OTRZYMAJ 3,50% CashCoins Elnino Parfum Mango.pl

AliExpress Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AliExpress

AliExpress wielobranżowy sklep ze zniżkami

AliExpress to wielobranżowy sklep oferujący produkty w znakomitych cenach. Posiada wysoką jakość ponad 100 milionów produktów w 6000 różnych kategorii. Dostawa na całym świecie - ponad dwieście krajów. Bezpieczne płatności. Bezpieczeństwo zakupu - Ochrona Użytkownika podczas całego procesu zakupu. Help Center 24/7 - całodobowa obsługa zgłoszeń. Zakupy mobilne.

AliExpress Opinie

Agnieszka Wójcik  | 14/02/20  20:51:21 | Recenzja o sklepie :
Świetne zakupy. Gorąco polecam wszystkim. Polecam kosmetyki, ubrania dziecięce i damskie. Nie polecam butów, gdyż przychodzą zniekształcenia. Bardzo duży wybór wszystkiego. Akcesoria kuchenne, gadżety do łazienki i kuchni. Duży wybór wszystkiego, co tylko ci się podoba.
Anna Maleńka  | 16/02/20  15:34:59 | Recenzja o sklepie :
Fantastyczny portal zakupowy z setkami tysięcy towaröw. Ceny w wielu przypadkach są tak rewelacyjne, że palce same klikają KT. Do tego często bezpłatna wysyłka produktów. Korzystając juz wiele razy, do tej pory nie nacięłam się na jakąś "cegłę". W większości to firmy sprzedażowe. Warto przy tym zajrzeć do opinii innych Kupujących. Oczywiście trzeba odczekać swoje ns przesyłkę: czasem to 3 tyg., a czasem 2 m-ce. Szybkosć przyznawania Cashback'u również rewelacyjna. POLECAM GORĄCO!!
Edyta Grunt  | 14/02/20  08:59:34 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to sklep dla wszystkich, każdy może znaleźć coś dla siebie, duży wybór produktów. Cena wysyłki jest dla niektórych produktów darmowa. Czas wysyłki jest różny i można robić zwroty bez problemu. Polecam
Krystyna Drozd  | 14/02/20  09:16:39 | Recenzja o sklepie :
AliExpres to wiodąca platforma sprzedaży wysyłkowej o globalnym zasięgu. Można kupić tam dosłownie wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach. Jedyny mankament to czas oczekiwania na przesyłkę. Ale warto.
Beata Pilińska  | 12/02/20  21:27:52 | Recenzja o sklepie :
Ali Express jest sklepem internetowym godnym polecenia. Towar przychodzi zgodny z reklama polecam go wszystkim. Ceny tez są bardzo atrakcyjne, towar który tam jest polecany ma bardzo przejrzysty opis i wzory tez są bardzo atrakcyjne przyciągają wzrok do swojego wyglądu
Rosa543  | 13/02/20  11:10:30 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duzy asortyment, znajdziesz tu praktycznie wszystko czego szukasz. Obsługa klienta jest na dobrym poziomie. Trzeba czasem poczekac na przesyłkę, ale warto! Ogólnie jestem zawsze zadowolona z zakupów na AliExpress.
 | 11/02/20  20:20:08 | Recenzja o sklepie :
Fajne produkty - bardzo duży wybór, szeroki asortyment (można kupić niemal wszystko! Od elektroniki, przez ubrania i zabawki aż po sprzęt agd), mega niskie ceny, dobra obsługa. Teoretycznie długi czas dostawy ale bardzo często paczki są długo przed czasem
Anna Piskorek  | 11/02/20  15:16:18 | Recenzja o sklepie :
Ten sklep jest bardzo dobry. Można znaleźć mnóstwo różnorodnych produktów w bardzo niskich i korzystnych cenach. Trzeba poczekać troszkę na dotarcie przesyłki co jest taką małą wadą ale do przeżycia.
Anna Jankowska  | 08/02/20  18:01:28 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam zakupy na Ali, kupuję wyłącznie na potwierdzonych linkach z dużą ilością zmówień oraz ze zdjęciami. Jedyny minus to czas oczekiwania, ale dużo przyjemniej poczekać niż przepłacać na innych portalach.
Iwona Dolińska  | 10/02/20  00:18:41 | Recenzja o sklepie :
Ocenę daję najwyższą, jest dużo ciekawych rzeczy do oglądania nie tylko tych do kupienia, ale również gry, losowania. Punkty za zakupy dają możliwość kupna taniej za wymianę monet. Można też sprawdzać opinie
Jolanta Gwardecka  | 06/02/20  17:16:55 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam AliEpress,Czego tam nie ma?Ja uwielbiam tą stronę chętnie na niej kupuję.Plastry lecznicze,spinki,biżuterię,dodatki do telefonu itd,Przesyłki docierają coraz szybciej.Niekiedy po 2 tygodniach..Naprawdę polecam.
Malgorzata Wyrozebska  | 07/02/20  13:22:50 | Recenzja o sklepie :
Można znaleźć ciekawe produkty. Czasami długi czas wysyłki. Zamawiałam już kilkukrotnie różne produkty. Wszystkie zamówienia otrzymałam. Zgodne z opisem. W przypadku ubrań rozmiarówka jest często zaniżona.
Dorota Wytrykowska  | 05/02/20  19:27:00 | Recenzja o sklepie :
Lubię zakupy na aliexpress ponieważ zawsze są udane i w przystępnej cenie. Czas oczekiwania na towar jest przystępny, polecam zakupy w aplikacji aliexpress. Jest bardzo czytelna i dopracowana, zapraszam do zakupów
Monika Łuniewska  | 05/02/20  16:13:39 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w tej aplikacji są wyjątkowo opłacalne. Produkty dość dobrej jakości. Niektóre bardzo dobrej jakości w porównaniu z ceną. Dużym minusem jest czas oczekiwania na zakupiony towar. Ogólnie polecam, można zaoszczędzić na cenach produktów.
Krystyna Sikora  | 04/02/20  18:06:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep wspaniały,duży asortyment produktów.Każdy coś znajdzie dla siebie.Ceny bardzo dostępne.Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko.Jak najbardziej polecam.Jestem bardzo zadowolona.100 % zadowolenia.Produkty dobrze uszyte.
Bartłomiej Jędruszek  | 04/02/20  16:21:24 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór towaru, można wybrać różne warianty cenowe, kolory, wielkości i wszelkie inne możliwości sortowania towaru. Ten sam towar można znaleźć u różnych sprzedawców w atrakcyjnych cenach. Wysyłka towaru traw ponad miesiąc ale warto poczekać
Sara Ciureja  | 01/02/20  15:33:59 | Recenzja o sklepie :
na temat sklepu internetowego AliExpress Powiem wam ze maja cudowne ceny i maja doskonale produkty. Polecam ,mega obsluga po prostu nie ma slowa zlego powiedziec na tą strone sklepową. Gorąco polecam i życze milego dnia
Magdalena kucyk  | 31/01/20  18:26:34 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep, mega dużo artykułów z różnych działów w bardzo dobrych cenach. Wiele produktów można kupić z darmową dostawą . Bardzo dobrej jakości . Czytelne i przejrzyste opisy . Bardzo pomocne w podjęciu decyzji są opinie innych klientów.
Natalia Czyżnik  | 31/01/20  19:28:02 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy AliExpress posiada ogromny asortyment. Człowiek dosłownie znajdzie tam wszystko czego zapragnie. Kontakt ze sprzedawcami jest bardzo dobry. Ceny są bardzo przystępne, a obsługa uprzejma.
Rafał Wykrota  | 30/01/20  22:14:39 | Recenzja o sklepie :
Warto skorzystać,świetne ceny duży wybór ,dostawa trochę przysługa ale zalet więcej.Dla przykładu e papieros za który u nas zapłacisz 250 PLN tu zamówisz za 60 pln.Nie będzie to jakiś chiński badziew ale pełnowartościowy e papieros
Agnieszka Foterek  | 30/01/20  12:22:45 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z jakości zarówno produktów jak i jakości obsługi i przesyłek z AliExpress. polecam wszystkim. Zamówione przeze mnie produkty dojechały w całości i cieszą się sympatią małych i dużych członków mojej rodziny.
Alicja Gorell-jon  | 29/01/20  09:45:18 | Recenzja o sklepie :
Polecam Aliexpress ponieważ jest duży wybór oraz niskie ceny. Ostatnio kupiłam ubranko dla psa oraz case na telefon. Jedyny mankament to czas oczekiwania ale gdy się zapomni o zakupie wtedy mamy niespodziankę gdy przychodzi paczuszka.
Iwona Szlachcikowska  | 25/01/20  22:10:41 | Recenzja o sklepie :
Sklep w którym kupuję od niedawna .Mogę polecić każdemu szeroki asortyment wszyscy znajdą coś dla siebie w naprawde niskich cenach.Plusem są duże rabaty i darmowa dostawa.Fakt że czasami dość długo się czeka na zamówiony towar ale warto.
Beata Burzynska  | 26/01/20  18:21:17 | Recenzja o sklepie :
Kupuje w AliExpress od jakiegoś czasu i chwałę sobie różnorodność asortymentu jaki się tam znajduje. Każdy może wybrać coś dla siebie. Są art.w różnych cenach i jakości więc jest w czym przebierać. Polecam ten sklep
Klaudia Sosnowska  | 26/01/20  19:32:53 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep AliExpress robie tam bardzo często zakupy i jestem bardzo zadowolona. Kupuję tam różne rzeczy najczęściej ubrania. Sklep ten wyróżnia się tym, iż ma on tańsze rzeczy niż na nie jednej stronie a jakością także potrafi zaskoczyć za takie tanie ceny.
Aleksandra Korejwo  | 28/01/20  00:45:14 | Recenzja o sklepie :
Duża zamawiam na AliExpress. Są rzeczy, które normalnie kupowałam w sklepie tylko na Ali są o połowe tańsze. No i moja Córcia wybiera rzeczy do szkoły jakich nikt nie ma. Ubrania też są unikatowe, oryginalne.
 | 18/01/20  08:53:24 | Recenzja o sklepie :
Super przydatne gadżety w dobrej cenie. Dobra jakoś produktów, napewno znajdziecie coś dla siebie bo wybór jest ogromny. Ostatnio zamówiłam tacie zegarek i jest w bardzo dobrej jakości,wygląda elegancko i porządnie.Kosztował grosze.Ogólnie bardzo polecam stronkę.
Aneta Ożóg  | 17/01/20  10:49:44 | Recenzja o sklepie :
Jeden z moich ulubionych sklepów internetowych. Kupiłam w nim już wiele rzeczy. Większość mnie nie zawiodła. Jedynym minusem jest dosyć długi czas oczekiwania, ale warto poczekać. :) Ceny produktów dużo niższe niż w innych sklepach.
Kamilla Heba  | 15/01/20  23:00:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy AliExpress to super sklep dla każdego odwiedzającego. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. A to wszystko w niskich i przystępnych cenach na każdą kieszeń. Gorąco polecam i zachęcam do odwiedzenia tego sklepu.
Daria Bojarska  | 14/01/20  21:36:57 | Recenzja o sklepie :
Polecam. W srodku wszystko dobrze zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolona, bardzo dobrze wydawane rzeczy. Szczerze polecam tym, ktorzy sie jeszcze nie zdecydowali na zakup. W AliExpres sa warte kazdego grosza, ktore na nie wydalam. Polecam kazdemu bo warto tu robic zakupy.
Michal XYZ  | 13/01/20  18:01:56 | Recenzja o sklepie :
Jest to świetny sklep! Sklep oferuje duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, szybką wysyłkę. Warto często odwiedzać stronę tego sklepu, gdyż oferuje ciekawe promocje. Zakupy w tym sklepie to przyjemność!
Rafal Wojcik  | 11/01/20  13:25:43 | Recenzja o sklepie :
Od niedawna zacząłem korzystać ze strony internetowej AliExpres i muszę przyznać że ceny sa okazyjne. Można znaleźć coś dla siebie, super obsługa, możliwość rezygnacji z produktów wtedy jest zwrot pieniędzy. Polecam wszystkim
Paulina Gumkowska  | 11/01/20  21:42:52 | Recenzja o sklepie :
Lubię AliExpres I często robie tam zakupy. Polecam wszystkim. Na pewno małym minusem jest dłuży czas oczekiwania niż w Polsce, ale większość produktów jest taka sama z dużo niższa ceną. Także jeśli ktoś szuka czegos fajnego w niskiej cenie to polecam :)
Iwona Dolińska  | 10/01/20  14:48:48 | Recenzja o sklepie :
ALIEXPRES jako aplikację na telefonie posiadam już kilka lat. Często dokonuję zakupów i najczęściej jestem zadowolona z zakupu. Zdarzyło się, że towar przyszedł niezgodny zupełnie z opisem, ale nie było problemu ze zwrotem pieniędzy
Adriana  | 08/01/20  17:19:15 | Recenzja o sklepie :
Nie polecam. Otrzymany towar nie zgodny z opisem znajdującym się na stronie sprzedawcy. Bardzo niska jakość otrzymanej rzeczy. Bardzo długi czas na otrzymanie przesyłki. Odradzam, szkoda czasu nerwów i pieniedzy.
Agnieszka Danielska  | 04/01/20  20:07:07 | Recenzja o sklepie :
Duża dostępność różnorakich produktów w bardzo przyjaznych i atrakcyjnych cenach. Jedynym mankamentem jest czasami zbyt długi czas oczekiwania na zamówione przedmioty. Ale mimo wszystko warto. Z zamawianych produktów jeszcze nie trafił mi się bubel.
Bożena Kowalska  | 05/01/20  15:33:05 | Recenzja o sklepie :
Super kontakt, niskie ceny, dobrej jakości produkty, dość szybka przesyłka, zależy od sklepu. Pomoc przy rozwiązywaniu problemów. Jestem bardzo zadowolona z aplikacji z której korzystam. Gorąco polecam.
Marcin Adamczyk  | 04/01/20  18:39:10 | Recenzja o sklepie :
Sprawdzona, rzetelna firma. Systematycznie do niej powracam. Towary zgodne z opisem, zawsze starannie zapakowane, nigdy nie przychodiły uszkodzone. Termin dostawy bardzo krótki. Miła obsługa, chętnie udzielająca wyczerpujących odpowiedzi. POLECAM!
Anna Matuszczyk  | 06/01/20  10:19:45 | Recenzja o sklepie :
Alliexpress powala swoimi promocjami jeżeli zamawiamy z wysyłką z Chin trzeba nastawić się na 5-6 tygodni oczekiwania na przesyłkę, ale niektóre produkty są już wysyłane z Polski i wtedy miła niespodzianka bo przesyłkę dostajemy w parę dni
Anna Trzcińska  | 07/01/20  11:04:04 | Recenzja o sklepie :
Świetna strona do zamawiania. Można tu znaleźć wiele interesujących rzeczy w niskich, atrakcyjnych cenach. Trochę długo czeka się na dostawę towaru ale naprawdę warto. Polecam wszystkim, Ali jeszcze nigdy mnie nie zawiodło.
Matka Dch  | 02/01/20  20:28:56 | Recenzja o sklepie :
Ali Express wielka platforma handlowa mozna zrobic tam tanio zakupy z Chin. Wiele konkurencyjnych cen , wiele towarow z roznych kategorii. Dostawa okolo 30 dni . Wielu sprzedawców oferuje darmową wysyłkę. Tanie zakupy z Chin. Obsluga i ochrona kupujacego.
Andrzej Jędrzejewski  | 01/01/20  20:17:14 | Recenzja o sklepie :
Sklep z bardzo bogatą ofertą produktową, w którym płaci się w innej walucie. Przesyłki dochodzą dość długo, ale w stanie nienaruszonym. Ma ciekawą stronkę i wiele pozytywnych opinii. Moja opinia także jest pozytywna.
Pawel Wujek  | 01/01/20  14:02:27 | Recenzja o sklepie :
Polecam fajne cenny szybką dostawa, a jak nie dostaniesz na czas to zwrot masz kasy, towar chiński ale nie odbiega od tego co kupujesz w sklepie a jak jest to nie kosztuje np 10zl tylko zaraz 60zl polecam
Bożena Kowalska  | 02/01/20  09:38:11 | Recenzja o sklepie :
Zrobiłam wiele zakupów od tego sprzedawcy i zawsze dostawałam idealne towary w bardzo dobrej cenie. Po raz kolejny robię zakupy, ogólnie jestem bardzo zadowolona, tylko trzeba mieć trochę cierpliwości na czas oczekiwania przesyłki.
Agnieszka Andrzejewska  | 28/12/19  12:38:33 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep, ceny dopasowane do możliwości każdej osoby. znaleźć tam można to czego się potrzebuje, zadowalająca obsługa, towar odpowiednio zabezpieczony. wspaniała jakość towarów, dobry kontakt ze sprzedawcą.
Agnieszka Jagods  | 26/12/19  18:20:08 | Recenzja o sklepie :
Polecam, czas oczekiwania trochę długi, ale za takie pieniądze warto trochę poczekać. W razie nieotrzymania przesyłki szybko i wygodnie można odzyskać pieniądze. Jakość towarów jest raczej dobra.
Elżbieta GRYCIUK  | 23/12/19  12:52:53 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam Alieksspres. Można kupić tu wszystko w bardzo konkurencyjnych cenach. Wysyłka zazwyczaj jest darmowa, co sprawia, że zakupy są jeszcze bardziej przyjemne. Jedynym minusem jest czas oczekiwania na zamówienie.
Zbigniew Szatkowski  | 26/12/19  12:05:09 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szeroki asortyment, wszystko dostępne w jednym miejscu. Ciekawe i kolorowe produkty, często mało spotykane na naszym, polskim rynku. Do tego bardzo przystępne ceny, dodatkowo, często z darmową wysyłka.
Filip Niziuk  | 26/12/19  12:00:50 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szeroki asortyment, wszystko dostępne w jednym miejscu. Ciekawe i kolorowe produkty, często mało spotykane na naszym, polskim rynku. Do tego bardzo przystępne ceny, dodatkowo, często z darmową wysyłką.
Kasia Klonowska  | 17/12/19  22:09:02 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to sklep internetowy w którym znajdziemy wszystko. Od spinki do włosów po grabie. Zachęcające są ceny produktów dostępnych na stronie. Jedynym minusem jest czas wysyłki, czasem zdarza się, że przesyłka przyjdzie szybko (ale to raczej wyjątki).
Leonia Kowalczyk  | 15/12/19  15:07:16 | Recenzja o sklepie :
Od lat kupuję na AliEpress. Kto jeszcze nie skorzystał dużo traci. Atrakcyjne ceny duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Czas dostawy trwa nieraz pełny okres ok 60 dni, ale trafiają sie sytuacje, że dociera już w ciągu dwóch tygodni
Mariola Fornalczyk  | 16/12/19  10:11:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szeroki asortyment, wszystko dostępne w jednym miejscu. Ciekawe i kolorowe produkty, często mało spotykane na naszym, polskim rynku. Do tego bardzo przystępne ceny, dodatkowo, często z darmową wysyłką.
Joanna Kasprowicz  | 15/12/19  07:51:37 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy AliExpress. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów, szeroki wybór produktów, można tam znaleźć wszystko :) polecam wszystkim
Emilia Głowacka  | 12/12/19  18:30:15 | Recenzja o sklepie :
Szybko łatwo I przyjemnie ! Zgadza się :) Tak wyglądają zakupy przez stronę internetową Alliexpres. Zamówiłam koszulkę i przyszła zadziwiająco szybko a wszystko dzieki temu że teraz można korzystać z paczkomatów i nie martwić się o to czy kurier przyjedzie o danej godzinie czy nie
Katarzyna Mliczek  | 12/12/19  14:52:00 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam zakupy na Ali. Wszędzie można coś kupić, za niewielkie pieniądze. Jedyny minus to czas oczekiwania na towar. Co tydzień zamawiam kilka paczek. Do domu, dla dzieci, najwięcej oczywiście dla siebie. Najwięcej biżuterii.
Gosia  | 11/12/19  21:27:06 | Recenzja o sklepie :
Jjestem zadowolona z tego sklepu bo jest tam ogromny wybór i zawsze znajdę ciekawe i tanie rzeczy a darmowa dostawa to dodatkowy plus, więc zachęcam wszystkich do odwiedzenia super sklepu. AliExpress naprawdę polecam
Klaudia Rogowska  | 10/12/19  12:16:40 | Recenzja o sklepie :
Na prawdę za parę groszy możemy dostać super rzeczy! Często wysyłka jest całkowicie darmowa, dostawa trwa dłużej niż z Polski, ale coś za coś. Polecam m.in. magiczne gąbki, które w każdym domu zrobią robotę, tła do zdjec i wiele, wiele innch. Polecam.
Nataliia Kozak  | 09/12/19  21:25:23 | Recenzja o sklepie :
Wszystkim polecam ten sklep! Bardzo bogata oterta z każdej dziedziny. Towary zgodne z opisem, dobra cena w stosunku do jakości. Jest największym sklepem internetowym na świecie !!! Jestem bardzo zadowolona z zakupów, na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu.
Monika Skoczylas  | 05/12/19  15:15:46 | Recenzja o sklepie :
Zakupy tutaj to sama przyjemnosc. Darmowa wysyłka duży wybor produktów. Zawsze jestem zadowolona z zamówień które rowniez zawsze docierały do mnie bez żadnych problemów. Gorąco Polecam! Tym bardziej ze przez aplikacje zakupy sa jeszcze łatwiejsze
Ewa Więckiewicz  | 09/12/19  07:09:06 | Recenzja o sklepie :
Zdarzyło mi się zamawiać na AliExpress i jestem zadowolona,towar zgodny z opisem i zdjęciem,jak na zagraniczną wysyłkę,dostawa w miarę szybka.Minusem jest nie do końca czytelna strona,często nie można zrozumieć opisu po przetłumaczeniu na język polski.
Adam Wawer  | 06/12/19  23:00:37 | Recenzja o sklepie :
stronka.swietna. duza ilosc przeroznych skleplow i uslug. bardzo atrakcyjne ceny i duzo kuponow rabatowych. bardzo duzo promocji. bardzo szybki czas realizacji zamowienia. szybka wysylka. mozliwosc darmowej wysylki.
Robert Wardęcki  | 06/12/19  10:33:50 | Recenzja o sklepie :
Jestem od jakiegoś miesiąca w Aliexpres fajny sklep wiele produktów które mnie interesują. Szkoda tylko że nie ma opcji płatności za pobraniem. Jestem w fazie przygladania się produktom przed Świątecznym
Marta Osiej  | 08/12/19  11:20:48 | Recenzja o sklepie :
Zamówiony produkt przyszedł o czasie, w nienaruszonym stanie, lecz zamiast mix kolor przyszedł biały. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Bardzo duży wybór artykułów w bardzo dobrej świątecznej cenie.
Andrzej Zontek  | 08/12/19  17:24:50 | Recenzja o sklepie :
Super obsługa pomimo ze Chiny, szybkość działania, informacje na temat dostawy, ogromna ilość propozycji, realne opisy produktów z fotografiami. Szczerze polecam korzystanie ze sklepu AliExpress. Jestem bardzo zadowolony z dotychczasowej współpracy.
Oliwia Lewandowska  | 04/12/19  14:43:13 | Recenzja o sklepie :
na pewno się nie zawiedziecie, super sklep, polecam gorąco, kupuje tam regularnie i chyba nigdy nie przestanę, naprawdę warto, powinniście spróbować, jak to jest wszystko przebiega bardzo płynnie, proces rejestracji jest prosty
Monika Mika  | 30/11/19  15:47:22 | Recenzja o sklepie :
Witam Jestem wielka fanka. Uwielbiam zakupy na aliepress zawsze znajde cos fajnego za grosze zaczynajac na ubraniach bizuteri i innych akcesoriach konczac na produktach do domu. polecam i jeszcze raz polecam
Agnieszka Zaręba  | 01/12/19  18:29:36 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam ten sklep kupuje na nim już od dawna i to regularnie przesyłki przychodzą w terminie czasem nawet szybciej ceny są bardzo dobre towar jest warty swojej ceny kupiłam już mnóstwo rzeczy
Anna Cierocka  | 03/12/19  14:13:11 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy na AliExpress. Zakupy na tej stronie sprawiają mi niebywałą przyjemność. Można kupić wiele rzeczy naprawdę tanio. Użytkowanie jest bardzo łatwe i przyjemne można zdobywać kupony za które kupimy dużo taniej dany przedmiot.
Daria Pokorska  | 28/11/19  23:35:50 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam kupywać na alliexpress, są fajne tanie oraz orginalne rzeczy, nie tak jak w butikach. Zdjęcia są realistyczne nigdy jeszcze nie miałam takiego pecha ze trafiłam na zły towar zawsze jestem zadowolona z danego produktu
Kamil Krasuski  | 27/11/19  15:18:09 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress to chiński serwis sprzedażowy na którym można kupić produkty wielu kategorii. Jest tam bardzo duży wybór produktów, ceny niższe niż w polskich sklepach i darmowa wysyłka. Kupiłem już tam dużo rzeczy i się nie zawiodłem.
Adam Szelag  | 24/11/19  06:13:10 | Recenzja o sklepie :
Na platformie Alliexpres kupilem kurtke puchowa. Jakosc wysoka uszyta porzadnie cena b.niska dostawa 20 dni ale wart bylo. Moge polecic wszystkim Alliexpres. Na pewno jeszcze skorzystam bo jest duzo fajnych towarow .
Anna Butyńska  | 22/11/19  18:26:20 | Recenzja o sklepie :
Asortyment zróżnicowany, doskonała obsługa klientów, duże rabaty i zniżki. Dostępność produktu bez kosztów przesyłki. Produkty osiągalne są w dowolnym miejscu bez przychodzenia do sklepu o dowolnym czasie.
Michał Michalski  | 24/11/19  17:53:31 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress to chiński serwis sprzedażowy na którym można kupić produkty wielu kategorii. Jest tam bardzo duży wybór produktów, ceny niższe niż w polskich sklepach i darmowa wysyłka. Kupiłem już tam dużo rzeczy i się nie zawiodłem. Polecam.
Mirosław Syjczak  | 22/11/19  21:06:39 | Recenzja o sklepie :
Witam kupowałem parę razy na portalu Ali Express i za każdym razem nie miałem najmniejszego problemu. Zamówiłem wypisałem druczek zapłaciłem no i oczywiście swoje odczekalem ale za każdym razem paczki dotarły. Polecam
Zuzanna Sobczak  | 22/11/19  09:55:03 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy. Nie dość, że różnorodność jest ogromna, to jeszcze ceny bardzo zachęcają do kupna. Jedynym minusem jest niestety długość wysyłki. Na paczkę czekać trzeba od dwóch tygodni nawet do kilku miesięcy. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to zdecydowanie polecam.
Emilia Sarnecka  | 21/11/19  06:58:14 | Recenzja o sklepie :
Generalnie opinia mam o AliExpress bardzo pozytywną że względu na ceny i dostępność kuponów promocyjnych, ale dość długo się czeka i przede wszystkim ilość paczek z Chin rozwala polski system pocztowy.
MARIA ZATRYB  | 20/11/19  18:17:34 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Dużo promocji na różnorodne zakupy. Problem tylko z długim oczekiwaniem na dostawę, ale jak komuś nie zależy na szybkiej dostawie, to warto.Można tam kupić tak naprawdę prawie wszystko i nie przepłacać. Polecam.
Izabela Mazur  | 18/11/19  20:55:41 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy AliExpress. Ceny są przyzwoite, towar tak jak na zdjeciach, strona przejrzysta, latwa do przeglądania. Na przesylke nie trzeba dlugo czekac. Polecam bardzo wszystkim sklep.
Emilia Chrząstowska  | 16/11/19  21:33:17 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam Ali:) super produkty za przystępną cenę :) Polecam, kontakt ze sprzedającymi też super. Warto korzystać, można znaleźć swoje perełki pośród miliona ofert! Najbardziej zachęcam do zakupu gadżetów do dekoracji wnętrz.
zbyszek badek  | 17/11/19  16:57:33 | Recenzja o sklepie :
Powiem szczerze,to jeden z najleszych sklepów w którym kupuje sporo rzeczy lepszy od allegro z cenami jest to piękna sprawa w tym sklepie kupować nie ma takie rzeczy by nie było. Naprawdę serdecznie polecam nie ujmując allegro który z konsultantami jest korzystnie
Piotr Drewniak  | 15/11/19  08:45:22 | Recenzja o sklepie :
Sklep AliExpress jest niesamowity, gdyż szerokość asortymentu jest tak wielka, że naprawdę każdy znajdzie tu coś dla siebie, nawet jeśli szuka najbardziej dziwne rzeczy, których by się nie spodziewał w sprzedaży. Ceny produktów, jak i koszt wysyłki są umiarkowane.
Karolina Lenik  | 13/11/19  16:35:56 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała strona! Najlepsze ceny produktów oraz darmowa dostawa. Zawsze zakupy idą sprawnie oraz znaleźć można tam dosłownie wszystko! Na przesyłkę trzeba trochę poczekać, ale naprawdę warto! Gorąco polecam!
Michalina Adam  | 13/11/19  15:14:25 | Recenzja o sklepie :
Aliexpress to najlepszy zagraniczny portal zakupowy, mozna tutaj kupic niemal wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach. wysyłka darmowa czas oczekiwania do 60 dni (wiekszość paczek przychodzi przed czasem) POLECAM.
Katarzyna Macuga  | 13/11/19  08:55:18 | Recenzja o sklepie :
Mój ulubiony portal do zakupów. Można tam znaleźć dosłownie wszystko w atrakcyjnych cenach. Zamawiam mnóstwo gadżetów do domu, rajstopki dla dziecka, ubrania damskie. Jedyny minus to czas realizacji zamówienia, ale zazwyczaj zamawiam na zapas. Polecam.
Teresa Głowacz-Gołub  | 12/11/19  14:34:19 | Recenzja o sklepie :
Najtańsze zakupy na co dzień i święta. Zakupione towary odpowiadają wyglądowi ze strony. Bezpieczne płatności. Różnorodność towarów. Każdy znajdzie coś dla siebie lub dla osób, które chce obdarować, od śmiesznych gadżetów po super rzeczy.
Arkadiusz Walczakowski  | 11/11/19  15:39:49 | Recenzja o sklepie :
AliExpress to jeden z najlepszych Chińskich sklepów internetowych,sprzedający dosłownie wszystko czego nam potrzeba. Szybka wysyłka,w stosunku do innych sklepów tej kategori,oraz bardzo łatwa strona internetowa.
Julia Stempka  | 08/11/19  20:54:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajne reczy można tam znaleźć, ceny atrakcyjne do wysokiej jakości produktów, szybka dostawa , super podejscie do klienta, produkty zgodne z opisem, nie zdarzyło się żeby coś było nie tak. Polecam bardzo.
bogusława walasek  | 11/11/19  06:10:45 | Recenzja o sklepie :
To jest naprawdę super sklep internetowy, w którym można za grosze kupić wiele fajnych rzeczy. polecam wam go wszystkim .wejdzcie tam a znajdziecie coś dla siebie i swojej rodziny. sami się o tym przekonacie .
Edyta Rus  | 06/11/19  20:05:16 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam AliExpress. zakupy to czysta przyjemność. Można znaleźć skarby. Łatwy i przejrzysty dostęp w aplikacji mobilnej, która działa bez zarzutu. Sklep godny polecenia i zaufania. Fakt, że długo trzeba czekać czasem na towary ale zdecydowanie warto.
Agnieszka Lipka  | 08/11/19  12:46:32 | Recenzja o sklepie :
Klientką AliExpress jestem od niedawna, zostałam miło zaskoczona po rejestracji, jako nowy użytkownik przez miesiąc miałam większe rabaty, punkty. Dlatego polecam zakupy na AliExpress
Ewelina Wesołowska  | 06/11/19  07:44:14 | Recenzja o sklepie :
witam chciałabym polecić sklep internetowy AliExpress ponieważ jestem w 100%zadowolona z robionych tam zakupów.Kazdy znajdzie coś dla siebie i do domu, są w nim różnego rodzaju produkty i zaznaczam dobrej jakości! Dostawa na czas zwrot towaru zgodnie z regulaminem...
Marta Ratajczak  | 05/11/19  14:49:02 | Recenzja o sklepie :
Dominuje przewaga cenowa nad innymi internetowymi sklepami. Bardzo różnorodny wybór produktów w naprawdę dobrych cenach. Jakość w porównaniu do ceny jest naprawdę zaskakująca. Nie wszystkie produkty są jednak zgodne z opisem. Czas dostawy znacznie szybszy niż przewidywany termin dostarczenia przesyłki. Polecam.
Emilia Kędzierawska  | 04/11/19  17:23:47 | Recenzja o sklepie :
Tanie i bardzo fajne produkty! Każdy znajdzie coś dla siebie. Od ubrań po akcesoria do domu, a nawet fajne kosmetyki. Przesyłka trochę długa ale z zagranicy to normalne więc nie ma co się czepiać. Towar zawsze w bardzo dobrym stanie i zgodny z opisem.
Agnieszka  | 05/11/19  08:37:24 | Recenzja o sklepie :
Uwielbiam zakupy w AliExpress. Zdecydowanie najprzyjemniejsze jest oglądanie asortymentu czyli mnóstwa cudów, a także zgadywanie do czego niektóre z nich służą :) Dostawa trochę trwa, ale zwykle warto czekać.
Jan Bielewiec  | 05/11/19  05:20:35 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry portal handlowy. Szeroki wybór produktów, szybka dostawa, bezpieczne płatności online. Wspaniały i schludny wygląd strony internetowej. Intuicyjny, godny polecenia interfejs użytkownika. Warto!
Monika Janik  | 04/11/19  13:58:27 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy w którym każdy znajdzie coś dla siebie posiada atrakcyjne kupony rabatowe jak również przystępne ceny wysyłki z czystym sumieniem polecam ten sklep znajomym jestem zadowolona
Ma?gorzata Juszczak  | 04/11/19  06:10:45 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego w którym można znaleźć wszystko co potrzebne jest do domu i dla rodziny. Począwszy od ubrań, butów po artykuły gospodarstwa domowego oraz akcesoria dla zwierząt jak również rozmaite dodatki. Polecam.
Katarzyna Waśkowiak  | 29/10/19  15:34:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Zakupy dokonuje kilka razy w miesiącu. Najtańszy sklep jaki znam. Produkty zgodne z opisem. Choć na dostawę czeka się ponad 30 dni i tak warto zamawiać za taką cenę. dostawa jest gratis. Polecam gorąco! Naprawdę warto!!!
Gosia Nowacka  | 27/10/19  20:48:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo korzystne ceny, ciekawe propozycje, bardzo duży wybór proponowanych towarów. Jest w czym wybierać, można zawsze coś dla siebie i nie tylko dla siebie znaleźć. W wielu przypadkach koszt wysyłki wynosi .... zero zł.
Małgorzata Barnaś  | 26/10/19  16:20:06 | Recenzja o sklepie :
Fajna bielizna, elegancka, delikatna koronka. Ciekawe kolory. W miarę szybka realizacja zamówienia. Z pewnością zrobię jeszcze zakupy u tego sprzedającego. Polecam i zachęcam do zakupów.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

OTRZYMAJ DO 0,85% CashCoins Electro.pl Mango.pl
visit register click click