rozniacy.Sama przesylka dostarczona w czasie ,ktory zostal wcześniej uzgodniony.
Karolina Jandy  | 08/01/19  19:59:59 | Recenzja o sklepie :
Konto na allegro mam od kiedy pamiętam.Bardzo często robię tam zakupy. Allegro nieustannie idzie z postępem czasu. Nieustannie dąży do polepszania swoich usług czego w ostatnim czasie jest np. allegro smart
Iwona Sobczyk  | 09/01/19  05:49:04 | Recenzja o sklepie :
Robię tu dużo zakupów i zawsze jestem zadowolona. Dobre ceny,duży wybór produktów,możliwość porównania oferty oraz cen,informacja na temat sprzedawców,szybka dostawa i jej niski koszt zachęcają do zakupów. Polecam.
Jacek Kotliński  | 07/01/19  09:25:11 | Recenzja o sklepie :
Trochę się obawiałem kosztów, ale z czystym sumieniem polecam zaciągnięcie pożyczki. Bez żadnych haków – wszystkie warunki umowy zostały mi udostępnione przed jej zawarciem. Pieniądze otrzymałem błyskawicznie. Polecam !"
Marta Justa-janiszewska  | 07/01/19  11:55:43 | Recenzja o sklepie :
Super sklep dużo możliwości i łatwe zamawianie wyrazistośc stron pozwala na swobodne przeglądanie i wybieranie tego co potrzebuje... W łatwy sposób dodaje do koszyka i zamawiam... Możliwości jest mega dużo...
Mariusz Sady  | 07/01/19  20:53:31 | Recenzja o sklepie :
Kupuje już od dawna w tym sklepie,polecam.Strona internetowa jest dobrze zbudowana i wszystko można znaleźć.Dostawa na czas. Jakość produktów jak na zdjęciach,moim skromnym zdaniem nie wad zamawianie w tym sklepie
Sylwia Szczecińska  | 07/01/19  23:06:57 | Recenzja o sklepie :
Jest niezawodny Umożliwia przede wszystkim wystawianie na sprzedaż przedmiotów posiadanych przez użytkowników. Dzięki szerokiemu dostępowi do Internetu serwis na początku działalności stał się popularny z czego jestem zadowolona.
Angelika Mirek  | 07/01/19  20:09:05 | Recenzja o sklepie :
Allegro to świetna sprawa, szczególnie kiedy weszła ta nowa promocja, gdzie płacisz 45zł za miesiąc i przesyłki potem masz gratis. Bardzo oszczędne jeżeli często robicie tam zakupy. Polecam naprawde gorąco!
Grzegorz Bock  | 04/01/19  07:58:18 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobra strona na różnorodne zakupy, profesjonalizm od ładnych lat. Nigdy się nie zawiodłem korzystając z tej strony. Od jakiegoś czasu także korzystam z opcji Smart, co jeszcze bardziej przekonuje mnie do korzystania z zakupów. Polecam innym.
Aga Hajduk  | 04/01/19  20:53:50 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór niskie ceny. Szybka wysyłka wiele sklepów w jednym miejscu. Zawsze jestem zadowolona. Bezpośredni kontakt ze sprzedającym. W razie kłopotów lub pytań zawsze odpowiadają i na odpowiedź nie czeka się długo.
Jacek Węglowski  | 04/01/19  21:45:58 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na Allegro robię już od osiemnastu lat. Duży wybór artykułów i niższe ceny niż w sklepach, zarówno stacjonarnych jak i internetowych. Osobiście jestem bardzo zadowolony. Polecam Allegro. pl wszystkim.
Magdalena Kałus  | 05/01/19  08:47:13 | Recenzja o sklepie :
Allegro to zaufana strona internetowa. Można tam kupić w dobrych cenach różne przedmioty oraz znaleźć korzystne oferty. Jeszcze nigdy nie zawiodłam się na allegro! Bardzo pomocne przy zakupie artykułu jest opiniowanie sprzedawców przez wcześniejszych klientów. Dzięki temu można szybko dowiedzieć się czy jasny produkt jest zgodny z opisem oraz czy transakcja kupna/sprzedaży przebiegła pomyślnie.
Ewa Bartczak  | 05/01/19  09:35:55 | Recenzja o sklepie :
Bezpieczne zakupy pomimo zdarzających się oszustów. Ceny w miarę odpowiednie jak na internetowe zakupy. Opcjonalność wysyłek bardzo korzystna i różnorodna. Koszty odpowiednie. Ciekawe rozwiązania płatność za przesyłki dla często kupujących
Grosik GGG  | 05/01/19  15:24:50 | Recenzja o sklepie :
Dobra i przejrzysta strona. Robienie zakupów nie jest skomplikowane. Duży wybór produktów. Odpowiednie koszty przesyłki. Obsługa również w porządku. Ceny są umiarkowane. Dużym plusem jest szybka wysyłka produktów.
Rafał Szczepański  | 05/01/19  23:33:49 | Recenzja o sklepie :
od dawna i bardzo często robię zakupy na allegro i zawsze byłem zadowolony. Dobry kontakt ze sprzedawcami, pewność i bezpieczeństwo. Oraz liczne promocje i rabaty. Robiąc zakupy na allegro wiem że zakupiony towar do mnie dotrze. I jeszcze jednym plusem jest to że różne rzeczy są w jednym miejscu na jednej stronie.
Edyta Bojarska  | 06/01/19  08:47:02 | Recenzja o sklepie :
najlepsze zakupy tylko na allegro. Szeroki wybor produktow z przeroznyc kategorii, wybor dostawy w atrakcyjnych cenach oraz allegro smart, dajace poczucie zakpupow prawie za darmo. Polecam kazdemu, malemu i duzemu.
Damian Walkowiak  | 06/01/19  12:10:34 | Recenzja o sklepie :
Doskonała forma kupowania. Wszystko można znaleźć i to dużo taniej niż w zwykłym sklepie. Kupuję regularnie. Nigdy się nie zawiodłem a i kontrola przez administratorów jest na jak najwyższym poziomie.
Władysław Biernikiewicz  | 06/01/19  13:05:40 | Recenzja o sklepie :
Wielokrotnie Korzystałem z usług tego serwisu i muszę powiedzieć, że jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Poleciłbym ten serwis każdemu kto szuka wielu różnych towarów. Jest wiele promocji wyprzedaży i innych okazji zakupowych
Kazimierz Ratokla  | 06/01/19  15:57:49 | Recenzja o sklepie :
Allegro to fantastyczne miejsce,gdzie mozesz znalezc wszystko,co potrzebne,tutaj znajdziesz wszystko co jest potrzebne do zakupu,kupilem na tej stronie wszysstko czego nie mogłem znależć w innym miejscu na stronie internetowej.Pozdrawiam i polecam !!!
Jakub Macek  | 06/01/19  16:43:48 | Recenzja o sklepie :
Już od dłuższego czasu korzystam z Allegro.pl i nic nie mogę mu zarzucić . A odkąd trafiłem na CashbackRabat.pl na pewno jeszcze częściej będę korzystał z jednego i drugiego serwisu . Polecam w 100%
Hedvig  | 06/01/19  18:54:53 | Recenzja o sklepie :
Polecam allegro w 100 %. Mogę tam kupić wszystko czego potrzebuję. do tego po wykupieniu darmowej dostawy na rok mam towary bez ponoszenia kosztów wysyłki, polecam każdemu kto lubi zakupy przez internet
Małgorzata Górska  | 06/01/19  20:56:24 | Recenzja o sklepie :
Nie wiem, jak kiedyś mogłam kupować bez Allegro. Tam jest wszystko i ceny są konkurencyjne. Tylko polecać!!! Tanio, szybko, solidnie, wybór towarów tak szeroki, że można chyba kupić wszystko. I ja to robię.
Ksawery Sarnecki  | 07/01/19  05:51:07 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio bardzo zmieniłem zdanie o Allegro in plus - od kiedy, zgodnie ze standardami wprowadzili ochronę dla kupujących, co oznacza, że w wypadku nieprzysłania towaru, zwracają wysłaną gotówkę - a sami dzięki temu bardzo się pilnują.
Anna Kotlarska  | 04/01/19  10:09:01 | Recenzja o sklepie :
Często korzystamy kupujac jak i sprzedając z allegro, duży wybór produktów i konkurencyjne ceny. Dużo promocji w okresie świątecznym . Szybka i bezpieczna forma wysyłki . Mozliwosc sprawdzenia rzetelnosci przedawcy.Polecam
Marzena Zubel  | 04/01/19  10:11:22 | Recenzja o sklepie :
Witam, allegro to doskonały sposób na zakupy, nie wychodząc z domu można kupić dosłownie wszystko. Ostatnio kupiłam buty , które musiałam odesłać bo okazały się duże, ale nie było absolutnie zadnego problemu, sprzedawca bardzo miły i wyrozumiały. Polecam bardzo.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  TXM.pl
Gino Rossi
visit register click click