OTRZYMAJ DO 1,23% CashCoins Neonet MediaExpert

Avans Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Avans

RTV i AGD z rabatem w Avans

Avans to prężnie rozwijający się sklep internetowy o ogólnopolskim zasięgu. Swoim Klientom oferuje sprzęt RTV/AGD, smartfony, laptopy, tablety, aparaty i kamery cyfrowe, konsole i gry oraz elektronarzędzia. Wszystko to w konkurencyjnych cenach i najlepszej jakości.

Avans Opinie

Mariola Pietrzik  | 27/07/19  08:45:49 | Recenzja o sklepie :
Super sklep z bogatym asortymentem i przyjaznym dla klientów cenami. Niecodzienną ofertą jest też możliwość wynajmu samochodu. Strona przejrzysta i intuicyjna. Łatwy i miły kontakt z obsługą. Bezproblemowe zakupy z dużym cashbackiem. Polecam!
Agnieszka Kuc  | 18/07/19  20:58:49 | Recenzja o sklepie :
wszystko ok, ceny o dziwo lepsze niż w wielu innych sklepach. pralka przyszła na drugi dzień od zamówienia. bardzo profesjonalne podejście do klienta. jestem zadowolona. punkty przyznane bardzo sprawnie.
Dawid Zawiślak  | 14/07/19  20:58:10 | Recenzja o sklepie :
Szybko, tanio, profesjonalnie. POLECAM KAŻDEMU ! :D Robiłam już 3 razy zakupy przez sklep internetowy Avans i za każdym razem usługa przebiegała prawidłowo. Zakupiony sprzęt - najtaniej na rynku, a służy bez przerwy :)
Dagmara Sanetra  | 13/07/19  18:55:32 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim sklep internetowy Avans, bo ma bardzo duży wybór sprzętu gospodarstwa domowego. Ja zakupiłam tam maszynkę do włosów dla mojego narzeczonego i jest bardzo zadowolony. Szkoda że nie ma tego sklepu w mojej miejscowości.
Sabina Okroj  | 30/06/19  17:34:33 | Recenzja o sklepie :
Polecam! Bardzo dobra jakość produktów,. szybka dostawa, Nigdy sie nie zawiodlam , dobre ceny ogólnie bardzo dobrze obsługują i można na nich liczyć!
Jacek Krupiński  | 11/06/19  19:56:30 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim sklep Avans.Ostatnio dokonałem tam zakupu odkurzacza i byłem mile zaskoczony.Zostałem obsłużony profesjonalnie.Sprzedawca wiedział co sprzedaje.Znał parametry sprzętu i podpowiedział co wybrać.
Czesław Korduła  | 03/07/19  07:52:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep ponieważ oferuje ogromna ilość sprzętu gospodarstwa domowego dla każdego.Bardzo fajny i łatwy kontakt z e sklepem miła obsługa i chetna do pomocy.Z całego serca polecam ten sklep i zawsze chetnie do niego wracam.
EWELINA CIURUŚ  | 01/07/19  09:56:07 | Recenzja o sklepie :
Witam serdecznie:) A więc kilka spostrzeżeń na temat tego sklepu. Po pierwsze bardzo szeroki wybór asortymentu. . Po drugie zaraz po złożeniu zamówienia dostałam potwierdzenie transakcji. Po trzecie na drugi dzień czekałam już na dostawę zamówionego sprzętu. Polecam
Michał Nikis  | 18/06/19  21:23:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep jest stosunkowo tani i dobrze wyposażony.Można tu nabyć drobne AGD,gry,telefony,różne gadżety,jak i sprzęt z trochę większej półki.Liczne promocje i rabaty zachęcają do skorzystania.Każdy znajdzie tu coś dla siebie i nie zawiedzie się.Polecam!
Szymon Szt  | 18/06/19  21:24:56 | Recenzja o sklepie :
Sklep jest stosunkowo tani i dobrze wyposażony.Można tu nabyć drobne AGD,gry,telefony,różne gadżety,jak i sprzęt z trochę większej półki.Liczne promocje i rabaty zachęcają do skorzystania.Każdy znajdzie tu coś dla siebie i nie zawiedzie się.Polecam!
Marta Sztajnert  | 18/06/19  21:26:14 | Recenzja o sklepie :
Sklep jest stosunkowo tani i dobrze wyposażony.Można tu nabyć drobne AGD,gry,telefony,różne gadżety,jak i sprzęt z trochę większej półki.Liczne promocje i rabaty zachęcają do skorzystania.Każdy znajdzie tu coś dla siebie i nie zawiedzie się.Polecam!
Joanna Laskowska  | 09/06/19  10:07:22 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans posiada bardzo duży asortyment produktów RTV i AGD dlatego każdy na pewno znajdzie sprzęt potrzebny do wyposażenia domu. Ceny są bardzo atrakcyjne z możliwością spłaty w ratach. Obsługa bardzo miła a dostawa odbywa się w dogodnym dla nas terminie. Sklep warty polecenia.
Wioleta Lesińska  | 09/06/19  18:03:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep godny polecenia ponieważ biorąc pod uwagę inne sklepy z podobnym asortymentem trzeba stwierdzić że jest konkurencyjny pod tym wzgledęm i tym samym najlepszy . Ponadto obsługa niezwykle miła i pomocna .
Stanislaw Horodko  | 06/06/19  16:13:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo atrakcyjne ceny z darmową przesyłką kuriera. Termin można zmodyfikować dostosowując go do swoich potrzeb. Towar należycie zapakowany, pudełko obklejone firmową taśmą sklepu co daje gwarancję, że nikt po drodze nie będzie się dobierał do paczki. Polecam wszystkim.
Elżbieta Kacprzak  | 03/06/19  13:29:25 | Recenzja o sklepie :
Super sklep, w którym znajdziesz bardzo duży asortyment produktów RTV i AGD. Super jakość w bardzo atrakcyjnych cenach. Można też kupować w systemie ratalnym. Dużo różnorodnych promocji. Obsługa bez zarzutu.
Ksawery Sarnecki  | 03/06/19  03:44:30 | Recenzja o sklepie :
Avans stał się tak popularną marką, sklepem internetowym tak dobrze i szeroko reklamowanym, że każdy chyba już kojarzy go z marką sprzętu RTV AGD i pozostał szeroko wybieraną opcją przy zakupie nowego sprzętu.
Joanna Łucyszyn  | 29/05/19  21:42:21 | Recenzja o sklepie :
Super sklep duży asortyment w niskich cenach szybka wysyłka oraz miła obsługa polecam wszystkim którzy chcą kupić taniej sprzęt elektryczny itp dodatkowo dużo zniżek i rabatów oraz darmowa dostawa kurierem
Paweł Ogrodowski  | 03/06/19  03:10:05 | Recenzja o sklepie :
Polecam - zakupy to czysta przyjemność. Zarówno stacjonarnie jak i internetowo. Częste promocje, rabaty - zaglądam dość często. Każdy znajdzie coś dla siebie - kobieta czy mężczyzna :). Jeszcze raz polecam
Monika Holona  | 27/05/19  20:52:14 | Recenzja o sklepie :
Witam, polecam platformę Avans, bo zakupy na niej to 100% gwarancji zadowolenia, szybka, miła i fajna obsługa oraz szeroka oferta produktów. Każdy, kto zrobi zakupy, na pewno poleci stronę oraz zareklamuje zakupy
Henryka  | 26/05/19  13:27:16 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy sieci Avans, sprzedającej artykuły agd w dużym wyborze, prezentuje się na tle innych mu podobnych marek z tej samej branży, bardzo przyzwoicie. A swoimi rabatami i promocjami konkuruje dość skutecznie.
Marta S  | 21/05/19  08:42:06 | Recenzja o sklepie :
Polecam - zakupy to czysta przyjemność. Zarówno stacjonarnie jak i internetowo. Częste promocje, rabaty - zaglądam dość często. Każdy znajdzie coś dla siebie - kobieta czy mężczyzna :). Jeszcze raz polecam
Zofia Zegarek  | 20/05/19  22:47:11 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór sprzęty najwyższej jakości, zarówno AGD, Jak i RTV Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. .Szybka realizacja i wysyłka. Można też kupować w systemie ratalnym. Ciekawe rabaty i promocje. Miła i kompetentna obsługa.
Karolina Królikowska  | 19/05/19  08:41:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo dobry sklep ze sprzętem AGD i RTV. Konkurencyjne ceny i fajne rabaty są zachęcają do robienia zakupów w tym internetowym sklepie. Dobry stosunek ceny do jakości. Warto tu wrócić, mają szeroki asortyment.
Marta Siewniak  | 17/05/19  13:35:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans, to godny polecenia punkt sprzedaży. Ogromna gama sprzętu AGD tak dużego jak i drobnego. Zawsze jest w czym wybierać a przy tym ceny sa umiarkowanie i dostosowane do wymogów każdego klienta.
Mieczysław Pokuć  | 13/05/19  15:10:54 | Recenzja o sklepie :
Ze sklepu internetowego Avans korzystam z usług z tego sklepu i jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym którzy chcą mieć swiadczone usługi na bardzo dobrym poziomie.
Katarzyna Hlebowicz  | 12/05/19  15:30:35 | Recenzja o sklepie :
Dobry sklep ze sprzętem AGD i RTV. Konkurencyjne ceny i atrakcyjne rabaty są niewątpliwie skutecznym wabikiem do robienia zakupów w tym internetowym sklepie. Dość dobry stosunek ceny do jakości. Warto tu wrócić.
Andrzej Filipiak  | 07/05/19  19:59:09 | Recenzja o sklepie :
W sklpie interntowym Avans zawsze są jakieś promocje. Dużo sprzętu AGD i RTV do wyboru, po promocjach też. Sklep konkurencyjny dla sklepów o podobnych ofertach sprzętu. Polecam, bo na niektórych produktach jest tańszy.
Dorota Smoleńska  | 07/05/19  18:34:37 | Recenzja o sklepie :
Szeroki wybór, różnorodna oferta, różne promocje. Sprzęt RTV AGD, IT rożnych marek, w różnych cenach. Łatwa w obsłudze strona, wygodne przeglądanie, szerokie informacje, wygodne płatności i szybka dostawa.
Sylwia Szczecińska  | 02/05/19  18:01:12 | Recenzja o sklepie :
Bardzo szeroki wybór produktów w najlepszych na rynku cenach, szybkie i przyjemne przeprowadzanie zamówień, błyskawiczna dostawa oraz bardzo dobra obsługa klienta. Serdecznie polecam ten sklep na podstawie moich kilku zamówień, ponieważ nigdy się na nim nie zawiodłem.
Monika Sarter  | 01/05/19  17:09:48 | Recenzja o sklepie :
Zawsze mogę liczyć na sklep Avans, szukając sprzętu AGD tutaj znajdę zawsze to, czego potrzebuję. Z każdego zakupionego towaru jestem bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana. Polecam sklep Avans bardzo mocno.
Czeslaw Haranczyk  | 02/05/19  06:48:15 | Recenzja o sklepie :
Avans to jeden z ciekawszych, tańszych i lepszych sklepów z elektroniką i nie tylko. Każdy znajdzie tutaj sprzęt jakiego szuka w przystępnej cenie z miłą obsługą. Ja szczerze polecam bo naprawdę warto
Barbara Michalska  | 30/04/19  08:32:06 | Recenzja o sklepie :
Ten sklep jest godny polecenia, zakupy internetowe w tym sklepie to przyjemność. Duży wybór towarów, miła obsługa i bardzo szybka realizacja dostaw. Ceny są na dobrym poziomie częste promocje przyciągaja klientów.
Monika Fijałkowska  | 28/04/19  12:25:59 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Avans jest dobrą alternatywą dla osób mających mało czasu wolnego lub mieszkających na wsi, gdyż za jego pośrednictwem mogą zaopatrzyć swój dom w dobrej jakości sprzęt agd, rtv. Zdecydowanie polecam!
Izabela Mazur  | 29/04/19  07:36:09 | Recenzja o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy Avans. Ceny i jak i zdjęcia towaru są bardzo widoczne. Opisy do produktów dokładne. Ceny nie wysokie i na przesyłkę też nie trzeba długo czekać. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Teress  | 25/04/19  06:50:47 | Recenzja o sklepie :
Polecam zakupy w sklepie internetowym Avans. Bardzo szeroki asortyment z zakresu sprzętu agd i rtv. Często są różne promocje więc można zaoszczędzić trochę pieniędzy. Szybko są realizowane zamówienia.
Joanna Głębowska-Magier  | 24/04/19  13:22:30 | Recenzja o sklepie :
Dzień dobry. Moja rodzina dość często zaopatruje się w Avans. Ceny są przystępne i wybór produktów całkiem szeroki. Każdy znajdzie coś dla siebie z elektroniki i gospodarstwa domowego. Gorąco polecam Ja i moja Rodzina.
Tomasz Kacprzak  | 19/04/19  18:08:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży asortyment wyrobów RTV i AGD. Towar wysokiej jakości po bardzo przystępnej cenie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Często są promocje. Natychmiastowa realizacja zamówienia. Darmowa przesyłka przy zakupach powyżej 99 złotych. Polecam.
Katarzyna Domagała  | 17/04/19  12:44:05 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien szczerego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu elektronicznego, RTV i AGD. Wszystko w naprawdę wysokiej jakości a zarazem w przystępnych cenach .
Nika Domagala  | 17/04/19  12:28:16 | Recenzja o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien szczerego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu elektronicznego, RTV i AGD. Wszystko w naprawdę wysokiej jakości a zarazem w przystępnych cenach .
Rafał Łukomski  | 15/04/19  12:20:13 | Recenzja o sklepie :
bardzo duzy wybor towarow liczne promocje super ceny szybki czas realizacji zamowien miła obsługa ładny wyglad strony przystepne ceny super sklep sprawna obsługa konsultantow i bardzo fajny sklep niskie ceny
Daniel Wieliki  | 15/04/19  09:05:46 | Recenzja o sklepie :
Sklep posiada szeroką gamę różnych produktów AGD RTV. Sklepy zlokalizowane w pobliżu miejsca zamieszkania zlokalizowane w centrach handlowych. Fachowe doradztwo, atrakcyjne ceny. Pomoc w procesie reklamacyjnym. Polecam.
Tomasz Kacprzak  | 11/04/19  12:58:20 | Recenzja o sklepie :
Duży wybór sprzętu wysokiej jakości zarówno AGD jak i RTV. Każdy znajdzie coś dla siebie. Miła i profesjonalna obsługa. Szybka i tania dostawa, A przy zakupach powyżej 99 zł bezpłatna. Serdecznie polecam. Szybko przyznają CashBack.
Karol Kulik  | 10/04/19  21:03:03 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór produktów AGD i RTV. Dobra jakość w atrakcyjnych cenach. Ciekawe rabaty i promocje. Darmowa dostawa. Szybka wysyłka. Miła i profesjonalna obsługa. Towar super zapakowany. Przesyłka zawsze na czas. Szybko przyznają CashBackRabat.
Waldemar Mirski  | 10/04/19  21:06:37 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór produktów AGD i RTV. Dobra jakość w atrakcyjnych cenach. Ciekawe rabaty i promocje. Darmowa dostawa. Szybka wysyłka. Miła i profesjonalna obsługa. Towar super zapakowany. Przesyłka zawsze na czas. Szybko przyznają CashBackRabat.
Adam Surman  | 09/04/19  14:13:55 | Recenzja o sklepie :
witam zainteresowanych sklepem AVANS , własnie kupiłem u nich odkurzacz pioracy . Przyszedł w ciagu trzech dni , zamówienie bezproblemowe , poprzedzajace rozmową telefoniczną . Kazdemu polecam zakupy w Avansie !
Władysława  | 08/04/19  21:26:51 | Recenzja o sklepie :
Dobrze zaopatrzony sklep to podstawa. Takim sklepem jest min. sieć sklepów Avans , jego strona internetowa jak i placówki stacjonarne oferują swoim klientom atrakcyjny sprzęt agd po atrakcyjnej cenie.
Jakub Złomańczuk  | 08/04/19  12:56:36 | Recenzja o sklepie :
Bardzo duży wybór produktów AGD i RTV. Dobra jakość w atrakcyjnych cenach. Ciekawe rabaty i promocje. Darmowa dostawa. Szybka wysyłka. Miła i profesjonalna obsługa. Towar super zapakowany. Przesyłka zawsze na czas. Szybko przyznają CashBackRabat.
Katarzyna  | 08/04/19  13:28:57 | Recenzja o sklepie :
W Avansie kupiłam zmywarkę. Jestem bardzo zadowolona aczkolwiek zdjęcie ściągnięte z grafiki google. Chciałam kolor srebrny, na zdjęciu była błyszcząca. Przyszła w srebrnym kolorze, ale matowym. Inf o tym nie było.
Anna Lachowska  | 06/04/19  11:35:09 | Recenzja o sklepie :
W porównaniu z konkurencją to wiele hałasu o nic- ceny wcale nie niskie, asortyment niewielki. Mam wrażenie, że większość wysiłków tej marki dotyczy nie jakości własnej, a widoczności marki w internecie. Ok- wchodzę, więc działa. Po czym wychodzę...
IZABELA Dobrowolska  | 07/04/19  18:11:51 | Recenzja o sklepie :
Avans to sklep kosmiczny. Nowości na każdą kieszeń. Urozmaicony asortyment sklepu sprawia, ze każdy znajdzie coś dla siebie. Koniecznie musicie tam zajrzeć. Szczerze polecam dla każdego . Jest moc !!!
Gonia  | 04/04/19  11:28:08 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans to duża siec sklepów internetowych jak i stacjonarnych. Posiada ten sklep bardzo duzy asortyment ze sprzętem AGD jak i komputerowy. Sporo tam kupuję obsługa jest bardzo miła a towar przychodzi bardzo szybko.
Ala Chlopek  | 02/04/19  12:13:50 | Recenzja o sklepie :
Najlepsza aplikacja jaką tylko znam. Wszystlo bardzo fajnie działa i wszystko w najlepszej jakości. Bardzo polecam ten sklep i uważam że ceny są bardzo fajne i adekwatne do jakości i wielkości produktów
Magda Kutrzepa  | 03/04/19  02:50:15 | Recenzja o sklepie :
Produkt zgodny z opisem.Blender działa bez zarzutów, fachowa obsługa i dostawa.Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka. Super ceny duża różnorodność towaru wszystko bez zarzutu polecam sklep.
Olga Kot  | 03/04/19  22:06:54 | Recenzja o sklepie :
Przymierzam się do zakupu nowego telewizora. Przeglądając oferty różnych sklepów trafiłam na Avans. Mnóstwo sprzętu w świetnych cenach, do świąteczne promocje. Na pewno coś dla siebie znajdę. A do tego jeszcze cashback, czego chcieć więcej:)
Nika Domagała  | 01/04/19  18:55:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu, dla domu zarówno sprzęt RTV jak i AGD . Wszystko w przystępnych cenach i dobrej jakości. polecam serdecznie
Irek Majerczyk  | 30/03/19  14:36:05 | Recenzja o sklepie :
Często u nich kupuje sprzęt różny. Mają bardzo dobre ceny jak i produkty. Lubię zamawiać online. Nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie. Są profesjionalni i rzetelni. Mają też raty bardzo fajne. Szczerze POLECAM!!!
Magdalena Królak  | 31/03/19  10:38:32 | Recenzja o sklepie :
Super ceny, duża różnorodność towarów, ekspresowa wysyłka, zgodnie z wyznaczonym terminem. Powiadomienia na maila po realizacji każdego etapu zamówienia. Założenie konta na stronie avans.pl jak i sam zakup odbyły się bez problemu.
Grzegorz Kruczyński  | 28/03/19  02:04:45 | Recenzja o sklepie :
Doskonały pod względem zaopatrzenia sklep z rtv i agd gdzie zawsze można znaleźć to czego akurat się szuka . Bardzo często odwiedzam stronę Awans i zawsze jestem miło zaskoczony zniżkami i atrakcyjnymi rabatami Serdecznie polecam
JERZY ZAWADA  | 26/03/19  19:33:22 | Recenzja o sklepie :
to jeden z lepszych sklepo.kazdy znajdzie tu cos dla siebie. sa tu towary dla mniej zamoznych jak i rowniez te z tak zwamej wyzszej polki.dlatego moja ocena tego sklepu to bardzo dobry.pracownicy tego sklepu potrafia dobrze doradzic.
Nika Nika  | 25/03/19  16:22:34 | Recenzja o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu elektronicznego zarówno dla domu jak i tego mniejszego. Wszystko w bardzo przystępnych cenach .polecam ten sklep
Katarzyna Czapp  | 16/03/19  18:30:27 | Recenzja o sklepie :
Wszystko zgodne z informacjami. Bardzo szybka obsługa ,szybka wysyłka. Towar ładnie zapakowany.Jest to naprawdę porzadna firma. Dostawa przebiega szybko zgodnie z zamówieniem. Naprawdę mogę polecić AVANS dając im 5 gwiazdek.
Norbert Siwiec  | 17/03/19  10:48:23 | Recenzja o sklepie :
Ten sklep internetowy naprawde pozytywnie mnie, zaskoczyl, ponieważ juz na samym początku otworzenia strony jest wszystko latwe i proste, nie ma wiekszego problemu z znalezieniem sprzetu którego jest bardzo duzo do wyboru, no i oczywiście darmowa dostawa super daje ,5.
Mateusz Guzowski  | 13/03/19  21:57:17 | Recenzja o sklepie :
Agd, Rtv i inne najwyższej jakości. Nie ma problemu z konkretnymi modelami. Jeżeli nie ma na sklepie towar natychmiast zamawiamy jest internetowo i na zajutrz jest już w sklepie lub domu! Miła profesjonalna obsługa zarówno stacjonarnie jak internetowo. Mocno polecam!
Emilia Grzybicka  | 07/03/19  22:22:03 | Recenzja o sklepie :
W sklepie Avans jest bogaty wybór produktów agd i rtv., ostatnio kupiłam tam suszarkę do włosów, z której jestem zadowolona. Kosztowało 20 zł mniej niż w najbliższym sklepie stacjonarnym. Avans ma też ciekawe rabaty i promocje. Polecam ten sklep
Marta_PL  | 06/03/19  10:19:17 | Recenzja o sklepie :
AVANS to wspaniałe zakupy. Działa szybko i na najwyższym poziomie. Szybka realizacja i wysyłka. Polecam sklep ze względu na bardzo duży asortyment. Każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Zakupy w pełni udane, a obsługa miła i profesjonalna.
Natalia Lekowska  | 07/03/19  06:38:01 | Recenzja o sklepie :
Polecam sklep internetowy Avans, dają możliwość skorzystania z ciekawych rabatów, oferują towar bardzo dobrej jakości w atrakcyjnych cenach. Jest też opcja kupna sprzętu w systemie ratalnym, bez problemu wniosa nowy sprzęt do domu i zabiorą stary(było tak z moją lodówka) polecam
Edyta Wira - Łydka  | 05/03/19  16:53:53 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu avans. Realizacja zamówienia natychmiastowa jak również przesyłka. Tusz doszedł w idealnym stanie, nieuszkodzony. Dokladnie zapakowany produkt, dodatkowe zabezpieczenia. Obsługa klienta fachowa! Z czystym sumieniem polecam sklep!
Ludwik Nesterowski  | 03/03/19  06:13:19 | Recenzja o sklepie :
Avans kiedyś funkcjonował w moim mieście jako sklep stacjonarny ale został zamknięty. Pozostał esklep. Jest tam dobry wybór a ceny są przystępne.Polecam wszystkim, którzy chcą kupować wygodnie i tanio.
Tomek Jakubiak  | 27/02/19  22:21:16 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam sklep internetowy Avans. Dzięki bardzo miłej i profesjonalnej obsłudze mogłem szybko dokonać wyboru. Towar wysokiej jakości, bardzo ładnie wykonany. Szybka i tania dostawa. W sklepie można znaleźć naprawdę wszystko.
Jan Kowalski  | 23/02/19  17:24:00 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans to sklep w którym można znaleźć sprzęt RTV, AGD i multimedialny. Jest to jedna z największych marek tej branży. W sklepie tym jest duży wybór produktów najlepszych producentów. Ceny są niskie i jest wiele promocji. Polecam.
jacek senderak  | 24/02/19  11:33:46 | Recenzja o sklepie :
DUZO PROMOCJI ROZNORODNYCH ZAKRES CEN SZYBKA WYSYLKA KUPOWALEM TU KOMPUTER NASTEPNIE DROBNY OSPRZET JESTEM ZADOWOLONY PRZESYLKA PRZYSZLA SZYBKO W NIENARUSZONYM STANIE NAWET KURIER POKUSIL SIE O WCZESNIEJSZY TELEFON WIEC NIE JEST ZLE .
Maria Śliwińska  | 25/02/19  23:11:29 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep, dużo ciekawych produktów w niskich cenach. Przesyłka zawsze na czas, wiele ciekawych promocji. W tym roku ciekawa oferta lodówek. Serdecznie i gorąco polecam wszystkim użytkownikom ten sklep !
Andrzej Kłosek  | 19/02/19  15:49:05 | Recenzja o sklepie :
bardzo dobry sklep ze sprzętem agd i rtv zalety to atrakcyjna oferta cashbacków oraz darmowy transport przy zakupie powyżej 99 zł, co przy zakupie oferowanego asortymentu nie jest niczym szczególnym sklep oferuje szybką dostawę twowaru,
Angelika Pęczek  | 17/02/19  12:31:50 | Recenzja o sklepie :
Witam!! Chciałabym polecić sklep Avans. Jest to sklep w którym każdy z nas znajdzie coś dla siebie w bardzo atrakcyjnych cenach. Każdy co szuka np telewizora, lodówki na pewno jak zajrzycie do tego sklepu z pustymi rękami nie wyjdziecie. Polecam!
Klaudia Chelińska  | 15/02/19  16:12:41 | Recenzja o sklepie :
Polecam wszystkim sklep Avans. Nie bylam przekonana bo nigdy o nim nie słyszałam, dlatego byłam mile zaskoczona robiąc zakupy w tym sklepie. Ceny są bardzo przystępne, przesyłka darmowa powyżej 99zł szybka dostawa!
Krystyna Drozd  | 18/02/19  08:11:34 | Recenzja o sklepie :
Avans oferuje szeroki wybór zarówno zmechanizowanego sprzętu gospodarstwa domowego jak i wszelkich urządzeń elektronicznych. Można tu również kupić urządzenia do uprawiania sportu i rekreacji a także do urządzenia i wyposażenia ogrodu. Wszystko w całkiem atrakcyjnych cenach.
rysiek pietruczuk  | 03/02/19  15:23:31 | Recenzja o sklepie :
od wielu lat dokonuję zakupów w tej sieci sklepów również stacjonarnych . Jak dotąd pomimo wielu negatywnych opinii nie zmieniłem swojego stanowiska i nadal będę dokonywał zakupów zwłaszcza elektroniki sprzętów AGD i inne . Osobiście polecam każdemu .
Marcin Królak  | 04/02/19  12:33:35 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z usług sklepu avans. Realizacja zamówienia natychmiastowa jak również przesyłka. Garnki doszły w idealnym stanie, nieuszkodzone. Dokładnie zapakowany produkt, dodatkowe zabezpieczenia. Obsługa klienta fachowa! Z czystym sumieniem polecam sklep!
Irena S  | 07/02/19  19:50:52 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans spełnił moje oczekiwania. Realizacja zamówienia natychmiastowa Przesyłka porządnie zapakowana wraz z dodatkowymi zabezpieczeniami. Miła obsługa oraz całkiem niskie ceny i wiele promocji. Polecam sklep!
Jacek Krupiński  | 02/02/19  08:03:18 | Recenzja o sklepie :
Szczerze polecam wszystkim sklep Avans.Znalazłem u nich to,czego szukałem od dawna.Artykuły gospodarstwa domowego występują w różnych przedziałach cenowych, co pozwala mi na porównanie ofert i prowadzi do większych zakupów.Polecam wszystkim.
Ernest Jurczak  | 08/02/19  15:38:19 | Recenzja o sklepie :
Sklep sieci "Avans", zarówno w formie stacjonarnych sklepów jak i sklepu internetowego, oceniam na "bardzo dobry", ponieważ zarówno ceny, koszty ewentualnej wysyłki, jak i kompetentna obsługa jest bez zarzutu . . .
Agnieszka Górska  | 08/02/19  18:08:28 | Recenzja o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bardzo bogata oferta i duży wybór produktów a także świetny kontakt z obsługą sklepu oraz szybkie i bezpieczne zakupy. Polecam wszystkim, którzy chcą zrobić zakupy bez wychodzenia z domu.
Kaziczek Piotrko  | 11/02/19  00:18:35 | Recenzja o sklepie :
Mile zaskoczył mnie poziom obsługi w sklepie Avans - pełen profesjonalizm. Zakupiony towar agd dotarł szybciutko, bezpiecznie zapakowany. Cały proces zakupów przebiegł bez zastrzeżeń. Tak trzymać! Polecam.
Szymon Michalski  | 29/01/19  07:02:07 | Recenzja o sklepie :
Jeden z lepszych sklepów z branży rtv agd z dużym wyborem asortymentu. Sklep oferuje dużo akcji promocyjnych i jest możliwość kupienia sprzętu w dobrej cenie. Obsługa profesjonalna i bardzo miła. Polecam sklep.
Danuta Baran  | 25/01/19  12:13:02 | Recenzja o sklepie :
sklep Avans to bardzo fajny sklep w którym często robię zakupy, są w tym sklepie prawie zawsze ciekawe i opłacalne promocje z których często korzystam i polecam gdyż zakupy w tym sklepie to sama przyjemność .
Arkadiusz Korczyński  | 27/01/19  16:27:55 | Recenzja o sklepie :
Bardzo przyjazna sieć sklepów dużo możliwości zakupu sprzętu RTV AGD i elektroniki. Bardzo mila obsługa w wielu punktach sprzedaży a także wygodny i prosty w obsłudze dostęp do sklepu online. Serdecznie polecam!
Edward Chrzanowski  | 27/01/19  20:43:25 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep. Naprawdę można zrobić super zakupy w atrakcyjnych cenach. Nigdy nie ma problemu z płatnościami a towar jest najwyższej jakości również nie było problemów z reklamacją. Miła obsługa jak i pełny profesjonalizm w każdym calu
Robert Brzymyszkiewicz  | 24/01/19  14:25:29 | Recenzja o sklepie :
Sklep internetowy Avans to sklep, który spełni oczekiwania wszystkich osób chcących kupić sprzet RTV i AGD w bardzo atrakcyjnych cenach. Bardzo miła obsługa, dużo promocji, rabaty Polecam wszystkim w 100%
Marcin DANIELSKI  | 20/01/19  09:45:07 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sam jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Anna Nideraus  | 18/01/19  08:16:47 | Recenzja o sklepie :
Super ceny - adekwatne do produktu, duży wybór na każdą kieszeń, przejrzyste menu, produkty opisane dokładnie ze wszystkimi interesującymi mnie szczegółami ,dodatkowy plus za darmową przesyłkę,polecam ten sklep
Ewa Miller  | 17/01/19  20:06:24 | Recenzja o sklepie :
Profesjonalne, z zaangażowaniem. Jestem zachwycona szybkością dostawy, oraz sposobem komunikowania z klientem. Bardzo duży asotyment towarow i jasne opisy, możliwość porównania pod różnymi względami ulatwia dokonania właściwego wyboru.
Robert Żelasko  | 16/01/19  13:04:25 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans to super miejsce na zakupy sprzętu RTV/AGD. Jest to sklep internetowy o zasięgu ogólnopolskim.W swojej ofercie posiada smartfony,laptopy,tablety,aparaty i kamery cyfrowe,konsole i wiele innych tego typu sprzętów,polecam każdemu ten sklep.
Gabriel Wylot  | 16/01/19  15:56:08 | Recenzja o sklepie :
Najlepszy sklep w sieci nie ma sobie równych ostatnio kupowałem kuchenkę gazową i bardzo mnie zdziwiło że dostawa jest gratis bardzo rzadko się to zdarza z mojej strony leci ogromny plus polecam !!!!!
Weronika Danielska  | 14/01/19  14:43:15 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła obsluga profesjonalne podejscie do klienta duzo promocji w przystepnej cenie dla kazdego znajdzie sie cos ciekawego za rozsadna cene.Szczerze polecam wszystkim ten sklep.sama jeszcze zrobie tam zakupy.
Wladyslaw Czopek  | 12/01/19  18:59:39 | Recenzja o sklepie :
Avans - to sklep godny polecenia, gdzie można kupić sprzęt AGD i RTV różnych producentów w różnych przedziałach cenowych oraz kolorystyce.Każdy w sklepie Avans znajdzie coś dla siebie i nie tylko .Poleczm
Agnieszka Ochnio  | 14/01/19  06:30:40 | Recenzja o sklepie :
Wspaniała i miła,oraz bardzo doradcza i wspaniale pomagająca klientom obsługa.Polecam.Wszyscy klienci są bardzo zadowoleni z usług tej wspaniałej firmy firma bardzo godna polecenia pozdrawiam serdecznie.
Marzena Jędrzejewska  | 03/01/19  16:24:15 | Recenzja o sklepie :
Sklep Avans to jeden z najlepiej zaopatrzonych marketów w sprzęt agd i rtv. Zawsze ma nowości i zawsze wychodzi na przeciw klientów z promocjami. Sklep nie czyni problemów ze zwrotami. Szybko realizuje tez zamówienia.
Marcin Jednac  | 30/12/18  21:56:58 | Recenzja o sklepie :
Zakupy Online jak i normalnie w Avans to czysta przyjemność, strona czytelna 100% zgodności produktu z opisem, łatwa w obsłudze, tak samo w sklepie obsługa miła. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
Weronika Domagała  | 20/12/18  15:06:57 | Recenzja o sklepie :
Sklep godzien szczerego polecenia , oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego sprzętu elektronicznego . Wszystko wykonane w wysokiej jakości oraz przystępnych cenach . Serdecznie polecam ten sklep
Ryszard  | 23/12/18  17:49:04 | Recenzja o sklepie :
Zakupy w sklepie internetowym Avans to czysta przyjemność, strona czytelna, łatwa w obsłudze a zamówienie dostarczone na czas, 100% zgodności produktu z opisem. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner Tani Kredyt
visit register click click