OTRZYMAJ 4,00% CashCoins BonPrix Miloan

Kody Mody Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Kody Mody

Ubrania polskich producentów z rabatem na KodyMody.com

KodyMody.com to sklep internetowy w którym znajdziesz wyjątkowe kreacje polskich producentów mody. Na KodyMody.com znajdziesz nie tylko ubrania ale również akcesoria, biżuterię, a nawet meble i przedmioty do dekoracji wnętrz zgodnych z najnowszymi trendam

Kody Mody Opinie

Jacek Stańkowski  | 25/07/18  10:45:58 | Recenzja o sklepie :
Wyjątkowo bogata oferta sklepu.Stale uzupelniana i wzbogacana . Dobra nawigacja na stronie .Ceny przyjeme .Czeste obniżki i promocje .Dobre warunki i szybka dostawa. Sklep dla szerokiego grona klientow
Robert Żelasko  | 29/06/18  11:53:13 | Recenzja o sklepie :
Sklep Kody Mody to super miejsce na zakupy odzieży.Są tutaj przede wszystkim kreacje Polskich producentów mody, akcesoria,biżuteria a nawet meble.Miła i profesjonalna obsługa, szybka i tania dostawa,polecam każdemu ten sklep.
Gosia wojewoda  | 10/05/18  07:37:17 | Recenzja o sklepie :
dla mnie sklep ten jest drogi ale wart swoich ofert. Tu jest prawie wszystko co mnie interesuje a do tego można liczyć na fachową obsługę i bardzo często są oferowane rabaty. Ostatnio kupiłam bluzkę i dostawa była bardzo szybka
Ryszard Skubała  | 08/05/18  14:28:14 | Recenzja o sklepie :
Kody Mody, bardzo fajne promocje i kontakt ze sklepem, zakupy odzieży sportowej wcześniej robiłem gdzie indziej, lecz tutaj oferta okazała się bardziej atrakcyjna pod względem towaru jak i ceny. Miła obsługa.
Jolanta Filipiak  | 27/11/17  16:46:47 | Recenzja o sklepie :
Drogi, ale elegancki sklep z ubraniami dla kobiet, ale też elegancką biżuterią i dodatkami do mieszkania, w tym stylowymi mebelkami. Oferuje darmową wysyłkę, co jest ważne. Mnóstwo wyjątkowych okazji na wyprzedażach, ale też drogo.
Marzena Jędrzejewska  | 29/11/17  14:37:50 | Recenzja o sklepie :
Sklep o fajnie brzmiącej nazwie, w którym można zamówić stylowe rzeczy: ubrania, biżuterię, a także meble. Są to rzeczy w stylach różnych projektantów. Na co dzień - nie na każdą kieszeń. Oferuje tzw. kody rabatowe.
Bartosz Bork  | 08/11/17  06:27:00 | Recenzja o sklepie :
Świetny sklep dla kobiet, gdzie mogą kupić wspaniałe biżuterie, torebki oraz ubrania (sukienki, spodnie, kurtki, swetry, bieliznę) ze świetnych marek a także buty czy meble do domu. Polecam gorąco, mnóstwo ciekawych ofert!
Renata Szczygieł  | 24/10/17  13:47:24 | Recenzja o sklepie :
Sklep Kody Mody to sklep z duzym asortymentem .Można tam znalezc ubrania znanych projektantów, super dodatki jak biżuteria o pieknych wzorach a także meble i dodatki do wystroju wnętrz na pewno każdy znajdzie coś fajnego
Regina  | 01/01/17  11:40:15 | Recenzja o sklepie :
KodyMody.com to sklep z wyjątkowymi kreacjami polskich producentów. Znajdzie się tu nie tylko ubrania ale również akcesoria, biżuterię oraz meble i przedmioty do dekoracji wnętrz zgodnych z najnowszymi trendami.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

 
OTRZYMAJ 0,00% CashCoins Alior ABOUT YOU
visit register click click