MediaExpert

Allegro Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Allegro

Zakupy z rabatem w Allegro.pl

Najniższe ceny, największy wybór, pełne bezpieczeństwo w Allegro.pl!

Allegro Opinie

Elżbieta Baranienko  | 23/03/19  17:32:41 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy na allegro ostatnio zamówiłam córce strój kotka na karnawał prezentował się tak ładnie jak na zdjęciach sprzedawcy córka była bardzo zadowolona następny zakup stroju będzie ponownie na tej stronie
Katarzyna Hlebowicz  | 24/03/19  16:37:32 | Recenzja o sklepie :
Allegro to zaufany sklep internetowy na którym mogę polegać. Wynika to m.in. z regulaminu, który chroni przed nieuczciwymi użytkownikami i ewentualnymi nadużyciami lub próbą oszustwa. Korzystając z usług portalu czuję się bezpiecznie i komfortowo.
Anna Borkowska  | 25/03/19  07:50:09 | Recenzja o sklepie :
Najlepsze zakupy przez internet. Ogromna rozbieżność towarów, do wyboru, do koloru. Szybkie wysylki i dobre ceny. Zawsze jak czegoś potrzebujr, zaglądam na allegro. Jest tam wszystko czego szukam i oczekuje od zakupu. Polecam !
Joanna Paszyk  | 23/03/19  13:43:39 | Recenzja o sklepie :
Szybkie dostawy. Towar zawsze zgodny z opisem i zdjęciem. Jeszcze nigdy nie było sytuacji abym nie była zadowolona. Towar nigdy nie przyszedł uszkodzony czy wybrakowany. Moim zdaniem nie ma lepszego miejsca na zakupy niż Allegro.
Kasia Stolarczyk  | 23/03/19  23:24:17 | Recenzja o sklepie :
zakupy udane, fajny pomysł że smartem i darmową dostawą przez rok. wiele razy już skorzystałam, polecam, szkoda że to zawsze odbiór w punktach lub paczkomatach ale i tak warto. moje zakupy zawsze należały jak na razie do udanych. wszystko ok
Magdalena Adamiec  | 24/03/19  14:04:54 | Recenzja o sklepie :
wszystko czego potrzebuje znajduje na allegro, sama wybieram sposób płacenia oraz dostawy przesyłki. Zamówiony towar jest do odbioru nie dłużej niż 48 godzin. Polecam produkty są wysokiej jakości, mają też mega promocje
Kamil Cieślak  | 22/03/19  15:53:16 | Recenzja o sklepie :
Moja oponia na temat sklepu internetowego Allegro jest jak najbardziej pozytywna. Można tam znaleźć naprawdę wszystko ale także dba się w nim o bezpieczeństwo transakcji i użytkowników, co jest bardzo konkurencyjną zaletą.
kamil Rosłaniec  | 21/03/19  14:43:01 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy allegro jest wspaniałym miejscem na internecie, wiem bo mój brat kupił sobie ładowarke i jest pod wrażeniem tego produktu po bardzo szybko ładuje się pod niom telefon porostu mega. Pozdrawiam
Joanna Bogdan  | 20/03/19  11:12:28 | Recenzja o sklepie :
Towar Najlepszej jakości w różnych cenach dopasowanych pod każdego użytkownika. Proste i przejrzyste zasady zamawiania i zwrotu. Prosta zasada wzięcia produktu na raty Dobry kontakt ze sprzedawcami Sklepy mają zróżnicowany towar, każdy znajdzie coś dla siebie
Klaudia Szumska  | 20/03/19  21:10:55 | Recenzja o sklepie :
Super platforma zakupowa!!!!! Same pozytywy!!!!!! różnorodność form płatności, gwarancja zwrotu, możliwość wyboru dogodnej dla nas formy odbioru przesyłki. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam! Polecam z całego serca!
Kasia Magdziak  | 20/03/19  21:37:37 | Recenzja o sklepie :
rewelacyjny sklep.internetowy, który na polskim.rynku cieszy się dużą popularnoscia...bardzo dużo ofert,konkurencyjne ceny,dobry latały,szybka wysyłka...od lat korzystam.i jeszcze nigdy się nie zawiodlam
Dariusz Chlipała  | 20/03/19  14:44:47 | Recenzja o sklepie :
super,szybko i sprawnie nie ma problemów z dostarczaniem zamówionych przedmiotów dostawcy bardzo są uprzejmi i mili nie zdarzyło mi się aby były jakieś problemy z dostawą lub brakiem zamówionych wcześniej przedmiotów
Tobiasz Cicharski  | 20/03/19  18:43:01 | Recenzja o sklepie :
skelp godny po;ecenia zawsze maja to co potrzebuje szybki dostep i na komore i na laptopie zawsze i wszedzie dostepny nie mam zadnych ale ani zadnych wad dla tego sklepu portalu , polecam pod kazdym wzgledem
anatol holiner  | 20/03/19  19:00:19 | Recenzja o sklepie :
sklep allegro polecam, duza roznorodnosc: rozne produkty, towary, po atrakcyjnych cenach, tania dostawa na allegro bezpieczenstwo zakupow, dobra obsluga ze strony sprzedajacych, szybka wysylka , punkty cashback sa przyznawane szybko
Konrad Wozniak  | 20/03/19  10:15:36 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza platforma zakupowa jaka kiedykolwiek powstała największy wybór przedmiotów z różnych kategorii najlepszy i interfejs wygoda użytkowania zarówno mobilnej wersji jak i wersji komputerowej łatwość przeglądania zdjęć i opisów
Bozena Klahs  | 19/03/19  19:01:02 | Recenzja o sklepie :
Świetny portal. Dużo ciekawych ofert zniżkowych w moich ulubionych sklepach . Codziennie nowe wspaniałe promocje. Ten portal dowodzi, że można zarabiać kupując. Polecam wszystkim. Klikajcie i zarabiajcie!
Alicja Wiśniewska  | 19/03/19  20:12:21 | Recenzja o sklepie :
bardzo często robię różnego rodzaju zakupy na allegro, zawsze jestem bardzo zadowolona, proste wyszukiwanie, łatwo znaleźć dopasowane do siebie produkty, duża ilość opcji płatności oraz sposobu dostawy, no i pakiet smart też jest świetnym rozwiązaniem
Katarzyna Michalska  | 20/03/19  06:41:51 | Recenzja o sklepie :
idealny sklep dla każdego zawsze można coś znaleźć dla siebie i bliskich w dobrej cenie polecam aby każdy odwiedził sklep allegro i coś wypatrzył dla siebie i bliskich .Asortyment jest naprawdę bardzo duży
Kornelia Deja  | 18/03/19  09:42:47 | Recenzja o sklepie :
Fajna platforma do zakupów. Dodatkowo teraz dzięki usłudze smart, można zaoszczędzić na wysyłce przy dużych zamówieniach. Jedyny minus to słaba weryfikacja sprzedawców, przez co można spotkać się z oszustem.
Roksana Szarek  | 18/03/19  10:04:54 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Artykuły w niższych cenach niż stacjonarnie, dobry kontakt ze sprzedającymi i jakość obsługi na bardzo dobrym poziomie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Warto robić tu zakupy. Myślę że każdy znajdzie tu czego mu trzeba.
Allegrowicz  | 18/03/19  10:25:03 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy. Duży wybór, niskie ceny, współpraca z paczkomatami. Pakiet Smart wymiata. Zamawiam prawie co dzień bez obaw o koszty :) Polecam wszystkim którzy jeszcze nie mają. Na tym serwisie znajdzie się wszystko
Anna Wróbel  | 18/03/19  10:59:51 | Recenzja o sklepie :
allegro jest sklepem internetowym z którego warto korzystać ponieważ daje bardzo dużą wygodę robienia zakupów bez wychodzenia z domu i przede wszystkim zakres produktów który oferują w sprzedaży jest ogromny. polecam
Alicja Wiśniewska  | 18/03/19  19:58:21 | Recenzja o sklepie :
ZAWSZE SZYBKO TANIO I WYGODNIE, NIE WYCHODZĄC Z DOMU, DUŻY WYBÓR SPOSOBU DOSTAWY I PŁATNOŚCI NO I PAKIET SMART, GDZIE ZA WYSYŁKĘ CZĘSTO NIE PŁACĘ W OGÓLE, ZAWSZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, LUBIĘ TĄ FORMĘ ZAKUPÓW
Daniel Grzeszczak  | 16/03/19  08:55:12 | Recenzja o sklepie :
Allegro jest idealna strona na znalezienie wszystkiego czego się potrzebuje , jeszcze nie zdarzyło bym nie znalazł tego czego szukam . Jest wiele dogodnych możliwości dostaw podpasowanych pod klienta . Jest możliwość także wzięcia rat które nie są oprocentowane
Joanna Twarowska  | 16/03/19  15:44:10 | Recenzja o sklepie :
Duża wygoda, wystarczy mieć dostęp do internetu i można zakupić co tylko dusza zapragnie. Co prawda koszty wysyłki są nieraz wygórowane, ale za to nie trzeba długo czekać na przesyłkę. Strona jest przejrzysta i z łatwością można znaleźć potrzebny towar.
Ewelax  | 15/03/19  10:13:12 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy w sklepie internetowym Allegro. Bez wychodzenia z domu można kupić w korzystnych cenach wiele produktów, dodatkowo z pakietem Allegro Smart bez ponoszenia kosztów wysyłki, Polecam w 100%
Emilia G?owacka  | 15/03/19  12:58:26 | Recenzja o sklepie :
Podoba mi się szybkość zakupów na allegro Nie muszę biegać po kilkunastu sklepach aby znaleźć to co mnie interesuje I do tego jeszcze mogę porównać ceny u kilku sprzedawców i wybrać najbardziej atrakcyjną POLECAM
Zuzanna Kuligowska  | 15/03/19  19:08:25 | Recenzja o sklepie :
Aplikacja i strona, z której korzystam bardzo często. Dobra kontrola użytkowników, praktycznie brak oszustów. Rozsądne ceny za przesyłkę. Bardzo duża ilość różnego rodzaju towaru. Można tu kupić prawie wszystko :).
Dorota 91011915122  | 16/03/19  13:37:29 | Recenzja o sklepie :
Wygodna i super strona zapraszamy serdecznie bez wychodzenia z domu robisz zakupy a kurier przy nosi ci pod wskazany adres i długo nie czekasz na dostawę prosto i wygodnie a my przez ten czas możemy wyjście że znajomymi na kawkę i ciach do kawiarni....
Beata Grazyna Górnik  | 16/03/19  19:18:21 | Recenzja o sklepie :
najlepszy sklep na oline mozna wszystko kupic według kategorii i ceny .Zawsze kupuję na Allegro i jestem z zakupu bardzo zadowolona ,polecam również rodzinie i znajomym.Nie wychodzisz z domu a zakup towaru odbierzesz w drzwiach.Polecam
Ewa Kwaśnik  | 17/03/19  08:41:48 | Recenzja o sklepie :
bardzo lubię robić zakupy bo jest bezpiecznie, nie mam poczucia, że stracę zaufanie do tej firmy. Zakupy są miłe, towar jest zgodny z opisem, odpowiednio zapakowany i dociera w nienaruszonym stanie.
Paula Niewczas  | 17/03/19  12:23:11 | Recenzja o sklepie :
Moja ocena jest pozytywna. Nie było żadnych problemów z realizacją zamówienia, obsługa była sprawna i bezproblemowa. Za każdym razem otrzymałam produkt taki jak na zdjęciu.Stan produktów nie budził zastrzeżeń.
hendryk noworzy  | 17/03/19  16:37:01 | Recenzja o sklepie :
Allegro to skarbnica nie tylko przedmiotów ale i miejsc. Można nie tylko kupić to co poszukujemy ale również wyszukać mieszkanie, czy zaplanować wakacje. Wszystko w jednym miejscu. Pełna wygoda i duży wybór. Polecam serdecznie
Barbara Michalska  | 18/03/19  06:47:31 | Recenzja o sklepie :
Jedna z największych platform sprzedażowych, gdzie można kupić dosłownie wszystko. Często korzystam z zakupu zwłaszcza części samochodowych i nie tylko. Ceny są przyzwoite i jakość też. Polecam wszystkim Allegro
Genowefa Żelasko  | 14/03/19  13:53:53 | Recenzja o sklepie :
Allegro to super miejsce na zakupy i spędzanie miło wolnego czasu.Są tutaj najniższe ceny,największy wybór,stu procentowe bezpieczeństwo w Allegro pl.Szybka i tania dostawa,miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Adam Kozak  | 14/03/19  23:24:07 | Recenzja o sklepie :
Bardzo funkcjonalne jest allegro. Wiele opcji zakupu jak i sprzedaży. Bardzo czytelny portal dla zainteresowanych. Wiele ofert, przy tym ma bardzo dużą bazę klientów jak i oferowanych przez nich produktów. Warto skorzystać, polecam.
Emilia Chmielewska  | 13/03/19  16:04:01 | Recenzja o sklepie :
Aplikacja i strona, z której korzystam bardzo często. Dobra kontrola użytkowników, praktycznie brak oszustów. Rozsądne ceny za przesyłkę. Bardzo duża ilość różnego rodzaju towaru. Można tu kupić prawie wszystko :)
Małgorzata Gawarzewska  | 12/03/19  10:40:21 | Recenzja o sklepie :
super sprawnie bez problemów zawsze można liczyć na obsługę załatwiają sprawy uczestniczą w dyskusjach towary są dobrej jakości jest czas na odstąpienie od umowy przyjmowane zwroty bez zastrzeżeń godne polecenia nic dodać nic ująć
Adriana  | 12/03/19  12:41:50 | Recenzja o sklepie :
Zawsze wszystko można tu znaleźć, w odpowiadającej mi cenie. Serwis zapewnia coraz lepszy kontakt kupującego ze sprzedającymi. Zakupy tutaj są szybkie, bezproblemowe i bez wychodzenia z domu, co pozwala zaoszczędzić sporo czasu.
Natalia Dorosz  | 12/03/19  21:43:34 | Recenzja o sklepie :
Super wszystko Jeżeli chodzi o zakup .Nie domowienia sklepu z firmą dostawcza co do sprawdzania przesyłki po odebraniu.Kurier zwykły prostak ,niemiły.Super wszystko Jeżeli chodzi o zakup .Nie domowienia sklepu z firmą dostawcza co do sprawdzania przesyłki po odebraniu.Kurier zwykły prostak ,niemiły.
Tomasz proficz  | 12/03/19  05:41:27 | Recenzja o sklepie :
Allegro to fantastyczny sklep . Dzięki Allegro można kupić po atrakcyjnych cenach to roznorakie przedmioty ktore nam potrzeba a sprzedający sa bardzo uprzejmi i chetnie pomagaja w zakupach. Allegro to dobre fajne roziazanie dla ludzi ktorzy nie lubia sklepów
Zuzanna Wolniaczyk  | 09/03/19  07:56:35 | Recenzja o sklepie :
Alegro to jedno z najbardziej odwiedzanych miejsc w sieci przez internautów. Pomimo, że alegro istnieje nie we wszystkich krajach to i tak jest miejscem spotkań kupujących ze sprzedającym. Na alegro można znacznie wiele w danym momencie potrzebnych produktów.
Daniel Wieliki  | 10/03/19  12:45:49 | Recenzja o sklepie :
Sklep w którym mamy do wyboru przeogromną ilość produktów z każdego rodzaju i z każdej półki cenowej. Możliwość sprawdzenia opinii o sprzedawcy, szeroki wybór sposobu zapłaty i dostawy za wybrany produkt.
Agnieszka Siemieniuk  | 07/03/19  09:29:05 | Recenzja o sklepie :
dany produkt jest zgodny z opisem i jest dobry kontakt ze sprzedawcą. jeżeli chodzi o ceny są przestępne i koszt wysyłki w wielu formach dostawy. często robię zakupy ma allegro bo nigdy nie było problemu z reklamacją produktu i przelewami na konto. serdecznie polecam
Elżbieta Stygar  | 07/03/19  10:11:46 | Recenzja o sklepie :
Zakupy można zrobić szybko, sprawnie i tanio ;) Usługa SMART! jest idealna dla robiących częste zakupy. Dzięki temu nie trzeba martwić się o koszty przesyłki, a te same rzeczy proponowane w mieście są dużo niższe :)
AURELIA GACKA  | 07/03/19  18:54:36 | Recenzja o sklepie :
Doskonała platforma zakupowa w której mogę kupić praktycznie wszystko nie wychodząc z mieszkania. Sama też regularnie sprzedaję zalegające w domu rzeczy, a od chwili kiedy pojawiła się darmowa wysyłka od 40 zł to sama przyjemność:)
Angelika Szczęsna  | 07/03/19  23:56:50 | Recenzja o sklepie :
Szybki i sprawny przebieg realizacji zamówień. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tej strony. Polecam każdemu zakup po przez allegro. Gwarantuje nikt nie będzie zawiedziony. Pozdrawiam wszystkich kupujących.
Marcin Kozaczek  | 08/03/19  13:25:16 | Recenzja o sklepie :
Sklep który posiada bardzo szeroką gamę produktów i przystępne ceny w porównaniu do sklepów stacjonarnych.Jestem stałym kupującym od wielu lat i rzadko kiedy zawiodłem się na kupowaniu czy sprzedaży na Allegro.Polecam każdemu zainteresowanemu.
Olga Kot  | 08/03/19  15:21:17 | Recenzja o sklepie :
Na allegro znajdziesz dosłownie wszystko! Korzystam z tego serwisu od dobrych kilkunastu lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Do tego allegro dodaje nowe ciekawe opcje, promocje, możliwość łatwiejszych zakupów. Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego, to znajdziesz to na pewno na allegro
Anna Skalska  | 08/03/19  20:05:48 | Recenzja o sklepie :
Polecam Allegro do zakupów jak i sprzedaży. Jest bardzo dużo ofert z ciekawymi i tańszymi przedmiotami. Dzięki ofercie smart, poprzez jedna miesięczną opłatę można zamawiać z darmową dostawą. Dobry kontakt ze sprzedającymi.
Monika Depner  | 08/03/19  23:26:53 | Recenzja o sklepie :
Wszystko super! Sklep na 6 z plusem :) Darmowa dostawa i zwrot w programie SMART! Otrzymałam pomoc od allegro przy zwrocie gotówki gdyż sprzedawca nie odpowiadał na maile i nie wysłał towaru. Polecam!!!
Julia Jaskuła  | 08/03/19  23:38:45 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam bardzo udane zakupy i szybkie transakcje:) Można znaleźć tam prawie wszystko co jest potrzebne . Modne ubrania doskonała jakość różne wzbogacenia , wszystko szybko załatwiane szybko i wygodnie bez problemowo że zwrotami
Barbara Palka  | 10/03/19  00:30:47 | Recenzja o sklepie :
dobra aplikacja, szybka realizacja zamówień, skorzystaj i ty, zapraszam wszystkich przyjaciół do zakupów. Firma dba o klientów . Duży rodzaj towarów i możliwości inwestowania. Ty również możesz dokonać zakupów
Paulina Szyd?owska  | 10/03/19  18:03:01 | Recenzja o sklepie :
Polecam jak najbardziej bardzo ale to bardzo duży wybór wszystkiego mogę znaleźć tam wszystkiego czego chce możliwość darmowej wysyłki przy niektórych zamówieniach można również brać na raty fajna sprawa jest również z monetami polecam w 100 %
Helena Baron  | 10/03/19  20:33:21 | Recenzja o sklepie :
Sklep Allegro jest dla mnie strzałem w dziesiątkę. Codziennie, gdy tylko czegoś potrzebuję - wchodzę na Allegro i ... już mam to, czego chcę. Polecam dla zajętych, niemających czasu biegać po sklepach
Maciej Maciej  | 10/03/19  22:06:48 | Recenzja o sklepie :
super, jest to świetny portal na którym bardzo często kupuje części do mojego motocykla jak i zarówno ubrania czy chociażby chemię gospodarczą w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych przez murator
Tomasz  | 11/03/19  06:57:45 | Recenzja o sklepie :
Allegro to platforma na której spotykają się kupując ze sprzedającymi. Dzięki Allegro można kupić po atrakcyjnych cenach to co nam potrzeba a sprzedający cieszą się ze sprzedanego towaru. Allegro to dobre rozwiązanie.
Ewa Zając  | 06/03/19  12:56:42 | Recenzja o sklepie :
Rzadko kupuje przez internet ,ale jak się już na coś zdecyduje to jestem zadowolona ostatnio kupowałam łóżko które mi służy do tego łóżka kupowałam materac po łóżko jechałam osobiście a materac był przysłany kurierem dostawa była szybko
monika wielechowska  | 06/03/19  23:05:24 | Recenzja o sklepie :
Błyskawiczna, profesjonalna transakcja, bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki. Transakcje z tym podmiotem to prawdziwa przyjemność. Polecam wszystkim! Przebieg transakcji w 100% szybki i sprawny. Miły kontakt polecam
Olga Matwiej  | 06/03/19  20:31:19 | Recenzja o sklepie :
zakupy na tym panelu wykonuje średnio raz w tyg i bez względu czy sa to przedmioty drobne czy duże i drogie , zawsze jestem zadowolona z zakupu. Widać ze panel dba i to by sprzedawcy byli wiarygodni a towar zawsze dotarł do klienta
Mieczysław Pokuć  | 06/03/19  21:14:54 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego Alegro korzystam i jestem zadowolony ze swiadczonych usług i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczone swoje uslugi w tym sklepie, moja ocena bardzo dobry
Karolina Lechicka  | 06/03/19  22:10:21 | Recenzja o sklepie :
Super strona. Każdy znajdzie to co szuka. Dużo przedmiotów zaufani sprzedawcy. Gdy jest problem pracownicy allegro pomaga go rozwiązać. Łatwe założenie konta. Nowość wykupienie pakietu tanich przesylek
Dominika Grabska  | 05/03/19  19:31:48 | Recenzja o sklepie :
Platforma allegro oferuje szeroki asortyment produktów. Każdy znajdźie tu coś dla siebie w korzystnych cenach oraz z szerokim wyborem dostawy. Polecam wszystkim zakupy na platformie internetowej allegro.
Anna Jaworska  | 06/03/19  08:11:47 | Recenzja o sklepie :
Super się kupuje.Można wybierać produkty bez denerwującego niejednokrotnie"w czym mogę pani pomóc?".Spokojnie można oglądać i wybierać to,co nas interesuje bez"wciskania"innych,zastępczych rzeczy.Jakość doskonała,rewelacyjne ceny,doskonały kontakt.Polecam!
Ewelina Leśniowska  | 05/03/19  08:56:04 | Recenzja o sklepie :
szybka dostawa dostepność produktów duży wybór polecam każdemu serwis allegro kazdy znajdzie tu coś dla siebie czy dla kogoś prezent niewazne jaka okazja tu znajdziesz wszystko co potrzebujesz do pracy dla dzieci co tylko chcesz
Ireneusz Domagalik  | 05/03/19  09:25:36 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię robić tutaj zakupy jest tu bardzo duży wybór towarów można wybrać takie produkty które bardzo się przydadzą w gospodarstwie domowym i nie tylko a także jest możliwość negocjowania cen naprawdę super.
Karolina Gołębiewska  | 05/03/19  09:47:00 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam serwis. Szukałam zabawki na urodziny dla dziecka. Trafiłam to co chciałam w o wiele niższej cenie niż w sklepach stacjonarnych. Transakcja poszła bardzo szybko i sprzedawca byl uczciwy. Serwis jest bardzo przejżysty i łatwo ustawia sie filtry by ułatwić wyszukiwanie.
Sylwia  | 05/03/19  12:42:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam w tym sklepie internetowy robe zakupy od bardzo dawna . Jeszcze nigdy sie nie zawiodłam , miły kontak . Brdzo polecam jeśli ktos nie ma czasu na chodzenie po sklepach mozna kupić wszystko
Małgorzata Łukasik  | 05/03/19  16:26:07 | Recenzja o sklepie :
Polecam najlepszy sklep w internecie jaki może być. Nikt takiego niema wygodne zamawianie przyjemnie sprzedający pełna kultura. Są przystępne ceny droższe i tańsze jest w czym wybjersć. Mam nadzieję że ktoś kto nie spróbował to sprubóje.
Paulina Zaremba  | 05/03/19  17:34:13 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu i obsługi. Pracownicy bardzo mili i pomocni. Sprzęt dobry solidny i wytrzymały. Bardzo dobrej jakości i nie psujące się. Najlepsze produkty i w dobrej cenie. Polecam sklep wszystkim
Andrzej W?odarczyk  | 05/03/19  20:27:03 | Recenzja o sklepie :
Zawsze znajdziesz coś dla siebie. Doskonały wybór w poszczególnych asortymentach. Wybór przesyłki sam dopasujesz do swoich potrzeb, Sposób zapłaty zawsze może zostać wybrany ten najdogodniejszy dla Ciebie.
Rafał Mikuła  | 06/03/19  03:50:19 | Recenzja o sklepie :
Witam.Super kupuje od lat na i nie narzekam po prostu pełen profesjonalizm i bardzo dobra bogata oferta w dobrych cenach i polecam każdemu a więc warto kupować i polecić innym także by tak zrobili pozdrawiam.
Anna Sliwka  | 04/03/19  13:50:30 | Recenzja o sklepie :
Najwięcej zakupów robię na Allegro .Jest tam duży wybór produktów ze wszystkich kategori.W jednym miejscu można kupić wszystko.Szybko wygodnie i bez wychodzenia z domu.Jest też kilka opcji dostawy ..
Damian Jabłoński  | 04/03/19  14:05:53 | Recenzja o sklepie :
BARDZO polecam allegro!!! Można tam wszystko kupić w bardzo dobrych cenach. A także oferta smart jest super. Wykupilem na rok ten pakiet. Bardzo się opłaca. Zamawiam tam woele roznych rzeczy buty, kosmetyki itd. Jeszcze raz polecam
Krystyna Drozd  | 04/03/19  16:04:59 | Recenzja o sklepie :
Allegro to portal na którym kupisz i sprzedaż właściwie wszystko. Jakikolwiek pomysł przyjdzie Ci do głowy na pewno go tam urzeczywistnisz. Ceny są konkurencyjne, dostawy szybkie, Nic tylko kupować. Polecam
Amelia Kobos  | 04/03/19  20:04:03 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Można tam znaleźć praktycznie wszystko. Produkty tańsze niż w sklepach, można otrzymać monety, które się wymienia na kupon. Dużo produktów w niskich cenach. Można kupić tam spodnie oryginalne za 5-10zł! Polecam!
Sabina Miskiewicz  | 01/03/19  20:34:06 | Recenzja o sklepie :
Gorąco polecam.szybka dostawa i miła,profesjonalna obsługa. towar doszedł w dwa dni od zamówienia( dostawa listem priorytetowym). konkurencyjne ceny produktów i szeroki asortyment. koszt wysylki niski.
Marta Zi  | 02/03/19  07:43:38 | Recenzja o sklepie :
Dobry portal, super opcja Smart - można dużo zaoszczędzić na dotawie, są w tym i darmowe zwroty. Zakupy bezpieczne, fakt, czasem coś pójdzie nie tak, ale z reguły nie byłam stratna, nie mam żadnych zastrzeżeń. Można trafić naprawdę bardzo konkurencyjne ceny
Joanna Boinska  | 02/03/19  19:05:42 | Recenzja o sklepie :
Z czystym sercem polecam sklep Allegro. Wszystko czego chce poszukać to tylko właśnie tam. Dużo robię zakupów i nie mogę narzekać że coś jest nie tak. Wszystko idzie prosto i gładko z zamówieniami. Pozdrawiam
Anna Witas  | 02/03/19  20:45:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep alegro jest jeden zlepszych wszystko czego potrzebuje znajduje sie na alegro ceny są w parządku szybka wysyłka. Bardzo dużo kategori. Bardzo fajna platforma. Łatwa w obsudze jednym słowem jak dlamnie najlepsza
Krzysztof Szczensny  | 01/03/19  10:05:59 | Recenzja o sklepie :
Jestem pod ważeniem, przejżystości i łatwości korzystania z tego sklepu internetowego. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić dokonywanie zakupów za pommocą tego sklepu.Nie ma chyba lepszego portalu do takich transakcji.
Bozena Szczagiel  | 01/03/19  16:57:46 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię Allegro bo można tam wszystko kupić co akurat potrzebna . Ceny są często niższe niż w sklepach stacjonarnych. Przesyłka szybka i prosta oraz tania. Często korzystam z tej platformy handlowej i polecam wszystkim którzy czegoś szukają.
Marzena Wąsińska  | 02/03/19  03:29:02 | Recenzja o sklepie :
Rewelacyjna jakość obsługi. Szybka dostawa .zaufani sprzedawcy . szeroki asortyment .Na stronie Allegro znajdziemy wszystko czego potrzebujemy. Najpewniejsza aplikacja do zakupów online.Gorąco polecam.
ola ziemińska  | 02/03/19  07:51:54 | Recenzja o sklepie :
Na allegro.pl można kupić wszystko co jest potrzebne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wybór produktów jest bardzo duży i ceny są konkurencyjne. Z pakietem smart można dużo zaoszczędzić na kosztach wysyłki paczki.
Anna Piotrowska  | 02/03/19  19:36:15 | Recenzja o sklepie :
Można znaleźć wszystko. Wiele rodzajów dostawy do wyboru. Każdy znajdzie coś dla siebie. Można samemu sprzedać co tylko się chce. Wiele ofert których nigdzie indziej sie nie trafi. Wiarygodni sprzedawcy,
Paulina Buczek  | 02/03/19  23:30:21 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy przez allegro ponieważ szybko można otrzymać paczkę i jest dobry kontakt ;) najczęściej zamawiam lakiery ciuchy pare razy zamawiałam rzeczy dla dziecka ta strona jest nie zawodna polecam :)
Agata Romanska  | 03/03/19  06:58:15 | Recenzja o sklepie :
Fajna strona z roznymi ofertami, mozliwosc zaoszczedzenia troche pieniedzy, codziennie nowe aukcje i promocje, takze bardzo polecam, korzystam bardzo czesto. Naprawde warto. Dobra strona dla kazdego uzytkownika internetu.
Kasia Kasprzak  | 03/03/19  09:47:09 | Recenzja o sklepie :
Super pomysł z abonamentem InPost, sduży wybór wszystkich produktów, pomoc w sporach niezastąpiona. Komentarze o sprzedających świetnie się sprawdzają w unikaniu nieuczciwych sprzedawców. Każdy produkt posiada osobne opinie, więc widać co się kupuje.
Katarzyna Więc  | 03/03/19  16:39:35 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy jest wart polecenia duzo fajnych i trafnych promocji mozna tu znalesc no i oczywiscie szybka wysylka i zawsze jest trafne prezenty upomunki zabawki idp,ja polecam wszystkim.wysylki darmowe sa to jest plus.
rysiek pietruczuk  | 03/03/19  18:42:25 | Recenzja o sklepie :
Jak dotąd korzystając z tej formy zakupów zawsze Allegro spełniało moje oczekiwania pod każdym względem nigdy nie zawiodło . Szkoda że ilość produktów jest ograniczona oraz podmiotów sprzedających. Zaufanie jakie posiadam jest duże do sprzedawców
Kasia Szymańscy  | 28/02/19  19:04:06 | Recenzja o sklepie :
Zawsze znajdę to czego szukam. Ceny dostępne na każdą kieszeń. Dużo ofert promocyjnych. Jak dla mnie serwis ok. Dużo możliwości dostaw i punktów odbioru blisko nas. Skle zarówno dla Młodego jak i dla starszego
Urszula Chojecka  | 28/02/19  18:01:23 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Szybka wysyłka i wspaniały kontakt ze sprzedającym i cena mniejsza niż w niejednym sklepie stacjonarnym. Polecam wszystkim zakupy na allegro bo naprawdę warto i
Dagmara Dawidowicz  | 28/02/19  19:00:43 | Recenzja o sklepie :
Dobre produkty. Lubie składać tam zamówienia. Jeszcze nigdy nie zawiodłam sie z zakupionego towaru. Wszystko ładnie zapakowane. Dobrze, że istnieją takie sklepu on-line, gdzie można robić zakupy bez wychodzenia z domu :)
Joanna Chodzicka  | 28/02/19  10:02:39 | Recenzja o sklepie :
Allegro - sklep godny polecenia, znajdziemy w nim czego szukamy na każdą okazje, duża gama różnistych produktów. Szybka realizacja zamówień, nawet na drugi dzień od złożenia zamówienia. Gorąco polecam
Aleksandra Kamińska  | 27/02/19  18:55:21 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór przedmiotów oraz rzeczy, które sa potrzebne w przestepnych cenach, jakosciowo bardzo dobre, bezpieczenstwo ponad wszystko, bez problemowe zwroty, oraz profesjonalne podejscie do ludzi. SERDECZNE POLECAM!
Danuta Rybczak  | 27/02/19  12:59:50 | Recenzja o sklepie :
Lubię tu na allegro robić zakupy szybką dostawa chociaż. Dwa razy na towar czekałam miesiąc fajne ceny towaru krótkie oczekiwanie czasem oszukują prowizję za sprzedaż wzrosły znikają komentarze tu się nie opłaci sprzedawać 10% to dużo
Walentyna Grochólska  | 27/02/19  03:26:14 | Recenzja o sklepie :
W Allegro to zawsze udane zakupy.Wysylka towaru szybką zgodność z opisem ,rabaty,promocje przystępne ceny ,każdy znajdzie tam coś dla siebie .Ładna jakość Ubrań,AGD, zabawek dla dzieci i ogrodowe krasnale upiększające tworzą dobry dodatek do wszystkiego
Ewa Dąbrowska  | 26/02/19  21:07:42 | Recenzja o sklepie :
Wysyłka zawsze szybka i tania w porownywaniu z innymi sklepami internetowymi ,obsługa profesjonalna , zawsze towar zgodny z opisem i zdjęciem . Polecam Często robię zakupy w sklepie Allegro ,nigdy sie nie zawiodłam ,zakupy w sklepie Allegro to prawdziwa przyjemność .
Marta Onisk  | 26/02/19  13:13:05 | Recenzja o sklepie :
Współpracuje z nimi od bardzo dawna i nigdy się nie zawiodłam.duży wybór towaru,dogodne formy wysyłki oraz zapłaty.zawsze wszystko szybko,sprawnie i tanio, dobrej jakości, profesjonalnie.polecam gorąco
Paweł Dworak  | 26/02/19  16:27:55 | Recenzja o sklepie :
Wiele razy korzystałem z zakupów na allegro. Jest to prosty i szybki sposób na zakupy internetowe. Nie znam innego sklepu internetowego, który w swojej ofercie miałby tyle różnych produktów. Zdecydowanie polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

visit register click click