Orange

Avans Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Avans

RTV i AGD z rabatem w Avans

Avans to prężnie rozwijający się sklep internetowy o ogólnopolskim zasięgu. Swoim Klientom oferuje sprzęt RTV/AGD, smartfony, laptopy, tablety, aparaty i kamery cyfrowe, konsole i gry oraz elektronarzędzia. Wszystko to w konkurencyjnych cenach i najlepszej jakości.

Avans Opinie

Anna Nideraus  | 18/01/19  08:16:47 | Recenzja o sklepie :
Super ceny - adekwatne do produktu, duży wybór na każdą kieszeń, przejrzyste menu, produkty opisane dokładnie ze wszystkimi interesującymi mnie szczegółami ,dodatkowy plus za darmową przesyłkę,polecam ten sklep
Ewa Miller  | 17/01/19  20:06:24 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalne, z zaangażowaniem. Jestem zachwycona szybkością dostawy, oraz sposobem komunikowania z klientem. Bardzo duży asotyment towarow i jasne opisy, możliwość porównania pod różnymi względami ulatwia dokonania właściwego wyboru.
Robert Żelasko  | 16/01/19  13:04:25 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans to super miejsce na zakupy sprzętu RTV/AGD. Jest to sklep internetowy o zasięgu ogólnopolskim.W swojej ofercie posiada smartfony,laptopy,tablety,aparaty i kamery cyfrowe,konsole i wiele innych tego typu sprzętów,polecam każdemu ten sklep.
Gabriel Wylot  | 16/01/19  15:56:08 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep w sieci nie ma sobie równych ostatnio kupowałem kuchenkę gazową i bardzo mnie zdziwiło że dostawa jest gratis bardzo rzadko się to zdarza z mojej strony leci ogromny plus polecam !!!!!
Weronika Danielska  | 14/01/19  14:43:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła obsluga profesjonalne podejscie do klienta duzo promocji w przystepnej cenie dla kazdego znajdzie sie cos ciekawego za rozsadna cene.Szczerze polecam wszystkim ten sklep.sama jeszcze zrobie tam zakupy.
Wladyslaw Czopek  | 12/01/19  18:59:39 | Recenzja o sklepie :
Avans - to sklep godny polecenia, gdzie można kupić sprzęt AGD i RTV różnych producentów w różnych przedziałach cenowych oraz kolorystyce.Każdy w sklepie Avans znajdzie coś dla siebie i nie tylko .Poleczm
Agnieszka Ochnio  | 14/01/19  06:30:40 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała i miła,oraz bardzo doradcza i wspaniale pomagająca klientom obsługa.Polecam.Wszyscy klienci są bardzo zadowoleni z usług tej wspaniałej firmy firma bardzo godna polecenia pozdrawiam serdecznie.
Marzena Jędrzejewska  | 03/01/19  16:24:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans to jeden z najlepiej zaopatrzonych marketów w sprzęt agd i rtv. Zawsze ma nowości i zawsze wychodzi na przeciw klientów z promocjami. Sklep nie czyni problemów ze zwrotami. Szybko realizuje tez zamówienia.
Marcin Jednac  | 30/12/18  21:56:58 | Recenzja o sklepie :
Zakupy Online jak i normalnie w Avans to czysta przyjemność, strona czytelna 100% zgodności produktu z opisem, łatwa w obsłudze, tak samo w sklepie obsługa miła. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
Weronika Domagała  | 20/12/18  15:06:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep godzien szczerego polecenia , oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego sprzętu elektronicznego . Wszystko wykonane w wysokiej jakości oraz przystępnych cenach . Serdecznie polecam ten sklep
Ryszard  | 23/12/18  17:49:04 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w sklepie internetowym Avans to czysta przyjemność, strona czytelna, łatwa w obsłudze a zamówienie dostarczone na czas, 100% zgodności produktu z opisem. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
Ola K  | 23/12/18  18:04:11 | Recenzja o sklepie :
Przy kolejnych zakupach internetowych najpierw pod uwagę wezmę zakupy w sklepie Avans. Profesjonalna obsługa, doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia. Bardzo szybka bezpłatna dostawa i produkt w rewelacyjnej cenie.
Magdalena  | 23/12/18  18:19:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy w Avans, jestem bardzo zadowolona i mogę zawsze kupić to co mi się podoba. Towar zgodny z opisem na stronie.Na pewno nie jest to ostatnia rzecz którą zakupie w tym sklepie.Gorąco polecam ten sklep
Joanna  | 23/12/18  18:35:44 | Recenzja o sklepie :
Avans to lider na rynku sklepów internetowych. Bardzo wysoko postawiona poprzeczka jeśli chodzi o jakość świadczonych usług - cenę i podejście do klienta. Zdecydowanie bezkonkurencyjni. Tak powinny funkcjonować wszystkie sklepy.
Andrzej Mucha  | 18/12/18  22:41:30 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans jest bardzo dobrym sklepem RTV AGD, który naprawdę można polecić całej rzeszy konsumentów, dla mnie świetną opcją jest np. przedłużenie gwarancji, miła obsługa, zamówienia przez internet świetnie się sprawdzają, często zniżki i rabaty, polecam :)
Bogusława Staśczak  | 17/12/18  12:38:18 | Recenzja o sklepie :
Dobry sklep oferujący ciekawe artykuły i sprzęt.Ciekawe promocje i obniżki .Warto kupić.Można sprawić sobie lub komuś ładny prezent.Zapłacisz nie zbyt wiele za artykuły dobrej jakości.Można również zarobić trochę pieniędzy.
Marta Siewniak  | 17/12/18  11:47:19 | Recenzja o sklepie :
Wspaniale robi się zakupy w sklepi Avans, Szybka i profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa. Chętnie polecam każdemu zakupy w tym sklepie, gdyż nie można się zawieść. Sklep oferuje super rabaty i prmoocje. z których można korzystać i cieszyć się podwójnie z zakupu.
Teresa Czopek  | 12/12/18  21:11:30 | Recenzja o sklepie :
Avans to sklep godny polecenia, gdzie można kupić sprzęt AGD i RTV różnych producentów w różnych przedziałach cenowych oraz kolorystyce.Każdy tam znajdzie coś dla siebie i nie tylko .Dlatego warto tam kupować.Poleczm
Gabriela  | 07/12/18  15:32:12 | Recenzja o sklepie :
Avans to świetny sklep z AGD i RTV. Duży wybór. Dobre i konkurencyjne ceny. Dodatkowe kilkuletnie gwarancje. Miła i pomocna obsługa. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Korzystałam już kilka razy. Gorąco polecam !!!
zuzanna pomietlo  | 09/12/18  13:20:53 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam każdemu,naprawdę warto skorzystać.
Joanna Kasprowicz  | 08/12/18  09:27:18 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie. Polecam gorąco wszystkim sklep internetowy Avans. Zamówiony przeze mnie produkt dotarł na drugi dzień. Wszystko zgodne z opisem. Szeroki wybór asortymentu. Szybka i miła dostawa. Serdecznie polecam
Joanna Kryszczak  | 06/12/18  18:01:04 | Recenzja o sklepie :
Sklep online z elektroniką w swojej ofercie ma zarówno promocyjne ceny, jak i produkty na co dzień tańsze niż w innych sklepach. Dodatkowym atutem sklepu jest dostawa kurierem do domu i realizacja zamówienia online w kilka dni.
Sylwia Danel  | 04/12/18  21:52:18 | Recenzja o sklepie :
Konkretny i bardzo profesjonalny sklep. Konkurencje ceny, wybór asortymentu idealny dla każdego konsumenta. Świetny kontakt z działem obsługi, ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Pozytywne opinie klientow mówią same za siebie. Gorąco polecam
Violmil  | 03/12/18  16:36:56 | Recenzja o sklepie :
Avans - sklep z dużym wyborem ciekawego asortymentu do domu, dla wszystkich jego mieszkańców. Cieka promocje zachęcają do odwiedzin w sklepach stacjonarnych i internetowych. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam
łukasz sobieraj  | 30/11/18  10:14:09 | Recenzja o sklepie :
Produkty najwyższej jakości.Ceny dużo niższe niż w innych sklepach ,profesjonalna obsługa ,doradzą, podpowiedzą poszukają odpowiednich produktów.Niestety infolinia bardzo przeciążona ,na połączenie trzeba czekać całe wieki,i w trakcie oczekiwania bardzo często rozłącza.
Marcin Złociak  | 01/12/18  21:11:07 | Recenzja o sklepie :
Idealnie i profesjonalnie. Dla każdego coś miłego. Obsługa mega. Towar mega. Ceny mega. Promocje i rabaty mega. Nic tylko kupować i polecać innym. Naprawdę warto. Moja pełna rekomendacja. Więc i ja polecam
Irena Gajewska  | 28/11/18  09:43:00 | Recenzja o sklepie :
Produkty najwyższej jakości.Ceny dużo niższe niż w innych sklepach ,profesjonalna obsługa ,doradzą, podpowiedzą poszukają odpowiednich produktów.Niestety infolinia bardzo przeciążona ,na połączenie trzeba czekać całe wieki,i w trakcie oczekiwania bardzo często rozłącza.
Mieczyslaw Pokuć  | 26/11/18  12:59:52 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetoweg Avans z uslug korzystam i jestem zadowolony z uslug tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczone uslugi na najwyzszym poziomie moja ocena bardzo dobry
zdzislaw Z  | 26/11/18  15:21:33 | Recenzja o sklepie :
to sklep któremu ufam pod względem jakości sprzętu Wygoda zakupów miła obsługa przystepne ceny to wszystko sprawia że często wracam do sklepu Avans i z przyjemnością robie tu zakupy Mogę go polecić
Wojciech Matuszewski  | 24/11/18  01:35:52 | Recenzja o sklepie :
Zamowilem telewizor na raty ponad miesiąc temu. Jeszcze nie otrzymałem żadnej wiadomości z odpowiedzią na temat rat i czy w ogóle dostane telewizor na raty. Nie polecam zakupów w Avansie jeśli traktują wszystkich klientów tak samo
Władysława  | 25/11/18  06:58:21 | Recenzja o sklepie :
Avans to marka sklepów sprzedających urządzenia i sprzęt rtv i gospodarstwa domowego w większych miastach. Oferuje swoje produkty również w sieci poprzez swój sklep internetowy, gdzie można nabyć urządzenia po atrakcyjnych cenach.
Robert Grand  | 10/11/18  08:41:44 | Recenzja o sklepie :
Jedna z najlepszych sieci sklepów nie tylko internetowych , ale także posiadająca swoje placówki na terenie całego kraju to oczywiście sieć sklepów AWANS zajmująca się sprzedażą bezpośrednia wysokiej klasy sprzętu RTV i AGD
Adrian Michalski  | 11/11/18  11:16:37 | Recenzja o sklepie :
Sklep z bardzo szerokim asortymentem dla gospodarstwa domowego oraz ze sprzętem radiowo telewizyjnym. Oferują dużo promocji a przy zakupie można jeszcze uzyskać cashrabat. Polecam wszystkim ten sklep warto kupować.
Grazyna  | 11/11/18  12:47:23 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w Avansie to przede wszystkim oszczędność czasu i pieniędzy. A produkty sa naprawde bardzo dobrej jakości. Kilkakrotnie korzystałam z tego własnie sklepu i niezmiennie jestem bardzo zadowolona. polecam każdemu. naprawde TU WARTO KUPOWAĆ.
Patryk Laskowski  | 13/11/18  05:46:36 | Recenzja o sklepie :
Niby dobre a jednak znakomitą aplikacja i pole mam wszystkim... ze względu to że każdemu człowiekowi który lubi szperac i jakoś czas w ciągu dnia siedzieć na Internecie dlatego polecam wszystkim szybka gotówka zawsze się przyda.
Patrycja Hasmik  | 13/11/18  07:21:08 | Recenzja o sklepie :
Avans to sklep, który jest bardzo przyjazny dla klienta. Wspaniała obsługa w sklepach stacjonarnych, która pomaga wyszukać to co potrzebne. Można wszystko zamówić przez internet, ceny sa rewelacyjne i towar szybko dostępny. Polecam z czystym sercem
Helena Filipiak  | 13/11/18  17:22:20 | Recenzja o sklepie :
Lubię ten sklep, gdyż zawsze w nim coś znajdę dla mojego gospodarstwa domowego. Dużo ma promocji i upustów na towar agd i rtv. Warto polować przed świętami na niskie ceny. Daję pozytywną opinię dla tego sklepu.
Andrzej Grzelewski  | 15/11/18  10:02:59 | Recenzja o sklepie :
Avans bezpieczne zakupy,sa zeczywiscie bezpieczne.Dokonujac zakupow niema obawy ze towar zakupiony zostanie dostarczony po terminie czy tez uszkodzony.Slep ten jest søowny i dotrzymuje terminow dostawy towaru.
Dana Rybicka  | 12/11/18  10:38:42 | Recenzja o sklepie :
sklep Avans to sklep gdzie można kupić sprzęt do domu RTV i kuchni AGD różnych firm , w różnej zakresie cenowym , w różnych wielkościach i kolorach . Każdy znajdzie dla siebie coś do domu dlatego warto tam zaglądać
Beata Mańska  | 06/11/18  18:48:10 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep Avans! Sklep oferuje szeroki wybór markowego sprzętu do domu w atrakcyjnych cenach! Warto zajrzeć i porównać zanim kupi się coś gdzieś indziej! Ja korzystam z promocji i polecam spróbować innym!
Dominika Koba-Piotrowska  | 06/11/18  11:49:18 | Recenzja o sklepie :
Zaskoczona byłam przede wszystkim wysokim poziomem obsługi. Kompetencja i rzetelność pracowników zdecydowały o tym, że mam duże zaufanie do firmy. Dodatkowy atut to ciekawe oferty. Warto aby w przyszłości stały się one bardziej elastyczme, dopasowane do indywidualnych potrzeb klienta.
Agnieszka Piotrko  | 05/11/18  09:31:52 | Recenzja o sklepie :
Jestem zadowolona z moich ostatnich zakupów agd w sklepie avans. Zamówiony towar identyczny jak na zdjęciu i zgodny z opisem. Sklep ma dobre ceny - szczególnie na promocjach. Troszkę czekałam na dostawę ale w sumie to ok.
Joanna Kotwica  | 05/11/18  21:02:52 | Recenzja o sklepie :
elektrycznego grilla ruszt posiada lekko zdartą powłokę szklana osłoną rantu która jest lekko zgnieciona. Mimo małych wad przetestowałem grill sprawuje się rewelacyjnie dlatego taka ocena 3/5 bez tych wad była by 5/5. Taka mała uwaga towar przed wysłaniem powinien być lepiej sprawdzany
Justyna Danielska  | 02/11/18  12:08:20 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sama jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Iwona  | 26/10/18  10:25:53 | Recenzja o sklepie :
Wielokrotnie kupowałam w sklepie internetowym Avans.Szczerze polecam ten sklep.Duży wybór asortymentu.Ceny niższe niż w sklepach stacjonarnych.Bardzo szybka dostawa.Towar solidnie zapakowany.Polecam .
Weronika nika  | 25/10/18  16:11:54 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór sprzętu RTV i AGD. Wszystko wykonane w bardzo wysokiej jakości, bardzo funkcjonalne . Sklep oferuje przystępne ceny . Polecam .
Łukasz Górski  | 25/10/18  19:02:23 | Recenzja o sklepie :
Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Chciałbym gorąco polecić ten sklep,ponieważ jest to rzetelna,uczciwa i sprawdzona firma TERG S.A.Mają też wiele innych znanych i cenionych sklepów,np.Media Markt.Naprawdę można im zaufać,bo jeszcze nikt się na nich nie zawiódł.
Wojciech Bazydło  | 20/10/18  07:36:01 | Recenzja o sklepie :
Jest to mój ulubiony supermarket, uwielbiam w nim robić zakupy przez internet ponieważ jest tak wygodniej oraz szybciej. Idealna obsługa w sklepie to duży plus. Sklep zachęca do kupowania produktów za które dostaje się super rabaty.
leszek senderak  | 20/10/18  09:38:14 | Recenzja o sklepie :
Zakupy internetowe w Avans to czysta przyjemność, strona czytelna, łatwa w obsłudze a zamowienie dostarczone na czas, 100% zgodnosci produktu z opisem. Szybka i profesjonalna obsługa.Profesjonalnie. Co do realizacji zamówienia nie mam żadnych zastrzeżeń: szybko, sprawnie i bez j
Magdalena Wojtyra  | 20/10/18  14:20:03 | Recenzja o sklepie :
Sklep który oferuje szeroki wachlarz sprzętu RTV i AGD z konkurencyjnymi cenami. Przez internet duża dostępność produktów, oraz szybka wysyłka. Ponadto indywidualne podejście do klienta za które głównie polecam ten sklep.
paweł pietruczuk  | 21/10/18  12:07:56 | Recenzja o sklepie :
Jeden z lepszych sklepów jakie znam od wielu lat. Zakupione towary zawsze sie sprawdzały w użytkowaniu pomimo wielu opinii negatywnych. Ostatni zakup to glośniki 2+1 do komputera w dostosowanej cenie dobranej j do jakości .
Adam Szelag  | 18/10/18  12:01:17 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio kupiłem mikser w sklepie ,,Awans,,. Mikser jak mikser zepsuł się po kilku użyciach. Pojechałem do sklepu z reklamacja i b.szybko wszystko załatwiłem. Już mam nowy sprzęt.Jestem bardzo zadowolony.
Adam Korat  | 16/10/18  21:22:22 | Recenzja o sklepie :
Zamówiłem towar w sklepie Awans przez internet i otrzymałem zamówiony towar zgodnie ze specyfikacją i w ciągu 2 dni roboczych. Tak więc polecam ten sklep i zakupy w nim, bo mamy gwarancję uczciwej transakcji.
Jolanta Demkowska  | 14/10/18  12:47:10 | Recenzja o sklepie :
bardzo polecam sklep internetowy avans ponieważ można kupić tam wiele dobrych gatunkowo sprzętów gospodarstwa domowego w bardzo dobrych cenach.Ja jestem zadowolona z tego sklepu bo już korzystałam i dlatego polecam
Rafał Rozmarynowski  | 10/10/18  06:06:35 | Recenzja o sklepie :
dobry sklep sprzedawcy pomogą doradzić klientowi. Ceny nie wygórowane. Dostępne są raty za zero. Towar dobrze zapakowany .Asortyment sklepu duży. Polecam sklep Avans , bo warto oceniam ich B. dobrze.
Michał Gierczak  | 08/10/18  16:32:05 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep, dla mnie bardzo ważną sprawą jest kapitał a ten jest w Polsce więc bardzo POLECAM tym bardziej że jakość jest bardzo Wysoka, gwarancje uznają, jest fachowa pomoc w razie problemów.
DARIUSZ  | 09/10/18  08:31:34 | Recenzja o sklepie :
Avans to świetny sklep ze sprzętem AGD i RTV. Duży wybór, dobra jakość, dobre ceny. Każdy znajdzie coś dla siebie lub na prezent dla znajomych. Miła i pomocna obsługa. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam !!!
Tomasz  | 08/10/18  06:01:19 | Recenzja o sklepie :
Sieć sklepów Avans jak i internetowy oddział tegoż sklepu oferuje swoim klientom bogatą kolekcję sprzętu elektronicznego jak i urządzeń gospodarstwa domowego w atrakcyjnych cenach oraz w promocjach na każdy dzień.
Martyna Pyszko  | 02/10/18  21:54:08 | Recenzja o sklepie :
Ogólnie jestem zadowolona, zakupy w przystępnej cenie, doszły dośćć szybko, jedyny (moim zdaniem) minust to taki, że sprzęt był opakowany jedynie folią stretchową, jak dla mnie to słabe zabezpieczenie (nie taniego) towaru. Poza tym ok.
Agnieszka Stawiarska  | 02/10/18  07:28:55 | Recenzja o sklepie :
polecam ten sklep jest przejrzysty z z dużym wyborem ofert sprzedaży. bardzo dobry kontakt z obsługą i szczegółowy opis produktu ułatwia dobór idealnego dla siebie. szybka dostawa towarów zgodny z opisem
Agnieszka Jakubasz  | 28/09/18  22:31:23 | Recenzja o sklepie :
Super sklep. Towar dostarczają wtedy, kiedy wyznaczymy termin . Zgodny z opisem. Zwroty mozna dokonywać do 14 dni bez podawania przyczyny. Ceny dużo niższe niż w sklepach stacjonarnych. Zakupy w Avansie to pomoc w podjeciu decyzji , szybkość dostarczenia towaru, wygoda , promocje-rabaty i dostepne ceny. Polecam.
Halina Fojtuch  | 01/10/18  19:00:40 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans jest naprawdę świetny. Można wybrać świetne ubrania, bardzo eleganckie i dla osób w różnym wieku. Zawsze zgodnie z najnowszymi kierunkami mody. Dużo promocji zachęca do zakupów. Poza tym jest szybka wysyłka, wszystko elegancko i uczciwie.
Miłosław Gibuła  | 27/09/18  05:45:05 | Recenzja o sklepie :
W sklepie Avans online znajdziemy mnóstwo wszelkiego rodzaju sprzętu elektronicznego do domu albo znajdziemy tam też świetny prezent. Robimy tam zakupy online czyli siedząc w domu a wszystkie zakupy dostarczy nam kurier do domu.
Marcelina Sztuba  | 24/09/18  19:35:01 | Recenzja o sklepie :
szukałam piekarnika wolnostojącego i przypadkiem wyskoczylo mi porównywarka cen. Avans zaproponował najtansza cenę wśród wszystkich elektromarketow. kiedyś robiłam zakupy w sklepie stacjonarnym ale już w mojej okolicy nie ma wiec chętnie zacznę korzystać ze sklepu internetowego.
Radosław Szafraniec  | 24/09/18  14:41:07 | Recenzja o sklepie :
Sklep w którym można kupić wszystko z AGD i RTV fachowa pomoc i obsługa sprzęt najlepszej jakości wszystko sprawnie i szybko możliwość zamówienia przez internet również szybka wysyłka i dostawa prosto do domu polecam wszystkim
Daria Bierła  | 24/09/18  14:18:58 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam sklep internetowy Avans. Sprawny i szybki kontakt. Obsługa również solidna i na bardzo wysokim poziomie. Osobiście polecam wszystkim sklep. Jestem zadowolona z zakupów za każdym razem..
Ilona Bystrek  | 24/09/18  11:39:28 | Recenzja o sklepie :
Sklep super, najbardziej na plus jest ekspresowa wysyłka :) ceny także są przyzwoite, miła obsługa, przejrzysta strona internetowa. Kupowałam już parę razy i z chęcią tutaj wracam. Nie mam żadnych zastrzeżeń jeszcze się nie zawiodłam ;)
Maria Cwietkow  | 23/09/18  06:33:53 | Recenzja o sklepie :
Ostatnio korzystałam z usług sklepu Avans,co za miłe zaskoczenie,duży wybór produktów wysokiej jakości w bardzo przystępnych cenach,bonusy,rabaty,zniżki to przyciąga.Bardzo sympatyczna obsługa,szybka wysyłka i cashions błyskawicznie na koncie,serdecznie polecam.
Lucyna Śliwka  | 24/09/18  07:28:14 | Recenzja o sklepie :
sklep internetowy avans to dobry wybór na dobre i tanie zakupy sprzętu elektronicznego do kuchni , łazienki i codziennego użytku . asortyment w bogatym wyborze i dobrych cenach polecam wszystkim potrzebującym dobrego sprzętu.
Jacek Michalski  | 21/09/18  06:19:36 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep stacjonarny i internetowy z dużym wyborem asortymentu gospodarstwa domowego oraz elektroniki. Oferują częste promocje które zachęcają do zakupów. Super kontakt ze sprzedawcami. Polecam.
Sławek Kakol  | 15/09/18  06:10:18 | Recenzja o sklepie :
Avans to jeden z najciekawszych sklepów w sieci. mamy tutaj wszystko do domu od kuchni poprzez każdy pokój. Do tego sporo promocji, świetnych cen i szybka dostawa do domu lub sklepu. Same pozytywne doświadczenia. Polceam
Joanna Lubas  | 13/09/18  10:22:48 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep internetowy z bardzo dużym asortymentem elektronicznym! Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. Polecam dla wszystkich.
Arletta Królak  | 07/09/18  09:28:59 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Na wszystkie pytania odpowiadają rzeczowo i bez owijania w bawełnę. Ja kupiłam jednego dnia najpierw jeden produkt i w ciągu 2 godzin następny. Nie było problemu żeby zapakować wszystko razem i nie ponosić dodatkowych kosztów za wysyłkę. Ogólnie polecam
Ewelina Ciuruś  | 31/08/18  10:25:21 | Recenzja o sklepie :
Chciałam poinformować, że całkiem niedawno robiłam zakupy w avans.pl. Byłam bardzo zadowolona. Przesyłka szybko dostarczona na mój adres. Towar nie uszkodzony. Miałam możliwość zwrotu, ale nie było takiej potrzeby. Wkrótce złożę tam kolejne zamówienie. Polecam
RENATA Zebrowska  | 24/08/18  12:52:51 | Recenzja o sklepie :
Hej:) dzisiaj oceniam nastepny sklep internetowy. Ceny są dobre duzo promocji. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Strona jest przejrzysta zasady tez. Przesylka szybka i dobrze zabezpieczona. Obsluga mila.
Zbigniew Olesiński  | 22/08/18  16:16:25 | Recenzja o sklepie :
Na samym początku gorąco polecam ten Market , bardzo duży wybór najnowszych produktów AGD i RTV bardzo miła obsługa klienta pierwszy raz się spotykałem z tak przyjemną i miłą obsługę , potrafią wytłumaczyć czym się różnią marki jaki i sprzęt ostatnio robiłem zakupy
Mira Kraska  | 22/08/18  11:11:52 | Recenzja o sklepie :
Avans to sklep gdzie można kupić sprzęt AGD i RTV różnych producentów w różnych przedziałach cenowych oraz kolorystyce.Każdy tam znajdzie coś dla siebie do domu i do kuchni.Dlatego warto tam zaglądać
marci  | 22/08/18  01:15:54 | Recenzja o sklepie :
ogólnie sklep elektroniczny z wieloma zniżkami lub rabatami na zestawy do kupienia w po okazyjnej cenie.Ja jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Polecam na zakupy do AVANS
leon mawer  | 17/08/18  19:00:02 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny , ponieważ kupowałem laptopa i dostawa była szybka oraz ceny są ok dla klientów. Obsługa tez jest bardzo mila i doradza w pewnych kwestiach co do wyboru sprzętu. Dostawa jest szybka i bezpieczna.Wszystkim polecam.
dorota weber  | 19/08/18  07:44:46 | Recenzja o sklepie :
Jest to ogólnopolska sieć sklepów jedna z najlepszych zajmująca się sprzedażą różnego typu produktów sprzętu rtv , jak i agd takich jak pralki , lodówki , telewizory , laptopy , czy smartfony - jest to nie tylko sieć sklepów internetowza
grand grand  | 19/08/18  07:48:18 | Recenzja o sklepie :
AWANS to oczywiście znana marka sieci sklepów internetowych - jedna z najlepszych zajmująca się sprzedażą produktów sprzętu rtv , jak i agd - oczywiście z dostawą prosto do domu zamówionego towaru przez klienta
roman białoń  | 19/08/18  09:47:37 | Recenzja o sklepie :
sieć sklepów avans naprawdę godna polecenia posiada w swojej ofercie ogromy wybór sprzętu agd/rtv na pewno każdy znajdzie odpowiedni model i produkt dla siebie a do tego niezwykle konkurencyjne ceny na rynku
Marcin Kasak  | 19/08/18  14:56:35 | Recenzja o sklepie :
Jeżeli chodzi o obsługę to nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Wszyscy mili i chętni do udzielenia pomocy w razie potrzeby. Oprócz tego sprzęt bardzo dobrej jakości i firmowy. Szybka wysyłka. Polecam
Hedvig  | 15/08/18  09:45:13 | Recenzja o sklepie :
W sklepie internetowym Avans kupuję już od bardzo dawna, jestem mega zadowolona,ma szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia, możliwość kupowania na raty bez wychodzenia z domu, polecam każdemu
Grzegorz Piechota  | 15/08/18  06:42:14 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Ilona Kowalska  | 14/08/18  12:21:57 | Recenzja o sklepie :
zostalam bardzo dobrze obsłużona. zamówienie, zgodnie z wyborem, zostało szybko wysłane .zakup zapakowany był bardzo dobrze, a co wazne sprzet działał sprawnie. Warto kupic w tym sklepie z uwagi chocby na cenę, towar był tańszy niż w innych sklepach .Polecam
jacek basiński  | 11/08/18  17:29:51 | Recenzja o sklepie :
swietny skklep ze sprzetem rtv agd,ceny bardzo przystepne ,artykuly tansze niz w sklepie stacjonarnym,bardzo dobry kontakt z konsultantami ktorzy potrafia doradzic i podpowiedziec,wygodne sposoby platnosci,szybka wysylka lub mozliwoc odboiru towaru w sklepie stacjonarnym
Milena  | 09/08/18  12:09:17 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie wszystkich kupujących.Polecam gorąco sklep internetowy Avans.Wiele promocji,ciekawe oferty mega rabaty.A przed wszystkim duży wybór.Miła obsługa i bardzo rzetelne podejście do klienta.
Wiktoria Jędrzejewska  | 09/08/18  06:42:22 | Recenzja o sklepie :
Avans to solidny sklep na rynku polskim, zawierający ogromną ofertę sprzętu AGD/RTV. Strona sklepu jest bardzo przyjemna, a w oczy rzucają się każdego dnia banery z aktualnymi promocjami.Moja opinia jest pozytywna.
Adam Nowak  | 03/08/18  19:23:27 | Recenzja o sklepie :
Avans to jeden z największych sklepów internetowych z branży RTV, AGD i multimedia. W sklepie tym można zrobić zakupy bez wychodzenia z domu. Jest w nim duży wybór markowych produktów i niskie ceny. Chętnie robię zakupy w tym sklepie i mogę go polecić.
Beata Stefaniak  | 03/08/18  09:22:07 | Recenzja o sklepie :
Avans jest sklepem internetowym, który polecam szczerze wszystkim zainteresowanym sprzętem RTV/AGD. Posiada w swej ofercie bogaty i różnorodny asortyment. Szybka i uprzejma obsługa i wysyłka. Sklep jest naprawdę super!!
Andrzej Kruczek  | 02/08/18  20:21:23 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep internetowy z bardzo dużym asortymentem elektronicznym !!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. !!!!!!!!!!!!!! Polecam dla wszystkich. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jacek Kotliński  | 30/07/18  08:58:12 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo nie zadowolonym klientem od dwóch miesięcy, gdybym wiedział wcześniej na co się decyduję to nigdy nie podpisał bym umowy z UPC. Cena ponad 100 pln za takie usługi to czyste złodziejstwo.  Odradzam każdemu kto ma zamiar podpisać umowę z tym operatorem!!!
Jolanta Filipiak  | 24/07/18  05:28:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep realizujący szybkie wysyłki, a towar sprzedaje pierwszej jakości. Warto często wchodzić na jego stronę, gdyż jest dużo promocji, a zwłaszcza w konkretnych sezonach. Ja daje dobrą opinię, gdyż już zamawiałam.
Regina Domogalla  | 22/07/18  08:08:50 | Recenzja o sklepie :
Super sklep wysyłkowy, ze sprzętem dla Twojego mieszkania. Bogata oferta sklepu w przystępnych cenach pozwala wybierać i dopasowywać dla siebie do woli. Szybka wysyłka. Szybkie przyznawanie punktów cashback.
Bożena Woźniak  | 17/07/18  01:59:34 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia poniewaz kupowala komputer i dostawa byla szybka oraz ceny sa przystepne dla klientow. Obsluga tez jest bardzo mila i doradza w pewnych kwestiach co do wyboru sprzetu. Dostawa jest szybka i bezpieczna.
Piotr  | 13/07/18  17:04:23 | Recenzja o sklepie :
W porządku, zamówienie pomyślnie zrealizowane i odebrane, stosunkowo szybko wysłane przez sklep. Dobra cena, koszt przesyłki ok, chociaż mogłaby być dostępna także tańsza forma przesyłki dla drobnych produktów.
Barbara Rudzka  | 12/07/18  06:51:25 | Recenzja o sklepie :
Sklep jest w porządku, dobrze się w nim robi zakupy. Będę polecać. Nie mialam problemu z komunikacją i towar otrzymany zgadzał się z zamówieniem. Przesyłka też dotarła szybko i bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

  Orange
BonPrix
visit register click click