T-Mobile

AliExpress Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AliExpress

AliExpress wielobranżowy sklep ze zniżkami

AliExpress to wielobranżowy sklep oferujący produkty w znakomitych cenach. Posiada wysoką jakość ponad 100 milionów produktów w 6000 różnych kategorii. Dostawa na całym świecie - ponad dwieście krajów. Bezpieczne płatności. Bezpieczeństwo zakupu - Ochrona Użytkownika podczas całego procesu zakupu. Help Center 24/7 - całodobowa obsługa zgłoszeń. Zakupy mobilne.

AliExpress Opinie

Danuta Michalska  | 25/03/19  06:27:51 | Recenzja o sklepie :
Alli Express to olbrzymia platforma sprzedażowa na której można kupić dosłownie wszystko. Fakt ze rzeczy są w dobrych cenach ale najgorszy jest ten czas oczekiwania na dostawę. Ale wybór należy do nas.
Paulina Szyd?owska  | 22/03/19  11:14:17 | Recenzja o sklepie :
polecam jak najbardziej prosta i łatwa aplikacja można tan kupić wszystko korzystałam nie raz i dalej korzystam ceny bardzo przystępne i jakoś też bardzo dobra cała moja rodzina korzysta i wszyscy są bardzo zadowoleni
BOGUSŁAW WOŹNIAK  | 20/03/19  05:17:11 | Recenzja o sklepie :
Jak na razie SUPER.Czasami trzeba długo trzeba czekać na przesyłki...ale towar jest.Są zwroty wpłaty za brak przesyłek oraz braki ilościowe.Zakupy bez ryzyka.Dobry kontakt ze sprzedawcami .Handluję już ponad 3 lata ,ale wciąż się uczę.POLECAM.
Michał Nikis  | 18/03/19  08:20:05 | Recenzja o sklepie :
Kupiłem tu już parę rzeczy i jak na razie bez zarzutu,co do jakości,ceny,żadnych kosztów obsługi ani wysyłki;-)Kupicie tu dosłownie wszystko,czego potrzebujecie a nawet dużo więcej..Super sklep,obsługa,jakość!Polecm!
Szymon Szt  | 18/03/19  08:14:05 | Recenzja o sklepie :
Kupiłem tu już parę rzeczy i jak na razie bez zarzutu,co do jakości,ceny,żadnych kosztów obsługi ani wysyłki;-)Kupicie tu dosłownie wszystko,czego potrzebujecie a nawet dużo więcej..Super sklep,obsługa,jakość!Polecm!
Krzysztof Połowin  | 16/03/19  01:27:02 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy z dużą gamą różnorodnych produktów. Strona internetowa ma przejrzysty i łatwy interfejs dla klienta dzięki czemu nie ma problemów podczas poruszania się po niej. Dużym plusem są także niskie ceny a wręcz konkurencyjne z innymi stronami o podobnej tematyce.
Mariusz Amb  | 17/03/19  19:42:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep ceny rewelacyjne tylko trzeba poszukać polecam. Szeroka gama produktów. tylko trzeba czekać na przesyłkę POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Zakup bezpieczne zawsze można otrzymać zwrot
Arletta Królak  | 13/03/19  08:59:43 | Recenzja o sklepie :
Na Aliexpres można faktycznie wiele zaoszczędzić oraz kupić rzeczy , których w Polsce nie można dostać. Na przesyłkę jednak trzeba trochę poczekać. Opisy na stronie nie są wystarczające dla polskojęzycznego użytkownika.
Daria Słomkowska  | 13/03/19  11:20:57 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep bardzo tani, jakość zadowalająca jak na tak niskie ceny. Poprawkę należy brać na czas dostawy, ale jeśli ktoś czyta dokładnie to wie że 60 dni. Jeśli przesyłka nie dociera szybki zwrot kasy
Stefan Borona  | 13/03/19  17:38:14 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep internetowy. Ogromny wybór towarów w przystępnych cenach. Sprawne i bezpieczne płatności online. Dostawa kurierska na światowym poziomie. Wszystko w jednym miejscu. Polecam Wszystkim.
Klaudia Lewandowska  | 12/03/19  13:03:04 | Recenzja o sklepie :
Zamówiłam przybory dekoracyjne do ślubu, Czas dostawy przerósł moje oczekiwania ( około 20dni ). Super, dobra cena, jakość i kontakt z obsługą klienta. Polecam Aliexpress, łatwo robi się tu zakupy. Każdy sobie poradzi
Daniel  | 12/03/19  09:18:41 | Recenzja o sklepie :
Wszystko super! Od kilku lat wiele rzeczy wolę kupić z aliexpress niż z Polski. Większość chińczyków obsługuje już aliexpress standard shipping - paczki są wysyłane bardzo szybko, a w Polsce dostarczane kurierem poczty polskiej, ostatnio paczka była u mnie w 6 dni. Jestem zadowolony.
Andrzej Kowalczyk  | 12/03/19  15:53:50 | Recenzja o sklepie :
Na AliExpress dokonałem już wiele zakupów.Jestem bardzo zadowolony,polecam kinkiety i inne oświetlenie LED ceny tak niskie że zwalają z nóg.W castoramie kinkiet taki sam ok.95,-PLN a na Ali.. 27,-PLN.Czy to nie warto oceńcie sami
Angelika Tańczuk  | 07/03/19  15:54:20 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam zakupy na aliexpress, można tam znaleść dosłownie wszystko w rewelacyjnych cenach z darmową przesyłką. Wbrew pozorą paczki dochodzą w miarę szybko. Zamawiam tam już od ponad 4 lat. Bezproblemowe zwroty pieniędzy w przypadku braku dostarczenia lub niezgodności towaru ;)
Sandra Neubauer  | 07/03/19  17:22:49 | Recenzja o sklepie :
bardzo łatwa w obsłudze tania strona,mimo że trzeba czekać dość długo na przesyłkę to można znaleźć bardzo tanie przydatne rzeczy,często wysyłka jest darmowa i można zaoszczędzić bardzo dużo pieniędzy gorąco polecam
Jakub Kruszyk  | 10/03/19  18:45:23 | Recenzja o sklepie :
Jedyny minus to czas dostawy, który polepsza się z roku na rok. Duża oferta z wszystkich kategorii. Paczki przychodzą dobrze zapakowane i w podanym terminie. Duża liczba kuponów rabatowych. Łatwy kontakt ze sprzedającym.
Monika Wilk  | 06/03/19  10:16:24 | Recenzja o sklepie :
Wielki wybór, miliony produktów w naprawdę niskich cenach. Warto poczekać miesiąc czy dwa jeśli możesz kupić wymarzoną rzecz nawet 80 procent taniej. Wysyłka zazwyczaj jest darmowa lub można znaleźć ten sam produkt z darmową wysyłka. Kontakt ze sprzedawcą jest prawie zawsze bez zarzutu i bardzo szybki.
agnieszka  | 06/03/19  09:09:18 | Recenzja o sklepie :
Na tej stronie można znaleźć dużo ciekawych rzeczy np. AGD, odzież, elektronika i wiele przydatnych rzeczy dla siebie i do domu. Są tam rzeczy oryginalne, które mają swoją cenę ale też i bardzo tanie dosłownie za grosze.
Weronika Danielska  | 06/03/19  20:02:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep internetowy. Dużo fajnych okazji. Duża różnorodność przedmiotów. Dobre ceny. Tania wysyłka. Łatwe szukanie przedmiotów których potrzebuje się. Fajne promocje. Bardzo polecam ten sklep.
Adrianna Gęsikowska  | 07/03/19  07:25:33 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie polecam! Ogromny wybór, bardzo przystępne ceny, darmowa lub naprawdę bardzo tania przesyłka. Czas oczekiwania optymalny, w zależności od sprzedawcy. Towar dobrej jakości, szczególnie akcesoria elektroniczne.
Oktawia Salwa  | 06/03/19  05:27:22 | Recenzja o sklepie :
Dużo jest teraz podobych stron do Aliexpress, ale żadna z nich nie daje takiej satysfakcji i chęci korzystania z niej, jak zamawiasz cos to chodź czas dostawy jest długi to i tak warto za te niskie ceny
Marcin DANIELSKI  | 05/03/19  12:14:44 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sam nie raz zrobię tam zakupy.
Jerzy Korwin-Piotrowski  | 05/03/19  23:09:42 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to jeden z naj leprzych sklepów internetowych, jest miła obsługa , są szybkie darmowe przesyłki i bardzo dobry konktakt z sprzedawcom . Jerzełi masz problem to go szybko rozwiązom , włączając spur. Bardzo dobra strona internetowa.
Eugeniusz Papier  | 04/03/19  10:24:11 | Recenzja o sklepie :
Ogromny wybór produktów, każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny baaaardzo akceptowalne. Jedyny minus to czas oczekiwania na zakupiony towar. Ale cena to zdecydowanie wynagradza. Zdecydowanie polecam cierpliwym.
Klaudia Emilianowicz  | 01/03/19  22:10:53 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy z możliwością wybrania produktów od różnych producentów. Dostępne są najniższe ceny na rynku. Minusem jest bardzo długie oczekiwanie na dostawę. Za nie otrzymanie dostawy na czas jest możliwość założenia sporu. Polecam.
dzidek Z  | 04/03/19  06:46:20 | Recenzja o sklepie :
polecam ten super tani sklep i chociaż na zakupiony towar trzeba trochę poczekać to i tak jestem stałym bywalcem ze względu na bardzo niskie ceny i rzetelność sklepu Kontakt bardzo dobry i nie ma problemów
Elzbieta Klimiuk  | 03/03/19  09:10:00 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna strona. Zamawiam bardzo często. Można kupić rzeczy za grosze. Minusem jest czas dostawy ale zdarza się że nawet produkt jets dostarczony w 2 tygodnie od zamówienia. Korzystam z aplikacji w której produkty są tańsze niż korzystając ze strony :)
Adrian Michalski  | 03/03/19  10:15:42 | Recenzja o sklepie :
Aliexpres to olbrzymi sklep z ogromie dużym asortymentem różnego rodzaju. Właściwie można tam kupić wszystko. Sklep ma dużo promocji, czasem można kupić za przysłowiowy grosz. Główny mankament to czas oczekiwania na dostawę.
Martyna Gramacka  | 28/02/19  11:21:59 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam tą stronkę, zakupy w niskiej cenie, jakość zależna od zakupionego towaru, możliwość darmowej wysyłki, jedyny minus to czas oczekiwania na zamówione produkty, jednak przy tak niskiej cenie, można trochę poczekać :)
jacek basiński  | 28/02/19  20:52:03 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy w ktorym kazdy znajdzie cos dla siebie,mnostwo dzialow i towarow na kazda kieszen dostepnych niemalod reki,kazdy znajdzie cos dla siebie,szybki czas wysylki,bardzo wiele bonusow,ja z ostaniego zakupu jestem bardzo zadowolony
Monika Gwardiak  | 26/02/19  20:56:39 | Recenzja o sklepie :
Super stronka mozna kupic naprawde ekstra rzeczy w bardzo dobrej cenie nawet wysylka w muare mozliwosci jest czas oczekiwania a dolaczeniu do grup jeszcze taniej kupic na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie polecam
Ilona Kowalska  | 27/02/19  07:31:44 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, szeroki asortyment. ciekawe i dobre towary! Obsługa na najwyzszym poziomie, expresowa wysylka, dobrze zapakowany towar . Polecam kazdemu kto lubi buszowac w sklepach internetowych, naprawde warto!
Sabina Mazur  | 25/02/19  15:49:54 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam stronę Aliexpress. Jest to strona na której znajdziesz wszystko w bardzo niewielkich pieniądzach. Jej dużym atutem jest fakt, że bardzo często można znaleźć darmowe przesyłki do Polski co niewątpliwie jest bardzo dużym plusem.
Bartek Janusz  | 24/02/19  14:19:49 | Recenzja o sklepie :
Zakupy na Aliexpress dostarczają mi zawsze dużo frajdy, strona oferuje wiele ciekawych promocji oraz przedmiotów i ubrań. Kupuję już jakiś czas na tej stronie i jeszcze nie zdarzyło mi się by coś przyszło za małe lub za duże
Emilia Sarnecka  | 25/02/19  05:53:25 | Recenzja o sklepie :
AliExpress jest bardzo znaną firmą - sklepem wysyłkowym, w którym jest dosłownie wszystko i to w wyjątkowo dobrych cenach - są jednak dwa minusy - po pierwsze niesamowicie długo trzeba czekać na to aż towar będzie dostarczony z Chin, a po drugie mogą naliczyć VAT.
Katarzyna Grzyb  | 25/02/19  07:17:51 | Recenzja o sklepie :
Produkty są bardzo dobrej jakości przy cenie minimalnej. czas wysyłki znośny. warto poczekać na produkty dobrej jakości w niskiej cenie zwłaszcza że wysyłka jest darmowa. Generalnie olbrzymi plus :) :)
Szymon Michalski  | 26/02/19  07:38:44 | Recenzja o sklepie :
To olbrzymia platforma sprzedażowa internetowa, gdzie można kupić w zasadzie wszystko. Wszyscy znajomi korzystają i kupują i są bardzo zadowoleni. Ceny są bardzo konkurencyjne choć terminy dostaw bardzo długie.
Beata Moszkowicz  | 23/02/19  09:55:22 | Recenzja o sklepie :
W sklepie AliExpewa strafilam z polecenia. Ciężko jest złożyć reklamację, może raczej spór,gdyż nie umiem języka angielskiego, a w j. polskim nie można. Ceny mają dobre, chociaż też trzeba szukać różnych cen tych samych ofert
Andrzej Mucha  | 21/02/19  23:13:44 | Recenzja o sklepie :
Jeden z najlepszych sklepów internetowych, wysyłka czasem dochodzi dłużej, jednak ceny są bezkonkurencyjne, więc warto poczekać, kupuję tam najczęściej sprzęt elektroniczny, który mogę szczerze polecić, jakość jest dobra.
Weronika Domagała  | 21/02/19  19:09:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien szczerego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu,. Znajdziemy ttuaj dosłownie wszystko . Oferowane produkty są w dobrej jakości i przystępnych cenach. Polecam
Dawid Baranowski  | 21/02/19  09:55:45 | Recenzja o sklepie :
super sklep szybka wysyłka tanio przejrzysta aplikacja . Wszystko czego potrzeba w jednym miejscu prosty sposob zamawiania polecam jest naprawde super strona i aplikacja. troche czeka sie.na.dostawe ale warto
Martyna Kisielowska  | 20/02/19  20:49:55 | Recenzja o sklepie :
Często robię zakupy z aliexpress i jestem zadowolona. Długi okres czekania. Kilka przesyłek szczerze mówiąc nie dotarło do mnie, ale jak są tanie rzeczy to się bardzo opłaca. Taniej niż na polskich stronach.
Jadwiga Zgliszewska  | 21/02/19  06:55:14 | Recenzja o sklepie :
W sklepie AliExpress ceny powalają! Ze względu na nie warto nawet trochę poczekać na towar - atrakcyjny i pełnowartościowy. Cały proces zakupu przebiega standardowo i bezproblemowo. Można okazyjnie kupić towary z wielu kategorii. Zwłaszcza odzież jest atrakcyjna. No i jeszcze rabaty... :)
Magdalena Lew  | 19/02/19  23:13:41 | Recenzja o sklepie :
Mega bogata oferta produktów. Można kupić zarówno towary tańsze jak i droższe co jest adekwatne do jakości. Kontakt ze sprzedawcą jedynie poprzez wiadomości w języku angielskim. Przy większości towarów darmowa dostawa ale długi czas oczekiwania.
Emilia Gdak  | 19/02/19  19:18:46 | Recenzja o sklepie :
Polecam z czystym sercem :) zamawiam od dluzszego czasu i zawsze distaje zamowienia...owszem czeka sie miesiac ale warto!!Zamówienia zawsze są jak w opisie i obrazku teraz czekam na nastepne zamówienia :):)
Bozena Turkiewicz  | 19/02/19  15:44:51 | Recenzja o sklepie :
AliExpress polecam do zakupow posiada roznego rodzaje towar poczawszy od artykułow gospodarstwa domowego po ogrodowe i produkty dla dzieci cent jak i towar przystepne dostawa przy niektorych zamowieniach gratis
BERNADETA SZYMAŃSKA  | 18/02/19  21:59:21 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna stronka tanie rzeczy i ubrania wysyłka też bardzo super chodź trzeba czasem dłużej poczekać ale można tam wszystko znalesc...... Polecam z całego serca zapraszam po zakupy.......... Godne polecenia...........
Kamila Stępczyńska  | 18/02/19  17:31:27 | Recenzja o sklepie :
Fajna stronka do robienia zakupów przez internet. Promocje i rabaty, duży wybór asortymentu. Gwarancja zwrotu pieniędzy jak towar nie dotrze do adresata co już doświadczyłam. Polecam wszystkim, naprawdę warto.
Kamila Trojanowska  | 30/01/19  13:10:42 | Recenzja o sklepie :
Polecam. Latwy i szybki kontakt ze sprzedawca, mozliwosc sledzenia przesyłki, jedynym minusem jest czas oczekiwania na zamówiony towar. Ceny bardzo niskie a najlepsze jest to, że jest duzo rzeczy z darmowa wysyłką
Patrycja Duch  | 31/01/19  10:43:38 | Recenzja o sklepie :
Bardzo bardzo polecam ten swietny sklep wszytsko czego potrzebuje znajde zawsze tu , nie ma problemu z obsluga a takze dostawa. Jestem bardzo zadowlona z tego sklepu. POlecam jak najbardzej i zachcecam do kupna
Anna Klich  | 01/02/19  11:15:04 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep. nigdy nie czekałam na przesylkę dłuzej niz miesiąc, często zdarzają się przesyłki darmowe. Ceny bardzo niskie a zdarza się znaleźć prawdziwe perełki, ja już kilka mam w swojej szafie.
Daniel Miśkiewicz  | 01/02/19  14:41:14 | Recenzja o sklepie :
Często robię zakupy przez alliexpress i jestem zadwolony, Dobre ceny produktów. Zazwyczaj kupuje jakieś drobne rzeczy ale wszystko jak najbardziej dochodzi w miarę szybko. Polecam wszystkim znajomym.
Aleksandra Biegun  | 01/02/19  21:28:41 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny portal internetowy w których praktycznie można kupić wszystko. Na przesyłkę jednak trzeba trochę poczekać. Opisy na stronie nie są wystarczające dla polskojęzycznego użytkownika. Mimo wszytko polecam!
Ewa Krupińska  | 05/02/19  05:54:31 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio to moj ulubiony sklep internetowy. Ogromna ilość produktów różnego rodzaju sprawia że jest w czym wybierać jeśli się czegoś konkretnie szuka. Ceny przystępne czasami bardzo okazyjne. Termin realizacji różny jednak warto zaczekać na zamówiony towar. Polecam.
Ewa Konieczna  | 05/02/19  12:34:39 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie polecam,co prawda czas oczekiwania na przesyłkę nie jest krótki ale rzeczy są wspaniałe w dodatku w bardzo niskich cenach. Jakościowo tez bardzo fajne, bezproblemowy kontakt z obsługą i zwrotami.
Gabriela  | 08/02/19  09:20:02 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep, korzystając z aplikacji, potrafię godzinami oglądać produkty i znajduje to czego chce :) Jakość wielokrotnie idzie za ceną. Polecam serdecznie. Wielokrotnie przesyłki przychodzą do mnie przed czasem wyznaczonym przez sprzedawców.
Jolanta Jawor  | 13/02/19  20:12:24 | Recenzja o sklepie :
bardzo fajny sklep. dużo przydatnych rzeczy można znaleść. zakupy bardzo łatwe i wygodne. godne polecenia. zawsze można dogadać się ze sprzedawcami. jestem zadowolona często kupuje na ali bo są ekstra promocje i niskie ceny,
Monika Leonik  | 16/02/19  08:46:00 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to dla mnie nowość, korzystam od niedawna, ale już jestem stałym użytkownikiem. Bardzo szeroki zakres asortymentu. Znajdę tu wszystko czego potrzebuje, dosłownie, w atrakcyjnej cenie. Polecam wszystkim
Emilia Brola  | 16/02/19  16:25:58 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep ;). produkty sa bardzo dobre. wysyłka dość szybko. Przedmioty zazwyczaj są dobrze wykonane i nie kosztują dużo. Koszty wysyłki są bardzo niskie. Kontakt ze sprzedającym oceniam na bardzo dobry, nigdy nie miałam większych kłopotów.
Sabina Ko.  | 16/02/19  21:47:19 | Recenzja o sklepie :
super aplikacja na ktorej czesto dokonuje najlepszych i najtanszych produktow. czekam na nie miesiac albo w najgorszym wypadku dwa ale cena jest oszalamiajaca i godna podziwu. warto tu kupowac-gwarancja najnizszej ceny
Alicja Kaniewska  | 03/02/19  12:28:02 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów dokonanych internetowo w aliekspres. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zadnego5ryzyka cieszę sie ze dzięki rej stronie mogę sie rozwijać i szybko dokonywać wyborow i zakupów.
Natalia Lekowska  | 03/02/19  13:20:58 | Recenzja o sklepie :
Bardzo serdecznie polecam sklep internetowy AliExpress. Sklep posiada bardzo duży i ciekawy asortyment, znajdziesz w nim wszystko czego szukasz w atrakcyjnych cenach. Czas oczekiwania jest długi lecz za te ceny warto poczekać
Adriana  | 05/02/19  10:00:18 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów na stronie AliExpress. Znajduje się tu szeroka gama produktów w bardzo interesujących cenach. Mimo dłuższego czasu przesyłki oceniam sklep pozytywnie i polecam tu zakupy.
Anna Kowalczyk  | 14/02/19  09:14:55 | Recenzja o sklepie :
Z pewnością tanio!.Na przesyłkę jednak trzeba trochę poczekać. Opisy na stronie nie są wystarczające dla polskojęzycznego użytkownika. Ogólnie nie polecam kupowania "drogiej" elektroniki. Natomiast tanie drobiazgi czy różnej maści akcesoria - uważam że są w porządku.
Irena Gajewska  | 14/02/19  19:24:18 | Recenzja o sklepie :
Na Aliexpress można kupić bardzo tanio, jednak są to produkty w znacznej mierze "zamiennikowe" np dla zegarków, telefonów itp. Ogólnie nie polecam kupowania "drogiej" elektroniki,. Natomiast tanie drobiazgi czy różnej maści akcesoria - uważam że są w porządku.
Władysława  | 17/02/19  06:04:23 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to sklep internetowy w którym za małe pieniądze można nabyć prawie wszystko co jest człowiekowi niezbędne w danej chwili. Sam przebieg zakupów jest na tyle prosty i intuicyjny, ze każdy potadzi sobie.
Grzegorz Piechota  | 17/02/19  08:04:32 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Karolina Prząda  | 17/02/19  22:49:29 | Recenzja o sklepie :
Pomimo długiego oczekiwania na przesyłkę (co jest sprawą oczywistą), jest to strona gdzie robię dużo zakupów. Nie trzeba mieć fortuny aby kupić wiele fajnych rzeczy. Pokochałam i niezmiennie w tym trwam. :)
Julia Paszkiewicz  | 06/02/19  17:18:31 | Recenzja o sklepie :
Jeden z lepszych platform do dokonywania zakupów. Bardzo tanio i mega duzy wybor produktów. Nigdy nie miałam problemu z dostaw, może tyko czasami była troszke wydłużona w czasie. Ale ogólna ocena jest bardzo dobra.
Kacper Górka  | 02/02/19  12:44:39 | Recenzja o sklepie :
polecam ten sklep, zamówienie zostało szybko zapakowane i wysłane, doszło do mnie stosunkowo szybko jak na dostawę z chin, jakościowo produkty są bardzo dobre, miła obsługa, napewno będę zamawiał tam więcej :)
Piotr Gołota  | 01/02/19  15:53:17 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry magazyn.Bardzo dobry wybór produktów. Wadą jest, że niektóre sklepy doliczają dodatkową cenę za kolejne sztuki, mimo że zakupy są w jednej paczce. Gdyby nie ta wada, to byłby najlepszy ze wszystkich magazynów.
Mateusz Maj  | 11/02/19  11:06:38 | Recenzja o sklepie :
fajna apka wczoraj zamówiłem i już przyszło że jest wysłane, zobaczymy co przyjdzie i w jakim terminie ale jak narazie polecam stronka przejrzysta ceny okey, fajna opcja z tymi kuponami można jeszcze więcej zaoszczędzić
Magdalena Kalbarczyk  | 11/02/19  15:02:37 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam aliexpres za to ze w prosty i bezproblemowy sposob moge zrobic zakupy online.Wielki plus za to ze jesli towar mi sie nie spodoba nie ma problemu ze zwrotami.polecam wszystkim niedowiarkom.pozdrawiam
Daria Noworzyn  | 30/01/19  22:06:56 | Recenzja o sklepie :
AlliExpress to takie nasze Allegro, można znaleźć wszystko w jednym miejscu w bardzo atrakcyjnych cenach. Jedyny minus to długi czas oczekiwania na paczkę. Dlatego warto zamawiać z wyprzedzeniem jeśli potrzebujemy coś na daną okazję.
Patrycja Marcelina Duch  | 31/01/19  10:01:24 | Recenzja o sklepie :
Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Piszę komentarz na temat tego sklepu internetowego poniewaz jestem bardzo zadowolona. Wszystko co potrzebne znajdziecie tutaj, szybka obsługa a takze wysylka . Bardzo polecam
KRISKRAJ  | 12/02/19  07:30:19 | Recenzja o sklepie :
Polecam AliExpress. Po pierwszym zakupie jestem bardzo zadowolony, przesyłka przyszła w ciągu 14 dni, więc nie trzeba było tak długo czekać do tego ceny nieporównywalnie mniejsze niż jakbym chciał zrobić te zakupy w polsce
Hedvig  | 12/02/19  09:00:04 | Recenzja o sklepie :
AliExperess mogę polecić każdemu, nie jeden raz już kupowałam tam produkty j jestem bardzo zadowolona. Czasami towar do mnie dotrze już po 10 dniach. A ceny są nieraz trzykrotnie mniejsze, polecam wszystkim
Da Mar  | 30/01/19  10:51:52 | Recenzja o sklepie :
Świetne miejsce z bogactwem wyboru z różnych kategorii. Większość produktów ma dobrą lub stosunkową dobrą do swojej ceny jakość. W zamian za korzystną cenę należy jednak długo czekać na przesyłkę. Uwaga - można wpaść w nałóg :)
Grzegorz Kruczyński  | 30/01/19  05:56:00 | Recenzja o sklepie :
Super sklep dla wszystkich którzy poszukują czegoś wyjątkowego w każdej dziedzinie. Nawet ci najbardziej wybredni będą zadowoleni z dokonanych wyborów a ich najbliżsi zostaną obdarowani wspaniałymi prezentami na każdą okazję
Tomek Jakubiak  | 29/01/19  21:13:51 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam sklep internetowy aliexpress. Dzięki bardzo miłej i profesjonalnej obsłudze mogłem szybko dokonać wyboru. Towar wysokiej jakości, bardzo ładnie wykonany. Szybka i tania dostawa. W sklepie można znaleźć naprawdę wszystko.
Teress  | 29/01/19  15:58:49 | Recenzja o sklepie :
Swoją przygodę z AliExpress zaczęłam dopiero niedawno ale jestem bardzo zadowolona, kupuję produkty w niższych cenach oraz bo mogę dostać wiele produktów których w Polsce nie mogę kupić, więc nawet dość długi czas oczekiwania na dostawę mnie nie zniechęca do robienia zakupów.
Jarek Ochocki  | 28/01/19  20:36:10 | Recenzja o sklepie :
AliExpres to genialne miejsce aby kupić wszystko co tylko nam potrzebne. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie od drobnych upominków, rzeczy do domu poprzez wyposażenia wnętrz, elektronikę czy wyjątkowe gadżety. Do tego super cena i szybka wysyłka, ja polecam
Mirosława Domagała  | 28/01/19  10:21:41 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu zarówno ubrania jak i sprzęt do domu . Wszystko w dobrej jakości oraz w niskich cenach . Serdecznie polecam
Mariusz Domeradzki  | 26/01/19  21:32:43 | Recenzja o sklepie :
Zamawiam na ali od kilku lat. Niestety. Z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Duuużo rzeczy nie przychodzi i potem musze otwierać spory i prosić o zwrot pieniędzy. Też chce zwrócić uwage na to, że trzeba śledzić każdy spór
Michal Gutowski  | 26/01/19  23:03:00 | Recenzja o sklepie :
Witam aliekspres jest naprawdę super.mega sklep gdzie naprawdę można tanio i bardzo dobre zeczy kupić polecam wszystkim ten internetowy sklep nawet tym zniecheconym kupoważnień przez internet naprawdę warto.
Marcelina Sztuba  | 25/01/19  21:34:07 | Recenzja o sklepie :
nietypowy problem -dywaniki do angielskiego samochodu w kolorze czerwonym. Na AliExpress to żaden problem! jedyny minus to czas oczekiwania bo to kilka tygodni, ale jesteśmy tego świadomi zamawiając wlasnie tam. a mąż? zachwycony z prezentu!
Ludwik Nesterowski  | 24/01/19  10:58:08 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio korzystałem z tego sklepu. Zamówiłem smart watch. Cena była na tyle fajna, że kolega zamówił sobie i żonie. Dostawa bardzo szybka pomimo,że towar był spoza Polski. Opakowany bezpiecznie. Jestem bardzo zadowolony
Lucyna Śliwka  | 23/01/19  11:41:27 | Recenzja o sklepie :
świetny tani sklep z masą dobrego i taniego sprzętu dla każdego kto chce coś kupić - tania wysyłka i szybkie realizacje zamówienia i wygodne płatności internetowe polecam każdemu kto nie chce przepłacać .
Jozef Danda  | 24/01/19  05:35:26 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to sklep w którym naprawdę można kupić wszystko a do tego w mega atrakcyjnych cenach. Każdy znajdzie tu coś dla sienbie, jakiś drobiazg, prezent czy rzecz przydatną w domu. Ja szczerze polecam bo naprawdę warto. Do tego szybka realizacja
Marzena Nowak  | 23/01/19  20:56:32 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam, pomimo długiego czasu oczekiwania ceny bardzo atrakcyjne. duży wybór produktów, z różnych dziedzin życia. Najczęściej kupuję jakieś małe rzeczy. Warto zauważyć, że koszty dostawy są w większości darmowe
Jacek Tomczak  | 22/01/19  12:02:22 | Recenzja o sklepie :
Super portal do zakupów internetowych; to chiński odpowiednik naszego polskiego Allegro. Tysiące produktów oferowanych w niespotykanie niskich cenach - wszystko, co kto lubi. Jakość nie odbiega od zakupionych na polskich portalach. Polecam!!!
Grzegorz Adamski  | 22/01/19  21:14:59 | Recenzja o sklepie :
Rewelacja. Zdecydowanie polecam. Praktycznie każdego dnia jestem na Alli... Bardzo szeroki asortyment konkurencyjne ceny. Przesyłka w większości przypadków darmowa. Towary bardzo dobrej jakości. Apka na telefon bardzo intuicyjna. Polecam.
Natalia Grzęda  | 19/01/19  10:22:34 | Recenzja o sklepie :
Od pewnego czasu tam kupuję bo czytałem sobie opinie o tej stronie i ludzie to się raczej pozytywnie wypowiadają na ich temat. Szkoda w sumie tylko, że ta strona nie jest po polsku. Do naszego kraju można bez żadnych problemów wysyłać, ale polskiej wersji językowej nie ma i to jest dla m
Karolina Mokrzycka  | 19/01/19  22:20:07 | Recenzja o sklepie :
Wszystko w najlepszym porządku. Wysyłka jest szybka i bardzo często darmowa. Bezproblemowe zwroty. Bardzo dobry kontakt ze wszystkimi sprzedawcami i również z obsługą klienta. Polecam wszystkim którzy chcą zaoszczędzić.
Krzysztof Kulikowski  | 20/01/19  19:06:39 | Recenzja o sklepie :
jest tu wszystko czego potrzebujesz i to w niskich cenach na prawdę warto jak zaczniesz to nie przestaniesz kupować
Edyta Pełka  | 20/01/19  19:43:12 | Recenzja o sklepie :
Możliwość znalezienia potrzebnych artykułów w atrakcyjnej cenie, długi okres czekiwania na dostawę - pomimo tego jest możliwość zrezygnowania z artykułu jeśli ktoś już nie chce czekać, przesyłka na czas
ANNA KUCHARSKA  | 22/01/19  08:14:17 | Recenzja o sklepie :
Dopiero nie dawno odkryłam tę platformę. Gorąco wszystkim polecam. Ogromna ilość sprzedanych towarów. Każdy tu znajdzie coś dla siebie. Wygodne, bezpieczne zakupy. Nigdy się nie zawiodłam. Zachęcam zakupów.
Ewelina Arrasz  | 18/01/19  18:05:40 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Jest bardzo duży wybór produktów w śmiesznie niskich cenach. Chociaż za pierwszym razem bałam się tam zamawiać bo jednak na przesyłkę czeka się bardzo długo ale jednak wszystko dotarło w jak najlepszym porządku. Polecam
Adrianna Owsianka  | 21/01/19  19:38:07 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Super promocję duży wybór,ekspresowa wysyłka, świetne ceny, bardzo fajna aplikacja. Zakupy w niej to przyjemność, zamawiałam już kilka razy jestem zadowolona, szybko i pewnie, duży wybór. Dziękuję
Marta Krawczak  | 17/01/19  09:42:47 | Recenzja o sklepie :
Jeszcze się nie zawiodłam na tej platformie. Kontakt ze sprzedającymi wyśmienity, a czas przesyłki umiarkowany. Również często wysyłka jest darmowa. Przyznanie CashBacków również następuję dość szybko.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Zalando Lounge
visit register click click