MediaExpert

AliExpress Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AliExpress

AliExpress wielobranżowy sklep ze zniżkami

AliExpress to wielobranżowy sklep oferujący produkty w znakomitych cenach. Posiada wysoką jakość ponad 100 milionów produktów w 6000 różnych kategorii. Dostawa na całym świecie - ponad dwieście krajów. Bezpieczne płatności. Bezpieczeństwo zakupu - Ochrona Użytkownika podczas całego procesu zakupu. Help Center 24/7 - całodobowa obsługa zgłoszeń. Zakupy mobilne.

AliExpress Opinie

Marta Krawczak  | 17/01/19  09:42:47 | Recenzja o sklepie :
Jeszcze się nie zawiodłam na tej platformie. Kontakt ze sprzedającymi wyśmienity, a czas przesyłki umiarkowany. Również często wysyłka jest darmowa. Przyznanie CashBacków również następuję dość szybko.
Paulina Kowalczyk  | 16/01/19  21:14:37 | Recenzja o sklepie :
Super strona idealna - dająca możliwość zarobku przez zakupy w ulubionych sklepach. Super promocje oraz rabaty. Szczególnie polecam dla osób lubiących zarabianie dodatkowych pieniędzy poprzez zakupy w których możemy skorzystać z rabatów
Joanna Kryszczak  | 17/01/19  05:45:44 | Recenzja o sklepie :
Zagraniczna platforma handlowa z produktami z różnych krajów. Dużo atrakcyjnych ofert handlowych online w promocyjnych cenach. Szybka obsługa zamówień internetowych. Dostawa przesyłki do domu w kilka dni.
Weronika Ostojska  | 16/01/19  22:47:20 | Recenzja o sklepie :
Polecam aliexpress jest bardzo dobra aplikacja tylko trochę długo paczki dochodzą . Mi dziś doszły dwie paczki z kolczykami w bardzo dobrej jakości . Polecam serdecznie sklep chiński aliexpress . Polecam
leszek senderak  | 15/01/19  17:54:00 | Recenzja o sklepie :
Kupiłem latarkę, zapłaciłem za nią połowę mniej jak za taki sam produkt w polskich sklepach! Jedyne do czego mógłbym przyczepić się to czas oczekiwania, mogli by wprowadzić jakiś szybszy kanał przesyłania
Edward Chrzanowski  | 15/01/19  18:55:40 | Recenzja o sklepie :
Super sklep z super cenami. Sam już wielokrotnie z jego usług korzystałem i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Jedynym minusem jest czas oczekiwania na przesyłkę ale cena powinna to zrekompensować . Dodatkowo można zdobyć kupony aliexpress uprawniające do wielu zniżek. Bardzo polecam
Dominika Sucharska  | 15/01/19  22:30:17 | Recenzja o sklepie :
Zdecydowanie polecam! Oferta sklepu wzbudza pewne kontrowersje, jednak idzie tam znaleźć coś dla siebie. Minusem jest oczywiście długi czas oczekiwania na przesyłkę, jednak coś za coś, a ceny bardzo ciekawe.
Dominika Koba-Piotrowska  | 14/01/19  09:31:58 | Recenzja o sklepie :
Ogromn y asortyment daje możliwość wyboru produktu, jakiego właśnie potrzebujemy. Cena zwykle przystępna, jednak co do jakości trudno określić. Zdarzają się produkty dobre, czasami jednak pozostawiają wiele do życzenia. W kwestii czasu dostarczenia przesyłki, uzbrojmy się w cierpliwość.
Angelika Lachowicz  | 14/01/19  09:09:01 | Recenzja o sklepie :
Polecam ponieważ produkty z Chin są dobre a czas oczekiwania trwa od miesiąca do dwóch. AliExpress ma bardzo tanie rzeczy i darmową przesyłke. Na tej aplikacji bardzo często zamawiam różne rzeczy . W porównaniu do przesyłek do PL trzeba placić za transport a w Chinach tego nie ma.
Ewa Cichorczyk  | 15/01/19  00:36:25 | Recenzja o sklepie :
Korzystam już parę dobrych lat z aliexpresu jestem bardzo zadowolona produkty dobrej jakości, ceny bardzo atrakcyjne. Polecam z czystym sercem. Kupuje produkty użytku domowego, ubrania, akcesoria itp.
Marianna Glówna  | 11/01/19  12:22:00 | Recenzja o sklepie :
Dużo ciekawych i w promocyjnej cenie produktów. Szukałam odpowiednich naklejek na szybki do kuchennych mebli i tylko tutaj znalazłam takie jakie chciałam. Szkoda tylko, że długo musiałam czekać na dostawę.
Sylwia Fabianska  | 11/01/19  17:13:45 | Recenzja o sklepie :
Super witryna z pełnym asortymentem. Może znaleźć fajne ptodukty w niskich cenach. Każdy znajdzie coś dla siebie. Zabawki, odzież, obuwie, kosmetyki itd. Bardzo często darmowa wysyłka. Bezpieczne zakupy. Polecam wszystkim
Dorota Smoleńska  | 11/01/19  18:57:04 | Recenzja o sklepie :
Różnorodna i szeroka oferta. Wszystkie branże, firmy, marki i osoby prywatne oferują ubrania, IT, AGD, RTV, produkty sportowe i wiele innych. Wszystko ładnie zaprezentowane, strona łatwa w obsłudze i wygodna.
Paulina  | 12/01/19  10:07:06 | Recenzja o sklepie :
Nieograniczony wybór produktów w śmiesznie niskich cenach. Dużo taniej niż w Polsce, czy w naszych sklepach stacjonarnych, gdzie niejednokrotnie jest ten sam towar. Dobry kontakt ze sprzedającymi, solidnie zapakowane przesyłki.
Justyna ZieliŃska Mróz  | 12/01/19  12:00:17 | Recenzja o sklepie :
Tej platformy chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Świetny sposób na tanie zakupy. Trochę trzeba poczekać na przesyłkę ale jak dotąd zawsze byłam zadowolona z zamówionych produktów. A przy okazji wpadają cashback rabaty.
Jan Kowalski  | 12/01/19  17:40:10 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to chiński sklep internetowy w którym można znaleźć niemal wszstko bo jest tam bardzo duży wybór produktów różnych kategorii. Ceny są niższe niż w polskich sklepach, jest też wiele promocji i rabatów i darmowa dostawa. Polecam.
jacek senderak  | 13/01/19  09:56:13 | Recenzja o sklepie :
dostałem wymarzoną teczke. Relacja ceny do jakości rewelacyjna! Nie oczekiwałam cudów , a nie zawiodłem się. Nie wahajcie się kupować wystarczy, że przeczytacie dokładnie poradniki, jak krok po kroku kupić
Danuta Piątek  | 11/01/19  12:18:21 | Recenzja o sklepie :
Sklep , który spełnia moje oczekiwania .Dostawa zgodnie potwierdzeniem. Jakość towarów adekwatna do ceny . Bardzo często koszt wysyłki z Chin darmowy. Zamówione rzeczy otrzymałam dobrze zapakowane, szybko .Jestem zadowolona
Daria Majorczyk  | 12/01/19  21:54:07 | Recenzja o sklepie :
Zakupione produkty przyszly przed czasem za tanie pienoadze mozna kupic naprawde fajne rzeczy. Wszystko idzie sprawnie. Zamawialam na AliExpress wiele razy za każdym razem dostawalam produkt ktory zamowilam
Jadwiga Zgliszewska  | 10/01/19  11:05:14 | Recenzja o sklepie :
Ogromna ilość ofertowanego towaru, spore obniżki cen, często niemały cash. Wiekie starania na całej drodze trwania zamówienia. Towar tani i bardzo atrakcyjny. Kupisz sobie i na prezent - zawsze atracyjnie i w dobrej cenie.
Grazyna  | 09/01/19  20:34:48 | Recenzja o sklepie :
Swietne zakupy z domu. Troche długi czas oczekiwania, ale za to wybór jakiego nie ma nigdzie. Szkoda, ze teraz do Poslki sa płatne przesyłki. Do innych krajów nadal sa darmowe, np do Niemiec. Ale ceny i tak są o wiele niższe niz za te same produkty w Polsce.
Mariola Płaczek  | 05/10/18  08:32:54 | Recenzja o sklepie :
Super jestem zadowolona. Bardzo dobry sklep. W miarę niskie ceny. Oczekiwanie na towar może nie jest najkrótsze ale da się wytrzymać. Wszystkim bardzo gorąco polecam ten sklep bo uważam że naprawdę warto.
Daniela Landowska  | 28/09/18  17:14:39 | Recenzja o sklepie :
Strona znana na całym świecie z niewiarygodnym asortymentem - znalazłam tam nawet patelnię w moje ukochane pandy!, więc trzeba tylko poszukać, przystępne ceny. Jestem zadowolona, serdecznie polecam :)
Rafal Mularczyk  | 02/10/18  09:25:58 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim szkoda że poczta połączyła siły że złodziejami z naszego rządu. Jak do tej pory jestem zadowolony z usług i towarów zakupionych przez ten serwis internetowy. Wiadomo nie wszytko jest idealne
Kamila Stępczyńska  | 01/10/18  20:26:12 | Recenzja o sklepie :
Dzięki tej aplikacji można zrobić zakupy w niskich cenach. Duży wybór asortymentu, jakość różna zależy od sprzedawcy. Czas oczekiwania na dostawę dość duży, niekiedy ponad dwa miesiące. Plusem jest zwrot pieniążków za zakup jeśli towar nie dojdzie. Polecam
Martyna Kolasińska  | 29/09/18  21:01:32 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy na alliexepres. Można kupić bardzo tanio i dobrej, mimo wszystko jakości, ubrania dla dzieci, kobiet i mężczyzn. Drobiazgi, ozdoby do domu są tanie. Chcesz kupić tanio? Kupuj na alliexepres :)
Józef Filipiak  | 30/09/18  10:42:13 | Recenzja o sklepie :
Wszystko w tym sklepie można kupić i nawet dobrej jakości, chociaż w większości z chin. Tak mi się wydaje. Trochę trzeba poczekać na dostawę, bo odległość miejsca wysyłki jest duża. Stronka sklepu jest kolorowa.
Monika Zygadło  | 28/09/18  07:18:02 | Recenzja o sklepie :
Rzeczy przychodzą różnej jakosci. Jak na razie tylko jedna rzecz zwracałam a zamawiałam parę dla dziecka. Cena jest bardzo niska. rzeczy tam sprzedawane też są bardzo fajne. Bardzo serdecznie polecam
Sylwia Koł  | 25/09/18  02:48:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep duze i małe zakupy za nie wielka cene. AliExpress to jedyny sklep w ktorym znajdziesz wszystko i dla siebie i nie tylko.... Twoi znajomi beda zachwyceni tym sklepem... I możliwością wyboru..
Paulina Rodzinka  | 22/09/18  09:25:13 | Recenzja o sklepie :
uwielbiam kupować na aliexpress zawsze znajdę coś dla siebie i moich pociech za parę złotych, a to najważniejsze. Bardzo polecam ten sklep na zakupy duże jak i małe. każdy znajdzie coś dla siebie
Daria Rejmoniak  | 23/09/18  20:58:12 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress jak aliexpress. Można znaleźć dużo perełek w bardzo niskich cenach jak i w większych. Dodatkowo trzeba uważać z rozmiarami (tym bardziej gdy jest się małą osoba roz xs/s). Jeżeli chodzi o przesyłkę to warto wziąć śledzoną, ponieważ paczka dotrze. Różnie to bywa z paczkami bez możliwości śledzenia. Średni czas dostawy to +3tyg.
Agnieszka Stawiarska  | 24/09/18  06:51:49 | Recenzja o sklepie :
polecam sklep aliexpress dużo produktów w super cenie wszystko co potrzebne na codzień łatwa w obsłudze aplikacja umożliwia szybkie zakupy dostawa w dłuższym czasie ale zawsze zrealizowana towar zgodny z opisem
Sara Guterch  | 20/09/18  19:32:49 | Recenzja o sklepie :
Strona godna polecenia, szybkie bezproblemowe transakcje i ciekawe oferty, które sprawią, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Monika Morańska  | 20/11/17  22:24:37 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to bardzo ciekawa strona internetowa na której można zamówić wiele ciekawych rzeczy dla dużych jak i małych jestem bardzo zadowolona i również zamawiam z tej strony różne fajne rzeczy przychodzą dość szybko i są bardzo porządne polecam!
Karolina Micielska  | 18/11/17  18:35:31 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress to najlepsza strona jaką znalazłam jest tam kompletnie wszystko czego potrzebujemy a nawet te rzeczy o których nie mieliśmy pojęcia ze są nam potrzebne :P Dodatkowe napięcie oczekiwania na listonosza podnosi walor zakupów. Bardzo serdecznie polecam wszystkim zakupoholikom.
Ewelina Niżyńska  | 09/11/17  16:39:14 | Recenzja o sklepie :
Super sklep polecam zakupy to takie polskie allegro tylko dużo większy wybór asortymentu i darmowa przesyłka.Dużo okazji na zakup fajnej i przydatnego rzeczy w niskiej cenie polecam szczerze aliexspres
Izabela Trawińska  | 10/11/17  03:19:19 | Recenzja o sklepie :
Moim zdaniem sklep internetowy aliexpress ma ciekawe przedmioty jak ciuchy, sprzęty elektryczne itp.. Ceny nie sa wygórowane. Obsluga mila i szybka. Jedyny minus jest taki ze trzeba czekac dlugo na przesylke.
Arleta Stój  | 10/11/17  13:37:38 | Recenzja o sklepie :
Od dawna mój ulubiony sklep na zakup gadżetów przydatnych i tych mniej przydatnych, bibelotów, ozdób czy akcesoriów. Ceny bardzo konkurencyjne z rynkiem polskim, czas oczekiwania trochę długi, ale z Chin droga daleka
bozena szczagiel  | 10/11/17  09:30:01 | Recenzja o sklepie :
Kupowałam w Alliexpres torebkę i jestem bardzo zadowolona.Torebka ładna ,wszystko zgodne z opisem . Jedyny minus to że czekałam na nią około miesiąca ale trochę było mojej winy bo machała darmowa przesyłka . Wiadomo ,że najtańsza.
Karolina Sudaj  | 11/11/17  05:16:05 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to fajny sklep internetowy można pobrać aplikacje na telefon.Aplikacja prosta w obsłudze. Sklep ma duży asortyment produktów oraz dużo promocji. Szybka dostawa do domu. Osobiście polecam ten sklep warto tu zaglądać.
Kacper Skiera  | 13/11/17  17:13:49 | Recenzja o sklepie :
Serdecznie polecam. Bardzo tani. O wiele taniej niż w Polsce. Troch długa wysyłka ale idzie przeboleć. A ogólnie to bardzo fajna stronka. Stronki używam od 2 miesięcy i zamówiłem już 30 przedmiotów. Naprawdę serdecznie polecam.
karolina  | 13/11/17  18:45:20 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to bardzo dobry sklep internetowy! Często tam kupuje, wszystkie towary zawsze były w idealnym stanie. Zawsze polecam znajomym tą stronę ponieważ rzeczy są tam w super cenach! Uważam, że sprzedawcy są bardzo uczciwi, łatwo nawiązać z nimi kontakt.
Jacek Kamiński  | 17/11/17  10:51:25 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia.Towary tańsze niż w Polsce. Kupuję tutaj od kilku lat i nie miałem problemów z otrzymaniem towaru.Przedmioty zgodne z opisem.Czas realizacji przesyłki zbliżony do podanego na stronie przedmiotu. Polecam ten sklep.
Piotr Chmielewski  | 17/11/17  19:55:07 | Recenzja o sklepie :
Sklep sam w swojej mierze jest bardzo, bardzo dobry lecz niestety przesyłki idą z Chin co za tym idzie drogie koszta i długi czas oczekiwania na przesyłkę jednak rekompensuje to stan przesyłki - jest bardzo dobry.
Anna Patok  | 02/11/17  05:59:03 | Recenzja o sklepie :
Super sklep mozliwosc sciagniecia aplikacji na tel, latwe korzystanie, super ceny i promocje. Duzo fajnych rzeczy dla dzieci i . Strona godna polecenia, duza ilosc pozytywnych opini od zadowolonych klijentow
Alina Szymczak  | 03/11/17  05:10:05 | Recenzja o sklepie :
szkoda , że tylko w języku angielskim, nic a nic z tego co tam jest niestety ale nie rozumie a szkoda może udało by się coś kupić tylko niestety moje dochody są w złotówkach a nie euro ani dolarach, pozdrawiam
Ewa Grądzka  | 08/11/17  10:56:31 | Recenzja o sklepie :
Wszystko super towar ok Wszystko zgodne z opisem .Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie . Polecam ten sklep wszystkim rąbiącym zakupy przez Internet.Uwielbiam robić tam zakupy.
KRYSia  | 08/11/17  08:07:59 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to świetny sklep internetowy. Można w nim kupić dosłownie wszystko. Wszystko jest bardzo tanie. Długi czas oczekiwani ok. 2 m-cy ale i tak warto. Towar zgodny z oczekiwaniami. Gorąco polecam !!!
Urszula Kożuch  | 07/11/17  22:45:07 | Recenzja o sklepie :
Super świetny sklep, w którym można znaleźć wszystko i dla każdego, a przy tym nie trzeba się martwić o wysokie ceny. Idealny pomysł na zakup świątecznych upominków w jednym punkcie, bez żmudnych poszukiwań!
Karina Sypek  | 24/10/17  21:05:15 | Recenzja o sklepie :
super sklep! Sklep jak marzenie, szkoda że przesyłka idzie tak długo, ale cena w znaczny sposób to rekompensuje. Wszystko tu kupisz w promocyjnych cenach- takich jakich nie ma w Polsce. Gorąco polecam zakupy w tym internetowym sklepie. Warto!
Małgorzata Młodawska  | 24/10/17  22:03:14 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży asortyment, można tam znaleźć praktycznie wszystko. I właśnie chyba w tym jest problem, tego wszystkiego jest za dużo aczkolwiek jeśli ktoś ma czas i cierpliwość można kupić bardzo ciekawe i oryginalne rzeczy w niskiej cenie.
Monika Ratkowska  | 25/10/17  12:06:41 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to jeden z moich ulubionych sklepów internetowych. Cechuje go ogromny wybór asortymentu, ceny niewielkie. Zaletą są tanie bądź nawet i darmowe przesyłki. Czas przesyłki jak na taką odległość również jest w porządku.
Irena S  | 26/10/17  07:36:11 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to sklep w którym można zamówić elektronike ,odzież , obuwie i wiele innych ciekawych rzeczy za naprawde małe pieniądze. Darmowa przesyłka to jest plus , zaś na minus to długi okres oczekiwania na towar.
Karolina Szablinska  | 26/10/17  11:14:14 | Recenzja o sklepie :
Polecam, w miarę szybkie dostawy. Konkurencyjne ceny. Duzy wybór produktów. Dobry kontakt ze sprzedawcami. Strona jak i aplikacja bardzo przejrzyste. Darmowe wysyłki są dużym plusem. Bardzo szybka wysyłka.
Małgorzata Michalska  | 26/10/17  15:32:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny portal internetowy w których praktycznie można kupić wszystko. Co prawda ceny są w euro ale przliczając i tak jest bardzo tanio. Czas oczekiwania trochę długi ale trzeba kupować wcześniej. Polecam
Marta Sztajnert  | 30/10/17  08:53:47 | Recenzja o sklepie :
Sklep wszechstronny,jak żaden inny.Ceny konkurencyjne,asortyment bardzo bogaty,darmowa wysyłka-czegóż chcieć więcej? Każdy tu znajdzie coś dla siebie-od najdrobniejszych gadżetów,po niemal nowy samochód;-)Polecam ten sklep,bo naprawdę warto!
Karolina Kocimska  | 30/10/17  13:26:39 | Recenzja o sklepie :
W życiu bym nie uwierzyła, że taki sklepik może być taki... Aż brak słów! Można znaleźć wszystko czego tylko dusza zapragnie - I jeśli przesyłka a raczej jej czas nie przeszkadza komuś to polecam jak najbardziej,
Mariusz Duchnowski  | 03/11/17  06:53:04 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystki tą stronę internetową , kupiłem spodnie jestem bardzo zadowolony. przesyłka przyszl bardzp szybko . strona jest bardzo czytelna i każdy możee się poruszać bez problemu. Duży i bogaty asortyment.
Paulina Liber  | 06/11/17  20:31:12 | Recenzja o sklepie :
Towar zgodny z zamówieniem ;)jestem bardzo bardzo zadowolona . na pewno zamówię jeszcze nie raz, na jakość również nie narzekam jak i ceny , kontakt z sprzedawca :)) czas oczekiwania 23dni więc nie długo :) polecam :)))
Robert Ligudzinski  | 31/10/17  18:39:53 | Recenzja o sklepie :
Super portal kupujesz to co tylko potrzebujesz i to za nie wielkie pieniądze warto zainstalować sobie aplikacje żeby być na bieżąco bardzo fajna rzecz która warto mieć polecam serdecznie .naprawdę warto.
Wojciech Sobota  | 01/11/17  07:56:32 | Recenzja o sklepie :
Dobre i przy tym tanie produkty. Na dodatek, podobne jak w naszych sklepach. Wadą jest czas oczekiwania, trzeba liczyć miesiąc od zamówienia. Ale ceny produktów to rekompensują. Można kupić także wiele rzeczy, które u nas są nieosiągalne.
Piotr Kadzimierz  | 01/11/17  19:26:15 | Recenzja o sklepie :
Czesto tam zamawiam rozne drobne przedmioty. Głownie elektronika, przesyłka za darmo, troche za długi czas oczekiwania. ogolnie ok. Zawsze wszystkie rzeczy dochodza. Mam zamiar zaczac tam zamawiac wieksze rzeczy, zobaczymy.
Magdalena Szczepanik  | 02/11/17  09:27:45 | Recenzja o sklepie :
Ogromny wybór najróżniejszych przedmiotów, można znaleźć dosłownie wszystko w dodatku za grosze z tanią przesyłką. Czas oczekiwania na zamówienie ok. 3-4tygodni. Czasem warto dłużej zaczekać, jakościowo też nie jest źle.
Agnieszka Lewansowska  | 03/11/17  08:33:52 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep internetowy, ceny najniższe na rynku. Szeroki asortyment, wszystko co chcemy możemy tam znaleźć. Czasami troszkę trzeba poczekać na przesyłkę, ale naprawdę warto! Serdecznie wszystkim polecam :)
Ewa Duchnowska  | 03/11/17  06:50:39 | Recenzja o sklepie :
polecam tą stronę , kupiłam sukienkę jest piękna strona profesjonalna szybka wysyłka jakość i wykonanie super . bogaty wybór nie tylko odzieży ale i biżuterii . każdy znajdzie coś dla siebie i na prezent.
Aleksandra Kostrzanowska  | 03/11/17  20:44:05 | Recenzja o sklepie :
Przystępne ceny, czas oczekiwania całkiem krótki jak na odległość zamówień, łatwa komunikacja ze sprzedawcą, jakość produktów nie najgorsza, łatwa w obsłudze strona internetowa, duży wybór różnorodnych produktów.
Ernest Jurczak  | 05/11/17  09:06:11 | Recenzja o sklepie :
Sklep "AliExpress" moim zdaniem zasługuje na ocenę "bardzo dobry", ponieważ posiada bogaty asortyment, w bardzo dobrej cenie, koszty ewentualnej wysyłki są naprawdę niskie i do tego profesjonalna obsługa . . .
Arek Biel  | 04/11/17  08:06:18 | Recenzja o sklepie :
Sklep jest naprawdę szeroko rozbudowany, ma bardzo wiele ofert i produktów z różnych działów. Najlepiej rozbudowany i pomocny interface. Świetne jest to że za dostawę dla niektórych produktów nie jest naliczana opłata.
Łukasz Wójcik  | 06/11/17  05:33:49 | Recenzja o sklepie :
Fajny sklep dla każdego znajdzie się coś fajnego. Mimo że zagraniczny sklep to jakość i wykonanie jest naprawde dobre i nie jest za wygórowane pieniądze. Polecam więc serdecznie osobą które szukają różnych rzeczy w rozsądnych pieniądzach.
KAROLINA MICHALIK  | 06/11/17  09:44:20 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy na AliExpress wygoda przede wszystkim. Raj dla kobiet jest tam masa wspanialych produktów w niskiej cenie polecam naprawde gorąco! Koszt wysylki to najważniejsze, nie trzeba płacić wygorowanych kwot dostawy.
dorota winnicka  | 22/10/17  21:00:51 | Recenzja o sklepie :
Sklep, w którym znajdziesz wszystko, czego potrzeba i to bez wychodzenia z domu, do tego w super cenach. Do koloru, do wyboru. Jedyna wada to czas oczekiwania i to, że niestety nie wszystko dochodzi, zdarza się, że coś po drodze zaginie.
Weronika Domagała  | 23/10/17  09:22:30 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godny polecenia ! Szeroki wybór wszelkiego asortymentu dla dzieci jak i dorosłych, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny bardzo przystępne, a wysyłka tania i szybka. Polecam serdecznie
Milena Sz  | 20/10/17  19:22:20 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam zakupy na aliExpress wszystko jest takie tanie :) do tego darmowe wysyłki :D jedyny minus czas oczekiwania, ale cena to rekompensuje :) Polecam zakupy przez internet dla wszystkich :) Mega radość :D
Elwira  | 20/10/17  19:26:48 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep z tanimi rzeczami. Pokazała mi go moja córka i od tej pory nudne wieczory spędzam na wyszukiwaniu ciekawych rzeczy ;D Już się nie nudzę :D super tanio i do tego darmowa wysyłka :D Nie ma to jak udane zakupy na AliExpress :D
Milena Golińska  | 21/10/17  13:51:28 | Recenzja o sklepie :
Ja polecam Ali express , zamawialam tam wiele rzeczy. Wszystko przyszlo, wlasnie oczekuje na kolejna przesylke :) Sam bardzo fajne rzeczy I tanie bardzo Polecam wszystkim mojm znajom kazdy jest bardzo zadpwolony
Dorota Kuczma  | 17/10/17  22:38:32 | Recenzja o sklepie :
konkurencyjne ceny, towary zgodne z opisem a co najważniejsze szybka wysyłka. szeroki wybór dużo nowości oraz niespotykane rzeczy których u nas nie ma. polecam wszystkim ten sklep a w szczególności osobom lubiącym nowinki
Anna Stamierowska  | 17/10/17  22:45:41 | Recenzja o sklepie :
Dopiero zaczęłam zamawiać przez AliExpress i bardzo podoba mi się to, że zanim coś kupię mogę zobaczyc na zdjęciach od innych osób, czy towar się zgadza i jest dobry. Ceny fajne, atrakcyjne. Wysyłka zazwyczaj darmowa, co również jest fajne.
Arkadiusz Koc  | 18/10/17  09:59:03 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w niskich cenach. Najgorszy jest czas oczekiwania ale każdy znajdzie coś dla siebie. Robię zakupy regularnie czasami pójdzie coś nie tak ale nigdy nie ma problemu ze zwrotem kosztów itp.Kiedys wszystko kupowałem w Polsce teraz moge kupić coś nawet za 1/3 ceny
Kacper Wiśniowski  | 18/10/17  18:11:20 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress to najlepszy sklep na świecie. Można tam kupic mnóstwo przydatnych rzeczy. Od rzeczy do samochodu, motory, elektronike po ubrania, buty, odzież. Przesyłki zawsze przychodzą na czas. Kupowanie u nich to czysta przyjemność
Łukasz Kurowski  | 13/10/17  10:32:54 | Recenzja o sklepie :
AliExpress ma bardzo słabą jakość produktów ,ceny są bardzo dobre w stosunku do produktów ,koszt wysyłki oceniam na wspaniały ponieważ cena wysyłki jest atrakcyjna ,polecam tylko z tego względu że jest tanio .
Damian Piasecki  | 14/10/17  11:12:44 | Recenzja o sklepie :
Zamawiam dosyć często poprzez Ali jak dotychczas jestem zadowolony , ceny umiarkowane i dostawy na czas. Paczki szybko otrzymuje. Minus to problemy z wprowadzaniem adresu do wysyłki, nie zawsze przyjmuje kod pocztowy.
RENATA Zebrowska  | 12/10/17  18:11:00 | Recenzja o sklepie :
Hej. :) Towar dobry, szybka dostawa , duzy wybor, ceny przystepne, Obsluga bez zarzutow. Reklamwcja jest zalatwiana szybko i bez problemow. Strona sklepu dobra i przejrzysta, dobrze zrobiona. Obsluga mila.
Czesław Rowiński  | 13/10/17  05:44:48 | Recenzja o sklepie :
To konkurencyjna platforma internetowa dla klientów z całego świata. Kupisz tu dosłownie wszystko w dobrych cenach. Towar najwyższej jakości dostarczą szybko i bezpiecznie do twojego domu. Formę zapłaty wybierasz sam. Polecam.
Magdalena Ryfa  | 11/10/17  09:58:14 | Recenzja o sklepie :
Super portal do zakupów przez Internet. Duży asortyment, niskie ceny. Bezpieczeństwo zakupów. Idealne miejsce do kupowania artykułów gospodarstwa domowego, zabawek dla dzieci, ubrań, zarówno dla osób dorosłych jak i dzieci.
melastysia TM  | 12/10/17  10:23:08 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Świetne promocje i oferty. Jakość bardzo dobra. Czas dostawy różnie, ale zazwyczaj szybko zamówione produkty dochodzą. Sklep serdecznie polecam i zachęcam każdego do odwiedzenia tej strony :)
Piotr Kruszyk  | 12/10/17  11:14:33 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam zakupy na aliexpress. Ceny duużo niższe za ten sam jakościowo produkt niż na polskich portalach. Czas oczekiwania na darmową przesyłkę waha się od 10-35 dni, lecz jeśli komuś zależy na czasie może dopłacić niewiele do kuriera
Anna Zwolińska  | 10/10/17  21:39:48 | Recenzja o sklepie :
towar zamowiony poki co realizacja dosc szybka ale zobaczymy kiedy i jak dotrze :-) czekam z niecierpliwoscia na jej przybycie :-) szkoda ze nie ma opcji za pobraniem bo z takiej zdecydowanie wole korzystac
Adam Słowik  | 10/10/17  13:52:28 | Recenzja o sklepie :
ten portal jest idealny co do zakupów online, łatwy w obsłudze, korzystna aplikacja.koszty produktu jak i koszt wysyłki na każdą kieszeń, dzięki aliexpress w łatwy i prosty sposób mam zakupione to co w innych sklepach jest o wiele droższe
Martyna Piotrowska  | 10/10/17  07:06:39 | Recenzja o sklepie :
Polecam ten sklep internetowy. Często darmowa wysyłka, najniższe ceny, da się znaleźć dosłownie wszystko, niejednokrotnie rzeczy, których nie da się zdobyć stacjonarnie nigdzie w Polsce. Obsługa rozpatruje wszystkie przypadki, nie ma problemu ze zwrotem gotówki za towar przy reklamacji.
Agnieszka Sobala  | 06/10/17  14:57:10 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep ,bardzo duzo asortymentu jest w czym wybierac ,bardzo mili ludzie,co prawda troszke sie czeka na towar ale warto. Jak sprobujesz to cie na prawde wciagnie.Jest co u nich ogladac i przegladac Maja darmowa przesylka .Polecam
Anita Zadora  | 08/10/17  13:49:40 | Recenzja o sklepie :
Na Ali Express można znaleźć dosłownie wszystko. A dodatkowo ceny są na prawde niskie. Są rzeczy marnej jakości, ale są też indentyczne jak w naszych sklepach, a o wiele tańsze. Niestety trzeba troche się oczekać na przesyłke,
Krzysztof śliwka  | 05/10/17  08:27:29 | Recenzja o sklepie :
AliExpress super sklep wysyłkowy z asortymentem dla każdego zakupy to czyta przyjemność , ceny zwalają z nóg tak tanio niema nigdzie szybka wysyłka i niewielka opłata za nią to tez duży atut tego sklepu polecam.
Sylwia Wychowska  | 05/10/17  14:47:15 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress jest moim główną stroną przez, którą zaopatruję sie w najróżnorodniejsze prodkuty, bardzo polecam wszystkim, którzy są robic zakupy w rozsądnych cenach i wielką przyjemnością. Znajdzie sie coś dla każdego.
Dagmara Bielska  | 06/10/17  17:36:42 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy AliExpres jest naprawde fantasyczny - jedyna wada - dlugie oczekiwanie na przesyłkę. Produkty dobrej jakości !!!!!!!!!! Różnorodnosć ofert, produktów ogromna. W każdej dziedzinie można znaleźć ekstra produkty w cenach możliwych do zaakceptowania!
Marzenna Szostek  | 04/10/17  16:21:06 | Recenzja o sklepie :
Bardzo ciekawe produkty,ciekawe oferty cenowe. Polecam. Wprawdzie długo czeka sie na przesyłke , ale warto. Polecam wszystkim chcącym oszczędzić pare złotych oraz zachwycic niespotykanym designem. Ja swój produkt otrzymałam po trzech tygodniach oczekiwania, ale był dobrze zapakowany.
Jack Man  | 03/10/17  10:01:47 | Recenzja o sklepie :
Super sklep internetowy. Wszystko dla każdego. Polecam i gorąco zapraszam na stronę online. Dużo wyprzedaży i promocji każdy znajdzie coś dla Siebie. Pozdrawiam i polecam zadowolony użytkownik tego serwisu.
Rafał Augustyniak  | 03/10/17  15:06:53 | Recenzja o sklepie :
Szybka dostawa sklep jest bardo doby można znaleśc tam ruzne produkty smochodowe i inne zeczy sa ruzne marki zegarki tesz mozena kupic i wiele innych potrzybnych żeczy do domu narzedzi do majsterkowania
Iwona Świtula  | 03/10/17  16:34:52 | Recenzja o sklepie :
Fantastyczny sklep, gdzie idzie kupić wiele rzeczy w bardzo niskich cenach. Jedyny minus to bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. Ale warto poczekać ten miesiąc aby kupować wszystko o prawie połowę taniej
Monika Majewska  | 03/10/17  21:33:03 | Recenzja o sklepie :
super sklep bardzo niskie ceny 100% niż w zwykłym allegro,czy innych internetowych ,szkoda ,że na bezpłatną dostawę trzeba długo czekać.Duży wybór ,godzinami przegladam ten sklep i ciągle coś nowego odkrtwam.
Monika Wasilewska  | 01/10/17  17:02:17 | Recenzja o sklepie :
Wszystko czego potrzebujesz w jednym miejscu. Przedzialy cenowe, kazdy znajdzie odpowiednią dla siebie. Wszystkie dzialy z produktami znajdziesz tutaj wszystko do domu, dla urody, dla sportu, ogrodu czy zwierzaka. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Orsay
visit register click click