OTRZYMAJ DO 4,00 CashCoins Multu CosDlaZdrowia.pl

Travelist - rejestracja Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Travelist - rejestracja

Zarejestruj się w Travelist

Nie przegap żadnej ciekawej oferty na Travelist, zarejestruj się i śledź okazje!

Travelist - rejestracja Opinie

Monika Gawidziel  | 17/09/19  18:30:26 | Recenzja o sklepie :
Travelist jest naprawdę sklepem trafionym w dziesiątkę.Znalazlam tam wszystko czego potrzebuje. Dokładnie opisane miejsca,dużo detali. Bardzo dużo podróżuje że swoim synkiem i jestem naprawdę zadowolona. Polecam
Ewa Koczyk  | 20/06/19  07:18:32 | Recenzja o sklepie :
Ja od dawna już korzystam z Travelist naprawdę można znaleźć Bardzo ciekawe oferty za niezbyt dużą kwotę Bardzo polecam warto Przesyłają sami oferty .Tak jak jest w ofercie tak okazuje sie wszystko na miejscu
MichaÅ‚ PiÄ…tek  | 22/05/19  23:46:50 | Recenzja o sklepie :
Trochę się jeszcze nie łapie o co tu chodzi ale wydaje mi się że jest to całkiem fajna sprawa. Podoba mi się to i polecam. Nie sądziłem że mogę co kolwiek zyskać a tu proszę mile zaskoczenie.
Adam Surman  | 12/03/19  09:25:28 | Recenzja o sklepie :
witam , nawstępnie serdecznie polecam korzystanie z tej firmy . Najnowsze oferty podróży , szybko i profesjonalnie zostaniesz obsłużony . Dużo aktualnych ofert , dla kazdego i na każdą kieszeń . Korzystam i nadal będę korzystał z ich pośrednictwa.
Monika Majewska  | 05/03/19  21:01:35 | Recenzja o sklepie :
Dzisiaj dostałam mail od tej firmy sprawdzałam wyjazdy wakacyjne.są dość ciekawe jednak ceny mam zamiar porównać z innymi biurami i wtedy ponownie ocenię czy są konkurencyjni .Jednak zawsze warto porównać i wybrać ciekawe wakacje.
Lidia Mucha  | 24/02/19  04:08:36 | Recenzja o sklepie :
Bardzo polecam strone travelist. Jesli ktos planuje dluzszy wyjazd,odpoczynek to prosze sie zarejestrowac na tej stronie. Jest bardzo duzo fajnych i ciekawych podrozy porownywanie cen hoteli naprawde bardzo rzetelne i sprawdzone informacje
Paweł Naftyński  | 24/02/19  04:13:14 | Recenzja o sklepie :
Planujesz wyjAzd,dluzsza podroz,miesiac miodowy polecam wtedy skorzystanie ze strony travelist. Nigdzie nie znajdziesz tak szczegolowych informacji dotyczacych hoteli. Mozna wiec wybrac jak najbardziej korzystna oferte
Łukasz Wójtowicz  | 07/02/19  13:22:50 | Recenzja o sklepie :
Najrzetelniejszy portal jesli chodzi o planowanie wypoczynku i podrozy dla siebie i calej rodziny . Jedna z wiekszych baz hoteli lotów i lokacij które mozna wybrac w jak najnizszych cenach . Polecam serdecznie .
Daria Golus  | 25/10/18  13:51:43 | Recenzja o sklepie :
Polecam w 100%. Byłam już na kilku wyjazdach, a nawet 10dniowych wakacjach z tej strony i było naprawde wspaniale. Hotele super, obsługa super i ogólnie wszystko bez zastrzeżeń, dlatego strona jest godna polecenia.
Klaudia Hejnar  | 14/10/18  11:45:09 | Recenzja o sklepie :
Polecam w 1000% sklep travelist !!! Szybkość obsługi , wspaniała strona , oraz rejestracja bardzo szybka . Polecam w 1000%
Agnieszka Kozłowska  | 07/09/18  10:57:43 | Recenzja o sklepie :
Super serwis. Zawsze znajduje fajne hotele za naprawdę niewygórowaną cenę. To już drugie podejście do rezerwacji pierwsze podejście było mega udane i cenowo i jakościowo... warto polować na okazje :) bo można zaoszczędzić sporo.
Mariola Tomaszewska  | 11/07/18  10:10:41 | Recenzja o sklepie :
właśnie się zarejestrowałam do sklepu Travelist i przejrzałam oferty wyjazdów, są ciekawe i w dobrych cenach, spróbuję coś znaleźć dla siebie - wybór jest bardzo duży i różnorodny. zaletą jest możliwość wyboru ilości dni.
Renata Sarnecka  | 11/05/17  07:10:42 | Recenzja o sklepie :
Bardzo fajna sprawa, ze za samą rejestrację otrzymuje się 0,3 na konto, a przy tym bardzo dobrze wygląda oferta: oby tak dalej, oby faktycznie były to najlepsze oferty na naszym rynku turystycznym, bardzo proszę!
Aleksandra Buzak-Senator  | 22/03/17  13:48:45 | Recenzja o sklepie :
Bardzo pomocny serwis. Warto się zarejestrować i śledzić oferty na bliższe i dalsze podróże. Czytelne porównanie szerokiej oferty hoteli. Możliwość wyszukiwania według wybranych kryteriów, ładne zdjęcia, ciekawe promocje i rabaty, łatwa rezerwacja przez portal.
Mariusz Prygiel  | 27/02/17  11:04:02 | Recenzja o sklepie :
Tutaj można znaleźć i porównać wszystkie oferty hoteli, nie trzeba szukać po całym internecie i tracić czasu. Znaleźć tu można także wiele rabatów, do wyboru do koloru dla każdego coś fajnego. Dodatkowo przepiękne zdjęcia,
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
OTRZYMAJ DO 6,00% CashCoins Zalando Lounge Zalando Lounge
visit register click click